om Adrian

Flamsk informasjon og kunnskap, jeg liker alt om kunst og dele min kunnskap med stor glede. De som gir seg selv til andre vil miste seg selv, men nyttig, forlater noe nyttig medmennesker. Jeg nyter dette privilegiet, vil jeg aldri si "vet ikke", men "ennå ikke"!

kommentarer

 1. Adrian Gudus sa han

  Husk å slå av automatiske oppdateringer for programmet eller for alle applikasjoner

  For alle programmer:
  - Play Butikk> trykk på den øverste venstre 3 lagret linjer (menyknappen)> trykk på Innstillinger> trykker du på program og velger ikke automatisk oppdateres automatisk oppdatere apps

  Bare Facebook Messenger:
  - Play-butikken> trykk på den øverste venstre 3 lagret linjer (menyknappen)> Mine apper og spill på trykk> trykk på Messenger> 3 punkter kranen på overlapp høyre> uncheck automatisk oppdatering.

 2. Hei Adrian. Veldig nyttig denne videoen, selv jeg liker ikke dette på alle oppdateringer fra Facebook messenger. Numa Velkommen til denne opplæringen. Men hvis du kunne gjøre det på Facebook og en tutorial nå forsvunnet favoritt bar i den listen talte med ofte. Og den nye oppdateringen har gått, og jeg liker ikke dette i det hele tatt. Takk for forståelse og gratulasjoner for hva du alt!.

 3. ideen er at bare oppdatert en budbringer fb meaarga den eldste i fremtiden. Kan Day ikke forvirre meg likevel som jeg bilde kan utilsiktet slette bildet. May Day minner meg om yahoo messenger avatar :))
  off-topic nå lurer jeg på. kan du anbefale en telefon til 1100 1200 Lei en telefon? 3 bemerker at Xiaomi beste jeg har.

 4. Marius Cristian Adascalitei sa han

  Jeg har ikke noe valg i min dag, og jeg messenger app oppdatert

 5. Er det noen mulighet for å returnere til den gamle facebook-meldinger på skrivebordet (Windows)?

 6. Grigor Danut sa han

  Kjære Adrian, tusen takk for denne opplæringen, app Faktisk Verre My Day er høyt og unødvendig.

 7. Gabriel sa han

  Hei. På asus zenfone enn 2 ikke gå messenger lite.

 8. Jeg har den nyeste versjonen av Messenger, og jeg har ikke avsnittet "Min dag", men jeg ønsker å ha, det er en løsning?

 9. Hei, ja ADI stort volum når du redigerer tutorial! Det høres veldig dårlig, måtte PTR hodetelefoner bag til å bli hørt! ms.

 10. Intreaba.videotutorial.ro ikke lenger fungerer?
  Synd.

 11. MSVCP140 sa han

  🙂 OK!

 12. Claudiu sa han

  Eg ser det ikke ut til meg ny søknad myday. Hva bør jeg gjøre for å beskytte meg?
  PS: Jeg 5s iphone ios versjon 10.2

 13. Alexandra sa han

  Jeg trenger hjelp, jeg vet ikke hvorfor for eksempel vi hadde i dag borte i morgen My Day, men i stedet har jeg fortsatt på kameraknappen, dette er bare min konto når jeg er på min dag er et annet alternativ der ute
  Jeg trenger det for å snakke
  Kan du hjelpe meg?

 14. Kanskje har du en link til den gamle og facebook, hater den nye oppdateringen. takk

 15. Hei! Jeg gjorde akkurat det tutorial, jeg har deaktivert automatisk oppdateringer og alle endringer etter et par dager. Det ser fortsatt på Play Store programmer som skal gjøre messenger og Facebook-oppdateringer. De gjorde noe som jeg tror en oppdatering endret selv om vi hadde manuelt.

 16. Jeg installerte på alle måter, jeg gir ikke tillatelse til å laste ned min fb forrige versjonen gir meg at med de rundet opp, og jeg jobber ikke jeg kan ikke gi det som om jeg skilt kommentarer hvis noen ønsker å gi meg no kan ikke vdea alle mine innlegg i profilen min NUJ NUJ kan ikke gjøre noe alltid gir meg feil

 17. Mihaela rogojeanu sa han

  Hvordan kommer jeg tilbake til den gamle versjonen av Facebook?

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.