Hvordan lage vårt trådløse ruteren fra en bærbar PC med Ubuntu

Hei venner, vil opplæringen i dag se hvordan vi kan slå en bærbar PC som kjører Ubuntu Linux-operativsystem i en trådløs ruter, slik at vi kan koble til Internett trådløst med smarttelefonen eller nettbrettet, selv om du ikke eier en ruter trådløst.
Jeg har gjort i fortiden en veiledning om dette emnet akkurat som det var når Windows-operativsystemet som kjører på den bærbare som jeg forvandlet til en ruter. Fordi mange av dere bedt om en tutorial der vi har en bærbar PC som kjører Linux Ubuntu eller andre Linux-distribusjon, bestemte jeg meg for å gjøre denne opplæringen.
Som jeg sa i forrige tutorial der det var samme, men på WindowsOg laptop kjører Ubuntu denne tiden, bør vi allerede har en fast Internett-tilkobling eller stikke Digi Net Mobil RDS.
Dette er fordi det trådløse nettverkskortet til en bærbar datamaskin og ikke vil være i stand til å motta og sende ut Internett, og på samme tid. Det er derfor vi tar så satt Internett inn i laptop via kablet eller av pinnen Digi Net Mobil RDS og avgir den videre til andre trådløse enheter via den bærbare trådløse kortet.
Trinn du må følge dem er svært enkel, enda enklere enn i forrige tutorial der laptop kjører et Windows-operativsystem.
Når og hvem vil det være nyttig å konvertere en kjører Ubuntu laptopc en trådløs router?
De som ennå ikke har en trådløs ruter eller vurderer å spare penger ved å bruke og trans laptop du allerede eier, kan en trådløs ruter gir internett en smarttelefon eller et nettbrett eller andre enheter som kan kobles til internett av trådløst.
Når det er sagt, jeg inviterer deg til å se videoen opplæringen for å se nøyaktig hvordan vi forvandle laptop med Ubuntu i n HotSpot Trådløst internett for å koble flere enheter samtidig.


 


Relaterte Guiderom Adrian

Flamsk informasjon og kunnskap, jeg liker alt om kunst og dele min kunnskap med stor glede. De som gir seg selv til andre vil miste seg selv, men nyttig, forlater noe nyttig medmennesker. Jeg nyter dette privilegiet, vil jeg aldri si "vet ikke", men "ennå ikke"!

kommentarer

 1. Alex567 sa han

  Hallo. Jeg tror jeg har sagt det et par ganger før, men før "men" la komma. Jeg forstår at ikke alle kjenner grammatikkreglene, men jeg forstår ikke de som ikke vil korrigere seg selv. Etter det jeg har lagt merke til, tror du at du kjenner dem alle.

  • Som du kjenner dem alle! Jeg vedder på at du ikke vet noe som taler Adrian i opplæringen. Enn si hver mann innser hva han betydde så kjeft med dette emnet. Ms forståelse !!!

  • Duallpannel sa han

   Du er for krevende mann være mer fleksibel og du ikke har satt tastaturet til å gjøre feil rumenske Scie tegn:! Hei. Jeg tror [en] Jeg sa et par ganger, men [i] før "men" setter komma [a]. [I] n [t] forstår at [har] ikke alle [den] verden kunnskap [s] jeg grammatikk, men ikke [i] jeg i [t] forstår de som ikke ønsker å [a] riktig. Fra hva jeg observerte, anser jeg at [en] de vet alt.
   Hvis dette var et verk av kontroll du har tatt til etterretning 2! Vel det er rumensk?

 2. Hei Adrian.Foarte tutorial interessant, og jeg liker det faktum at du liker å bruke Ubuntu Linux.
  Pretty kan du gjøre en tutorial på hvordan vi kan installere Ubuntu på en mini-PC Tronsmart MK908 quad core eller quad-core Android Tronsmart -T428 Rockchip RK 4.2 3188 -2G DDR3.

 3. FlorinP. sa han

  Alex567Hei. Jeg tror jeg har sagt flere ganger, men før "men" setter komma. Jeg forstår at ikke alle kjenner reglene for grammatikk, men jeg forstår de som ikke ønsker å korrigere. Fra hva jeg observerte, jeg tror du vet alt.

  Takk gutta for å gjøre gratis veiledninger, og jeg får deg ikke til å betale for et abonnement! Vet du hvor mye arbeid guttene legger ned for å gjøre en opplæring? Etter at bjørnebærinstruksjonene er tilbudt, kobler vi sammen alle slags såkalte "feil".

 4. Alex567Hei. Jeg tror jeg har sagt flere ganger, men før "men" setter komma. Jeg forstår at ikke alle kjenner reglene for grammatikk, men jeg forstår de som ikke ønsker å korrigere. Fra hva jeg observerte, jeg tror du vet alt.

  Jeg anbefaler "damn cucar", ikke lukt kjøttbollene i sengen!

 5. og hva skal du gjøre? En repeater å la ham gjøre hva hennes bror og gi hoe Gå andre steder

 6. Alex567Hei. Jeg tror jeg har sagt flere ganger, men før "men" setter komma. Jeg forstår at ikke alle kjenner reglene for grammatikk, men jeg forstår de som ikke ønsker å korrigere. Fra hva jeg observerte, jeg tror du vet alt.

  Det er greit å korrigere noen, men ikke i tonen du gjør, av den 'øverste smarte'.

 7. Marian sa han

  Hva å gjøre hvis vi ønsker å bruke med en trådløs adapter koblet til en PC?

 8. valentin sa han

  Jeg ønsker ikke å fortelle noen at de er 100% enig med Alex567, men forstår ikke hvordan Adrian oversett noe, at han vet alt som en stor mann og svært syrlig at kommentaren i det hele tatt.
  Jeg tror vi alle har til å lære gjennom hele livet, selv du, Adrian!

 9. Alex567 sa han

  Hilsen til dine svar, gode eller dårlige. Normalt har hver sine feil, men problemet er at noen av oss å kommentere en konto for Facebook ved en feil dum, analfabet eller på andre måter sine forfattere (falt Adrian). Derfor hadde jeg en reaksjon ikke altfor hyggelig.

 10. Kan Jelly Bean ser ut til å Gaxaly Mini 2?

 11. Gratis trådløst modem enhet kalles ikke uten trådløs ruter

 12. Alex567 sa han

  Så lenge Adrian gjør alle idioter, idioter eller på andre måter fra de minste feil, tror jeg at måtte være perfekt.

 13. Adrian Gudus sa han

  MarianHva gjør vi hvis vi ønsker å bruke med en trådløs adapter koblet til en PC?

  På samme måte som den opplæringen. Og jeg brukte en trådløs adapter alt i denne opplæringen!

 14. Linux: Den gratis trådløst modem heter, ikke uten trådløs ruter :)

  Ikke sant!
  En ruter kan også være trådløs og kablet (ikke trådløs)
  Modemet er noe annet, er en enhet for å koble til en bestemt type nettverk (ADSL, 3g, satellitt, etc.)

 15. Stelica sa han

  Adriane Nea når vi gjør nye konfigurasjons og systemkomponenter basert desktop Linux som støtter beste som var lu Cristi (Hackintosh prosjektet, 1, maskinvare anbefales)

 16. Alex567: Så lenge Adrian gjør alle idioter, idioter eller på andre måter fra de minste feil, tror jeg at måtte være perfekt.

  Alex567: Hilsen til dine svar, gode eller dårlige. Normalt har hver sine feil, men problemet er at noen av oss å kommentere en konto for Facebook ved en feil dum, analfabet eller på andre måter sine forfattere (falt Adrian). Derfor hadde jeg en reaksjon ikke altfor hyggelig.

  Friend, her er vi ikke engang i barnehagen og grammatikk, har vi et tema, og det er godt å holde oss fra det.
  Har du et spørsmål, sier du kommentarfeltet og vi vil hjelpe deg eller andre besøkende.
  Vi vil ikke hevne hverandre, betaler ikke politikk, kort forsøkt å forbli i IT-området.
  Det du må dele på "Facebook" er problemet ditt, jeg tror ikke Adrian diskuterer på vegne av videotutorial.ro-siden på sin personlige konto.
  Hvis du har noen innvendinger om emnet av opplæringen du lytter, hvis du vil holde deg selv i fremtiden.

 17. Adrian Gudus sa han

  StelicaNea Adriane når vi gjør nye konfigurasjons og systemkomponenter basert desktop Linux som støtter beste som var lu Cristi (Hackintosh prosjektet, 1, maskinvare anbefales)

  Det er allerede markedsføring datamaskiner, bærbare datamaskiner og alt i ett PCer med operativsystemet forhåndsinstallert. Hvis det er nok forespørsler, vil jeg gjøre, og en slik veiledning.

 18. Alex567 sa han

  Cristian CismaruFriend, her er vi ikke engang i barnehagen og grammatikk, har vi et tema, og det er godt å holde oss fra det. Har du et spørsmål, sier du kommentarfeltet og vi vil hjelpe deg eller andre besøkende. Vi vil ikke hevne hverandre, betaler ikke politikk, kort forsøkt å forbli i IT-området. Jeg gjorde splitten på "feisbuc" det er problemet, tror jeg Adrian diskutere sidenavnet videotutorial.ro personlige konto. Hvis du har noen innvendinger om emnet av opplæringen du lytter, hvis du vil holde deg selv i fremtiden.

  Som du lagt merke til, vet jeg ikke argumentere fordi jeg respekterer deg. Adrian kan snakke om i timevis, men jeg foretrekker å ende her.
  PS. Gå videre med tutorials på mac os? (Jeg klarte å installere det, men jeg ønsker å nyte og de som besøker nettsiden for dette formålet).

 19. Cristi, kan du fortelle oss som forventer at prosjektet Hackintosh, vil du bli gjort!
  Takk på forhånd!

 20. mørk sa han

  Cristi, du har ikke rett. Jeg så Adrian legge ut bilder på Facebook med kommentarer fra noen av videoopplæringen. Det er som om det er for "alvorlig" ... hver mann tar feil, selv han som var perfekt. at du ikke tar hensyn til hva han gjorde og hva han gjorde galt).

 21. Adrian Gudus sa han

  mørkCristi, ikke mye dreptate.L jeg så som Adrian satt på "feisbuc" bilder med noen kommentarer på videotutorial.parca altfor "alvorlig" ... alle feil, selv han som var perfekt. (Bedre jeg trenger ikke ta hensyn til hverandre hva han gjorde og hva som var galt).

  Er du forvirret!
  Du vet å fortelle forskjellen mellom å uttrykke mine egne synspunkter fritt (og personlig) om noe og snakke i navnet til noen i vårt tilfelle på vegne videotutorial.ro?
  Avstå jobben ikke.
  Det er ingen av hvem som helst hva jeg gjør utenfor området, hva jeg gjør, hvordan jeg kler, hvordan de snakker, hvem du snakker med og om hva.
  Hvorfor ikke komme til Facebook for å klage, hvorfor ikke du avtale direkte med meg der eller Facebook chat?
  Bare barn barnehage lærer Mrs. rope ut!

 22. Adrian Gudus sa han

  Linux: Den gratis trådløst modem heter, ikke uten trådløs ruter

  Last ned dette bildet: http://cl.ly/Phqk
  Lag en zoom og lese hva som er skrevet i hvitt logo

 23. Hei, hvem gjør en veiledning om hvordan du kan "flytte" fra desktop capture (med CamTasia 7 eller 8) til et digitalt kamera for å filme?
  Jeg tror Andreas og Alex, de er veldig flinke til bilderedigering og video

 24. Alex567 sa han

  Jeg ønsket å snakke med deg på Facebook, men jeg kunne ikke fortelle deg at du brukte ordet "skrevet" i veiledningene (jeg ga også en lenke) og du foretrakk å slette meg fra listen. Jeg lover at det er den siste kommentaren til dette emnet.

 25. Adrian Gudus: Er du forvirret! Du vet å fortelle forskjellen mellom å uttrykke mine egne synspunkter fritt (og personlig) om noe og snakke i navnet til noen i vårt tilfelle på vegne videotutorial.ro? Avstå jobben ikke. Det er ingen av hvem som helst hva jeg gjør utenfor området, hva jeg gjør, hvordan jeg kler, hvordan de snakker, hvem du snakker med og om hva. Hvorfor ikke komme til Facebook for å klage, hvorfor ikke du avtale direkte med meg der eller Facebook chat? Bare barn barnehage lærer Mrs. rope ut!

  Han vil ikke kommentere lenger ... du "opprørte" meg ikke med noe..så jeg trenger ikke si noe mer.

 26. Du har all min respekt for det arbeidet du gjør, og respekt for laget ditt, og for de som ikke er enige situasjonen, ser til andre nettsteder med opplæringsprogrammer for å se hvor du er dottore, hell det hele tatt.

 27. Cosmin sa han

  Snakker av dette, kan slå en ruter til en trådløs mottakerantenne?

 28. Cosmin: Snakker av dette, kan slå en ruter til en trådløs mottakerantenne?

  Se relaterte artikler nedenfor opplæringen.
  Dette kalles tilgangspunkt eller broforbindelse, har du flere tutorials på vår nettside om bøker.

 29. hvis du har en trådløs adapter som er koblet til et trådløst nettverk med netto Selvfølgelig kan gi internett via den bærbare trådløse kortet? og i så fall hvordan?

  • Adrian Gudus sa han

   Nettopp dette ble vist i videoen opplæringen. Klikk på Start-knappen og se tutorial video!

   • ikke i opplæringen viser deg hvordan du hotspot med to trådløse kort. en er koblet til internett og andre hotspots.

 30. Daniel sa han

  velkommen
  Men det kan skape en forbindelse mellom NIC og wirless?
  Jeg leptopu Wirless nettverk som er koblet til Internett, og ønsker å gi NIC

 31. hei,
  Jeg ønsker å gjøre med din bærbare hotspot trådløse to styrene. på internett, og en av dem ville jeg liker å gjøre den andre hotspot. kan med ubuntu? men jeg ønsker å vinne gå med Linux. Takk!

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.