Hvordan lage en DVD video fra ulike videofiler med Nero

I denne opplæringen vil vi vise hvordan du kan lage en video DVD med nero, en DVD video som du kan se på en DVD-spiller, spilleren bør ikke være kompatible med Dvix.

Mange av dere har foruten datamaskin og en DVD-spiller og kanskje du ønsket å se filmer fra datamaskinen til DVD-spilleren, er dette veldig enkelt, vi trenger Nero Premium eller Ultra versjon Eteriske fungerer bare hvis vi introdusere en ekstra liceenta for å arbeide med video-filer i ulike formater.

Vi starter med å velge filer som skal danne innholdet på DVD, og ​​velg deretter en meny avhengig av innholdet som vi vil ha dvd, valgte jeg en meny som passer veldig godt med videoer animasjon.

Denne menyen kan bli redigert, endret jeg bare tittelen og valgte et soundtrack alle tegneserier, til syvende og sist må velge mellom de måter som Nero kan bygge DVD, kan du lage et virtuelt bilde, eller du kan brenne prosjektet på DVD du kan også lagre den i en mappe som kjører den direkte til datamaskinen med en dedikert spiller (Power DVD, Win DVD).

Jeg ønsker deg et godt og jeg inviterer deg til å se og opplæringen spiller PowerDVD DVD Cyberlik som jeg laget for en tid siden, kan denne opplæringen hjelpe deg å kjøre i svært gode betingelser innholdet av en DVD på datamaskiner som er utstyrt med skjermkort ytelse denne DVD-spilleren kan kjøre og bruke maskinvareakselerasjon av GPU (grafisk procesing enhet), for dette trenger du: Nvidia Pure video for Nvidia og ATI Avivo skjermkort fra ATI-AMD.

Cristian CismaruRelaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg liker alt relatert til IT&C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon jeg samler hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. LucianGL sa han

  Cristi bravo, fin tutorial, jo mer likte jeg hans presentasjon

 2. Cosmin sa han

  bravo… .ffff interessant opplæring ……. å lage like interessante opplæringsprogrammer

 3. danezu sa han

  hei ... Jeg har messenger 8, og jeg finner meg alltid i å oppdatere den til messenger 9, og denne tingen irriterer meg veldig, og jeg vil at den ikke skal se ut som jeg gjør?

 4. Adrian sa han

  @danezu: Alltid når en ny tutorial er bare post-topic tull og bror !!! Du kan ikke avstå eller selv å forlate tutorialu comentu bundet messenger? det er mange tutorials relaterte messenger, ta i fremtiden avstå fra å legge tull og helt off-topic, hva gjør vondt hånd til å skrive messenger i søke opp til tutorialu høyre stolpe med messenger?

 5. Alin Iulian Iuga sa han

  Hei Cristi er perfekt! Takk for god informasjon som vi gir! eshti

 6. danezu sa han

  @ Adrian: jeg legger den nyeste tutorial som blir besvart raskt, for eksempel hvis jeg legge ut en tutorial på objekt paote måned siden 1 ikke svare meg.

 7. Viorel Tucaliuc sa han

  Hei Crist veldig god opplæring, jeg vil gjerne spørre deg noe om du kan forklare det for meg…. hva er forskjellene mellom Nero Ultra og Nero
  Premium som ville være bedre? Jeg personlig bruker Nero 7 Ultra findca versjon 7 synes stadig mer vellykket i resten siste er ganske aktive programmer og PC svakeste forvente mye bare å åpne, men ærlig jeg ikke vet at ultra.Numai forskjeller mellom premie og bedre og mer opplæring.

 8. danezu sa han

  Jeg vet at i USA og EU er Nero Ultra er premie. Kanskje på grunn av markedsføring problemer.

 9. Un_Tip sa han

  Salut! gratulerer veldig bra tutorial,! Men jeg har et spørsmål om dette emnet. Er disse nyere kameraer som spiller inn på mini-plater, vanligvis av 1,4 Gb. Spørsmålet meg er hvis jeg 3 mini-plater fra dem (som 3 x 1,4 = 4,2 Gb, så kommer på en DVD) med videoopptak hver, hvordan kan du integrere alle 3 en dvd video av det som Kristus gjorde? (Komplett med menyen) bemerket at postene er 3 video i DVD-format (dvs. med AUDIO_TS og VIDEO_TS), * .avi er ikke i denne opplæringen. Så hvordan gjør jeg passer inn i en video-DVD med meny med alt?

 10. valydany sa han

  nyttig tutorial, men jeg har et spørsmål: hvordan å sette undertittelen hvis den ikke er plugget i filmen? takk

 11. @Viorel TucaliucNero er en programvarepakke, er det flere versjoner av Nero, det går fra Nero Essential er en mer mager inkluderer ikke alt, da de er dyrere versjoner Ultra og Premium som koster mye penger, men mye de aktive modulene vi kan bruke i ulike aktiviteter.
  Mange ikke bare bruke Nero til brenning, selv om denne suiten er for tiden mer en multimedia suite.
  Jeg gjorde en tutorial og presentasjon av nero i mer detalj.
  Jeg inviterer deg til å se den.
  https://www.videotutorial.ro/?p=418

 12. @Un_Tip: O kommer tilbake med en veiledning om dette emnet.

 13. andolis49 sa han

  God tutorial! Gratulerer! Nero visste ikke det og gjøre det. Og man kunne bruke for å forklare hvordan å sette undertekster til filmer. Det er mange som har videospillere og DVD-filmer kan ikke se trukket torrents, særlig de i avi-format, mpg4 eller hd. Personlig anbefaler jeg ConvertXtoDVD. Lykke til alle!

 14. Un_Tip sa han

  Takk Cristi.

 15. Adrian sa han

  @danezu: Du tar feil pappa !!! Vi ser alle veiledningene uansett hvor du legger ut ... vær rolig ... prøv å ikke gå glipp av emnet !! Selv om du legger ut på en eldre opplæring ser vi dem alle (jeg mener kommentarene)

 16. dan Mocanu sa han

  Min respekt for hva du faceti.Sa helse.

 17. kata sa han

  hei lykke og foresatte fortsatt bv

 18. Fanibu sa han

  Un_Tip ... søk på nettet AVI mpeg Joyner installerer det, og med det blir du med på de tre filmene på hver mini DVD (bare det som er i videofilen).
  Du åpner Nero og gjør hva Cristi sa, og du er klar til å ha en enkelt DVD med
  3 filmene i ett.

 19. danezu sa han

  ok adrian fra nå av vil jeg legge ut der jeg trenger å scz ...

 20. rccatalin sa han

  ingen sier nimik undertittel?

 21. valitza sa han

  Cristi i veiledningen "Hvordan lage en video-DVD fra forskjellige videofiler med Nero" presenterte bare videoformatet, men hvordan det gjør vondt med lydsporet til filmen, hvordan den overføres for å bli inkludert i filmen. Takk! Jeg venter på svar på e-postadressen.

 22. pari sa han

  så hvordan bag undertekster til filmer i det formatet du presentert u ??????

 23. andolis49 sa han

  Brothers ConvertXDVD søke på google! Gjør DVD-menyen og undertekst og video. Se diskusjonsforumet er om videoDVD. Kanskje skje her på siden om dette programmet, eller noen andre av de spurte ønsker å bruke undertekster til filmer til DVD. Lykke til!

 24. Sorin sa han

  Super god som vanlig.

 25. Andrei Lucian sa han

  Tusen takk 😀 ... Jeg fant den akkurat da jeg trengte den 😀

 26. andolis49 - ConvertXDVD er et annet program ... her er nero ..
  Jeg bruker også nero til dvd, men jeg vet ikke hvordan jeg skal legge til undertekster til den .... Jeg tror ikke det er mulig gjennom nero direkte.

  Gratulerer!

 27. Iustin sa han

  ioun velkommen og prøvde å gjøre videoklippet med flere filmer laget med en Nokia-telefon gir gir meg feil etter å gjøre hele starter operatilela siden da hester ikke klarte å gjøre ham si

 28. unbray sa han

  Jeg visste ikke at hun kunne gjøre det nero er super super kul: D

  fin tutorial

 29. dons sa han

  hei Kristus! gratulerer tutorial, jeg likte veldig mye, og jeg har prøvd mange ganger å lage DVDer så, men jeg kom ut for k jeg visste ikke hvordan du skal gjøre, takket være deg og ditt nettsted jeg vet nå :) jeg bare nå å komme ned for å lage en dvd ,,, takk veldig mye igjen og ser frem til disse veiledningene

 30. mafiaa sa han

  Mai Valitza lærte å skrive etter at hva gjør du med opplæringen.

 31. Andrei Lucian sa han

  Jeg har et forslag om en tutorial
  "Hvordan sette et bilde som bakgrunn for mapper"
  Jeg fant en opplæring på nettet, men jeg lyktes ikke, kanskje du vil lykkes

 32. Andrei Lucian sa han

  Jeg har et forslag om en tutorial
  "Hvordan sette et bilde som bakgrunn for mapper"
  Jeg fant en veiledning på nettet, men jeg lyktes ikke: (... kanskje du vil lykkes ... ms

 33. Mihai c sa han

  Hei, jeg er lidenskapelig opptatt av det, og jeg vil gjøre mitt praksis SIVECO Romania, viser jeg deg til som du kunne hjelpe meg adresez.Multumesc!

 34. En god opplæring vil også handle om "dvdflick", spesielt siden den er gratis og også setter undertekster.

 35. Cosmin cj sa han

  Bra innlegg, men jeg tror ikke en annen måte å dele ikke vite for å komme i kontakt med admins. Jeg har nettopp blitt utestengt og er uvitende om årsaken. Jeg tror ikke jeg brutt noen regel eller i det minste jeg gjorde det motvillig. Jeg er bak en ruter og jeg begge datamaskinene ble trolig åpne flere tutorials. Jeg vet ikke hvorfor ellers bli utestengt. Nedlastingen kan ikke være det.
  Med all respekt for ditt arbeid vil jeg gjerne ta ut penger fra min ip *****. Jeg skal sende ham hvor raskt får svar i posten. Tusen takk for å lære fra deg

 36. Cosmin cj sa han

  Jeg så at du har gitt og jeg aksepterer den kommentaren jeg legge ip:
  188.24.0.xx Jeg beklager hvis jeg brøt noen regler som jeg skrev i forrige innlegg. Vennligst fjern penger for meg å gå inn på nettstedet.

 37. @Cosmin cj: Du hadde en trafikk på nesten 1.5 gigabyte, og du Tenk hva som ville skje hvis alle våre besøkende, ville det en eneste dag 3500 1.5 sitere Giga nedlasting.
  For å få en idé om hvor mye det koster å ny server, å vite at for 200 Euro per måned vi tildelt en trafikk 1 terabyte.
  Hvis alle ville kanskje trafikken i 8 timer ville overvinne trafikk tildelt for en hel måned, selvfølgelig må vi betale vinne.
  Hvis du betaler husleie til serveren, Data Center og ekstra trafikk Banama ikke noen.
  Og vi trenger å beskytte oss mot utskeielser Unil besøkende.

 38. @Cosmin cjHvem gjør en feil må betale!
  En betalingsmåten banning!
  Kanskje det finnes andre måter, men vi bruker forbudet.

 39. Ionut Sandu sa han

  Hei gutter ..., vet at jeg er veldig glad for at det finnes en side som din og at du finner mange interessante ting. PROBLEMET jeg har er: fortell meg hvordan kan jeg brenne en light-scribe dvd med en Asus DRW-2014L1 optisk stasjon, eller om jeg trenger noe annet å legge til dette?
  takk

 40. Ionut sa han

  hei gutter .. nok en gang takk for alt du gjør og vet at jeg hver dag ser på opplæringsprogrammer som er nyttige for meg ... nå vil jeg vite om noen kan hjelpe meg med å lage en DVD med meny (undertekster, scener, spill osv.) hvordan er en original så å si..Jeg fortsatte å se, men jeg finner den ikke ... Jeg forsto at den er litt komplisert, men jeg vil lære..Jeg nevner at filmene jeg har er i avi-format og herfra vil jeg sette hver og en på en dvd hvor du kan velge teksting, scener osv. takk igjen og du er veldig sterk

 41. Inis mai sa han

  velkommen
  kan du fortelle meg hvilket program som er best Roxio og Nero.

 42. cata sa han

  hvorfor valgte du ikke noen filmer med titrering ……. fordi det er noen DVD-enheter som ikke tar titreringen når du ser på en DVD

 43. haosss sa han

  mamaaa… .. catzi bani platitzi …… ..200 €… ..pffffff… ..
  og mer beundret ...
  pluss fordi de med:
  Cosmin cj […] hvorfor kunne jeg bli utestengt. Det kan ikke engang lastes ned. […], Tro ikke den siste p * o * t, med 1,5 GB trafikk ... :))

 44. Alin Iulian Iuga sa han

  Jeg håper du ikke tankene hvis jeg setter meg selv på ditt nettsted adresse i min blogg adressene stor interesse! Jeg håper du ikke tankene Cristi ~ Ok!

 45. bv… .super fain
  Takk .......

 46. michel sa han

  AM laste ned en film FORMAT DVD.ACUM bare ønsker å brenne den med Nero og gjøre ham se CINEMA.PLAYER hjem system IKKE LES DVX.MA hjelp?

 47. Jonel sa han

  Jeg lastet ned en video fra TABE DEG OG skriver på en DVD med NERO når jeg setter i DVD-spilleren starter ikke skrive på skjermen UNSUPORTED

 48. Adrian sa han

  @michel: Du må konvertere formatet AVI eller DVD ham tau.Noi vi vet mer om konvertering av video tutorials, skrive opp søket høyre: Any Video Converter og Xilisoft

 49. Adrian sa han

  @Jonel: Videoene på youtube er i .flv-format (flash-video) og DVD-spilleren kan ikke lese slike formater, det vil si UNSUPPORTED (kan ikke lese ... har ikke muligheten til å spille. FLV-filer) Så du må du konverterer den til avi (avi jeg leste de fleste DVDer) Skriv det samme søket ovenfor: hvilken som helst videokonverterer eller Xilisoft gir enter, så finner du opplæringen!

 50. Hei, jeg kopierte noen DVDer på datamaskinen og vil nå skrive dem tilbake på andre DVDer. Spørsmålet er hvordan jeg gjør ... Jeg går inn i Nero på Make Your One DVD DVD ??? ... og hvordan legger jeg begge mappene der er jeg lyd og video ... ???

  Takk på forhånd !!!

 51. Adrian sa han

  @Ionel: Ja du setter dem begge

 52. inter84 sa han

  Hei alle sammen! Først og fremst vil jeg takke deg for det du gjør her og for den store hjelpen du gir oss gjennom veiledninger og mange andre nyttige tips !! som det er gjort kjent av en "sjømann", ønsker jeg deg at du bor godt !!!
  Jeg har et lite spørsmål: Hvorfor i nero 7 premie etter at jeg fulgte nøyaktig de trinnene i opplæringen når jeg ønsket å gjøre min DVD RW med flere filmer etter den første filmen 700 mb forteller k dvd er full, så etter jeg legger til en annen film som forteller meg at det finnes k Daka plass og ønsker å redusere kvaliteten på prosjektet for integrering i eksisterende plass !?

  SLIK INFORMASJON vises ved NERO IMI:
  Noen tiden overgår dine prosjektstørrelsesbegrensninger av disken type.
  Ønsker du å få prosjektet kvaliteten reduseres automatisk at det vil prosjektet passer inn i den ledige plassen?

  Og så etter VISER gi IMI JA
  Prosjektet kvalitet ble automatisk redusert til Super Long Play (2537 kbps).
  Takk på forhånd, en god dag!

 53. Ionut Gurgu sa han

  Hei! Takk for denne opplæringen, til jeg virkelig divx dvd spiller som ikke har et problem, men jeg kan ikke bidra til å sette subtitrarea.va beg-ma.multumesc

  • Daniel sa han

   Ionut Gurgu: Hei Takk for denne opplæringen, jeg virkelig divx dvd spiller som ikke har et problem, men jeg kan ikke bidra til å sette subtitrarea.va beg-ma.multumesc  

   samme problem ... Jeg ønsker å se filmer på telefonen, og jeg ønsker å vite om det er et program for å sette undertekster i filmen ... takk

   • Vanessa sa han

    Daniel:
    samme problem ... Jeg ønsker å se filmer på telefonen, og jeg ønsker å vite om det er et program for å sette undertekster i filmen ... takk  

    for Ionut Gurgu ... Hvis DVD-spilleren ikke kan lese DivX filmer områder må bli forvandlet Total Video Converter i format VCD eller MEPg å se dem og panelet nederst til venstre i obtiunea å laste teksting direkte på film ...
    klikk her for en liten demo

    For den andre personen som ønsker å sette filmer med undertekster på mobiltelefonen, bruk Total Video Converter, men se etter alternativet for telefoner i panelet der du velger videoformatvideoenklikk her for en liten demo ...
    .......

 54. Saki Dennis sa han

  Super Hot stuff
  Jeg liker denne moren situ
  Likeledes

 55. Viorel sa han

  Takk for denne opplæringen svært nyttig.

 56. Viorel sa han

  Takk for denne opplæringen svært nyttig. Kanskje du kan legge til ulike typer filer, flv, .mpg, .avi, .wmv ,? og i alt dette viser at dvd?

 57. Hvordan kan jeg legge til en ny mappe til DVD Nero allerede merket med 8

 58. Florina sa han

  Hvorfor tar det 4 timer å lage en video dvd fra avi filmer som totalt 5-800 har Mb? Det er normalt?

 59. Jeg har brukt tiden min på denne veiledningen i nesten en uke, jeg gratulerer deg og takker for informasjonen (veldig mye) som i det minste er viktig for meg. Jeg liker hus som alle kan forstå, selv om jeg ikke er nybegynner. dessuten på jobb, hjemme ... hvor han forlater meg.
  Vennlig hilsen,
  Lucian
  suksess og takk

 60. daniel Vornicu sa han

  Bra, faktisk de store forklaringer, vil jeg gjerne om du kan nærme {video) pt.echipa videotutorial, jeg tror kommer til å hjelpe oss alle på en gang, så sent håp, men det er godt å se hva vi har å gjøre ikke det er en annonse sliver er ingensteds, men overalt, og det ville være flott om vi lære å holde seg borte hvis mulig, betale med kort eller intereseazapaypol} else {meg, som er de sikreste alternativene og så videre avantaje.scuze hvis jeg tar feil, jeg tok en kort og må betale internasjonal frakt og ønsker ikke en flis.

 61. Dudu-dudu2008 sa han

  land er fortsatt .bafta

 62. Cristi Jeg ønsker å spørre hvordan jeg kan gjøre for å forsvare mine Smart3D flere menyer bare for at jeg er den med flere 3D cubul.La animerte menyer for jeg lastet ned og installert NV4content, men vet ikke hvordan Smart 3D jeg gjør. Merk 10 for denne opplæringen.

 63. Du er super vanskelig å milioane.Nota 10!

 64. papratzy30 sa han

  Sal og jeg har et spørsmål for å lage en dvd som har opphavsrett som ikke er altfor kan kopieres til andre PC-er.
  Tusen takk

 65. Jeg vet ikke hvordan du kom på ideen om å lage dette forumet, men du er flott ... Jeg annonserer deg overalt! Du er god! Gratulerer!

 66. Hei venner, jeg har et spørsmål om hvordan du kan fikse en dvd akkurat min blokk i noen sekunder bildet og jeg ønsker å vite hva programmet kan reparere denne feilen for k Jeg forstår det er en fysisk defekt som skyldes etableringen av iso eller DVD-kopi ble laget etter mål var riper, skal jeg være veldig takknemlig hvis du fortelle meg hvordan du fikse og hva, tusen takk

 67. Hei, gjør en superhard jobb. Jeg har også et problem, det handler om veiledningen om hvordan du lager et garantert domene. Jeg fulgte alle trinnene i opplæringen, men når jeg skriver skiferen, åpnes siden med: vertsnavn ...… er blokkert i forsvarsplanen din. Fortell meg hva jeg skal gjøre. Tusen takk.

 68. Jeg vil gjerne ha mer informasjon om opprettelsen av en DVD-video hvis det er mulig at jeg ikke forsto det ovenfor, vær så snill å være mer populær hvis mulig ...!

  • papratzy30 sa han

   Hei for å lage en DVD video fortelle deg hvordan, men det er vanlig DVD video
   9 nero kan bli brukt for det har mange effekter og er et program nemlig CONVERTxTO Xilisoft DVD er på eller over VSO converter er veldig snill.

   Catalin: Sal ønsker flere detaljer i forbindelse Lage en DVD video om mulig som i ovennevnte vennligst ikke jeg få for populære ... hvis poa!  

 69. Jeg hilser og takker tutorials som jeg sender deg min adresse. du er høflige og tusen takk, jeg lærte mye med deg .SARBATORI lykkelig.

 70. Costel sa han

  Jeg fulgte trinnene videotutorial jeg ikke forstår en dvd, men det er bra at mappen lagret på hard VIDEO_TS Jeg er bare rabatt squeezer og AUDIO .Jeg hadde noen videoer i WMV-format og vi har jobbet med Cyberlink Powerdirector i MPEG etter jeg gjorde DVD med NERO .DVD kjører normalt med lyd [jeg prøvde bare på PC], men jeg ønsker å vite hvorfor, og jeg takker deg for alt .Vi AUDIO mappe.

 71. adrian det sa han

  Du bravo og holde hans / fortelle deg at det er ikke første tutorial som jeg hører og jeg lærte bra for deg bro

 72. opplæringen er svært nyttig for meg, men stoppet halvveis
  men jeg har en forespørsel om å lage en DVD tutorial eller lab f.eks prog på styler dvd, hvordan å lage en CD autorun med Catec prigrame

 73. ajutatitma kan ikke sette undertekster plssssssssss

 74. Jeg spurte noen ovenfor og IATI ikke responderte godt å svare at du ikke vet ikke ikke svare på kommentarer tutorials dca

 75. victorstocescu sa han

  hilse
  bruke dvd flick og gå k
  Jeg gjorde 3 dvd-filmer med undertekster, menyer, etc.
  ett problem: noen av dem forskjøvet undertittel AOAR selv om jeg var ok før (avi, BSPlayer å gå under i rum k), men ikke synkronisere med sub dvd
  Er det noen som vet hva problemet er?
  takk

 76. snakealex sa han

  Jeg har et spørsmål, hvordan kan jeg sette meg tekst til en video DVD med nero 7 gjøre det?

 77. pøbel sa han

  Hilsen alle besøkende til videotutorial!
  Adrian, etter et par dager jeg så opplæringen din om hvordan du kan brenne en DVD med flere videofiler. Jeg fulgte skriveprosessen med Nero skritt for skritt og til slutt ga jeg den til å lagre innholdet mitt (ISO) HDD etter 2 dag for å sette ham på en DVD. Nå ønsker jeg å brenne DVD, men vet ikke hvilke skritt må følge, hva vi gjorde så langt var å ødelegge 2 DVDer. PLZ HJELP!

  • Adrian sa han

   Hilsen alle besøkende til videotutorial!
   Adrian, etter et par dager jeg så opplæringen din om hvordan du kan brenne en DVD med flere videofiler. Jeg fulgte skriveprosessen med Nero skritt for skritt og til slutt ga jeg den til å lagre innholdet mitt (ISO) HDD etter 2 dag for å sette ham på en DVD. Nå ønsker jeg å brenne DVD, men vet ikke hvilke skritt må følge, hva vi gjorde så langt var å ødelegge 2 DVDer. PLZ HJELP!  

   Burn image to disk i nero alternativer, bla deg av ISO-bilde fra din PC og klikk på Brenn

 78. pøbel sa han

  Adrian Jeg beklager å bry deg igjen, jeg gjorde en feil ved forrige kommentar. Etter at vi lastet videoene jeg ga HDD å spare ved å velge Skriv til Hard Disk mappe, og dermed spare dem i en mappe på harddisken VIDEO_TS og filer av typen VIDEO_TS.BUP, VIDEO_TS.IFO og VIDEO_TS.VOB.
  Fortell meg i dette tilfellet som brenne DVD.

  • ypohs sa han

   pøbelAdrian Jeg beklager å bry deg igjen, jeg gjorde en feil ved forrige kommentar. Etter at vi lastet videoene jeg ga HDD å spare ved å velge Skriv til Hard Disk mappe, og dermed spare dem i en mappe på harddisken VIDEO_TS og filer av typen VIDEO_TS.BUP, VIDEO_TS.IFO og VIDEO_TS.VOB.
   Fortell meg i dette tilfellet som brenne DVD.  

   hvis du finner ut ganske kan du fortelle meg hvordan du gjorde mot meg, men vær så snill trinnvis fordi jeg er ganske dum. Takk.

   • ypohs sa han

    ypohs:
    hvis du finner ut ganske kan du fortelle meg hvordan du gjorde mot meg, men vær så snill trinnvis fordi jeg er ganske dum. Takk.  

 79. Sall veldig interessant !! 1 videtutoriale, men jeg har en crontab hvis filmu har undertekster, vil den kjøre automatisk filmu, eller skal vi gjøre noe?

 80. Mircea Nistor sa han

  Jeg vet ikke hvor jeg skal se i veiledningen om muligheten for å brenne en stor fil (8.4 G-film) på to DVDer ... slik at jeg har kontinuitet, det vil si den andre for å starte der den første slutter.

  • Vanessa sa han

   Hvis du har en video (AVI, etc) av 8,4 G og ønsker å brenne den på to DVDer vil bli kuttet i to like deler .Dette 2 du kan gjøre med Boilsoft Video Splitter ... Her er en liten demo klikk her

 81. Tusen takk, du er hardt maestro!

 82. Eugeniu sa han

  hvordan jeg kan brenne DVDer nero på 2 7 film gb

  • EugeniuHvordan kan brenne DVDer nero på 2 7 film gb  

   Hvis det er en DVD-videofilm (som det finnes en mappe med navnet VIDEO_TS), kan du bruke DVD-krymping for å komprimere filmen og sette den på en vanlig DVD. Etter det jeg har lagt merke til, er det ikke mange tap av kvalitet ... eller i alle fall kan de ikke observeres med det blotte øye. Dermed kan du spille den platen på hvilken som helst datamaskin eller dvd-spiller.
   Hvis det er en DVD-film video, kan du lage en WinRAR arkiv volumer (delt til volumer). Deretter satte bucatzelele kampene på flere DVDer. Du må komponere film av alle bucatzelele (alt eller ingenting)

 83. Daniel sa han

  Vanessa:
  for Ionut Gurgu ... Hvis DVD-spilleren ikke kan lese DivX filmer områder må bli forvandlet Total Video Converter i format VCD eller MEPg å se dem og panelet nederst til venstre i obtiunea å laste teksting direkte på film ...
  klikk her for en liten demoPentru annen person som ønsker å sette alle filmer med undertekster på alle mobiltelefon bruker Total Video Converter men obtiunea søke etter telefoner i den utvalgt panel av videoformater ...klikk her for en liten demo ...
  .......  

  Jeg lastet ned programmet ... Jeg gjorde alt der på demoen ... og konverterer ... etter at tekstingen fungerer, fungerer ikke ... dc? jeg vet ikke

  Vanessa gi meg e-postmeldingen din for å snakke? (kun hvis du vil….

 84. Daniel sa han

  Jeg lastet ned programmet ... Jeg gjorde alt der på demoen ... og konverterer ... etter at tekstingen fungerer, fungerer ikke ... dc? jeg vet ikke

  Vanessa email u gi meg din snakke? (Bare hvis du vil

 85. Daniel sa han

  Jeg er ferdig! Tusen takk Vanessa

 86. God kveld.
  Jeg så med interesse en masse tutorials som presenteres til deg og takk, men jeg har et spørsmål.
  Jeg installerte nero ultra-utgaven og topp 7 flere versjoner og alle får den samme feilen Kan ikke sette inn når jeg vil sette inn et videoklipp med alternativet nero vision som ble presentert av deg. Jeg brukte flere typer filer - avi.mpg.wmv. De får alle de samme feilene, og jeg forstår ikke hvorfor. Jeg brukte også verktøyet General clean for å installere alt rent og ingenting, kanskje du kan hjelpe meg. Takk skal du ha.

 87. God første vil takke deg for alt du gjør for din noi.sunt svært nyttige tutorials, men jeg har et lite problem jeg sette en tegneserie som er doblet i rumensk på DVD og når de settes inn i dvd det ikke ville gå dublajul.ce jeg må gjøre? takk

  • Adrian admin sa han

   OtiliaJeg først ønsker å takke deg for alt du gjør for din noi.sunt svært nyttige tutorials, men jeg har et lite problem jeg sette en tegneserie som er doblet i rumensk på DVD og når de settes inn i dvd det går dublajul.ce jeg bør gjøre? takk  

   Brenne filmer på følgende måte:
   Ta undertekst og endre navn (høyreklikk på filen og velg Gi nytt navn som inneholder titrering) for å ha samme navn som filmen. For eksempel:
   Tom & Jerry.avi
   Tom & Jerry.srt eller .sub (avhengig av utvidelsen til underteksten din, uansett hva den er, utvidelsen skal ikke endres!)
   Deretter filene 2 foldr sette dem i en mappe, og deretter brenne den på en CD / DVD
   Hvis det fortsatt ikke vil gå se at vi har en tutorial på hvordan du kan leve teksting introdusert i filmen. Skriving i søkeboksen rett på den svarte kanten: hvordan du setter inn undertekster i en film, går du inn og du vil finne den opplæringen

 88. Terog kan laste opp ikke bare alle på jakt etter et sted nero netto fonner overalt bare gi fint terog

 89. distrugtot sa han

  Hvorfor redigerer noen picasa-bilder dem vasket ut ... i 3 farger .. blå, gul, rosa ... og ikke normalt ???

 90. distrugtot sa han

  Hvorfor noen picasa bilder redigerer dem vasket i 3 farger
  ?

 91. Jeg fant 7 landet nero ultra nero dvd ovn gjøre visjonen er eldre versjon kan ikke bare redigere dvd cd ikke vet hvor kan jeg få hjelp ta.Ma versjon terog

 92. Sabina p sa han

  Hei! Jeg vil også være interessert i å lage en DVD med lite videoformat .avi, men jeg kan ikke. am nero 7.10.1.0. Jeg har ikke en "lage egen dvd-video" -meny. hva kan jeg gjøre? trenger jeg en annen nero vær så snill å hjelpe meg også. Takk skal du ha!

 93. Nicoleta sa han

  Hei Jeg Nero 10 og jeg ønsker å lage en DVD med tegneserier for min lille nevø, jeg har all AVI og MPEG, med Nero Vision himmelen og det vil ikke la meg legge dem

  • AdrianGudus sa han

   Nicoleta:
   Hei Jeg Nero 10 og jeg ønsker å lage en DVD med tegneserier for min lille nevø, jeg har all AVI og MPEG himmel med Nero Vision og ikke la meg være jeg legger jeg ha alt i et teppe må gjøre noe eller endre dem? takk

   Det ble sagt i videoen opplæringen ovenfor du trenger å gjøre. Du ga play, du så på videoen ovenfor?

 94. først vil jeg gratulere deg for det du gjør.
  Jeg prøver å sette et par filmer på DVD-enhet fotografiat.aceste filmer er gjort (enten uttrykke meg godt) er at i 3 .mov.problema dvd-spiller dvd vet jeg ikke lest noen mine.care gjort problemet?
  og likevel noe i den mappen jeg har bare ts videofil audio.multumesc ikke forventet for hjelp

 95. Og som sådan vi?

 96. Hei! Hjelp meg fra bunnen av hjertet mitt. Jeg kom over veiledningen din ved en tilfeldighet og jeg er i tvil. Jeg prøver også å lage en DVD med videoer som har en meny. Jeg følger de samme trinnene som i veiledningen din, men jeg kan ikke legg til bakgrunnssangen, og DVDen min er uten lyd. har du noen anelse om hvorfor? kanskje jeg ikke gjør noe riktig? tusen takk

 97. Hei Cristi! Hjelp meg fra bunnen av hjertet mitt. Jeg kom over veiledningen din ved en tilfeldighet og har et spørsmål. Jeg prøver også å lage en DVD med videoer som også har en meny. Jeg følger nøyaktig de samme trinnene som i veiledningen, men nei Jeg kan legge til en bakgrunnssang og den ferdige DVDen min har ingen lyd. Kan du hjelpe meg? Kanskje jeg ikke gjør noe riktig?

 98. alexandru sa han

  hei kan du fortelle meg hvor tusen og nedlasting

 99. marine prodoiu sa han

  Hei Jeg ønsker å lage en VCD til DVD-spiller med video tatt fra youtube jeg gir ikke finne legge video lastet ned fra YouTube enn året pc kopiert fra cd hvordan?

 100. Adrian:
  @Ionel: Ja du setter dem begge

 101. Robert sa han

  Bra. Jeg har et problem når jeg legger en større film (500 mb) lukker min Nero Vision, vet du hvorfor?

 102. vulcano sa han

  Jeg gjorde, en DVD med videoer, alt vel og bra, men jeg kan ikke ved siden av en annen sang.
  Hvis jeg prøver å sette flere klipp 18-20 låser (jeg forlot og hele natten)

 103. marilena27 sa han

  Jeg gjør alt på slutten når jeg brenner (skriver), jeg får dette: "Kan ikke klargjøre data for opptak: Klargjøre økt mislyktes: transkondisjonering av video mislyktes!"

 104. marilena27 sa han

  Vi har også svare på spørsmål noen nye? Takk

 105. salut..am en probelma med nero..fac formatu skrive nøyaktig hvordan aicea som du gjør når enden for å se at jeg ises S på min skjerm ut ..adica ikke akkurat det bildet som jeg legger ut min smurte på en måte ..og ikke ..filmul intleg om hva som er bra og når du putter i nero filmu å se hopa endring fra hva?

 106. Dany sa han

  hei jeg kan ikke udødelig alle videoformater. Soft 7 bruke Nero Ultra Edition
  Når jeg gir gir jeg legge videofil rettshjelp ved en feil; Kan ikke sette inn D: \ Dany Video \ Black Church \ Untitled.mp4. meg og fortelle meg hvorfor?

 107. Buna.M ville være interessert med hva programmet kan gjøre en DVD-meny, meny start med en kort video og deretter følger kapitler menyen, lek, etc., som er DVDer fra Adevarul.Multumesc Collection.

 108. Hei gammel mann, men sa ikke noe undertittel nemlig som forsvinner (fjern) etter at du trecuto at setet er presentert i tutorialu. I dette tilfellet ikke engang om det er godt å holde i tankene.

 109. Men som de legger undertekster?

Tilbakesporinger

 1. […] For DVD-spiller, PlayStation og Xbox Min kollega Cristi har tidligere gjennomført en veiledning om hvordan lage en DVD-video fra forskjellige videofiler med Nero Når det gjelder ISO-bilder (ISO-bilder med forskjellige operativsystemer) kan BurnAware : - […]

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.