Om Cristian Cismaru

Jeg liker alt relatert til IT&C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon jeg samler hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. SideBySide sa han

  Supeeeeeeer Supeeeeeer Jeg har ikke engang sett opplæringen gi den supeeer jeg ønsket det. Cristi God jobb !!!

 2. Interessant opplæring ... Det ville være interessant alle slags ting for yahoo messenger. Og spørsmål: Er det sant hva det ryktes på nettet at yahoo vil gi opp gratis kontoer?

  • SnakeDoc sa han

   BGDInteressant ... Det ville være interessant tutuorialul alle slags problemer som at for yahoo messenger. Og spørsmålet: Er det sant at netto rykter om at Yahoo ønsker å gi opp gratis kontoer?  

 3. Jeg klikket på "nøkkel" -alternativene, men jeg ser ikke innstillingsdelen til venstre der den er under panseret. Hva må gjøres?

 4. Cristian-Nicolae sa han

  SUUUUUUPEEEERRRR !!!!

  TAKK !!!

 5. Sal Cristi
  Jeg ønsker å spørre deg om noe som ikke er relatert til fatza.Asta tutotrialui hvis du vet og du dragutz et svar.
  Hvordan realisere administaratorii av Trakai når du bruker RotioMaster og laste opp falske? Det er ingen annen mer effektiv metode for å ikke innse dette?
  Jeg vet det ikke er riktig, men jeg er interessert.

  takk

  • AdrianGudus sa han

   DragosSal Cristi
   Jeg ønsker å spørre deg om noe som ikke er relatert til fatza.Asta tutotrialui hvis du vet og du dragutz et svar.
   Hvordan realisere administaratorii av Trakai når du bruker RotioMaster og laste opp falske? Det er ingen annen mer effektiv metode for å ikke innse dette?
   Jeg vet det ikke er riktig, men jeg intereseaza.Multumesc  

   Enhver programvare som autentiserer seg til internett, har en brukeragent som den identifiserer parten den vil koble til, og det er slik de finner ut hva eller gjennom hva du koblet til. Jeg forstår ikke hvorfor du "mishandler" deg selv ved å være i hendene på en privat tracker når det er mange offentlige trackere som frøet ikke er obligatorisk for, og tro det, du kan finne alt du vil, ikke tenk som en administrator på -en opplasting derfra legger huden og pengene på å kjøpe DVD-er eller spill bare for å laste dem opp der. Alt du finner der kan du finne på offentlige trackere.
   En annen grunn så skjønner er opplasting at streiken øyet, de kjenner sine begrensninger og det er lett å forstå når du klatret oppå så mye på så kort tid
   Hvis det er noen regler, respekt, med mindre du ønsker å sitte et frø, så hvorfor ikke bruke private trackere og offentlig?

 6. Hallo. Jeg fulgte head-to-tail opplæringen, jeg gjorde innstillingene som Cristi viste dem, men .... Han vil ikke at varselet skal fungere. Jeg sendte en prøve-e-post fra yahoo-kontoen min, men han vil ikke varsle meg, og jeg vet ikke hvorfor. Ellers er veiledningen din veldig nyttig. Takk.

 7. Jeg liker ikke nettleseren Google Chrome

 8. Augustin sa han

  Jeg har også et spørsmål. Hvilken versjon av Google Chrome presenteres i denne veiledningen fordi jeg så at når jeg åpnet "Alternativer" -menyen, ble det åpnet en ny innstillingsfane. For Google Chrome jeg brukte, åpnes et POP-vindu. -UP, og jeg liker vannliljer. Kanskje du kan forklare meg hvordan jeg kan gjøre det åpent i en ny fane.

  • AdrianGudus sa han

   AugustinJeg har en versjon av Google Chrome intrebare.Ce vises i denne opplæringen, fordi jeg så at for å få tilgang til menyen "Alternativer" åpner en ny fane i Google Chrome setarile.La brukt meg åpner et vindu type POP-UP, og nuprea place.Poate kan du forklare hvordan jeg kan gjøre for å åpne i en ny fane.  

   Cristi sannsynligvis glemte å nevne at han viste det gjelder betaversjonen av Google Chrome og ikke stabil versjon av den. Skriv i Google: Google Chrome beta, skriv ja og du vil finne betaversjonen av nettleseren.

 9. AdrianGudus sa han

  Rettelse, innstillingene i opplæringen er tilgjengelige og stabile versjonen av nettleseren alternativene bare vises som pop-up og ikke-kategorien.

  • Augustin sa han

   AdrianGudus: Rettelse, innstillingene i opplæringen er tilgjengelige og stabile versjonen av nettleseren alternativene bare vises som pop-up og ikke-kategorien.  

   Takk uansett gutta fra Google går raskt nok til versjon 9 sist gang jeg var på google installert versjon 6.

 10. Valentin sa han

  Veldig nyttig tutorial i dag.
  Men jeg har et spørsmål som ikke er relatert til emnet i opplæringen presentert for deg. Mitt spørsmål er følgende jeg kjøpte et skjermkort HIS Radeon HD 5450 prosessor fra ATI og 1 GB RAM og etter at jeg installerte driveren lagt merke til at man kan bruke som lydkortet (7.1) så hvordan kan jeg koble lyden til det ? En VGA og HDMI og DVI er.

 11. Radius32 sa han

  Hva er den beste nettleseren for svakere og eldre systemer? Ikke interessert personalizarea.Vreau du anbefale en nettleser for å åpne sider raskt, uten lag når du gir boken og vennlige energiressurser. Jeg tror det kan være hvis jeg ASI krom minst setarile.Voi endre det du tror?
  PSExista alle nettsteder som gjør en test av nettlesere installert på PC-en og fortelle meg hvilke er best?

 12. AJUTORRRRRR sa han

  Jeg lastet ned den siste versjonen BETA og DEGEABA Når jeg klikker på "Alternativer" ser jeg ikke hvordan den vises i en ny TAB. Et lite vindu vises med innstillinger. hvordan gjør jeg at det ikke fungerer i det hele tatt? HJELP Cristi

 13. SideBySide sa han

  De som har innstillingene i Google Chrome-typen PopUp, bør vite at det fungerer slik. Gå til Nøkkel, alternativer, Backstage, opp til personvern har du muligheten "Innholdsinnstillinger", klikk på den, en ny popup vises, i den popupen til funksjoner, gå til "varsler" og velg "Tillat at alle nettsteder viser skrivebordsvarsler."
  Dati og tett og nært og klar. For de som ikke forstår den engelske versjonen og installere versjon, ikke bare i rumensk. (Hvorfor holde ham på engelsk hvis du ikke vet engelsk?

 14. Jeg løste takket være SideBySide Merci ..

 15. På meg alt ikke merge.Merge og 7 vinne, for meg denne bruken.

 16. Jeg testet, og jeg merker bare hvis siden gmail.

 17. Paullik83 sa han

  Jeg tror en tutorial om POP Peeper. det er mer interessant. GRATIS

  Auto Check Mail - Yahoo, Live, Gmail etc .......

 18. AdrianGudus sa han

  Paullik83Jeg tror en tutorial om POP Peeper. det er mer interessant. GRATIS
  Auto Check Mail - Yahoo, Live, Gmail etc .......  

  POP Peeper er en e-postklient er virkelig ikke en enkel melderen!

 19. Dragos sa han

  Takk for svar, jeg vet hva du sier om privat trakerele, snakket du om dem i en tutorial, men dette TRAK synes mye ok.
  En er C-Zone, og har veldig vigilenţi.Spre administratorer ex. Jeg gjorde bare laste opp falske 4GB, og i en time, så jeg lukket contul.Nu RatioMaster bruker kun innenfor rammene av sunn fornuft.

  Igjen takk, og jeg setter pris på arbeidet ditt hvor jeg lærte veldig multe.Te vurdere den beste

  CIAO

 20. For de som ikke ønsker Google Chrome eller annet jeg bruker en Gmail sidebar gadgets // \\ Counter passet mitt beste, jeg merker at du har mottatt e-post og nettleser når du er logget av, og ikke i resultat email.Mergeti her http://www.wincustomize.com/explore/sidebar_gadgets#/page/3 yl nedlasting installere det ta sidebar sette den på skrivebordet og gjøre små innstillinger for å varsle INKLUDERT lyd. Jeg ønsker deg suksess.

 21. Jeg foretrekker Firefox sanger og det virker enkelt å installere en addon Adika:
  WebMail Notifier
  og kan sette orce konto Meil ​​jeg hadde noe 6:
  3 regnskap yahoo, gmail 1, 1 Hotmail og AOL 1
  Jeg tror dette tillegget er bedre ... Jeg vet ikke hva jeg skal si.
  Orcum god tutorial !!!
  Bafta fortsatt forventer og tutorials Ashampoo

 22. Claudiu sa han

 23. vasicucu sa han

  naaais! Gratulerer! Jeg leste Gmail i enkel HTML. Har du ikke varselinnstillingene. Jeg ga og jeg sjekket standarden. Jeg bruker fortsatt enkel html all grunn til tilkoblingshastigheten. Spørsmålet er om du mottar meldinger i denne versjonen?

Snakk Your Mind

*