Hvordan du kobler et modem til Android mini PC 3G

I denne opplæringen vil jeg vise hvordan du kobler et modem til en 3G Android mini PC MK908 eller til en annen pinne med Android.
For de som er vant til å slippe Android, vil du legge merke til fraværet innstillinger for mobilnett. Du bør vite at vi ikke trenger disse innstillingene, vil alle innstillinger eller 3G 4G nettverk som allerede er lagret i rums, samt drivere for de fleste pinner.
Koble til en modem 3G en Android mini PC er så enkelt som mulig, du trenger bare å koble den til å ha litt tålmodighet, vil forbindelsen bli gjort automatisk.
Hvis du ikke gjør sammenhengen betyr:
Modemet mottar ikke suficinta energi (bruke en hub)
Modemet er ikke kompatibel (se veiledningen)
Sim PIN-koden er aktiv, det må være deaktivert.
Du bør vite at i sikte som bruker wi-fi og 3G samtidig, vil wi-fi forrang, og når du kommer ut av rekkevidde for wi-fi-nettverk, vil området bli 3G tilkobling i bruk.
Hvis du begrenser den mobile datatilkobling, må du være forsiktig tildelt trafikk forbruk.
FORSIKTIG:
Overvinne mobil datatrafikk kan koste ekstra abonnement eller båndbredde tildelt vil bli redusert, avhengig av hva kontrakten / pakke deg.Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Julian sa han

  Jeg ønsker å lage en tutorial program "Faronics Deep Freeze" versjon som du ønsker! og kan du gjøre så snart som mulig!

 2. Veldig nyttig tutorial, men hvis du kan ta lage en tutorial på Windows Server 2012.

 3. Alex567 sa han

  La installere Mac OS !!!

 4. Daniel (Jr) sa han

  Jeg forstår ikke hvorfor alle aia.Ba fjerne føflekken sirisser vet ikke hva som ikke fungerer, trenger du en pose Ba Ba huber å angre, og vet ikke hva jeg skal gjøre ikke vet hva en kald kjølere er ikke drivere ba, clipoceste ba ikke vet hva!. Hvorfor sitter du på en enhet solgt nesten ingenting som synes en Mp spiller gjennom årene 3 2004 ikke forstår deg! Hva skjer, Cristi?

 5. Stefan D. sa han

  Hvis du, mister Daniel (Jr.) er ikke interessert i "muldvarp cricket" at andre er interessert. Hvis du ikke liker det som presenteres, som vist, og har en super SmartTV hjemme, og du trenger ikke det, har du hundrevis av andre tutorials som ser. Spar oss din tilbakemelding.

  Cristi, har du ingen anelse om mini-PC vil overvåke slik: http://www.pcgarage.ro/monitoare-lcd/lenovo/lt-1421p-14-inch-8-ms-black/ Men uten å koble til en hub med ekstern strøm? (Monitor er bærbar og har sin egen strømforsyning)

 6. Stefan D.Hvis du, mister Daniel (Jr.) er ikke interessert i "muldvarp cricket" at andre er interessert. Hvis du ikke liker hva den viser, ser og du har en super SmartTV hjemme, og du trenger ikke det, har du hundrevis av andre tutorials som ser. Spar oss for dine funn.

  Cristi, har du ingen anelse om mini-PC vil overvåke slik: http://www.pcgarage.ro/monitoare-lcd/lenovo/lt-1421p-14-inch-8-ms-black/ Men uten å koble til en hub med ekstern strøm? (Monitor er bærbar og har sin egen strømforsyning)

  Hver skjerm har sin egen makt, enten batteriet eller direkte fra nettverket.
  Ved hdmi alinentare ikke transportere energi.
  HDBaseT vises snart, som vil bære på samme kabel: video, lyd, kontroller, og netto strøm til å drive skjermer som ikke bruker mer enn 100 watt.

 7. KAN jeg vet hvorfor jeg abonnerer ikke lenger NEWSLATTER? Hva har jeg opprørt?

 8. FaqTak sa han

  Cristian CismaruEnhver skjermen har sin egen makt, enten batteriet eller direkte fra nettverket. Ved hdmi alinentare ikke transportere energi. HDBaseT vises snart, som vil bære på samme kabel: video, lyd, kontroller, og netto strøm til å drive skjermer som ikke bruker mer enn 100 watt.

  Jeg tror ikke HDBaseT vil angripe med kraft i markedet. Hva har og har HDBaseT HDMI?
  Det taler for 2010 om HDBaseT, som faktisk er bare en ethernet-kabel.

 9. FaqTak sa han

  dan:? KAN jeg vet hvorfor jeg abonnerer ikke lenger NEWSLATTER Hva har jeg opprørt?

  Jeg tror ikke du abonnerer ikke noen! Det er sannsynligvis et problem for deg.
  Hvis du ikke mottar tutorials på e-post mer når skriv inn din e-postadresse i "Tegning Tutorials" og der vil du skriv inn din e-postadresse, så vil du åpne et vindu og du logger deg e-post.

 10. Alex567: La installere Mac OS !!!

  Ja så er forsinket for mye tutorials valmue. Jeg føler at siste tutorial om å opprette USB-pinne var så rolig farvann til mai. Jeg tror de to tutorials på USB skaperverk kunne ha vært inneholdt i en enkelt opplæringen. Jeg forstår ikke hvorfor alle venter! Til slutt håper jeg at det vil være turorialele valmue, som varer litt mer enn 5 minutter. Jeg tror dagens tutorial var ubrukelig (så fylle) la oss tenke litt, hvorfor ville du ønsker å koble til et modem 3g en slik enhet? Jeg sier ikke at aparatu ikke bra eller det er ikke verdt pengene eller hvem vet hva, tvert imot! Jeg tror det er veldig nyttig og jeg ærlig tror jeg skal ta en. Folk dette er ikke en bærbar enhet, trenger du en kilde til elektrisitet dispay og har en hub pluss at du kan koble til eksterne enheter, denne enheten er ment for deg i ditt hjem for å bruke den i en sak som tv. Jeg gjentar ikke hvorfor du kobler et modem 3g en slik enhet, vi er i XXI århundre Jeg tror alle som ønsker å kjøpe denne enheten er noe i takt med teknologi og har hjemme internett enten trådløst eller kablet å være alvorlig. Bafta videre og håper å fortsette med prosjekter som virkelig verdt det!

 11. mmg1818 sa han

  bare 3G?

 12. Robert sa han

  Stefan D.Hvis du, mister Daniel (Jr.) er ikke interessert i "muldvarp cricket" at andre er interessert. Hvis du ikke liker hva den viser, ser og du har en super SmartTV hjemme, og du trenger ikke det, har du hundrevis av andre tutorials som ser. Spar oss for dine funn.

  Cristi, har du ingen anelse om mini-PC vil overvåke slik: http://www.pcgarage.ro/monitoare-lcd/lenovo/lt-1421p-14-inch-8-ms-black/ Men uten å koble til en hub med ekstern strøm? (Monitor er bærbar og har sin egen strømforsyning)

  Stefan hvis du leser mer om monitor du har lagt merke til at bare har én utgang USB (micro / mini USB park), og det er og bildeoverføring og overvåke makt. Så ikke bra for mini-PC.
  Her er en oversikt http://www.youtube.com/watch?v=GgFDkMeUJDY
  Bafta.

 13. marcghi sa han

  For stikuri 3g ikke ført direkte android kan prøve PPP widget.

 14. hei. Relatert til at modemet 3G ikke er kompatible med mini-PC, er Buba rum eller mini-PC i seg selv, men er modemet, som har drivere på det bare for Windows . Jeg sier dette fordi jeg selv en modell av det i huset på RDS (Digi) og jeg prøvde det på en tavle, flere ganger med flere ROM og hver gang det samme (ikke gjenkjenne tablett). Min anbefaling er å prøve å endre det med et annet modem kompatibelt modem, så du kan bruke hvilken som helst enhet i hjemmet.

 15. George sa han

  Noe nettsteder og fora og diskusjon om Android-tv, anbefalinger applikasjoner, bruk osv ... gi deg og meg!
  Takk på forhånd!

 16. Hei, som jeg sa over, kan det være en tutorial Windows Server 2012 R2? Det er veldig interessant tema, spesielt siden Microsoft gir deg gratis en gyldig lisens for ett år.

 17. Cristi Adrian:
  Hei, sorry for OT, jeg var ubehagelig overrasket over å finne at jeg ikke får tilgang til bloggen delen Videotutorial. Ved hjelp av en trådløs ruter og på enhver enhet i hjemmet jeg prøver å komme på bloggen: bærbare, netbooks, smartphones, den mottatte meldingen "Du er utestengt".
  Jeg forstår ikke hvorfor dette skjer, jeg har ikke kranglet med noen på dette området, selv motstridende ideer vi har ikke hatt mulighet til å utveksle noen rundt her. Også har jeg ikke fått noen advarsel fra deg at jeg er tilbøyelig til å forby.
  Vennligst hjelp meg hvis de utsettes, ikke min hendig å bruke en annen ISP, eller å bruke proxy-programvare for å få tilgang til bloggen!
  Takk på forhånd og vennlig hilsen,

  Daros

 18. Stefan D. sa han

  RobertStefan hvis du leser mer om monitor du har lagt merke til at bare har én utgang USB (micro / mini USB park), og det er og bildeoverføring og overvåke makt. Så ikke bra for mini-PC. Her er en oversikt http://www.youtube.com/watch?v=GgFDkMeUJDY Bafta.

  Jeg vet det er USB, ellers ikke spesifisere at det er bærbar. Det er dilemmaet og mine. Dersom en bærbar monitor erkjenner at bare gjennom USB, er det mulig å gjenkjenne og mini-PC gjennom en av portene? Og hvis så, ville bære mini PC-skjerm makt? Beklager hvis spørsmålene er dumme, men jeg tror det er rollen av kommentarene. Foruten de som er skrikende for Mac, og resten de trenger å lære.

 19. adrian ... .salut .scuze kunngjøring ... men ... ganske kan du kan du hjelpe meg med noe?
  miam tok litt tid TOSHIBA USB-pinne, og jeg vil gjøre mitt oppstartbar pinne med Windows 7 og ... .vi preainteleg ... ..stickul er FAT-format for å gi 32 og ... .Da jeg Rufus sal ...... det er noen ganske alternativer som du ikke har dem i opplæringen ... og du velger eller hva skal jeg gjøre? vet egentlig ikke ... .Hvis du kan hjelpe meg og meg ... .Hvis du vennligst frumosimi og gi meg din id messenger? eller du sier så her overskriften commuri men ... er ikke så mye å si ... vel ... .mer uttrykke meg godt dacaz ØNSKES Kan jeg få id messenger

 20. adrian ... hallo ... .i ms løse problemet Uansett ... Mer ...

 21. Ionut sa han

  Hei, Cristi!
  Jeg ville være interessert i meg forskjellene mellom 2 MiniPCI områder av kunst, nemlig Tronsmart MK908 og Kingnovel K-R42-1.
  Jeg foretrekker Kingnovel fordi jeg ikke er spesielt interessert i størrelse (og Tronsmart økningen i størrelse hvis jeg legger ved en ventilator, USB HUB og hvem vet hva andre ting), fordi de ser at det har en dekning høyere - så kult jeg synes er bedre (ikke etterlyst komponenter) som har jack LAN på bakpanelet (i for en foretrekker Internett direkte fra kabel, er plan B WIFI), Software Compatibility se at støtten for Windows XP, Window 7 iOS, Android, ... etc.
  Jeg tror ganske sikkert som støtter fjern F10 MITT FLY Air Mouse.
  Du kan også gjøre fremtiden en tutorial? Jeg tror det er andre som er interessert.
  Jeg la merke til en dokumentasjon nettstedet GEEKBUYING en super side OK.
  Takk.

 22. Bra! Jeg har en USB-modem med mobilt nett fra MF190 og RDS modellen fungerer perfekt på Android mini PC MK808b.

 23. George sa han

  Jeg spør meg selv, er det noen som vet: Hvordan "klype for å zoome" i Android mini PC med en fjernkontroll "air mus" min type ut dobbeltklikk?

 24. salut.am oppdaget nettstedet ditt i dag, og jeg tenkte at kanskje du kan svare meg et spørsmål som plager meg en stund, men aldri funnet på nettet respons (jeg er ikke flink til ting det hele tatt) .Med håper ikke å virke latterlig, incep.pot å koble en pinne for å rds (ZTE mF 110) fra en mobiltelefon samsung s2 tillegg PTR å ha internett på den pinnen? hvis ja, kan du forklare meg "Babesia "hva du skal gjøre og kabler har som oppsett ... hva programmet ... jeg håper å få et svar rapid.Multumesc så mye (kanskje, hvis ikke spør for mye, kan jeg sende e-post) Inc igjen, takk.

  • Den eneste sjanse er å holde seg koblet til telefonen via en USB OTG cadlu.
   Nå vet jeg ikke å fortelle om og i form av programvare vil bli støttet, avhenger av pinnen og drivere integrert i rum.
   Om USB OTG har vi en tutorial side, det lære å lage din kabel, eller hvis du ikke vil kan du kjøpe en.

 25. Felicia Cumpanas sa han

  God kveld,
  Fortell meg hva jeg skal gjøre, for å kjøpe, for å koble modemet Huawei Android tablett.
  Takk FC

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.