Hvordan bruke en mobiltelefon som et webkamera med wwigo - HD video tutorial

I denne opplæringen video tutorial Luci gjenta seg med svært interessant ved at den bruker en mobiltelefon stasjon webkamera.

Enten vi har ingen webcam eller det brøt vi må ha et alternativ, er dette alternativet ved hjelp av en mobiltelefon i stedet for webkameraet, er dette en idé som mange av oss har tenkt minst en gang, men jeg fant svaret og da jeg sluttet.

Bruk av telefon i stedet for webcam er laget ved hjelp av en gratis programvare kalt WWIGO at Luci funnet for oss og for oss det viser i de minste detaljer.

Jeg personlig elsker ideen om å snu en mobiltelefon eller en PC-komponent i en multi-purpose verktøy, har telefoner eller tilbehør kommer til å gjøre ting som ikke produsenten ikke tenkte i sin offentlige versjonen.

La oss følge denne opplæringen interessant, og hvis du er opptatt av mobiltelefoner inviterer deg til å se video tutorials på dette og andre emner som vi innså Luci, hyggelig visning.

Lucian basilikum


Relaterte Guiderkommentarer

 1. andrei sa han

  nustiu som er ja når jeg ønsker å installere det forteller meg at jeg satte ham tn en PC, men jeg har ham overført filer skal gå her ikke

 2. Andrew sa han

  Meget god tutorial !!! Gratulerer. Jeg har et web-kamera, og jeg prøvde å ringe, og jeg kan si det mye klarere bilde enn wobcam telefon. Takket Fortsett med det gode arbeidet !!!

 3. Andrew sa han

  @andreiVær mer spesifikk og skrive noe lesbart. Jeg forstod ikke noe din kommentar !!!

 4. sal bare med telefonene på bildet kan gjøre ??? eller gå hvilken som helst telefon som har et 3g kamera ??? ... og sist men ikke minst gratulerer med disse opplæringene er utmerket;)

 5. andrei sa han

  Installasjon jeg si at jeg ennå ikke har koblet Bluetooth File Transfer gå

 6. sal gå med samsung f490?
  yo jeg bare så modeller fra Nokia

 7. Iustin sa han

  Jeg hilser interessante videotutorialu gi ham hester for spesialister nam forstått riktig installert programmet på telefonen telefoncum en overføringskabel eller bluetooth multam

 8. LucianGL sa han

  -Fra det første innlegget jeg skjønte ikke hva den ønsker å være klar for respectivul.rog å gi et korrekt svar
  -Jeg Anbefaler at pinne / adapter bare i idee.se det er verdt å kjøpe i stedet for et webkamera eller andre billigere modell av bluetooth usb så har mange fordeler
  -merge bare følgende Nokia modeller:
  ExpressMusic 3230,3250,5500,5700, 6110,6120,6121 Classic, 6260,6290,6600,6620,6630,6670,6680,6681,6682,7610, E51,
  E61i,E65,E70,E90,N70,N70 Music Edition,N71,N72,N73,
  N75,N76,N77,N80,N81,N90,N91,N92,N93,N95,6210 Navigator,E71,N79,
  N85,5320,6220 Classic,E63,N93i,6124,6650,E66,N78,N82,N96

 9. LucianGL sa han

  Iustin er flere måter å installere noe på telefonen ved hjelp av PC Suite, Bluetooth eller infrarød overføring av direkte nedlastning fra internett / i dette tilfellet anbefaler jeg å bruke PC Suite

  La oss stille deg et spørsmål:
  - Har du noen gang vurdert å ha full kontroll over en datamaskin, enten du er nær den eller på noen avstand?
  I så fall kan du prøve deg full kontroll til en datamaskin og en telefon? Enten du er i nærheten eller lange avstander.

 10. Andrew sa han

  @LucianGL: Det ville være fantastisk hvis det faktisk absoloute kan oppnå en perfekt kontroll aspura en PC til en mobiltelefon !!!

 11. sal luci, gratulerer med opplæringen, veldig bra, men dessverre har jeg ikke en kompatibel telefon til en slik ting jeg har en sony erricson s700 i, jeg så på nettet et program fra mobiola som du kan bruke mobiltelefonen din i stedet for hodetelefoner med mikrofon på datamaskinen, og du kan også bruke dem til messenger, skype og mange andre, kanskje du vil gjøre en veiledning om disse som vet ... lykke til

 12. beb3_mykk sa han

  råvare super jeg prøvde å gå ganske bra !!

 13. Iustin sa han

  hei til spørsmålet hva dag jeg tror mange ønsker Numa ikke mange som kjenner ham har en moderne telefon ja jeg vet lite å gjøre med ielar være bra å gjøre unserial av videotutoriale om dette som du sier ja må få litt mer i detalj multam

 14. LucianGL sa han

  -Andrei Ikke ta det hvis det ikke var mulig
  -Doni Selskapet har mange nyttige programmer Warelex dessverre ikke gratuite.Headset nettstedet som du henviser er dessverre bare tilgjengelig for S60 v3 og jeg bare S60 v2 (dvs. en N70) og på grunn av dette ikke denne programvaren kan tiden til stede.

 15. @Stefanhellzone:
  Hvis du putter en link på dette nettstedet dom måtte få tilgang til forbudet.
  May Dummies, vil du bli utestengt!

 16. LucianGL sa han

  Jeg satte de ovennevnte liste over alle mobiltelefoner er compatibile.Va Vennligst se nøye på videotutorial før du stiller spørsmål

 17. Adrian sa han

  Unnskyld meg for språket, ja jeg liker orden og disiplin ... og jeg bryr meg mye om rensligheten til nettstedet, kanskje hvis det ikke fungerer med et godt ord, vil det fungere med et dårlig ord ...

 18. LucianGL sa han

  Adrian, la oss ikke skremme vizitatorii.Sunt mange som går inn for første gang på website.Sa ikke være syrer i ord så repede.Fiecare adgang til å gjennomgå rammene av sunn fornuft

 19. Ionel kutte blader ... sa han

  @LucianGL: en nyttig ting… .bravo, jeg er glad for at det også er "landsmenn" av meg som fremdeles vet noe om det ... får meg til å føle meg stolt ... seriøst nå`. Admin_cristi: vann, halm og juling ...: )) .. det er det du gjør i Romania ... Jeg vet at jeg har opplevd: D..helt bra. Jeg respekterer deg!

 20. Fanibu sa han

  ... Vennligst ... når du gjør en opplæring som dette eller en annen, forklar først nøyaktig det i hvilken som helst programvare med "hva du skal spise", det vil si å vite hvem vi bruker ... nyttig ... at først etter at jeg hadde installert programvaren, så jeg at den bare fungerer på Nokia ... Jeg hater folk eller selskaper som annonserer i forkledning på huden vår (ikke ditt tilfelle).
  Ikke ta dette "lille øret" for gitt, men jeg skulle drepe en Huawei-telefon fordi han ikke vet noe. Du kjenner den historien om "hanen i" Money Bag "- ellers er det OK

 21. Adrian sa han

  @Fanibu: Hør, se bedre på opplæringen, ikke rull den rundt, se på hele hodet ... og stikk opp ørene eller ta bomullsullet ut av ørene dine, knekk øyelokkene, og du vil høre at denne gutten som gjorde en flott opplæring sa: "her er nettstedet der vi laster ned denne programvaren, og litt lenger til høyre er listen over kompatible telefoner "han til og med rullet og pekte flyktig, det ble sett på bildet at det bare er nb vb ... men hvis du utfører det du ser som papegøyer uten du ser på hva du klikker på og uten å ta hensyn er det del 2. Pluss som ovenfor Mr. Blind ... gutt postet en kommentar der han listet opp og sa med hvilke telefonmodeller denne programvaren er kompatibel! Slutt å være roboter ... sveiv og straff hjernen ... grå materie i drift! dette nettstedet har også informativ tekst før videoen hvis du ikke visste det! En annen gang å være oppmerksom og rulle øynene, lese hva som står rundt og bare da kan du sverge på oss kjære onkel Fanibu (navn spesifikt for folk som deg)

 22. Ionutz sa han

  Hei LucianGL .... Jeg vil spørre deg, og det er et spørsmål
  hvordan flytter du markøren fra tastaturet når du logger på rotet eller skriver noe ... det vil si uten å trykke musen på det skriveområdet
  ……… ..du forstår hva jeg mener…

  Gratulerer videotutorial foarteeee tareeeeeeeeeeeee

 23. Adrian sa han

  @Ionutz: Ved å trykke Tab markøren automatisk hoppe til neste sted! E Caps Lock-tasten ovenfor

 24. Ionutz sa han

  Takk Adrian du reddet livet mitt ………

 25. LucianGL sa han

  av of, ikke forgjeves skrev jeg ovenfor: “LucianGL
  14th mars kl 2009 2: 21
  Vi har satt over listen over alle mobiltelefoner som er kompatible. Se videoopplæringen nøye før du stiller spørsmål. "

  neste gang jeg be deg om å sette Cristi tidlig videotutorialului og liste over telefoner compatibile.Va trenger for å presentere følgende.
  Så jeg ønsker å gjøre noe som vil sikkert si at aldri har blitt gjort / a videotutorial å være i absolutt verdenspremiere nettstedet videotutorial.ro / waaaay vil jeg trenger tålmodighet, men hva som kommer ut vil være fantastisk for alt dette for lumea.Garantez

 26. Fanibu sa han

  for Adrian asa sånn begynner du med alle som stiller spørsmål og ber om forklaringer ... her er det du sa til Nixdorf:
  nixdorf som de andre takk: Følg denne opplæringshodet videre hvis du virkelig vil forstå det og ikke spørre hva som allerede er spesifisert i opplæringen, og les kommentarene til en opplæring før du legger ut et spørsmål fordi svaret på spørsmålet Det kunne vært gitt allerede, noen ville hatt det samme problemet som deg og noen ville ha svart. Jeg forsikrer deg om at hvis du ser på alle veiledningene fra hode til hale, vil du ha mye å lære! Selv om jeg holder noen i en time, men det er verdt det. tro meg! Jeg var som deg i begynnelsen ... er ... hva trenger jeg en opplæringsopplæring? at jeg allerede kjenner disse ... og til jeg så på opplæringen og jeg ble korsfestet ... visste jeg at mange av dem kopierpasta, mouve osv., men det er flere metoder du kan lage kopipaste inn, og jeg trodde jeg brukte PCen så mye år, og jeg visste hvordan jeg skulle lage kopipasta på bare én måte, men faktisk er det flere ... Selv den mest "trivielle" opplæringen lærer deg noe som jeg er sikker på at du ikke visste! men jeg ser egentlig ikke en triviell opplæring på dette nettstedet !! ....

  og dette er hva du fortalte meg: Hør ba glemt bedre opplæringen ikke lenger bla så alt hode hale ... og ciuleste gode ører eller fjerne bomull ut av ørene, cracaneaza øyne, og jeg hører gutten som har gjort en tutorial stor, sa dette: "her er nettstedet hvor du laster ned denne programvaren, og litt til høyre er en liste over kompatible telefoner" ga boken og viste fleetingly ses i bildet som e vb bare nokia ... men hvis jeg vil ta deg se ut som papegøyer uten å se på deg klikke uten ta hensyn til er den 2 har. Pluss som ovenfor Mr. blindt ... gutt postet en kommentar på listen, og fortalte henne de kompatible telefonmodeller denne programvaren! Slutte å prøve å være roboter ... gi kranken ... Hjernen grå materie og satt i drift! Dette nettstedet har også informativ tekst før videoen hvis du ikke visste! En annen gang skal lære sinn og stirret flott å lese hva som er skrevet gjennom nabolaget og så kan vi banne Kjære onkel Fanibu (navn bestemte personer som deg)
  det høres ut som dette: "head tail" betyr at Adrian som bemerket for meg at jeg ikke fulgte "head tail" men riktig og på rumensk står det skrevet "head-tail" ... så denne Adrian kaster fornærmelser mot alle de som prøver sivilisert for å være konstruktiv som viser at det er rom for bedre (med all respekt for disse vennene fra Videotutorial)
  PS Du lyste opp raskt, og du ser ut som en "advokat" fra ingenting.
  Kan tøyle forakt for andre

 27. Adrian sa han

  @Fanibu: Du sa ikke noe konstruktivt onkel ... dessuten beskyldte du at av din dumhet er gutten som gjorde opplæringen å klandre! Så du da jeg la ut en kommentar til Nixdorf, på hvilken dato? Jeg var i begynnelsen og tålmodigheten min var stor ... ja du er med duiumu overalt ... og jeg tåler deg ikke lenger, likegyldighet, latskap og etter alt dette fordi det er din feil og du ødelegger telefonen din live og skriker her at du vil være forsiktig Jeg var i ferd med å knekke telefonen min ... vel, skammer du deg ikke over meg? Tålmodig mann, svelg men til når? hvor lenge kan jeg tåle? Vet du når jeg har vært her på siden og hjulpet ufaglærte? Kom inn hver dag og legg igjen dusinvis av kommentarer på nettstedet, for å se hvordan det er ... Jeg klager ikke jeg liker det, men jeg har rett til å gi deg "over øynene" hvis du er blind og blir gal og anklager din dumhet ... glem det topp 10 besøkende med kommentarer for å se hvor mange kommentarer jeg har ... Gjør det jeg gjør og se hvor mye tålmodighet du har til noen mennesker som, på grunn av sin egen feil, ødelegger tingene deres og gir deg skylden ... Hvis det er rom for bedre, ikke gjør det mot oss noen veiledninger så se hvordan det er? aaa hva sier du er du du har tarm? Hva er bedre at du ikke sa noe, men du begynte å klage på at domle skulle gå tom for telefonen ... vel og normalt ... hvis du klikker som en robot uten å se ... hvem har skylden for dette? Hvem har skylden for ikke å vite hvordan man skal ta hensyn og lese ovenfor hvilke kompatible telefoner?

 28. LucianGL sa han

  Adrian og Fanibu tror nok dere diskutert dette problemet, gjør jeg deg til å gjøre noe som jeg føler meg dårlig for deg hvis du fortsetter.

  Jeg ønsker å se klager, men være basert, eller ulike programmer, men ikke for personlig interesse

 29. Robciuc Ionut sa han

  Jeg har et spørsmål Cristi, hvor kan jeg endre fargen på en tmplate plattform WordPress. CSS til HTML?

 30. Fanibu sa han

  For LucianGL & Company all respekt og oppriktig takknemlighet ... Jeg setter pris på ditt arbeid og ditt offer. Jeg vil avslutte den kontroversen jeg hadde med Adrian for ikke å skape det ubehaget jeg ønsket. Hvis jeg gjorde noe galt, beklager jeg. I håp om at du forstår telefonens ironi, ønsker jeg deg fortsatt suksess og forblir den samme lojale "besøkende" på dette nettstedet.
  Vennlig hilsen,
  Fanibu

 31. George Iordache sa han

  Mr. Cristi,
  Jeg vil ikke irritere noen, men språket som brukes i noen av Adrians kommentarer er ikke det mest passende. Etter det jeg ser er danseren en kunnskapsrik person på dette feltet, et faktum som jeg oppriktig gratulerer ham med, men måten han gir noen bemerkninger på, ærer ham ikke. Bruken av ordene "ba", "ma", "papegøyer" osv., Uten å legge til side de uforståelige agrammatismene i en mann med så mye kunnskap, ærer ham ikke i det hele tatt. Jeg tror at dansen kanskje er yngre og ikke har tålmodighet med disse "dumme" oss.
  Som tutorial, som alltid, gratulerer! Ekstremt nyttig og innovative samtidig. Dessverre 6234 Nokia-telefonen er ikke kompatibel med den programvaren som er beskrevet av Mr. Lucian.
  En ting jeg ikke forstår, eller jeg var ekstremt nøye med å tutorial (som jeg beklager på forhånd himmelen) og lyd gå?
  Hele laget jeg ønsker deg helse!

 32. @George Iordache:
  Jeg liker ikke måten Adrian uttrykke seg noen ganger, men altmuligmann og hjulpet mange mennesker på videotutorial.ro.
  Når Sergiu Adrian og banne som teltdøren på kommentarfeltet, og noen dager senere var bestevenner.
  Prøv å ikke la deg bli påvirket av Adrian ord, fordi de sier altfor lett, men jeg er overbevist om at de ikke sier mye.
  Adrian snakker ikke på vegne av nettstedet videotutorial.ro, snakker i hans navn.
  Adrian vet det er ikke en del av denne verden inn i en side og banne tro det når folk uttrykker mindre elegant ikke er forsiktig, eller når gjenta noe som ble sagt flere ganger.
  Foruten Adrian det er veldig ung og er ikke helt rolig og tålmodig.
  Ikke lenger bort fra dersom det irriterer eller bare gi kopi, men ikke fornærme hverandre, komme med argumenter.
  Konkurranse betyr fremgang, selvfølgelig så lenge det holder et anstendig språk.
  Til slutt hvis du ikke har føltes bra på videotutorial.ro Jeg beklager på vegne av alle.

 33. Adrian sa han

  @George Iordache: Jeg ville ikke snakket sånn, og jeg ville ikke henvende meg slik hvis noen stilte spørsmålet slik: "Jeg er mer babalau og vær så snill å hjelpe meg, jeg aner ikke hvordan jeg skal gjøre det, jeg er ny innen feltet ... Jeg trenger hjelp osv., Eller fortell meg hvordan gjør jeg at jeg er lat for å se på kommentarene, fordi det er mange "under hatten ville jeg styre deg, og jeg ville snakket pent til deg, ja når du ikke aner og du kommer til siden med stor uvitenhet sammenlignet med disse menneskene som gjør noe supert og med latskap i deg og du er flegmatisk og du begynner å spørre hva og hvordan, og på toppen av det legger du deg selv i munnen min med meg og du får også en normal kjenner at min sennep hopper! Glem det og les alle kommentarene mine for å se at det også er vakre ord, det er også tips gitt rolig, men vet du hvem? til de menneskene som innrømmer at de er slått og som har hodet nede, ikke til de som, etter å ha blitt slått, fremdeles gjør det mot dårer! Hvordan har du det med å komme inn på siden med tastaturet foran og spørre "hvor er trykknøkkelen"? ja gud tilgi meg du tar det babeste tastaturet ... en etter en og du ser hvor nøkkelen er ... den har ikke 1000 taster den har 180! eller hvordan kan du ... med winamp installert komme til siden for å spørre "hvis jeg spiller winamp sing"? når du har det foran deg, og du kan klikke på stykket selv for å se hva som skjer ... må du virkelig spørre hver eneste lille trivielle detalj hva du skal gjøre? ja hva vil den pc-en være bror ... tidsbombe? hvis du ikke har råd til å ta på den for å eksperimentere ... trykk, klikk, skriv inn? La henne være i fred, vær åpensinnet og undersøkt, ikke vent på bjørnebæret i munnen din. Vel, hvorfor ... fordi jeg ikke vet noe i felten og ikke har råd til å rote med den som vet ... men etter at noen av dere er trommeslagere på PC-en, gjør man også flegmatikere og dårer ... Hvordan kan du behandle en mann som kommer til siden og av sin uoppmerksomhet på at han ikke fulgte hele opplæringen, starter og kaster beskyldninger om at "domle jeg knuste telefonen min på grunn av deg, at du ikke sa at den ikke fungerer med noen type telefon" Hvordan kan du gjøre noe slikt, Mr. Iordache? Jeg mener, noen jobber gratis for oss, og du aner ikke, og du kommer og anklager deg for å ha ødelagt telefonen din på grunn av vår egen feil ... så hva fikk deg til å klikke et sted? er du en robot kan du ikke se hva du klikker på? er du den programmerte bilen? du har ingen øyne, jeg kan skille, lese?

 34. Adrian sa han

  @admin_cristi: Jeg sverget ikke seriøst giu han sverget på meg og jeg ga etter fordi jeg skjønte at han hadde fri munn ... og han ba også om unnskyldning for å gjøre det ... og innrømmet at det var hans feil, nei Jeg angrep ham, men han, og han sverget også! Jeg liker ikke å banne eller fornærme, men jeg dør av tross og undertrykkelse når jeg ser så mye likegyldighet, nonchalans, latskap fra de besøkende, og når jeg ser at fra hans uforsiktighet har alle disse karene skylden ... vel hvem har skylden Sir, har du ikke tålmodighet til å lese instruksjonene og følge hele veiledningen? vi gjør ikke?

 35. George Iordache sa han

  Sir Andrew
  Jeg prøver å forstå deg, og jeg må innrømme at noen ganger har du rett, noen ganger ikke. Jeg er helt enig med deg angående de som er uforsiktige, de som er smartere enn de er, de som er late som helst vil spørre enn å søke, de som håner osv., Men med en tilstand, nemlig de som skal svare dem sivilisert. Men jeg kan ikke være enig med deg når du sier at når noen sier "Jeg er mer babalau" eller "Jeg er dum i et felt", snakker du pent til dem. Uansett hvor uvitende du kan være i et bestemt felt, kan du ikke kalle deg selv som ovenfor, og å ikke vite noe betyr ikke at du er dum. Jeg forstår at du er yngre og har et vulkansk temperament, men det er synd for de veldig gode rådene du gir. Fra dette synspunktet, tro meg, jeg setter pris på deg en. Jeg vil fortelle deg en eldre mann som setter stor pris på dagens smarte og trente unge mennesker. Jeg kan ærlig si at jeg noen ganger misunner deg for kunnskapen som er oppnådd på dette feltet. Selv om jeg er ingeniør (på randen av pensjonisttilværelse) i et bestemt felt, innrømmer jeg at jeg er nybegynner innen IT-feltet. Er jeg dum fordi jeg ikke vet hvordan jeg skal gjøre det samme som deg? For dette følger jeg med stor interesse denne fantastiske siden og takker for at du har eksistert. Ikke bli opprørt over meg for det som er skrevet her, jeg gjorde det ikke med ondskap, men bare av ønsket om å øke nivået på denne måten å trene på, noe som faktisk gjør dette ekstraordinære teamet til Mr. Cristi Cismaru.

 36. Adrian sa han

  @George Iordache: Takk og vet at jeg ikke skjøt meg i det hele tatt fordi jeg ikke er en klynker som løper til mamma når det er vanskelig, jeg vet hvordan jeg skal ta ansvar for det jeg gjør, for det jeg sier ... Jeg liker å bli kritisert for da jeg lærte denne måten, ble jeg aldri opprørt da jeg ble kritisert, men tvert imot var jeg glad for at jeg kan korrigere meg selv på denne måten ... Jeg er heller ikke perfekt, ingen er perfekte. Jeg er imidlertid av den oppfatning at vi er for tolerante i hverdagen. dag med tull og det var derfor rapa-landet gikk fordi vi ikke visste og vi ikke vet hvordan vi skulle "betale" dem for å legge dem over nesen og la dem sove i tull ... i stedet for å krangle og vi korrigerer dem, vi tolererer dem og i tillegg snakker vi fortsatt pent til dem ...

 37. badaboum sa han

  LUCI BRAVO! KEEP GOING
  Spørsmål! Det fungerer bare på Bluetooth eller kabel og telefonen koblet til calc?
  takk på forhånd!

 38. badaboum sa han

  Jeg beklager å gripe inn! Vennligst respekt å fokusere på tekniske spørsmål om opplæringen!
  takk! (Faktisk interesserer det oss alle!)

 39. LucianGL sa han

  George Iordache, men også alle andre wwigo programvare for webcam programvare for mobiltelefoner har ingen lyd, bare imagine.Sunt og applikasjoner som tillater bruk av mobiltelefon på jobb mikrofon eller mikrofon + hodetelefoner.
  Badaboum i videotutorial jeg presiserte at jeg går med bluetooth og anbefalte også en adaptor.Sunt annen programvare som tillater bruk av mobiltelefon som webkamera via datakabel, Bluetooth eller Internett-tilkobling (eller wi-fi), men ikke gratis
  Adrian, hva med hvis du lar meg svare på skriftlige merknader til tutorials presentert meg? Jeg har ingenting imot deg, men jeg tror de er bedre i stand til å gi svar obiective.Intru daglig på nettstedet, og tror ikke det er fortsatt et ubesvart spørsmål mer enn 24 timer.

 40. badaboum sa han

  Takk Mult1

 41. LucianGL
  Jeg likte hvordan du har det satt opp Adrian.
  Fortsatt suksess! På flere tutorials!

 42. Adrian sa han

  @LucianGL: Ok, jeg respekterer deg at du er fra byen med meg og å vite at du gjør en god jobb !!! Imidlertid var responstiden litt lenger ... 24 timer ... utover det var mindre =)) (Jeg tullet) Jeg vil også kommentere at jeg ikke kan hjelpe meg 😉 i tillegg er uttrykket min rett! Hvis du ikke svarer innen 24 timer etter å ha vært ute :))

 43. Adrian sa han

  @Sorin: Ingen satte meg opp =)) du tror tremor eller stille k hva noen sende meg en tekst? LOL Jeg respekterer rett og slett for det er i byen med meg!

 44. marius512 sa han

  Adriane ikke la deg blakk ingen kritikk og ingen aplauze.Vreau fortelle deg at selv om du ikke svare på eventuelle spørsmål før nå personlig, du gjorde det gjennom veldig mye det bidraget som altora.Apreciez du fikk på denne nettsiden.
  Ikke irettesette en spotter eller han vil hate deg; Refse den kloke; og han vil elske!

 45. Adrian sa han

  @marius512: Takk for vennlige ord og å vite at du og andre som takket meg gir meg styrke til å gå videre !!! Som Kristus også sa, argumenterer jeg ikke med hat og fiendskap, men til tross for meg selv, til tross for din latskap, angrer jeg på at disse menneskene jobber og andre kommer og ler av alt, de er overfladiske, jeg angrer på at du er uoppmerksom, å gjøre alt på flukt ... og ingenting vil komme ut av deg i dette raske tempoet! I ditt sted ville jeg være glad hvis noen enda mer krevende viser meg og forteller meg hvor jeg gikk galt ... Jeg vedder på at hvis jeg styrte alle slagene i hodet og jeg snakket til dem pent, gjentar jeg de samme spørsmålene fra adelsmenn ... mens hvis du tar ham til krangelen, vil han unngå avvik, jeg vil bare være for deg en impuls til å våkne, ikke en svart bug som vil skade deg, jeg vil bare vekke deg av denne bekvemmeligheten, hvis du visste hvilken pc jeg bruker gråter med medlidenhet ... og du har noe å gjøre med det og skriker at du ikke vet hvordan ... og selv om du blir fortalt hvordan ... du skriker at du ikke finner det, at du ikke vet hvordan du skal totalvente på alt på en gang! Det er det, og det har alltid vært vakre ting bare de som ikke trenger ... og den som lengter og ikke har noe ... "gråter" dessverre ... Jeg trenger ikke engang en idiot som meg til å skrike, men likevel fortelle meg hvordan du gjør det, jeg hadde det ikke !!! Jeg hadde likt å lære PCen mens du lærte den ... noen som skulle gi meg opplæringsprogrammer på skuffen ... men det var ikke sånn, jeg "ødela" den en gang, jeg gråt til tross for når noe ikke gikk… men jeg Jeg roet meg og tok det fra begynnelsen, jeg leste på fora, på nettsteder, visste og jeg kunne utlede litt engelsk, intuiterte jeg ... og tross alt hvis jeg ikke forsto noe ... Jeg knuste tennene og klikket eller ok ,,, uansett hva det ville være Jeg fortalte meg selv da ... jeg tok en risiko. Og det var slik jeg fikk vite noe om PC-en, ja, jeg var ikke for lat til å lese og var heller ikke utålmodig!

 46. Adrian
  Og om det var fra Constanta ikke har overholdt?

 47. Adrian sa han

  @Sorin: Lese hva jeg skrev her bør komme til den konklusjon at jeg har ingenting imot noen, men min avsky k bare edle, late, late, likegyldige, flegmatisk, uvitende og dumme mennesker! Og med at jeg endte!

 48. LucianGL sa han

  utrolig hvor mange besøk for denne opplæringen på bare 3 dager, når du setter det som vil bli premiere utelukkende som rangering? vil du innse at jeg vil bli holdt ansvarlig for å blokkere nettstedet

 49. geomihaita sa han

  men datakabelen kan ikke brukes som et web-kamera telefonu ???

 50. geomihaita sa han

  hvem forteller meg og dak går gjennom datakabelen dak går gjennom et annet program, fortell meg hva programmet heter ....
  Ms

 51. LucianGL sa han

  Ja, gå gjennom datakabelen til å bruke telefonen som et webkamera, er programmet heter Mobiola webcam og er ikke gratis

 52. Marius sa han

  Hei,
  og nok en gang all min respekt, hvis du kan fortelle meg din anbefaling mellom pinnen du bruker en pinne som har følgende:
  Støtter opptil 7 slave enheter
  Bluetooth EDR 2.0
  Overføringshastigheter (maks) - 3.0 Mbps asymmetrisk
  Frekvens - 2400 - 2483.5 MHz for USA / Europa / Japan
  Chip Integrert -80 dBm typisk over passband under høye støymiljøer
  Rekkevidde - Opptil 30 fot (peer-to-peer)
  Systemkrav
  For Windows-datamaskiner
  Windows XP / 2000 / Me / 98 med USB-støtte
  En ledig USB-port
  CD-ROM-stasjon
  For Macintosh-datamaskiner
  Macintosh OS X v10.2 med USB-støtte
  En ledig USB-port
  Jeg visste ikke navnet som ikke har annonsere.
  Takk!

 53. LucianGL sa han

  Marius Min mening er at alt jeg sier best, jeg presentere neste opplæringen for siste oara.Fiecare står fritt til å velge hva jeg sier doreste.Acesta som dekker alle tjenester, inkludert solid da vista.Mic :).
  Når adapter holder tilkoblingen tid og gir en rask overføring pluss et komplett spekter av tjenester på det ønskede system = mener det er bra og verdt det.

 54. @Marius:
  Du kan gi noen produkt- eller merkenavn, men ikke gi linker.

 55. Sorell sa han

  ja som du installere den på telefonen din bare kan laste ned SYT er for PC?

 56. LucianGL sa han

  sorell - installasjonssettet er i .exe, så det er bare for windows.
  når du har begynt å installere det vil føre C og vil installere programfilene, men etter å ha fullført sin installasjon vil ha sjekket en boks som sier at programmet sendes telefon.In denne måten er installert på telefonen ved hjelp Bluetooth. Spesielt åpner en dialogboks og starte et søk til nærliggende telefoner som har Bluetooth aktivert, velger du den og telefonen vil sende monteringssett.
  Jeg antar at du ikke har installert programvaren på datamaskinen, eller du ikke vært betalende oppmerksomhet til slutten av installasjonen er greia
  Hvis du ikke har forstått hva jeg sa, og installere programmet i C-partisjonen, vil du finne monteringssett til din telefon her:
  C: -> Programfiler -> Motvik -> wwigo
  oppkalt wwigoMobileApp.sis
  (For meg ser det ut til å bli den nest siste filmappe nevnt ovenfor)

 57. Marius sa han

  Hei igjen, jeg har problemer med å installere programvaren på telefonen min (6210-nettleser), nemlig når jeg prøver å installere, starter installasjonen og så forteller det meg "utløpt sertifikat". Gi meg en ide om hvilken programvare som er best for Bluetooth-adapteren.
  Takk!

  * Respekt, gentlemen for alt du gjør! *

 58. LucianGL sa han

  Marius - Jeg kjenner ikke telefonens meny, men du har to muligheter:
  1-inn sjef kontrolltelefonfunksjoner og innstillinger of-the-verifisering sertifikater avgir eller
  2-før du installerer applikasjonen, skriv inn datoinnstillingene (klokke) på telefonen og endre datoen noen måneder før - for eksempel sette 1.1.2009 eller 1.12.2008 eller 1.11.2008 og så videre til det lar deg installere applikasjonen
  Det kan være noe annet i midten, men, jeg gjentar ikke kjenner telefonmenyen til å vite nøyaktig hvilke funksjoner har aktivert telefonens programmer sjef

 59. Marius sa han

  Takk,
  buer og Farao, hva er ditt er ditt, du tare.Am løst problemet fordi datoen ble satt, jeg kom og gikk direkte 1.11.2008.

  * Respekt, gentlemen for alt du gjør! *

 60. Marius sa han

  Hei,
  Jeg vil gi litt hjelp, etter at jeg hadde installert programvaren på telefonen (takk Luci) ved hjelp av datakabelen, dukket det opp et annet problem. Jeg ville ikke at programvaren skulle fungere på PCen, da jeg koblet til vises "Filterinitialisering" mislyktes FEIL 02 ”, undersøkte jeg og fant ut at wwigo-programvaren fungerer med den eneste versjonen fra bluesoleil 2.3.0 (for de som bruker denne programvaren).

  * Respekt, gentlemen for alt du gjør! *

 61. Stefan Nicolae sa han

  Sir
  I løpet av noen måneder lærte jeg om så mange interessante ting at jeg har inntrykk av at "VIDEOTUTORIAL.RO" er en åpen dør til et fascinerende univers.
  GRATULERER

 62. LucianGL sa han

  for det ville være å høre / se det, og Pro TV eller Antena1. Alt avhenger av oss og de som gjør videotutorialele.Cu jo mer vellykket og eksplisitte detaljer videotutorialele, godt omdømme vil spori.Din trafikk problemet vedvarer Dessverre, når løst blir virkelig et nettsted notat + 10

  Google fortsett ..veniiiim 🙂

 63. PiTiCu sa han

  Hallo. Jeg prøvde også Nokia N73, men når jeg vil installere applikasjonen på telefonen, står det "Utløpt sertifikat". Hvordan kan jeg fikse situasjonen? Jeg håper å motta et gyldig svar og ikke tull som det som vanligvis er sagt av ukjente.

  Respekt for alle

 64. Jeg har en LG-telefonen har 900g u3 på det, kan jeg installere web cam på det fordi jeg ikke lenger gå frem om en sms .multumesc.

 65. LucianGL sa han

  Midget lese litt over det samme problemet han hadde noen andre, og jeg ga svaret

 66. PiTiCu sa han

  MS Lucian, jeg løste det med "Certificate", men når jeg gir WEB til en annen person fra listen, mottar han, men ingenting blir sett Bildet er svart. Hva er problemet?

  Ms

 67. LucianGL sa han

  ta en prøve fra deg, som kommer med 2 Mesure og se om du går tie.exact som vi gjorde i opplæringen

 68. PiTiCu sa han

  Jeg testet og går. Bildet er svart. Jeg prøvde begge kameraene og 3.2M og 0.3M (3G).
  ms nyttig

 69. Andrey sa han

  Hei jeg shi jeg har et spørsmål: shi gå på sony ericsson?

 70. LucianGL sa han

  Andrey ovenfor jeg satt på listen over alle telefoner som er kompatible

 71. robert sa han

  for en Erricson hva program sonny meg at jeg trenger en w910i og ikke vet hvilket program jeg bør takke dascarc

 72. street kid sa han

  Jeg har et spørsmål pls jeg har en enkel blå flis Bluetooth (Bluetooth skrive på det) finner du på alle veier. Jeg installerte alt er i orden, men når jeg gir tilkobling gir meg en feil, og det sier bluetooth: error og jeg kan gjøre noe godt bluetooth.ul være en ytelse jeg gjorde noe bra eller ikke, og meg pls pls lamureste.ma pls pls

 73. LucianGL sa han

  robert - det var en tid da et prosjekt gikk, men det ble forlatt, og nå fungerer det ikke på telefonen din

  gatebarn - mitt råd er å få en annen Bluetooth til PC-en din

 74. Adrian sa han

  @street kid: Jeg gir deg et annet råd ... avinstaller revo-oppstarten, og installer den deretter på nytt, men før du installerer den på nytt, deaktiver brannmuren og antivirusprogrammet! Og se om det fungerer ... Jeg sier at du deaktiverer brannmuren og antivirusprogrammet, fordi det er ganske følsomt og det er mulig at antivirus eller brannmur blokkerer forbindelsen, eller at antivirusprogrammet angriper noen filer i oppstartsinstallasjonsprogrammet. Jeg vil også råde deg til å ha et Windows "Ren" uendret, selv om blåbæret ikke presterer og finnes på alle veier, må det fungere !!!

  Luci, jeg vil be deg i fremtiden om ikke å være så overfladisk og bli mer involvert ... om å be om detaljer om nødvendig ... eller kanskje du ikke forstår de virkelige prinsippene for et blåbær?

 75. LucianGL sa han

  Adrian - først og fremst kaller han det Bluetooth, ikke de bastardene du sa, og om Bluetooth-enheten som barnet nevner, vet du at jeg også har en annen, men jeg valgte den tredje. Hvorfor ? det nytter ikke å forklare fordi det er selvinnlysende. ikke skrem mannen og gi råd om gåter. noen Bluetooth-enheter fungerer virkelig ikke, men det er mulig å kjøpe kjøp av den nyeste programvareversjonen for den Bluetooth-enheten, hvis den ikke tilbys gratis eller hvis du finner den på en eller annen måte
  Adrian're ikke i stand til å gi råd om denne kategorien, spurte jeg en gang vakre Avstå, og jo mer jeg får min oppmerksomhet til noe du vet bedre enn deg

 76. unbray sa han

  Jeg gir rettshjelp ved en feiltakelse meg når jeg sier connecteaza telefonen til pc feil Blootruth L2CAP -6305 hva jeg skal gjøre ??

 77. Adrian sa han

  @LucianGL: Hva får deg til å tro at du er den eneste som vet alt om telefoner? synes du ikke at du er litt arrogant? Jeg forteller ham hvordan jeg vil ... uttalen er så blutut høres !! Bare fordi jeg ikke gjør veiledninger om telefoner, betyr ikke det at jeg ikke vet eller ikke har dem !!!

 78. Adrian sa han

  @LucianGL: Jeg tror jeg kjøpte et blåbær til 150 tusen og det gikk uten problemer !! Så ... vi har ikke alle penger til tegninger som deg for 3000.000! Du må også tenke for den enkle mannen og legge egoisme til side !!!

 79. LucianGL sa han

  Adrian når noen korrigerer du sier vel og bra å følge råd fra min kunnskap ikke bare at jeg gjorde dette, hvis du fortsatt er i din, vil du beviser dumhet og umodenhet mye.

 80. Cosmin sa han

  Telfon fange programvare som du brukte for interessante og nyttige opplæringen ?????? !!!

 81. LucianGL sa han

  Cosmin - hvis du ser i vinduet der telefonens skjerm er fanget, vil du se en lenke nederst til venstre, gå inn i den og du vil finne ut hvilken programvare jeg bruker. Jeg anbefaler imidlertid mobiola-fjernkontroll fordi den gir flere fordeler, inkludert bruk telefonen som et webkamera, men kan komme i konflikt med noe TV-tunerprogramvare

 82. Daniel sa han

  Sony ericsson k810i Sipe reise?

 83. LucianGL sa han

  Daniel - du har listen over telefoner ovenfor i en kommentar fra meg, også i veiledningen hvis du følger ham, vil du se svaret på spørsmålet selv

 84. Marian sa han

  veldig nyttig denne fasen ... den verste delen er at den bare fungerer på Nokia-modeller, jeg har en Sony Ericsson W910i med et 2 kvm kamera ... så det hadde vært perfekt hvis det fungerte .. øh ... det er det .. vi leter etter andre programmer .. kanskje vis oss noe for andre telefoner: D: D

 85. Florin Marin sa han

  bravo lucianGL! det fungerer virkelig. han ga meg også et 'utløpt sertifikat', men jeg leste gjennom kommentarene og så hvordan jeg gjorde det.
  om et år jeg bry meg selv har plass laptop mocha :)
  merci nice !!

 86. Florin Marin sa han

  en og en annen ting: Hvor nyttig er tips om Lucian som det er unødvendig inngrep er adrian. Jeg måtte se gjennom hans polemikk Adrian tips med andre (no offense adrian :)

 87. un1oarecare sa han

  Jeg har også et problem hvis noen kan hjelpe meg .... Jeg har en kopi av Nokia N95 8GB og vil gjerne bruke den som et webkamera på USB-kabelmesseren ... Jeg venter på svar på [e-postbeskyttet] forventet.

 88. Cristi sa han

  Gode ​​nuztiu hvorfor ikke gå sal nedlasting du kan hjelpe meg ??
  og hvorfor bare epler med epler og ikke Blut datakabel ?? com på [e-postbeskyttet] plsssssssssssssssss !!!

 89. Cristi sa han

  kan du gjøre et tutorila om 7210 nokia supernova med deg dette prog Ikke mer

 90. ... Jeg liker Adrian ... :))

 91. ... Bla bla bla ...

 92. florin sa han

  Jeg har en nokia 5700 og programvare mottar wwigo ikke, hvorfor? Går installert, prøvde jeg som jeg vet det fungerer ikke.

 93. Jhonynemonic sa han

  Salut! Nokia e51 .. og .. jeg ikke gå til deskis programmet i telefonen, hvordan du gjør en slik respons instalezpls Dami .. .. .. med meget god video og meget godt forklart .. Lykke til .. send dine ms ..

 94. Bravo !!!! tær fleste er utmerket !!!! 10 med gratulasjoner;)))

 95. LucianGL sa han

  florin - dessverre er applikasjonen ikke kompatibel med telefonmodellen din

  Jhonynemonic - E51 er kompatibel med wwigo, søk og last ned installasjonsversjonen for telefonmodellen din, og jeg forsikrer deg om at den vil fungere både installert og åpen + kjør vellykket

  cata - thx

 96. LucianGL sa han

  nå har wwigo også støtte for wifi som gjør det mulig for deg å bruke telefonen som et webkamera via internettforbindelse fra hvilken som helst avstand du vil. du kan se hjemmefra hva som skjer andre steder hvis du lar telefonen være på wwigo og koblet til PC .programvaren jeg snakker om er ikke gratis, men du finner en metode

 97. Manuel sa han

  hei lucian Jeg har også et problem ... først forteller jeg deg at jeg fikk bluetooth og problemet ville være at jeg fant et wwigo.sis-program som bare har 60 d min bruk, så det er prøve ... og hvis du er snill nok til å sende det til meg wwigo for pc og mobiltelefon (n73 ME) Jeg ville være veldig beæret over å bruke dem ... takk på forhånd ... :)

  d id rotet manu_arabu92

 98. Hallo! Dessverre tror jeg ikke denne applikasjonen fortsatt eksisterer i freeware-lisensen. Jeg vil spørre deg om du kan sende meg søknaden[e-postbeskyttet]", Eller hvis du vet om et lignende program som er kompatibelt med telefonen min. Takk på forhånd! Nettstedet er flott, og det er mange nyttige ting. Åh jeg glemte å spesifisere modellen på telefonen min: Samsung SGH-F330 (jeg er ikke overbevist om at den er kompatibel, men markløft har ikke 😛)

 99. SimonaHei! Dessverre tror jeg ikke det er dette programmet ligger i Lincent freeware, vil jeg spørre om du kan sende meg vær så snill mot meg for å ta søknaden )

  Hvorfor tror du noen vil sende deg noe, være realistisk, kanskje du vil få på de fleste spam!
  I andre nyheter, når du adresserer post publiserer tekst kan ikke beskytte noen fra spam når en innsats i form er trygt fordi det beskytter oss, men når du gjør publisere teksten blir hentet i løpet av få minutter av roboter spam, vil du få alle typer postnavn som vil snike seg gjennom og noen phishing.
  Denne gangen har jeg beskyttet oss i fremtiden til å være mer forsiktig.

 100. Takk så mye ptr hjelp. du er fantastisk

 101. LucianGL sa han

  dessverre i fremtiden vil ikke gi støtte til anskaffelse av disse programmene, om rettssak eller ikke. Hvorfor gjøre det vanskeligere ved å presentere dem enn bare å kjøpe. Jeg tror jeg vil overlate til deg den enkleste og jeg har den vanskeligste

 102. dj Stelian sa han

  Veldig kul side !!! gratulerer !! Jeg ønsker å vite, og jeg DAK kan bruke telefonen som et webkamera, men denne gangen via datakabel og hvordan kan jeg gjøre ?? takk

  • Og jeg vil gjerne vite svaret på dj Stelian k og jeg ønsker å koble til datakabelen, og vet ikke cum..dak ikke med dette programmet kan du hjelpe meg en eller annen måte,[e-postbeskyttet], her kan du svare på spørsmålet mitt ... takk og hjelp meg så snart som mulig for k jeg trenger

 103. Catalin sa han

  hei. Jeg ønsker å kjøpe min bluetooth adapter, men før og jeg vil gjerne vite om det er bedre enn den medfølgende USB-kabelen og erstatter alle sine funksjoner. (Jeg mener normal bruk overføre musikk, bilder, spill osv installasjon), og hvis du er god de markedet noe som koster £ max 20

  • Catalina jeg råde deg til å ta telefonen datakabel riktig som du har. Hvis du merker program for Nokia Nokia Ovi Suite vil du være i stand til å omprogrammere mobiltelefonen (telefonvirkemåte slette og installere det på telefonen, men med en oppdatert versjon av drift) uten å miste enhver fil fra telefonen. Tar med bluetooth adapter vil ikke være i stand til å gjøre denne operasjonen som foruten det, gir datakabel du en tilkobling til telefonen (inkludert Internett) høyere på adapteren bluetooth som du gir i stedet en universell tilkobling med alle merker telefon (datakabel kobler bare med telefonmodeller som det ble gjort). Overføre filer fra PC til telefon og vice versa kan gjøre det med en bluetooth adapter samt en datakabel (med unntak av drift av telefonen blir overført bare med datakabelen som Foreta en hastighet filoverføring høy ).

 104. Jeg vil vite om det fungerer bare de med SimBin

 105. felixmotan sa han

  gratulerer! du må være veldig lidenskapelig opptatt av å gi denne informasjonen mocha.Jeg takker deg veldig mye og gleder meg til å se hva mer ,, scornesti ,, ...

 106. heretter kunne slette den opplæringen som ikke lenger finner lite program: (((

 107. dan.lazar sa han

  hvor kan jeg laste ned programmet og jeg? og for PC og telefon, jeg gikk på nettstedet er utilgjengelig, og du sa (du kan sette den på for å laste ned den takk !!! ???? !!!!!!!

  • Cristisg1 sa han

   Jeg har aldri funnet noen tutorial prog.pag se at det ble gjort av 2008 hvis jeg ikke tar feil jeg SIRS laste ned gratis på google og fant progr.am navn bare så im ikke gi obtiunea å velge din telefonmodell kan være nå universal (prog) vet ikke at jeg ikke lagret installert lam / som jeg har Windows lastet med altele.incearca og gi et svar du hvis du lykkes

 108. Cristisg1 sa han

  vel i så fall ser jeg ikke hvorfor det ikke ville fungere, og datakabel (USB)! og hvis ikke hvorfor? Jeg ser at mange lurer på noen svarer jeg mener de som har prøvd, og de går,! Jeg tror ikke kommer tilbake for å gi forklaringer

 109. dan.lazar sa han

  halm og installere programmet på telefonen som vi ikke bevise k Jeg prøvde å installere 1000000000000000 ganger og ikke merge.zice sertifikat expirat.ce forvente ?? Jeg må gjøre respons merci!

 110. stanciu_ioan2007 sa han

  Jeg forsto ikke hvordan du installerer på telefonen wwigo

 111. Mpix kamera ikke filme med 2. En ran som å ha nokia 70 2mp. men for fotografering, har video Mpix 0.3.
  Applikasjonen kan også brukes som IP cam.
  etc ... etc ...: D av spvc100-mobilewave

 112. Vi kan bruke telefonen som et webkamera uten wwigo eller andre programmer jeg bruker, og jeg selv installert PC Suite, trenger du bare en datakabel og så

 113. og jeg glemte å nevne at jeg bruker en kameratelefon eller annen simbian d 1.3 uten dem.

 114. SchmutzpAetzchen sa han

  Fungerer på 7 vinne?

 115. Nush ikke prøvd, men absolutt ja

 116. Gaba Constantin sa han

  Hvor gammel er du ? Søknaden din fungerer som en MOSCVICI-bil fra 60-tallet. Gå og i det minste barnehage !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 117. Xantes sa han

  Først og fremst er dette programmet nyttig bare for dem som har Symbian-telefon, men selv om det var sant for andre typer telefoner, er det ikke funnet, det virker, er det ikke gratis ! Offisiell nettside selv er stengt i lang tid.
  For det tredje, i tillegg til opplæringen ikke lenger gyldig for de ovennevnte grunner, ikke lenger gjør opplæringen sans for den enkle grunn at nå webkameraer av handel er langt kraftigere enn da det ble gjort tutorial her snakker og kameraer som allerede er innebygd på de fleste bærbare datamaskiner.

 118. hei. Jeg var interessert hvis du kan bruke messenger at mens mobiltelefonen for å aktivere telefonens kamera og se oss, for å se meg eller den andre. Jeg har en nokia e 71 og bruke en yahoo messenger så tvers igjennom shMessenger.

 119. LucianGL sa han

  Ja, det offisielle nettstedet er stengt, men applikasjonen kan også bli funnet på forskjellige fora eller filhosting. Når du har installert applikasjonen på PCen din og åpner den, vil den også tilby deg applikasjonen for en rett telefon på skrivebordet, for de som vil bruke et webkamera symbian s60 v1 eller v2 gen 6600 6680 N70 N72 og andre Jeg "jmenuit" en applikasjon fra mobiola og for øyeblikket er den lagt av meg på sharemobile.ro, jeg har samme bruker der, på jakt etter mobiola fjernkontroll. du kan bruke den som et webkamera via usb eller bluetooth på telefonene som er nevnt ovenfor. For telefoner som s60 v3 og v5 bruker du mobiltelefonen som går via usb-kabel. bluetooth og trådløs, dette er hvordan jeg nå bruker telefonen som et webkamera i windows7 (jeg mener N95 8GB) ... Hvis jeg i fremtiden vil kunne kjøpe en annen telefonmodell, vil jeg finne ut hvordan den også fungerer på den modellen

 120. blade90 sa han

  Jeg har 1 nokia n81 og det ser ikke ut som den lenger? …… hvordan kan jeg sette den på igjen?… .. Jeg ønsket å gjøre en programvareoppdatering og strømmen gikk ut.. Nå kan jeg ikke gjøre noe med det lenger …… .cnv kan hjelpe meg?

 121. Jeg har en LG GT505-telefon, den fungerer for at denne telefonen skal brukes som et webkamera …… .. Jeg venter på svar takk

 122. madalina624 sa han

  Programmet er gratis ... men likevel ... og må lete litt ... Jeg går ... .jeg lam lastet ned en lenovo n3000 200 som hadde vista på den ... Jeg ga opp og installerte xp og kunne ikke finne drivere PTR har et webkamera ... n70..si går bra ... men nå var det et problem jeg ikke kan gjøre videocall med yahoo messenger heter wwigo PTR gjenkjenne sjåføren ... men jeg kan gi vanlig web cam ... hvis du har noen forslag om å være f ... skip pr ... .og bare gå wwigo på simbian

  • madalina624:
   Programmet er gratis ... men likevel ... og må lete litt ... Jeg går ... .jeg lam lastet ned en lenovo n3000 200 som hadde vista på den ... Jeg ga opp og installerte xp og kunne ikke finne drivere PTR har et webkamera ... n70..si går bra ... men nå var det et problem jeg ikke kan gjøre videocall med yahoo messenger heter wwigo PTR gjenkjenne sjåføren ... men jeg kan gi vanlig web cam ... hvis du har noen forslag om å være f ... skip pr ... .og bare gå wwigo på simbian

   Vel, ikke fortelle oss hvor du lastet ned?

 123. Hei jeg har en Sony Ericsson Vivaz har simbyan ham ,, som er svært ubehagelig ,, hvordan kan jeg gjøre med simbyan :)) vente ms responstid

 124. Og jeg vil gjerne vite hva dette wwigo gå telefoner. Jeg prøvde å komme på stedet av opplæringen for å se hva som er kompatible telefoner, men det virker som det er noe, eller jeg vet ikke finne ham. Sony Ericsson K800i skjer? Eller bare gå på Nokia? Jeg håper noen kan hjelpe meg. Takk.

 125. zine og fra der du lastet ned ny programvare

 126. adrian sa han

  og hvis plasseringen av Bluetooth sikkert bruke en clablu tid har noe ????

 127. Petronela sa han

  Nokia Asha 300 reise?

 128. Jeg ønsker velkommen, og jeg ønsker at mail app [e-postbeskyttet] At området er dårlig, eller er under bygging i bot ikke fører meg på å være takk

 129. Silviu sa han

  Slå sammen med datakabelen?

 130. Silviu sa han

  Adik stedet være bloototh datakabel?

 131. belamy13 sa han

  Jeg vil vite hvordan jeg kunne bruke telefonen som webcam..dar med datakabel ,, hvis du kan, selvfølgelig! Takk ,,

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.