Hvordan lage en oppstartbar USB-pinne med Windows Vista, eller 7 8 i Ubuntu Linux - video tutorial

Hei venner, dagens opplæringen vil vi se hvordan vi kan lage en oppstartbar USB-pinne som vil sette Windows Vista eller Windows 7 8 Developer Preview, med hoved operativsystemet Ubuntu Linux.
Det kan være at for noen til å kjøpe en bærbar PC som kommer med Ubuntu Linux operativsystem forhåndsinstallert. Anta at den som gjør dette ikke lenger har en annen datamaskin som har installert Windows ennå, ønsker å kvitte seg med Ubuntu Linux som ønsker å gjøre en USB-pinne oppstartbar som satte Windows Vista, 7 eller 8 senere til ham installere på din bærbare PC. Windows og Windows 7 8 funnet å laste ned gratis og lovlig elektronisk format iso-bilde, bør du holde deg og metode.
Trinnene er enkle som kommer til å være i stand til å se fra videoen opplæringen. Jeg kan si at jeg har ikke rørt det for andre terminal for å fjerne eventuelle tilbakeholdenhet eller frykter du kommer til å bruke Ubuntu. Du vil se at jeg sier "venner" på Ubuntu, er det vanskelig å bruke, må du vite kommandoer i terminalen, må du være avansert bruker, er det ikke slik! For å utføre disse oppgavene for å sette Windows Vista, 7 eller 8 stick, jeg bruker bare musen.
Vi trenger:
1 4 minimum GB USB-pinne
GParted 2 at du installerer Ubuntu Software Center (vi vil bruke til å formatere dem holde seg i NTFS)
3 En eldre versjon av UNetbootin du laste ned her http://sourceforge.net/projects/unetbootin/files/UNetbootin/494/unetbootin-linux-494/download (Og UNetbootin kan installeres fra Ubuntu Software Center, men ikke hva det skal være) UNetbootin vil tillate oss å sette iso-bilde av Windows Vista, 7 eller 8 på USB-pinne.
Videre, disse trinnene i opplæringen. Hvordan lage en oppstartbar pinne med Windows XP i Ubuntu, vil vi snakke en annen gang fordi det er en mer komplisert operasjon. Når det er sagt, jeg inviterer deg til å se videoen opplæringen for å se nøyaktig hvordan å lage en oppstartbar USB-pinne med Windows Vista, eller 7 8 Ubuntu Linux operativsystem.

........................

Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet prøver å få noe om emnet slik at andre besøkende kan tilby en tutorial + kommentarer relevante kommentarer kan være ekstra støtte for brukerfeil, eller ønske om å lære.
Før du spør et spørsmål du prøve å se gjennom kommentarene eldste, de fleste ganger er det allerede besvart spørsmålet ditt.
Bruk flere kategorier på toppen av området og søkemotor fra høyre hjørne for å raskt komme til det du er interessert, har vi over 700 tutorials som dekker nesten alle genre av programvare, har vi realisert, jeg du må bare søke etter dem og se dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Søkemotor.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du gå inn på vår søkemotor begreper som Yahoo, Mess, Messenger, id rot, multimess problem messenger, messenger feil, etc., vil du se at du vil ha et valg.

Kategorier.
Hvis du bruker kategorien rullegardin synes baren henhold Hjem kategorier: Kontor, Grafisk design, maskinvare, Internett, Multimedia, Security, System, lagring, backup, under disse kategoriene er organisert underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mer nøyaktig filtrering. For å finne noe relatert til Yahoo Messenger ved hjelp av kategorier som du kan lede kategorien:InternettDet vil åpne andre underkategorier der du velger Voice-ChatDerfra kan du gå på underkategorien YahooTil slutt, med disse filtrene vil komme på en side der de eneste elementene knyttet til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du finner alle våre tutorials organisert vakre dager saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, bare følge logikken.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro

Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. I folkens, jeg fikk en pinne, og det er noe: Transcend JF V30 / 8GB Og når du har satt inn i USB-porten den ber deg om å formatere og gi meg ser format: ukjent kapasitet. Kan eksistere lenger noen sjanse til å gjenopprette pinne, eller kan du kaste?

 2. Jeg vet emnet, men egentlig ikke tenkt å installere Windows 8 men jeg vet ikke hvor jeg kan finne drivere for lyd ... etc.
  Fortell meg og meg.
  Takk på forhånd.

  • AdrianGudus sa han

   Andrew:
   Jeg vet emnet, men egentlig ikke tenkt å installere Windows 8 men jeg vet ikke hvor jeg kan finne drivere for lyd ... etc.
   Fortell meg og meg.
   Takk på forhånd.

   Det er for tidlig å snakke om det. Windows 8 er ikke offisielt lansert, det er bare i testfasen. Så for å se og de første offisielle drivere for Windows 8, vi forventet. Ethvert operativsystem kommer med noen ordinære drivere ... Jeg er klar til å kjøre på maskinvare meget høyere nivå av livet. Installer Windows 8 og kanskje ha overraskelse for systemet å gjenkjenne og kunne bruke kortet lyd ... hvis dette skjer, gjør Internett, og han vil prøve å søke en gjennom automatiske oppdateringer og installere dem uten behovet for å gjøre noe.
   Hvis du installerer Windows 8 akkurat som vi gjorde i veiledningen "Installere nye Windows 8 uten risiko selv på prosessorer uten maskinvarevirtualisering" vil søke etter drivere på internett alene. tutorial du finner søkefeltet øverst til høyre på den svarte kanten: du skriver hva jeg satt i anførselstegn, trykke Enter, og du vil finne.
   Hvis hode-hale så tutorial, ville du ha visst dette.

 3. Super, har du gjort en tutorial for Linux (Ubuntu) .Som en stor Windoze er dominert av et skip, og hvor mange bruker Ubuntu. Takk, ff. Bra.

 4. et spørsmål! metode som viser på deres nettsted kan ikke gjøre noe pinne oppstartbar? http://www.ubuntu.com/download/ubuntu/download ... Er det ikke bare er tilgjengelig for Ubuntu jeg si, og at metoden virker lettere !! En annen ting, jeg er glad i å vite hvordan det ville gjøre en pinne, CD / DVD oppstartbar eneste terminal .. Det kan gjøre en tutorial om ??

  • AdrianGudus sa han

   Hagi:
   et spørsmål! metode som viser på deres nettsted kan ikke gjøre noe pinne oppstartbar? ... Er det ikke bare er tilgjengelig for Ubuntu jeg si, og at metoden virker lettere !! En annen ting, jeg er glad i å vite hvordan det ville gjøre en pinne, CD / DVD oppstartbar eneste terminal .. Det kan gjøre en tutorial om ??

   Dessverre metoden skissert det ikke kan. Tror du jeg vil bli presentert om at metoden vil fungere? Nei ... vi liker å komplisere.

 5. er de hotteste og beste denne opplæringen hvordan å lage en pinne ....

 6. Danut med en oppstartbar xp innført du starter PCen med stik i det, så boot, og du kommer til å slette partisjoner partition'ens stik om du kjenner du oppretter tilbake og deretter du starter

 7. Hei jeg har et problem, jeg har et kort for telefonen din, og hvis du putter i kortleseren ikke gjenkjenner mine PC-kort har erstattet leseren tenker at han er blitt, men jeg sier reformateres vi reformateres og fortsatt ikke noen gang har erstattet og minnekortet, men kan fortsatt ikke kjenne den igjen hvis jeg vil sende musikk eller noe Bluetooth gjenkjenner ikke telefonen, men telefonen gjenkjenner gi slipp. Cepot å gjøre?
  Takk for hjelpen

  • AdrianGudus sa han

   Oana:
   Hei jeg har et problem, jeg har et kort for telefonen din, og hvis du putter i kortleseren ikke gjenkjenner mine PC-kort har erstattet leseren tenker at han er blitt, men jeg sier reformateres vi reformateres og fortsatt ikke noen gang har erstattet og minnekortet, men kan fortsatt ikke kjenne den igjen hvis jeg vil sende musikk eller noe Bluetooth gjenkjenner ikke telefonen, men telefonen gjenkjenner gi slipp. Cepot å gjøre?
   Takk for hjelpen

   Hva gjør spørsmålet ditt med denne opplæringen? Vennligst i fremtiden prøve å være på tema eller søke i nærheten av problemet ditt er en tutorial om 800 tutorials her på nettstedet, umulig å ikke finne noe i nærheten av ditt problem.
   Du har gitt opplysninger om hvilket operativsystem du bruker, hva slags kortleser eller USB er vorba..integrat. Hvor dette skjer ... hvor er ala leseren på din PC eller bærbar PC?
   Du har drivere installert for ala kortleser (kortleser = leser)?

 8. Hei, veldig nyttig miar være en ny tutorial, en guide pc.Vreau maskinvare for å gjøre min datamaskin, og nuprea vet hva du aleg..am et budsjett på 15 milioane.As en som ønsker å spille og noen spill. .Vi mye hvis du kan lage en ny ghid.Multumesc!

 9. Vennligst begynner du gjøre noen artikler på bloggen eller video tutorials med programmeringsspråket C ++, jeg trenger for skolen. Jeg ble litt forvirret lærer.

 10. Hei, beklager å ikke være den opplæringen, for å gå tilbake til hva VAM spurte ovenfor ja jeg windoes 7 Kortleseren er USB-leser CARD, jeg bruker å kjøre PC har ikke driverinstallasjon på det, jeg driver installasjon Bluetooth verken ham at jeg ikke gå enn å sende det motsatte målet i PC PC i tel ikke gå å fortelle meg at jeg minnekortet og leseren jeg har sagt før det skjer.
  Hilsen spør pent, og jeg beklager nok en gang at de ikke er på opplæringen, takk for forståelse.

 11. hei, kan du hjelpe meg med råd om hva som er best hovedkort eller ASUS P5B ASROCK G31M-S?

 12. Georgekent sa han

  Takk for denne opplæringen som jeg nå VB noen en 2 dager er ok, og den versjonen med XP i dag !!!

 13. Det er mindre og ser ut vinduene 8 og jeg ønsker å sette den på pinne di ubuntu, men jeg har et lite problem jeg gi å åpne UNetbootin (tatt fra der indikere deg) forteller meg ikke installert noe program for å åpne kjørbare filer ( jeg reinstallert ubuntu nylig, og da jeg tok før programmet gikk, men nå vil ikke) .Hvis du kan hjelpe meg?

 14. Jeg løste klar.

 15. lucian72 sa han

  hei vakker og veldig klar opplæringen kan sette et spørsmåls på stik vinne 7 startpakke som jeg brukte til å starte PRG for ultimate 7 seier og takk går

 16. mirceacluj sa han

  Jeg fulgte trinnene og jeg stoppet på CPC BROWSE UNETBOOTIN.nu viser meg iso filer på desktop.As bli klarere med noen screenshut områder, men kan ikke starte

 17. mirceacluj sa han

  uuuuu Jeg klarte eeee ... hvis du har din ISO, og hjem og desktop ia.Am slettes ikke det (demontere) på skrivebordet, og jeg tok det fra Hjem

 18. Jeg fulgte trinnene, fare avsted fra skapelsen til 52% det er dødt, noe som betyr at stå 10 minutter og ikke går bort

 19. "7z ikke funnet. Det er nødvendig for installasjonsprosedyrer heller.
  Installere pakken "p7zip-full" eller tilsvarende pakke fra din distribusjon. "- det gir meg når starter UNetbootin-linux-494, hva er problemet? takk

 20. Jeg har nylig kjøpt en PC "2-3 dager" som jeg kom opp med Ubuntu Linux operativsystem, jeg har aldri jobbet med Ubuntu Linux og ikke vet noe om det, nå er spørsmålet mitt er hvordan kan jeg installere UNEBOTIN? Jeg prøvde å installere visse programmer som "TV Max" Jeg fulgte instruksjonene jeg satt inn feil passord, men jeg gir Loghin, hvorfor, hvor galt? kanskje du kan la noen instruksjoner, takk!

 21. Hei .Fara ord hvor godt Facu tutorial, tror jeg at vi er en gjeng som Prøvde Ubuntu og ikke vet hvordan du skal gå tilbake til Windows hahahhah takk for hjelpen, og denne gangen tror jeg på 3-4 ganger jeg har gått ut av huset tutorials ancurcaturii ...

 22. Luigi Duma sa han

  Linux Mint 17 og jeg ønsker å sette min xp dualboot et spill og vi fikk ikke feste, men da jeg prøvde UNetbootin starte og gi den versjonen en PC starter UNetbootin

 23. oppmerksomhet, hvis du ikke har installert verktøyet 7zip du kan feste bootabil.tutorialul notat Cristian 10.bavo

 24. Super opplæringen.
  Han ba meg om å gjøre det i dette formatet 32 fett og jeg brukte uneetbootin av Unbutu Soft.
  Det gikk greit
  Med respekt!

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.