Ettersom programmet automatisk sende en SMS

Hei venner, dagens opplæringen vil vi se hvordan vi kan programmere automatisk sending av en SMS. Ofte tilfeldigvis glemmer én dager årsdagen for en venn eller kjære. Vi sannsynligvis minner om kjære dag, men senere, etter at den har passert allerede, og selvfølgelig vil vi ikke ha noen beklagelse at jeg sendte en hyggelig melding for jubileet. Hastigheten som ting skjer i dag er fantastisk, og fordi vi er et folk under stress problemer og bekymringer, selv om det kan skje for å se på den tiden av dagen kjære venn, bror, fetter, kjæreste.
Vel i dag kalles SMS Scheduler programmet presenteres vår hjelp kommer i tillater oss å planlegge eller planlegge automatisk sende en SMS til en tidsramme satt av oss. SMS Scheduler kan brukes i mange situasjoner, for å minnes en gang en venn for ikke å glemme noe, for å minne sin kone til å ta barnet til skolen.
For meg var det veldig nyttig når jeg ønsket å sende en viktig beskjed til noen, men fordi det var en time for sent, og ønsker ikke å bry person, jeg har programmert SMS sendes automatisk neste morgen i den første timen .
For alle helligdager nærmer seg med raske skritt, kan vi bruke SMS Scheduler for Android app for å sende meldinger til ønske sine kjære til jul, nyttårsaften.
Hva betyr egentlig SMS Scheduler?
- du kan planlegge at SMSen skal sendes til flere telefonnumre eller personer i adresseboken samtidig
- planlegger du å sende SMS er ganske kornete, kan du stille inn måned, dag, time, frekvens: hver 2., 4. eller 8. time, hver halvtime, hver time, hver måned, hver helg, hver ukedag til den angitte tiden, hvert år.
- de sendte smsene blir automatisk lagt til samtalen fra SMS-applikasjonen som ble forhåndsinstallert på enheten din. (du kan eventuelt deaktivere denne funksjonen)
- applikasjonen vil varsle deg når SMS er sendt og mottatt (du kan eventuelt deaktivere disse varslene)
- du kan alltid se historien til sendte meldinger
- Du kan redigere sendingsoppføringen til en SMS som allerede er programmert med et kort trykk (trykk) på den
- du kan slette sendingsoppføringen til en SMS som allerede er programmert med et langt trykk (trykk) på den
Personlig, jeg likte det faktum at dette programmet har et enkelt grensesnitt med en svart bakgrunn, nok alternativer.


 


Relaterte Guiderom Adrian

Flamsk informasjon og kunnskap, jeg liker alt om kunst og dele min kunnskap med stor glede. De som gir seg selv til andre vil miste seg selv, men nyttig, forlater noe nyttig medmennesker. Jeg nyter dette privilegiet, vil jeg aldri si "vet ikke", men "ennå ikke"!

kommentarer

 1. gå sms brukes som en boomer.
  5 vanlig i minutter, ikke dårlig.
  Hvis man plager telefoner (fustratii at det høres og ikke snakker, hører de bare pusten), gi deg 2 100 mange netter med meldinger og garantert slutte å ringe.
  Logisk er det veldig bra å bli brukt til den virkelige destinasjonen. Det er slik svigermor vil motta meldinger, og hun vil ikke si at svigersønnen ikke ringte henne ...

 2. Bra, jeg har et spørsmål, og jeg vet om en eller annen måte et program som:
  exp. etter en time fast 18: 00 som kaller meg gå nummer som er lagt til sin agenda forsvarer som telefonen ville være på opptatt eller noe og motta en sms med teksten definert av meg exp: hun ringte etter time nedleggelser prøve i morgen mellom tid blah blah.

  beklager hvis jeg skrev feil sted! og takk på forhånd for et mulig svar!

  • @andrei
   søk i spill "avvis meldingen"
   De er mer som:
   Avvis samtale Svar Gratis
   QText: Avvis tekst og svarteliste
   Ring Avvis og Remind
   ser og se hva som passer

 3. viorelgn sa han

  Android er hatet det. Jeg ville ikke la iOS for noe.

  • Adrian Gudus sa han

   Andre er veldig prangende, men jeg unngikk dem fordi de er for pompøs til stede og har for mange unødvendige funksjoner (for meg) i tillegg til funksjonen til å sende en automatisk SMS.
   En er Go SMS Pro kan vise at iOS søknad fra 6: http://cl.ly/SB4T
   eller iOS 7: http://cl.ly/SAGV
   Jeg vet at mange er frustrert over at iPhone-brukere kan gjøre så mange ting og lett som du kan gjøre på en Android. Selv om iOS der slik søknad lik den som er vist i opplæringen kalles Txtot, betyr det ikke automatisk sende meldingen. Når det er på tide å sende meldingen, varsle deg, og du må gi tillatelse til å bytte til manuell sending av SMS.
   Men hva gjør du hvis du sover eller dusj eller ikke hører varsling?
   Crappy øyeblikk! Android har satt meldingen, tid og det er det, resten tar seg alene uten bekreftelse å ta affære.
   Som vist i opplæringen er hundrevis app i Play-butikken, men også ser ut og fungerer i tillegg til unødvendig å sende en sms automatisk.

   • Hei. Jeg har et spørsmål offtopic, jeg håper ikke for stort problem; Jeg har en Android-telefon med jellybean 4.1.1, og når du gjør et videoopptak, hører knapt noe du gir avspilling. Hva trick eller sette jeg kunne øke volumet av lyd-video-opptak? Jeg håper noen kan hjelpe meg. Takk.

 4. Hvorfor kan jeg ikke se innlegg på samsung.S4

 5. Andi Turcu sa han

  Adrian, en Huawei Ascend Y300 som ikke støtter skrivemodus Sveip bruker SwiftKey app, kan du bruke på denne måten?

 6. Av emnet: Noen tok med meg en Asus x55a-bærbar datamaskin for å formatere den, og nå, som før formatering, fungerer visse knapper ikke når jeg trykker på “k”, for eksempel “11:55 PM 7/26 / 20138k” vises for meg. i det minste fungerer ikke tastekombinasjoner som "fn + num lk" eller "fn + f2", selv ikke i bios når du trykker "del", kommer den ikke inn. Jeg installerte alle driverne fra den, inkludert driveren "ATKACPI-driver og hurtigtastrelaterte verktøy" som å arbeide med disse tastekombinasjonene mellom FN og F1, F2, F5 og så videre, men det virker fremdeles ikke. Hva ser ut til å være problemet?

 7. Vennligst videotutoriale jeg kanalisert mye som de forrige (1-2 år) dvs. ca prograd, nettsteder etc på PC (ikke den andre, men denne fremmede videotutorialele om android etc) deretter se hver tutorial .Sincer den jeg, jeg synes det er veldig interessant

 8. Hei, jeg har et spørsmål som ikke er relatert til opplæringen> hvis jeg holder en spillserver i skyen, kan den være åpen 24/24
  og i så fall hvordan kan jeg gjøre / hvis ikke hvordan kan frigjøre serveren hosta takk thx

 9. Hvor finner jeg at Play-butikken for å få SMS Scheduler programmet?
  Takk!

 10. Hei, et program som hjelper meg til å automatisk sende en melding til alle dem som kaller meg i en periode da utilgjengelig, kan det? Takk.

 11. hei jeg ikke finner et problem og løse
  Jeg ønsker å automatisk sende sms en som kaller meg
  Kjønn automatisk svare med melding

 12. Hei, Det vreao applikasjon som i stedet skriver jeg et brev, for å importere en .txt-fil fra telefonen i notped runde, denne søknaden eller på annen (kort sagt, til notped slå den inn melding) ???? Venter på ditt svar

 13. Madalina-Andreea sa han

  du kan blokkere noen, det var merkelig å snu opp meldinger hvis du bruker dette programmet?

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.