Hvordan installere Ubuntu Linux uten CD oppstartbar USB-pinne uten

Hvordan installere Ubuntu Linux uten CD oppstartbar USB-pinne uten
4.5 (116) 89.14%

Hei venner, i dag en video tutorial for å se hvordan vi kan installere et operativsystem Linux (Ubuntu Linux i vårt tilfelle) uten behov for en CD, DVD eller USB-pinne oppstartbar. Fordi jeg har gjort i det siste en tutorial Hvordan du installerer Windows Vista, 7 eller 8 uten DVD eller USB-pinne og du har bedt om kommentarfeltet ene uten Linux installasjons CD eller oppstartbar stick, bestemte jeg meg for å gjøre denne opplæringen.
Før du følger opplæringen vil si at jeg antar at du allerede har installert Windows operativsystemet hovedsakelig et probabl men ønsker å installere Ubuntu eller en annen Linux-distribusjon. Kanskje du har en eldre datamaskin som ikke har en optisk stasjon for å bruke en oppstartbar CD for å installere og ikke har for hånden en oppstartbar USB-pinne eller kan rett og slett den optiske stasjonen er brutt.
I den første fasen vil sannsynligvis ha enda en Internett-tilkobling for å laste ned nødvendig, eller hvis du ikke har noen Internett-tilkobling, kan du ringe en venn for å laste ned UNetbootin, EasyBCD og et ISO-bilde av operativsystemet Linux ønsket av deg.
Hvis vi har 3 noen nødvendig første skritt er å kjøre UNetbootin å berede grunnen. Dette vil pakke ut filene som trengs for å installere Linux operativsystem, Windows-partisjonen og deretter endre oppstartslasteren og restart'll har muligheten til å velge mellom Windows og UNetbootin.
Hvis du velger å gå inn i UNetbootin, får vi nesten Ubuntu operativsystem, men det vil kjøre Live-modus (vil ikke gjøre endringer i partisjonen, men etter omstart, innstillinger og endringer i Ubuntu Live vil miste det med mindre du har valgt som UNetbootin å gjøre en utholdenhet cache)
Mot slutten jeg inviterer deg til å se videoen opplæringen for å se nøyaktig hvilke skritt å installere Linux uten CD eller USB-pinne oppstartbar, og hvis du vil ha en tutorial om det samme, men med hoved operativsystemet installert gjennom en Linux, ikke glem å jeg spør dette i kommentarfeltet i denne tutoril.


Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte Guiderom Adrian

Flamsk informasjon og kunnskap, jeg liker alt om kunst og dele min kunnskap med stor glede. De som gir seg selv til andre vil miste seg selv, men nyttig, forlater noe nyttig medmennesker. Jeg nyter dette privilegiet, vil jeg aldri si "vet ikke", men "ennå ikke"!

kommentarer

 1. Ionut sa han

  Salut!
  Jeg ville være interessert veldig mye en tutorial på å endre spiller i XBMC med en annen, ekstern (f.eks: MX Player). Også tror jeg det ville være interessant og en om bruk av SD-kort fra android til å hjelpe RAM (minne Ram tillegg av SD-kort).
  Takk.

 2. Windows ferdig installert kan bruke Wubi help.ubuntu.com/community/Wubi

 3. Adrian Gudus sa han

  Bogdan: Med Windows ferdig installert kan bruke Wubi help.ubuntu.com/community/Wubi

  Hvis du velger å bruke Wubi store ulemper:
  Fordi Linux er installert i Windows, har du den faktiske ytelsen, som vil bli installert på en egen partisjon, format EXT4. Med Wubi installasjons ikke "native"
  Den andre ulempen er at du ikke får tilgang til dataene på partisjonen du velger å installere Ubuntu med Wubi (mens du er i Ubuntu)
  Wubi er bare nyttig hvis du ønsker å spille, for å teste Ubuntu, ikke installere den.

  • gabridian sa han

   Wubi installer og ikke nødvendigvis i en annen partisjon partisjon som er installert Windows.Diferenta er at du må velge ved oppstart operativsystem, Windows eller Ubuntu.

 4. Adi Ita sa han

  Jeg ønsker også Ubuntu vert tutorial !!

  • cristi1973 sa han

   Det er enkelt. UNetbootin gå og Ubuntu, gjøre de samme trinnene som Windows. I stedet for Grub Customizer Easy BCD bruker du installerer terminalen ved å skrive inn følgende kommandoer:
   sudo add-apt-repository ppa: danielrichter2007 / grub-tilpasser
   sudo apt-get update
   sudo apt-get install grub-tilpasser

 5. cristi1973 sa han

  Bravo! Gratulerer! Meget god tutorial!

 6. cristi1973: Det er enkelt. UNetbootin gå og Ubuntu, gjøre de samme trinnene som Windows. I stedet for Grub Customizer Easy BCD bruker du installerer terminalen ved å skrive inn følgende kommandoer: sudo add-apt-repository ppa: danielrichter2007 / grub-tilpasser sudo apt-get update sudo apt-get install grub-tilpass

  bravo. Tusen takk. adrian frita deg fra arbeids 30 3 minutter for kommandoer i terminalen. nå kan gjøre en annen videotutorial for eksempel hvordan du gjør en mail server på Linux.

 7. Romeo1999 sa han

  Hei, hvis du har 50 gb lagringsplass til partisjoner som du gjør? Jeg mener, hvordan du fordele og hvordan du fordele din Windows Ubuntului?

 8. nor24o sa han

  Adrian Hei Jeg vil gjerne spørre om du kan installere windows eller ubuntu på en server på internett dvs. sifierele Jeg satte en server der og hvor jeg hadde en Internett cenectiune jeg kunne installere OS

 9. Edward sa han

  "Kunne ikke opprette en swap"

 10. Dumitru sa han

  Uten USB stick !!!! men så er tittelen tutorial pinne. WTF ????

 11. hvis de velger i stedet for Ubuntu, Fedora eller så på en annen Linux kan dual boot med Windows installert i 7?

 12. Edward sa han

  Jeg lyktes, takk!

 13. Adrian Gudus sa han

  Wayne: Hvis du velger i stedet for Ubuntu, Fedora eller så på en annen Linux kan dual boot med Windows installert i 7?

  Ja, jeg nevnte dette i opplæringen!

 14. Adrian Gudus sa han

  Dumitru: Nei USB stick !!!! men så er tittelen tutorial pinne. WTF ????

  Jeg vet ikke hvor du så at vi brukte en USB lager. Neste gang kjører ikke lederartikler!

 15. Adrian Gudus sa han

  Rettelse: Jeg vet ikke hvor du så at vi brukte en USB-pinne. Neste gang kjører ikke tutorials.
  Skylden for feilene er selvkorrigerende tastatur med en mobiltelefon ...

 16. Costelina sa han

  Dumitru: Nei USB stick !!!! men så er tittelen tutorial pinne. WTF ????

  du var ikke forsiktig du
  og selv om det var så det betyr uttrykket av deg?
  Respekt og du vil bli respektert ---- -----

 17. cristi1973 sa han

  Wayne: Hvis du velger i stedet for Ubuntu, Fedora eller så på en annen Linux kan dual boot med Windows installert i 7?

  Jeg tror casre gå på noen Linux-distribusjon har et grafisk installasjonsprogram.

 18. Anderson sa han

  Adrian eller Cristi ha en misforståelse:
  - Hva betyr INT 19h boot loader feil?
  - Den NMI er deaktivert. Oppstartsforsinkelsen starter. Verifisering av initialisering koden sjekksum?
  - Forsøk INT 19H boot. Hovedkortet er testet for å være ok?
  - Tilbakestill avbrutt programmerbar kontroller?

 19. nicusor sa han

  salut..cum Windows XP uten cd eller usb stick?

  • hei ... jeg ikke tror kommer til å installere XP uten oppstartbar CD eller pinne, jeg prøvde noe, og det fungerte ikke, jeg Cerri DVD eller en flash media for å filer

 20. Costelina sa han

  nicusor: Salut..cum Windows XP uten cd eller usb stick?

  i går virtuelle

 21. cristian sa han

  Hei, å eie en bærbar PC i lang tid, jeg kjøpte forhåndsinstallert med win7. På en partisjon kalles "sunn (gjenopprettingspartisjon) om 15 gb. er win7.
  Probems er at maskinvaren har begynt å lage litt støy, ikke så hyggelig. Jeg er redd for å ikke la meg!
  Hvordan kan jeg gjenopprette Wind of partisjonen for å installere det på en annen hdd? Takk!

 22. cristianHei, Jeg har i lang tid en laptop, kjøpte jeg med forhåndsinstallerte win7. På en partisjon som senumeste "sunn (gjenopprettingspartisjon) om 15 gb. er win7. Probems er at maskinvaren har begynt å lage litt støy, ikke så hyggelig. Jeg er redd for å ikke la meg! Hvordan kan jeg gjenopprette Wind of partisjonen for å installere det på en annen hdd? Takk!

  "Kloning harddisken eller som kopierer noe på en harddisk til en annen - video tutorial"
  https://videotutorial.ro/clonare-hard-disk-sau-cum-copiem-tot-continutul-de-pe-un-hard-disk-pe-altul-tutorial-video/

 23. Francis sa han

  Vær spesielt oppmerksom på og etter min mening og gjøre en tutorial eller en serie med tutorials på å installere og tilpasse Drupalului Drupal CMS er en veldig stabil 7.22 bruk har mange kjente steder.

 24. endelig tutorial som du gjorde da jeg spurte:

 25. gabibetis sa han

  Jeg kan starte Ubuntu med Windows 8 .Hvordan parallelt deaktiver UEFI?

 26. Basert på mitt bord jeg 16 mb flash-ROM. Da jeg kjøpte p7p55d asus hovedkort, jeg installerte denne 16 mb flash-minne, asus express gate ble installert. Jeg slettet ved et uhell. Er det noen som har noen anelse om hvordan du installerer på nytt? Eller vet noen om dette viruset kan 16 MB flash-ROM? Jeg vet at jeg ikke har lagt ut hvor du kan se andre enn meg også ... og jeg svare på et enkelt menneske!

 27. Adrian Gudus sa han

  ThLegend: På min pensjon jeg 16 mb flash-ROM. Da jeg kjøpte p7p55d asus hovedkort, jeg installerte denne 16 mb flash-minne, asus express gate ble installert. Jeg slettet ved et uhell. Er det noen som har noen anelse om hvordan du installerer på nytt? Eller vet noen om dette viruset kan 16 MB flash-ROM? Jeg vet at jeg ikke har lagt ut hvor du kan se andre enn meg også ... og jeg svare på et enkelt menneske!

  Asus Express Gate finner du på den offisielle nettsiden til produsenten (hvis din Asus) Du går til støttedelen, se etter ditt hovedkort modell grunnleggende, og du må laste ned denne ASUS Express Gate

 28. Jeg prøvde å starte under Ubuntu 10.04.4 og ingenting skjer (ingenting vises, angir Ubuntu direkte 10.04.4), vi lastet iso bilde med Lubuntu 12.04

 29. Jeg ville være interessert unbutu installasjon på Linux-system

 30. Hei, jeg har et problem med laptopu, jeg prøver å komme inn i nettleseren, enten du bruker IE eller Google Chrome laptop starter på nytt, at siden jeg installerte spillet Counter Strike Global Offensive. Jeg avinstallerte spillet, alt det samme problemet jeg har, er merkelig at dampen kan surfe på nettet stille. Jeg kan ikke finne kreves er problemet. Vennligst hjelp meg hvis stiiti som kan være årsaken.

 31. Det forteller meg at sistemu ikke kan fjerne cd-rom partisjone ikke ønsker å bosette

 32. dannyrbk sa han

  Jeg fikk den nyeste versjonen av Ubuntu og prøvde å installere det her, men jeg har et problem med å skape pertitiilor ... gir meg en feil når jeg ønsker å gjøre skalering partisjoner og ikke vet hvorfor.

  Feilen er følgende:
  Installatøren må bruke endringene å partisjonere tabeller, men kan ikke gjøre det på grunn av montering partisjoner av disse stedene kan ikke fjernes
  / cdrom
  Lukk alle programmer som bruker disse monteringsmuligheter

 33. Når du installerer dette gir meg telle etter slutten du har å gjøre nustiu ms Error "for å finne et medium som inneholder en live filsystemet ikke"

 34. Du kan lage en tutorial på hvordan du bruker bootloader fra Windows og ikke Linux GRUB å starte fra OS parallelt med Linux. Takk!

  • Adrian Gudus sa han

   Dessverre Windows bootloader vet ikke og ønsker ikke å laste Linux operativsystemer. Hvor har du sett deg selv Corporation (Microsoft) som tjener penger med dump fremme og opprettholde og til og med å utvikle kommersiell programvare, som gir kompatibilitet, støtte, aksept av et konsept (Linux) som fremmer og støtter det bare det motsatte: fri programvare, åpen kildekode (åpen kildekode) programvare, gratis programmer?
   Jeg ønsker å skje, men jeg er redd for at i nær fremtid, og selv i det fjerne.

 35. Visste du at hvis du får NTFS partisjon du ikke kunne installere Windows loader grub og ubuntu og windows ville ha oppdaget 7

 36. Hei. Mer kan du hjelpe meg med følgende problem: Jeg har en gammel dell laptop c400 ikke vil USB boot. Bios tillot ikke det. Det er en eller annen måte i stand til å lure BIOS og starte meg en pinne? Jeg ønsker å gjøre dette fordi: Jeg 1 20 gb hdd delt inn 2. Jeg ønsker å formatere partisjoner og gjøre en hdd. Hvis du gjør dette ikke kan kopiere Ubuntu bilde på stasjon D som i opplæringen. Det er mulig å sette bildet på pinne og installere UNetbootin som opplæringen, men installasjonen kan bruke informasjonen på pinne i stedet for bildet på partisjonen 2? takk

 37. Saltu,
  Jeg har Windows 7 (64bits) og i dual boot Ubuntu 13.04, og jeg åpner den bærbare datamaskinen hvis du velger vinduer 7 betimelig, som du sier, etter 30 sekunder boot'eaza ubuntu automatisk. Hvordan kan jeg endre rekkefølgen (hvis ikke velge noe i 30 sekunder å boot'eze automatisk på Windows)?
  takk

 38. Vi alut, jeg samisk spør meg selv Ubuntu på en eldre laptop, jeg gjorde akkurat det tutorial og jeg sier (vennligst bruk kjerne passer for din cpu) Jeg prosessor Intel Celeron 1.7 med 512 Rami, xp jeg gå om svak og MAM tenkt å sette en linux du råde meg til å gjøre?
  Takk!

 39. Salut! Jeg har et problem. Jeg hadde pcccc og satt i windows xp partisjon D: 7 vinduer med daemon verktøy. Jeg ønsket å formatere min C: stasjonen jeg aldri kom ut. Jeg laget en CD med Windows XP og tidligere ikke. Ingen støvler. Nå fylles jeg begge sider. Hvordan kan jeg bli kvitt Windows XP ??? Vennligst hjelp meg alltid se på deg når jeg har et problem !!!

 40. etter endt numaatoarea ... og bo på den måten ... "for å finne et medium som inneholder live filsystemet ikke"

 41. Installasjon stopper "Oppdager filsystemer" låser; frysetiden; ingenting skjer; Jeg forlot en time og ikke gi det videre. (Jeg håper du forstår)

 42. Adrian ... Jeg har en stor forespørsel til deg ...
  Jeg ønsker å gjøre en tutorial på programvare for linux STJERNE. Takk!

 43. flas ^ sa han

  Og hvis jeg ikke har et annet operativsystem og HDD formatering og ønsker å installere ubuntu og forbli på HDD hvordan du gjør?

 44. Hei Adrian, installerte jeg alt i opplæringen, men kan ikke velge boot ubuntu, gjør tastaturet ikke fungerer vet ikke hvorfor, for ellers tastaturet er ok, hva kan jeg gjøre?

 45. Cosmin sa han

  Jeg har et spørsmål. Hvorfor alltid foretrekker engelsk? Hvis programu har muligheten til rumenske språk, hvorfor du foretrekker engelsk?

  • Adrian men ikke en forklaring som jeg tror vil gi det, og det er at ikke alle nettsteder har myk rumensk og så foretrekker og de som bruker engelsk rumensk språk. Jeg tror å bli vant til det. I den er det mange ord i engelsk at hvis du brukte dem i en rumensk skal høres merkelig. Pluss oversettelsen av navnene er ikke alltid riktig. Dette er selvfølgelig bare min mening. Adrian kan ha en annen forklaring

 46. Jeg prøvde å installere ubuntu med 7 seier, gikk alt perfekt. nær ferdigstillelse varslet meg som ikke kan fullføre oppstartslast installasjon og bruk en annen enhet. Jeg har to harddisker. Jeg prøvde å gi ham boot installasjon i den samme hard laderen er installert der seieren. Han advarer om at det er feil ved lasting av oppstartslasteren. selv om jeg ikke ser, la meg fullføre installasjonen. Jeg fulgte alle trinnene nøyaktig. I forsøkt tre ganger. Du må kanskje prøve en annen Linux? Jeg forventer et svar. Takk.

 47. Hei,
  Bruk en ekstern USB nettverkskort fra ST Lab og distribusjon instalez.Folosesc unnlater å nevne det faktum at Ubuntu 14.04.De og CD med driveren for nettverkskortet, men ikke vike ... hvis du løsninger vil jeg be deg om å gi meg en hjelpende hånd ... takk

 48. Bra. Jeg har et spørsmål: Hvis du vil installere Ubuntu må ha to harddisken?

 49. Jeg så og fant ikke noe. Windows starter ikke, og jeg bare hendig Android-telefon med et SD-kort 4gb, og Internett. Hva gjør jeg? Hvordan installere et operativsystem på PC trenger

 50. Ady hvis du kjører og tastaturet er usb. bois å gå inn og søke innstillingene der du usb må være aktivert. suksesser

 51. victor sa han

  Kubuntu, men nå vil jeg en vinn harduri.iar slackware tre 7 selv om jeg har ingen harddisk eller ved inngangen spør meg hvor jeg vil hen.
  dette er min feil at jeg ikke espect noen trinn som jeg har sett i en tutorial.
  Geu er virkelig å bestemme hva litt derfor jeg liker de få DWD-uiri flasker. Jeg fikk noen som ikke ble installert rett og slett. Vea derfor jeg ber deg om å gjøre en tutorial på hvordan du installerer linux cd annen Linux uten DWD, etc.
  mjultumesc deg for tutorials du gjør dine alleler har en veldig klar måte å forklare meg selv som gjør meg ute for lærere

 52. victor sa han

  Jeg prøvde dette, men, eh ingenting som meg UNetbootin åpne denne delen selv om han fikk fra linux
  dev pakken sier det ikke!?
  Jeg tok sentrum installeringsprogramvare eller åpen.
  hvis du installerer programelele anelse om hva det ville løse alt.
  uansett takk for råd

 53. Jeg avslutter min hilsen leptop slette filer av slvate av ubutu jeg kan gjøre akkurat hva vi tildelt spatler adrian ..astept du hjalp meg en latter ms

 54. cristian sa han

  kan ikke installeres på Windows 8.1ubuntu jeg bare laste det ned eller jeg E (DVD), men du kan klikke for å ta ham på ... .Hvis jeg ta UNetbootin laste ned UNetbootin ikke åpnes etter omstart ... hvor galt? takk

  • Costelina sa han

   Du kan ikke ha en programvare for ISO
   som å ha tusen Windows i det alltid gjorde meg slags problemer
   installert effekt eller magi iso disk eller daemon verktøy

 55. Alexandru Leonte sa han

  Bra!
  Veldig nyttig så langt, tusen ganger jeg savnet ceva..ori er ikke ute ... dvs .. Jeg ønsker å se hvordan du installerer ubuntu .. ingen cd / usb. Takk!

 56. mamaleone74 sa han

  Salut!
  Jeg lastet ned UNetbootin og følge trinnene som er beskrevet i videotutorial ha "asfaltert", men etter UNetbootin jeg starte maskinen på nytt og fullføre jobben og ingenting skjer XP, Windows XP boot uten at ting beskrevet i videotutorial utvalg.
  Metoden er beskrevet er kun gyldig i å la vinduer 7 eller skal fungere på Windows XP?
  Takk.

 57. Oblomov sa han

  Jeg fulgte nøye beskrivelsen av opplæringen, men når jeg starter og velge UNetbootin vises:
  set-root-ignorere-disketter / menu.lst
  15 Feil: Finner ikke filen
  Trykk på en tast for å fortsette ...
  og få inn mer komplisert.
  Litt hjelp, vær så snill!

 58. laurentiiu sa han

  Ubuntu 14.04 ønsker å endre oppløsningen til 1366 768 60 × × 1920 1080 eller høyere, og ikke kan.
  Jeg prøvde forskjellige metoder som finnes på nettet, men det fungerte ikke heller.
  Du vet hvordan?

  • Adrian Gudus sa han

   Du må installere skjermkortdriverne til å sette en høyere oppløsning. Se som allerede finnes på nettstedet tutorial om "Hvordan å installere video drivere på Ubuntu" finner du søkeboksen øverst til høyre

 59. Silviu sa han

  Hei Jeg vil gjerne ha en tutorial om hvordan du installerer 3 operativsystemer som Windows XP, Windows 8 / 32biti og linux mint på en enkelt hdd hvis mulig, slik at jeg personlig trenger alle 3 operativsystemer har dem på en leptop, Win XP for arbeid, seier 8 for personlig bruk linux mint og internett-surfing .Multumesc .Sincer ikke se hvordan det er mulig med en tri boot 3 det så forskjellig virtuell maskin uten reell betydning.

 60. Caesar Visan sa han

  Jeg gjorde alt jeg så, men ser ikke ut til å starte opp enn UNetbootin Valg og Linux Mint. ENTER gi-feil: mangler noe. (Det skjer med begge). Problemet er at Windows ikke vises 10 og nå kan jeg få til noe. Hjelp meg, vær så snill!

 61. Hei, jeg prøver å installere stlinux med UNetbootin etter restart Error13 ugyldig eller støttes ikke kjørbar format
  Filsystem type er ntfs partion 0x7, hva du skal gjøre.

 62. Dumitru sa han

  Jeg ønsker å intstalez foruten Windows 10 og kali linux, men jeg er ikke god på hånden i det hele tatt ....

  • hei. foruten om du kan installere en Linux-distribusjon 10 og kjønn) 10 vinduer og Xubuntu) for å fortelle meg at jeg ønsker å gjøre, og jeg dual-boot med windows10 men ikke sikker på om du skal gå med denne metoden

 63. Salut! Hvis jeg vil bare ha Linux Live som går tilbake til tidligere innstillinger? Uten støvelen og linux partisjon for Windows?

 64. Som krem ​​pinne med linux installert på en USB-pinne som er installert på harddisken slik at den ikke stikker bootabil.Daca du ikke forstår spørsmålet glede å samarbeide gjennom gmail

 65. Eugen marian sa han

  hei jeg heter Marian droppe saken deastea.am nye året fikk en gave leptop ubutu med linux installert, men jeg tror det var bra at bare vises scrisuri år fortsetter ami noen 4ore jeg forventet, og så hvis jeg så ham som jeg installerte windows7 annen seansa .Hva jeg ikke si jeg vil du antreb det ville være den enkleste linux og Windows så lite lafel grøfta begynte å komme forvente et svar

 66. Catalin sa han

  velkommen
  Jeg prøver å erstatte ubuntu med Lubuntu 14.04 14.04 ...
  Jeg brukte UNetbootin, jeg gjorde pinne, jeg endret boot, ikke ønsker å starte opp etter stick ...
  UNetbootin opplæringen ikke lenger eksisterer?

 67. Adrian,
  Jeg Ubunte 15.4, og det gir meg stor pb! ... Jeg forsvant menylinjen og kan ikke ham lukke / åpne programmet i Firefox / Chrome. Først klarte jeg å gjøre det, men 2 time ingen måte! ... Har ikke svare på-tast + f1 å åpne en annen terminal og kylling som har brukt andre ...! En kollega klarte jeg å installere en menylinje som lukkes med sudo poweroff og passord, men kan ikke flytte Gogo krom på skjermen er åpnet en gang, og nå kan jeg verken gi exit! Har ingen mulighet til å gjøre det lille vinduet, for å lukke ned, eller hvordan ecranu? Hvis jeg laster ned programvaren Centre og installere Ubunte over på bp bp å rette en eksisterende antar menylinjen som før? Jeg sluttet Wind 7 jeg hadde pb, spunandumi seg som Ubuntu ikke vil ha i det hele tatt, det var en utrolig 2 måneder ... Jeg la merke til at forsvinningen av menylinjen er på grunn av fjerning fra stikkontakten før LaPe-top stedet for å lukke fullføre ... Noen hjelp?

 68. Ikke la meg se video

 69. Hei. Jeg kjøpte en Dell laptop 15.6 "Inspiron 5558 (serie 5000) - har operativsystemet Linux. Jeg er ikke så flink til Ubuntu, men jeg bare gå inn i session ... hvor en gjest ikke kan gjøre noe, helt klart ikke fungerer, kan du ikke opprette en ny konto, du kan ikke installere programmer osv ... det er bare en demo? Hva bør jeg gjøre? installeres på nytt eller ...? Takk for hjelpen.

 70. hei, jeg installerte ubuntu at opplæringen, jeg forlot LIVE mode [så jeg har ikke installert], men ikke til netul.Conexiunea er wirles jeg skrev tasten på modemet, men det spør og passord, i- jeg skrevet passord klient [telekom], men det er ikke. råd please?

 71. Handa-Sei sa han

  Jeg ser ikke muligheten til å starte på nytt etter endt UNetbootin, gi meg ser ut til å starte på nytt manuelt velge Windows 8 eller UNetbootin / velg UNetbootin opplagt, men noe synes for meg at Windows trenger en cd eller ting som ...
  Egentlig forstår ikke hva som er problemet, jeg prøvde minst 5 ganger, og UNET enkelt bilde og laste ned ubuntu, men ingenting går ...; (

 72. Hvordan installere et operativsystem med mindre du har et SD-DVD eller stokk med Windows, og du har en PC med en defekt at støvelen er reporneste.Poti bruke en tablett og en datakabel eller noe?

 73. hvor er videoopplæringen? er bare en kommentarside.

 74. jeg kan finne veileder, men dessverre kan jeg ikke installere linux lite. Kan du i fremtiden du gjøre en opplæring om Linux. med respekt og mange år på 2018

 75. costy sa han

  Super.
  Jeg liker ikke Windows. For mange risikoer / viruser .. ..
  Jeg vil vite om det er mulig å bruke en bærbar PC bare for Internett. Liker du en Chromebook?
  Jeg mener bare et raskt og enkelt operativsystem for internett (for barn).
  Takk på forhånd

  • basenes tendens sa han

   Jeg anbefaler deg Windows lite er bare min mening du er ikke forpliktet til å implementere denne ideen, men hvis du vil søke på internett (Windows lite), vil jeg ikke gi detaljer fordi ikke alle vil godta denne muligheten selv om du gjør det på din risiko for det vil alltid være unnvikende kjønnsresponser "som ikke virker nok eller det er feil i noen applikasjoner", er de som er involvert i programmering som lar visse åpne dører, så til slutt, takk med det du har.

 76. og jeg vil hvis jeg ikke kan avinstallere mxlinux17 selv uten stakk useb og dvd kan sette den andre hardt ubuntu-kompiseren.
  Og det er fordi Linux ikke lar noen DVD åpne.
  Jeg beklager at jeg ikke føler meg bra i mxlinux, og jeg vil endre den ..
  eller i det minste sette den andre harde [1Tb] ubuntu-kompiseren
  Jeg prøvde med unetbootin da det kom om 95% for å laste ubuntu, lukker jeg PCen min
  vennligst råde meg til å eliminere mxlinux fra pc; eller hvordan du aksepterer dual boot med ubuntu kompis

 77. Jeg kjøpte en ideapad330S laptop med ryzen5 og 4g ram ... ikke noe spesielt bare å ha freedos på det
  jeg vil ha ubuntu og min laptop ønsker 10 å vinne
  hva gjør vi? / Jeg vil ikke ha windows så mye som han vil ha annet enn win10.
  A! og har ikke cdrom så jeg tok et minne med minne jeg satte i bios for å ta av usb .. Jeg så på opplæringen [på grunn av at pinnen ikke vil]
  Jeg fikk en bootin unet og her kommer: oppstart 'unetbootin'
  [Hd0,0]
  Filsystemtype er ntfs, partisjonstype0x7
  [Linux-bzImage, setup=0x4200. size=0x821af8]
  initrd / unetbin / ubninit
  Feil 16: inkonsekvent filsystemstruktur
  Trykk på en hvilken som helst tast for å fortsette ......
  og hvis du treffer noen Keie kommer du til samme vindu: for å installere unutu, for å prøve ubuntu, for å teste minnet, for å teste om CDen har feil
  ingenting i denne listen kan få deg ut av situasjonen ovenfor

 78. ionutz87 sa han

  Hei utmerket tutorial bravo, jeg har et spørsmål Kali Linux fungerer med denne opplæringen, takk på forhånd

andre referanser

 1. [...] Du prøver å UNetbootin, et ISO-bilde av operativsystemet og EasyBCD.Eu jeg prøvd å gå. Jeg fant en tutorial: https://videotutorial.ro/cum-instalam... -USB-Oppstart / [...]

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.