Hvordan får vi et telefonnummer fra Amerika - lovlig

Hvordan får vi et telefonnummer fra Amerika - lovlig
4.5 (10) 90%

Hvordan får vi et telefonnummer fra Amerika - lovlig

Hvordan får vi et telefonnummer fra Amerika?

Hvordan får du et amerikansk telefonnummer?

Det er brukere som ikke en gang har ønsket å bruke visse elektroniske tjenester i Amerika, og har truffet spørsmålet om telefonnummeret. Det er tilfeller hvor noen kan ringe bare i USA, ellers kan du ikke komme i kontakt med dem med mindre du har et amerikansk nummer. For å bruke tjenester trenger du et telefonnummer fra Amerika.

Hva kan du bruke en rekke Amerika?

1. For å bekrefte en konto på enkelte nettbutikker
2. For registrering på enkelte nettsteder / tjenester på nettet
3. Å snakke i telefon med slektninger på det amerikanske territoriet
4. Å være i stand til å snakke med folk i amerikanske varetekt

Hvordan kan vi få en rekke Amerika?

Selvfølgelig, da jeg ikke hadde tilgang til amerikanske telefonnett, for å gjøre et abonnement eller å bruke et forskuddsbetalingskort, må vi improvisere ... lovlig.

VOIP Dingtone Service!

Dingtone er et program som har en veletablert VOIP telefon service tilbake. Jeg sier tjenesten er godt satt opp fordi jeg personlig kan bekrefte dette. Jeg brukte tjenesten for å motta anrop fra USA, og det fungerte veldig bra. Jeg må nevne at personen som ringte bare kan snakke med amerikanske telefonnumre.

Hvor mye koster det meg?

Telefonnummeret er relativt billig, 2 dollar om året, en avskyelig pris når du trenger en rekke USA.
appeller er gratis hvis du mottar dem, og hvis du starter priser varierer fra land til land (detaljer i søknaden)

En stor fordel er å omdirigere nummeret ditt.

Hvis du har brukt lignende applikasjoner så langt, vil du se at Dingtone har fordelen av å omdirigere samtalene dine. Så, hvis du får et anrop på USA-nummeret, kan det bli omdirigert til antall Romania, slik at du kan svare på telefonoppringeren, ikke Dingtone.

Hvor laster vi ned?

Dingtone-applikasjonen - Play Store (Android)

Dingtone-applikasjonen - App Store (iOS)


Guider liker:

 • Opptak og avskjæring fjernsamtaler fra hvilken som helst telefon Android
 • Ta opp lyd på telefonen nonstop Echo
 • Plassering av telefonnummer uten netto SMS
 • Hvordan får vi et telefonnummer fra Amerika - Videoopplæring

  Relaterte Guider  Om Cristian Cismaru

  Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
  Lær som du lærer!

  kommentarer

  1. Takk, jeg har betalt en skyggeside for totalt US $ 10 og fikk spiddet ...

   • Jeg installerte meg i går kveld og gå super Vil du ha mer detalj? Jeg ringte hans kone som var ved siden av meg og fortalte meg hvordan min amerikanske Suni uten super Så når du er ved siden av meg

  2. Jeg hadde 5 euro med 800 minutter med USA på Orange

  3. Er det obligatorisk å ringe hver måned, slik at du ikke mister nummeret ??? (Jeg kjøpte telefonnummeret og 500-kreditten) fol nummer bare for whatsapp

  4. Er det obligatorisk å ringe hver måned for ikke å miste telefonnummeret ???? (Jeg kjøpte nummeret og 500-kreditter) bruker strenge nummeret til whatsapp og ingenting annet

  utsiktspunkt

  *

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.