Hvordan slå av eller starte PCen på nytt med et enkelt klikk på en snarvei - videoopplæring

Hei venner, vil denne opplæringen viser deg hvordan vi kan stoppe eller starte PC fra en snarvei på skrivebordet, dobbeltklikker du på snarveien og klar PC stopper snarvei blir nødt til det vi gjør det Shutdown.exe vil lansere og vil lukke eller starte PCen umiddelbart eller etter en viss tid også vi skal fikse.
Kontrollene er som følger:
For shutdown:
shutdown -s -t 0
For å starte:
shutdown -r -t 0
For dvalemodus:
shutdown -h -t 0
Her betyr "-t" tiden til utførelsen av oppgaver som i vårt land er "0", dvs. kommandoen vil bli utført øyeblikkelig, vi kan erstatte "-t 0" med "-t 60", og PCen vil starte på nytt, stoppe eller vil går inn i dvalemodus på 60 sekunder, vi kan bruke kommandoen uten "-t", så vil datamaskinen starte på nytt, slå av eller legge inn dvalemodus på 30 sekunder.
Disse kommandoene kan brukes n-CMD eller gjennom telnet til å gjøre triks på venner, selvfølgelig de burde ha startet tjenesten telnet.
Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
Enjoy!
Cristian CismaruRelaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg liker alt relatert til IT&C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon jeg samler hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Cristi kan du fortelle meg og bestiller meg å lage en snarvei som i Stendboy datamaskin bag eller som de sier at de ikke vet plizz
  -s nedleggelse

  • GepetoCristi kan du fortelle meg og bestiller meg å lage en snarvei som i Stendboy datamaskin bag eller som de sier at de ikke vet plizz
   -s nedleggelse  

   Du lager en snarvei på skjermen, og skriv inn nøyaktig% windir% \ System32 \ rundll32.exe powrprof.dll, SetSuspendState i boksen som vises. Og det er det. Hvis du hjelper, kan du også få tilgang til lenken "http://www.5starsupport.com/xp-tips/startup-shutdown.htm#standby"

 2. Hei! Jeg har et problem
  Jeg har Windows XP og alle mine sp2 vises eroare.Eroarea er neste
  http://screenshooter.net/8388538/ubnstuk
  Jeg kan gjøre for å bli kvitt ea.Tin å si at hvis dao ok over 5 sekunder vises igjen og igjen.

  • Adrian admin sa han

   Cosmin: Hei Jeg har et problem
   Jeg har Windows XP og alle mine sp2 vises eroare.Eroarea er neste
   http://screenshooter.net/8388538/ubnstuk
   Jeg kan gjøre for å bli kvitt ea.Tin å si at hvis dao ok over 5 sekunder vises igjen og igjen.  

   det ser ut som din erroarea er forårsaket av Acronis. Somehow din base plate har et VIA-brikkesett? hvis så, gjør en oppdatering drivere for det. Gå til ditt hovedkort produsentens hjemmeside og laste ned den nyeste grunnleggende driveren for VIA Chip RAID-sett.

 3. Kjære Cristi, se dine tutorials i ca to måneder, kanskje fordi eldre alder, de foretrekker de som opererer i dag prøvde jeg å lage snarvei, men:
  1.-boksen under "Skriv inn plasseringen til elementet" har en Browse-knappen
  2.-etter at du har skrevet inn "Snarvei-s t0" og trykket på Neste, ser det ut til meg: fille kan ikke bli funnet, og Ferdig!
  Kanskje du har ingen anelse om hva som skjer og gi meg noen råd?
  Takk, Hilsen A.Iacob

  • AdrianKjære Cristi, se dine tutorials i ca to måneder, kanskje fordi eldre alder, de foretrekker de som opererer i dag prøvde jeg å lage snarvei, men:
   1.-boksen under "Skriv inn plasseringen til elementet" har en Browse-knappen
   2.-etter type "Shortcut s t0" og klikk på Neste, ser jeg: Den fille av kan ikke bli funnet, og Ready Kanskje du aner ikke hva som skjedde, og gi meg noen råd? Takk, Hilsen A.Iacob  

   Se til at du har detaljer i teksten, respekter mellomromene, for eksempel "shutdown -s -t 0" ikke "shutdown-s-t0".

  • Adrian admin sa han

   AdrianKjære Cristi, se dine tutorials i ca to måneder, kanskje fordi eldre alder, de foretrekker de som opererer i dag prøvde jeg å lage snarvei, men:
   1.-boksen under "Skriv inn plasseringen til elementet" har en Browse-knappen
   2.-etter type "Shortcut s t0" og klikk på Neste, ser jeg: Den fille av kan ikke bli funnet, og Ready Kanskje du aner ikke hva som skjedde, og gi meg noen råd? Takk, Hilsen A.Iacob  

   Respekter mellomrom mellom bokstaver og tall, bestillinger og få dem opp i teksten over opplæringen hvis du hadde lest. Du trenger bare å ta med kopier / lim inn. Med mindre du vet hvordan du gjør en kopi / lim se at vi har en tutorial om det. Skriv opp i søkeboksen rett på den svarte kanten: video tutorial på hvordan du bruker: kopiere, lime, klippe og slett, du går inn og du vil finne opplæringen.

 4. egasus08 sa han

  Vanligvis i figur xp shutdown -s -t-kommandoen kjøres 3600 til min pc igjen etter en time, for eksempel når du ønsker å forlate myk musikk å synge, og jeg ønsker å sove på det: d eneste problemet er at min :( høyttaleren er slått på hele natten og til å kansellere alle kjøre kommandoen shutdown -a nå mitt spørsmål:.. er ikke det en måte å lukke PCen for å starte på nytt etter automatisk musikkspiller for å vekke deg og en annen ting? forklare meg hva som skjedde litt smult dvalemodus og hvilemodus, og du kan la utorentu startet seeding og der: dvalemodus eller hvilemodus.

  • Adrian admin sa han

   egasus08: Vanligvis i figur xp shutdown -s -t-kommandoen kjøres 3600 til min pc igjen etter en time, for eksempel når du ønsker å forlate myk musikk å synge, og jeg ønsker å sove på det: d eneste problemet er CA- jeg forlot høyttaler slått hele natten. Og for å avbryte alle shutdown -a kommando løp. Nå mitt spørsmål: Er det ikke en måte å lukke PCen for å starte på nytt etter automatisk musikkspiller for å vekke deg? Og noe annet forklare meg hva som skjedde litt smult dvale og sove, og hvis du kan la utorentu startet seeding og hvor: dvalemodus eller hvilemodus.  

   Du kan planlegge en PC-oppstart, men du trenger en litt mer spesiell BIOS for å la deg gjøre dette, så vidt jeg vet skal den ha funksjonen "wake on event" (start / wake up after an event)
   Du kan ikke la PC-en ligge i dvale eller ventemodus og fortsette nedlastingen. I en annen veiledning forklarte min kollega Cristi i detalj hva som skjer i dvale eller standby. Du finner den ved å skrive i søkefeltet til høyre på den svarte margen: "Strøminnstillinger, ytelse, effektivitet, dvale, slå av, dvalemodus på Windows 7", skriv inn og du finner veiledningen. Det som ble sagt der er gyldig for ethvert operativsystem.

 5. paulgrojdi sa han

  7 det er en gadget for Windows som gjør shutdowh kommandoer, omstart og lås. Det er hyggelig og customizabil.Pe den en prøve det på XP mens du bruker fjernkontrollen stopp.

 6. virus2009 sa han

  Det er den andre tutorial med disse ordrene

 7. Liviu Florin sa han

  Jeg lurer på, i linux hvordan du gjør aceleşi snarveier på skjermen?

 8. hei, jeg har et spørsmål er off-topic, men jeg skal sette den på facebook, dak dereanjeaza du ønsker å finne noen og Musa hvem han er, kan du lære han skriver?

 9. Hei, takk for tutorials som du gjør, er uvurderlig. Jeg ville spørre om du kan gjøre noe tutorials relatert telnet.

 10. virus2009 sa han

  @ Carashu ikke tenke på Veio har mulighet til å se noe (telnet)

 11. Jeg så på youtube hvis du angir en bestemt tid du legger en mesaj.Cum kan bringe dette budskapet?

 12. Nå kan du kopiere disse videotutoial ???

  • Octav: Nå kan du kopiere disse videotutoial ???  

   kan hvis du vet hvordan

   • roger:
    kan hvis du vet hvordan   

    roger hvordan ??

    • Adrian admin sa han

     Octav:
     roger hvordan ??   

     Ikke lov til å fortelle deg hvordan det er kommentarer vil bli fjernet uansett! Vennligst stoppe dette hvis du vil fortsatt ha tilgang til området og tutorials. Følg linken og se dem, eller du får pengene dine fantastiske og du går på YouTube for å se tutorials gjort narr av stein tilbake og skriftlige instrukser i Notepad.
     Våre opplæringsprogrammer er skapt av oss, er det vår egen innhold som vi jobbet og jobbet for å gjøre det. Hva du ønsker å gjøre kalles tyveri, eller en eller annen måte ikke vet hvordan de skal ha noen problemer på hodet?

     • Adrian admin:
      Ikke lov til å fortelle deg hvordan det er kommentarer vil bli fjernet uansett! Vennligst stoppe dette hvis du vil fortsatt ha tilgang til området og tutorials. Følg linken og se dem, eller du får pengene dine fantastiske og du går på YouTube for å se tutorials gjort narr av stein tilbake og skriftlige instrukser i Notepad.
      Våre opplæringsprogrammer er skapt av oss, er det vår egen innhold som vi jobbet og jobbet for å gjøre det. Hva du ønsker å gjøre kalles tyveri, eller en eller annen måte ikke vet hvordan de skal ha noen problemer på hodet?
        

      ikke bli sint likevel spun.i ikke bare fortalt at det poate.multa flaks.

  • Adrian admin sa han

   Octav: Nå kan du kopiere disse videotutoial ???  

   Kan ikke heller vil være. Vi er uenige med å laste ned video tutorials. Hvis du går her på stedet og se dem ha? Området er åpent fra 24 24 aldri nær!

   • Det er alle tilgjengelige tutorials jeg prøvd mange ganger å visual tutorials siden 2009 og overraskelse er ikke lenger tilgjengelig.
    89bla serverfeil ble ikke funnet blah blah.

 13. Adrian har rett til å leke med opplæring, er dette bedre
  og kan jeg svare deg og meg vær så snill? hva jeg spurte ovenfor dak noen upsets meg på fb, og jeg kan lære en IP-data noe der som hjemmeadresse akkurat var jeg kan dedecta eller ikke selv han skriver
  Takk!

  • Adrian admin sa han

   Mihai: Adrian har rett til å leke med opplæring, er dette bedre
   og kan jeg svare deg og meg vær så snill? hva jeg spurte ovenfor dak noen upsets meg på fb, og jeg kan lære en IP-data noe der som hjemmeadresse akkurat var jeg kan dedecta eller ikke selv han skriver
   Takk!  

   Du kan lære

 14. Adrian men problemet som ikke kan kopieres ??? Jeg bare 3 tusen videotutorile

 15. Adrian, jeg trenger ikke barn, jeg ser på dem fra nettstedet ....)

 16. rtechinu sa han

  Gratulerer med ALLE VEILEDNINGENE .. ..men gjør flere opplæringsprogrammer for Windows XP SP2-SP3 ikke bare for Vista og 7

 17. Loredan sa han

  du kan ikke gjøre tuoriale c ++ eller vb.net?

 18. Jeg har XP og nysgjerrig restart gå av ikke du hjelpe meg?

 19. Jeg prøver å bryte en facebook passord ... og jeg kan ikke hjelpe å spørre meg selv ...

 20. marius firefly:
  Jeg prøver å bryte en facebook passord ... og jeg kan ikke hjelpe å spørre meg selv ...

  Hold deg rolig og dere;))
  Men du vil sprekke med henne?

 21. AM Windows XP og gjorde alt som opplæringen MEN IKKE MERGE.
  Når jeg dobbeltklikker snarveien vises PT IMI, sier en CMD JUNATE sekunder og deretter forsvinner. SÅ PC går ikke i dvalemodus. Med andre ord ikke utfører en kommando.
  Jeg ønsker et svar.
  Takk på forhånd!

  • Cristi sa han

   Bruke kontrollene scheduling automatisk nedstengning av datamaskiner med operativsystemene Windows XP, Vista, 7 og 8 krever administratorrettigheter.
   Planlegge automatisk nedstengning av operativsystemet Windows Vista er begrenset til en periode på maksimum 600 sekunder.

 22. Sebastian sa han

  så vidt jeg vet .. (som et lite tillegg til de som presenteres) for å stoppe avstengingen eller starte på nytt mens tiden som er satt til å lage snarveien utløper, kan vi lage en snarvei (eller ikke nødvendigvis .. vi kan skrive de samme kommandoene i kommandoen "kjør" fra starten og gjør det samme) med kommandoen "shutdown -s -a" henholdsvis "shutdown -r -a", der a = "motgift" 😀

 23. andrei sa han

  Hvordan kan PC å stoppe i 20 minutter hvis du har et program åpent live.copilul TV og gå i dvale de- forgjeves pc

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.