Hvordan er en e-postadresse og et yahoo messenger id video tutorial

Mange av oss lurer på hvordan man lager en yahoo e-postadresse eller hvordan å lage en Messenger-ID.

I følgende video tutorial begynne å jage opprette en e-postadresse på yahoo id og dermed skape en budbringer, fordi det er en og samme ting, fordi når vi gjør en yahoo e-postadresse vil vi bruke samme adresse og messenger.

Eksempel: Hvis din e-postadresse er yahoo "[Email protected]"Da messenger ID vil bli" ion_vasile".

Selv i Gmail tilbyr i dag mer i form av opsjoner og Yahoo mail lagringsplass enn den sistnevnte er mer poular grunn progranului chat yahoo messenger.

Du finner mer informasjon om hvordan du oppretter din e-postadresse og messenger ID vil invitere deg til å se videoen opplæringen.

Bogdan PeluRelaterte Guiderkommentarer

 1. På tlf jeg kan ikke ta opp? rotet? Jeg prøver mine kyllinger 2 måneder ptr k i landsbyen min har ingen netto. Damn!

 2. angela Pirlogea sa han

  god

 3. Groza Mihai sa han

  STOR ...... du alle så-tio

 4. YO MA OG ET PROBLEM når jeg vil Gjør ID NO NY KODE TIL SLUTT .CEI IMI VISER SEG GJØRE?

 5. aerosol sa han

  Alex deaktivere ad blocker

 6. Hei og videotutorial.am all respekt for laget og jeg har et stort problem ajutati.yahoo vennligst gi messenger hver gang jeg synger ut Nush slette alle IDer som skjer det være noen hacker vet ikke ... please øyeblikkelig hjelp meg ... takk anticipat.o god dag

 7. hvordan kan jeg gjøre det jeg gjør Jeg har en id

 8. @ionela: som i opplæringen bare må sette andre data, vet ikke om å gå til en annen id med de samme data!

 9. Cristina sa han

  super kul

 10. Cristina sa han

  Jeg ønsker å gjøre min e-post slik at jeg kan gjøre hi5 sami

 11. Jeg vil lage min id pe.tel.mobil og vet ikke hvordan. ast rasp Georgyy

 12. @georgyy:
  Først må du netto mobil, så må du finne et program kompatibelt med Yahoo Messenger-nettverket, id trenger du ikke å gjøre du kan bruke den på det nåværende.

 13. Ionut Turcu sa han

  Hvorfor når jeg lukker noen Internet Explorer-vinduet ser ut for meg at feilen med "Ikke send"? Det skjer når jeg Win MyXPPro x32bit nå når jeg Win MyXPPro x64bit. Når du bruker Inernet Explorer x64bit ikke har dette problemet. Takk! ...

 14. @Ionut Turcu: Jeg forklarte en gang hvis du har vinduer på 32 biter må kjøre programvare / programmer 32 litt hvis du har vinduer på 64 litt da må kjøre programvare / programmer 64 bit

 15. LucianGL sa han

  Hvis du har en mobiltelefon, spesielt Nokia, kan du laste ned og installere gratis Opera Mini, kan gjøre det samme etter konfigurasjon (90%) med hva du kan gjøre på en PC. kan opprette yahoo id messenger, e-postadresse og mye mer. for Symbian telefoner og Windows-telefoner fungerer det 8.65 (symbian) henholdsvis 9.5 (windows mobile 5 / 6), inkluderer denne versjonen flere funksjoner sammenlignet opera opera mini er utformet for telefoner med java-plattformen

 16. cn stor respekt PYT god vilje kan hjelpe meg jeg har et problem ...... .jeg multi Messi og jeg ikke 3 IDer og jeg går for å få fyren som tok meg fra begynnelsen at det ikke lenger går og forteller meg min konto ble blokkert ønsker å vite hvordan du sender en e-post til min yahoo Idul er klaudiu_extreme kan Dak dak send DMV NUJ kan spunetimi contactatima og hva de skal gjøre

 17. @claudiu: Hvis kontoen din har blitt blokkert du har ingenting å gjøre !! Din konto vil bli slettet automatisk hvis du ikke bruker det litt tid ... vet ikke nøyaktig ... hvis ikke får ham du sletter yahoo nettstedet automatisk ... du har ingenting å gjøre, ikke sitte henne svaret ingen e-post, og ikke bryr seg om deres id, i beste fall vil lede deg til å gjøre id en annen med et annet navn ... eller alle at hvis jeg går ...

 18. cristian sa han

  Jeg kan hjelpe meg inn i et problem? MY MESSENGER FOR Å SE HVA KAN IKKE SKRIVER TIL VENN ELLER selv om han SKREV MIN VENN kan se alt jeg SCRIU.Am messenger og avinstallert fra Kontrollpanel sui da og i Program Files, reinstallert jeg (jeg prøvde og rotet 8 og 9 rot), men alle de samme problema.De hjem også ikke kan åpne e-mailul.V
  takk

 19. @cristian: En Revo Uninstaller er gjort riktig Uninstaler er et gratis verktøy, og hvordan du kan laste ned, installere og bruke settene vi har også en tutorial! Forgjeves avinstallert du deg til Kontrollpanel / Legg til eller fjern, er dette en enkel og overfladisk, legge til eller remouve ikke tørke godt etter programmer eliminert og sannsynligvis forble nøyaktig de filene feil ... siden jeg oppdaget Revo glemte hvordan å avinstallere tillegget eller remouve !!! Skriv opp søket rett på vår Revo og trykk enter, se tutorial ... avinstallere det med revo og installerer rot igjen ... og jeg tok problemet og etter at jeg avinstallerte det med revo og jeg installerte det og ikke jeg hadde dette problemet, se k og brannmuren kan være! har du en brannmur? og i så fall hva brannmur du? Selv med Revo etter Messengeru avinstallere, gå i C / Program Files og slett folderu Yahoo manuelt, men dette etter at du har avinstallert revo ...

 20. boby_admin sa han

  @cristian:
  Og jeg hadde et problem asemanatorae og til slutt jeg reinstallert Windows og ble kvitt problemet
  Kan det hjelpe noen som vet hvordan man skal løse dette problemet
  På nettstedet dette er ikke bare Adrian, Boby eller Cristi
  Som du vil ha svar på dine problemer, slik at du har gjort for å hjelpe hverandre

 21. @boby_admin: Stor rett av Boby ... hardt jeg ville elske å være aktiv i å finne løsninger sammen, men dessverre er det romanen ... gjør trakarele torrent ... hit og kjøre ... ikke post bare når han er i "trøbbel" og håper noen hjelpe ham, og kommer til å løse det alene til slutt vil ikke komme til å si hvordan han løste ... så-og romere, mennesker eller bare for dem ... andre til å ta vare på dem, men deres andre nei .Selv trodde ... jeg lurer på ... var en tosk som hjelper? eller gjøre det bra som jeg gjør det? og ... hvis jeg gjør samt bidra ... hvorfor ikke andre? hvorfor ikke følge meg og andre? Jeg er sikker på at hvis jeg ber nå tilbyr å hjelpe meg ødelegge et område eller for å drepe en mann vil legge 1000 folk som frivillig at de fleste kommer med måter ... men hvorfor ikke i riktig? hvorfor ikke i nød? Jeg tror ikke andre ikke LØSNINGER og kan ikke hjelpe ... hva jeg tror det er i midten? BARE likegyldighet latskap av å skrive ... Hva om han trengte hjelp umiddelbart etter ... og park og gå latskap ... ja det kommer til å hjelpe ... og blir lat, uforsiktig ...

 22. cristian sa han

  Takk. Jeg vil prøve REVO håper å gå!

 23. cristian sa han

  Jeg fulgte trinnene nøyaktig som opplæringen, men likevel virker ikke

 24. cristian sa han

  Etter avinstallere Messenger REVO Og da jeg reinstallert akkurat som TUTORIAL jeg lagt merke til at nå kan jeg lese e-post, men jeg kan ikke se hva som gjør eller hva MESSENGER.ORICUM sende meg en venn er mye enklere og BN REVO .MULTUMESC

 25. geo210788 sa han

  Jeg har en prob! Dak kan noen hjelpe meg! Jeg ønsker å Fak annen id, men hvor du skal skrive kode som ikke gir det! Jeg leste ovenfor k behovet for å deaktivere id blocker, men vet ikke hvor han gasesk! der tar jeg?

 26. Adrian sa han

  @Edy: kanskje noen vet passordet ditt ... Jeg anbefaler deg å bytte passord!

 27. Adrian sa han

  @geo210788: Fyll alt riktig ... hvis noe er galt vil advare deg om at du ikke har fullført riktig ... og se om du har addon firefox add-bloker kan være, og på grunn av ham, deaktiverer add-bloker hvor lenge må du ID- ... Hvis du ikke fireox leseren ... jeg vet ikke hva jeg skal si ... jeg har aldri møtt ikke gi deg koden ... prøv en annen nettleser ... hvilken nettleser bruker du?

 28. geo210788 sa han

  Jeg installerte Firefox og all kode aprare.alta jeg ikke vet det, eller annet?

 29. geo210788 sa han

  Jeg installerte Firefox og all kode aprare.alta jeg ikke vet det, eller annet?
  Akum jeg operere, men verken turer eller internett modzila k alene!

 30. geo210788 sa han

  Firefox har ikke det installert og all kode aprare.alta jeg ikke vet det, eller annet?
  Akum jeg operere, men verken turer eller internett modzila k alene!

 31. Adrian sa han

  @geo210788: K kompis du lurer på om 10 responstid få raskere? Se etter at du har postet 3 ganger det samme spørsmålet verken helvete svarer du ikke ... en annen tid til å lære deg og være tålmodig, og hvis du skriver eller lurer på det samme vil få forbud og ikke kysser på stedet ... hva faen er det du 12 år?

 32. geo210788 sa han

  Beklager, men etter skriftlig ventet 10 minutter, og når ingen! Jeg trodde k ikke virker, og hvorfor jeg skrev flere ganger! Det er dak ikke forstå k gjør alle NASKA lært og vi er ute og vi svarer hvor vi k vi finne et sted hvor vi ikke kommer til å ta sting May uvitende gutta, og vi vil hjelpe! Cuz jeg ønsker å raspe godt og du multumesk DAK dette er ikke!

 33. Adrian sa han

  @geo210788: Jeg tror ikke koden din vises ... eller ikke vet å gjøre en id, eller ikke gjør, og ikke fylle riktig ... du har installert Kaspersky og BitDefender?

 34. CORNEL CERNOSCHI sa han

  takk for info

 35. en video tutorial på formaterings bærbare datamaskiner eller datamaskiner kan behage ..

 36. @Denys:
  En bærbar eller stasjonær PC kan ikke formatere harddisken er formatert.
  Vi tutorial om "riktig partisjone en harddisk" hva er det, og du kan bruke på din bærbare PC og PC.
  https://www.videotutorial.ro/?p=1008

 37. carmen sa han

  Vennligst hjelpe meg ut, jeg er Bilder fast på HI5 kan ikke se eller med kjæresten eller gruven, selv en fra AVATAR er å se Jeg har ingenting SIDE EN UTENFOR riktig å skrive, kan du fortelle meg mer kan jeg gjøre hvis noe takk

 38. @carmen:
  Når det kommer til HI5 beherske meg fordi jeg ikke er god til den slags ting.
  Vennligst noen som vet HI5 å hjelpe hvis du kan plizzzzzz Carmen.

 39. Adrian sa han

  @carmen: Hvilken nettleser bruker du? Ingen bilder fra PC-en du ikke kan se? Og hvis du husker zine Hvor har du vært siste gang på hvilke innstillinger du har installert ... du har avinstallert?

 40. Godzila sa han

  HVORDAN SKRIVE PÅ KEYBOARD

 41. audii sa han

  hecacri du er i trøbbel

 42. kristi sa han

  merchandise varer

 43. Raluca sa han

  Tusen takk Bogdana vet nå å gjøre et rot ID Tusen takk

 44. merchandise varer

 45. alexandra sa han

  Jeg har en id som ikke kan motta noen mail.am prøvde å sende fra flere e-postadresser blir besvart og at adressen ikke har noen konto i yahoo.cum gjøre på den kontoen i yahoo id? eller når du gjorde det id vi satt et sted jeg ikke ønsker å motta e-post? kan løse noe? er noen som vet? ikke altfor :( jeg har med dette passordet og en e-post i dag fra hi5 på at adresa.sau minste vet jeg passordet mitt ellers hi5 utenfor "glemt ditt pasword"? plz hjelpe meg :(
  takk :)

 46. Alexandra sa han

  Hvordan endre passordet ID som jeg ikke si k er ikke bra merge.Imi postnummer.

 47. Alexandra sa han

  Hvordan laste ned Google Earth? Fortell meg.

 48. Adrian sa han

  @Alexandra: Det gjorde tutorial på "hvordan å endre passordet på yahoo messenger" og på "Google Earth" !!! Bruk søkemotoren øverst til høyre og finne dem !!! skriving i søkemotoren som jeg satt i anførselstegn du gå inn og se

 49. Misubo $$ sa han

  Jeg prøver å gjøre mitt forteller meg til å spørre sine foreldres tillatelse.
  hva?

 50. Adrian sa han

  @Misubo $$:De sannsynligvis henhold 18 år, så du har til å lyve når du oppretter kontoen din for å sette anu fødsel, slik som å gi deg 18 år siden! Spør og du Anu fødsel 1991

 51. Cosmin sa han

  ASSA

 52. Demeter Imola sa han

  Jeg ønsker å gjøre en budbringer og en adresse hi5

 53. cristina Mihaela sa han

  Sami id jeg ikke ønsker å være en taper med id numaiun

 54. cristina Mihaela sa han

  På tlf jeg kan ikke ta opp? rotet? Jeg prøver mine kyllinger 2 måneder ptr k i landsbyen min har ingen netto. Damn!

 55. Adrian sa han

  @cristina Mihaela: Vel ja jeg spille opplæringen og ser hvordan å lage en messenger id ... Hvor er det skrevet at hvis du bare har én id're en taper? Hvem sier det? Er det en lov at du må 7 IDer?

 56. hvordan kan jeg bli usynlig uten at noen oppdager meg?
  Nyeste ingen "www.aflastatus.com"
  hvis jeg ønsker å bo usynlig ... Jeg forstår ikke problemet.
  Er det noen som vet hvordan du gjør du ikke se at er usynlige ???

  takk!

 57. Adrian sa han

  @noen: Hvorfor ikke !!! Jeg vil aldri forstå ... opphold usynlig på rot, men ... vel ... gjøre en id hvis du ikke ønsker å bli plaget av massuri eller av andre, og satt på listen bare de som ønsker å snakke, og de som ønsker eller n- du har ikke noe imot hvis de ønsker å snakke med deg ...

 58. iustina sa han

  Jeg har et stort problem og søke hjelp har ingen anelse om hva som kommer med programmet u torrent Jeg kan ikke kopiere nimik jeg synes ikke nimik Jeg aner ikke hvorfor det ikke er en stor kunnskapsrike på PCen, men dette virkelig er hinsides meg vente svar multumesk mest interessant og lærerikt nettsted jeg noensinne har sett. k multumesk vil hjelpe mange mennesker eksisterer.

 59. iustina sa han

  Jeg installert, men ikke på den måten du kan slette det for deg? gandesk meg å installere det på nytt, men jeg kan ikke slette den offfffffffffffffffffff den gamle. poatee forventer svarte haster eller anbefaler du et program for å kopiere amt ut av ODC og torrent vennligst

 60. anays sa han

  Vennligst send meg hvor vakker explicatimi og samisk er hi5 adresse og jeg har fremdeles litt av en freak

 61. anays sa han

  Han ønsker å hjelpe meg vente rasp på min id rot [Email protected]

 62. Jeg ville SY yo sami rote ja nei, ta epler ajutatima

 63. Adrian sa han

  @yoNeL: det er ikke mulig å ikke gå !!! Hva virker ikke? Gi flere detaljer !! Det er gåter!

 64. @yoNeL:
  Har du en tutorial nettsted som lærer deg å gjøre dette
  Prøv å følge en bestemt tutorialulu hode og hale for å lykkes
  Du trenger bare å følge trinnene nøyaktig slik tutorial
  BAFTA

 65. Stelian sa han

  brødre og jeg ønsker å gjøre en rot og ikke vet adressen

 66. Adrian sa han

  @Stelian: Ja Spill opplæringen og glemt bror er i rumensk språk og viser hvordan du klikke og der ... Hvorfor er det så vanskelig ??? opplæringen er i rumensk og du sier at du ikke vet ... og hva gjør vi? vi gjør det for deg? det betyr å kjenne dine data og passord hvis jeg tror at vi ikke vil ha det !!! Klikk på bildet over opplæringen og starte tutorialu du ser på den til slutten og gjøre din e-postkonto ... gosh hva folk bro !!!

 67. ffffffffffffff er interessant det du skris floss.

 68. Kan Adrian k u tror alle er like smart ?????????????? k du hva som er så uvanlig å ikke vite sa.ti skape en mail og u ???????? de har vært k>

 69. camellia sa han

  Jeg har et spørsmål jeg vil gjøre mitt id og kan ikke Nuo hvorfor ??????

 70. Adrian sa han

  @camellia: Les nøye etter at du legge inn data og trykk på Submit du vil skrive i rødt hva du gjorde galt og hvor ... mest sannsynlig navnet du valgte å ha det mailu din allerede eksisterer, Adik brukt av en annen mann med det navnet så må du velge en annen, eller kanskje du har ikke 18 år, og som slike sett datoen, må ligge når du er ferdig anu måned bursdag og sette dem inn slik at du 18 år å være stor ... annet Moticica ikke se hvorfor ikke ville gå, lære engelsk eller engelsk jakt etter noen som vet hvordan hvordan å oversette hva du forteller deg selv når du sender inn flere detaljer ... Ja hva er galt?

 71. alexia sa han

  hvordan du sender et bilde til adresse
  emalje

 72. Adrian sa han

  @alexia: Gå på contu gi posten, skriver du inn e-postadressen din som du ønsker å sende dem til emnet skrive tittelen epost til ... Skriv hva du vil tittelen deretter bunnen "boksen store" skriver teksten du ønsker å bli sendt, og å sette en trykk bilde opp over der du skriver innhold mail knapp som heter "legge ved filer" filen som er vedlagt !! Klikk på det vil åpne et vindu du bla gjennom bilde etter PC klikker OK og trykk send ... vil sende mail ... det er om hva du skal gjøre ... La ke enkelt !!!

 73. ! Ms enn hardt du har vært en reell hjelp holde opp det gode arbeidet !!!: D

 74. bseriatrei sa han

  Hei, kan noen forklare meg hvordan kan jeg sette bilder i posten (yahoo) uten å feste dem til legge ved filer? Jeg ønsker å sette dem rett ved siden av teksten, det er en litt myk å legge ved bilder i posten?

 75. princep78 sa han
 76. bseriatrei sa han

  Hvordan kan jeg kopiere bilder fra HI5, jeg nevne Internet Explorer 9.

 77. Gabriele sa han

  den beste planen

 78. Det er veldig nyttig program, er det enkelt og lett å bruke
  Fortsett å hjelpe oss ... ..
  takk
  Du er en velsignelse for nybegynnere og utover
  mange takk

 79. Dany, Og du være mer eksplisitt som betyr "videoer fra bilder", og du bruker flere ord.
  Ha gjort, slik som å forstå og taper som oss.

 80. Jeg er bare videotutorial ,, ,, og jeg fant ut at hver kveld får jeg det åpent, veldig saklig, tilgjengelig forklaringer ,, ,, Dukker svar uten airs ,, ,, eksperter, ble eexperti. glad jeg oppdaget ,, ,, .FELICITARI, jeg trengte deg, spesielt nybegynnere november ,, ,, som, uavhengig av spørsmålet, selv naive, de reagerer med CONGRATULATIONS'm glad 10 frumos.Nota .

 81. SkyNetMaster sa han

  Hvem har problemer og kan ikke se rotet scrisu. Jeg mener skrive, se hva den sier, men etter sending LØSE ikke se noe jeg gir gjør du følgende start => kjøre => og skrive ut grensene mellom hva som er Run - regsvr32 jscript.dll - som har gitt det kontroll aktivere Java Script. Etter at du ENTER gi og vil vises noe sånt som Java Script aktive vellykkede !! SÅ er alt du trenger å gjøre. En viktig ting TA VARE CE .NET VIRUS PÅ ta noen slipper å deaktivere Java AS VIRUS finne ham. EN AV viruset AVASTU_UL. BAFTA !!!

 82. sal alt !!! Fortell meg om de kan gjøre noe for meg: noen brøt passordet mitt fra id og prøvde å handle meg, men jeg visste ikke hvem som helst, og du Idul det setter data på acolo.deci de kan gjøre noe ???

 83. Andreea: Sal alt !!! Fortell meg om de kan gjøre noe for meg: noen brøt passordet mitt fra id og prøvde å handle meg, men jeg visste ikke hvem som helst og Idul det setter at data om acolo.deci de kan gjøre noe ???

  Dessverre ingen kan gjøre noe, er det viktig å skrive ned dine data som du har gjort din ID, fordi passordet endring ikke kan skje uten å innføre data som du har gjort ditt id, i konklusjonen : hvis du ikke har data som id du ikke gjøre noe annet enn muligens ... du ber om en som har stjålet passordet ditt til tio gi tilbake.

 84. Multu !!!
  s hjelp

 85. policecosmin sa han

  Hvordan lage en oppstartbar CD med programmer eller med Windows?

 86. policecosminHvordan lage en oppstartbar CD med programmer eller med Windows?

  Skriv opp i boksen "søk på videotutorial.ro ..." Høyre: hvordan å lage en oppstartbar CD, trykk enter og du vil finne tutorial

 87. 74000 postnummer. Ikke gå

 88. Hvordan bruke Adobe Dreamweaver til å lage en nettside eller en blogg viktig. Jeg trenger opplæring hvis pote.Si så snart som mulig dersom du kan ta vakre.

 89. som det kalles prog tutorial som du skyter?

 90. Hei mitt navn er Michael Jeg ønsker å ta opp og Io A Question! Jeg slettet 2Foldere med bilder og Leam slettet fra papirkurven Hvordan gjenopprette dem trenger vre1 Alibunar oppgjør programmet ??? ??? AJUTATIMA VA RAG !!!!

 91. plopeanu_irina17 sa han

  Vennligst kan du fortelle meg hvordan kan jeg avinstallere en id?

 92. hvis de ønsker å få en e-post når jeg åpner e-posten min ser ut som yahoo tutorial Det er et problem med dette webområdets sikkerhetssertifikat som kan gjøres?

  • VirgilHvis du ønsker å få en e-post når jeg åpner e-posten min ser ut som yahoo tutorial Det er et problem med dette webområdets sikkerhetssertifikat som kan gjøres?

   Angi klokkeslett, dato, måned, anu PC spill i høyre hjørne, dobbeltklikk på klokke og stille!

 93. Du har vært til stor hjelp, du har ti stjerner, merci

 94. stjernene vet ikke hvordan de skal gjøre, men likevel jeg takker deg

 95. Jeg har en e-postadresse, og ønsker å lage min en, men etter at jeg lage og prøve å få rotet til å klikke på bekreftelsen linken id ikke kjenner meg og parola.De til en annen datamaskin jeg klarte å gjøre en annen e-post, men mine mislykkes

 96. GRATULERER !!!: *: *

 97. ulmamei sa han

  superOK !!
  Jeg syntes for godt!
  i: Hvordan kan jeg ha et skrivebordsikon ymail å lese e-post
  uten å måtte deskid Yahoo! Messenger?
  ms ffmult!

 98. hvis noen tok min pass flere ganger feil på et tidspunkt jeg fikk ut av p c n mes kan få den virkelige å gå igjen blocat..cm fc pls svar haster

 99. Eminem sa han

  Jeg kan ikke lage en Mesenger adresse hvordan å gjøre ?? bli løst som vist i videoen og synge gi opp og er ellers ikke så ajutatima denne videoen må du !!!

 100. Veldig bra, men ikke bruker yahoo messenger.

 101. Nicholas gianni sa han

  Hei, jeg har et problem hvis jeg kan ajuta.sunt av Brasov, og jeg har problemer med id mees hjemmeside og min e-post, noe som betyr at det ikke lenger åpne deloc.pentru liste adresser dii ikke rote for jeg bekymrer, men jeg vil åpne min e-post, lese dem, er det noen viktige, hvis du kan hjelpe meg, takk på forhånd, er min nye e-postadresse [Email protected]Og rotet principele72, farvel.

  • Nicholas gianni sa han

   Nicholas gianniHei, jeg har et problem hvis jeg kan ajuta.sunt av Brasov, og jeg har problemer med id mees hjemmeside og min e-post, noe som betyr at det ikke lenger åpne deloc.pentru ikke rotet adresser dii liste virkelig lage bråk, men jeg vil åpne min e-post, lese dem, er det noen viktige, hvis du kan hjelpe meg, takk på forhånd, er min nye e-postadresse [Email protected]Og rotet principele72, farvel. sitere meg

   • Adrian sa han

    Nicholas gianni:

    Hvis du ikke vet dataene som du har gjort kontoen din, for eksempel: dato, Anu fødsel som du putter når du gjorde, postnummer område (postnummer) og spørsmålet om sikkerhet, kan du glemme id !!! Skriv opp i boksen "Søk videotutorial.ro ..." Høyre: Endre passord Yahoo Messenger, går du inn og du vil finne tutorial

 102. hvordan kan jeg finne spore IP-adresser fra der han koblet min adresse

  • Pol Ice Menn sa han

   Cornel: Hvordan kan jeg finne spore IP-adresser fra der han koblet min adresse

   Cornel: Hvordan kan jeg finne spore IP-adresser fra der han koblet min adresse

   Cornel: Hvordan kan jeg finne spore IP-adresser fra der han koblet min adresse

   Cornel: Hvordan kan jeg finne spore IP-adresser fra der han koblet min adresse

   Cornel: Hvordan kan jeg finne spore IP-adresser fra der han koblet min adresse

  • marius sa han

   Cornel: Hvordan kan jeg finne spore IP-adresser fra der han koblet min adresse

   Hvis du ønsker å vite dette, jeg sier du er på feil opplæringen, søke i området ved som refererer strengt på problemet.

 103. hvem som helst kan skrive inn adressen mea.cum finne ut hvem det er?

  • Cornel: Skriv inn adressen mea.cum alle kan finne ut hvem det er?

   Du kan finne ut hvem det er, men du kan endre passordet til kontoen din, og du kan skanne med Spybot Search and Destroy, som vi har en tutorial. Kanskje du har en keylogger gjennom hvilken som helst PC og respectivu kjenner passordet ditt, eller du har lært. Spybot Search and Destroy søke og søke etter keyloggers ...

   Du kan se på opplæringen ved å klikke HER (Klikk på ordet "her" i rødt). Som selv kan skanne med Kaspersky som vi har en tutorial, klikk HER å se på eller skrive opp i boksen "Søk videotutorial.ro ..." Høyre: Kaspersky, trykk enter og du vil finne den opplæringen!

  • Vel ...... .trebe å gi sin rot på bivirkninger shi spørre ham !!! :))) :) :)) :))

 104. bravo

 105. Jeg trodde ikke at det finnes folk som ikke kjenner sin messenger id faka.

  • Albert sa han

   Jeg trodde ikke at det finnes folk som ikke kjenner sin messenger id faka.

   Å vite at ikke alle er så dyktig som tine.Acest opplæringen er for alle, og særlig for dem som først nå har lært å starte PC

 106. 'Re virkelig det beste jeg har vært til stor hjelp takk

 107. Jeg har et problem jeg hadde en blackout, og nå retter jeg min støvete rot profiler vises 2 mange ganger jeg kan gjøre for å bringe normalt å være så vakker som? TAKK

 108. du har fått meldingen?

  • Virgil: Du har fått meldingen?

   f godt svar, men jeg gjentar meg selv, så jeg tok opp min nåværende rot, og nå har vi mange støv 2 samme effekt profiler og konfigurasjon totalt forandret hva kan jeg gjøre? TAKK

 109. skabb ionisk sa han

  Jeg er enig med denne opplæringen.

 110. Sorin lambert sa han

  det er vanskelig å dechiffrere koder hiroglifele lasting ....

 111. MIAHI10 sa han

  SLIK Er jeg å høre ALA museklikk?

 112. bravo Boby tare.am er mye mer vellykket fordi tie.mersi mye.

 113. Hva kan jeg gjøre for å aktivere min emailu på Yahoo?

  • Albert sa han

   Hva kan jeg gjøre for å aktivere min emailu på Yahoo?

   Exact.In normalt være litt mer hvis du er en Yahoo ID og motta en adresse som jeg gjør min id Costel, vil e-postadressen være [Email protected] vil være umiddelbart etter etableringen id og aktiverte den.

   • Albert sa han

    Exact.In normalt være litt mer hvis du er en Yahoo ID og motta en adresse som jeg gjør min id Costel, vil e-postadressen være [Email protected] vil være umiddelbart etter etableringen id og aktiverte den.

    Jeg håper jeg sa rett

 114. Måtte det utfylte skjemaet ala synes for meg som noe foreldre kan ikke bli kvitt ea..k å opprette kontoen min! Jeg har skrevet k 50 år og fortsatt ikke vil :))
  Noen vet?

 115. Postnummer er valabil.ha ha ha.

 116. Costel sa han

  De er på konto, men kan ikke gå inn i postkassen.
  Jeg gir meg feil: Feilkode 15
  Jeg sendte inn koden for å hjelpe Yahoo team, men ingenting ble løst.
  Hva kan jeg gjøre?
  Takk!

 117. En tutorial på hvordan å sende en e-post og forklaringer av grensesnitt yahoo yahoo nettstedet er peaciea please?

 118. takker verk

 119. Dumitru Mirabela sa han

  Jeg har allerede en e-postadresse, og jeg ønsker å gjøre en, og mislykkes

 120. Når du sender en e-post, kan den fortelle hva datamaskinen ble sendt (by, land, etc.)? takk

 121. ikke gå inn i yahoo id jeg forventer et svar

 122. Jeg vet ikke engang hvordan jeg skal begynne ... .Prior alle kan si jeg er en nybegynner i calculatoruluisi og vi trenger din hjelp .... For en tid siden datamaskinen min brøt sammen mer presist minnekortet, ikke bra hvis du ikke vet om jeg sier at jeg -For å være med ierteare Jeg ringte noen til meg jeg fikse det, vel og bra, men når jeg angitt favorittene vi funnet ut at det er verken en fil som er lagret 2 har en kanal hvor jeg satt alle favorittlåtene dine hvor de får kommentarer og kommentere, men kan ikke gå inn det bare som gjest så ikke lenger anerkjent som jeg gjør det tilbake til meg-om noen kunne hjelpe meg med informasjon jeg forventet multumii asi ps jeg beklager til de som er avanserte og ler meg hvis du har en forespørsel om jeg har inteleg- -Hvis det er noen med mer medfølelse for å hjelpe meg - husk er en nybegynner, og jeg må forklare språket nybegynner-takk igjen på forhånd

 123. Jeg takker de som dannet denne opplæringen for å hjelpe nye gutta som vi er, kål Takk igjen data-

 124. Jeg gjorde en stemme ess med glede-men vet ikke hvordan tilgi min naivitet

 125. [Email protected] de som ønsker å bidra til å holde ut å gi meg min adresse er [Email protected]

 126. Jeg fikk ikke gå id, men det jeg kan si til meg ??

 127. Som du pose på yahoo id og går kan du hjelpe meg?

 128. MS høyt ff

 129. sjefen sjefen sa han

  Hvordan lager jeg en konto rot

 130. Madalina foran dregutza sa han

  Jeg har et problem ... Jeg ønsker å gjøre mitt id men ikke ut av Looc
  hvis du kan bidra til å gi en buzz for å ta rotet maduta_mirela

  • Adrian admin sa han

   Madalina foran dregutzaJeg har et problem ... Jeg ønsker å gjøre mitt id men ikke ut av Looc
   hvis du kan bidra til å gi en buzz for å ta rotet maduta_mirela

   Gi flere detaljer, får du en melding, hvorfor ikke gå? Du ga videotutorialul spille på topp? Du så ut til slutt?

 131. Det imot denne opplæringen vi forventer at ICEP mai og andre av samme kjønn. Takk tok denne ideen. Ana

 132. Ba er for denne opplæringen, men her ennå ikke vet hvordan du skal bruke ting. ana

 133. være mer spesifikk

 134. Prøver noe og ønsker å se om det fungerer

 135. hvor du skal sende det

 136. Jeg trodde min adresse fungerer ikke hva du vil stemme bare si at jeg leser

 137. Også prøve å lage et rot id heller gå .. Jeg tar ikke noe passord. Eventuelle passord jab ville ikke gå. Fordi en eller annen måte du ikke vet

 138. andrei sa han

  da pt. du ikke rotet?

 139. George Gabriel sa han

  velkommen

  Jeg har et problem ... ..nu kan fc id igjen ... :(, Adik ikke min greie kommer ned til ABONNER ,, "vises bare et sted over meg ,, Logg inn" ... ..c kan fc i dette tilfellet? vente en rasp på mail ( [Email protected]) Dak kan. takk

  • marius sa han

   George GabrielHei jeg har et problem ... ..nu kan fc id igjen ... :(, Adik ikke min greie kommer ned til ABONNER ,, "vises bare et sted over meg ,, Logg inn" ... kan ..c fc i dette tilfellet? vente en rasp på mail ( [Email protected]) Dak kan. takk

   Jeg kunne hjelpe deg å gjøre en yahoo-konto avgift selvfølgelig, legg igjen en kommentar, og vi forstår: D.

 140. alexander sa han

  god
  videotutorial.ro
  Jeg gjør Booti yahoo for flom
  Jeg ønsker å gjøre mer messenger ID dvs. boot flom

  Sami og jeg det ringe alle foreldre sier psu, men jeg er 20 år

  nustiu hva jeg skal gjøre ...

  • AdrianGudus sa han

   alexander: god
   videotutorial.ro Jeg har et spørsmål: P
   Jeg gjør Booti yahoo for flom
   Jeg ønsker å gjøre mer messenger ID dvs. boot flom
   Sami og jeg likevel si vi kaller parintiidar psu der jeg 20 år
   nustiu hva jeg skal gjøre ...

   Du skyter for hva du mind-n hjørner, grip og lære noe nyttig, la roboter ... glemme en ting, går pitcher ofte til vann, ser du at det der du går, holde din IP kan -Jeg vil banke på døren med hette ... watch out!

  • marius sa han

   alexander: god
   videotutorial.ro Jeg har et spørsmål: P
   Jeg gjør Booti yahoo for flom
   Jeg ønsker å gjøre mer messenger ID dvs. boot flom
   Sami og jeg likevel si vi kaller parintiidar psu der jeg 20 år
   nustiu hva jeg skal gjøre ...

   =)) Lenge før gutten, men når får din ferje, og gjør du fakultetet at alle Omu etter at du grad skanne det og sende det her på nettstedet, og neste dag noen vil gjøre opplæringen og personlig justert til datamaskinen "Pentium 4" og du kan oversvømme hele verden vil du vite Yahoos frykt og du deklarerer største haxor i Sentral- og Øst-Europa eller dersom likevel den beste i det tidligere bloc inntil da alle de beste ...

 141. Jeg vet ikke id s

 142. Crâşmaru sa han

  Jeg ønsker å få en adresse der ny yahoo sende inn skjemaet etter at du fyller som meg til å signere

 143. bare meg sa han

  Bra! Jeg prøver å gjøre mitt nye messenger id, og jeg kan ikke akseptere enten et passord noen har noen anelse om hva det handler om meg og meg avklare ... at jeg ikke kan nervene!

 144. marius sa han

  Jeg kan ikke tro tutorial som har den mest visjonære, dette ser virkelig reell bekymring av verden på nettet, bare rot og igjen rot, ser frem en video tutorial på hvordan jeg laget en konto på facebook, hi5, min plass, merket , gi og Farmerama, Grepolis, ConQUIZtador, ikke glem betting nettsteder .: D

 145. lazymme sa han

  b ziua.pensionari, mann kone, 50 år, har vi all ef hardt til sin e-post med facebook account.in pluss vår gutt bruker noen ganger samme kabel internett-klient rds.ro ikke vet hva vil du synes nettstedet e-post hver gang jeg prøver å gjøre e-postadresse for sin mann for mine.si ikke forstår i det hele tatt hvorfor la meg e-post nettsider noen ganger, men ikke primesc.timp respons, nerver pierduti.eu grøft flytte, en husmor, Vennligst trimitetii mann en tekst som om det ville koste, hvordan kan vi tenke på cuvinta.sa e-post og vi med andre barn som de pa amprastiati nerver og dø der jeg c helvete av datamaskinen apt året og "ikke bra" kopier enn de lytter til andre, preferanser musicale.multumesc.sanatate.personal jeg ønsker å bruke jeg og pseudo'lazymme'but yahoo1messenger pingbox r functioneste.daca ikke være min, men det er mannen, jeg gi landet n pc han ville forbli i noen deler for gjenbruk

 146. Andreea sa han

  vet ikke hvordan du gjør min e-post kan du hjelpe meg fordi det ber hi5 ikke vet denne adressen og vi prøvde å ta med e-id og det fungerer ikke ...... kan du hjelpe meg takk og jeg kan du finne svaret på seksjoner: google-hvordan du gjør min e-post? Først og takk!
  med respekt og takknemlighet, Andreea

 147. mrius sa han

  gjøre noen nyttige ting bravo

 148. nelutzu555 sa han

  hvordan kan jeg gjøre min youtube uncont

  • AdrianGudus sa han

   nelutzu555:
   hvordan kan jeg gjøre min youtube uncont

   Skriv opp i søkefeltet øverst til høyre på den svarte kanten: hvordan å lage en youtube-konto, skriv ja og du vil finne den opplæringen, eller du kan søke termer: hvordan å klatre et klipp på youtube

 149. nelutzu555 sa han

  hvordan å lage en elektronisk coreo?

 150. nykol sa han

  men id vil og jeg vet ikke ajutorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

 151. Jeg liker enkelhet og er didecta

 152. Iubitziha sa han

  Endelig en tekst som inkluderer detaljer

 153. Robert Donisa sa han

  Det er veldig bn som jeg gjorde min id rot

 154. fermascoalacornatel sa han

  Saluatre, jeg har følgende problem: Jeg ønsker å legge til et bilde i JPG-format kroppen av en post på Yahoo og mislykkes. Ikke fest til e-post, men i tekst
  Cibeva kan hjelpe meg?
  Mercanti

 155. god

 156. er sterke

 157. rød Camy sa han

  Takk for hjelpen

 158. rød Camy sa han

  Jeg vil ikke gå glipp av bildet ikke vet hvordan man lager en yahoo messenger adresse

 159. papushika sa han

  tuturor.stye god CNV com er en Yahoo! Messenger id yo k nam Niki idé

 160. hjalp meg

 161. god
  Hjelp! Helpppppp!
  Hvordan beskytte det trådløse nettverket.
  Takk på forhånd!

  • RoadRunner sa han

   ElaKjære, Hjelp! Helpppppp! Hvordan beskytte nettverket mitt wireless.Multumesc forhånd!

   Sett et passord!

   1.Uita på din router. Du må identifisere beculetele. Det bør være på tre: en fra maten man viser du at du er tilkoblet og en for trådløst. Hvis beculetele tilkobling og holde på etter at datamaskinen er slått av, og sikkert noen stjeler din tilkobling.
   2.Daca beculetele blink, ikke bekymre deg, det er en måte for innstillingen. Start primære datamaskinen. Åpne en av nettlesere som brukes (IE eller Firefox). Skriv inn adressen eller 192.168.0.1 192.168.1.1, avhengig av ruteren. Vil åpne veien konfigurasjonen.
   3.Gaseste Attached Devices-menyen. Her finner du alle enheter som har koblet til ruteren. Så du kan koble fra nettverket, men ikke for lenge.
   4.Acum må sette et passord for tilkoblingen. Slik at du hindre andre mennesker til å koble til ruteren. Gå til Sikkerhet-menyen eller Setup og velge enten WEP eller WPA-PSK Key. Nå skriver et passord som ikke var en titt. For nå vil du bli koblet fra internett. Alt du trenger å gjøre er å konfigurere tilkoblingen passord. Klikk på Bruk og deretter Lagre.
   5.Dupa du har koblet følg instruksjonene. Dobbeltklikk på ikonet med trådløst internett på menylinjen til høyre. Kontroller tilkoblingen og går inn passordet. Nå ingen vil være i stand til å koble til nettverket.

 162. hm ... hvorfor? /

 163. RoadRunner sa han

  Videotutorial.ro Hei, jeg vil bare fortelle deg at arbeids amir, 15 år, og jeg elsker alt om deg IT.Bafta videre og du trenger ikke slutte.

 164. AdrianGudus sa han

  MARIUS:
  Du vet, ikke du går satt I TEKST "jpg" CI feste DOARSA

  Ba du at jeg ønsker å gå, det er en opplæringsvideo om det. Skriv i boksen øverst til høyre i sidepanelet SØK: Bilder i Yahoo Mail, ikke som vedlegg, men som elementer innarbeidet
  Trykk enter og du vil finne den opplæringen

  fermascoalacornatel:
  Saluatre, jeg har følgende problem: Jeg ønsker å legge til et bilde i JPG-format kroppen av en post på Yahoo og mislykkes. Ikke fest til e-post, men i tekst
  Cibeva kan hjelpe meg?
  Mercanti

  Samme svar gjelder for deg ...

 165. finnes tilfeller der jeg vil blokkere e-post, og hvis det er sant at jeg blokkere e-post hvis du ikke åpner "e" for en lengre tid, for eksempel et år eller enda mer enn ett år . Vennligst svar hvis du kan. Jeg er veldig nysgjerrig !!!!!

 166. andrei sa han

  hei ... .mi've gjort en budbringer, men id @ yahoo.co.uk. ide hvis du kan utveksle e-postadresse @ yahoo.com

 167. Miai nyttig!

 168. Iubitziha:
  Endelig en tekst som inkluderer detaljer

 169. daniel sa han

  id de mes hvis du ikke er i stand til å forlate helvete gjøre datamaskin som du ikke gi meg hodepine

 170. laurentiuD1998 sa han

  Jeg kom over denne artikkelen da jeg tilfeldigvis klikket på den mest sette ...
  Jeg innrømmer, nei vet ikke kontoen min når jeg 7 år siden ... men virkelig, jeg 14 år og allerede jeg begynte å lære HTML og Flash .... og noen enda ikke vet 20 år å installere en Windows ...

  Jeg tror verden kan ikke tilpasse seg ny teknologi, seriøst, 80% av de som har telefoner med Android operativsystem har ikke hørt om Android Market !!!! (Nå kalt Google Play). Hvor rett jeg? Sitt på alle slags ondsinnede nettsteder å laste ned et program som du kan finne i Google Play gratis? Eller IFI ikke vet om i verden har en Google-konto ....

  • drapsmann sa han

   Det er ikke alle var heldig å kjøpe dem mamma datamaskin i en alder av 3 år, men helst det er for sent å lære / prøve noe nytt. Men skammelig å se at på et slikt nettsted, så opplæringen handler om å skape en Yahoo! ID når det er så mange flere interessante og nyttige tutorials. Det sier mye om den rumenske brukere av PC og Internett ...

 171. Angela Island Ekklesia sa han

  Takk Bobi men jeg visste hvordan å gjøre var fart og fanget meg god tutorial ... En vakker dag

 172. forferdelig banalt ligheten ikke vet hvordan de skal id

 173. Gherasim sa han

  Hei, jeg fikk bedre jeg anta! For en stund ikke lenger i stand til å gå direkte fra mail på nettstedet ditt sier det fordi før (du abonnerer på) var å gi klikk på linken og skriv direkte, men først nå er farget en mørk grå og klar don ' tillate meg å gå til videotutorial. Du kan hjelpe deg med å løse problemet? Beste hilsen!

 174. messi20082002 sa han

  er vanskelig

 175. marian sa han

  cata enkelhet ... ..
  vakker.
  bravo

 176. Jeg kan ikke gjøre en AIDIU rotet

 177. Det er ingen tutorial tilgjengelig, ikke klarer å gjøre en ny id for min mann! Jeg aner ikke hvorfor, etter at alle felter fylles eksisterende registrering til det nye formatet, komme i takt med kode på telefonen etter å ha mottatt koden virker ikke, og ingenting stopper kan ikke opprette konto! Hva gjør jeg?

 178. Dobra diana sa han

  Det er den varmeste adresse

 179. Jeg ønsker å lage en ny konto på facebook

 180. du gjør

 181. Jeg liker min id rot ...

 182. florin popa sa han

  Det er super vanskelig YAHOO ROMANIA

 183. stoppe

 184. vasy oficialu sa han

  god

 185. misto

 186. Alexa 98 Cheetah sa han

  Til slutt klarte jeg å gjøre min e-post

 187. asasinro sa han

  Numa la noen fortelle Sami avstå å gjøre passord? Når jeg legger en imiarata en dacd tacel med en kode og gi meg plz slette parola.AVUTATIMA

 188. Liliana Petras sa han

  tilbyr belønne de som hjelper meg gjenvinne min konto.

Tilbakesporinger

 1. [...] -Hvordan Er en e-postadresse og et yahoo messenger id på [...]

 2. [...] En variant av video tutorial er tilgjengelig på: https://www.videotutorial.ro/?p=361 [...]

 3. [...] Svært høy. Hvis du ikke vet hvordan du gjør en e-postadresse yahoo, kan du følge denne opplæringen: Hvordan lage en e-postadresse og en Messenger-ID på yahoo Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive til boksen [... ]

 4. [...] Attention. For de som ennå ikke har en Messenger-ID, vi har gjort i fortiden en tutorial på hvordan å lage en e-postadresse og et id Yahoo messenger Når det er sagt, jeg inviterer deg til å se video tutorial! Husk at hvis du har forslag, [...]

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.