Hvordan lage et tema for Google Chrome nettleser - video tutorial

Hei venner, dagens opplæringen vil vi se hvordan vi kan lage temaer for Google Chrome nettleser. Jeg vet at mange av dere er interessert i personalisering og tilpasning, så jeg bestemte meg for å gjøre denne opplæringen. For å utføre det vi ønsket, bruker vi Min Chrome Theme eller Min Chrome Theme som kan lastes ned og installeres fra Chrome Nettmarked. Søknaden er meget enkel og krever ikke avansert kunnskap. Alt du trenger å gjøre er å gå gjennom en kort guide der med noen få klikk kan farge leseren som vi liker.
Etter at jeg installerte Min Chrome Theme, åpner programmet, velger du et bilde fra din PC og følge trinnene for å tilpasse faner forgrunnen til bakgrunnen og farge til hele nettleseren. Hvis du er god på fargetilpasning veldig godt, Min Chrome Theme har en knapp "I`m lykken" (Jeg føler meg heldig) at hvis du klikker, vil du automatisk velge en farge tema, slik som å matche bilde du valgt tema.
Etter at jeg ferdig med å gjøre temaet, og det ble generert av Chrome-temaet mitt i et format for Google Chrome, kan vi installere tema og vi får en link til det i tilfelle vi ønsker å dele med venner eller en annonsering på internett.
FORSIKTIG: Temaene er ikke offentliggjort, og ikke publisert i Chrome Nettmarked. Hvis du avinstallere eller reinstallere Windows tema og du vil installere temaet, kan det være tilgang og bare gjenopprettes hvis du holder den linken som er gitt på slutten trinnene for å lage tema med Min Chrome Theme.
Min søknad må ha installert Chrome Theme å installere eller bruke en boks med min Chrome Theme tema gjort?
Svaret er nei, etter at du har opprettet og installert temaet, kan du avinstallere Min Chrome Theme tema vil være i bruk fordi hvis brukt. Venner som du distribuerer tema vil ikke ha programmet installert for å bruke Min Chrome Theme tema / temaer som er opprettet av deg.
Mot slutten vil advare deg om at det er svært følsom og krevende program. Selv jeg hadde noen problemer i at noen ganger jeg lastet bil bilder, noen ganger ikke. Først trodde jeg det var en størrelsesbegrensning og format for bilder som kan lastes opp for å oppnå tema, men det er ikke problemet. Størrelsen og størrelse spiller ingen rolle, men se på brannmuren, ville det være bra å slå den av. Også de som bruker en ruter, brannmur og de har til og med det kan forvirre riktig funksjon av programmet. Unngå å bruke utvidelser som Ad Blocker eller bærbare versjoner av Chrome utvikler for forsvarlig drift av programmet.

Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet prøver å få noe om emnet slik at andre besøkende kan tilby en tutorial + kommentarer relevante kommentarer kan være ekstra støtte for brukerfeil, eller ønske om å lære.
Før du spør et spørsmål du prøve å se gjennom kommentarene eldste, de fleste ganger er det allerede besvart spørsmålet ditt.
Bruk flere kategorier på toppen av området og søkemotor fra høyre hjørne for å raskt komme til det du er interessert, har vi over 900 tutorials som dekker nesten alle genre av programvare, har vi realisert, jeg du må bare søke etter dem og se dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Søkemotor.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du gå inn på vår søkemotor begreper som Yahoo, Mess, Messenger, id rot, multimess problem messenger, messenger feil, etc., vil du se at du vil ha et valg.

Kategorier.
Hvis du bruker kategorien rullegardin synes baren henhold Hjem kategorier: Kontor, Grafisk design, maskinvare, Internett, Multimedia, Security, System, lagring, backup, under disse kategoriene er organisert underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mer nøyaktig filtrering. For å finne noe relatert til Yahoo Messenger ved hjelp av kategorier som du kan lede kategorien:InternettDet vil åpne andre underkategorier der du velger Voice-ChatDerfra kan du gå på underkategorien YahooTil slutt, med disse filtrene vil komme på en side der de eneste elementene knyttet til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du finner alle våre tutorials organisert vakre dager saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, bare følge logikken.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte Guiderom Adrian

Flamsk informasjon og kunnskap, jeg liker alt om kunst og dele min kunnskap med stor glede. De som gir seg selv til andre vil miste seg selv, men nyttig, forlater noe nyttig medmennesker. Jeg nyter dette privilegiet, vil jeg aldri si "vet ikke", men "ennå ikke"!

kommentarer

 1. Adrian Gudus sa han

  Slik sletter du en Chrome tema og gå tilbake til standard følgende trinn (Gizas!):
  Klikk på ikonet øverst til høyre i nettleseren med streker 3 det> og velg fra menyen Innstillinger / Innstillinger> Høyre seksjon Utseende / Utseende klikk "Tilbakestill til standard" / Tilbakestill til standardtema

 2. God kveld,
  Jeg har et lite problem, jeg finner ikke programmet i WebStore Min Chrome Theme. Kan du hjelpe meg please?
  Vennlig hilsen,
  Alexandru

 3. Hvis du leseren i rumensk du vil

  Alex:
  God kveld,
  Jeg har et lite problem, jeg finner ikke programmet i WebStore Min Chrome Theme. Kan du hjelpe meg please?
  Vennlig hilsen,
  Alexandru

  Hvis du leseren i rumensk vil du finne den under navnet mitt Chrome Theme. Lykke til!

 4. Adrian Gudus sa han

  Alex:
  God kveld,
  Jeg har et lite problem, jeg finner ikke programmet i WebStore Min Chrome Theme. Kan du hjelpe meg please?
  Vennlig hilsen,
  Alexandru

  Mest sannsynlig leseren i rumensk og så må du se etter søknad som "Min Chrome Theme" som ble nevnt i teksten over opplæringen.
  Neste gang kan lese den for å spole fremover et spørsmål som du allerede besvart i tekst tutorial

 5. Sorina Stoiadin sa han

  Jeg går ikke på google chrome facebook

 6. mange takk

 7. NUconteazaCINEsunt sa han

  Veldig interesant.Am har et spørsmål ... kan 7 Professional kan starte Windows og den innfødte VHD oppstart ... .of min kunnskap bare Enterprise og Ultimate W7 men jeg tenkte at kanskje det er mulig med en tweak / trick ting ... :) ( alle versjoner av Windows og skape 7 kan feste VHD områder, men vil ikke starte opp enn Ultimate og Enterprise).

 8. Teodorovici sa han

  Veldig hyggelig og hjelpsom. Tusen takk!

 9. Ovidiu sa han

  Fortell meg om du kan sette Google Chrome til å åpne bare en nettside og blokkere tilgangen til andre sider (eller snarere ikke ønsker å forlate barnet til å gå inn enn én side på å sette denne tingen jeg) . Takk!

 10. Adrian Gudus sa han

  Ovidiu: Fortell meg om du kan sette Google Chrome til å åpne bare en nettside og blokkere tilgangen til andre sider (eller snarere ikke ønsker å forlate barnet til å gå inn enn én side på å sette denne tingen jeg ). Takk!

  Det nettleser som gir en så streng kontroll. Det finnes andre måter å beskytte barnet ved å pakke med programvare for foreldrekontroll securtate eller AVAS, foruten noen ekstra nettleser. Og selv de av foreldrekontroll programvare kan bli lurt av dyktige hodet av barn. Det beste ville være å sitte ved siden av litt mens du navigerer ...

 11. Adriane, sier teksten over opplæringen: "Unngå å bruke sjanger utvidelser Ad Blocker, en bærbar eller utvikler versjoner av Chrome for forsvarlig drift av programmet."
  Jeg Chrome AdBlock aktiver bærbar og jeg har ikke noe problem. Jeg laget min egen tema og bruke det med hell.
  Takk for tutorials som du gjør.

 12. Becali sa han

  Onkel Adrian, jeg ser du Cgrome Google, ikke Google Chrome :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.