Hvordan kjøpe elementer på Ebay, informasjon og råd - video tutorial

Hei venner, dagens opplæringen vil vi diskutere kjøp på Ebay, vil jeg gi all nødvendig informasjon for å gjøre litt mot.
Når det gjelder kjøp foretatt på utenlandske nettsteder, rumenere er motvillige når det skal fortelle deg at sikkerhetstiltak på Ebay er enda bedre enn på oss, og systemet for beskyttelse av kjøperen er den mest solide.
Dokumentasjon for denne opplæringen varte i nesten to måneder, der jeg kjøpte ulike produkter ved hjelp av flere kontoer og to annen leveringsadresse. Jeg kjøpte i Storbritannia, Belgia, Tyskland og Hong Kong. I løpet av de to månedene jeg ikke har møtt noen problemer, bortsett fra kanskje med den rumenske Post, du Chiam i distriktet hovedstaden for toll og skatt pakken, denne pakken bare hvis det kommer fra utenfor EU.
Vi trenger å kjøpe på Ebay?
1. Ebay-konto (det er enkelt)
2. Kortet konto til en rumensk bank (penger i det)
3. PayPal-konto for å bekrefte betalingen raskere og større sikkerhet (bind kort) se hvordan det gjøres i opplæringen: Hvordan lage elektroniske betalinger, og motta penger online med PayPal-konto
4. Ledig tid til å finne de mest attraktive produkter.
5. Advarsel
Jeg anbefaler deg å bruke nettstedet ebay.co.uk, her er bedre enn .com filtre. Det er bedre å bruke filtre (kjøp nå) øverst og (EU) nederst til venstre. Ved hjelp av disse filtrene vil unngå auksjoner og produkter som er solgt utenfor Europa (for å unngå toll og moms).
Hvis du kjøper produkter fra utenfor EU vil betale skatt, og du vil bli kalt til å plukke opp produktet fra distriktet hovedstaden (hvor tollpoststempel).
I løpet av denne opplæringen jeg nektet dokumentasjon for et produkt med vilje, jeg gjorde det for å sjekke systemet payback.
Hvis produktet du kjøpte ikke når deg, vil du få pengene dine tilbake fra selgeren eller fra Ebay, fordi dette systemet for beskyttelse som det gir eBay kjøpere.
Hvis du kjøper dyre produkter er anbefalt å velge levering type "Signert for" produkter vil komme til døren og levert av en privat kurer blir nødt til å signere kvitteringen.
I videoen opplæringen vi detalj trinnene som må gå gjennom og de tingene som du må være mer forsiktig.
Shopping hyggelig.

Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet prøver å få noe om emnet slik at andre besøkende kan tilby en tutorial + kommentarer relevante kommentarer kan være ekstra støtte for brukerfeil, eller ønske om å lære.
Før du spør et spørsmål du prøve å se gjennom kommentarene eldste, de fleste ganger er det allerede besvart spørsmålet ditt.
Bruk flere kategorier på toppen av området og søkemotor fra høyre hjørne for å raskt komme til det du er interessert, har vi over 900 tutorials som dekker nesten alle genre av programvare, har vi realisert, jeg du må bare søke etter dem og se dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Søkemotor.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du gå inn på vår søkemotor begreper som Yahoo, Mess, Messenger, id rot, multimess problem messenger, messenger feil, etc., vil du se at du vil ha et valg.

Kategorier.
Hvis du bruker kategorien rullegardin synes baren henhold Hjem kategorier: Kontor, Grafisk design, maskinvare, Internett, Multimedia, Security, System, lagring, backup, under disse kategoriene er organisert underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mer nøyaktig filtrering. For å finne noe relatert til Yahoo Messenger ved hjelp av kategorier som du kan lede kategorien:InternettDet vil åpne andre underkategorier der du velger Voice-ChatDerfra kan du gå på underkategorien YahooTil slutt, med disse filtrene vil komme på en side der de eneste elementene knyttet til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du finner alle våre tutorials organisert vakre dager saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, bare følge logikken.

Enjoy!
Cristian Cismaru


Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Cristi tutorialil veldig bra. Venter på en tutorial om å handle på nettet på Amazon.
  Takk på forhånd.

 2. George:
  Cristi tutorialil veldig bra. Venter på en tutorial om å handle på nettet på Amazon.
  Takk på forhånd.

  Første gang jeg skal lage en tutorial om shopping på markedet. persille, dill, rødbeter, etc. Etter det vil jeg gjøre med Amazon
  Jeg glemte ....

 3. Alexander S. sa han

  Hei.
  Det kan gjøre en tutorial om noen alternativer til klassiske programmer "Søk programmer" i Windows 7?
  Programmer som inkluderer en forbedret søk (mer detaljert) i de respektive operativsystemer, partisjoner, filer etc.
  Takk.

 4. En liten avklaring kan det Judetu Timisoara Timis Mente du

 5. George:
  En liten avklaring kan det Judetu Timisoara Timis Mente du

  Jeg var galt allikevel du får ideen.

 6. bankkort og be ham om å være i lei (RON) eller i EURO? applikasjon som må bety banken for online kort styring som det kalles?

 7. Adrian Gudus sa han

  Alexander S.:
  Hei.
  Det kan gjøre en tutorial om noen alternativer til den klassiske programmer "Søk programmer" i Windows 7?
  Programmer som inkluderer en forbedret søk (mer detaljert) i de respektive operativsystemer, partisjoner, filer etc.
  Takk.

  Skriv SØK sidebar boksen øverst til høyre: "Alt, instant søking av filer fra din PC eller ftp og http" trykk Enter og du vil finne tutorial om en super interessant program som gjør det du ønsker.

 8. alex:
  bankkort og be ham om å være i lei (RON) eller i EURO? applikasjon som må bety banken for online kort styring som det kalles?

  Kortet kan være i Euro, men i Lei, Lei eksempel min konto.
  Ikke nødvendigvis trenger å ha en PayPal online kort ledelse, men er mer komfortabel, kan du sende og motta penger til enhver tid, ikke lenger avhengig av banken programmet. I stedet betaler du en månedlig avgift, jeg vet ikke nøyaktig hvordan jeg skal fortelle deg ...

  • Jeg har en Raiffeisen-kort og betale et sted i 5 lei per måned. Det er andre banker kan bli billigere, men for nå er jeg fornøyd med tjenestene vi tilbyr dem.

 9. Kan gjøre det bra, og jeg har egentlig ikke liker paypal

 10. Ovidiu:
  Kan gjøre det bra, og jeg har egentlig ikke liker paypal

  Teksten er en link som tar deg til opplæringen med PayPal, må du gi play.
  Folks hva faen, jeg skal være lesing og tekst. Vi opplæring, må du lese teksten og se dem, hva er så vanskelig?

 11. Cristi Takk! Meget god tutorial.

 12. valentin sa han

  Cristi Bravo! Svært interessant.

 13. Ingen porto rett i EU, men vi er ikke vi i EU Schengen stedet.

 14. Cristi du kan hjelpe meg å flytte min calculatoru foate hardt og vi henger i orce, har jeg følgende komponenter http://s17.postimage.org/kyzat3ufj/untitled.jpg bli væren kan ikke gjøres bedre eller hva du skal være!

  • END:
   Cristi du kan hjelpe meg å flytte min calculatoru foate hardt og vi henger i orce, har jeg følgende komponenter http://s17.postimage.org/kyzat3ufj/untitled.jpgvære Rampo ikke er godt plassert eller hva de skal være!
   Prosessoren er ff gammel 65 av nanometer forklarer hvorfor nesten ikke gå. Jeg skjønner at du fikk fra enhver datamaskin 5 år.
   Slutte å være så vag, instaalt du er avhengig av det bør gi oss mer informasjon ta en Fota og så.
   Du må kjøpe en ny PC uten tvil.

 15. Det er verdt jeg kjøper en iPad 4 på eBay?

  • Husk, min venn, der du kjøper. Jeg generelt holde seg borte fra de siste dyre varer kjøpt på internett. Det er mulig å kjøpe en "fake", som er en alvorlig risiko for hvem vet hvor, og selv om du kan gå tilbake, returnere produktet du er avgjort, og ikke sende en pakke utenlands eller i Kina er dyrt. Ikke vær gjerrig til titalls lei når det kommer til store mengder, kjøpe på nært og garantikrav minst 2 år som kreves av EU-lovgivning. All the best!

 16. mens en tutorial om hvordan vi, om en nettbutikk med .com forlengelse?

  ps. Gateakademiet i Bucuresti er en butikk av lysdioder.

 17. Viman Viorel sa han

  videotutorialul veldig interessant.! gratulasjoner.!.

 18. Hei der, jeg har selv en misforståelse, jeg gjorde paypal konto, sjekket jeg lett med Homebank fra ING ble 1.5 euro trukket ser ikke ut til ventende transaksjoner men 4 dager alle har en transaksjon venter - 1 løve forstår ikke hva som er det nevner som vises siden skapelsesberetningen ikke gjør enda noen betaling eller VRO uttak fra kontoen paypal, mitt spørsmål er hva som er galt med det løve og som ikke går bort derfra ... venter? Jeg må gjøre noe paypal konto ?? handlinger sendt noe ...? Takk, jeg håper noen klargjøre meg!

 19. god tutorial, det samme klokke som jeg kjøpte på ebay okazii.ro er halv pris ... det var bra hvis ikke stresser ..

 20. Gode ​​fra videotutorial vil foreslå en ny tutorial "Hvordan kan vi presentere en Windows-lisens" det er ikke å innføre en lisens når du installerer dem, men rett og slett en lisens Bagmati Autorun fil .Adic ikke å bli tvunget til å pose serialu jeg installere Windows

 21. Rosverdig initiativ, takket Mr. Cismaru. En liten add: Jeg foretrekker å kjøpe "eBay. com "og" eBay.com.au "spesielt små ting som" co.uk "var generiske enhetspris 0.99GBP mens" .com "og" .com.au "har prisen på $ 0.99. Vanligvis de beste prisene på "eBay.com", "eBay.com.au" og "eBay.co.uk". De tyske og sveitsiske nettsteder er de høyeste prisene. De fleste kjøpe verdi produkter (mindre enn $ 20) gjør dem i Kina og Hong Kong hvor kvalitet / pris forholdet er veldig bra. Kjøp her varer som er priset i butikkene i Romania trippel. Men hensyn til "tepari" når varene ikke har nådd 43 dager fra datoen for betaling (grensen er 45 dager, men griper inn og jetlag) åpen tvist, ellers risikerer du å tape penger. Leter du etter det samme produktet fra flere leverandører og ikke kjøpe fra det solgt mye billigere enn de andre, på jakt etter leverandører med titusener eller hundretusener av tilbakemeldinger. Ville være andre, men gi rom for andre. Lykke til!

 22. Cristi var nok ikke meg oppmerksomt, men fikk ikke høre, for eksempel hvordan du skal transportere kostnaden for mikrofon, så jeg ønsker å vite om hvor mye penger du ga ut mikrofonen pris

 23. pt.eNd.un PC kan gå hardt mot virus eller fra støv suparaincalzesc komponentene, fra liten plass partisjon c, sliten fra de harde initiert flere prosesser samtidig, fra antivirus forbruk etc. Rengjøring cc lage en ren pc renere eller støv spesielt på Alfred aiurea.pt procesor.vezi og noen innstillinger kan ikke ha penger omul.daca jeg vil si jeg fazut PC med 256 ram eh? og prosessor nå alle pc ani.nu 10 20 millioner siste generatie.e criza.eu jeg pc av 5 år og gå super.bafta.

 24. LucianGL sa han

  Jeg har kjøpt en på amazon.com, varen er levert fra NY og kom til meg i løpet av angitt av avsenderen, slik at alt var fint og ingen probleme.plata ble gjort på euro dollar visa-kort. noen av produktene blir levert i alle land, men det er litt avhengig av hvilke alternativer vanzatorului.E så trygge som er ebay, amazon jeg valgte for at jeg fant det jeg var ute på ebay

 25. Salut.Eu kjøpe ca. 3 år på eBay, for det meste fra Kina og jeg ikke aldri kommer til å betale toll eller moms (si at jeg kjøpte 300euro gang).

  Jeg glemte å nevne ... bo i Spania.

 26. EBay finne alle typer LED til meget gode priser. Angående LED for strøm, hvis strømmen er forskjellig risiko identisk kapsel å kjøpe høyere effekt LED og motta lavt strømforbruk LED. Så er noen leverandører, og så skjedde det-noe, jeg kjøpte LED-pære 3x3W og jeg fikk pære LED 3x1W.

 27. Bra! Fortell meg om viktig transport er betalt av avsender eller de betaler meg.

 28. Hei Cristi. Jeg virkelig ønsket å vite hvor lenge er et godt valg på Ebay, og denne opplæringen er velkommen. Cristi Takk testet markedet "Ebay" for oss. Bravoooooooo.

 29. Kingco:
  Bra! Fortell meg om viktig transport er betalt av avsender eller de betaler meg.

  Noen leverandører gjør og fraktkostnader. Jeg møtte varer til latterlig lav pris og høy fraktkostnader, som "forfalskninger" eBay avgift. Mange leverandører i Kina og Hong Kong skal ikke transportere kostnader, sannsynligvis sende store beholdere slik transportkostnadene er svært lave. Britiske og tyskerne har høye fraktkostnader. Vanligvis kinesisk er "hyggelig", men finner og "tepari" blant dem. Jeg fant tepari i Tyskland og USA, når jeg ønsket å kjøpe fra en tyrkisk barberblad og prøvde å lure meg. Vi insisterte på "teparilor" for eBay og PayPal beskyttelse den gir til kundene er ikke ufeilbarlig, kan de beskytte oss og mot hans egen naiv.

 30. Adrian:

  Det er godt å definere spiddet mest vanlige, er det faktisk ikke en flis, men en mangel på oppmerksomhet av kjøperen.
  Jeg sa i opplæringen, og nå gjentar, lese beskrivelsen, er det mulig å tenke at det er "lame sverd" og vil motta "knivblad." For å unngå problemer uitati- vil nøye på produktbeskrivelsen. Du kan fortelle hva slags blad ser nøye på sin størrelse.
  Bli den øye-fire!

 31. Salut! hvis vi ikke bankkort kan kjøpe på eBay? ingen annen måte å betale? (Kvittering eller post).

  Takk!

  • Med mindre du kan kjøpe med paypal kredittkort som vil ta penger fra kontoen din (som er mer hensiktsmessig fordi det tar provisjon kort).

 32. ALEX:
  Salut! hvis vi ikke bankkort kan kjøpe på eBay? ingen annen måte å betale? (Kvittering eller post).

  Takk!

  De aller fleste av selgers eBay bare akseptere PayPal betaling. Selv om det innebærer å betale en liten provisjon betaling via PayPal kjøper aldre svært fordelaktige for bekvemmelighet og beskyttelse det gir. Betaling PayPal er svært utbredt på shopping områder i verden. Det kreves minst ett kredittkort (mine er i LEI) fra en bank som aksepterer registreringskort system PayPal. Noen selgere i Tyskland foretrekker å ikke akseptere PayPal og bankoverføring, spesielt i større mengder, for å unngå å betale gebyret, som er pålagt og den som mottar penger via PayPal. Det er risikabelt, nå Tyskland er full av innvandrere, og kan ikke vite hvem du er involvert.

 33. RANDYMZQ sa han

  hei er fra Tyskland og salg på ebay eller kjøpe på el.de 2 skjedde med meg skjer ikke sende mine penger når du kjøper fra mine.si opphold pakke i casa.este et begrep som vi forventer deg som selger etter en uke på hat mail til kjøperen og fortsatt 4 dager der eBay gjør alt eller motta penger eller de stenger kontoen hans på ebay .. cristi ønsker å gjøre noe man fortjener tutorials 2 100% er flott og 2 ikke vet eller hvis det er noen program kan fortsette. Hvor kan jeg få noen bilder om hvorfor og hvordan?

 34. Adrian:
  Med mindre du kan kjøpe med paypal kredittkort som vil ta penger fra kontoen din (som er mer hensiktsmessig fordi det tar provisjon kort).

  Vennligst detalj, vil vi bruke alle. Vennlig hilsen, takk.

 35. RANDYMZQ sa han

  1 stinker hvis du trenger å gjøre en tutorial på hvordan jeg kan spille gjennom bluethoot musikk til å bli hørt i høyttalerne calculator..deci jeg kjøpte en bluethoot som støtter A2DP. og flere spørsmål om kostnader banuti.special lam kjøpt noe jeg kunne gjøre mer med det.

  Minix NEO-2 om Android G4 er flere måter, men jeg kan modellere og at jeg ville lære mer og for at jeg ikke vet hvordan du gjør det og se min usb stick på el.are den eneste jeg sette en usb-adapter el.deci det er meningsløst å gå inn i detaljene for å vente en lang tutorial på el.merita ms

  • RANDYMZQ sa han

   beklager at jeg glemte å 1 å gi konkret på hvilken musikk via datamaskinen bluethoot på samsung galaxy s3

 36. Cristi ... du er du en tutorial på auksjoner og andre ting på eBay?

 37. Lawrence C. sa han

  Alexander S.:
  Hei.
  Det kan gjøre en tutorial om noen alternativer til den klassiske programmer "Søk programmer" i Windows 7?
  Programmer som inkluderer en forbedret søk (mer detaljert) i de respektive operativsystemer, partisjoner, filer etc.
  Takk.

  Alexander S.:
  Hei.
  Det kan gjøre en tutorial om noen alternativer til den klassiske programmer "Søk programmer" i Windows 7?
  Programmer som inkluderer en forbedret søk (mer detaljert) i de respektive operativsystemer, partisjoner, filer etc.
  Takk.

  For å gjøre dette: https://www.videotutorial.ro/?p=6420. Det handler om å "søke alt".

 38. Jeg erkjenner ebay.co.uk fase, vi allerede 2 kjøp uten problem. Det er en fordel for EU som ikke betaler noe, og du ikke liker overraskelser toll og pakken kommer med UPS kurer direkte til døren.
  Og britene synes alvorlig og disse ... bortsett fra at noen ikke leverer i Ro, hva synes en villfarelse, men over tid de innser at de kan tjene penger og for oss.

 39. Hei Cristi Hei alle. Jeg håper du godkjenner å legge ut kommentaren kan jeg ikke e-post. På gebyr for oppkjøp utenfor, men butikkene ikke til enkeltpersoner, ikke gyldig kjøpe produkter med sine plikter (i dette landet) trekkes fra prisen; "TAX FREE"? For eksempel, så vil du se her (jeg ønsker ikke å annonsere, men det er den første konkrete eksempel på meg jeg ikke kunne huske): "http://www.f64.ro/pages/tax_free.html". I tillegg ønsker jeg å gjøre et tillegg. Toll innlegget er beregnet som følger: varekostnad + frakt kostnader = mengde 1; 1 mengde + prosentandel (X%) av Toll katalogen ved produktkategori = satsen; 1 + duty mengden x (multiplisert med) MVA-sats (24%) = Verdi MVA og til slutt samle plikt + mva verdi (beregnet som nevnt ovenfor) = og gi det totale beløpet som skal betales i tollen innlegg, i form av avgifter betalt staten. "TAX FREE" av merverdiavgift vil redusere kostnadene for salg av produkter bestilt. Han ba om og fikk en som "tax free"? Praksis butikker i utlandet denne politikken? Takk til alle som innser tutorials Videotutorial.ro, slik at jeg selv kan "La oss åpne våre øyne" til verden ... og det er ved siden av den. :)) Den beste!

 40. Først gratulerer for opplæringen (e) !!! og for det andre, jeg tror det er en liten feil mot slutten av opplæringen .... "jeg måtte gjøre 200km ledet 200km tilbake ..." fra oss som fylket har radius av 200km ??? D wtf! .Bafta Videre og suksess i alt du gjør.

 41. Cristi og jeg ønsker å ta kameraet mitt eh ip http://www.ebay.co.uk/itm/Foscam-FI9802W-HD-Outdoor-Wireless-IP-Security-Network-IP-Camera-H-264-IR-Light-/150998866153?pt=UK_CCTV&hash=item23283bd8e9 Vel her er ikke å ta toppen EU har bare reseiller og både gå å kjøpe her?

 42. RANDYMZQ sa han

  Cristi velkommen tilbake til Ebay etter at jeg satte på salg iphone og mannen han kjøpte og betalte tusen motive.bine pakken har vært å se på mine.pt erkjenner at inntil betaling er ikke første gang trimite.si sa nei min konto har bancar.ceaa hvordan det er der for dem automatisk går til å betale, men sendte contul.pe fine.iam siden mia sa at hvis han kunne komme mandag for å ta ham og gi meg penger i hånden kommer fra 100 km. kom ikke, så han sendte en e-post hvis kodet i et retea.deci hva du zic.am forbauset iam gitt tid til å tilbringe uker i vannet 2 tusen gjorde det, og jeg atucnea jeg ringte ebay er iam ga henne 4 dager til å betale, skal ingen betaling platesk asa.eu etter 30 euro, så det avhenger av hva vand.si som han platit.ccei tusen fra ebay meow gitt meg forståelse og 30 euro for hans påståtte straffen: )) kan ikke kjøpe eller selge ebay.ar være begrenset til å si, men litt mam :). Hva med ikke verdt det å kjøpe og betale? har den som selger tror han ikke betaler? se bra ingen løsning .

 43. Hei, en annen måte å betale er oppladbart kort, jeg bor i Spania, og banken fikk CYBERCARD (mastercard) PTR spesiell online shopping kortet opplasting nesten nøyaktig det beløpet som vil kjøpe, og jeg vil gjerne noen overraskelser jeg stjeler alle pengene fra din konto eller kort. 1% provisjon er å lade opp og har ingen månedlig eller årlig avgift. Jeg brukte på ebay og overalt uten problemer.

 44. Jeg så Cristi gjerne ha tutorialu og gandu slå meg til å kjøpe en loddestasjon bare Pretu de ikke forstår er £ + £ 68.00 99.00 167 total porto i tillegg til noen gutter lenger betale moms duty jeg sjekket foreningen svarte Thank vente

  • @ Ionut
   Så som nevnt og forfatter av opplæringen, hvis begge sider er cumparatorul- -vanzatorul og EU er ikke ladet fordi ingen VAMA gjennom tollen! Så hvis selgeren gjør ekspedisjon på tertoriul EU pakke til deg, vil du ikke betale toll. Ikke betale noen skikker som de som arbeider i Spania, Italia, Tyskland, etc. og sende pakker hjem.

 45. Robert sa han

  Jeg ville være interessert om du kan spore status på en ekspedisjon resulterte fra en bestilling gjort og betalt på EBAY. Hvis ja, hvordan kan dette? ...

 46. SmartAlex sa han

  Hvis du kjøper noe på eBay betale med paypal, og jeg får produktet hjem er noe du trenger å betale motta produktet? .Vreau Å si dersom lenger betaler noen avgift ut av pengene fra konto på PayPal, kontanter nøyaktig.

 47. seandru sa han

  Hei auksjonen avsluttet og reserve har ikke oppfylt hva det betyr nåde på eBay

 48. Jeg har et godt spørsmål, hvis srie som et produkt TRANSPORTU lenger betale et skattefritt?

 49. Ionut sa han

  Cristi, kjøpte jeg et skjermkort fra EMAG og sendte den tilbake, bare for å danne avkastningen var galt bankkonto, satte jeg kontoen selskapets bank, og jeg ringte dem og fortalte dem riktig konto og holder og jeg forsinket et par uke med en refusjon og jeg ringte dem og de fortalte meg at i dag vil jeg få trygg, som ikke skjedde. HVIS ledsager fortalte meg dette: "Hvis du ikke mottar penger fredag, mandag vil han definitivt få" og sist mandag, og jeg hva jeg skal gjøre?

 50. Mathias sa han

  Takk! Jeg belønnet som

 51. alexandra sa han

  god, du virkelig liker disse veiledningene, gratulerer er høyest, kan du når du gjør en tutorial med shopping amazon, jeg har et spørsmål, hvis du har noen i Ungarn og kontroll av Amerika for eksempel betaler toll og at mva dem? ikke har unger, og jeg ville ha bestilt meg, men hennes navn for å komme dit i Ungarn, bor ff nesten skikker fra Ungarn, og kan gå til henne når som helst, hvis du er i Schengen-området lenger betaler toll og mva? pen kan du hvis du vet du kan fortelle meg mer pen behage MS

 52. Bobeica sa han

  Hei,
  Jeg kan gå opp om hvor lenge før du har fått pengene tilbake?

  Cristi-admin: Godt å definere spiddet mest vanlige, er faktisk ikke en flis, men en mangel på oppmerksomhet av kjøperen. Jeg sa i opplæringen, og nå gjentar, lese beskrivelsen, er det mulig å tenke at det er "lame sverd" og vil motta "knivblad." For å unngå problemer uitati- vil nøye på produktbeskrivelsen. Du kan fortelle hva slags blad ser nøye på sin størrelse. Bli den øye-fire!

 53. BobeicaHei, Kan jeg gå opp om hvor lenge før du har fått pengene tilbake?

  Si du gjort rekkefølgen januar 1 og 9 må få produktet i januar. Normal er vente til 12, så ta kontakt med selgeren. Han vil be deg om å vente noen dager, 7 si. Hvis ingen januar 19 produktet ikke du kommer, ta kontakt igjen med selgeren, som vil umiddelbart refundere pengene dine eller vil sende deg et annet produkt, bestemmer du.
  Hvis selgeren ikke svarer, åpne en sak av tvisten ved ebay, og tjenestemenn ebay selger vil tvinge ham til å gi deg pengene tilbake.
  Jeg kjøpte en masse ting på ebay og jeg alltid forstått godt med leverandører, selv om jeg aldri fikk. Jeg generelt spørre selgeren om å sende meg en gang produktet.
  Ofte produktene forsvinner rute med romerske postansatte.

 54. Hei Cristi
  Så du kom hjem mikrofon på døren, men kurer som du har betalt?

 55. God kveld.
  Kan jeg betale et produkt ebay.uk en pay-pal konto gjort en adresse i Romania og motta produktet på en adresse i England? Problemet er at leverandøren ikke sender i Romania.

 56. magureanuiuliu sa han

  å gjøre et bankkort, var det maten er ganske tung, det ingen butikk type "" eBay "ikke får pengene refundert. Hvordan betale EMAG dør? Jeg ønsker å kjøpe hardvare for "Bitcoin mining" Kanskje en av dere kan gi meg noen råd. Jeg har bare en Maestro kort som kommer til min pensjon. Jeg lærte engelsk. Mr. Cristi Cismaru Kan jeg forstå når mer uttalt på engelsk .Min bruke en ordbok når du skriver engelske ord og uttale som sier Dance. så jeg lære meg engelsk. 73 år ved gruven. PRA kan ikke fortsette. BRD bank er nær Auchan butikken. her eller har token? morgen jeg må gå til banken når ESTs verden mindre.

 57. Hello! Jeg har et spørsmål om ULO nettstedet ebay.com. Hvis du bestiller fra asiatiske land med gratis frakt lenger betale skatt i opplæringen du snakket om? eller hvis kommando, for eksempel, et europeisk land (hvis jeg finner noe, vår filter ugyldig).
  Takk!

 58. Jeg Salut.Daca den "fraktutgifter" skrev 30 pounds betyr at i tillegg produktpris må gi 30 pounds selv om produktet er i Storbritannia (dvs. etter at EU ga mitt opphold filter og Storbritannia - så jeg som regnes som den UE) MS

 59. Sall Jeg ønsker å kjøpe en iphone ebay 5 etter at jeg så at prisene er billigere, mens sh 250 en til oss er på plass 10 15-18 millioner kroner er en iphone 5..dar ikke vet hva Verizon både ...?

 60. Jeg kjøpte cv på eBay, og du ønsker å betale med Cardu kan ikke (jeg kort laget i Østerrike for å raifasenbank maestrocard) im spør numaru kortet, og jeg har ikke skrevet på kortet så mange enn IBAN / BIC og møte interne No name PayPass navn og så noen anelse om at kortnummeret?

 61. Salut.In hvis jeg ønsker å kjøpe et produkt på eBay, og foruten de nevnte pris detaljer vises i listen over "kategori" levering porto (jeg tror at dette bør være leveringskostnader) siste leveringskostnader x dollar / pounds / euro, som ville være den endelige prisen på produktet? prisen + levering koste? jeg håper jeg var i stand til å gjøre inteles.ms

 62. Jeg prøvde, jeg har registrert seg som en selger av Romania med Visa Electron-kort i lei, jeg har registrert og paypal, vi lagt ut en kunngjøring som selger noe og ikke godkjent, si noe som jeg må være bekreftet paypal jeg gjeninnført visa electron-detaljer og gir meg feil i utgangspunktet ikke forstår hva de vil, ikke godt kort, har penger på ham, som de binder seg til ebay?
  Jeg ønsker å hjelpe noen steg for steg for å se hvor jeg var galt, hvorfor gjorde de ikke er annonsør og forble inaktive, og jeg avklare kort Likevel, det tok meg en hodepine ... eller vi rumenere er blokkert med vilje. netul byråkrati så med dette, den største byråkrati, så de sier at hackere å unngå? I stedet for å forenkle ting komplisere livene våre til å sitte på en stol i flere dager ikke å gjøre øvelsen, for å ødelegge oss øyne og helse, som disse datamaskinene brødrene mai og utstråler ingen spøk ...

  • Ionut, å bli bekreftet paypal må ha for å foreta en betaling via Paypal 1,50 euro som vil bli returnert i bare noen øyeblikk verficarii contului.Dupa det må gå til banken og be om en kontoutskrift (du må nevne at bankfunksjonær verifiseres paypal og vil vite nøyaktig hva du skal gi deg) at du har rett til transaksjonen ved paypal kode 3 eller 4 sifret (husker ikke nøyaktig), vil disse tallene må oppgi konto paypal delen bekreftet. etter at du har disse tallene er verifisert Paypal.Eu så jeg gjorde og gikk, jeg håper å være nyttig og tie.Bafta!

 63. Så jeg lurte på og dette videotutorial mann med paypal men forstår ikke en ting! Vi står ebay, paypal konto, bankkort med at pass, men vet ikke hvordan de skal gjøre, trekke seg på grunn paypal penger etter at du ibay og du kjøpe eller kjøpe direkte og forbinder en med paypal og paypal nettstedet ta ut penger etter konto?

 64. Hei,
  kjøpt på e-bay (via PayPal, kredittkort) Mitt nyeste produkt fordi selgeren ikke lenger har aksje ga meg pengene tilbake (refound) i paypal vi refound den ferdig og alt, men pengene fortsatt ikke er card.Ai stand til å fortelle meg hvor lenge de nådde en refound når du gjorde?
  Takk, og jeg håper du svarer meg.

 65. Natalia sa han

  Hei, 2 jeg spørsmål, hvis de bestiller et produkt Beregning frakt og hvis du vet om et hjem, vil det bli vist? og hvis de ønsker å gjøre å bestille flere produkter samtidig selv på samme måte, er det mulig?

  PS: jeg ikke aldri hatt kommandoen på dette nettstedet.

 66. Ceau er i hjemmet og bruke en proxy nettverk og på grunn av dette kan jeg ikke se tutorials! : (((Hva kan jeg gjøre?

 67. Bra! Jeg så denne opplæringen, og jeg forstår hvis du kjøper noe på ebay.co.uk EU må betale for å transportere produktet eller produktet og betaler bare det. : /

 68. Hei. Hvor kan jeg finne en tutorial på hvordan å selge på ebay.co.uk? Det kan du hjelpe meg.

 69. krystall sa han

  Hei. Du søkte deg og du ikke fant lysdioder eller LED-stripe det?

 70. george sa han

  trenger du ikke fortelle oss noe om kostnadene ved transport av produktet du kjøpte i EU på Ebay.co.uk er

 71. Maria Mihăilescu sa han

  Hei! Mr. Cristian Cismaru setter respektere DTRA vilje til å dele sin kunnskap og erfaring DTRA om shopping på Amazon og E'buy.Eu innrømmer å være 'blanke ark' i dette området til tross for at mye mi'am mest attraktive ting av disse "butikker" online.
  Jeg vil gjerne spørre om du kan kjøpe urte medisiner og et kamera ptr dental Amazon l'funnet på $ 3000 mens i Romania selger butikk 5000 euro? Det er en spesiell PTR rusmidler? Takk på forhånd! Jeg er glad det er uselviske mennesker som "kan lære å undervise andre"! Respekt Maria Mihailescu

 72. Rudolf Szocsi sa han

  hvilken kode krever meg velge når du bestiller?

 73. Tomita sa han

  Hei Cristian,
  Jeg likte veldig mye din tutorial på eBay.
  Kan du fortelle meg hvilken programvare du opprette?
  Takk.

  • Alex sa han

   Fangstene er laget desktop fange programvare kalt Camtasia Studio. du her en tutorial på programvareversjonen og 7 her en tutorial om 8 versjon. I tillegg til disse guttene har gjort tutorials på Snagit og åpen kildekode-fangst CamStudio

 74. liliana sa han

  Jeg har et spørsmål, og jeg ... Hvis jeg bestiller fra ebay.co.uk (f.eks gjennomsiktig 3-4 leselamper), men skrive fra Kina, som jeg tror blir sendt fra Storbritannia eller Kina? Betale toll som i Kina eller betale bare prisen på produkter? (Er en bølge. Produselor- av et stykke. 2.10- koster ca $ 10). Jeg håper jeg har gjort meg forstått, hvis jeg prøver å gjøre det eksplisitt. Multumec hyggelig. Og jeg forventer et svar.

 75. florin sa han

  Salutare og jeg ønsker å kjøpe en tablet pc på ebay.es fra Spania og kan du fortelle meg om det koster meg noe eller transportoppgaver ... takk !!!!

 76. Jeg kjøpte i Tyskland 2camere overvåking 2luni man ikke jobber

 77. Cosmin sa han

  hilsen, interessant. Jeg ønsker å kjøpe meg en tapping på eBay, sier http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_odkw=Have+one+to+sell%3F+Sell+it+yourself+Details+about++Black+%26+Decker+Bdcdmt120+Matrix+20-volt+Lithium+Drill&LH_BIN=1&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.X+Black+%26+Decker+Bdcdmt120+Matrix+20-volt+Lithium+Drill&_nkw=+Black+%26+Decker+Bdcdmt120+Matrix+20-volt+Lithium+Drill&_sacat=0..................... .de Her, som jeg er i siste utbetaling på stykket pris og frakt kostnader der? hvordan er transport. Tusen takk, jeg ønsker mer informasjon kan du begynne å handle på eBay, og jeg

 78. Cosmin sa han

  og hvis du har en konto på eBay tyskerne kan bruke det på nettsiden og i England? Jeg vil gjerne ha mer informasjon hvordan å lage den første transaksjonen, tusen takk

 79. Bra. Jeg har et spørsmål ... Jeg bestilte en klokke på eBay 2 måneder siden, men har ikke kommet ennå, og ikke lenger har noen liste over produkter som vil bli sendt til meg. vet ikke hva kjøperen var .. og ikke vet hvordan du skal finne ham ... du har noen ide om jeg kan gjøre noe for å få produktet eller pengene tilbake? ms

  • Kom i kontakt med selgeren og si at du fikk produktet. Han vil fortelle deg at det er bedre å vente en uke, etter som, hvis den fortsatt ikke nådd produktet vil sende deg et annet produkt eller penger.

 80. Nicoleta sa han

  Hei, jeg besøkte nettsiden ebay.co.uk, men jeg synes ikke hvor de kan velge å være i EU. Kan du hjelpe meg?

 81. Salut! Jeg ønsker å gi en fjernkontroll for Elta 8808 (bokser). Euro 7.80 fjernkontroll og transportemballasje + e 3.90. Euroen 3.90 betale dem til å poste eller gi det alle som selger. Hvis du skal legge all selger måtte gi noe?
  Beklager hvis dine spørsmål virke dumt, men det er første gang jeg ønsker å gi noe utenfor kontroll og er veldig nysgjerrig :)).

 82. Bra! Kan du fortelle meg behage hvordan bud på ebay ... takk

 83. Basil negrea sa han

  ok

 84. Hei. Jeg ga en kommando fra Kina. Når det kom så jeg at pakken i tollen på kinesisk uttalelse på emballasjen har passert en pakke verdt $ 9 produkt (verdi langt lavere enn den reelle) og haket boksen gave

 85. Bra ... hvis eBay-konto og PayPal-konto Estepe mitt navn og kortet som jeg betaler er min mors navn, er det et problem?

 86. ion Drãghici sa han

  Kjære herrer kan vite hvor stuffing penger fra kortet til PayPal-konto

 87. ion Drãghici sa han

  i stedet 100de gjenta et ord eller jeg bedre fortelle oss hvordan PayPal-konto og hvordan gjør vi legge penger i det

 88. Crăciunescu sa han

  Som på eBay kansellert en ordre gjort i dag november 19 2014

 89. Catalin sa han

  Vin med en omtale .. selv om du kjøper produkter fra EU og deres verdi er under EUR 10 ikke betale skatt! Jeg kjøpte meg en laptop caddie i HK.
  Videre postbud brakt hjem til meg!

 90. bra.Jeg har et spørsmål du bestille noe på eBay der produktet kan spore hvor du sender og vil sende en melding mer eller råd .exact nevnt som en av china jeg kjøpte noe gikk bedre den 1 måned og nam mottatt og produktet vil ikke lenger visste hvem som kjøpte lam hva jeg skulle gjøre

 91. Bra. Jeg kjøpte noe om 1 måned. TIG sveising forsyninger for den totale prisen 55ron penger meow nam ble trukket ut og fikk husk at ingenting var savnet i Spania .Hva bør gjøre mer kan du hjelpe meg
  Jan 12 synes 2015 Transfer Denied Fra kredittkortdetaljer Kredittkort Transfer Fra 5E948609VB4013720 L55.70 RON på paypal så jeg ærlig talt ikke vet engelsk

 92. Andrew sa han

  Jeg vil vite hva som skjer med transport, fordi de ikke er ryddet om det er gratis eller ikke

 93. Andrey sa han

  Salut!
  Jeg for eksempel hvis du er i Pitesti, hvor jeg måtte betale toll og hvor lite det vil koste når du kjøper en innhegning for Samsung Galaxy 3 S19 dollar etter Ebay

 94. Salut! Jeg ønsker å kjøpe akkurat den Android-enhet oppdager at du har på eBay TRONSMART MK 908 samme fjernkontroll, men kan ikke finne en du QUWERTY det! hjelpe meg med en link?

  • Adrian Gudus sa han

   Koblingen til fjernkontrollen du har i teksten over opplæringen ble presentert fjernkontroll.

 95. ala ikke finne ham på 80 dollar

 96. Jeg ønsker å kjøpe en motorbåt på ebay og vet ikke hvor mye frakt kostnader, hvis noen har noen ide du fortelle meg litt

  • Selgere på eBay er rundt om i verden. Hvis du kjøper fra Kina, er transport gratis, men du må betale til oss i posten, mva og toll. Andre land og transport laga betalt moms og toll. Hvis du kjøper i EU, vil du bare betaler transport.

 97. Du har gått gale med "Paipa Paipa Paipa"!

 98. Nicolae Popescu sa han

  Hvis du kjøper fra en selger flere objekter (som kan gå inn i en liten pakke) vil betale transport bare én gang eller for hver enkelt? Ex. kjøpe produkter A, B, C, etc., som oppstår for hver $ 5 transport, vil transport av x være nx5 = 3 5 15 = $, eller $ 5. takk

 99. Cornelia Cismaru sa han

  Takk for info og tips!
  PS: Mitt egentlige navn er ikke en spøk.

 100. Dan Catalin sa han

  Her er den feilen jeg bestilte et produkt som du ikke jeg er interessert og jeg vil ha pengene tilbake hvordan du gjør?

 101. Mitt navn Emil, er medlem EBAY, og vi vant auksjonen to artikler, hvoretter disse I / ble sendt fra Tyskland av avsenderen, nevner jeg at mine produkter var stasjonert rundt to måneder her, mens kurer Cargus ikke m / kontaktet på noen måte, og selvsagt de ble returnert til avsender expeditor.Evident vi kontaktet i Tyskland, en i / du sa for å videresende pakken vil være / jeg betale igjen 28 euro og andre 12 euro.nu er det største problemet, men hvordan kan foreta betaling mot disse avsenderne, fordi vet ikke prosessen, du / jeg anbefale? som alltid med takknemlighet og respekt for deg, venter svar Emanoil Ardeiu

 102. Sir, jeg heter Emil, er medlem EBAY, og vi vant auksjonen to artikler, hvoretter disse I / ble sendt fra Tyskland av avsenderen, nevner jeg at mine produkter var stasjonert rundt to måneder her, mens kuréren Cargus ikke m / kontaktet på noen måte, og selvsagt de ble returnert til avsender expeditor.Evident vi kontaktet i Tyskland, en i / du sa for å videresende pakken vil være / jeg betale igjen 28 euro og 12 andre euro.nu er det største problemet, men hvordan kan foreta betaling mot disse avsenderne, fordi vet ikke prosessen, du / jeg anbefale? som alltid med takknemlighet og respekt for deg, venter svar Emanoil Ardeiu

 103. Radu Mihaila sa han

  Jeg hilser dere vil og opplyst meg om jeg kjøper dette product'll må betale noe ekstra ?? "https://checkout.ebay.com/xo/view?pagename=ryprender&sessionid=404940361015"
  Jeg nevner det var at samfunnet ... men vet ikke nøyaktig hvilket land ...: D
  Takk!

 104. collectionarul sa han

  Hei Cristi
  Hvis du ønsker å selge ting på eBay International som det kan transportere til USA eller andre kontinenter?
  Collectionar mineraler er og ønsker å selge noen antikviteter og mineraler størrelse museum (20-30kg)
  på EBAY ikke hvordan det kan selge den og levere den Crap.Vennligst kontakte meg via e-post.

 105. Laurentiu sa han

  Jeg ønsker å spørre ... hvordan kan du selge noe på ebay ???

 106. et spørsmål: hvis selgeren på e-bay i Storbritannia har rett til å be betaler frakt (som en smartpost rate $ 40 8 $)? Du sa i transport opplæringen i EUs gratis!

 107. Adriana sa han

  Cristi bra hvis jeg har et spørsmål ... kan du hjelpe meg å 2 wk etter at jeg ga kommando av en jakke jeg ikke lenger vises på listen over produkter bestilt ... og når jeg tilgang til min jakke koblingen vises slik:

  Denne oppføringen har blitt fjernet 201466631304, eller dette produktet er ikke tilgjengelig.

  Vennligst sjekk at du har oppgitt riktig element nummer.

  Det oppføringer 90 eller flere har sluttet dager siden vil ikke være tilgjengelig for visning.

 108. hei! Gratulerer opplæringen. Jeg lærte mange nyttige ting fordi jeg Incept å kjøpe forskjellige ting på eBay, men jeg har en misforståelse: at enkelte produkter i pris, "porto kostnad". Fra hva jeg forstår av video disse kostnadene gjelder ikke hvis de kjøper i EU, men jeg snakket med en selger i Storbritannia, og fortalte meg at prisen vi byr, legger vi de "porto" . Selvfølgelig disse kostnadene gjelder bare for produkter utenfor EU? Takk!

 109. for shopping på E bay, som betales i lei -at jeg forstår godt at du bruker i lei? Det er mer lønnsomt å betale seg i dollar eller bankgebyr du mer enn valuta allerede?

 110. Hvordan er det mer kostnadseffektivt å handle på E BAY kortet TOKEN BCR, dens dollar lei, hvis du vet noe transaksjonsgebyr i dollar?
  mersiii

 111. Costi sa han

  Hello! hvordan kan jeg kansellere en bestilling etter ebay? kreves er proceduraÂ?

 112. Cristina sa han

  Hei Cristi hvis du lever for tiden i Targu Jiu, men i Timisoara, og ikke kommer hjem veldig ofte si at jeg har bare visa flytende her hvordan du gjør og hva du skal gå for å plukke opp produktene på innlegget aici.Ms.

 113. Andreea sa han

  Men hvis produktet er gratis frakt ikke lenger betale de skatter ikke gjør det?

 114. Costel sa han

  Jeg lastet ned programvaren på telefonen ebay konto og jeg kom ut, og min bror spilte på telefonen min og vet ikke hvordan han klarte å 90 eur bud for en pensula.si fortsatt ikke vet hva de skal gjøre for å ikke få børste eller hvordan du sletter et bud. Som løse dette problemet?

 115. Ramona sa han

  Vær så snill, kan noen hjelpe meg å gjøre en bestilling på ebay.uk. Jeg har ingen PayPal-konto, og jeg trenger det produktet i 7-10 dager max.
  http://www.ebay.co.uk/itm/331754330019
  Takk! Ramona

 116. Jeg har et spørsmål ... .plata skal gjøres før levering ??

 117. Andreea sa han

  De tar ut penger som ble gjort når bestillingen må være nødvendigvis i $ / €? Eller ikke viktig? Jeg mener med tanke på at penger på MasterCard far er i lei, som det vil gjøre betalingen? Eller et annet spørsmål vil være: Når levert til min adresse i landet noen kommer til å levere, eller de kommer fra Storbritannia?

 118. Hei,

  Jeg ønsker å kjøpe et produkt og selger er fra Tyrkia og fra hva jeg forstår produktet vil komme i Bucuresti. Jeg er fra Slatina og jeg ønsker å spørre om det er en metode for å levere post (toll) i Slatina der jeg bor.
  Det er produktet: http://www.ebay.com/itm/Samsung-NX-16-50mm-F2-2-8-S-ED-OIS-Premium-S-Zoom-Lens-/291857935208?hash=item43f416ab68:g:-8EAAOSwv2JXwgzu

  Takk!
  Vio

 119. Howdy! Jeg gearbest erfaring på eBay, men gjør det ikke. Jeg gjorde min første bestilling og jeg fikk sporingsnummeret som OZ123456789PY. Hva har denne typen innlegg no.?

 120. Constantin sa han

  Spørsmål: Hvis jeg kjøper en DSLR på eBay er sannsynlig å få en forsikring fra ham? Dispatch programvaren er laget fra Frankrike til England.

 121. God kveld Cristi vet du om du kan kjøpe i avdrag på amazon eller ebay? Jeg ønsker å kjøpe et produkt, og det er slags dyr sal ville jeg betale i avdrag og ikke vet om du kan. takk

 122. Hei,
  Hvordan kan jeg kjøpe en myk falle av ebay? Jeg har sett at prisene er svært lave, og får lisens til AutoCAD LT?

  Vennlig hilsen,
  Ovidiu

 123. Jeg har et spørsmål, og jeg ... Jeg fant en bil i Tyskland, og selgeren (privat) fortalte meg at han har gått så mi'o vil sende gjennom ebay, ebay konto og jeg betale for 5 dager jeg tid til å prøve bilen, etter som, hvis en bil passer meg betale, hvis ikke, ta imot betaling og bilen går tilbake. Jeg gjorde ikke betale med ebay, jeg har facut'o kunnskap, men i dette tilfellet alle mi'au sa at han ikke høre biler kjøpt så ...
  Mange takk!

 124. Hei, jeg har et spørsmål dvs. hvis de kan kjøpe et produkt beskrevet som originalen, men faktisk være falsk? Det er et par solbriller med en pris mindre tvilsomme enn normalt. Selgers nettsted i Storbritannia. Takk på forhånd.

  • Adrian Gudus sa han

   Hvis noe er for godt til å være sant, det sannsynligvis ikke sant. Se på vurdering / r selgerens rykte.

 125. Mari_ned sa han

  Jeg kom inn ebay.co.uk for en bil, og jeg fant .... Men spørsmålet er om du tar frakten mot et gebyr. Men hvis de ikke transporterer selv «contracost», hvordan kan de få det i landet? Jeg vil gjerne ha et svar eller minst litt informasjon hvis det kan .. Noe logisk eller konkret. takk

 126. Andrei Silviu sa han

  Jeg ga en ordre fra desember 2017, men jeg har ikke mottatt noe før nå, men pengene har blitt trukket tilbake. Jeg vet egentlig ikke hvilken kommentar jeg kunne gjøre. Jeg bestilte en telefonvisning som ikke er tilgjengelig for oss, men jeg mottok ingenting unntatt bekreftelse på at 27 desember 2017 og 15 januar 2018 kommer i landet. Fortsatt ingenting.

 127. Ioan Ghira sa han

  Takk, Cristi!
  det var veldig nyttig!

 128. Ruxandra sa han

  Jeg byr et produkt og l.am vant. Vedkommende forteller meg til å betale dem raskere enn han trenger penger. Hvordan vet jeg at etter at du betaler, vil produktet komme meg eller selger vil lure meg?

Tilbakesporinger

 1. [...] Detaljene for å kjøpe seg selv (ebay avgifter, moms, transport, toll, etc.), for dette har vi en tutorial om shopping på eBay. Først av alt du trenger å vite noen detaljer om den optiske stasjonen, slik at du kan [...]

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.