Hvordan laste ned, laste opp og overføre store filer med FileZilla video -tutorial

Hvordan lage overføring av store filer, er det et problem at vi alle møttes før eller senere.

Alle kjente metoder: ODC, DC ++, sterk-dc bitorrent, Lime Wire, uTorrent er noen programmer som kan delvis overføre enkelte filer og bare laste ned.

Vi vil ha et program som kan overføre filer til å overføre filer i begge retninger og laste opp og laste ned.

Dette programmet er FileZilla klienten, som selvfølgelig er ikke den eneste programvaren ftp (File Transfer Protocol), men det er gratis (gratis) og veldig sterk.

Følgende video tutorial om FileZilla er en del av en serie på to video tutorials på hvordan du gjør filoverføring i FTP første del introduserte FileZilla server og denne opplæringen viser installasjon og bruk FileZilla klient program som overfører filer så last samt laste opp.

For en bedre forståelse av denne videoen opplæringen på overføring av filer anbefaler vi ser deg den første delen (FileZilla server).

Cristian Cismaru

ATTENTION

For enkelhets skyld denne opplæringen videoen er rumensk og kan bli sett fullskjerm (Fullskjerm)


Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte Guiderkommentarer

 1. silver691 sa han

  gudskjelov, jeg fant deg KRISTUS, fordi du ærlig talt er veldig hjelpsom ... og jeg vil fortelle vennene mine om deg og alt arbeidet ditt..KONGRATULASJONER. nå tror jeg jeg vil ha tusenvis av spørsmål til deg om mange..men du kunne ikke resonere med meg i det hele tatt, så jeg får se hvordan jeg gjør det. Jo mer jeg gnager på noe jeg synes er enkelt, men jeg forstår det ikke egentlig ... "torrents" er logget inn og jeg laster fortsatt ned, men jeg laster ikke opp mye, og på grunn av det har jeg ikke det rette forholdet, jeg respekterer regelen med frøet [jeg mener jeg bryr meg så mye som mulig om frøet], men det er fortsatt et lite forhold. vær så snill å gjøre en opplæring med dette problemet, eller hvis du har en, så gi meg beskjed på en eller annen måte. Jeg vet ikke jeg gir deg rotadressen hvis du vil ... vær så snill igjen ... OG GRATULERER FOR ALT DU GJØR ...

 2. cristi zimi og meg hvordan kommer ip-formatet mitt, som jeg sender til noen som kan gå inn på ftp-siden min for å laste ned noe? akkurat som du forklarte i den første opplæringen, for eksempel: ……ftp: //[e-postbeskyttet]

 3. Jeg forstår ikke hvordan du sitter nå slette mapper eller musikkprogram der FileZilla spill server rett fra bunnen og toppen?

 4. Kan Cristi vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre så ærlig første gang jeg installerte fileziila spillserver som du viste i tutorial.a to filezila jeg installerte og jeg satte den samme IP-klient av meg og gå ringe noen prøvde å koble til og går en ting jeg ønsker å vite hvem som ønsker å dra fra meg, og han må ha total installert fileZilla klient eller Commander? og en annen ting jeg internetu ruteren explicami hvordan du gjør den andre til den personen å få kontakt med publikum han typen ekstern Meuse eller jeg skal jeg koble til det? pen du ajutama og meg?

 5. salut.poti å fortelle meg hvilket program du bruker til å vise piler. og incojori noe culoare.mersi

 6. Cristi fortelle meg noen cv.am installere FileZilla server og klient FileZilla og hvis du ønsker å få FileZilla klienten conecteaza.ai ikke sagt ikke gå Internett-nettverk som ruteren og jeg har noe og ikke vet hvordan du konfigurerer det POT hjelpe meg og meg? jeg er ikke så .habar.

 7. @Viorel: vennlig tutorial på hvordan å sette opp og konfigurere en ruter er på forsiden (hjemmeside) av området! første opplæringen i listen, klikk på play og se ham dra køen hvis du ønsker å forstå noe!

 8. radunebunu sa han

  så jeg har også et spørsmål ... .kanskje det ikke er akkurat om emnet ... hva skal jeg kalle mappen der jeg har et forumemne for at den skal vises på nettstedet mitt?

 9. hvordan du kan ha mye tålmodighet

 10. pcs2 hvordan du bruker

 11. io ikke klarer å gjøre server synlig fra utsiden lan s

  Jeg har en ruter ASUS WL 520 gc (som ikke anbefaler det)

  Jeg gjorde ... ..og DMZ port forwarding aktivert og nimik nat ... ..ar være trigger portinnstillingene der jeg gikk ....

  hvordan kan jeg finne ut hvor jeg tar feil?

 12. Jeg klarte antivirustiden ……. am kasp 7… ..

 13. Lucian sa han

  Bravo og takk !! flott for alt du gjør!

 14. sal! brødre fortelle meg behage hvorfor ikke bildet vises videotutorialelor?

  vo haster please!

 15. Adrian sa han

  @Sorin: At du ikke har en flash-spiller !!! Installer Flash Player esti du kan finne den ved hjelp av google!

 16. Hei, den dynamiske IP 1 hvordan du går frem?
  2 Hva kan vi gjøre det ved en metode som ligner på FTP-serveren markøren til å endre gmail acontu spesielt rask tilgang til den plassen 7GB, kan vi laste og losse rabatt squeezer?
  Det ville være noe

 17. Man kan ikke engang svare meg et spørsmål?

 18. Adrian sa han

  @Aby: Jeg har dynamisk ip ... Jeg overfører ikke filer veldig ofte, men når jeg gjør det, er det ikke vanskelig for meg å se på hvilken ip jeg har, og å være dynamisk automatisk har jeg ikke ip fra for 2 dager siden ... Jeg ser på ip og- Jeg gir den til personen som vil koble ip-en min ftp: // user:[e-postbeskyttet]var det synkronisere med gmail-konto kan du ikke, du skjønner det er ikke en sikker server https nettstedet hostig gratis !!!

 19. Adrian sa han

  @Aby: Svaret hadde og er fortsatt i teksten over opplæringen, opplæringen og kommentarer på denne opplæringen, det er ikke du svarte nei, hvis du hadde lest kommentarene for å se at det finnes folk som har dynamisk IP og hva responsen de fikk !!!

 20. Chrysk2 sa han

  Hei i stedet for Ip-en min kunne jeg ikke sette et nettsted jeg har for eksempel business-on-net.info ... men jeg vet ikke hvordan jeg skal overføre fil på den ...

 21. bntnmarian sa han

  TAKK !!! jeg endelig forstått hvordan det fungerer og jeg FTP-område og klient land og rabdatori.MERCI .are super !!!

 22. noen hjelpe meg og meg ..l gjorde alt som det er i Tutorial..deodata jeg gikk og så merge..cind ikke starter automatisk og begynner å spore Filezilla og jeg skriver så sammenhengen: Feil, kan ikke koble til serveren
  Prøver å koble i 5 sekunder
  Koble til server ..

 23. Adrian sa han

  @Mihai: Se firewall.sa ikke bli blokkert av nevnte ovenfor i andre vurderinger! En annen gang citestele og deretter legge! Dezaciveaza brannmur hvis du har en av de aktive vinduer, og slik at det er svak, bare noen kvartaler andre steder

 24. DA spør meg scuze..acum merge..ms mult..dar jeg har et spørsmål: hvor raskt jeg trekke fra den personen jeg koble og vice versa (det til meg) er lavere enn for eksempel ved bruk av uTorentul ment overføring

 25. Adrian sa han

  @Mihai: Du vil se at ... det er ikke en regel ... generelt er ftp-overføring en rask overføring !! raskere enn P2P ... avhenger nå ...

 26. men det er grenser et sted i calc. Noen innstillinger? Jeg sjekket inn FileZilla-serveren og generelt Innstillinger pluss og i Brukerinnstillinger alternativet Ingen grense for opplasting og nedlasting, men jeg tror kanskje fra et sted i Windows eller jeg vet .... endelig hvis noen vet takk ...

 27. Adrian sa han

  @Mihai: Fjern en gang for alle at deauna hodet !!! KAN IKKE HIGH SPEED NET, kan du gjøre noe SA AI høyere hastighet enn tilbyr PROVIDERU, DET NOEN SET magi som forteller vokse SPEED NET, ALL programvare som hevder å gjøre dette ER BARE Å få markedsføring metoder for å tjene penger, pålitelighet og naivitet av mennesker, kan du begrense tilkoblinger som betyr at du kan sette BEGRENSNINGER iKKE LASTE NED høyere hastighet 500KB men hvis PROVIDERU ITI gir noen båndbredde kan ikke gjøre noe SA begrenset pause, gjøre noe for å øke hastigheten eller båndbredde!

 28. Adrian Du forstår ikke lenger ... for meg er den eksterne hastigheten høyere enn 1Mb / s, men jeg trekker eller fra meg personen jeg kobler til med bare 120 kb / s, mens hvis jeg bruker uTorent går det med 900 kb / s og mer mye går til 1.1 MB / s .. det er det jeg ville vite kanskje noe er galt andre steder ..

 29. Adrian sa han

  @Mihai: Provideru ikke tilordne din! Det tildeler båndbredde leverandør !! Så hvis du ikke 1Mb bety at jo mer du skyter fra hvor som helst! men som 1Mb er at du kan oppnå hastighet, hastigheten som du kan laste ned, det er alt! Jeg 3M båndbredde, det betyr ikke at 3M skyte fra hvor som helst !! Men som både kan få, er at grensen, så kan oppnå!

 30. Mihai sa han

  Ja vel, jeg inteles..mersi mye Adrian! Allikevel hjalp ..numai vel!

 31. iohanion sa han

  super sterk program går greit.
  gir den en god måte å utveksle filer mellom flere personer.
  ikke lenger å vente med å søke med uTorrent, SDC etc.
  gjøre en god jobb f.

 32. Jeg rotet dårlig og kan du fortelle meg hvor jeg mye feil:
  -Jeg fulgte begge veiledningene, så trakk jeg den første siden fra nettstedet, jeg modifiserte med notisblokk +++ det jeg trengte, jeg introduserte google meta-verification og jeg trodde jeg overførte den til sin plass på siden, men ... da jeg kom inn han, ingenting hadde forandret seg, dukket opp som før.
  Hvor gjør jeg galt?
  Tusen takk, mer!

 33. explicami og kritisk hei du gjøre meg hvordan jeg kunne gå sami FileZilla innstillinger jeg avhengig via WLAN eller oailes som han sier jeg ikke er god ajutama hvis du vennligst takket være flaks at du gjør incontinuare

 34. hei Cristi ikke stiuu kunne være ja jeg gjorde alt som du sa i opplæringen og heller decum ikke finne servaru jeg så både opplæring og instalearea resvarului lam gjorde som du sa i opplæringen, men fant servaru hva som kan være eller hva jeg kunne bruke en annen spillserver som er hvis du kan lage en jutama vennligst

 35. god
  Takk for opplæring med http://FTP.In Jeg endelig forstått hvordan merg.Dar ikke vet er IP-tilkobling som endres hver gang du logger RDS.Nefiind samme hva? Jeg synes det alltid? Kan noen hjelpe?

 36. Jeg gjorde ftp server. Jeg prøver KND tusen epler i firefox, men ikke min venn. Hva jeg gjorde bn?
  Takk!

 37. Catalin sa han

  Hallo! Jeg har også laget en ftp-server med xxamp filezilla, og dessverre kan jeg bare bruke den i LAN-nettverket (hjemme mellom 2pc-uti) via en trådløs ruter, men fra internett får jeg ikke tilgang. du sa noe under veiledningen om ikke å bruke trådløs ... ip på terminalene er alltid den samme og så vidt jeg vet tilordner ruteren det til meg, men jeg så at ruteren også har en ip i det ... hva må gjøres? vær så snill å gi meg en referanse til en annen opplæring ... hvor jeg skal avklare.
  d-link ruter er en dir300

 38. Catalin sa han

  klar! Jeg fant ut ... det var fra ruteren innstillingen i port videresending ...

 39. Jeg fulgte trinnene ovenfor opplæringen og gir meg en feil tilkoblingsforsøk mislyktes med "ECONNREFUSED - tilkobling avvist av server", prøver neste adresse.
  fra det som er vennligst forklare meg noe av det goes'm nytt i dette området http://ftp…..va takk

  • Adrian sa han

   Jeg fulgte trinnene ovenfor opplæringen og gir meg en feil tilkoblingsforsøk mislyktes med "ECONNREFUSED - tilkobling avvist av server", prøver neste adresse.
   fra det som er vennligst forklare meg noe av det goes'm nytt i dette området http://ftp…Takk ..  

   mest sannsynlig at brannmuren blokkerer FTP-server eller en ruter, og du vil sannsynligvis nødt til å gjøre forwording havn til havn der avslutter ftp server. Stopp brannmuren eller ruteren hvis du forwording havn til havn ftp server.

 40. Hei Cristi, ms mye for opplæringen hjulpet meg mye, for jeg visste ikke annen måte å klatre noen mapper på min side, og ms for tålmodigheten og for opplæringen og fortsett med det gode arbeidet, bft

 41. tibyarad sa han

  Cristi Mersy presentasjon.
  Jeg gratulerer deg for din tålmodighet og din lidenskap for datamaskiner

 42. Hei,

  Jeg har et problem med FileZilla, WinSCP eller, mer presist ikke kan gi for å laste opp filer til en nettside, uansett hva prog.ftp bruk. (FileZilla, Total Commander, WinSCP, xampp)
  Jeg nevne at jeg har en stor nok fart til å laste ned og laste opp. (Last ned: 14, 61 mbps) og (opplasting: 15, 11 mbps)
  Problemet er at jeg kan gi for å laste opp filer til et nettsted.
  Saken er: Jeg kan laste ned filer i høy hastighet, og når jeg legger dem tilbake (laster opp) fungerer det ikke. koble fra filezilla. og filer blir "korrupte"
  Jeg vet ikke hva som er med det ...
  Fortell meg litt.
  Takk.

 43. Marian sa han

  Cristi,
  Jeg fulgte trinnene i opplæringen, men tilkoblingen gir meg feilmeldingen "Ingen tilgang 530".
  Som er årsaken?

  • Marian sa han

   Marian:
   Cristi,
   Jeg fulgte trinnene i opplæringen, men tilkoblingen gir meg feilmeldingen "Ingen tilgang 530".
   Som er årsaken?
   Jeg Romtelecom nettet.

 44. Alexandru Lazar sa han

  Hei Jeg har et spørsmål jeg har litt mer delikat problem kanskje du kunne hjelpe meg med noen råd. Jeg 3 datamaskiner i nettverk til en ruter msi og så er alle de utvalgte leverandøren rds og hvilke innstillinger bør jeg gjøre det jeg kan få ut av min router hjemme og jeg koble fra jobb på hva vi Seru jeg men jeg jobber fortsatt ruter.

 45. Florentinsk sa han

  En tutorial om smart ftp stund?

 46. Hei og jeg vil vite hvordan det er å ikke vise passord når jeg utskrevet min side jeg legger litt mel, men du må konfigurere html downloud til meg og fortelle meg eller noen -Jeg viser en tutorial

 47. Madalin sa han

  Hei.
  Hva heter verktøyet du "tegnet" pilene med rundt det 9. minutt? Takk skal du ha.

 48. sawbis74 sa han

  Jeg har et lite stort problem ... Jeg er litt i begynnelsen og følger alle detaljene du kommuniserte i veiledningene, noe som er veldig nyttig fordi jeg vil lage en veldig god blokk og deretter fremme den så godt som mulig. først trenger jeg din hjelp. Jeg har mozzila og explorer. I veiledningen om ftp: // user:[e-postbeskyttet]/ Det ser ut som om det fungerer perfekt. Jeg prøvde å ikke vite hvor mange ganger på mozzila, men også på explorer, og det fungerer ikke .. han forteller meg at jeg ikke kunne finne serveren ... feil ... så jeg forsvarer meg ikke som deg..Jeg vil nevne det Jeg fikk ip fra google .. 'min ip;' og det fungerer ikke ... hva må jeg gjøre for at jeg kan fortsette å følge det andre innholdet. Tusen takk

 49. Cristi all den aktelse og respekt ptr tutorials filezila server og klient og ikke bare nevne at de aldri har brukt før, og jeg klarte å gjøre en server, hjelper Tino veldig eksplisitt og så videre

 50. Vasile sa han

  FileZilla har autoresume funksjon?
  Men oppstart funksjon?
  Hvis ikke, kan du fortelle meg et program som har disse to funksjonene?

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.