Hvordan installere Ubuntu Linux uten CD oppstartbar USB-pinne uten

Hei venner, i dag en video tutorial for å se hvordan vi kan installere et operativsystem Linux (Ubuntu Linux i vårt tilfelle) uten behov for en CD, DVD eller USB-pinne oppstartbar. Fordi jeg har gjort i det siste en tutorial Hvordan du installerer Windows Vista, 7 eller 8 uten DVD eller USB-pinne og du har bedt om kommentarfeltet ene uten Linux installasjons CD eller oppstartbar stick, bestemte jeg meg for å gjøre denne opplæringen.
Før du følger opplæringen vil si at jeg antar at du allerede har installert Windows operativsystemet hovedsakelig et probabl men ønsker å installere Ubuntu eller en annen Linux-distribusjon. Kanskje du har en eldre datamaskin som ikke har en optisk stasjon for å bruke en oppstartbar CD for å installere og ikke har for hånden en oppstartbar USB-pinne eller kan rett og slett den optiske stasjonen er brutt.
I den første fasen vil sannsynligvis ha enda en Internett-tilkobling for å laste ned nødvendig, eller hvis du ikke har noen Internett-tilkobling, kan du ringe en venn for å laste ned UNetbootin, EasyBCD og et ISO-bilde av operativsystemet Linux ønsket av deg.
Hvis vi har 3 noen nødvendig første skritt er å kjøre UNetbootin å berede grunnen. Dette vil pakke ut filene som trengs for å installere Linux operativsystem, Windows-partisjonen og deretter endre oppstartslasteren og restart'll har muligheten til å velge mellom Windows og UNetbootin.
Hvis du velger å gå inn i UNetbootin, får vi nesten Ubuntu operativsystem, men det vil kjøre Live-modus (vil ikke gjøre endringer i partisjonen, men etter omstart, innstillinger og endringer i Ubuntu Live vil miste det med mindre du har valgt som UNetbootin å gjøre en utholdenhet cache)
Mot slutten jeg inviterer deg til å se videoen opplæringen for å se nøyaktig hvilke skritt å installere Linux uten CD eller USB-pinne oppstartbar, og hvis du vil ha en tutorial om det samme, men med hoved operativsystemet installert gjennom en Linux, ikke glem å jeg spør dette i kommentarfeltet i denne tutoril.


 


Relaterte Guiderom Adrian

Flamsk informasjon og kunnskap, jeg liker alt om kunst og dele min kunnskap med stor glede. De som gir seg selv til andre vil miste seg selv, men nyttig, forlater noe nyttig medmennesker. Jeg nyter dette privilegiet, vil jeg aldri si "vet ikke", men "ennå ikke"!

kommentarer

 1. Ionut sa han

  Salut!
  Jeg ville være interessert veldig mye en tutorial på å endre spiller i XBMC med en annen, ekstern (f.eks: MX Player). Også tror jeg det ville være interessant og en om bruk av SD-kort fra android til å hjelpe RAM (minne Ram tillegg av SD-kort).
  Takk.

 2. Windows ferdig installert kan bruke Wubi help.ubuntu.com/community/Wubi

 3. Adrian Gudus sa han

  Bogdan: Med Windows ferdig installert kan bruke Wubi help.ubuntu.com/community/Wubi

  Hvis du velger å bruke Wubi store ulemper:
  Fordi Linux vil bli installert på Windows, vil du ikke ha reell ytelse, som om den var installert på sin egen partisjon, i EXT4-format. Med Wubi gjør du ikke en "native" installasjon
  Den andre ulempen er at du ikke får tilgang til dataene på partisjonen du velger å installere Ubuntu med Wubi (mens du er i Ubuntu)
  Wubi er bare nyttig hvis du ønsker å spille, for å teste Ubuntu, ikke installere den.

  • gabridian sa han

   Wubi installer og ikke nødvendigvis i en annen partisjon partisjon som er installert Windows.Diferenta er at du må velge ved oppstart operativsystem, Windows eller Ubuntu.

 4. Adi Ita sa han

  Jeg ønsker også Ubuntu vert tutorial !!

  • cristi1973 sa han

   Det er enkelt. UNetbootin gå og Ubuntu, gjøre de samme trinnene som Windows. I stedet for Grub Customizer Easy BCD bruker du installerer terminalen ved å skrive inn følgende kommandoer:
   sudo add-apt-repository ppa: danielrichter2007 / grub-tilpasser
   sudo apt-get update
   sudo apt-get install grub-tilpasser

 5. cristi1973 sa han

  Bravo! Gratulerer! Meget god tutorial!

 6. cristi1973: Det er enkelt. UNetbootin gå og Ubuntu, gjøre de samme trinnene som Windows. I stedet for Grub Customizer Easy BCD bruker du installerer terminalen ved å skrive inn følgende kommandoer: sudo add-apt-repository ppa: danielrichter2007 / grub-tilpasser sudo apt-get update sudo apt-get install grub-tilpass

  bravo. Tusen takk. adrian frita deg fra arbeids 30 3 minutter for kommandoer i terminalen. nå kan gjøre en annen videotutorial for eksempel hvordan du gjør en mail server på Linux.

 7. Romeo1999 sa han

  Hei, hvis du har 50 gb lagringsplass til partisjoner som du gjør? Jeg mener, hvordan du fordele og hvordan du fordele din Windows Ubuntului?

 8. nor24o sa han

  Adrian Hei Jeg vil gjerne spørre om du kan installere windows eller ubuntu på en server på internett dvs. sifierele Jeg satte en server der og hvor jeg hadde en Internett cenectiune jeg kunne installere OS

 9. Edward sa han

  "Kunne ikke opprette bytteplass"

 10. Dumitru sa han

  Uten USB stick !!!! men så er tittelen tutorial pinne. WTF ????

 11. hvis de velger i stedet for Ubuntu, Fedora eller så på en annen Linux kan dual boot med Windows installert i 7?

 12. Edward sa han

  Jeg lyktes, takk!

 13. Adrian Gudus sa han

  Wayne: Hvis du velger i stedet for Ubuntu, Fedora eller så på en annen Linux kan dual boot med Windows installert i 7?

  Ja, jeg nevnte dette i opplæringen!

 14. Adrian Gudus sa han

  Dumitru: Nei USB stick !!!! men så er tittelen tutorial pinne. WTF ????

  Jeg vet ikke hvor du så at vi brukte en USB lager. Neste gang kjører ikke lederartikler!

 15. Adrian Gudus sa han

  Rettelse: Jeg vet ikke hvor du så at vi brukte en USB-pinne. Neste gang kjører ikke tutorials.
  Nøkkelen til feil er det selvkorrigerende tastaturet til mobiltelefonen ...

 16. Costelina sa han

  Dumitru: Nei USB stick !!!! men så er tittelen tutorial pinne. WTF ????

  du var ikke forsiktig du
  og selv om det var så det betyr uttrykket av deg?
  ---- Respekt og du vil bli respektert -----

 17. cristi1973 sa han

  Wayne: Hvis du velger i stedet for Ubuntu, Fedora eller så på en annen Linux kan dual boot med Windows installert i 7?

  Jeg tror casre gå på noen Linux-distribusjon har et grafisk installasjonsprogram.

 18. Anderson sa han

  Adrian eller Cristi ha en misforståelse:
  - Hva betyr INT 19h boot loader error?
  - NMI er deaktivert. Innkoblingsforsinkelse starter. Bekreftelse av initialiseringskodesummen?
  - INT 19H støvelforsøk. Hovedkortet er testet for å være ok?
  - Programmerbar reset avbrutt kontroller?

 19. nicusor sa han

  salut..cum Windows XP uten cd eller usb stick?

  • hei jeg tror ikke det fungerer å installere xp uten cd eller oppstartbar pinne, jeg prøvde noe sånt og det fungerte ikke, det ba meg om en dvd eller et flash-medium å laste ned filene fra

 20. Costelina sa han

  nicusor: Salut..cum Windows XP uten cd eller usb stick?

  i går virtuelle

 21. cristian sa han

  Hei, jeg har eid en bærbar datamaskin i lang tid, jeg kjøpte den med win7 forhåndsinstallert. På en partisjon kalt 'sunn (restitusjonspartisjon) på omtrent 15 gb. er win7.
  Probems er at maskinvaren har begynt å lage litt støy, ikke så hyggelig. Jeg er redd for å ikke la meg!
  Hvordan kan jeg gjenopprette Wind of partisjonen for å installere det på en annen hdd? Takk!

 22. cristianHei, Jeg har i lang tid en laptop, kjøpte jeg med forhåndsinstallerte win7. På en partisjon som senumeste "sunn (gjenopprettingspartisjon) om 15 gb. er win7. Probems er at maskinvaren har begynt å lage litt støy, ikke så hyggelig. Jeg er redd for å ikke la meg! Hvordan kan jeg gjenopprette Wind of partisjonen for å installere det på en annen hdd? Takk!

  "Kloning av harddisk eller hvordan du kopierer alt innhold fra en harddisk til en annen - videoopplæring"
  https://videotutorial.ro/clonare-hard-disk-sau-cum-copiem-tot-continutul-de-pe-un-hard-disk-pe-altul-tutorial-video/

 23. Francis sa han

  Vær spesielt oppmerksom på og etter min mening og gjøre en tutorial eller en serie med tutorials på å installere og tilpasse Drupalului Drupal CMS er en veldig stabil 7.22 bruk har mange kjente steder.

 24. endelig tutorial som du gjorde da jeg spurte:

 25. gabibetis sa han

  Jeg kan starte Ubuntu med Windows 8 .Hvordan parallelt deaktiver UEFI?

 26. På hovedkortet mitt har jeg 16 MB flash-ROM. Da jeg kjøpte hovedkortet til asus p7p55d, hadde jeg installert i dette 16 mb flash-minnet, asus express gate ble installert. Jeg slettet det ved et uhell. Er det noen som har noen anelse om hvordan jeg kan installere den igjen? Eller har noen peiling på om den kan viruse denne 16 MB flash-ROMen? Jeg vet at jeg ikke la ut hvor jeg skulle, men noen kan se og en enkel mann svarer meg også!

 27. Adrian Gudus sa han

  ThLegend: På min pensjon jeg 16 mb flash-ROM. Da jeg kjøpte p7p55d asus hovedkort, jeg installerte denne 16 mb flash-minne, asus express gate ble installert. Jeg slettet ved et uhell. Er det noen som har noen anelse om hvordan du installerer på nytt? Eller vet noen om dette viruset kan 16 MB flash-ROM? Jeg vet at jeg ikke har lagt ut hvor du kan se andre enn meg også ... og jeg svare på et enkelt menneske!

  Asus Express Gate finner du på den offisielle nettsiden til produsenten (hvis din Asus) Du går til støttedelen, se etter ditt hovedkort modell grunnleggende, og du må laste ned denne ASUS Express Gate

 28. Jeg prøvde å starte under Ubuntu 10.04.4 og ingenting skjer (ingenting vises, angir Ubuntu direkte 10.04.4), vi lastet iso bilde med Lubuntu 12.04

 29. Jeg ville være interessert unbutu installasjon på Linux-system

 30. Hei, jeg har et problem med laptopu, jeg prøver å komme inn i nettleseren, enten du bruker IE eller Google Chrome laptop starter på nytt, at siden jeg installerte spillet Counter Strike Global Offensive. Jeg avinstallerte spillet, alt det samme problemet jeg har, er merkelig at dampen kan surfe på nettet stille. Jeg kan ikke finne kreves er problemet. Vennligst hjelp meg hvis stiiti som kan være årsaken.

 31. Det forteller meg at sistemu ikke kan fjerne cd-rom partisjone ikke ønsker å bosette

 32. dannyrbk sa han

  Jeg tok den siste versjonen av ubuntu og prøvde å installere den som her, men jeg har problemer med å lage partisjoner da det gir meg en feil når jeg vil endre størrelsen på partisjonene, og jeg vet ikke hvorfor.

  Feilen er følgende:
  Installatøren må bruke endringene å partisjonere tabeller, men kan ikke gjøre det på grunn av montering partisjoner av disse stedene kan ikke fjernes
  / cdrom
  Lukk alle programmer som bruker disse monteringsmuligheter

 33. Når du installerer dette gir meg telle etter slutten du har å gjøre nustiu ms Error "for å finne et medium som inneholder en live filsystemet ikke"

 34. Du kan lage en tutorial på hvordan du bruker bootloader fra Windows og ikke Linux GRUB å starte fra OS parallelt med Linux. Takk!

  • Adrian Gudus sa han

   Dessverre Windows bootloader vet ikke og ønsker ikke å laste Linux operativsystemer. Hvor har du sett deg selv Corporation (Microsoft) som tjener penger med dump fremme og opprettholde og til og med å utvikle kommersiell programvare, som gir kompatibilitet, støtte, aksept av et konsept (Linux) som fremmer og støtter det bare det motsatte: fri programvare, åpen kildekode (åpen kildekode) programvare, gratis programmer?
   Jeg ønsker å skje, men jeg er redd for at i nær fremtid, og selv i det fjerne.

 35. Visste du at hvis du får NTFS partisjon du ikke kunne installere Windows loader grub og ubuntu og windows ville ha oppdaget 7

 36. Hei. Mer kan du hjelpe meg med følgende problem: Jeg har en gammel dell laptop c400 ikke vil USB boot. Bios tillot ikke det. Det er en eller annen måte i stand til å lure BIOS og starte meg en pinne? Jeg ønsker å gjøre dette fordi: Jeg 1 20 gb hdd delt inn 2. Jeg ønsker å formatere partisjoner og gjøre en hdd. Hvis du gjør dette ikke kan kopiere Ubuntu bilde på stasjon D som i opplæringen. Det er mulig å sette bildet på pinne og installere UNetbootin som opplæringen, men installasjonen kan bruke informasjonen på pinne i stedet for bildet på partisjonen 2? takk

 37. Saltu,
  Jeg har Windows 7 (64bits) og Ubuntu 13.04 i dual boot, og når jeg åpner den bærbare datamaskinen hvis jeg ikke velger windows 7 i tide, som du sa, etter 30 sekunder starter den automatisk på ubuntu. Hvordan kan jeg endre rekkefølgen (hvis jeg ikke velger noe på 30 sekunder for å starte opp automatisk på Windows)?
  takk

 38. Vi alut, jeg samisk spør meg selv Ubuntu på en eldre laptop, jeg gjorde akkurat det tutorial og jeg sier (vennligst bruk kjerne passer for din cpu) Jeg prosessor Intel Celeron 1.7 med 512 Rami, xp jeg gå om svak og MAM tenkt å sette en linux du råde meg til å gjøre?
  Takk!

 39. Salut! Jeg har et problem. Jeg hadde pcccc og satt i windows xp partisjon D: 7 vinduer med daemon verktøy. Jeg ønsket å formatere min C: stasjonen jeg aldri kom ut. Jeg laget en CD med Windows XP og tidligere ikke. Ingen støvler. Nå fylles jeg begge sider. Hvordan kan jeg bli kvitt Windows XP ??? Vennligst hjelp meg alltid se på deg når jeg har et problem !!!

 40. "Kunne ikke finne et medium som inneholder et live filsystem" etter at nummeret slutter ... og forblir slik ...

 41. Installasjonen på "Detecting file systems" stopper, krasjer; frysetid; ingenting skjer; Jeg forlot ham slik i en time, og han gikk ikke videre. (Jeg håper du forstår)

 42. Adrian ... Jeg har en stor forespørsel til deg ...
  Jeg ønsker å gjøre en tutorial på programvare for linux STJERNE. Takk!

 43. flas ^ sa han

  Og hvis jeg ikke har et annet operativsystem og HDD formatering og ønsker å installere ubuntu og forbli på HDD hvordan du gjør?

 44. Hei Adrian, installerte jeg alt i opplæringen, men kan ikke velge boot ubuntu, gjør tastaturet ikke fungerer vet ikke hvorfor, for ellers tastaturet er ok, hva kan jeg gjøre?

 45. Cosmin sa han

  Jeg har et spørsmål. Hvorfor alltid foretrekker engelsk? Hvis programu har muligheten til rumenske språk, hvorfor du foretrekker engelsk?

  • Adrian men ikke en forklaring som jeg tror vil gi det, og det er at ikke alle nettsteder har myk rumensk og så foretrekker og de som bruker engelsk rumensk språk. Jeg tror å bli vant til det. I den er det mange ord i engelsk at hvis du brukte dem i en rumensk skal høres merkelig. Pluss oversettelsen av navnene er ikke alltid riktig. Dette er selvfølgelig bare min mening. Adrian kan ha en annen forklaring

 46. Jeg prøvde å installere ubuntu med 7 seier, gikk alt perfekt. nær ferdigstillelse varslet meg som ikke kan fullføre oppstartslast installasjon og bruk en annen enhet. Jeg har to harddisker. Jeg prøvde å gi ham boot installasjon i den samme hard laderen er installert der seieren. Han advarer om at det er feil ved lasting av oppstartslasteren. selv om jeg ikke ser, la meg fullføre installasjonen. Jeg fulgte alle trinnene nøyaktig. I forsøkt tre ganger. Du må kanskje prøve en annen Linux? Jeg forventer et svar. Takk.

 47. Hei,
  Jeg bruker et eksternt USB-nettverkskort fra ST Lab og kan ikke installere det. Jeg bruker distribusjonen Ubuntu 14.04. Det skal nevnes at jeg også har CD-en med driveren relatert til nettverkskortet, men jeg kan ikke fullføre den ... hvis du har løsninger jeg vil be deg om å gi meg en hjelpende hånd ... takk

 48. Bra. Jeg har et spørsmål: Hvis du vil installere Ubuntu må ha to harddisken?

 49. Jeg så og fant ikke noe. Windows starter ikke, og jeg bare hendig Android-telefon med et SD-kort 4gb, og Internett. Hva gjør jeg? Hvordan installere et operativsystem på PC trenger

 50. Ady hvis du kjører og tastaturet er usb. bois å gå inn og søke innstillingene der du usb må være aktivert. suksesser

 51. victor sa han

  Kubuntu, men nå vil jeg en vinn harduri.iar slackware tre 7 selv om jeg har ingen harddisk eller ved inngangen spør meg hvor jeg vil hen.
  dette er min feil at jeg ikke espect noen trinn som jeg har sett i en tutorial.
  Geu er virkelig å bestemme hva litt derfor jeg liker de få DWD-uiri flasker. Jeg fikk noen som ikke ble installert rett og slett. Vea derfor jeg ber deg om å gjøre en tutorial på hvordan du installerer linux cd annen Linux uten DWD, etc.
  mjultumesc deg for tutorials du gjør dine alleler har en veldig klar måte å forklare meg selv som gjør meg ute for lærere

 52. victor sa han

  Jeg prøvde dette, men, eh ingenting som meg UNetbootin åpne denne delen selv om han fikk fra linux
  dev pakken sier det ikke!?
  Jeg tok sentrum installeringsprogramvare eller åpen.
  hvis du installerer programelele anelse om hva det ville løse alt.
  uansett takk for råd

 53. Jeg avslutter min hilsen leptop slette filer av slvate av ubutu jeg kan gjøre akkurat hva vi tildelt spatler adrian ..astept du hjalp meg en latter ms

 54. cristian sa han

  Jeg kan ikke installere den på Windows 8.1ubuntu. Jeg har den bare for nedlasting, eller den vises på min E (dvd), men jeg kan ikke velge den for å ta den til unetbootin .... hvis jeg tar den fra nedlastingen, åpnes ikke unetbootin etter omstart ... hvor tar jeg feil? Takk

  • Costelina sa han

   Du kan ikke ha en programvare for ISO
   som å ha tusen Windows i det alltid gjorde meg slags problemer
   installert effekt eller magi iso disk eller daemon verktøy

 55. Alexandru Leonte sa han

  Bra!
  Veldig nyttig så langt, eller jeg savnet noe..eller det er ikke det jeg leter etter ... nemlig .. Jeg vil se hvordan jeg kan installere ubuntu .. uten cd / usb. Takk skal du ha!

 56. mamaleone74 sa han

  Salut!
  Jeg lastet ned UNetbootin og fulgte trinnene som er beskrevet i videoopplæringen, jeg "forberedte bakken", men etter at UNetbootin er ferdig med arbeidet og starter datamaskinen på nytt med XP, skjer det ingenting, Windows XP starter uten den valgte tingen som er beskrevet i videoopplæringen.
  Metoden er beskrevet er kun gyldig i å la vinduer 7 eller skal fungere på Windows XP?
  Takk.

 57. Oblomov sa han

  Jeg fulgte nøye beskrivelsen av opplæringen, men når jeg starter og velge UNetbootin vises:
  set-root-ignore-floppies / menu.lst
  15 Feil: Finner ikke filen
  Press hvilken som helst tast for å fortsette…
  og få inn mer komplisert.
  Litt hjelp, vær så snill!

 58. laurentiiu sa han

  Ubuntu 14.04 Jeg vil endre oppløsningen til 1366 × 768 60 eller høyere 1920 × 1080, og jeg kan ikke.
  Jeg prøvde forskjellige metoder som finnes på nettet, men det fungerte ikke heller.
  Du vet hvordan?

  • Adrian Gudus sa han

   Du må installere skjermkortdriverne for å stille en høyere oppløsning. Se at det allerede er en veiledning på nettstedet om "Hvordan installere videodrivere på Ubuntu" som du finner med søkeboksen øverst til høyre

 59. Silviu sa han

  Hei Jeg vil gjerne ha en tutorial om hvordan du installerer 3 operativsystemer som Windows XP, Windows 8 / 32biti og linux mint på en enkelt hdd hvis mulig, slik at jeg personlig trenger alle 3 operativsystemer har dem på en leptop, Win XP for arbeid, seier 8 for personlig bruk linux mint og internett-surfing .Multumesc .Sincer ikke se hvordan det er mulig med en tri boot 3 det så forskjellig virtuell maskin uten reell betydning.

 60. Caesar Visan sa han

  Jeg gjorde alt jeg så, men ser ikke ut til å starte opp enn UNetbootin Valg og Linux Mint. ENTER gi-feil: mangler noe. (Det skjer med begge). Problemet er at Windows ikke vises 10 og nå kan jeg få til noe. Hjelp meg, vær så snill!

 61. Hei, jeg prøver å installere stlinux med UNetbootin etter restart Error13 ugyldig eller støttes ikke kjørbar format
  Filsystem type er ntfs partion 0x7, hva du skal gjøre.

 62. Dumitru sa han

  Jeg vil gjerne installere kali linux i tillegg til Windows 10, men jeg vet ikke hvordan jeg skal spille spill i det hele tatt….

  • hei. foruten om du kan installere en Linux-distribusjon 10 og kjønn) 10 vinduer og Xubuntu) for å fortelle meg at jeg ønsker å gjøre, og jeg dual-boot med windows10 men ikke sikker på om du skal gå med denne metoden

 63. Salut! Hvis jeg vil bare ha Linux Live som går tilbake til tidligere innstillinger? Uten støvelen og linux partisjon for Windows?

 64. Som krem ​​pinne med linux installert på en USB-pinne som er installert på harddisken slik at den ikke stikker bootabil.Daca du ikke forstår spørsmålet glede å samarbeide gjennom gmail

 65. Eugen marian sa han

  hei jeg heter Marian droppe saken deastea.am nye året fikk en gave leptop ubutu med linux installert, men jeg tror det var bra at bare vises scrisuri år fortsetter ami noen 4ore jeg forventet, og så hvis jeg så ham som jeg installerte windows7 annen seansa .Hva jeg ikke si jeg vil du antreb det ville være den enkleste linux og Windows så lite lafel grøfta begynte å komme forvente et svar

 66. Catalin sa han

  velkommen
  Jeg prøver å erstatte ubuntu 14.04 med lubuntu 14.04 ...
  Jeg brukte unetbootin, jeg lagde pinnen, jeg byttet støvel, den vil ikke starte etter pinnen ...
  UNetbootin opplæringen ikke lenger eksisterer?

 67. Adrian,
  Jeg har Ubuntu 15.4, og det gir meg stor pb! ... Menylinjen min har forsvunnet, og jeg kan ikke lukke / åpne programmet i Firefox / Google Chrome. Første gang klarte jeg å gjøre det, men den andre timen var det ingen tanke! ... Svarer ikke på alt + f2-tasten for å åpne terminalen og sette det andre har brukt ...! En kollega klarte å installere en barmeny som lukkes med sudo poweroff og passord, men du kan ikke flytte krombrillene på skjermen, som en gang er åpen, og nå kan jeg ikke engang avslutte! Har du ikke lenger muligheten til å gjøre vinduet lite, lukke det, ned, eller hvor stor skjermen? Hvis jeg laster den ned fra Ubuntu Software Center og installerer den på nytt med den med pb, vil den eksisterende pb bli korrigert og returnere menylinjen som før? Jeg ga opp windos 1 fordi jeg hadde en PB og fortalte meg selv at med Ubuntu vil jeg ikke ha det i det hele tatt, det varte bare 7 måneder ... fullført ... Noen hjelp?

 68. Ikke la meg se video

 69. Hallo. Jeg kjøpte en DELL 15.6 ″ Inspiron 5558 bærbar PC (5000-serien) - den har et Linux-operativsystem. Jeg er ikke veldig flink til Ubuntu, men jeg kommer bare inn på en gjestesession ... hvor jeg ikke kan gjøre noe, nettet ikke fungerer, jeg kan ikke opprette en ny konto, jeg kan ikke installere programmer osv. Doar er det bare en demo? hva å gjøre? må installeres på nytt eller ...? Takk for hjelpen.

 70. hei, jeg installerte ubuntu at opplæringen, jeg forlot LIVE mode [så jeg har ikke installert], men ikke til netul.Conexiunea er wirles jeg skrev tasten på modemet, men det spør og passord, i- jeg skrevet passord klient [telekom], men det er ikke. råd please?

 71. Handa-Sei sa han

  Jeg får ikke omstartalternativet etter at jeg er ferdig med UNetbootin, jeg starter på nytt manuelt og jeg må velge windows 8 eller UNetbootin / jeg velger selvsagt UNetbootin, men jeg får noe fra Windows at det trenger en cd eller sånt
  Jeg forstår virkelig ikke hvor problemet er, jeg prøvde minst fem ganger, og med bildet og last ned UNet alene ubuntu, men ingenting fungerer ...; (

 72. Hvordan installere et operativsystem med mindre du har et SD-DVD eller stokk med Windows, og du har en PC med en defekt at støvelen er reporneste.Poti bruke en tablett og en datakabel eller noe?

 73. hvor er videoopplæringen? er bare en kommentarside.

 74. jeg kan finne veileder, men dessverre kan jeg ikke installere linux lite. Kan du i fremtiden du gjøre en opplæring om Linux. med respekt og mange år på 2018

 75. costy sa han

  Super.
  Jeg liker ikke Windows. For mange risikoer / virus… ..
  Jeg vil vite om det er mulig å bruke en bærbar PC bare for Internett. Liker du en Chromebook?
  Jeg mener bare et raskt og enkelt operativsystem for internett (for barn).
  Takk på forhånd

  • basenes tendens sa han

   Jeg anbefaler windows lite er bare min mening at du ikke er forpliktet til å implementere denne ideen, men hvis du vil søke på internett (windows lite) vil jeg ikke gi detaljer fordi ikke alle er enige om denne muligheten, selv om du gjør det på egen risiko fordi de alltid vil være unnvikende svar som "det fungerer ikke nok eller det er feil i noen applikasjoner" blir de som arbeider med programmering som lar visse porter være åpne, så til slutt takk for det du har.

 76. og jeg vil hvis jeg ikke kan avinstallere mxlinux17 selv uten stakk useb og dvd kan sette den andre hardt ubuntu-kompiseren.
  Og det er fordi Linux ikke lar noen DVD åpne.
  Jeg beklager at jeg ikke føler meg bra i mxlinux, og jeg vil endre den ..
  eller i det minste sette den andre harde [1Tb] ubuntu-kompiseren
  Jeg prøvde med unetbootin da det kom om 95% for å laste ubuntu, lukker jeg PCen min
  vennligst råde meg til å eliminere mxlinux fra pc; eller hvordan du aksepterer dual boot med ubuntu kompis

 77. Jeg kjøpte en ideapad330S bærbar PC med ryzen5 og 4g ram ... ikke noe spesielt bare at den har frigjøringer på den
  jeg vil ha ubuntu og min laptop ønsker 10 å vinne
  hva gjør vi? / Jeg vil ikke ha windows så mye som han vil ha annet enn win10.
  A! og har ikke cdrom så jeg tok et minne med minne jeg satte i bios for å ta av usb .. Jeg så på opplæringen [på grunn av at pinnen ikke vil]
  Jeg tok en boot unet og her er det som resulterte: booting 'unetbootin'
  [Hd0,0]
  Filsystemtype er ntfs, partisjonstype0x7
  [Linux-bzImage, setup=0x4200. size=0x821af8]
  initrd / unetbin / ubninit
  Feil 16: inkonsekvent filsystemstruktur
  press hvilken som helst tast for å fortsette
  og hvis du treffer noen Keie kommer du til samme vindu: for å installere unutu, for å prøve ubuntu, for å teste minnet, for å teste om CDen har feil
  ingenting i denne listen kan få deg ut av situasjonen ovenfor

 78. ionutz87 sa han

  Hei utmerket tutorial bravo, jeg har et spørsmål Kali Linux fungerer med denne opplæringen, takk på forhånd

Tilbakesporinger

 1. [...] Du kan prøve med UNetbootin, et ISO-bilde med operativsystemet og EasyBCD. Jeg prøvde og det fungerer. Jeg fant en veiledning: https://videotutorial.ro/cum-instalam... -Usb-oppstartbar / […]

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.