Hvordan åpne et hotell trygt hvis du har glemt

Hvordan åpne et hotell trygt hvis du har glemt
4.1 (12) 81.67%

Hvordan åpne et hotell trygt
Hvordan åpne et hotell trygt
Hei venner, i dag har vi noe spesielt. I det siste har jeg beskrevet: hvordan å knekke en Wi-Fi-nettverk , hvordan du skriver inn en annens whatsapp konto, Som du kan se passord, bilder og sider til andreNå viser deg hvordan åpne en elektronisk safe i disse hotellet, svært enkel, uten bruk av verktøy og på bare 5 sekunder.

Hvorfor skulle du ønske å åpne en safe?

Jeg ønsket å åpne safen fordi jeg hadde glemt koden. Det kan være lurt å åpne den for andre grunner.
Uansett hva du ønsker å åpne, bør du vite at det er veldig lett å åpne uten riktig passord og uten reset-tasten.

Hvorfor kan så lett åpne safe på hotellet?

Hvis du bodde på et hotell med flere stjerner har lagt merke til at i rommet, et sted i skapet, hadde du en safe.
Det hvelv er utformet for å holde varene trygt.
Dessverre disse safer har en felles kode reset (alle hvelv), som ikke er endret med installasjonen på hotellrommet.
Kanskje de hotellene ikke vet å vite og ignorere situasjonen. Denne koden for å nullstille hvelv er ikke endret, og at mange safe er sårbare.

Kan vi stole safe på hotell?

Fra mitt synspunkt vi ikke kan stole safe på hotell.
Hvorfor sier du det?
Vil gi tre enkle grunner:

1. Vi nullstiller denne koden synder som åpner nesten alle trygge.
2. Safer kan tilbakestilles med en nøkkel, kan tyvene ha.
3. Vault fjernes lett i skapet, fordi du er den eneste 2 treskruer.

Hvordan jeg oppdaget at trygg kan åpnes med den universelle koden?

Min datter spille trygt, sette koden etter kode inntil glemt. Jeg i stedet ringe resepsjonen, jeg begynte å se på nettet og fant en artikkel om dette kodeuniverselle åpningen safe.
Første gang jeg sier det er dumt, at det er ingen måte du kan få det. Jeg tenkte at hoteller er dette alvorlig. Hvordan? Kode som gikk først, og hva som er interessant område jeg leste var i utlandet på engelsk. Konklusjonen er et internasjonalt problem, ikke bare i vårt land skjedde.

Så vær forsiktig, ikke forlate hotellet trygt Mer enn tyggegummi!

Hvordan åpne et hotell trygt - video tutorial

Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Du setter frykt i meg ...: D
  Ikke jeg heller går med 6 null eller noen av 5 4 etc.
  Det er alt elektronisk, så ufff ...
  ps
  Safe er bare fungerer.

 2. Walla sa han

  Er det sant at universell kode bare Vaults Hotel? ... og spesielt ... her er strange at du la merke til henne ... det ville være et internasjonalt problem ... Jeg mener, hvordan? ... titusenvis av hoteller i verden til å bruke samme skriver trygt? ... eller hvis den samme modellen konstruktivt alt arbeidet med de samme elektronikk, logikk ... osv med samme programvare? ... at de som finnes i ulike butikker i Romania (ulike modeller og priser) vil det fungere denne universelle kode ?. Spør noen som har noe kjøpt fra Romania og montert hjemme sjekk.

  • Jeg tror ikke alle hotellene har samme type trygt, men absolutt dette mønsteret finnes i mange steder.
   Du innser at disse gutta hotellene kjøpe billigere safe.

 3. Ice Alinutza sa han

  God artikkelen! Kanskje folk vil bli mistenksomme av "alt falske" og mer forsiktig med hvor og skjenke verdisaker !!! Problemet-og hva med de som ikke abonnerer på dette nettstedet ???

  • Adrian Gudus sa han

   Han advarte dere, våre besøkende. Gi dem en andel på Facebook denne opplæringen, kan du sende dem linken Messenger, e-post, for å vite alle

 4. nel Nelutu sa han

  Jeg har en litt intrebare.Stiti Geekbuyng siden? I så fall er det verdt å kjøpe telefoner på ham? Google serviciiele har installert og møte og telefoninettverk i Romania?

 5. Mitt Dedemans hjemmebesparende merke låses ikke opp med genkoder. Jeg har bare prøvd

 6. Bra. Og jeg liker at bare trygge Hartmann merkevare er tresores. Jeg har glemt koden og har ikke nøkkelen lenger. Godta 4 eller prøve ham 5minute Etter at break-koden må vente ham ... og ikke gå med 000000. Cinévé kan hjelpe meg? Takk hyggelig

 7. BRUK KUN MED BEGRENSNINGEN AT ADMINISTRATOREN IKKE HAR BYGGT MASTERKODEN!

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.