Hvordan PPPoE fra RDS i Windows 10

Hei venner, dagens opplæringen vi får se hvordan vi gjør PPPoE tilkobling fra RDS i Windows 10 hvor vi ikke har en annen router.
Ideelt ville være å ha en ruter. Fordelen er at RDS kan koble til det en gang og ruteren vil håndtere våre Internett-tilkobling. Vi trenger ikke å koble manuelt til Internett og trenger ikke å gjøre om tilkoblingsinnstillingene RDS for operativsystemet reinstalle. Vi kan tilby internett til andre datamaskiner enten via kablet eller trådløst.
Der du sette ruteren kan kjøpes på bekostning av 50 lei.

Hvordan PPPoE fra RDS i Windows 10

Likevel, hvis du rett og slett ikke har en ruter og ønsker å koble PPPoE RDS i Windows 10, er prosessen svært enkel, veldig lik Windows 7, 8 eller 8.1Din Dessverre kunne vi ikke finne en måte oppstart tilkobling til sted, så dette skal dukke opp automatisk (uten bruk av ekstra programvare) for å starte operativsystemet å koble ikke lenger manuelt til internett. Jeg lover at jeg kommer tilbake i nær fremtid med en tutorial i å finne en løsning 10 Windows-operativsystemet til å automatisk koble seg til Internett.
Mens jeg har forsøkt å implementere metoden som vi klarte å sette i Startup RDS-tilkobling i Windows 7 eller Windows 8 / 8.1, det fungerte ikke for Windows 10. Hvis du har en ruter, og du vet ikke hvordan du gjør RDS i denne sammenheng, inviterer jeg deg til å se vår veiledning om: Hvordan lage tilkoblingsinnstillingene for RDS og en trådløs Internett-ruter


Videoopplæring - Hvordan opprette pppoe-tilkobling fra RDS i Windows 10


Relaterte Guider


om Adrian

Flamsk informasjon og kunnskap, jeg liker alt om kunst og dele min kunnskap med stor glede. De som gir seg selv til andre vil miste seg selv, men nyttig, forlater noe nyttig medmennesker. Jeg nyter dette privilegiet, vil jeg aldri si "vet ikke", men "ennå ikke"!

kommentarer

 1. de som ikke er inkludert i abonamentu ruteren rds er de i små byer og landområder. Jeg måtte RDS og kobles automatisk. kan du gjøre en tutorial hvordan PPOE opprette en tilkobling til UEFI. at mye amajoritate av calculatorelor har bærbare datamaskiner og nyere UEFI og kan gjøres direkte derfra. Jeg har funnet ut hvordan du gjør kan gi andre ikke vet. det er der du setter en dato, og om tilkoblingen satt alltid restaurert ved hjelp av Windows eller Linux.

 2. åpne notepad
  I den skriver du rasdial rds
  lagre som rds.bat
  ex:
  rds = tilkoblingsnavn
  user = B77888
  passere = 12345
  rasdial rds B77888 12345
  rds.bat sette det inn i oppstart.

  C: \ Users \ bruker (brukernavn) \ AppData \ Roaming \ Microsoft \ Windows \ Start-meny \ Programmer \ Oppstart
  Jeg tror det går som dette.

 3. Anderson sa han

  Hei du gal komplisert, som du kunne ha gjort snarvei på Digi nettverk og desktop og derfra opprettet da du ble frakoblet kaste deg rett der bare ga Connect, enkel og lett. Uten å gå ned høyreklikk Jeg vet ikke hva vi er ute etter nettverk og klikk koble til. Jeg har gjort det enkelt og direkte klar.
  7 se måten Windows ikke jobbet direkte med nettverks oppstart snarvei for å starte direkte, fordi nå installerer utvidelser IE11 og ikke lenger har de ned med Proxy, Proxy og aldri uten Dial-Up. Faktisk går på 7, 8 IE men ikke IE11.

 4. Hei, hva Daniel sa til meg og går 8.1 og 10.
  rasdial rds, brukernavn, passord, .bat frelst og satt i oppstart. Flett sikker. Uten router direkte koblet til nettet. Først når den kobles til reappoint bredbånd, RDS. Sure gå 100% For meg, vises oppstarts admin cmd, kontrollere, og kobles til. Suksess. Uten å stoppe noe.

 5. Constantin Cojocaru sa han

  I Ubuntu Linux, kan jeg bruke Logitech-webkameraet C710 for bilder og videoer. Bare gå til Skype.
  Logitech selskap svarte at ingen programvare for Linux Ubuntu. Hva de skal gjøre, hvordan kan jeg gjøre det klart at det er mange brukere av Linux Ubuntu og skal utarbeide et program og operativsystem? Kan noen hjelpe i dette tilfellet? Forvent effektiv støtte. Takk.

 6. Trådløst tastatur og mus
  smart tv tutorial
  noen beg

 7. Mosoiu Radu sa han

  Hei Var Vennligst lage en tutorial hvis du kan oppgradere til den nye versjonen av Windows nyeste nemlig 10 10 oppgradering til Windows Pro, versjon 1511, 10586.si derfor setter vi denne oppgraderingen Microsoft halsen takk

 8. og hvordan kan jeg bli kvitt 691 feil?

 9. Bogdan sa han

  Noen nyheter om automattilkoblings rds i 10 vinne?

 10. alexandra sa han

  Jeg har en internett rugaminte..am fra rds, og ikke klarer å koble til modemu din WiFi-router rds dlink.dupa koble dem ikke engang gi meg at utropstegn feil eller noe sånt genul.nu mislykkes PTR-postadresse for å finne noen modem for å se innstillingen eller altceva.ma kan hjelpe ??????

 11. alexandra sa han

  Jeg glemte å nevne at jeg har Windows XP SP3, det er ganske gammelt enheten min

 12. mary Stoican sa han

  adrian hilsen vennligst ajutama noe er galt med Windows 10 meg tar ikke ype jeg kan koble oppgradert til 10 når iam ikke gå Addicted iam gjøres manuelt koble til og bli litt tilkoblede forsvinner

 13. Morgen krystaller. Jeg har et problem jeg ikke kan koble til Internett via RDS nettverksfeil oppstår 813 jeg 'på engelsk og er på utsiden, viser og hvordan du kan fikse aceaetă feil nevne at jeg woindows 10 pro, ber jeg deg om å hjelpe meg .Mulţumesc med tespect.
  .

Snakk Your Mind

*