Hvor rettferdig spill tutorial video nedlastinger

I denne opplæringen videoen kan du se hvordan du skal sende inn iso spill nedlastinger bruker uTorrent program uten å måtte bruke en søkemotor torrents eller vi logge inn på en rumensk torrent side.

I utgangspunktet alle filene som lastes ned på samme måte som om de er spill, musikk, filmer, etc.

Som et eksempel i denne videoen opplæringen har vi valgt å laste ned et spill og neste opplæringen vil vi installere sammen.

Bogdan Pelu

ATTENTION

For enkelhets skyld denne opplæringen videoen er rumensk og kan bli sett fullskjerm (Fullskjerm)


Relaterte Guider


kommentarer

 1. Dette hjalp meg f.mult

 2. Jeg har et spørsmål er lovlig å ta på torrent spill ??

 3. NO Andrei er ikke lovlig!
  Men en lønn på 5.4 millioner (540 RON) er den lovbestemte minstelønnen i 2008 i et europeisk land?
  Men vent.!… ..Det vil øke fra 1. januar til 6 millioner (600 RON), jeg tror ingen vil trekke flere spill!
  Adrian, vi romerne knirker sulten som du spør om lovligheten av å skyte en bitter spill av navene eller torrents?
  Disse spillene er crack-look i mer utviklede land, ikke i romania, og hvis folk mener at det bør være piratkopiert, ny til å motsette seg gjeldende?
  Spill, programvare, operativsystemer og andre representerer rundt oss.
  Den 6 millioner fra januar 1 er vårt daglige brød.
  Gi prostimii brød og KRETS, sa en romersk keiser acun der et 2000 år!

 4. aha, men på torrenten hørte jeg at ingen dak downlodez fanger deg fordi det er et privat nettsted ... er det sant?

 5. Det er bare sant hvis nettstedet tilbyr torrent (Tracker) en anonymiseringstjeneste (Anonimizer) eller hvis det tilbyr en SSL-tilkobling, det vil si at du ser i adressefeltet og ser at i stedet for "http: // ………" må være " https://……… ”ellers kan du bli funnet av noen som vil fange deg med å skyte pirat ting.
  I Romania gir ikke noen noe av min kunnskap.

 6. Pfff.. hvor vanskelig å laste ned ... selv om den hadde mange "frø" .. ca 200..og noe ..

 7. aha ms

 8. Samme spillet AM DESCARCAT..DAR ser ut for meg HVORFOR IKKE sprekke -? .. X (xx (x (x

 9. ok vente til det descarc..asta still 2 dager bare for å se om det var min feil .. :)

 10. Laurentiu sa han

  Ja Meget god tutorial og tutorials Takk for alt du gjør .. !! ]

 11. Hvordan laster jeg ned og tusen millioner snart

 12. tusen takk denne opplæringen var nyttig tusen.

 13. boby_admin sa han

  Wow hva unnskyldning
  Brother nettside og server belastning vil ikke bevege seg ordentlig og fakturere du må betale er stadig mer
  Hvis du så på en video tutorial, og ønsker å se ham en gang SCRi opplæringen tittelen i søkemotor området som er øverst til høyre og deretter trykke søk og klar
  Filter har lært å bruke dem
  Hvis du ikke vet hvordan du skal navigere nettstedet jeg laget en tutorial om dette

 14. marian sa han

  Jeg installerte BitComet og gult lys ble tent min nederst til høyre som sier at du kan laste ned hastigheten er for lite, men de gjør i dette tilfellet?

 15. Dragosh_ sa han

  Du kan også gjøre en opplæring om hvordan du installerer GTA IV k yo en forvirrer meg, adik ... Jeg tror k mange ikke vet hvordan du installerer dette spillet, og jeg vil være takknemlig. ms på forhånd !!!

 16. Adrian sa han

  @Dragosh_: Vennligst nøye glemt denne opplæringen https://www.videotutorial.ro/?p=485

 17. Dragosh_ sa han

  ms adrian, men jeg så den veiledningen og jeg vet hvordan jeg skal installere et spill (fifa, pes, nfs, gta san andreas) men GTA IV installerer litt annerledes, adik krever flere "ting" å gjøre og jeg blir forvirret. Jeg tror at mange andre har dette problemet, og som sagt er jeg takknemlig hvis denne typen opplæring blir gjort. ,, spill (9) ser ikke bedre ut (10)? D.

 18. Adrian sa han

  @Dragosh_: Det er hundrevis av fora for spillere på google !! Hva ville det bety å gjøre en veiledning for hvert spill? Bruk google helt sikkert du finner det som interesserer deg! Det er ikke teknisk å installere et spill, alt du trenger er oppmerksomhet for å lese .nfo- eller txt-filene i det nedlastede spillet! hvis du ikke kan engelsk og ikke forstår retningslinjene, ta tak og lær engelsk! Andre emner er mye viktigere og mer interessante enn "hvordan du installerer et spill". Det er vanskelig, men ikke umulig, få tak i det og undersøk, les og søk ... ikke forvent alt fra en mann som vil sette en bjørnebær i munnen din gjennom en veiledning. , tilfredsheten når du oppnår noe på egenhånd vil være mye høyere! For å installere et spill som du vet, trenger du crack eller seriell, og da vi overhodet ikke hadde til hensikt å oppmuntre piratkopiering, og heller ikke å tilby seriell (fordi det er ulovlig), kan vi ikke vise deg hvordan du kan installere et spill betyr å vise deg hvordan du bruker et ikke-originalt spill, hvordan du kan jobbe med crack, eller muligens å vise hvordan du introduserer serien ... så hvis du vil lære å bruke et piratkopiert spill, kan crack-uit ikke fordi det er ulovlig, og siden dette nettstedet er offentlig, når som helst juridisk mann kan se det og deretter i trøbbel, gå admin ikke deg! Foretrekker du å se oss bak gitter?

 19. daniel olaret sa han

  Som jeg Sall IEU og filmer på youtube kan du

 20. moonwolfesss sa han

  filmer. bare fra torrenten kan jeg ta ... for på sovesalen kan du ikke jobbe med torrenten ... hva kan jeg gjøre? takk

 21. bertzanu sa han

  Hvis det er et spill 7 f.eks gb. eldre for å laste ned på Isohunt eller den andre. Itzi gjøre det bedre på et privat område kitt konto som du opprettholder et forhold ja jeg vet descart med 6-7-8-9-10 mb \ s sjekket og takrenne ting.

 22. Stelian pop sa han

  Det er en svært vellykket tutorial

 23. alle prøver å laste ned fifa fulle 2009 en måned og ikke klarer sal vet ikke hvordan noen hjelpe meg laste ned ???

 24. Hei venner ... Jeg har et problem, kan du ajutati.Am Jeg installerte Call of Duty Modern Warfare 2 på min laptop med Windows 7 Ultimate.Problema spillet grensesnittet er at i stedet for meg afisesze menyen til høyre, viser jeg noen sporer i stedet avslører litere.Practic ikke ta noe fra menyen og gjett at jeg kan gå inn eller ut, kan jeg sette optiunile.Care muligens være problemet? skjermkortet er ATI X1600 med 256 DDR.Multumesc forhånd ...

 25. takk

 26. Bra! Cuz Jeg ønsker å gjøre, og du kan være en tutorial på hvordan du laster ned og hvordan du installerer The Sims! og jeg vil at spillet!

 27. og forresten .... alle opplæringene dine er veldig vellykkede! bv !!

 28. bestclaudiu sa han

  Meget god side, men ingen klager, bedre er egentlig ikke kjent.

 29. Costy97 sa han

  det er veldig lovlig, og for deg la jeg ut noen sporere som har denne typen filer kalt Torrents: ……………. , …………………. , …………………………, vi har valgt noen veldig gode trackere med veldig høy opplastningshastighet, men dessverre trenger du en invitasjon, for de som har venner eller er på disse trackerne kan gi invitasjoner

 30. Narcissus sa han

  Du har rett @Adrian mannen er så takknemlig verden bør være den rekkefølgen du ikke spør hva jeg vil på en annen over noen er for grådige til å stoppe strofoca forklare at ingen bekymring for henne illegalitati mann la dem i de i sin enkelhet har de ingen idé å søke på Google de vil bare ved ett klikk for å finne noe absolutt alt som ikke har tålmodighet til å sitte i timevis som jeg gjør, og folk som meg så igjen la dem bo i dumhet og i sin grådighet for illegalitati ikke bryr seg så lenge de fornøyd det er ikke lenger interessert i en annen som kan være i fare publisert en artikkel piratkopiert på internett.

 31. hvorfor når jeg laster ned med torrenten, får jeg ikke det spillkvarteret (som det ser ut for deg på nfs: du laster ned og spillkvarteret vises, en mappe og en serie), vises de ikke for meg, så hvorfor vil jeg ha det hvis kanskje et svar ……… Jeg prøvde flere spill, men hver gang jeg sliter med det samme problemet

 32. Boby Jeg har et problem jeg prøvde å dowloandez nfs på en Windows 7 ikke gå noe farge hva du skal gjøre?

 33. Jeg beklager, men jeg kunne Sal dowloandez det kunne kjøre nam

 34. kostbar ... vær mer eksplisitt vær så snill ... for eksempel kan du fortelle oss hvilken konfigurasjon du har på PCen ... ser du, Windows 7 papa flere ressurser enn Windows XP, det kan være en av grunnene ... normalt skal det fungere som det fungerer og på Windows XP, men jeg gjentar, vær mer eksplisitt!

 35. Jeg prøvde å installere Windows nfs most wanted en 7 og lastet ned Lam installert riktig, men når jeg utfører jokl vises nfs most wanted virker ikke.

 36. nedelcu.denis sa han

  Jeg lastet ned iso fifa 2009 ikke gå å spørre meg cd hva jeg skal gjøre kan noen hjelpe meg vær så snill

 37. nebucul hvis du Bagar CD i demon gikk verktøy og visste ikke da det betyr at du har lastet ned nai se her:http://www.torrenthound.com/hash/7876593e4541c66470ba04bfe5dfbf8160447d36/torrent-info/FIFA-09-PC-NikosKont-PRODUCTIONS- dowloandeaza denne torrenten og prøv igjen hvis jeg Poty på kontakt id:[e-postbeskyttet] og hjelpe deg med den største glede !!

 38. Sall. Cristi Jeg har en intrebare.Pot å fremskynde laste ned programmer?
  Men jeg netto etter ClickNet

 39. Laurentiu sa han

  terog hjelpe meg ikke vet hvor du skal ta GTA Vice City Mamaia hardt jeg ønsker å spille du har et nettsted super

 40. Hei!
  kan du gi meg lenken der du lastet ned undercover? legg til rareshh_vl
  eller gi det her takk !!!

 41. jocu skal installere på Windows Vista med det jeg så der oppe windows xp vi hadde, og jeg gjør ikke jeg? ms responstid!

 42. Edward99 sa han

  Du bør plassere og nettstedet for spill som du lastet ned. som det spillet ikke er der fordi opplæringen er gammel. Uansett super nettstedet. Jeg tror det er det beste nettstedet som refererer til PC. Allikevel har jeg ikke sett mange (er i klasse V).

 43. Teo SMK sa han

  Jeg har et spørsmål som er den andre Restu tutorial eller tutorials som er en del av det

 44. Cristi ciao're høyt og takk hvis du kan gjøre for oss, og hvordan kan vi totoriale nettet for å frigjøre min naboer Thanks

 45. Buna..daca've fikk et spill som GTA torrent eller høyborg legender på disse Kan jeg tuberkulose og tb cd cd?
  TAKK…

  • alex:? Buna..daca've fikk et spill som GTA torrent eller høyborg legender på disse Kan jeg tuberkulose og tb cd cd Ms ...

   alex:? Buna..daca've fikk et spill som GTA torrent eller høyborg legender på disse Kan jeg tuberkulose og tb cd cd Ms ...

   • Alex, så: nesten alle spill på internett er sprukket. La oss ta eksemplet med GTA San Andreas fordi det er mer populært, du laster det ned fra nettet ... godt å si at du legger det på partisjonen (D) på harddisken din hvilken som helst partisjon der du har nok plass. Han, spillet kan arkiveres eller pakkes ut eller settes i et ISO-bilde eller et hvilket som helst annet bilde. Hvis han har et bilde, er alt du trenger Daemoon Tools eller Power Iso. Enkelt - åpne daemoon og kryss av for å montere bildet med spillet, så går du inn på datamaskinen min og hvor du har DVD-skribenten spillet ser ut for deg som om du hadde DVDen satt inn i datamaskinen. Åpne DVDen fra datamaskinen min ved å høyreklikke på den og utforske, så kan du se alle filene som inneholder dem Spillet, åpne installasjonsprogrammet og vent til det blir installert, normalt i C / programfiler. Etter at det er ferdig, er alt du trenger å gjøre å se etter sprekken i mappene. Hvis det er sikkert du finner det, kopier det og gå til C / Program arkiverer mappen der spillet er installert og du limer inn, det vil fortelle deg at det allerede eksisterer der, og det vil åpne et vindu du kan bruke eller noe. Du går raskt til skrivebordet og spiller det og Det er det. Du bør vite at det skjer i nesten alle spill, det er bra at det er spill delt inn i og mange bilder, men dette er vanskeligere å forklare. Bare bra!

 46. Me Jeg var litt redd for å laste ned torrent oe, men vet ikke hvorfor.

Snakk Your Mind

*