Hvordan kan vi finne plasseringen av dem som har krenket oss, truer, presser e-post - video tutorial

Hvordan kan vi finne plasseringen av dem som har krenket oss, truer, presser e-post - video tutorial
4 (28) 80%

Hei venner, vil dagens tutorial lære sammen hvordan vi kan finne ut hvem som står bak en e-postadresse. Kanskje det er mange av dere som har gått gjennom ubehagelige øyeblikk som utpressing, trusler, eller rett og slett noen gidder å sende deg e-poster med stor insistering. Godt fra nå er vi svært enkel og lett hvem som står bak e-post vi mottar fra ham. Spesielt kan vi finne plasseringen, og hvorfor ikke, hvis situasjonen er alvorlig kan gå videre til politiet, etter autoriserte organer for å håndtere situasjonen (det?).
Hvis vi er smarte lite vi kan selv gjøre detektiv. Enten du bruker Gmail eller Yahoo, er metoden gjelder i begge tilfeller, noen posttjenesten du bruker. Du kan gjøre dette selv om du bruker en e-postklient. Personlig, jeg skje veldig ofte å få litt "e-postmeldinger overraskelse" og en liten anelse hadde jeg også ty til denne metoden jeg bekreftet de mistanker og ga meg lett fortelle hvem som gjorde meg "overraskelse" at . Så, men hvis du ønsker å være litt james Bond eller bare slukke nysgjerrighet eller for å gjøre PI kan du alltid bruke dette trikset svært enkel og lett. Vi trenger ikke gjøre bruk av programvare, men bare nettleseren vår hvor vi logger vår adresse i posten eller som jeg sa vi kan kalle denne metoden selv om du bruker en e-postklient. Som blir sagt jeg inviterer deg til å følge med denne opplæringen kort, men samtidig fokusert og omfattende som lukking, for de som drømmer annen verden som sitt eget, eller om de vet noen koder skripting (kidscripting) er gode hackere I bare fortelle dem det. Hvis vi som vanlige folk kan lære så mange ting med litt dyktighet kan du finne en netto leverandør, Google eller autoriserte organer?
Det er et retorisk spørsmål vidt de inviterer til debatt på kommentaren delen av denne opplæringen!
Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com

Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. nyttig tutorial
  Adrian're fra Galati ??

 2. interessant

 3. elyxir sa han

  Hei, folkens, er det vanskelig tutorial, gratulerer vam Men alle sendte meldinger på kontakt, men har ikke RSP om skarpheten i bildet som du har til opplæring, til slutt, la meg taper, spunetimi selv eller lage en tutorial hvordan å sette en registreringssiden wordpress og eller nettside, blogg, eller rettere sagt lage en tutorial for denne tingen ikke å få noen på min side og legge om Baga e bare, jeg vil ha en database, hva jeg vil noe som det du har. Takk, og jeg beklager hvis jeg vil at alle blir stresset, men nå enda en RSP så hvis det er mulig.

  • Ciprian sa han

   Camtasia Studio for desktop-fangst er veldig bra, og jeg tror ACES bruker og gutter fra videotutorial ... hvis jeg ikke tar feil ..

   • elyxir sa han

    Jeg viser til personell og være trygg på at jeg vet om det programmet for meg er at nustiu PBL som de tar kvalitet imaginiii så etter at du setter den på youtube ?! mc likevel

    • Adrian sa han

     elyxir: Jeg viser til personell og være trygg på at jeg vet om det programmet for meg er at nustiu PBL som de tar kvalitet imaginiii så etter at du setter den på youtube ?! mc likevel

     Skriv opp i søkefeltet øverst til høyre kant av den svarte: CamStudio og gi skriv. BRUK SØK SITE (Søk Box) før du legger inn et spørsmål.

     • elyxir sa han

      denne måten spørsmålet RSP Miai ikke vet, jeg setter pris på det, men jeg er ikke dum

 4. xxcrazyn3sxx sa han

  og i tillegg til å være hackere må vite og programmering

 5. vicentiu sa han

  Salut.Acest programmet er bare nyttig hvis de ikke bruker VPN (dvs. en virtuell tunnel) .Jeg bruker en VPN, bor i Italia, og i stedet jeg IP IP italia nå gir meg ekstra California.Si jeg begrenset P2P (eller snarere ALTERNATIV DAWLAOD vei til torrents, og andre programmer) uten åpen VPN kan ikke laste ned noe fordi folk her i IT. de blokkerte utkjørselen og hva som irriterer meg mest er at du kan se VIDEOTUTORIAL.RO må åpne VPN CA kan ikke se noe annet, for eksempel og service eller VOIP Romtelecom SA CAN NOT ZAPGLOBALFREE IL KONKLUSJON å bruke hvis du INCHIS.IN VPN VPN kan sende dusinvis av e-post uten at du borgerlig å kunne oppdage selv.

  • vicentiu: Salut.Acest programmet er bare nyttig hvis de ikke bruker VPN (dvs. en virtuell tunnel) .Jeg bruker en VPN, bor i Italia, og i stedet jeg IP IP italia nå gir meg ekstra jeg California.Si P2P begrenset (eller snarere ALTERNATIV DAWLAOD vei til torrents, og andre programmer) uten åpen VPN kan ikke laste ned noe fordi folk her i IT. de blokkerte utkjørselen og hva som irriterer meg mest er at du kan se VIDEOTUTORIAL.RO må åpne VPN CA kan ikke se noe annet, for eksempel og service eller VOIP Romtelecom SA CAN NOT ZAPGLOBALFREE IL Konklusjon Hvis brukt med VPN INCHIS.IN VPN kan sende dusinvis av e-post uten at du borgerlig å kunne oppdage selv.

   det er rett! med f ... Husk meg Registrer xbank torpak eller hvem du ønsker å cap.da'noi gutter er lydige

 6. Ruslan sa han

  det er vanskelig, men jeg ønsker å fortelle deg at det kan endres og ip dette vil resultere i rettshjelp ved en feiltakelse denne løsningen.

 7. alexandru sa han

  adrian Jeg kan be noe kan du gi meg en link hvor du kan laste ned en Windows XP uten litt feil i det, og ikke lite program installert og som ikke utløper pls ikke har penger sam kjøpe en windpws opprinnelige etter trackere gir meg feil pls hvis du har et godt hjerte ajutama

  • Adrian sa han

   Beklager, men vi gir ikke nedlastingslenker og ikke oppmuntre piratkopiering. Windows er et kommersielt operativsystem, og hvis du vil du nødt til å kjøpe den. Uten betaling av nedlasting er ulovlig. Alt jeg kan gjøre for deg er å gi deg 2 linker til tutorials.
   HER si HER og du kan lese og DENNE artikkel hvor du en nedlastingslink i det (klikk på ordene skrevet i rødt DENNE HER for å nå opplæringsprogrammer og artikkelen)

  • erasmus sa han

   alexandru: Adrian du kan be noe kan du gi meg en link hvor du kan laste ned en Windows XP uten litt feil i det, og ikke lite program installert og som ikke utløper pls ikke har penger sam kjøpe en windpws opprinnelige etter trackere gir meg pls feil ajutama hvis du har god hjerte

   Å ha en øl til å sette den på serveren nå for å laste den ned?

 8. Hei,
  Jeg prøvde det du sa i opplæringen, men dessverre fant ingenting, hvilket som helst sted, "ukjent" bevist IP er 127.0.0.1 og kommer fra et nettsted reklame og salg av produkter Fizi.com som har til slutt ta en "liten nøkkel"

 9. Cristi sa han

  Dere vil be en tutorial overklokke prosessoren og RAM bios

 10. Marian sa han

  hei jeg har et problem med demon tools've fikk et spill med to cd installere første CD gikk greit på andre cd ikke mia gikk og nustiu hvorfor nevne at jeg har windows 7 bedriften og demon verktøy er Windows 7 kan gjøre TAKK

 11. Raul Olariu sa han

  dette er min e-post: D

 12. Calin sa han

  Adrian er uenige om denne testen Addicted se hvis jeg setter pinnen i mitt hjem rds plassering mio ser stor avstand som ikke viser plasseringen av hvor det helt annet sted som ikke engang nesten der jeg sitter. Jeg testet denne personen

 13. Calin sa han

  var og fortsatt cv du sa hackere er ikke riktig som det er brukt teremnu hacker er noen som hjelper dem som gjør ondt er crackari + det er ikke dårlig nime å gjøre CNV dårlig hjem fra IEL fra en netto rom. men ikke oppmuntre dette fordi for dc cv å gjøre verre når du gjør ditt beste ord cv

 14. Du er i Cluj-Napoca (Latitude: 46.7667, Lengdegrad: 23.6) nær str Andrei Muresanu.

 15. Cornel sa han

  faktisk se ISP beliggenhet, for eksempel. Jeg tusen ser ut til at jeg bodde et sted i Buzau, når jeg bor i Timisoara

 16. Bulgac sa han

  Bravo, men når det ikke gir ip viser meg at kartet.
  Hvorfor?

 17. george sa han

  god tutorial, men du kan gjøre en tutorial på hvordan du setter gamepad spill å spille, og jeg ville Frea med fifa gamepad.

 18. hei. vil følge tett når området ble grunnlagt ul.avem målene trenger ditt råd. enhver lære hvordan traieste.insa i denne opplæringen, jeg prøvde stedet for å finne IP; Alt vel og bra, fortelle meg nøyaktig hvor jeg nettet, men jeg sa jeg ip statisk (og jeg har ikke IP) og viste meg at er i Dolj, eller jeg er ikke engang i nærheten det :)) så her er alvorlig og som slike nettsteder. hvis jeg har gjort feil, beklager jeg. alle de beste.

  • <

   ValiHei. vil følge tett når området ble grunnlagt ul.avem målene trenger ditt råd. enhver lære hvordan traieste.insa i denne opplæringen, jeg prøvde stedet for å finne IP; Alt vel og bra, fortelle meg nøyaktig hvor jeg nettet, men jeg sa jeg ip statisk (og jeg har ikke IP) og viste meg at er i Dolj, eller jeg er ikke engang i nærheten det :)) så her er alvorlig og som slike nettsteder. hvis jeg savnet noe, jeg er scuze.toate beste.

   ValiHei. vil følge tett når området ble grunnlagt ul.avem målene trenger ditt råd. enhver lære hvordan traieste.insa i denne opplæringen, jeg prøvde stedet for å finne IP; Alt vel og bra, fortelle meg nøyaktig hvor jeg nettet, men jeg sa jeg ip statisk (og jeg har ikke IP) og viste meg at er i Dolj, eller jeg er ikke engang i nærheten det :)) så her er alvorlig og som slike nettsteder. hvis jeg savnet noe, jeg er scuze.toate beste.

 19. super hardt tutorial ... .. men jeg har et problem med musen ...... ..el fungerer godt bare når jeg åpner noe, jeg åpner den samme siden flere ganger, eller om jeg ønsker å flytte inn med Clik igjen en fil på skrivebordet kan ikke å flytte ham eller når jeg ønsker å velge et ord velger hele setningen ...... .. eller du kan ikke flytte rummy spill brikke på brettet ....... Hva skal jeg gjøre ????? ...... ..ast. Svar

 20. Francisc sa han

  Nyttig og interessant. Gratulerer.

 21. sasha-097 sa han

  apucaty av tutorials om når du overklokke verden spent venter

 22. sasha-097 sa han

  datimi og meg en link please? Hvor kan jeg laste ned bilder EFE please?

 23. Alexandru sa han

  Yahoo mail ser ut for meg ingen mulighet ACTIONS.Mai det noen måte å finne det ut?

  • Adrian sa han

   Se bedre der nøye, kan du bruke grensesnittet til Yahoo Mail Classic Interface (gammel) klikk posten for å lese den og se ned all rett på slutten post du skulle ha skrevet i blått tynn: Full topper som DENNE bilde (klikk på ordet IT i rødt for å se et eksempel) må nøye glemt Jeg gjentar, noen e-post har sewrviciu så.

 24. conan77 sa han

  Jeg brøt med vanlig Solovastru visste ikke at det er netto, i tillegg til min ip, ami ikke viser noen Internett-selskap heller ikke riktig sted. hva du synes om denne opplæringen?

  • vrei.eo ikke tro hva hjelper nimic.daca ting som noen ønsker å skjule at du har ingen sjanse til å finne ham etter ip. 1.in generelle utseendet ului.2 ISP adresse hvis det ser bra ut, men dynamisk IP-adresse ... har ikke lenger noen sammenheng med tutorialul.asta er for barn, godt å skryte av at de oppdager hvem vet hva ip.

   • Adrian sa han

    og hva du sa? som dynamisk IP ikke kommer ut? Me nysgjerrig ... hvordan den kom ut? HER pt demo (e dynamisk IP) Men jeg gjentar ... Hvis du visste ... så ikke gå ....

   • @Adrian, Er det klart at du ikke forstår hva jeg ønsket å zic.daca du at IP 5 minutter etter at du starter vil du motta en annen IP.cel gammel kunne motta den i disse 5 min altcineva.deci deg hvordan du kan du komme til riktig adresse hvis noen andre allerede har mottatt IP (hvis det er ganske vanskelig å møte, men det er mulig)? og en annen ting ... så prøve et par ganger, og du har en surpriza.vezi som skjedde med dem og spesielt altora.mai hvis det er et nabolag leverandør.

    • Adrian sa han

     roger: @AdrianDet var lett du ikke forstår hva jeg ønsket å zic.daca du at IP 5 minutter etter at du starter vil du motta en annen IP.cel gammel kunne motta den i disse 5 min altcineva.deci Hvordan vil du få på riktig adresse hvis noen andre allerede har mottatt IP (hvis det er ganske vanskelig å møte, men det er mulig)? og en annen ting ... så prøve et par ganger, og du har en surpriza.vezi som skjedde med dem, og spesielt hvis altora.mai om en leverandør nabolag.

     Det er klart at du er i Poplar og ikke vet noe om netto, nettverk, IP-adresser. Du kan gi omstart ganger 30 ip som vil bli tildelt vil være alt fra den byen. Miciodata ikke liker å se meg i Iasi meg bli tildelt IP Bucuresti. Meg nok til å vite at jeg orasu, fordi selv om du starter spore ip-tjenesten forteller meg din by bloc ikke skalere eller gulvet. Jeg ønsker deg mange tilbakestilles i håp om at du vil bli tildelt en IP av noe budapest, men jeg er redd for å vente en lang og hard ....

 25. ionutoachy sa han

  Tutorialu veldig interessant og nyttig. god jobb med denne opplæringen.
  men jeg har en misforståelse, Miami sette min IP plassering og vise meg et sted i midten Donau, interessant, nei.

 26. masterX sa han

  Windows XP går på 128 MB RAM (i VirtualBox) ???

  • Ut av nysgjerrighet jeg gjorde en test med vmware, synes det å gå, men ikke forvent mirakler og ytelse. XP ble opprettet i 2001 da forestillingen standard datamaskiner var annerledes.
   Jeg antar at du har en PC med 512 mb ram ...
   Ikke prøv å bruke VirtualBox. Fra hva jeg har sett dette programmet hvis du har en dårlig kjører eldre prosessor uten innfødte virtualiseringsfunksjoner (maskinvarevirtualisering). Prøv Microsoft Virtual PC VMware Player eller SP 2007 1.
   Til slutt avgjørelsen er ditt. Jeg tror det ville være bedre å kjøpe et minne du trenger ikke koste en formue.

   • Adrian sa han

    DDR1 selv om det kostet en formue !!! Vanligvis de som 512 RAM har minner om den gamle typen som nå 1 millioner 500 tusen ROL en av 512 M, jeg ønsket å kjøpe en, og hvor du setter som ikke kan bli funnet bør gi kommando så mam min venstre hånd

 27. madutz sa han

  salutare.foarte klarte tutorial, jeg likte, men viste ikke den nøyaktige plasseringen av IP

 28. Er det noen program som bruker minne som minnet stik Rami kan ????????? På Windows 7

 29. gjør Dony sa han

  Hallo til "VIDEOTUTORIAL.RO" fortelle meg hvordan jeg kan finne ut identiteten til de som plager mobile no. ascuns.Eu motvillig man tilfeldigvis mange ganger og ikke vet hvordan å gjøre dem finner telefonnummeret på kortet heller, som mange irriterende samtaler av kort telefonice.De gi som kan finne et "program "som kan finne det nummeret. Takk!

  • Adrian sa han

   Det er et slikt program med mindre du er heldig nok til å ha hauger eller nasjoner til SPP eller DIOCT

 30. Alin44 sa han

  interessant opplæringen og veiledningen om å gjøre en cd / dvd buttable

  • Adrian sa han

   Jeg forsto ikke forslaget! Nøyaktig hva mener du? hvordan å lage en oppstartbar CD (ikke buttable som du sa) er allerede opplæringen, samt hvordan du installerer et operativsystem er tutorials. Du finner søkefeltet øverst til høyre i svart. Skrive: hvordan å lage en oppstartbar CD eller hvordan du installerer windows xp installasjon og optimalisering sp3 eller Windows Vista, du går inn og du vil finne! Vi har over 300 tutorials, jeg tror du har sett alt!

 31. Jeg vil og jeg vet hvordan du fortelle om samisk IPU personen du snakker på mes?

 32. Alberto sa han

  Disse data er intuitive ... .I levert av leverandøren hvis de har kjøpt IP-adresser.

 33. Interessant, jeg gjorde som filmuletu resultere i en IP dintrun mottatt e-post fra en fremmed følger PRIVATE prøve, og du 192.168.15.3 som er gjort i dette tilfellet? med respekt Sorin.

 34. å se hvor mange "hackere" eller å stige etter denne opplæringen. looool

  • Adrian sa han

   Det var ideen, for ikke å engasjere seg i noe som ikke spiller og ikke lover godt. Hvis du har sett på alle head-tail opplæringen du har hørt den endelige konklusjonen at vi mentionato i opplæringen. Som at bruk proxy du er anonym du er galt veldig vanskelig hvis du tror litt, og du vet at proxy fyren går, og han liksom alle servere har loggene hvis noen virkelig ønsker å finne deg, du bor stille som du du vil finne alle proxy! Du må bare forstå hvordan nettverk og kan lære noe hvis du vet hva du skal se etter, hvor du skal lete og lete etter. Dette er en metode generalister som vil bringe deg mail amentintare eller utpressing kan bare være en mann gikk gal, og sikkert veldig dårlig, tror du det sitte fyren noensinne tid til å tenke før -Jeg gir post som kan bli funnet, som jeg ser ip? Hvor mange av dere å se denne opplæringen fakta kan lære ISP plassering når du e noen? Hvor mange av dere før du gir post stater til å tenke noen andre "ba om at det vil motta e-post vil vite eller kan se hvor jeg er?" ??? Etter krigen mange tapre viser typisk rumensk "aaa ... ja Domle vet ..." eller "haha Jeg bruker en proxy". Bruk proxy og du gjør noe alvorlig å fornærme feil folk og se hvordan den lille jenta sitte med all din proxy.

   Hvis du bruker en privat IP-metoden som ikke lenger er relevant. Dette er en generell veiledning kunnskap som vil og kan bruke andre "verktøy" mye verre og kan gå veldig langt. var en advarsel til barn som tror de er drager på nettet !! Jeg stilte et spørsmål i artikkelen, men det virker som ingen leser teksten presentasjon over opplæringen! Jeg forventer at spørsmålet skal debatteres og vil gi parere eller du ikke vet hva Mr. Roger MAY myndigheter eller google om deg selv? Til råd og kritikk er alt bra, men fakta og å dele informasjon med andre, eller svare på noen spørsmål ... BREAK !!

   • ikke bare ved fullmektig comic.daca du at ... et nettverk av roboter er bra? som meg å spore opp? :) Hvis du klarer å fange meg i et nettverk av roboter Jeg vil ta av meg hatten for deg, og du sier at du er gud internetului.bineinteles et nettverk av roboter er ikke praktisk oricui.dar det betyr ikke at du ikke kan ascunde.sa ha en hyggelig helg.

    • Adrian sa han

     roger: Ikke bare proxy comic.daca du at ... et nettverk av roboter er god som meg å spore opp? hvis du klarer å fange meg i et nettverk av roboter Jeg vil fjerne meg hatten for deg, og du sier at du er gud internetului.bineinteles et nettverk av roboter er ikke praktisk oricui.dar det betyr ikke at du ikke kan skjule. å ha en fin helg.

     Hotarastete Vel ... nå sier du at med dynamisk IP ikke kan oppdage ... etter at proxy kan nå oppdage og kaste meg til roboter. Du sa proxy og ikke så? Kan lese når du har skrevet! Hvis du hadde sagt før bots var situasjonen en annen. Bots som starter og sitte et sted, er rimelige og noen gir ordrer og ii konfigurerer jeg fortalte deg hvis du vet hvordan du skal tolke en logg, og at alt du gjør på nettet har en logg et sted du ikke er mer begeistret så mye ideen bots.

     • Så du sier at du kan oppdage noen i et nettverk av boti.zau hvis du ikke er gud internetului.si visste ikke hvor han gasesc.atunci kan du forklare hvorfor noen hackere ble ikke du forklare og finne niciodata.loooool.poate hvorfor ikke spore opp spammere, og kan du forklare hvorfor ikke blitt funnet av de som kastet nettet Conficker og mange altii.nu er ubrukelig for meg continui.poate ikke tro meg, men det ville være nok til å net som ikke kunne forklare hvordan det treaba.cat proxy jeg har aldri sagt at du ikke kan være depistat.aia du trakk den ut, kanskje i mai for å bevise noe ... ikke si at det og at du er sår etter gjøre rød hals.

     • ? Og i morgen når jeg ser dynamisk IP-adresse som du tror vil vise adressen tror du vil være den samme som du ofte ikke forstår hva du sier eller selv å forklare intelegi.o ikke i rumensk: send meg en e-post i dag , du knapt se ham i morgen maine.bineinteles at jeg får en annen adresse IP.tu å søke den adressen, men ikke lenger gyldig ISP-adressen du vil motta ului.acum ... hva du bruker den adressen for deg?

     • Adrian sa han

      Kid Jeg legger for mye i tankene, aldri en ISP vil ikke tildele meg min IP Brasov meg å være i Iasi !!! Ja, du gir meg e-post nå og lese det i morgen, men selv om du lese i morgen adresse eller snarere IP har alt du hadde da du ga din mail ... hvis du tar mail nå, og jeg leste det i morgen og i mellomtiden du endre ip i morgen vil jeg ikke se en annen ip alt, men du hadde da du ga mail! Ikke engang vet hvordan du tilordner en IP, IP vet noe om klasser og tildele hvilke kriterier? Det gir ingen mening å hevde at selv en nybegynner vet hva han snakker ... du bryter dine gudmor bots køyer og fred som vi har numanuma dampet.

   • og nå å svare på spørsmålet og intrebare.providerii myndigheter, Google og hvem andre kan lære alt om cineva.orice "ønsker" muskler lor.cu én betingelse ... gi enn en som ikke vet hva face.altfel mor ikke finne noen FBI eller NSA individ.nu noe som er nytteløst å gi eksempler på tilfeller der myndighetene er maktesløse når det gjelder å finne noen i internet.sunt også multe.atunci når du må gjøre noen god f fange ham med mindre du gjør en feil, ellers er det bare å plystre til paguba.sunt du nok måter å "skjule" årvåkne øyne.

 35. Valentin sa han

  Adrian virkelig måtte spesifisere at private IP-adresser kan spores noen enda misforstått.
  Men god jobb

 36. Valentin sa han

  Microsoft Virtual PC 2007 1 SP fungerer ikke med mindre du godtar CPU virtualisering.

  • Du mener å bruke Microsoft Virtual PC 2007 1 SP, må du ha en CPU som har maskinvarevirtualiseringsmuligheter? I så fall tar du feil.
   Jeg for eksempel har en Intel Celeron D 331, 2666 mhz. Tydeligvis som ikke støtter maskinvarevirtualisering. Likevel Microsoft Virtual PC SP 2007 1 jeg går. Installere operativsystemet kommer mer vanskelig, men når jeg installerte driverne i gjeste-OS (Virtual Machine Tillegg) vil kjøre bedre.
   Fortsatt ikke sammenligne med VMware.

 37. Robert sa han

  Hei, veldig bra og klarte opplæringen Tino så videre !! Jeg ønsker om mulig å gjøre en tutorial på hvordan å beskytte oss mot hackere for at jeg hadde en dårlig opplevelse i min konto ble stjålet fra en joc.Multumesc anticipat.O god dag og alt det beste!

  • Adrian sa han

   En brannmur (vi har en masse tutorials på programvare brannmur ... du finner skrive opp i søkeboksen rett på kanten av den svarte brannmur og du skriver) og en leder smarte og sterke passord som Lastpass som vi tutorial , skriver i søkefeltet, og du angir Lastpass.

 38. Iulian sa han

  Utmerket !!!
  takk igjen!

  Iulian

  • Iulian sa han

   tilbake med en uttalelse kunne jeg liksom bidra i utviklingen av dette området på noen måte? Jeg ville være glad for å vite at det virkelig mulig!

   Iulian

   • Adrian sa han

    Ja, det kan du. hvis du har kunnskap i det feltet trenger opplæring, lage en demo 10 minutter på et tema vi diskuterte nye og sender mail. Vi post over hver tutorial liten skrift i rødt, for eksempel over denne opplæringen rød tekst så liten "Adrian Burlugeanu" klikke på bokstaven du vil åpne e-postklienten, og hvis du ikke har e-postklient til se e-postadressen du høyreklikk kontekstmenyen skrevet og velg "kopier e-postadresse". Du kan også bidra ved å hjelpe og svare på kommentarer til de som har forskjellige problemer. Hvis du ønsker å hjelpe prosjektet vårt materiale i sidepanelet på høyre knapp for donasjoner fra paypall

    • Iulian sa han

     hei igjen
     Jeg kan ikke si at jeg har kjennskap til IT, men jeg eier en windows installere noe program som jeg trenger.
     Hvis jeg kan, jeg prøver å hjelpe.

     bare bra
     Iulian

     Adrian: Ja, det kan du. hvis du har kunnskap i IT-feltet gjør tutorials gjøre en demo av 10 minutter om et tema diskutert av oss og vi sender den i posten. Vi post over hver tutorial liten skrift i rødt, for eksempel over denne opplæringen rød tekst så liten, "Adrian Burlugeanu" klikke at du skriver du vil åpne e-postklienten, og hvis du ikke har e-post-klient, til se e-postadressen som du høyreklikk kontekstmenyen skrevet og velg "Kopier e-postadressen". Du kan også bidra ved å hjelpe og svare på kommentarer for de som har forskjellige problemer. Hvis du ønsker å hjelpe prosjektet vårt materiale du i høyre sidebar på en knapp donasjoner fra paypall

 39. Marius sa han

  velkommen

  Å se disse opplæringsprogrammer for en stund, men jeg har et problem, jeg kan ikke se filmene på denne siden, kan du hjelpe meg, jeg har alltid feil: Server ikke funnet:

  • Marius: SalutUrmaresc noen gang disse tutorials, men jeg har et problem, kan jeg ikke se filmene på denne siden, kan du hjelpe meg, jeg har alltid feil: Server ikke funnet:

   Ja og forhold deg mer hvis du ønsker å bli hjulpet:
   - Hva slags internettforbindelse
   - Hva skjermkort deg
   - Denne restriksjonen deg fra admin

 40. Marius sa han

  velkommen

  Det vi trenger å addon i firefox kan se filmer lagt ut på denne siden?

 41. Jeg vil ha en tutorial på hvordan å lage en html e-post

 42. Merk 10 fin tutorial.

  I forbindelse med IP:

  * IP-adresser kan tildeles permanent eller midlertidig kan har fått av Internett-leverandøren mye av sine tilgjengelige adresser (adresse basseng) på ulike prinsipper.
  * Statisk IP-adresse (statisk IP-adresse) er tildelt en IP-adresse permanent fikse endrer ikke eksplisitt enn solocitarea leverandør (ISP) gjennom manuell iterventie datamaskinen. Generelt-leverandører (ISP) krever en avgift for å tilordne en statisk IP-adresse.
  * Dynamisk IP (Dynamisk IP-adresse) er en IP-adresse som kan endres fra tid til annen. Dynamisk IP-adresse er tildelt av din Internett-leverandør (ISP) som oftest via en DHCP-server. Datamaskinen vil be om en IP-adresse automatisk når du er koblet til nettverket uten å måtte vite hva IP-adressen du vil få.
  * Private IP-adresse, IPv4, ifølge IANA, er del av en av disse gruppene tar for 3: 10.0.0.0 fra 10.255.255.255 til, fra 172.16.0.0 til 172.31.255.255 fra 192.168.0.0 192.168.255.255 til. Private IP-adresser, i kontrast med globale IP-adresser og offentlige nettverk er isolert for biler slike nettverk kan ikke kommunisere direkte på Internett, gjøres dette ved hjelp av en teknologi som kalles NAT (Network Address Translation).

 43. mishu sa han

  Hei.
  Urmaressc blogg en stund, men når jeg ikke kunne klikke på en av videoene dine (i alle nettlesere: Internet Explorer, Mozilla eller Chrome) på grunn av feil: "Server ikke funnet RTMP: // enkel 8834.23.236 video streaming / mp4: /. Kan du hjelpe meg med noen råd?

 44. Peter Robert sa han

  enda mer enn jeg trodde når noen sverger ved messenger om jeg kan finne ut hvem han er og hvor han var.

  Takk for opplæringen !!!

 45. "Hvordan kan vi finne plasseringen vi fornærme, true, utpressing via e-post - video tutorial" Veldig enkel og 100% garantert:? Gå her Du setter din e-postadresse (helst midlertidig) og deretter sende dem linken til der du vil finne dem som individuelle IP ul.cand Klikk på lenken vil du motta en e-post med IP-adresser.

 46. kan du fortelle meg please? hvordan kan jeg finne en ip adresser post, men uten å ha fått en epost fra personen (jeg har en e-postadresse, og jeg ønsker å vite ip ii) .as også gjerne vite om du kan finne ut mer detaljer om takk ip-ului.va adresse

  • Adrian sa han

   Deea: Kan du fortelle meg behage Hvordan kan jeg finne en ip adresser post, men uten å ha fått en epost fra personen (jeg har en e-postadresse, og jeg ønsker å vite ip ii) .as også gjerne vite om? du kan finne ut mer detaljer om takk ip-ului.va adresse

   uten at du noen gang bli gitt mail du kan ikke ...

 47. kan du fortelle meg please? hvordan kan jeg finne en brukers hele ip som igjen noen støtende kommentarer på et offentlig nettsted. hvis du kan finne, og jeg vil gjerne takke locatia.va

  • Alexa: Kan du fortelle meg behage Hvordan kan jeg finne en brukers hele ip som igjen noen støtende kommentarer på en offentlig nettside?. hvis du kan finne, og jeg vil gjerne takke locatia.va

   Du kan ikke lære, men du kan kontakte som forvalter eller dette nettstedet, kan jeg gi dem ip og e-postadressen som

 48. Tutorialul.Adrian veldig interessant, vil jeg gjerne snakke når du trenger litt tid liber.am objektive råd.

  • CristiVeldig interessant tutorialul.Adrian, jeg vil gjerne snakke når du trenger litt tid liber.am objektive råd.

   Min e-post er til din disposisjon i tutorials gjort av meg, over hver tutorial laget av meg har skrevet lille røde "Adrian Burlugeanu" høyreklikk på bokstaven og velg Kopier e-postadresse da du lime inn i din klient av post boksen "Til:"

   • Adrian:
    Min e-post er til din disposisjon i alle tutorials gjort av meg, over hver tutorial laget av meg har skrevet lille røde "Adrian Burlugeanu" høyreklikk som skrev og velg Kopier e-postadresse da du lime inn i din klient i posten boksen "Til:"

    merci Adrian.incercam av informasjon ikke å være irriterende i privat.

 49. Jeg vil gjerne ha en tutorial på hvordan jeg kan finne e-postadressen til en person som har kontoen hi5

  • dragonuroshu sa han

   KadyJeg vil gjerne ha en tutorial på hvordan jeg kan finne e-postadressen til en person som har kontoen hi5

   Send dem en melding og spør hi5.

 50. Adrian, jeg er galt om. Jeg bor i Almería, Spania. Og jeg ofte oppdages som bor i Madrid. (I Dynamic IP)

 51. Men en mail mottatt, vi kan finne ip-adresse, mine, som jeg hadde da jeg fikk / lese e-posten din?

 52. Du som bruker rett og slett ingenting du kan gjøre med en dynamisk IP, hjelper ikke noe hvis den du har ip dinamic.Te oppdages bare hjelpe hvis de klage og skal avgjøres av Internett-leverandører og politiet, men som en enkel bruker du er treet.

 53. Hvordan kan den samme operasjonen for å finne ut IP-adressen til en person fra en e-post mottatt hotmail.com?

  • florinHvordan kan du gjøre det samme operasjon for å finne ut IP-adressen til en person fra en e-post mottatt hotmail.com?

   Dessverre Hotmail tilbyr ikke disse alternativene, kan du likevel prøve gjennom en e-postklient som Thunderbird eller Outlook Desktop. Bagi konto i desktop-postklient, og det gir deg flere alternativer, kan jeg sørge for at du får den informasjonen, men verdt å prøve ... Hvem vil bruke hotmail? Sannheten er at det og "god hard" (er ironisk)

 54. Hei, Adrian.Iti Tusen takk, jeg har en stor f problem, jeg kan snakke med deg i privat ?? : ((((Takk fra hjertet

 55. Gratulerer videotutorial.ro, jeg kommer ikke til å skade noen

 56. men det kan også brukes på facebook meldingen?

 57. Den kan finne ip og i samtaler om Yahoo! Messenger?

 58. Meget god tutorial. Selv trengte en bekjent av meg å vite hvem som irriterer ham. Super hardt og holde opp det gode arbeidet.

 59. den dagen da jeg så på opplæringen jeg kunne finne plasseringen jeg ønsket (jeg prøvde med meg og viste meg hvor jeg bor) og 2 dagen har ikke gått Infiniti gjør en svært god jobb

 60. Ja, egentlig gå, men jeg var interessert i IP og resultatet var svaret ap private adresse og ingenting annet,
  Du kan finne ut noe prøver Ip: 172.31.0.232

 61. Som du nevnte i videotutorial er ikke at Internett kan gi deg en IP fra en annen region som du er ... jeg for eksempel er fra Bucuresti og jeg ip buzau

 62. adrian sa han

  Hei mitt navn er Adrian og jeg er i Spania for en stund, jeg har prøvd min IP for å se om jeg finner og dessverre jeg ikke loclalizat ... Jeg prøvde med en annen ip og fortsatt ingenting, så i alle land går dette trikset fra hva jeg ser det ... takk for alt

 63. Hei,
  Jeg prøvde å finne en ip-adresse jeg ga USA; Fylke / Region: California; By: Sunnyvale
  Fra det jeg leste noe ovenfor, er det mulig å bruke en vpn?
  I disse tilfellene det gjør?

 64. hvis de blir truet og utpresset på yahoo.messenger? :)

  • AdrianGudus sa han

   John:
   hvis de blir truet og utpresset på yahoo.messenger? :)

   Du går og sende inn en klage på nærmeste politistasjon

 65. mariano197761 sa han

  .mi beliggenhet gir feilaktige ... Jeg sjekket min plassering basert på min IP og viste meg alle de samme Judetz, bare i en annen lokalitet, noe som faktisk er til enhver 70 km fra der jeg bor .... men dette programmet er interessant ... .oare FBI, CIA eller NASA, dette programmet all bruk for å avskjære en person? ... .På faen ... (fleiper) ... sett live, og hvor du kaster en mynt i gress ...., i et område av 10 cm patratzi! MEN fremgang ... .NUMAI ALL GOOD!

  • Jeg leste kommentarene, jeg også sjekket posten området og ip, men forstår ikke helt ... Hvis IP-adressen er adressen til datamaskinen som det ble gjort id nettadresse, eller brukeren befinner seg på den tiden da han sendte mail siden? Person at jeg l_am post som er sjekket ut av landet og likevel intr_unul tusen e-poster viser meg ..unde plassering locuieste.de hva? kan du hjelpe meg med et svar ..

   mariano197761:
   .mi beliggenhet gir feilaktige ... Jeg sjekket min plassering basert på min IP og viste meg alle de samme Judetz, bare i en annen lokalitet, noe som faktisk er til enhver 70 km fra der jeg bor .... men dette programmet er interessant ... .oare FBI, CIA eller NASA, dette programmet all bruk for å avskjære en person? ... .På faen ... (fleiper) ... sett live, og hvor du kaster en mynt i gress ...., i et område av 10 cmpatratzi! MEN fremgang ... .NUMAI ALL GOOD!

 66. Ikke gå ... hvis du mislykkes en gang, kan ikke brukes for å finne noen.

 67. ADRIAN Oancea sa han

  Hvordan vet jeg om min IP ORIGINAL PLEASE AJUTATIMA
  HVIS du kan finne noen MA IP DUOA DEN NYE TAKK

 68. Catherine Botea sa han

  Hvordan vet jeg at ip som mia lært facebook veggen og lagt ut på diverse fornærmelser og kum ka jeg Leas bli lagt ut? pen vennligst forklare meg ka'd liker å finne ut hans sted, men det innlegget jeg sterso å se og andre ikke gjør det .. Takk! PS: Jeg vet bare dagen som ble satt på min konto innlegg på veggen min

 69. Ancuta sa han

  dimineata.as bra, og jeg har et spørsmål om jeg bruker PCen. Min e-post folosecsc en annen person og person. som kan ha problemer som kan hjelpe meg å svare på min

 70. Nelu Gheorghe sa han

  Hei Adrian,
  Jeg har et problem, hvis du kan snakke privat. Vennligst hjelp meg!
  Min e-post er: [Email protected]
  Takk på forhånd,
  Nelu Gheorghe

 71. Primrose sa han

  florin:
  Hvordan kan den samme operasjonen for å finne ut IP-adressen til en person fra en e-post mottatt hotmail.com?

  og jeg er interessert i det samme. men Skype ??

 72. Nastase sa han

  Salut..cum kan få IP-adressene til FACEBOOK ??

 73. Nastase:
  Salut..cum kan få IP-adressene til FACEBOOK ??

  Nøyaktig hva du ønsker å finne?
  Du må vite at Facebook-siden ligger på Facebooks servere, ikke på datamaskinen "din venn".
  Jeg tror ikke jeg kan finne IP-adressen, med mindre du får i direkte kontakt via e-post.

 74. Andreea sa han

  Mars interessert Adau god som den personen på faccebook jignestye meg ,,, har 3 og skriv inn adressen og jeg sender hver Adreas FFF ,,, og offensive, og jeg vil gjerne vite hvordan kan de vite hvem personen ?? ?? 'takk

 75. kjæledyr sa han

  Fikk beskjed leser 'RISIVD'. gjør en svært god jobb med disse tutorials, men engelsk litt knirkete (minst med uttalen)

 76. giorgiana sa han

  VIL SNAKKE P [Erson med deg i TE kan du kontakte meg MESS

 77. slt !! kan du fortelle meg hvordan kan jeg finne en brukers Skype IP !! Jeg vil vite nøyaktig hvilket land skriver meg hvor han var på den tiden da han VB med Skype. kan du hjelpe meg som kan gi meg råd fille vil kontakte meg på messenger ID [Email protected]

 78. Det er mulig å lære uten aceeleasi detaljer for å motta en e-post for å motta en melding på facebook? Vi ber

 79. Kjæresten min fortsatt mottar e-post fra en tosk
  hvordan kan jeg finne ut hvor du skal sende e-post?
  hva du skal gjøre trinn for trinn Hjelp vil bes!

 80. Adrian Gudus sa han

  dani:
  Kjæresten min fortsatt mottar e-post fra en tosk
  hvordan kan jeg finne ut hvor du skal sende e-post?
  hva du skal gjøre trinn for trinn Hjelp vil bes!

  Hei, vi har fortsatt en veiledning om dette emnet mer interessant tittel om det ikke sier mye. Skriv i boksen øverst til høyre SØK sidebar "Hvordan fortelle om en e-post jeg sendte, ble mottatt og åpnet" trykk enter og du vil finne opplæringen. Mer enn det som vises i denne opplæringen og i den opplæringen, kan du ikke gjøre ...

 81. Hei,

  Jeg mottok en anonym kommentar på bloggen min ......... blogspot.ro. Jeg kunne finne ut hvem som postet kommentaren?
  Takk!

 82. Andrey yonik sa han

  Veldig hyggelig, veldig nyttig, og veldig gode sfatulpentru barn, vil jeg gjerne legge til at hvis du så filmen Spiderman bestefar det var gode råd, og vb veldig klok "stor makt bringer stort ansvar" for de som de tror smecheri nettet, ville trenge å tenke på ansvaret for k når det kommer til problemer, er foreldre kanaliseres å avansere som de raskt si at nau gjort noe, for å være ansvarlig innebærer å svare alene for dine handlinger ikke satt på mor eller far å forhånd, og hvor ingen liker problemer, bedre opphold i banken din

 83. Mihai fox sa han

  hvordan kan jeg finne ut hvor personen som sender meg meldinger på Yahoo Messenger?

 84. Svindel, svindel noen ... som oss!
  Hei! Jeg fikk en mail fra en hotmail-adresse der jeg sa at min e-post ble valgt tilfeldig lotteri vet ikke hvilken kategori du skal skyte ...... osv ... og vi vant 1 millioner euro .... :)) Mer ler nå ... ..e et triks i midten ... uansett ... .Hvordan kan jeg finne ut hvor e-posten ble sendt? jeg ønsker å gjøre en klage ... .Hvis du kan hjelpe meg ... .Hvis hvem skal jeg ta opp !
  Takk!

 85. Maria sa han

  God kveld,

  Fortell meg om du kan finne noens ip å kommentere Blogspot.
  Vennligst hyggelig.

  • Maria sa han

   Eller mer presist, hvis jeg får på en blogspot blogg plattform og jeg kommenterte skilt og registrere meg igjen og Basil, bloggeieren kan oppleve at vi er en og samme person?
   Jeg er ikke sikker, men jeg tror jeg ip changer (jeg kjenner som har et bestemt navn, men jeg vet), at jeg gikk på et nettsted for å finne ut hva ip am og etter at jeg koblet flere ganger og jeg ville ip endring koblet mer Exxact siste 3 figurer som, men etter en periode med deconect./reconect. Jeg var igjen en av IP-adresser som ble vist.

  • hvordan finne ip mann som comenturi bry meg med urovekkende ... ip og mottakeren kan finne ut?

 86. Radu Dumitru sa han

  Jeg vet ikke hvorfor, men når jeg kommer til å lese e-post på Yahoo, jeg har muligheten "handlinger" så jeg kan se hvor det er som plager meg .. Jeg kan fortelle deg hvorfor. takk

 87. Cosmin sa han

  hei. Jeg har et problem med en fyr, og gir ingen chaturii angi telefonen min og ringe meg alt. Jeg kunne gjøre dem noe st noe for å få dem til ham i å spore virus noe for å gjøre det slutt. ms

 88. Det fungerte ikke :( det ser ut som San Fransisco og er en klassekamerat annet ... kan du hjelpe meg å finne ip: D Takk.

 89. Den siste kommentar var minimal, tro meg. Bagai bedre vrajeli tutorialu alle disse, er du full. Du har virkelig talent på historier.

 90. Razvan Sorin Zaharia sa han

  god kveld
  Så snart jeg fikk en mail fra en aemricanca de sier er at de sier at du elsker meg plutselig på Internett.
  Jeg ærlig tror ikke på slike situasjoner bucra men jeg vil gjerne vite den sanne identiteten til den personen som sender meg e-post i fiuecare sier det er det ikke.
  Så snart tusen f skrevet mange e-poster som det viser tydelig at mock og selv mia sendte en kopi av passet henne, står det at det er det på bildet, men gjorde vedefclar er falsk.
  Vennligst hjelpe meg å finne ut hvem dette er esel
  yahoo id og ha henne e-postadresse der jeg sendte e-post
  gutten jeg er ikke flink med datamaskiner så godt du hjelpe meg å finne
  Jeg har et bilde av det .......
  aaaaaaaaa
  og når jeg bedt om å oppgi en skype, facebook oss se på rommet eller andre steder hvor de kunne se oss bli kjent mia mia gikk på yahoo og ga henne et opptak hvor det var klart at det er falske.
  behage hjelpe sceret å finne den.
  Det er verken en spøk alt du sier er sant
  Jeg har ingen mulighet til å finne ut hvem denne personen '??
  Takk forventer dine forslag eller hjelp fra gate
  takk

 91. Hei! Vil vennligst fortelle meg hvor jeg kan finne ip_ul internauts på mIRC og lurte på om han og overgrep mot meg? Det videre for å se etter ip som este.Multumesc vakkert!

 92. Bra! Categ.ai en privat ip kan finne sted?

 93. Fortell meg hva er bra du gjorde, hvis du har funnet ut at byen som plager deg /? Big deal, kan du finne ip-ull gjennom hundrevis av metode.Dar ingenting med mindre du har nøyaktig adresse, et telefonnummer, noe du vet har den på hånden når du tar ham som capacesti.

 94. hvordan finne ip person gjør meg sverger på facebook?

 95. svare på noen av våre meldinger? Jeg har fått svar?

 96. Veldig nyttig denne opplæringen! Gratulerer!

 97. Salut!
  Men hvis noen har opprettet en Facebook-side hvor de legger inn alle slags fornærmelser til meg selv eller andre, kan finne ut hvem som har laget siden?

  • Sal Alin. Du klarte å finne Cime opprettet reapectiva facebook side? Jeg har og jeg trenger noen råd hvis du har gjort det. Takk.

 98. hallo, elsker min mottar slike e-post, og jeg prøver det står at det er privat og ikke gir meg noe, jeg prøvde å utvinne og så jeg gjør, hvorfor? med deg i videoen gir meg e Arad hva gjør jeg? De er naturlig! velkommen

 99. Vi svarer ni noen ????? forvente å få svar ... .multumesc!

  • Adrian Gudus sa han

   Alene for å gå for å nevne det noe dificil.mai spesielt hvis du ikke er kjent med hvordan en datamaskin fungerer, som tildelte IP-adresser, som er en dynamisk ip, og det er en statisk ip. Noen forestillinger om nettverk, protokoller, purturi. Når du blir mobbet eller utpresset ikke gå på egen hånd! Du går og gjøre en klage til de kompetente organer og muligens omslutter den informasjonen du klarte å finne dem.
   Hvordan IP vises i videoen opplæringen, gi spille og se video!

 100. sandra sa han

  Jeg vil vite hvor det kommer fra en e-postadresse, og som ikke nødvendigvis er hvor raskt! Kan noen hjelpe meg please !! MSI

 101. Adrian sa han

  Jeg har en e-postadresse, ikke i menylinjen og pilene som jeg viser mitt opprinnelige.

 102. hvis du bruker proxy?

 103. Madalina sa han

  Jeg kunne ikke finne noe i bakhodet kan du hjelpe meg å finne ut hvem: crystina Muja og Madalina Mojoiu ikke kan ringe politiet for at vil gjøre noe, men kan ikke være desperat ikke vet hva de skal gjøre. Vennligst hjelp meg i sjelen. takk

 104. kan lære og IP-adressen til en falsk konto på Facebook?

 105. Rezumate_seriale sa han

  Dessverre ikke lenger tilgjengelig. IP vises ikke IP-adresser person, men google eller noe.

 106. Hei som hjelper meg til å finne ut identiteten eller ip-adresse
  Fb grunn av all truet meg.
  Hvem er jeg villig til å gi meg hjelp 100 lei

 107. Bra! Kan finne ut hvem forfatteren (navn / nummer / ip) som har sendt en tekst på en side med meldinger gratis? mange takk

 108. bruker en proxy ...

 109. Hei Jeg har et spørsmål, og jeg hvordan kan jeg finne ut stedet der en melding ble sendt baktalte kjæresten min på meg, ville jeg være interessert plassering. TAKK

 110. Hei ... Jeg trenger hjelp ... hvis noe .cineva alle sender en kollega på fb-meldinger og hun tror meg, men jeg nam som jeg var på skolen i tid ... og jeg vil du hjelpe meg med en nettside eller cv Cares Program i å finne ut hvem og hvor han sender meg meldinger ikke å klandre for noe du gjorde nam

  • Hei ... Jeg trenger hjelp ... hvis noe .cineva alle sender en kollega på fb-meldinger og hun tror meg, men jeg nam som jeg var på skolen i tid ... og jeg vil du hjelpe meg med en nettside eller cv Cares Program i å finne ut hvem og hvor han sender meg meldinger ikke å klandre for noe du gjorde nam

  • alt noen sender en kollega på fb-meldinger og hun tror meg, men jeg nam som jeg var på skolen i tid ... og jeg vil du hjelpe meg med en nettside eller fortsette programmet i TELT finne ut hvem og hvor han sende meldinger

  • noen vennligst legge meg forkastelig, vil jeg vite om jeg kan finne ut hvem som gjør ??

 111. Hei Adrian!
  Jeg gratulerer dere for de utallige tutorials først og fremst nyttig for mange av oss.
  et spørsmål kan du;
  når du putter en videotutorial om hvordan du finner ip en facebook profil.
  Jeg er overbevist om at mange vil finne dette saa.
  Vi ser frem til at opplæringen.
  Hvis det allerede er ikke, og jeg fant meg selv på bloggen, jeg ber deg om å sende meg link til å ta meg til at opplæringen.
  Takk!
  alle de beste og så mange tutorials for oss! Beste hilsen!

 112. karina sa han

  men hvis noen ikke lar deg alene på facebook og siste adresse er ikke personlig data og skrive meldingen på datamaskinen? plz hjelpe

 113. Elena Tamas sa han

  ... YAHOO POST TIL .TUTORIAL, NO? Motta e-post som forstyrrer meg! MER PLEASE!

  • Adrian Gudus sa han

   Åpen post i spørsmålet, gå på verktøylinjen over e-post og klikk på "... Mer" da menyen som åpnes velger 'fulle headere' Resten er som finnes i videoen opplæringen

 114. Hei, jeg er ikke i stand til å se videoen opplæringen. Kan noen hjelpe med avsenderen provienienta "[Email protected]"Jeg vil vite og hva landet er Mailet.

  • Ionut sa han

   Salut! Og jeg leter etter informasjon relatert til denne e-posten. Ta kontakt med meg når du ser meldingen.

   • Hei, jeg er også nysgjerrig hvordan er det at vi er mange mennesker som ønsker å finne opprinnelsen til den samme e-post? Hva gjør det tåke for eksempel?

  • Salut! Du har funnet et svar på denne e-posten? Vennligst gi meg beskjed og meg.

   • Hei, jeg er også nysgjerrig hvordan er det at vi er mange mennesker som ønsker å finne opprinnelsen til den samme e-post? Hva gjør det tåke for eksempel?

 115. Cristina sa han

  Hvis jeg sender e-post fra en live.com e-postadresse til en adresse og gi gmail.com "show original" i alle de detailii gmail ... IP-adressen som e-posten ikke vise frem. Sjekket meg nå.

 116. alexandra sa han

  ip buna.cum kan finne en person som jeg hadde samtaler med mail.Adica svare på mail og jeg ga det å gi fel.Cand Mer header.Am full synes for meg ikke merke til at e-post som ikke har svart jeg kan finne ip, men ser ut til dem vi har reagert nu.ms

 117. Jeg sendte en mail.Am kopiert fra mobile IP og se hva som ga meg
  Reservert IP-adresser internett til privat bruk

  Du har tastet 10.180.94.7 IP-adresse reservert for privat bruk av Internett
  og IP-oppslag for disse vil ikke gi resultater.
  Husk at IP-adresseområder 10.0.0.0 ?? 10.255.255.255, 172.16.0.0 ?? 172.31.255.255, 192.168.0.0 ?? 192.168.255.255
  og 224.0.0.0 - 239.255.255.255 har reservert for private IP-adresser IP-oppslag for Internett-bruk og vil ikke returnere noen resultater DISSE.

  Klikk her for å gå tilbake til IP-adresse lookup side !!

 118. Hello! Det er interessant og ekte opplæringen, men denne metoden kan bare finne en datamaskin koblet til IP-nettverk RDS. Begge deler.

 119. Hei Mitt navn er Michael gikk jeg en prat og jeg ble forbannet, batjogorit i alle slags ip 5.14.65.103. Jeg ønsker politiet å gjøre sin plikt og straffe denne uhøflig sal.

 120. Ransak meg sa han

  ..daca Ba Si at du er så smart .. hvor du ser handlingen i yahoo visning funksjon - originalen? det er ikke ba! Hva er det du snakker om deg her .. er å gni håret tørt! og ulovlig allikevel du sier at du ikke lenger er med netul (dette er gamle) er andre jmecherii tunikaer nå som du ikke drømmer - du kan kjøpe, og du helt uten at du er klar! med alle netul og med alle datamaskiner - programmering av noen heckareala etc .. (det er foreldet!) prichindeii som spiller på PC-er er ingen vesentlig! Jeg står ikke hvem som helst kan se .. la mitt navn og adresse og banne på meg og rot! aici..nimic gi bare kunne loppe!

 121. Lucretia sa han

  Hei jeg har et problem ..misa postet intime bilder depe en falsk adresse hva du skal gjøre og hvordan du gjør for å finne personen

 122. Codrin sa han

  hilsen
  Jeg kan ikke finne en e-post og IP-plassering.
  Sist mottatt 10.107.6.141 responsen vi har fått "privat IP-adresse"
  Kanskje du kan hjelpe meg.

  Takk!

 123. fra "[Email protected]"Ti juli 26 21: 19: 22 2016
  X-Tilsynelatende-To: [Email protected]; Ti juli 26 2016 21: 19: 23 0000 +
  Return-Path:
  Mottatt-SPF: pass (yahoo.com domene 98.138.91.100 utpeker som tillatt avsender)
  IHN1Y2NlcyBTZW50IGZyb20gWWFob28gTWFpbCBvbiBBbmRyb2lkIE9uIFR1
  ZSwgMjYgSnVsLCAyMDE2IGF0IDE3OjM2LCBsYXVyZW50aXVtYXJpYW4yMDE2
  QHlhaG9vLmNvbTxsYXVyZW50aXVtYXJpYW4yMDE2QHlhaG9vLmNvbT4gd3Jv
  dGU6IGFpIHBhbmEgZGlzZWFyYSBsYSBvcmEgMjMuIE1hIHNjdXppIGRlIGRl
  cmFuai4gU2VudCBmcm9tIFlhaG9vIE1haWwgb24gQW5kcm9pZAEwAQEBAQN0
  ZXh0L3BsYWluAwMwAgN0ZXh0L2h0bWwDAzM-
  X-YMailISG: Q..5josWLDsN23N0hjl81JP3tlWsr1kDQtxEzXqfoEsDSuU8
  xb7sskf9vdu4u5fN9QF88ZrKDAUqyZhvjjWc_9vax9WkGFwuzayy2uOctMi6
  ZQlFc.ZMjazYWq8w8i2hrX.obCpt0QMZLcHpR6OjisRKHdU7.hXuBHTO5n5K
  NQB36ok5MEpNhr0ljjBBZSNzKvGzkZBtgnemTcEsJQQ4lPlN2TzbcJrAMO03
  aYxYCfWxzhW0S3r5dZCv5qqGZ8SPbJnDg.lZxtncnVwT420JxfoWZIRNtV_y
  Ikx1kUX.fhRiubbClDKHIvZi20Kt5gvFbkyizus1Opl4.PIU4kgsorp_lvPs
  7zhmoxJGQgHRy4 _ .. kjEiNER_yaZmvDoL8JJhZxQMHkSshpSSbOORq4FcY.w
  V_.YHoY6MyYnbf5ufixWUU4rmnfSKvVGWV9MbR64Pf_ctB0m.O4maLhyXg1Y
  qxiRxXJkO8HzxBT7zkvSDmXHxMs1hL87XRirebwAE1kIEK.cCpRT3HZaPXGS
  EuVQn6acD2QEHYcNC58XXU_2uRdeDBi97WPG8TpP0MXekm9guUbxNKGs3NAK
  kJEsU4v_6ZnArAP1aITsU0zzHMn5EE__Xl.7dcNTPUQF2.OGtzxDnSRIoAQD
  Ek8JZsTNLzjiPrS1NT8ZdtOQKSyKAG6tidrk1ZyrFLawg6sjcINh5QOhYbvw
  __kNhcqYMtykmVPXyhtUltxi70G8mwSPInqJ6yZXcY9XhUY1M5aG630WFcxz
  hwfqUH4mwTfHL78avsqHucW3oLTB5wfdddTadHIvWBDDRgSLNGOPufWMiBtJ
  OlRtAkR._IPD6EA0XmzhPyZqOV23NwIfgA3D_m42yx7CTWr1EazImf_cg.OX
  LVHflV81ArwSxe6yi.Rdz64FNQUWFLtgP0627286_aEYSODyDO_5QlBgANvx
  fXD.3XIuswojaTKudvSts0Z0_cC8Qr6FUU6Ex1brl085g4RnhSmQLNr_mkHL
  EtZf2snba62nzuvMQrVwI2q_HHdyaKkUWenkXOJ4Hgytx1sEswbGmOVpkQ.R
  r6B0DkEuJ_ujcrBQOW3kO2PjmcgWqv_o9qZu0gbiIjzctXN34_ubwqk1rra9
  heJS2IiqHnuG2_muQJxPIeoBeiNP9xkpmvZrw3TVmEAtGUszDKBdvL.7JGQt
  NXh43eL.mQnHo_Czm7yJaf6MM3ruAN._udFVFLdjl4EZeDntYG4SWdZSHB3r
  45eHu1OTINi2_4M8Yl.ICGZDszVcvuVKyFus5LYDUg4nDzDnDukOQDHsGsUF
  do1efEQxLBv2wnqLuPRENkwUr09Zf8lmrGDBSqg3fBfkZHK6eyC.Ikx5.4U.
  eAlxdnYrp43ehMk9nz9bcKYFh1ym0.a87S87ADUXU32k4d6OmRqtJNI8d2zE
  fm9lhLkNi76maZT82pgciPdikC8lkLHMa.1BrLm3WfJq89G5_4Q5AOcp7EoZ
  ZUMbQKIH88HFHMHpJDgeB70Qg8Ky9PmoZa7WqGOlIyCwCkRnjQ00mw3Yzg3K
  GVKipndgnjYp1l.IBioFMi9OMuFZxYLXKazVDNQ-
  X-opprinnelse-IP: [98.138.91.100]
  Autentiserings-resultater: mta1390.mail.ne1.yahoo.com fra = yahoo.com; DomainKeys = nøytral (ingen sig); fra = yahoo.com; DKIM = pass (ok)
  Mottatt: fra 127.0.0.1 (EHLO nm7-vm6.bullet.mail.ne1.yahoo.com) (98.138.91.100)
  ved mta1390.mail.ne1.yahoo.com med SMTPS; Ti juli 26 2016 21: 19: 23 0000 +
  DKIM-Signature: v=1; a=rsa-sha256; c=relaxed/relaxed; d=yahoo.com; s=s2048; t=1469567963; bh=eR6buPT/JNKUDDeu+SH5sk1HIVOfwX7M4q1KV24CkVo=; h=Date:From:Reply-To:To:In-Reply-To:References:Subject:From:Subject; b=IY5Zv9vRZluuAYRZQinASyG9COpjOQRRJxq1R/0oWEyf9yFA08mObM/hCwcXR+CKFMcKTauSn/tfVqF4L/TDDwGU4rONixRK4uO62LtF2iLte0VKaY76pklhxnlOBmR7irkvv0BDgdF38/t8YLhLXY6svb8nZ7AJHADX5TKCHPpfZoKTtoHul5JG47IgZmlvL5X39aKI/jVmWPrhSrAreeeiY1M5nUx2sk+qp4KA38tJLhzrTVZ2L0xmfX2MMBMko+XX7eZxlQvEZlArtnqNSSoMP93yM2ncuqi7nxBLLztzNVeEYAe2xbHWPjvBJXR3AkL/AJ8blQmh6BodSebpbQ==
  Mottatt: fra [98.138.226.179] av nm7.bullet.mail.ne1.yahoo.com med NNFMP; Juli 26 2016 21: 19: 23 -0000
  Mottatt: fra [98.138.88.237] av tm14.bullet.mail.ne1.yahoo.com med NNFMP; Juli 26 2016 21: 19: 23 -0000
  Mottatt: fra [127.0.0.1] av omp1037.mail.ne1.yahoo.com med NNFMP; Juli 26 2016 21: 19: 23 -0000
  X-Yahoo-Newman-Eiendom: YMail-3
  X-Yahoo-Newman-Id: [Email protected]
  Mottatt: fra jws10026.mail.ne1.yahoo.com av sendmailws103.mail.ne1.yahoo.com; Ti juli 26 2016 21: 19: 22 0000 +; 1469567962.945
  Dato: Ti juli 26 2016 21: 19: 22 0000 + (UTC)
  Fra: "[Email protected]"
  Svar til "[Email protected]"
  Til: "[Email protected]"
  Message-ID:
  In-Reply-To:
  Referanser:
  Emne: Re: Hei
  MIME-Version: 1.0
  Innholdstype: multipart / alternativ;
  boundary = "- = _ Part_4954058_309216519.1469567962298"
  Content-Length: 4207

  i dette tilfellet er den id

  • Fra hva du har lagt ut, ser det ikke ut ip ..Aceasi ønsket ... og jeg har et problem med en fyr (a) ..de 2 år fortsatt motta e-post av seksuell karakter ... i tillegg til at lydsignaler mottar daglig 60 ..plus ukjent nummer på falske Facebook-kontoer Dessverre ..DIN hva jeg skal gjøre, fordi vi lever i Romania, politiet i vårt land ikke håndterer noe ... .vi har ingenting å gjøre enn å vente med å gjøre en feil denne typen (a) ... men likevel ... venter på 2 årene du postet på hva du ... tror det var sant for noen år siden ... ..IDEEA handler andre fora GASETI hvilke personer som viser frem hackere ..NU bare skryte av at de vet hvordan å hacke ... og le til de som spør spørsmål ... ..

 124. daniel sa han

  salutere.am video sporing er svært interessant, og du kunne behage hjelpe meg og meg å gesesc noen. Jeg kan til og med kan du skrive på min gmail
  Daniel alle de beste.

 125. Salut!
  Gratulerer for tutorials. Jeg har et spørsmål. Hvis noen plager deg og du sender e-post fra samme konto fra forskjellige steder akkurat som om det vil skje ID hvert sted hvor sendte meldinger?
  Takk på forhånd!

 126. Cristina Ghitoiu sa han

  god
  Fortell meg du hvis du kan hjelpe å finne IP for innkommende e-post på Yahoo, eller hvor jeg kan utstede en offisiell papir for adressen der korrespondanse ... gitt at personen som ikke lenger svare på telefonen og stjal en lastebil merchandise. Jeg ville være svært nyttige råd. Tusen takk. Vennlig hilsen, Cristina Ghitoiu

  • Adrian Gudus sa han

   Spør politistasjonen der du hører hjemme. Du har ikke krefter eller kvaliteten som kreves for å be om en offisiell papir

 127. Ioana Platon sa han

  Hvordan finner jeg IP-adressen til innkommende meldinger på facebook?

 128. Hello!
  Jeg gjorde alt som er sagt i opplæringen, men å finne IP-adressen forteller meg er det ukjent. Tror du jeg har en sjanse til å finne ut likevel? Takk på forhånd.

 129. kan du hjelpe meg å finne stedet der de får mer enn 5 måneder noen veldig morsomme e-post? Vennligst mye. Metoden du beskriver du ikke kan finne.

 130. hvis posten fikk jeg en mail fra jobben, kan finne ut hvem som sendte den? bruke outlook.

 131. Adrian Gudus sa han

  Of course, i slike tilfeller kan du bruke den samme metoden som en funksjon navn kan bare være litt forskjellig, men ideen er den samme.

 132. Bra, jeg har et problem pokerspiller bruker dette navnet og mine bilder nicZdreanta_Lia ': kan du hjelpe meg å vite hvem som er

andre referanser

 1. [...] Inneholder: ISP (selskapet som den har internett - Internet Service Provider) og IP mottaker, by / tettsted, nøyaktig tid og dato det ble åpnet og lest e-post, som staten [... ]

 2. [...] Men de eie din anonyme e-posttjeneste. Hvis du kan se tutorial om hvordan vi kan finne ut plasseringen av mennesker som har krenket oss, truer, presser via e-post også, hvis du ønsker å vite når eller hvis mottakeren har mottatt og åpnet e-post fra [...]

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.