Hvordan laste ned torrenter med høyere hastighet med bitcomet - videoopplæring

I denne opplæringen vil vi oppdage et alternativ til klienten Utorrent for å laste ned torrent nemlig Bitcomet at jeg kjenner ham i lang tid, men nå selv overrasket meg med hastigheten på nedlasting, som var høyere enn nedlastingshastigheten som jeg hadde vanligvis utorrent.

Jeg vil si at jeg har en ganske stabil hastighet både internt og eksternt og det skjer ikke veldig ofte for å overskride noen grenser (250k - 350k), men i dag da jeg gjorde denne opplæringen med Bitcomet økte hastigheten min med omtrent 50 % sammenlignet med normal hastighet jeg hadde.

Gir oss BitComet, først og fremst har en modulus meget interessant forhåndsvisning, som hjelper oss å visualisere en del av en film, selv om det ikke ble lastet ned bare i forhold til 15%, dette kan bare gjøres etter nedlasting og installere en ekstra spiller som vi anbefaler det til de av BitComet (nedlastede bildene fra filmen har ikke sett tutorial fordi fange programvare, men jeg har sett dem).

På høyre side har vi mange linker til torrent trackere tilgjengelig som gjør livet enklere og sparer oppføring google hele dagen.

Selvfølgelig for de som ønsker nettstedet er tilgjengelig videotutorial.ro en torrent søkemotor (søkemotor torrent) er veldig rask, og at vi sammen med en Google-prosjekt jeg satt opp spesielt for deg, og er gratis for alle verden, inneholder noen filtre på toppen søkemotoren torrent for å skille resultatene basert på søkefunksjoner, vil søket utføres på dedikerte og høyt verdsatt trackere som vi har valgt.

Jeg inviterer deg til å se denne videoen opplæringen om BitComet, og hvis du vil at andre torrents video tutorials finner du på vår hjemmeside via denne søkemotoren på toppen av siden.

Cristian CismaruRelaterte Guiderkommentarer

 1. bestikkelser sa han

  cl best tutorial site .. gratulasjonskort…. men fremdeles har jeg et spørsmål: hvordan noe nytt vises på nettstedet, og jeg prøver å se det, jeg kan ikke vente på at det skal lastes inn ,,,,, og det lastes…. og den lastes ... og den lastes, og opplæringen åpnes fortsatt ikke ... kan du hjelpe meg med et svar?

 2. Interessant opplæring, jeg kjente bitcom ... Jeg brukte den for lenge siden, men PC-en beveger seg veldig med den "hallea" mange ressurser ... hvis du hadde to torrenter for å laste ned PCen din var klar til å dø i det minste for meg ... ellers er det ok ... uansett Jeg liker ting som du sa og buskete ... Jeg foretrekker det klassiske, enkle og gode ... Jeg vil ikke ha tusenvis av funksjoner og ikke gjøre noe godt ...

 3. @bestikkelser: bruk som en Firefox-nettleser eller bruk ... veldig mulig ... adik mer enn sikker på at det kommer fra nettet ditt! du har et svakt nett, eller et nabolagsnettverk, jeg har et nett fra RDS og jeg har ingen problemer! min tutorials ikke stoppe selv de nettopp lagt til på nettstedet ... Se k vi har noen tutorials om hvordan du laster ned, installerer og stiller firefox ... også for operasjonen vi har tutorial ... bruk søkemotoren til høyre for siden ovenfor og se etter tutorials i tilfelle ettersom du ikke kan håndtere disse nettleserne, har vi til og med en veiledning om Internet Explorer 7, jeg personlig anbefaler ikke det ... all Firefox er den beste!

 4. Jeg har følgende problem: når jeg laster ned noe med utorrent, surfer på internett - på forskjellige nettsteder på den tiden er veldig vanskelig for meg, noen ganger til og med umulig .. har du noen forslag? Utmerket disse veiledningene .. bare bra!

 5. Adrian sa han

  @ovvvy: Vel, du så bare på et "forslag" som prøvde denne bitkometen ... for å være ærlig. Jeg tror ikke du får noen resultater, det er naturlig å være sånn ... en torrentklient bruker mye ressurser når den har noe å laste ned! Jeg tror du har noe å gjøre ... og hvis du også bruker Internet Explorer i ditt sted, vil jeg ikke klage ... Internet Explorer er et nettlesersøppel ... ta på Firefox eller jobben, og du vil se at du vil få en annen situasjon , vi har akkurat her på siden tutorials om 3 nettlesere, hvordan du laster ned, installerer og stiller dem ... det handler om Firefox, opera, Internet Explorer 7, du finner dem ved hjelp av søkemotoren øverst til høyre ... Jeg foreslår at du bruker Firefox!

 6. Veldig vanskelig tutorialu, jeg bruker BitComet siden jeg pc-u og jeg går veldig bra PC-u når du går bitcometu dvs. når nedlastinger, kan laste ned og 5 gang jeg spiller en stund, og alt jeg går greit, med bitcometu hvis du skyter en torrent Varslere med 200 og 2mb / s, og bare gå til forhåndsvisning video filtype, uansett Tutorialu er veldig bra, Tinetio så videre.

 7. Stefan Nicolae sa han

  Jeg er veldig begeistret av klarhet og profesjonalitet som de vises informasjon.

 8. Veldig bra hvis du bruker uTorrent tutorialul.Va felicit.Chiar Jeg skal prøve og har et spørsmål acesta.Dar 2 kunder kan bruke til å laste ned på nytt? Jeg håper ikke det en gang gratulerer deranjez.Inca gjør en utmerket jobb.

 9. @Julian:
  Takk Julian, bruk kan bruke torrent klienter lese som, men du må håndtere dem og at hver av dem vil ønske å være standard (grunnleggende).
  Du kan også bruke dem på samme tid uten problemer, men det er mulig at når hun bruker dem begge samtidig heller hindre systemet.

 10. Bruk noen bittorrent 2 år 1 måned, men at BitComet nedlastinger med 20% høyere repede.Sunt veldig begeistret for det, og jeg gjør ikke asteptamla så performante.Va Mutum venter på din innsats og omfattende opplæring på Ubuntu Linux (operativsystem som jeg ønsker å gå) og videoredigeringsprogrammer.

 11. @ovvvyJeg sier vi prøver å tinker med innstillingene, spesielt nedlastingshastigheter og laste kanskje du forlot standardinnstillingene, ubegrenset, hver, og laste ned og laste opp og deretter uTorrent bruker selvfølgelig all den hastigheten ett av nettet.

 12. @admin_cristiCristi har du ClickNet 6 Mbps?

 13. @bl:
  Jeg og tutorials ClickNet men ikke bruk netul fra ClickNet.
  Jeg har to forskjellige nettotegning, en fra en leverandør romtelecon og en ukjent.

 14. Salut.Referitor forhåndsvisnings kan også bruke VLC Media Player vil åpne jevnt og neterminate.Totusi filmer har et problem med BitComet de bruker mye nedre høyre timp.In jeg wan vises i gult i stedet for grønt, og jeg sier det blocat.Ce jeg kunne gjøre om aceasca.Am avinstallert og brannmur på vinduene og slått av, men likevel jeg degeaba.Ce kan være?

 15. Corleone sa han

  PT ovvvy Det er slik jeg lider, og jeg er fordi antivirusprogrammet ditt er satt til å skanne det du laster ned og normalt gjør alt vanskelig, jeg lider slik når jeg bruker Bitdef ... ..

 16. @Corleone: Bitdefender og Kaspersky og AVG er i utgangspunktet med høyest ressursforbruk! Bruk Avira er et ekstraordinært godt antivirusprogram med en veldig god deteksjon og et veldig lavt ressursforbruk, det er ideelt for både svake, mellomstore eller gode systemer! du har 3 nivåer av innstilling, grunnleggende, minimal og avansert! bruk "basic" eller standard på engelsk ... og alt er ok. Jeg har brukt det i lang tid, og jeg hadde ingen problemer med det! Vi har til og med en veiledning om Avira!

 17. Først og fremst, jeg har begynt med opplæringen ... Jeg bruker bitlord, men i 2 dager laster jeg ned med 65 / 68kb, dette er maksimalt, og jeg laster vanligvis ned med maksimalt 205 / 250kb ... mer mia-anbefalt bitcom ... kan du gi meg flere detaljer, takk ??

 18. LoRduS! sa han

  sTiEEe CaRevAA hvordan kan legge til trackere til bitcomeeeTT ???? hvis så cool_romik_7 min id!

 19. @LoRduS!: vennligst søk etter alternativer eller preferanser ... alternativet Søkemotorer og skriv nettadressene ...

 20. beb3_mykk sa han

  noen ganger er det vanskelig for meg u torrent .... super noen ganger og det krasjer og pcu laster ikke noe på nettet ... .nus dc ... selv om jeg ikke skyter nimka ... og selvfølgelig tar ingen det fra meg, men det fungerer hardt nettet krasjer på grunn av Utrrent når det lyses likestrøm ???? andre ???

 21. bad brødre, du gjør en veldig god jobb..gratulerer: D: D mie men jeg kan ikke se denne opplæringenX (X (X (... kan du fortelle meg hvorfor takk takk ... :) :) :) :) :)

 22. Gode ​​opplærings super gratulasjoner jeg har et spørsmål? :(
  Hvis du på meg med uTorrents laste med 66kb / sek! BitComet nedlastingshastighet forandring noe? Ta scrietzi
  Takk gratulerer gang inka

 23. @Lilian: det er ikke en regel !!! for meg bit goes ... last ned med mindre !!! til andre med mer ... avhenger av nedlastings- / opplastningshastigheten din ... vi er ikke gud å vite ... installer det og se hvordan det fungerer ... hvis du er fornøyd ... i utgangspunktet cik så det burde være raskere å laste ned som utorrent, men det er ikke regel!!!

 24. Tusen takk! Adrian! CheatEngine 5.5 du prøvd?

 25. @Lilian: Nei, jeg vil ikke engang prøve det ... Jeg brenner ikke for chat ... Jeg har viktigere ting å gjøre !!!

 26. Jeg forstår ikke! Hva kan dette programmet representere? Har det noe: uregelmessigheter?

 27. @Lilian: En juksemotor som brukes til online spill og ikke bare ...

  Om Cheat Engine

  Cheat Engine open source verktøy utviklet er året for å gi deg overtaket i spill, men også inneholder andre nyttige verktøy for å hjelpe feilsøking spill gjør til og med vanlige applikasjoner.

  Den kommer med et minne skanner raskt kan skanne for variabler som brukes i spillet og lar deg endre dem, men det kommer også med en debugger, disassembler, assembler, speedhack, trener maker, direkte 3D manipulasjon verktøy, system inspeksjonsverktøy og mer.

  For nye brukere er det anbefalt å gå gjennom opplæringen (den som kommer med Cheat Engine, du-kan finne den i programlisten etter installering) og av minst kommer til trinn 5 for grunnleggende forståelse av bruken av Cheat Engine

  Hva gjør dette med torrents? Fra mitt synspunkt har det uregelmessigheter og selv vurdere det er en hack verktøy

 28. Spoate gi deg et spørsmål? Fortell meg er det ingen program på nettet som kan selv heve putzin nedlastingshastighet? Eller noen prog vil ikke endre hastighet! Alt avhenger av hvilken pakke du?

 29. 5.5 med CheatEngine kan jeg gjøre det ved utorrents ligne snylting med 2mb / sec.Arata at så snylting hastighet, men hastigheten er fortsatt aceeashi! :)

 30. @Lilian: Hvis jeg ikke tar feil ... er du ikke en moldovisk fra Republikken Moldova? Jeg er glad for at dette nettstedet har kommet dit !!!! se på veiledningen om xp-antispy skriv opp her på siden vår øverst til høyre søk, se opplæringen nøye !!! Jeg håper det hjelper deg !!! Jeg sier at du er moldovisk fordi du sier om programmet, programmet ... og det er slik jeg vet at moldovere snakker, har jeg rett? 🙂 Du har ikke mye å gjøre ... alt avhenger bare av pakken, av leverandøren som gir deg nettet ... hvis du ikke har ... eller hvis du har en mikhastighet hvor skal du presse mer? ja, det er programmer som hjelper, men hvis leverandøren ikke gir deg den rette forgjeves ... Jeg sa at du følger den veiledningen om xp-antispy

 31. @Lilian:
  Nedlastingshastigheten er avhengig av båndbredden du tilordner leverandøren din Internett-hastigheten avhenger også av en i nedlastingen hvis en som du laster ned er båndbredde til å laste opp mindre automatisk, kan du laste ned langsomt.
  Ikke nøl med hvilket som helst program for å øke nedlastingshastigheten.
  Ofte en brannmur som begrenser antall linker du har i deg nettverk med klienten.
  Hvis du ikke har angitt bittorrent-klienten riktig, kan tilkoblingene bli "kvelet" eller begrenset.

 32. Takk! Du sa at du har rett i at jeg anser meg selv R.Moldova.Dar romanen Do you like!! D.totusi romanen er ett folk Akkurat som vårt språk var Russified putzin ellers normal!

 33. @Lilian: Jeg kunne sverge at jeg ikke har noe med moldovere å gjøre, du kjenner, og jeg anser dem fortsatt som rumenere. Jeg elsker dem, jeg elsker alle mennesker bortsett fra sigøynere, jeg er ikke rasistisk, men jeg svelger ikke sigøynere, moldovere er gode mennesker jeg var i Moldova, jeg hadde en kjæreste ... Et forhold på 2 og et halvt år med en moldovisk jente fra Branesti ... Jeg ønsker deg lykke til og håper du vil fortelle andre om dette nettstedet !!! Respekt og hilsen til alle moldovere !! det er bare opp til deg å chisinau ... dobrivecer patan, og å holde det syk, pajalusta !! Jeg har mange moldovere i rotlisten..Jeg er nysgjerrig, hvordan kom du til dette nettstedet? Du er ikke en av rotlistene mine ? at jeg har statusen til dette nettstedet ...

 34. Ja snakker super !: Iam D.apropo få kolleger rådet til å besøke området! Jeg håper å hjelpe sine shi! Kan du fortelle meg hvor du skal ta programmet Teamviewer? Å surfe på andre PC av en venn? jeg håper du forstår hva jeg skrev! :)

 35. Nei! Ikke vet jeg! akkurat som en nabo rådet meg til å gå! Jeg sa at det er mange nyttige opplysninger p / u PC

 36. @Lilian: taks ... skriv inn google akkurat som TeamViewer og klikk på det første resultatet ... det er gratis, last det ned fra det offisielle nettstedet, hvis du ikke legger denne rot-ID-en i listen, så gir jeg den id-en er: ady_gudus Lykke til! ! Synd at jeg hadde en konto på irq, men jeg vet ikke nummeret eller id-en ... ellers vet jeg ikke hvordan jeg skal gjøre det.

 37. ! Forresten jeg bruker ikke noe søl jeg elsker deg mer ISQ: D

 38. Hva anbefaler du jeg bruker Opera eller Firefox? Jeg har ikke noe imot spørsmål som gir deg så! :( Men jeg virkelig ønsker noen råd utile.Daca jeg 512 mb ram, som mir windows må installere på datamaskinen min?

 39. Jeg vil prøve å få rotet av broren

 40. @Lilian: Selv om jeg liker Firefox mer vil jeg anbefale deg operaen, se k vi har veiledning om 3 nettlesere og om opera og om Firefox og Internet Explorer 7, du må skrive inn søket øverst til høyre på siden vår, navnet på nettleseren, gå inn og du vil finne veiledningen ... du ser på alt og velger hva du vil ... Jeg anbefaler arbeidet !!! Legg igjen ID-en din, så kontakter jeg deg ...

 41. Takk!

 42. @ Adrian
  Vennligst cautama rot
  Lilik_1995 vennligst

 43. hilsen Jeg har nylig trakk nettet. Å være en nybegynner, jeg måtte søke etter informasjon, og dette området (tror jeg sier det) jeg var en stor hjelp.
  Jeg kjørte inn i et problem. Harddisken er fragmentert i flere partisjoner, og oppstartbar (C: \) har bare 4 Gb av disse er gratis cam 300Mb. Jeg vet at jeg må ha et minimum gratis 200 Mb, men ønsker å øke 10 Gb.
  På denne anledning, kaller jeg på deg og det gode vil be deg om å gi meg noen tips. Jeg er villig til å reinstallere OS.
  Når jeg kommer tilbake, vil jeg at du skal holde det det samme fordi du vil glede mange "førsteårsstudenter", som meg.
  Takk for tålmodigheten som du har hatt til å lese denne meldingen. Vennligst send din sir.

 44. boby_admin sa han

  @Alex:
  Hvem fortalte deg at du må ha et minimum 200mb vrøvl
  C-partisjonen og ikke bare må du være 15% av ledig partisjon som å defragmentere harddisken skal gjøres i god stand
  Jeg anbefaler deg å gjøre det 15-20 giga dette kurset hvis du lar plass på hard
  Hvordan harddisk?
  Det er to måter du kan løse dette problemet, men uansett hvordan du velger anbefaler jeg at du formatere partisjonen på C eller hele harddisken
  1 kan bruke et program som gjør dette f.eks Acronis Disk Director er et veldig bra program, og veldig enkel å bruke og ganske intuitivt jeg si
  2In når du ønsker å installere Windows du har muligheten til å lage nye partisjoner, slette dem, etc.
  Før jeg anbefaler at du ser denne videoen opplæringen
  Dessverre lydkvaliteten er ikke veldig bra, men jeg er sikker på at du håndterer

  https://www.videotutorial.ro/?p=425

  https://www.videotutorial.ro/?p=679

 45. hilsen Jeg så videoene kommentarer! Hva kan jeg si stort sett vet disse tingene, men det var bortkastet tid å se dem fordi jeg kunne sette rekkefølgen ideer og lærte mange nye ting og pen.
  Takk for at dere har svart på mitt budskap! Når du formatere harddisken og installere OS vil fortelle deg utfallet.
  Mer enn sannsynlig har du mottatt meldinger fra mange mennesker som har funnet løsningen på ulike problemer de har opplevd i PC-en. Jeg kan ikke annet enn å fortelle deg at inntil jeg oppdaget dette nettstedet, måtte jeg gå til biblioteket og lete etter informasjonen som gjaldt meg. Mesteparten av tiden snublet jeg over mengden utenlandske forestillinger jeg kom over, og du fortsetter ikke ...
  Det jeg liker med jobben din er enkelhet d-du presenterer ting ganske komplisert i dette feltet.
  Så holde alt så !!! Takk!

  Postscript: HDD er 80Gb.

 46. Vasile sa han

  Hei alle sammen! Jeg har også forvirring. Jeg er en nybegynner i AT, og har i noen tid et dataabonnement fra orange. Her har jeg ingen dekning, bare EDGE, og ofte må jeg vente lenge til- Jeg sjekker e-posten min ... hastigheten som er skrevet i kontrakten er 384 Kbps, men for det meste overskrider den ikke 2-3 Kbps :(

  Merkelig, før abonnementet fornyes hastigheten jeg var glad for at jeg hadde: - /

  Jeg tenkte å komme med en klage til ... forbrukerbeskyttelse, men jeg ser ut til å se hvilken hastighet som ville være på nettet hvis det ble gjort en sjekk fra deres side :))

  Hvis selv en tiendedel ville gå Paret ville være fornøyd.

 47. Iuliu sa han

  Hei, jeg har også et problem med torrenter, alle sammen: D, på bitcomet forteller det meg at porten er blokkert (ikke last ned de andre programmene), jeg søkte på google og kom til et forwords havneside , Jeg lastet ned et program derfra: "PF Config" men jeg vet ikke hvordan og hva jeg skal velge og hvilke rutere eller porter jeg skal sette. Takk skal du ha.

 48. Adrian sa han

  @Iuliu: Har du lest kommentarene ovenfor alle? Hvis du ikke har rooter du har ingenting å gjøre port forwording !!! Se om du kommer inn i den og opprette brannmurregel torrente.Daca kunde leste kommentarene ovenfor har problemer løst nå, og ikke lenger legge ut en gang hva som var allerede lagt ut, kan du lese kommentarene før du legger, er det mulig for noen du har hatt det samme problemet før deg!

 49. Hei, mitt navn er Robin og jeg har et spørsmål.

  for å laste ned fra eksterne trackere …… ..ffffff 50kb / s og kassetten min tar 700kb….

 50. boby_admin sa han

  @l3v3l:
  Hvis du extrerna av 700 kb bandet .. det betyr ikke at du må laste ned direkte 7oo Yorkere og du har tålmodighet, og du vil se at vil øke nedlastingshastigheten
  Kristus gjorde flere opplæringsvideoer knyttet til torrents du anbefaler dem og ur
  Gjerne vil du finne mange svar på din itrebarile

  https://www.videotutorial.ro/?p=89

 51. måker sa han

  veldig høyt tutorial BitComet jeg bruker utorrent, men jeg tror jeg var ham Flos på BitComet skyte godt med ham har god fart, vet ikke for meg virker det super'll se mens tusenvis av takk for det du gjør nå tror at hvis de videtutorialele miar gjøre cristii alle elsker ham veldig godt og rolig explika ikke hastverk Boby er raskere for oss nybegynnere vet vi ta det sakte steg for steg fff.tare videotutorialele jeg liker ærlig vi lærte mye av du vet hvordan de skal oppføre seg med folk på en enkel måte som ikke bruker det må la meg si at du tror at gutter mobber tinetio alt slik at du er nummer 1 være sunt å gi oss mange flere videotutoriale vil virkelig elsker og takk eksisterer

 52. stefan sa han

  Hvor vakkert er dette vidiotutorial og flere kopper bagage

 53. junyorw90 sa han

  Jeg har et modem fra oransje .. når nedlastingen starter, begynner det med over 1 mib og pormaen faller til 400 kib ... hvorfor: S ...

 54. Kan noen hjelpe meg der på varslingsinnstillingene er noe jeg opplastingshastighet sette en netto 7mb hvordan skal jeg sette den opp? CNV hjelpe meg fordi snylting alle 4o kb / s og laste det større? Vennligst?

 55. Noen hjelpe meg please?

 56. Adrian sa han

  @Dany: Du kan ha en nedlastningshastighet på 1G som kineserne, fordi dette ikke er viktig, men fra hvor mange du skyter og hvor du skyter hvor mange såmaskiner du har ... det betyr noe ... du setter så mye du vil ha hastighet ... det er ikke en standard at den må være på eller høyere enn eller mindre enn ... se på opplæringen og sett som i opplæringen ... Jeg sa til deg selv om du har høy hastighet, ikke bare dette er viktig, og ikke bare nedlastingshastigheten din avhenger av nedlastingshastigheten, men av antall seedere, hvor mange har den filen på hvem trekker det hvor mange som er aktive når du drar den filen og hvor er de du henter fra ... hvilket land ... osv ...

 57. boby_admin sa han

  @Dany:
  Hvis du tror en shoot direkte 1-2 mega per second're galt
  Du kan ha det beste nettet og i verden for ikke å trekke av ODC
  Du må ha tålmodighet fordi hastigheten vil øke svakt
  Hvis du gjøre akkurat som opplæringen innstillingene er ok
  Vennligst se denne videoen opplæringen halerota uten å hoppe
  Det er det fine med disse video tutorials fikk ikke etter at du har sett det en gang og aldri se det igjen og igjen og igjen til du forstår at det er gratis og ikke trenger å betale billett på kino

 58. CosTkn sa han

  Jeg likte det på slutten, med en forhåndsvisning, fordi Cristi sa "se hva en god kvalitet" men jeg så ikke noe, det var en svart skjerm på spilleren og jeg lo =))
  Interessant toturial.
  Du har rett, som andre gjør Cristi.Nu inceleg gasesc.Am venner ber meg om å lete etter noe og finne dem på første forsøk, og de kjempet for dager .: |
  Lykke til!

 59. @CosTknJeg var ikke klar da jeg så på skjermen, men ikke fange programvare fange som streame.
  Det skjer noen ganger og sånt.
  Det er en i Kaspersky Internet Security Tutorial hvor jeg presenterer travelt virtuelle tastaturet på skjermen til KIS og opplæringen ikke se noe der jeg forklarte i teksten.
  Jeg er glad jeg gjorde zinbesti noen ganger gjør noe dritt uten deg realisere, men å vite at de er de mest vellykkede.

 60. Costel sa han

  hei, veldig bra tutorial, tror ikke det vil endre hastighet, uTorrent vi hadde en toppfart på 1 MB / s

 61. albastru_1979 sa han

  Jeg ClickNet nettet, og jeg er 4 og ruter for pc.Am ønsket å unvat å løse BitComet ptoblema fra nedre høyre hjørne: Du kan fortsatt BLOKKERT nedlastingshastighet kan være UT IKKE brannmuren OG MEGET FAST.PLEASE NAT router konfigurasjon! jeg søkte på nettet for å PAMANT.VA Men min engelsk er vennlige hjelpe meg ELLER KAN trinnvis tutorial GJØR ET pROBLEM MED DENNE pROBLEM MED FLERE PT dE er forventet ASTA.MULTUMESC!

 62. Ionut sa han

  ba bagameas i sin netul og deres torrents
  . Jeg 10 mps fart og går ikke veldig torrentu
  en elendig film jeg var med ham 2 timer
  30 min film

 63. Adrian sa han

  @albastru_1979: Du må portere rooteren til å fungere, vi har flere opplæringsprogrammer om rooter, skriv i søket øverst til høyre: "Sette opp en trådløs ruter for nett-nabolagsnettverk fra romtelecom og for nett fra rds" eller "Sette trendnet-ruter for port forwarding med virtuell server og dmz ”ja skriv inn så finner du opplæringsprogrammene!

 64. Adrian sa han

  @Ionut: Tror du virkelig at du har 10mps? :))) å vite at nedlastingshastigheten på torrenter ikke bare avhenger av nettohastigheten din !!! men også etter antall fartssåmaskiner som de laster opp med ... forgjeves har du 10M hvis den du skyter fra har en opplastningshastighet på 20kbps 😉

 65. albastru_1979 sa han

  takk først og fremst for svarets hastighet! men kanskje jeg var mindre eksplisitt: Jeg har ikke en trådløs ruter ... eller kanskje innstillingene fra den trådløse ruteren er de samme? et modem fra clicknet DE 6 speedtouch og fra det starter jeg med en edimax br-6104ik router som starter på 4 stk inkludert min. Jeg så opplæringen med bitcomet og jeg satte også inn bitcometer, men nederst til høyre har jeg: BLOKKET DU KAN FORTSATT LADE NED UT HASTIGHETEN KAN IKKE VÆRE VELDIG RASKT. NAT ROUTER-KONFIGURASJON! Hvorfor er det ?? ruteren min er konfigurert på samme måte som en trådløs router ?? Jeg gjorde noe annet i dag! Jeg håper du tar meg til lyset! TAKK I FORHÅND.

 66. Adrian sa han

  @albastru_1979: De har de samme innstillingene, det er fremdeles rooter, men det kalles wirles fordi det er med "antenne", det er trådløst ... ellers sender de begge det samme

 67. @albastru_1979: Gjør din hvordan du gjør dette nettstedet portforward:http://www.portforward.com/,cauta skriver ruteren, og du vil finne nyttige indikasjoner.

 68. ALBASTRU_1979 sa han

  TAKK PT forrige svaret DET ER nettsiden ovenfor [:http://www.portforward.com] OG program som jeg mener PFCONFIG, jeg hadde! Men jeg kan ikke gå med ham
  AM og lisens til EL
  Det kostet meg $ 30 VET IKKE HVA jeg skal legge i bokser ALEA jævla ... ..POATE ISI head knock MN ... .MULTUMESC!

 69. Du kan hjelpe meg å gjøre innstillinger i BitComet?
  Jeg har alltid gult lys vises (låst) i stedet for grønt lys.
  Jeg bruker et clicknet-modem ... romteleco.
  vær så snill

 70. eronik sa han

  STECF så det er super vanskelig ... og jeg .da ham et problem ... ..l gjorde akkurat det tutorial, men forventer at han hele minutter, og jeg vokser ikke i det hele tatt downloadu ... forbli hele 0.0 kb / s ... ..poate noen hjelpe meg?

 71. Albert sa han

  En annen torrent-søk vil sikkert gå

 72. hvordan kan jeg tvinge ham til å gå co større hastighet ?????

 73. Adrian sa han

  @DXC: Fjern en gang for alle at deauna hodet !!! KAN IKKE HIGH SPEED NET, kan du gjøre noe SA AI høyere hastighet enn tilbyr PROVIDERU, DET NOEN SET magi som forteller vokse SPEED NET, ALL programvare som hevder å gjøre dette ER BARE Å få markedsføring metoder for å tjene penger, pålitelighet og naivitet av mennesker, kan du begrense tilkoblinger som betyr at du kan sette BEGRENSNINGER iKKE LASTE NED høyere hastighet 500KB men hvis PROVIDERU ITI gir noen båndbredde kan ikke gjøre noe SA begrenset pause, gjøre noe for å øke hastigheten eller båndbredde!

  Provideru ikke tilordne din! Det tildeler båndbredde leverandør !! Så hvis du ikke 1Mb bety at jo mer du skyter fra hvor som helst! men som 1Mb er at du kan oppnå hastighet, hastigheten som du kan laste ned, det er alt! Jeg 3M båndbredde, det betyr ikke at 3M skyte fra hvor som helst !! Men som både kan få, er at grensen, så kan oppnå!

 74. Tenti sa han

  ja det er veldig bra tutorial for nybegynnere. Sjekk her om dette er hvordan å øke hastigheten nedlastinger http://img154.imageshack.us/img154/3739/viteza.jpg

 75. c71st1 sa han

  Hvordan kan jeg installere et spill hvis ikke
  ISOs

 76. Katalin sa han

  STECF så det er super vanskelig ... og jeg .da ham et problem ... ..l gjorde akkurat det tutorial, men forventer at han hele minutter, og jeg vokser ikke i det hele tatt downloadu ... forbli hele 0.0 kb / s ... ..poate noen hjelpe meg?

 77. Adrian sa han

  @Katalin: Det betyr at torrent er ikke bra eller ingen seeders !!! søke det andre steder eller kanskje brannmur blokker clientu torrent i ditt tilfelle BitComet!

 78. george sa han

  Hei. Jeg har et problem.
  Den siste linjen under der
  Ikke innlogget lys grå;
  DHT conected grønt lys;
  WAN grønt lys --ip: port; meg
  i stedet for grønn WAN-ip: port er
  gul Blokkert: --ip: port.
  Hvorfor er blokkert ip (gul)
  og hvordan å gjøre det låse opp?
  Zonealarm er installert Jeg avinstallerte
  med Revo Uninstaller og jeg har en annen brannmur.
  Jeg tror det samme problemet, og rapporterte det
  Mr. Nicu på 20 juni.
  Takk for hjelpen.

 79. Adrian sa han

  @george: Kanskje du har en rooter eller et modem ... og i så fall må du gjøre portforwordong !!! Hvis du ikke har en rooter eller et modem, kan du prøve å bruke en annen uTorrent-klient for eksempel eller gå til innstillinger i bitcomet og endre porten!

 80. Adrian sa han

  @Adrian: Beklager at jeg skrev feil, jeg mente portforwording og ikke "portforwordong" som jeg skrev ovenfor ...

 81. george sa han

  Jeg har kabel internett modem TV
  Motorola RDS Constanta.Cum er portforwording?

 82. george sa han

  Jeg har router.

 83. aditzu sa han

  Cristian !!! Flere gutter !!! Er du virkelig seriøs!?!? Har du noe imot om jeg kommenterer litt også ??? Selvfølgelig er du opprørt, men i det minste har jeg tilfredshet fordi minst én person vil lese kommentaren min :))). Jeg fikk lenken til dette nettstedet fra en venn som, mellom latter og hikke, fikk meg til å love å se på ham, jeg så, han hadde rett, etter 20 minutter sluttet jeg å le !! ! Cristian du er et eksempel på en rumensk roman !! Kan være stolt, du kan pekes med fingeren, kanskje til og med belønnes (hvis dumhet blir belønnet). Kan du eller du gjøre denne kule tingen, eller tror du virkelig du gjør noe godt og nyttig?!?! Gutt, jeg mistet 42:10 minutter av livet mitt, men latteren etterpå var verdt det !!! Du er en høylytt person, du ser sjelden en mann som snakker så lenge uten å si noe viktig, men bare for å avvike ... Cristian et tips: Hvis du vil komme med en ny kommentar til noe, foreslår jeg at du dokumenterer deg på forhånd, hvem vet kanskje du det vil være nyttig, kanskje du også vil lære noe ... hva sier du?!? Broren min i 42:10 min klarte du ikke å vise oss hvor mye. han kan være en smart mann !!! Brødre, stopp dette !!! Egentlig !!! Du er kål !!! Skyt deg selv !!! Det er tusenvis som deg ...

  • Jeg er glad jeg fikk deg til å le, kan likevel fortelle oss hvorfor du lol, og vi liker å le.
   Jeg venter med dine argumenter.

  • Alexandru sa han

   aditzuCristian !!! May gutten min !!! Du er virkelig den beste!?!? Kan jeg kommentere det litt ??? Selvfølgelig tankene, men minst jeg satifactia fordi minst én person lese min kommentar)). Jeg fikk linken til denne siden fra en venn gjennom latter og gråt gjorde meg til å love ham at jeg ser det, jeg så, var rett etter 20 minutter jeg slutte å le !! ! Cristian're et eksempel på romersk Romania !! Kan være stolt, pekte han fingeren kan også belønnet (at hvis prostata awards). Kan du, eller du gjør dette i kjølig eller du engang tenker på å gjøre noe godt og nyttig?!?! Badene har mistet gutt 42: 10 minutter av livet, men å le etter at han fortjente !!! Du er en hard, sjelden ser en mann å snakke mens sa ingenting viktig, men å Aber ... Cristian råd: Hvis du fortsatt vil ha meg til å gjøre noen kommentar på noe jeg foreslå deg til deg og dokumentert før, hvem vet kanskje du vil være nyttig, og kanskje lære noe ... hva med deg?!? Min bror i 42: 10 minutter har ikke klart enheter enn å vise oss hvordan hennes .... kan et menneske gi smart !!! Brothers la deg dette !!! Virkelig !!! Du spirer !!! Skyt deg selv !!! Som jeg er th ...  (Cite meg)

   Bai aditzu ikke vet hvorfor du lol at romania ii full av folk som ikke har noen idé å installere et program for å lytte til musikk eller opprette en mappe i hvile slik at jeg kan fortelle deg er et barn som mener han vet alt, og bare så du vet, for å razi.Uita deg selv i speilet og barbering grep.

 84. daogaru sa han

  du sa m kometens penger der musikken er med disse filmene jeg lastet ned de spillene som tar på trorent og oppfordrer alle gratis w

 85. den beste uTorrent eller bitcommet?

 86. dumitru32 sa han

  HaiHva bedre utorrent eller bitcommet?

  Mange sier uTorrent er det beste ...

 87. BitComet beste Nush utorrent dc, men laste opp bare fanget på med det og fangst 3 50 k k.

 88. du er den beste

 89. Jeg har veldig god høy hastighet

 90. BROR SOM ER FORSKJELLIG I AKTIVT OG BITKOMENT SOM MER BN GÅR UTORRENT HVA JEG SÅ I VIDEO ... DETTE ER MER ENN 190KB / S JEG LADER NED MED 1 MB / S
  Så jeg forsto ikke noe fra videoen…. Å BLI

 91. Salutare.Am så opplæringen og jeg har noen spørsmål:
  1.eu sterk dc bruk og forstår ikke hvordan det er her for å laste opp, dele ul.Ce å gi og hvordan vi gir andre i vår datamaskin for å laste opp?
  2.am sett fra kommentarene fra andre, hvis du ikke vet hva modem og (eller) brannmur er mulig å ha problemer jeg download.Eu netto UPC modem og Internett Kasperski Security.E kan ha problemer ikke fungerer og måtte gjøre noen endringer?
  Takk og beklager hvis du liker rare spørsmål, men rookie.

  • LPS: Salutare.Am så opplæringen og jeg har noen spørsmål:
   1.eu sterk dc bruk og forstår ikke hvordan det er her for å laste opp, dele ul.Ce å gi og hvordan vi gir andre i vår datamaskin for å laste opp?
   2.am sett fra kommentarene fra andre, hvis du ikke vet hva modem og (eller) brannmur er mulig å ha problemer jeg download.Eu netto UPC modem og Internett Kasperski Security.E kan ha problemer ikke fungerer og måtte gjøre noen endringer?
   Takk og beklager hvis du liker rare spørsmål, men rookie.   

   Skriv opp i boksen "søk på videotutorial.ro ..." riktige "Installasjon og oppsett apex dc" (uten anførselstegn) trykk enter og du vil finne den opplæringen, og en hale privestel å forstå hvordan det fungerer

   • Adrian: Skriv opp i boksen "søk på videotutorial.ro ..." riktige "Installasjon og oppsett apex dc" (uten anførselstegn) trykk enter og du vil finne den opplæringen, og en hale privestel å forstå hvordan det fungerer  (Cite meg)

    Hei Adi.Mersi apex for denne opplæringen, men jeg tror jeg uttrykt meg med sterk dc stiu.Lucrurile gresit.Cum er at jeg ba om her bitcomet.Eu brukte sterke dc, jeg forstår ikke hvordan det er med torente.Cum laste demningen og andre ta fra oss eller hvordan du går frem torrents? og hvis vi KIS 7 modem og jeg har et problem og bør endres ceva.Mersi og beklager hvis jeg ikke godt forstått.

    • Adrian sa han

     LPS:
     Hei Adi.Mersi apex for denne opplæringen, men jeg tror jeg uttrykt meg med sterk dc stiu.Lucrurile gresit.Cum er at jeg ba om her bitcomet.Eu brukte sterke dc, jeg forstår ikke hvordan det er med torente.Cum laste demningen og andre ta fra oss eller hvordan du går frem torrents? og hvis vi KIS 7 modem og jeg har et problem og bør endres ceva.Mersi og beklager hvis jeg ikke godt forstått.  

     Det jeg vil si her er bare gyldig for trakerele (torrent nettsteder) private som krever at du logger inn eller gjøre din konto for å få tilgang til sin liste over torrents. alt er basert på Ratio, du må ha et forhold som bedre og høyere

     Forholdet er forholdet mellom opplasting og nedlasting. Forholdet beregnes ved en enkel delingsoperasjon. LAD OPP / LAST NED => RATIA.

     1. Vi tar en konkret sak (verdiene er avrundet beløp å være lettere beregninger):

     Fanica har globalt forholdet 1,588. Last opp og Last ned 216 136 GB GB. Fanica laster ned en DVD 4 GB. Disse 4 GB nedlasting legge kvantitet og forholdet er beregnet som følger:

     216 / (136 4 +) = 1,543 GLOBAL rasjoner.

     Fanica denne torrenten laste opp alle 4 GB og lurer på hvorfor global forholdet har samme verdi som når ned som dvd. Svaret er enkelt. Beløpet er lagt for å laste opp og lastet opp forholdet blir:

     (216 4 +) / (136 4 +) = 220 / 140 1,571 rasjon = GLOBAL.

     Fordi GLOBAL Fanica å få rasjoner til samme verdi som den første behovet for å laste opp et beløp som tilsvarer 4 * 1,588, 6,352 dvs. GB. Da GLOBAL rasjoner vil nå de samme verdiene med den første en.

     (216 6,352 +) / (136 4 +) = 222,352 / 140 = 1,588.

     Fordi GLOBAL Fanica å øke sine rasjoner, må rasjon per torrent gjøre mer enn 1,588

     Jeg håper du fikk noe !!

     Ovennevnte angående Ratie er ikke gyldige på gratis trackere, som isohunt, mininova, bo på seed hvis du vil, men fra et moralsk synspunkt er det ikke hyggelig å gjøre varme og løpe hvor som helst (last ned og kjør) verken på private trackere eller på de gratis. mange laster ned torrenter, men glemmer å være sammen med dem ved frøet, slik at de kan ta andre fra dem. disse aspektene eller diskutert i opplæringen kalt "torrentfiler" finner du det med søket øverst til høyre, du kjenner allerede historien, og bruk den oftere før du spør noe, stiller for mange spørsmål og for ofte.

     Hvis du har ikke noe problem å laste ned torrents må ikke stille inn noe, har du ikke noe problem. torrnte kunder dvs. programvare som du laster ned torrents har også en test for å se om porten er åpen eller om det går bra, hvis du har problemer, se tutorials om uTorrent eller BitComet

 92. Ok, mersi.Am å gjøre, men nå som mine trette øyne på her til deg.
  Hvis jeg har noen spørsmål, jeg har god solicit.Toate

 93. dak aooleuu.pai det betyr god fart (500kb) er min clar..prietenul trekker av BitComet ku 5 MB

 94. OK.Asta forsto ikke altfor godt, hvordan og hva vi gir til andre å laste ned fra noi.Am trodde det var noe sånt i DC.
  Takket frumos.Am prøver ikke å stille så mange spørsmål.

 95. ricacool sa han

  sal er rica og jeg har et spørsmål? falosi Windows-grensesnittet kan 7 som Windows XP SP2? og i så fall hvor jeg tar Vent på svar miltumesc

 96. Jeg har et problem på den bærbare datamaskinen er forhåndsinstallert Windows installerer 7 og ikke gi BitComet installere og velge språk og lukker seg selv. hva kan jeg gjøre?

  • GhituJeg har et problem jeg 7 Windows forhåndsinstallert på den bærbare datamaskinen, og jeg kan ikke gi instal installere BitComet nettstedet og velge språk og lukker seg selv. hva kan jeg gjøre?  

   sal jeg leste problemet ditt, men sal installere Windows 7 prøv igjen lai kan ikke riktig installert eller ikke bra trebiuie

 97. Sall Jeg har en Acer bærbar PC og jeg tok 1 mai 7 Windows installert på den. prolema ned BitComet er, gi meg installere og velge språk og lukkes. ikke installert. Jeg lastet ned flere, men alle den samme historien. Hva kan jeg gjøre?

 98. sal er rica og jeg har et spørsmål? Jeg har et ATI Radeon-kort x550 av 256mb Sharad 128 2.0 litt med og har exzista er vrun drtaivar som går Sharad 3.0 på dette forumet eller vrun tidsplan noe og jeg takker .va respons.

  landene er de fra videotutorial

 99. marius_stilaaprte sa han

  Jeg har netu 'gjennom rcs rds og det laster ned meg med 10-15 kb / s hvordan øker jeg hastigheten ?? vær så snill å hjelpe mye ??

 100. Mor bror jeg ned bare 630kb / s

  • hvis du laster ned 600 og gjenoppta hva slags abonnement du har ??
   Jeg 7 $ io og avle 250kb enda mer ... selv om jeg vil ha mer
   romtelecom er forhold som ??
   hvordan kan jeg laste ned mega 1 minst uten samisk utveksling abonnement ??
   Jeg vet du kan, men ikke vet hvordan, vet du ??
   Jeg forventer et svar så snart ...
   tusen takk

   • AdrianGudus sa han

    Sandu:
    hvis du laster ned 600 og gjenoppta hva slags abonnement du har ??
    Jeg 7 $ io og avle 250kb enda mer ... selv om jeg vil ha mer
    romtelecom er forhold som ??
    hvordan kan jeg laste ned gratis sami minst 1 utveksling megacel abonnement ??
    Jeg vet du kan, men ikke vet hvordan, vet du ??
    Jeg forventer et svar så snart ...
    tusen takk

    Du kan ikke påvirke hastigheten, er det tildelt av leverandøren. Hvis du ønsker en bedre rente du må betale for en høyere abonnement eller for å flytte til en annen leverandør. men jeg foreslår at du skriver opp i søkeboksen rett på den svarte kanten: Øk hastigheten på nedlasting, opplasting og antall tilkoblinger i uTorrent, går du inn og du vil finne opplæringen.

  • cata:
   Mor bror jeg ned bare 630kb / s

   Vennligst ajutatima og p min nujtiu hvordan å gjøre for å få mer fart til Internett kan du ajutatima

 101. Jeg laster ned bare 600 kb / s

 102. BitComet jeg og jeg og jeg har problemer med å lytte port (lytte port) er ukjent og ikke vet hvordan sal ha sin WAN Adik grønn prikk som som vet å hjelpe meg kontakt meg på d '[e-postbeskyttet]"

  • George:

   BitComet jeg og jeg og jeg har problemer med å lytte port (lytte port) er ukjent og ikke vet hvordan sal ha sin WAN Adik grønn prikk som som vet å hjelpe meg kontakt meg på d '[e-postbeskyttet]"


   Du må gjøre port forwarding for BitComet se at vi har en tutorial med port forwarding.
   Se hva du Potu bruker BitComet nettsted og gjøre en port forwarding i modemet må være et sted i NAT innstillinger for en virtuell server, den virtuelle serveren du trenger å gjøre port forwarding oppsett.
   Du kan også aktivere UPnP (Universal Plug and Play), hvis BitComet er smart nok til at du ikke trenger port forwarding.

 103. sall Jeg installerte også innstillingene slik videoen ser ut, men når jeg logger på en torrent-side fungerer det ikke, jeg sier det ……. hva skjer plsss på alle torrents jeg sier så i videoen der gir han mininove for første gang men jeg sier det også til meg dc ????? plss la id adyyygrigorescu plss Siden ble ikke funnet

  URL (side) du forespurte ble ikke funnet.
  Det heller aldri eksistert, har blitt fjernet, eller du tastet feil URL Brukes til.

  Du vil automatisk bli omdirigert til vår hjemmeside i 5 sekunder,

  Klikk her hvis du ikke automatisk blir omdirigert.

 104. Intradeva uTorrent er bedre, men det er veldig høyt bravo gutta gjør en fantastisk jobb!

 105. Hei! Jeg installerte BitComet og ønsker å avinstallere det! Du mener jeg ikke, men mislykkes i hodet av noe slag å gjøre det med noe! gi meg noen råd! Jeg får der du, men jeg har ingen unnistal!

  • Cristi: Hei Jeg installerte BitComet og ønsker å avinstallere det! Du mener jeg ikke, men mislykkes i hodet av noe slag å gjøre det med noe! gi meg noen råd! Jeg får der du, men jeg har ingen unnistal!  

   Prøv å avinstallere den med Revo. Vi har en veiledning om det. Skriv opp i boksen "Søk på videotutorial.ro ..." til høyre: revo, skriv inn så finner du opplæringen!

 106. Cosmin sa han

  selv det er ikke noe alternativ å øke antall porter 7 vinne?
  Jeg oppriktig ønsker å fremskynde

 107. claudiu sa han

  Jeg vil s økt hastighet, og jeg liker å gå å lure hardt mn.va kan du hjelpe meg

 108. fungerer veldig bra!

 109. Svar meg også på et spørsmål. Etter nedlasting med utorrent lar jeg det være åpent for opplasting (jeg prøver å ha et forhold på minst 1), men på kort tid stopper opplastingen, jeg får en feil, og når Jeg prøver å starte den på nytt, jeg får meldingen: "Torrent-feil, manglende filer i oppgaven, sjekk den igjen. Hva er årsaken? Takk skal du ha.

 110. cypyy sa han

  hei, jeg har også et problem. Jeg har en HTC vario 3 og jeg vil endre windows finca er på nederlandsk. Hjelp meg med en veiledning som hjelper meg med å endre windows på HTC PHONE ... noe forslag nyttig ... takk.

 111. Alexandru sa han

  Han kom til meg og fortsatt gå 3000 kb / s nedlastingshastighet og opplastings 100 kb / s

 112. hei gå med forhåndsvisning

 113. Wallachian sa han

  Jeg for en er super fornøyd og verden trenger å vite for en rask nedlasting k må være så mange frø forfattere, det er sant jeg k og alternative kjønn Azureus, bitorent, uTorrent denne nettleseren.

 114. Wallachian sa han

  unnskyldning kommer stemme

 115. Alexandra sa han

  Stor tutorial!

 116. PETER Gafencu sa han

  Hei alle !!!!!!!!!!! Jeg liker måten hvordan prezetati tutorials og hvordan du forklare det, BRAVO til DEG !!!!!!!!!!

 117. paulgrojdi sa han

  Uttaler å forutsi hvilken spiller kan erstattes i innstillinger med BSPlayer eller noen annen spiller som du har, så det er ikke nødvendig å bruke den anbefalte BitComet. Også tilgjengelig nedlastinger og bilder og kommentarer. Du kan bare kommentere hvis du logger inn!

 118. Hei,

  Jeg lastet ned BitComet fungert meget dagene ok, men i det øyeblikket når du åpner noen av nettstedene med torrents får følgende melding:

  "Side ikke funnet
  URL (side) du forespurte ble ikke funnet.
  Det heller aldri eksistert, har blitt fjernet, eller du tastet feil URL Brukes til.
  Du vil automatisk bli omdirigert til vår hjemmeside i 5 sekunder,
  klikk her hvis du ikke blir automatisk omdirigert ”.

  Jeg avinstallerte programvaren installeres på nytt, men får den samme meldingen.
  Kan du hjelpe meg med en anbefaling i denne situasjonen?
  Tusen takk!

 119. Jeg tror det er kål BitComet
  Best er utorrent
  med uTorrent laster ned med 5-6 MB / s
  og med BitComet nedlasting med 100-150 kb / s

 120. Vet noen rangering av programmer lastet ned filmer ??? Hvis ja, sier du det til meg og meg og spesielt hvor de kan få best mulig ????

  takk

 121. Jeg går med 30 tusen kb / s

 122. Alle som sier at juks er bra utorrent
  BitComet bittorrent er best
  Jeg laster ned hastigheten med BitComet med 3 MB / s

 123. Razvan sa han

  Med uTorrent laster ned med 13 mb / s og med BitComet går jeg mellom 30kb eller maksimum 100 kb. Du må gå til å sette noe

 124. det er et nettsted som heter torents.to..det er en slags gugal av torrents ... det har også de trackerne som vises på bitcomet ... forskjellen er at du bare skriver en gang det du leter etter, og så bytter du tracker .... han har flere tusen trackers på det ... ikke nødvendig å søke etter gugal ...

 125. Vennligst ajutatima jeg romtelecom nettet fra ajutorrr

 126. Vennligst ajutatima jeg romtelecom nettet fra 2 3 4 ajutorrr gå kb \ s ajutaatima og meg vær så snill

  • AdrianGudus sa han

   danyy:
   Vennligst ajutatima jeg romtelecom nettet fra 2 3 4 ajutorrr gå kb \ s ajutaatima og meg vær så snill

   Du oppfører deg som et barn, eller du er sannsynligvis et. Vær rolig og vær tålmodig og vent på svaret. Skrik på kommentarene til arken huset ditt tok fyr ....
   Skriv opp i søkefeltet til den svarte kanten av dreata: Øk hastigheten på nedlasting, opplasting og antall tilkoblinger i uTorrent, trykk enter og du vil finne en tutorial som vil hjelpe deg.
   Du forstår at nedlastingshastigheten som du har er knyttet til flere forhold, båndbredde leverandør ga deg, node områder som går til den av nedlasting, antall frø forfattere og plasseringen av å eie fsierul

 127. [e-postbeskyttet] ajutorrrrrrrrrrr

  • danyy:
   [e-postbeskyttet] ajutorrrrrrrrrrr

   mann .... der jeg skrev ovenfor bruker du u torrent .... ikke ta dp nmn ... Jeg har 80 GB HDD og har alltid 4-5 mb / s ... DAK Jeg hadde det større Jeg hadde også nedlastingshastighet større…. imellom å ha S mange enn L… dak har du uklarheter, damer PM dak kan eller forlater din id, og jeg skriver inn den ...

 128. Cristi kan du hjelpe meg med noe og mn
  sty der nede i det hjørnet er tre oransje gul .Da jeg prøvde det siste meg en tusen og en port vi fant ingen som går hele ble blokkert hvordan kan jeg fikse dette gjøres, og den siste grønne
  ms for forståelse

 129. Jeg salll installasjoner og så k BitComet har lag og musikken hopper på winamp c jeg gjøre? etter at det går avinstallere PC som normalt og muzik

 130. BitComet sacadeaza musikken min som jeg avinstallerte winamp musikk å gjøre dem gå bn c utorent ikke bruke fordi jeg går 20 kb nødvendigvis BitComet jeg ta 4 mb

 131. dan:
  salll jeg så k siam installerer BitComet har lag og musikk hopper på winamp c jeg gjøre? etter at det går avinstallere PC som normalt og muzik

  jævla bitcomet ... .. installer utorent fordi det bruker mer ressurser ... over legger jeg et nettsted med trackere, men jeg gjentar: torrents.to det heter .... der kan du finne alt du vil ...

 132. Hva? Som du kan se i opplæringen, kan du også logge på for å være et "BitComet-medlem". Det gjorde jeg personlig, og de sa at jo "du går videre i grad" jo høyere nedlastingshastighet, jo mer prioritet har du. Personlig downlodez med 3-4 mega / s i gjennomsnitt nådde jeg 8 mega og 2 kilo. Jeg hadde også UTorrent, men jeg er fortsatt mer fornøyd med Bit. Fred og velstand

 133. Catalin sa han

  Dette stemmer ikke: (... Nå vil jeg prøve, men jeg er sikker på at det er flere Utorrent-brukere, så hastigheten er høyere med utorrent.

 134. Catalin sa han

  Jeg testet og BitComet. Jeg har egentlig ikke netto VDSL abonnement fra Romtelecom og Utorrent snylting av Filelist med MB og med BitComet med 2.1 1.33

 135. For en skitten mann du innrømmer som om du var piratkopiering! å dø for at du kjøpte de spillene og musikken fra PCen din !!

Tilbakesporinger

 1. [...] Venner, i dagens opplæring vil vi se hvordan du kan gjenopprette filene som er lastet ned med BitComet etter gjeninstallering av Windows. Vi må alle installere […] systemet på nytt på et eller annet tidspunkt.

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.