Hvordan endre navn på flere bilder samtidig i Windows Utforsker eller filer - video tutorial

Hei venner, tutorial I dag vil jeg presentere noe veldig enkelt, men svært nyttig for mange av oss, det kommer til å døpe flere bilder, filmer, dokumenter plutselig, ofte trenger noe for bilder generelt kameraer digitale bilder gi noen noen merkelige navn.
Sannsynligvis mange kjenner denne metoden for å endre navn på flere filer samtidig, skjønte jeg denne korte opplæringen for de som bare starte, og ikke gjøre det bra på PC.
I denne tiden noen venner spurte meg "hvordan du kan endre navn på flere filer samtidig?" Multi bruke ekstra programvare for at selv om det ikke er nødvendig, har vi alt vi trenger i Windows XP, Vista, 7.
For å endre navn på flere filer samtidig du bare velge og endre filnavnet, automatisk vil få nytt navn og andre, for eksempel den første filen vil bli kalt "sjø", andre filer vil bli omdøpt til "havet (1 ), sjø (2), etc.", som vil få samme navn som den første, men for å skille hverandre får tall fra 1 til ... ..

Og jeg anbefaler samme kategori:
Hvordan å oppdage og fjerne alle mappene som Rask tom mappe Finder tom
Duplicate Cleaner, gratis programvare for søking og fjerne dupliserte filer

Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet prøver å få noe om emnet slik at andre besøkende kan tilby en tutorial + kommentarer relevante kommentarer kan være ekstra støtte for brukerfeil, eller ønske om å lære.
Før du spør et spørsmål du prøve å se gjennom kommentarene eldste, de fleste ganger er det allerede besvart spørsmålet ditt.
Bruk flere kategorier på toppen av området og søkemotor fra høyre hjørne for å raskt komme til det du er interessert, har vi over 500 tutorials som dekker nesten alle genre av programvare, har vi realisert, jeg du må bare søke etter dem og se dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Søkemotor.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du gå inn på vår søkemotor begreper som Yahoo, Mess, Messenger, id rot, multimess problem messenger, messenger feil, etc., vil du se at du vil ha et valg.

Kategorier.
Hvis du bruker kategorien rullegardin synes baren henhold Hjem kategorier: Kontor, Grafisk design, maskinvare, Internett, Multimedia, Security, System, lagring, backup, under disse kategoriene er organisert underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mer nøyaktig filtrering. For å finne noe relatert til Yahoo Messenger ved hjelp av kategorier som du kan lede kategorien:InternettDet vil åpne andre underkategorier der du velger Voice-ChatDerfra kan du gå på underkategorien YahooTil slutt, med disse filtrene vil komme på en side der de eneste elementene knyttet til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du finner alle våre tutorials organisert vakre dager saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, bare følge logikken.
Enjoy!
Cristian Cismaru


Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. et spedbarn opplæringen, bør du gjøre en del for nybegynnere

  • Viorel:
   et spedbarn opplæringen, bør du gjøre en del for nybegynnere

   Du tror det du vil! Cristi'm at han ikke bryr seg hva noen folk tror som deg

  • Viorel:
   et spedbarn opplæringen, bør du gjøre en del for nybegynnere

   hvis du tror det er så hvorfor gjorde nesten 2000 utsikt?

 2. Adrian tok permisjon ... ..

 3. alex008 sa han

  Jeg hadde forventet å være en tutorial om hvordan du sletter en del av navnet.

  f.eks Artist _-_ ~ - ~ _-_ Navn og slett sangen og få sporet Artist-navn. Så det er interessant fordi den kinesiske arbeidet hvis du har en masse genu

  PS Vennligst gjør en komplett tutorial om Okazii.ro? Som selger og forklare det til deg om elementer på salg Security Center? Mer please.

  • for hva du vil, det er et program: Bulk Rename Utility, det er strålende har savnet meg mye tid og har prøve demonstrasjon

 4. F2 trykk lol alle vet at ... det er for F2 nytt navn .... Gizzass du trenger å gjøre ... mer opplæring for ctrl + c, shift + delete og slå noen rekord i unødvendige tutorials.

 5. Exorcist sa han

  Gutter vil ikke forlate, fortsatt gjøre gode tutorials.

 6. Allerede gjort en tutorial "https://www.videotutorial.ro/?p=5228"
  Du bør igjen salgsopsjoner for å sette inn HTML-koden slik at vi kan legge inn linker penere.

 7. pc204060 sa han

  Venter opplæringen forskjeller mellom systemene og 32 64 litt etter litt, tror jeg mellom 32 64 litt og litt eksisterer bare forskjellen triks og pris.

  • pc204060:
   Venter opplæringen forskjeller mellom systemene og 32 64 litt etter litt, tror jeg mellom 32 64 litt og litt eksisterer bare forskjellen triks og pris.

   Pai fortalte deg det. Du 32 mellom prosessoren og RAM linjer hvor signalet. Hvis du bruker bare biter 32 16 1 og 0 sende linjer samtidig. Hvis du setter OS på 64 32 linjer blir brukt. Disse linjene er som motorveier som reiser informasjon.
   Prosessoren har registre (stabler) av 32 64 biter henholdsvis i konklusjonen Tracing håndterer mer informasjon på kortere tid enn ett 32 resultater fra her og 64-bit programmer.

   Et program 32 litt kan du sette inn en stabel 64 men ikke vice versa. Et program som brukes 32 64 ikke bringe noen endring.

 8. Somehow betale for opplæring er misfornøyd?

 9. Guider alle trenger å bli en superbruker må først lære det grunnleggende.
  Det er mange som ikke skiller mellom bit og byte, men jobber i Photoshop, vi liker å starte direkte med tunge ting, så vi er romere, vi tar pistolen og gå å jakte levende villsvin og bjørn, ønsker vi ikke å trekke av avdrag, vi tror det er for trivielt, ikke oss, selv om vi var aldri i jakten.
  La hykleri og foodie hjem er brukere som trenger disse veiledningene "trivielle", er du ikke forpliktet til å følge.
  Jeg vil ha mer forståelse fra deg, må vi hjelpe de som bare starte.

  • pc204060 sa han

   Cristi-admin:
   Guider alle trenger å bli en superbruker må først lære det grunnleggende.
   Det er mange som ikke skiller mellom bit og byte, men jobber i Photoshop, vi liker å starte direkte med tunge ting, så vi er romere, vi tar pistolen og gå å jakte levende villsvin og bjørn, ønsker vi ikke å trekke av avdrag, vi tror det er for trivielt, ikke oss, selv om vi var aldri i jakten.
   La hykleri og foodie hjem er brukere som trenger disse veiledningene "trivielle", er du ikke forpliktet til å følge.
   Jeg vil ha mer forståelse fra deg, må vi hjelpe de som bare starte.

   Akkurat hva jeg tenkte på hva jeg synes om systemer og 32 64 litt, ga jeg virket og jeg ikke skyte noen hjort.

  • Cristi-admin:
   Guider alle trenger å bli en superbruker må først lære det grunnleggende.
   Det er mange som ikke skiller mellom bit og byte, men jobber i Photoshop, vi liker å starte direkte med tunge ting, så vi er romere, vi tar pistolen og gå å jakte levende villsvin og bjørn, ønsker vi ikke å trekke av avdrag, vi tror det er for trivielt, ikke oss, selv om vi var aldri i jakten.
   La hykleri og foodie hjem er brukere som trenger disse veiledningene "trivielle", er du ikke forpliktet til å følge.
   Jeg vil ha mer forståelse fra deg, må vi hjelpe de som bare starte.

   Høyre du har rett, ingen er født lært.

 10. I tillegg til å si

 11. de *

 12. Adrian den gjør?

 13. Hei jeg har et problem! miam installert ubuntu på dual 11.04 men jeg så tutorialu på stedet, og du likevel gikk bra! Men ikke gå sami jeg koble Addicted nettet fra RonetMedia (Firma nabolaget).
  Jeg må xp pose på IP, nettverks, DNS1, DNS2. og jeg har også en kjørbar som må bag brukernavn og passord (er kjørbar EXE)
  Hvordan går jeg på Ubuntu 11.04 avhengig?
  Thanks !!!

  • Stefan:
   Hei jeg har et problem! miam installert ubuntu på dual 11.04 men jeg så tutorialu på stedet, og du likevel gikk bra! Men ikke gå sami jeg koble Addicted nettet fra RonetMedia (Firma nabolaget).
   Jeg må xp pose på IP, nettverks, DNS1, DNS2. og jeg har også en kjørbar som må bag brukernavn og passord (er kjørbar EXE)
   Hvordan går jeg på Ubuntu 11.04 avhengig?
   Thanks !!!

   Ubuntu i dual boot med Windows XP? netul gå den andre OS?

  • Stefan:
   Hei jeg har et problem! miam installert ubuntu på dual 11.04 men jeg så tutorialu på stedet, og du likevel gikk bra! Men ikke gå sami jeg koble Addicted nettet fra RonetMedia (Firma nabolaget).
   Jeg må xp pose på IP, nettverks, DNS1, DNS2. og jeg har også en kjørbar som må bag brukernavn og passord (er kjørbar EXE)
   Hvordan går jeg på Ubuntu 11.04 avhengig?
   Thanks !!!

   mann, gå tilbake til Windows hvis du kobler til nettet i linux er et problem ... det er tusenvis av fora og Google og Bing selv ønsker din pice et eple som Newtons hode? ... Harmløs si

  • AdrianGudus sa han

   Stefan:
   Hei jeg har et problem! miam installert ubuntu på dual 11.04 men jeg så tutorialu på stedet, og du likevel gikk bra! Men ikke gå sami jeg koble Addicted nettet fra RonetMedia (Firma nabolaget).
   Jeg må xp pose på IP, nettverks, DNS1, DNS2. og jeg har også en kjørbar som må bag brukernavn og passord (er kjørbar EXE)
   Hvordan går jeg på Ubuntu 11.04 avhengig?
   Thanks !!!

   Ditt problem er litt mer delikat ... og det er fordi det er nødvendig (eller ikke) som kjører som kjørbar. Linux ikke vet å kjøre eller utføre innfødte EXE Jeg anbefaler deg å søke med søkefeltet øverst til høyre i svart ramme: Wine. Skriv inn og du vil finne den opplæringen
   Wine er en "søknad" som gjør kjører kjør i Linux (ikke alle ... du kan se, og du er heldig)

 14. danut67 sa han

  Jeg ønsket å være "avansert", men som egentlig ikke vet.
  @alex - en som ble født lært
  Det ene er å endre navnet på en fil, og en annen for å endre navn på en gruppe filer.

  • pc204060: Ikke la deg, gjør fortsatt gode tutorials.

   danut67:
   Jeg ønsket å være "avansert", men som egentlig ikke vet.
   @alex - En som ble født lært
   Det ene er å endre navnet på en fil, og en annen for å endre navn på en gruppe filer.

   Men det jeg ble født jeg lærer, jeg lærer det jeg leste. Seriøst ??? som er forskjellen mellom nytt navn til en fil eller en gruppe filer ???

   • Alex:
    Men det jeg ble født jeg lærer, jeg lærer det jeg leste. Seriøst ??? som er forskjellen mellom nytt navn til en fil eller en gruppe filer ???

    Jeg forstår ikke hvorfor så mye kommentar fra en tutorial så enkelt, nesten 700 nettstedet er video tutorials.
    Kanskje her føler deg mer vel i grunne ....

 15. Jeg har et spørsmål kan du fortelle meg en gratis skjermen fange programvare for dataspill?

 16. Enn å si sin mening fåfengt bedre setter pris på arbeidet du !!!

  Meget gode tutorials!

  Fortsett med det gode arbeidet.

  Lykke til!

 17. Ciripel sa han

  D grusomheter som har store IT-ists bedre ville tacea.De mer VIDEOTUTORIAL skriver nettstedet hvis du tror du vet alt? Det beviser du fortsatt incepatori.Am møtt mennesker som ikke vet hvordan klippe, kopiere og lime inn, men er ikke født invatati.Bun videotutorial Cristi med dette nettstedet jeg lært å se etter meg bedre sent enn calculatorul.Mai det er deloc.Cristi redsler ovenfor ETTER kRIGEN er multi tapperhet ARATA.Dar du vet vb: hunder bjeffer bjørn merge.Tineti opp de gode gutta, de som opplyste sinn.

  • Ratzoiu sa han

   Ciripel:
   D grusomheter som har store IT-ists bedre ville tacea.De mer VIDEOTUTORIAL skriver nettstedet hvis du tror du vet alt? Det beviser du fortsatt incepatori.Am møtt mennesker som ikke vet hvordan klippe, kopiere og lime inn, men er ikke født invatati.Bun videotutorial Cristi med dette nettstedet jeg lært å se etter meg bedre sent enn calculatorul.Mai det er deloc.Cristi redsler ovenfor ETTER kRIGEN er multi tapperhet ARATA.Dar du vet vb: hunder bjeffer bjørn merge.Tineti opp de gode gutta, de som opplyste sinn.

   Og vi ser at du er en analfabet. Hunder trenger ikke bjeffe, han ble spist av bjørn fordi de er for lat til å velte hyllene. Mind Jeg tilbyr deg et lys med en lommelykt og donere alfabetet.

   • RatzoiuOg vi ser at du er en analfabet. Hunder trenger ikke bjeffe, han ble spist av bjørn fordi de er for lat til å velte hyllene. Mind Jeg tilbyr deg et lys med en lommelykt og donere alfabetet.

    Men du er dårlig med Cipirel sir? Ser du ikke at ingen mellomrom etter komma ikke vet å spørre! Gå til nettsiden for å motta dette nyhetsbrevet som du ikke kan tegne. CIRIPEL vei til jobb i IT.

    • Alex: Men hvorfor er du lei med Cipirel sir? Ser du ikke at ingen mellomrom etter komma ikke vet å spørre! Gå til nettsiden for å motta dette nyhetsbrevet som du ikke kan tegne. CIRIPEL vei til jobb i IT.

     I Paret bunnen (bunntekst) av alle e-post du mottar fra oss en link for å hjelpe deg opp abonnementet, se nøye.
     E-posten kommer abonnementet fordi du gjorde det, ville vi ikke sette noen i databasen manuelt.
     Ikke si at du ikke kan bli kvitt e-post!

     • AdrianGudus sa han

      Cristi-admin: I Paret bunnen (bunntekst) av alle e-post får du fra oss en link for å hjelpe deg opp abonnementet, se nøye.
      E-posten kommer abonnementet fordi du gjorde det, ville vi ikke sette noen i databasen manuelt.
      Ikke si at du ikke kan bli kvitt e-post!

      Og å tro at lille mannen "i IT Domle"

 18. Adrian deg når du gjør en tutorial?

 19. Jeg har sett det på et bilde. Du har en veldig fin jente! Hvor gammel?

  • vlad:
   Jeg har sett det på et bilde. Du har en veldig fin jente! Hvor gammel?

   4 år spiste min kylling lever Miss ATICU

   • Cristi-admin: 4 år spiste min kylling lever Miss ATICU

    </ Blockquote

    Cristi-admin: 4 år spiste min kylling lever Miss ATICU

    Jeg tror ikke egentlig så ille

    • vladJeg tror ikke det er ikke så ille :)

     Ikke så pen bandita men som alle barn på hennes alder, noen små skurkene. Hun er min inspirasjon.

     • Viorel: En infantile opplæringen, bør du gjøre en del for nybegynnere

      MERCI !!
      Og så, hvordan gjør du her?

      Cristi-admin: Hun er min inspirasjon.

      Jeg mistenkte lenge etter tema tutorials. Alle barn er ... flink !! Men om hvem likne liten og har ... Forresten, hvor han så @Vlad?

     • Ann: MERCI !!
      Og så, hvordan gjør du her?

      Jeg mistenkte lenge etter tema tutorials. Alle barn er ... flink !! Men om hvem likne liten og har ... Forresten, hvor han så @?

      Sannsynligvis merke til et bilde opplæringen. Jeg la merke til at besøkende har en forkjærlighet for spionasje, spesielt de gamle, og har dannet noen ... eagle eye, kan du ikke skjule noe fra dem.

   • Cristi-admin: 4 år spiste min kylling lever Miss ATICU

    Mange før!

 20. Jeg syntes å folos.eu egentlig visste ikke at du kan gjøre det

 21. Hei alle, jeg anbefaler ide hdd tusen (spot), men for å være en litt rolig som det ikke er http://www.youtube.com/watch?v=We1H_-F2WnY eller at http://www.youtube.com/watch?v=O0W6el896jM&feature=related At jeg trenger for å holde datamaskinen til å gå non-stop og jeg trenger en hdd rolig slik at jeg kan sove om natten som jeg zarnaie disse koblingene fra motoren hodet om natten og tenker ikke øynene lukket, så jeg fikk en e deranjant.Ca samsung f sp0411n av 40gb vibrerende høyt og varmer opp det jeg ber ham om å gjøre, og har en liten defekt kalibrering av hvordan jeg la gå (tac, tac, tac), men har Badura. Hva anbefaler du på ide du?

  • ASUS:
   Hei alle, jeg anbefaler ide hdd tusen (spot), men for å være en litt rolig som det ikke er http://www.youtube.com/watch?v=We1H_-F2WnY eller at http://www.youtube.com/watch?v=O0W6el896jM&feature=related At jeg trenger for å holde datamaskinen til å gå non-stop og jeg trenger en hdd rolig slik at jeg kan sove om natten som jeg zarnaie disse koblingene fra motoren hodet om natten og tenker ikke øynene lukket, så jeg fikk en e deranjant.Ca samsung f sp0411n av 40gb vibrerende høyt og varmer opp det jeg ber ham om å gjøre, og har en liten defekt kalibrering av hvordan jeg la gå (tac, tac, tac), men har Badura. Hva anbefaler du på ide du?

   Angående støy bør ikke se på vanskelig første gang, er det mange steder der støyen kommer i PC (kilde, vifter, optisk stasjon).
   Jeg tror noen nye harddisken er stille, får jeg sammen ganske godt med Seagate eller høre munnen hvis du ikke trenger stor plass til oppbevaring du kan gå med en SSD, er det ganske stille.
   For å avbryte vibrasjoner (de høyere) bør du få en god bolig, ikke god ramme harddisk casing ikke nå alle eller noen støtte, slik tillatelse sitte på gummi- eller silikonputer for vibrasjonsdemping.
   Du må forstå at en harddisk ut på bordet nesten ingen oppfatter ikke støy det i huset (shoddy) forsterke lyden, like høyttalere som er koblet til høyttalere (høyttalere), er harddisken dyser i mens huset virker som en høyttaler som forsterker vibrasjoner volum flere ganger.

 22. Hei til alle her jeg ..en ønsker å fortelle meg og jeg tutorials mening om "svakere" Selv disse dager snakker med en venn om denne nettsiden ..og konklusjonen var at det er ingen svake tutorials her i det hele tatt, ting er forskjellig for oss eldre gutta huske at dette området, og nye kommer ..og her er problemet "vi" voksne karer vi alle krav for å fortsette "klasse" og forventer at våre tutorials som ..men det er alltid en, men husk at mange mennesker ikke engang vet å bruke enkle ting som vi tror enkel måte, men hvis det virker for meg en tutorial uinteressant for meg ikke ser og klar, men for meg ikke interessant eller allerede vet for andres hånd cereasca.Multumesc

  • sklipy:
   Hei, alle sammen her ..en og jeg ønsker å fortelle deg min mening om tutorials mer "svake" Selv disse dager snakker med en venn om denne nettsiden ..og konklusjonen var at det er ingen svake tutorials her i det hele tatt, ting en annen er at vi glemmer at de eldre gutta på dette nettstedet og nye kommer ..og her er problemet "vi" voksne karer vi alle hevder å fortsette med "klasse" og forventer at våre tutorials som alltid er en ..darca men husk at mange mennesker ikke engang vet å bruke de enkle tingene som vi mener enkelt slik, men hvis det virker for meg en tutorial uinteressant for meg ikke ser og klar, men for meg ikke interessant eller allerede vet til andre cereasca.Multumesc hånd

   Hva dette handler om, godt poeng!
   Opplæringen ble ganske så i 10 1200 timer gjorde visjonære er folk som trenger ting enkle, grunnleggende ting som mange har glemt eller ikke engang noen gang har kjent.

 23. Ja Cristi men latter jeg ikke trenger som vet hvilke ressurser jeg har et styre intel ca810e Pentium 3 prosessor 850mhz at IAM sette en kjøler jeg veldig stille at han hadde satt den opprinnelige Intels japansk, men laget bråk 4560rpm mens det har 3000rpm og har et kraftselskap ASTECH av 145W ikke engang høre kjøligere og en hdd 20gb skriker, jeg trenger ikke Gud vet hva ytelsen ved hjelp av en bolig MicroATX dvd-rom combo asus og gå hele natten jeg jeg ønsket en pc natt stille hvis du stopper kjøleren fra CPU og HDD 2 minutter eneste kilden PC er stille ingen lyd bare HDD jeg må orientere minst én 80gb, ja ikke hoppe 130-150ron hdd IDE . Husk at jeg holder non-stop PC bruker kun 22W.

 24. Viorel har en stor rettferdighet, eller noen form for lov

 25. Hvis alt viste seg noen enkle, men nyttige tutorials siste, kanskje du kan gjøre en tutorial på Avanserte utseende innstillinger i "Control Panel \ All Control Panel Items \ Personalization \ Window Color og utseende"?

 26. Selv om jeg visste hvordan å gjøre alt jeg ønsket å se opplæringen. Det gir ingen mening å gjenta meg selv, det kan skje med deg rømme hver elementære ting, uavhengig av hvor lenge du bruker datamaskinen. Tusen takk!

 27. Hei venner (ved hjelp av den samme formelen, tror jeg det er greit).
  For en tid siden oppdaget jeg et nettsted som den du klarer deg (gratulerer !!! uendelig mange finner nyttig ting til deg - og jeg tror ikke bare meg). Som for deg, komme til det stedet, og hvor mange nyhetsbrev. Jeg fikk i kveld, og du kan være interessert i:

  http://reboot.pro/files/file/4-winbuilder/

  Det er mulig at du allerede har "angrepet" motivet (hvis så, jeg beklager at jeg forstyrret), hvis ikke, og du kan fremme en tutorial for å finne henne og andre. Som nevnt i "emnefeltet" du bestemmer deg.

  "Det var det for i dag," jeg ønsker deg helse, er alle de beste og holder opp arbeidet, gjør du av stor interesse for mange.

  Alin

 28. sklipy sa han

  Jeg ønsker å fylle det jeg sa ovenfor, og også til å be om unnskyldning for måten jeg skrev (Jeg skyndte meg) Det jeg mener er at ex tusen ..lucram med sony vegas på et lite prosjekt, og blant andre effekter, andre mirakler ønsket å sette animert tekst Vennligst ..mer ting er at jeg ikke takke skrifter (skriftlig) og overraske? !!! Hvordan sette fonter? Vær tro meg at jeg ..nu dårlige Rams visste nøyaktig hvordan og hvor du skal installere ... ja jeg vet det virker absurd, men det er adevarul..ma du har løst kort tid ..da det jeg mener er at de aldri vet noen ganger snubler alle de enkle tingene i ditt felt, et annet eksempel, og dette er ferdig er ved siden ønsket å spille emulator spill på pc ps og igjen overraskelse og visste ikke hva kiddie cum..un av 14 år var en ekspert: )) så ...? Uten kommentar. I konklusjonen tutorials på "enkel" er bra for alle !!!!!!

 29. trenger en "tutorial" for å vise hvordan du kan lukke vinduer uten å måtte trykke på knappen på enheten

  • TurocK: Lag en "tutorial" for å vise hvordan du kan lukke vinduene uten å måtte trykke på knappen på enheten

   Start -> Avslutt (Windows 7)

   • vlad: Start -> Avslutt (Windows 7)

    Eller sagt trenger du en txt slutt VBS og sette det:

    strComputer = ""
    Sett objWMIService = GetObject_
    ( "Winmgmts {impersonationLevel = upersonlige (avstengning)} \\" & _
    strComputer & "\ root \ cimv2")

    Sett colOperatingSystems = objWMIService.ExecQuery _
    ( "Select * from Win32_OperatingSystem")

    For hver objOperatingSystem i colOperatingSystems
    objOperatingSystem.Win32Shutdown (1)
    neste

    Når du ønsker å stoppe sporingen kjøre filen.

    • Alex: OR lage en txt du setter slutt VBS og sette det:

     strComputer = "."
     Sett objWMIService = GetObject_ ( "winmgmts: {impersonationLevel = upersonlig (avstengning)} \\" & _ strComputer & "\ root \ cimv2")

     Sett objWMIService.ExecQuery colOperatingSystems = _ ( "Velg * fra Win32_OperatingSystem")

     For hver objOperatingSystem i colOperatingSystems objOperatingSystem.Win32Shutdown (1)
     neste

     Når du ønsker å stoppe sporingen kjøre filen.

     WOW .... (Må ikke forveksles med spillet), utviklet jeg meg selv en gang ... sikret spørsmål om 43 stykker (12 karbonfiber) med 4 Motor, én ble drevet av en sykkel dynamo drevet av en propell drevet av ... .vant (ingen vind) vi valgte denne løsningen for å spare mindre energi og bruke utstyret når jeg ikke var hjemme.
     Også denne enheten ... Jeg pleide å klø hodet mitt, må vi innrømme at vi gjorde det med stil

     • Cristi-adminWOW .... (Må ikke forveksles med spillet), utviklet jeg meg selv en gang ... sikret spørsmål om 43 stykker (12 karbonfiber) med 4 Motor, én ble drevet av en sykkel dynamo drevet av en propell drevet av ... .vant (ingen vind) vi valgte denne løsningen for å spare mindre energi og bruke utstyret når jeg ikke var hjemme.
      Også denne enheten ... Jeg pleide å klø hodet mitt, må vi innrømme at vi gjorde det med stil

      Jeg vet ærlig talt ikke hvorfor du er ironisk. Det er en løsning nedleggelse, er den andre for å koble den. PA

     • AlexJeg vet ærlig talt ikke hvorfor du er ironisk. Det er en løsning nedleggelse, er den andre for å koble den. PA

      Snarere enn å skrive så mye og skade hånden bedre lage en snarvei på skrivebordet som Adrian viste tidligere i en tutorial ... (vet ikke nøyaktig hvor)

 30. I for en pris på arbeidet ditt.

 31. Ratzoiu sa han

  Alex: Men hvorfor er du lei med Cipirel sir? Ser du ikke at ingen mellomrom etter komma ikke vet å spørre! Gå til nettsiden for å motta dette nyhetsbrevet som du ikke kan tegne. CIRIPEL vei til jobb i IT.

  Og mange av oss, i tillegg til vanlige jobber som vi har, mener vi det er en lidenskap. Noen har fått ganske avansert for å ha oppdaget at oppsatt på dette feltet, og ikke klarer å oppfatte og forstå ting logisk.
  Jeg begynte med å 2 slips ledninger og isolere dem med tape.

 32. Cristi og jeg svare på spørsmålet ovenfor meg

 33. Sannheten er at suntezti land !!!!!!!!!!!! eller mer jeg lærer her og mange ble stående uten brød ................... mange sa til meg at du gjør ditt Combe å gå greit, men de ser så vi lærer noe som ikke alle er født nettopp lært !!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!

 34. boncila sa han

  Cristi takk for innsatsen, men kan ikke se opplæringen !!!!

 35. boncila sa han

  Jeg ser unnskyldninger går, det kan ha vært noe i tønnen, enhver node som ikke bare leve i romania :)))))

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.