Hvordan lage en oppstartbar USB-pinne for å installere Windows 8 - video tutorial

Hvordan lage en oppstartbar USB-pinne for å installere Windows 8 - video tutorial
4.7 (12) 93.33%

Hei venner, i denne videoen opplæringen vil du se hvordan du gjør en USB-pinne med Windows 8, for dette bruker vi WinToFlash og Demon Verktøy er fri programvare.
For en tid siden jeg introduserte programvare fra Microsoft som gjør det samme, det var 7 Windows USB / DVD ned verktøyet som jeg har laget en video tutorial. Dessverre 7 Windows USB / DVD ned verktøyet ikke fungerer svært godt når det gjelder Windows 8 kan 7 selv Windows problemer oppstår.
WinToFlash er en programvare som tillater oss å raskt WIndows 8 på en USB-pinne, går jobben ledningen uten feil eller andre problemer.
For å sette WIndows 8 pinne ved hjelp av Flash for å vinne lenger trenger en virtuell stasjon, for dette bruker vi Demon Tools er en gratis programvare (Lite-versjonen) som ville være mangler fra hvilken som helst PC.
Hvis du ønsker å lage en oppstartbar USB-pinne med Windows 8, trenger vi en Windows 8 Selvfølgelig er det funnet gratis i Release Preview-versjon fra Microsoft-nettstedet, har du linken nedenfor.
Jeg bestemte meg for å lage denne videoen opplæringen fordi jeg ønsket å installere Windows 8 pinnen, og vi gjorde det, det er fordi jeg brukte Windows 7 USB / DVD laste ned verktøyet, da jeg startet fra pinnen jeg merke som går på skjermen meldingen "Operating system not found" eller "mangler operativsystem" ikke beholder nøyaktig. Jeg bestemte meg for å gjenopprette pinnen og denne gangen jeg brukte Win til Flash og administreres.
Det virker som 7 Windows USB / DVD ned verktøyet har noen problemer som jeg ikke hadde tålmodighet til å løse dem på den tiden. I dag er vi timplu nødvendig noen ganger for å løse feil. Prosjektet 7 Windows USB / DVD-nedlasting verktøyet har blitt litt nedprioritert fordi det virker som Microsoft brukte åpen kildekode for dette programmet, umoralsk gitt at Microsoft selger Windows.
I alle fall, WinToFlash gå og gjøre det veldig bra. Vær forsiktig når du laster ned, ikke ta den første versjonen er en kjørbar som vil bli fylt med bloatware, vennligst bruk følgende link eller to. Ta vare og Demon Tools er fulle av bloatware programvare må forstå dette, bare være gratis.

Last ned Windows 8 Release Preview - Gratis
Last ned Demon Tools Lite - Gratis
Last ned WinToFlash - Gratis

Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet prøver å få noe om emnet slik at andre besøkende kan tilby en tutorial + kommentarer relevante kommentarer kan være ekstra støtte for brukerfeil, eller ønske om å lære.
Før du spør et spørsmål du prøve å se gjennom kommentarene eldste, de fleste ganger er det allerede besvart spørsmålet ditt.
Bruk flere kategorier på toppen av området og søkemotor fra høyre hjørne for å raskt komme til det du er interessert, har vi over 800 tutorials som dekker nesten alle genre av programvare, har vi realisert, jeg du må bare søke etter dem og se dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Søkemotor.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du gå inn på vår søkemotor begreper som Yahoo, Mess, Messenger, id rot, multimess problem messenger, messenger feil, etc., vil du se at du vil ha et valg.

Kategorier.
Hvis du bruker kategorien rullegardin synes baren henhold Hjem kategorier: Kontor, Grafisk design, maskinvare, Internett, Multimedia, Security, System, lagring, backup, under disse kategoriene er organisert underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mer nøyaktig filtrering. For å finne noe relatert til Yahoo Messenger ved hjelp av kategorier som du kan lede kategorien:InternettDet vil åpne andre underkategorier der du velger Voice-ChatDerfra kan du gå på underkategorien YahooTil slutt, med disse filtrene vil komme på en side der de eneste elementene knyttet til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du finner alle våre tutorials organisert vakre dager saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, bare følge logikken.

Enjoy!
Cristian Cismaru


Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Jeg har en USB stick Kingston Data Traveler 101 4 av 7GB windows64 litt på ham med og ønsker å vite, så vel som å formatere Windows winsows 8 etterpå for å sette på den.

 2. Andrew:
  Jeg har en USB stick Kingston Data Traveler 101 4 av 7GB windows64 litt på ham med og ønsker å vite, så vel som å formatere Windows winsows 8 etterpå for å sette på den.

  Når du har lagret alt pinnen, formater pass (fat32) og deretter kan du sette vinduer på den 8. WinToFlash og formater, men det er bedre å ha det bra.

 3. KodeJust sa han

  Andrew:
  Jeg har en USB stick Kingston Data Traveler 101 4 av 7GB windows64 litt på ham med og ønsker å vite, så vel som å formatere Windows winsows 8 etterpå for å sette på den.

  Det ville være lurt å formatere fat32 og fjern haken obtiunea rask. Operasjonen vil ta aprximativ 10-15 minutter. Hvis du fjerner merket obtiunea rask og som beskrevet i veiledningen vil du ha problemer. Suksess.

 4. Jeg bare gjør WinToFlash stikker oppstartbar Windows 7 og gå helt greit, jeg har en liten pinne er faktisk en microSD-kortleser og et kort har ham på A-4GB og gå super installere Windows 7. Jeg er fosit denne programvaren, ikke annen programvare, gikk det første barberhøvel.

 5. Florin78 sa han

  Cristi er en tutorial WinToFlash: https://www.videotutorial.ro/?p=2737 og du sa der at oppstart fra USB etter den første omstarten må gå inn i BIOS og endre oppstartsbanen HDD. Det er sant i dette tilfellet, og hvis vi kan gjøre denne pinnen på seier xp oppstartbar sp3? og jeg postet et problem med camtasia om du kan fortelle meg noe. takk

 6. lucyana sa han

  Jeg prøvde programmet fra Microsoft, og jeg hadde installert probleme..am og vinne med ham (win8)

 7. Cristi-admin: Når du har lagret alt pinnen, formater pass (fat32) og deretter kan du sette vinduer på den 8. WinToFlash og formater, men det er bedre å ha det bra.

  Og tildelingsenhet størrelse byte 4096 forlate eller gi det som standard tildeling størrelse?

 8. calincalin sa han
 9. Hei Cristi, altfor god tutorial! Jeg har et forslag til en tutorial, spesielt for å gjøre en tutorial på "Windows 8 To Go". Det ville være svært nyttig i min mening. Farvel og mer opplæring

 10. Jeg forstår ikke hvorfor du liker å urolighet med deg når det PowerISO DAEMON! Jeg i 2006 da jeg oppdaget jeg bruke og installere, og scris..de som opptar plass og daemon, og ImgBurn / CD Burner XP / Nero osv når du kan ha et program i 2 1?

 11. Mitt forslag består av følgende programmer:
  Rufus eller WiNToBootic.Sunt enkle programmer uten daemon verktøy uten noen complicatii.Asta inenteles hvis du bestemmer deg for ikke å bruke sin egen utiitarul skapt av Microsoft som heter Windows 7 usb dvd verktøyet.
  Respekt.

 12. anonimul sa han

  Jully:
  Jeg forstår ikke hvorfor du liker å urolighet med deg når det PowerISO DAEMON! Jeg i 2006 da jeg oppdaget jeg bruke og installere, og scris..de som opptar plass og daemon, og ImgBurn / CD Burner XP / Nero osv når du kan ha et program i 2 1?

  Det er et spørsmål om vane. Hver bruker hva han vil. Lag dine egne opplæringsprogrammer og gi eksempel med ... blah, blah, blah og ham komme og fortelle deg hvorfor ikke bruke det og bruke "virtualCD" som er mindre og bedre og ... Ved å snakke tom. Kritikere verden er full av folk som Cristi Adrian ... RAR sjelden.

 13. PalAlexander sa han

  Jeg lastet ned Windows 8 Bygg 9200 jeg ønsket å installere den i wmware spiller og fikk til trinn hvor du må indroduce viser hva bag jeg prøvde å vise tjenestemann fra Microsoft for Windows 8 Release Preview (TK8TP-9JN6P-7X7WW-RFFTV-B7QPF ) og jeg gikk ikke hva jeg gjør?

 14. KodeJust sa han

  Jully:
  Jeg forstår ikke hvorfor du liker å urolighet med deg når det PowerISO DAEMON! Jeg i 2006 da jeg oppdaget jeg bruke og installere, og scris..de som opptar plass og daemon, og ImgBurn / CD Burner XP / Nero osv når du kan ha et program i 2 1?

  Cristi brukt Daemon Tools Lite fordi det er gratis, ikke fordi det ikke ville være bra Power ISO, og du kommer hit og skryter ved hjelp av Power Iso (stor ost). Og jeg bruker Power ISO, men med forskjellige viktige sider på nettet og ikke har penger til det, og hvis jeg hadde jeg ikke ville gi penger liciente, samt for Windows. Hvis alt skryt ved hjelp av Power Iso ta et bilde og vise dette ga deg $ 29.95 de på licienta, men jeg bet og du taster sider på nettet!

 15. PalAlexander:
  Jeg lastet ned Windows 8 Bygg 9200 jeg ønsket å installere den i wmware spiller og fikk til trinn hvor du må indroducserialul hva bag jeg prøvde å vise tjenestemann fra Microsoft for Windows 8 Release Preview (TK8TP-9JN6P-7X7WW-RFFTV-B7QPF) jeg gikk og hva jeg gjør?

  Hvorfor tror du at ikke fungerte?

 16. Nicu banditu sa han

  Jeg gjorde en Windows XP installerer pinne, men stick veldig hardt Windows, gå raskere DVD.

 17. polferis sa han

  PalAlexander:
  Jeg lastet ned Windows 8 Bygg 9200 jeg ønsket å installere den i wmware spiller og fikk til trinn hvor du må indroducserialul hva bag jeg prøvde å vise tjenestemann fra Microsoft for Windows 8 Release Preview (TK8TP-9JN6P-7X7WW-RFFTV-B7QPF) jeg gikk og hva jeg gjør?

  Baga serien riktig, finner du på nettet! Men du må være i stand til å aktivere den etter installasjon ... .serverul KMS er ikke aktiv ennå.

 18. polferis sa han

  Florin78:
  Cristi er en tutorial WinToFlash:https://www.videotutorial.ro/?p=2737 og du sa der at oppstart fra USB etter den første omstarten må gå inn i BIOS og endre oppstartsbanen HDD. Det er sant i dette tilfellet, og hvis vi kan gjøre denne pinnen på seier xp oppstartbar sp3? og jeg postet et problem med camtasia om du kan fortelle meg noe. takk

  Enkel etter den første omstarten, fjerne pinnen, aldri inngå noen BIOS ...

 19. sailorriver sa han

  Jeg brukte "Windows 8 USB Installer Maker" er ok lite program skriver direkte til ISO image på pinne.

 20. LiviuFlorin sa han

  Vinn 8 64 bit vi ikke har installert pinne, men en bit 32 vi lyktes. Jeg tror vi skal få systemet kjører på 64bit slik at jeg kan installere pinne hele 64 litt ..

 21. RafaelRafito sa han

  Meget god tutorial, takk Cristi !!!
  Jeg pleide å sette Windows Power ISO 8 stick, ingen andre verktøy rundt ham.
  Respekt for det du gjør.

 22. zame77 sa han

  Mr. Cristi CIBOX jeg feste med to partisjoner (så jeg kjøpte den), og jeg kan ikke slette partisjonen mindre. Jeg gjorde oppstartbar men bare ser min oppstartspartisjon små og ikke fungerer. Hvordan har du bare én partisjon, kan du starte fra det?

 23. Beste hilsen!
  Det tar sikte på i lang tid, og så jeg kom til 8 vinduer. Jeg satt opp et nytt system med hjelp av din mening: MB H61ICAFE: I3 2100- 3,1Gb: 8G ram: WD HDD video GT430 500G + Maxtor 80G.
  8 dukket opp når jeg installerte Windows-versjonen på 32 litt og alt var OK.
  Win Win XP 8 + .Astazi jeg feste med win8 / 64biti. Men jeg fikk beskjed om at installasjonen ikke kan installeres på MBR, men på GPT. Ærlig jeg ikke har hørt om GPT. Varog hvis du kan meg og opplyst meg hvordan kan jeg gjøre en konvertering MBR og GPT om jeg skulle gjøre det.
  Takk for hjelpen.

 24. Hei alle,

  For de som ønsker et alternativ til Daemon Tools brukt - gBurner Virtual Drive 3.2. En enkel, lett å bruke og til slutt, gratis.
  http://www.gburner.com/online-help/virtual-drive.htm

 25. virus2009 sa han

  Det går perfekt med sin nytteverdi. Criati har sannsynligvis et problem i systemet.

  lucyana:
  Jeg prøvde programmet fra Microsoft, og jeg hadde installert probleme..am og vinne med ham (win8)

 26. Salut.Daca stedet for å bruke makt iso daemon verktøy, gå? Jeg tror det er også en installasjonsprogrammet ISO bilder og utover, så det kan ha å gå dit?

 27. Det kan gjøre en oppstartbar pinne som vi Win XP, win7 og vinne 8?

 28. Jeg installerte Windows 7 ultimate 32 litt iso med Windows 7 USB / DVD, og ​​jeg hadde ingen problemer med å installere, jeg på dette systemet opereare skriver du gjorde med Windows 7 USB / DVD, men jeg gjorde en med windows vista iso alle 7 Windows USB / DVD <likevel yl har andre

 29. Hei! .i Et stort problem jeg møter nesten en uke og ikke gi ham cap.am operativsystemet Windows 7 og jeg ønsker å sette min windows 8 fra en pinne fordi min dvd r ikke meg lenger leser DVD-plater og leser bare de p originale.si usb unnlater å gjøre dette, jeg har prøvd en rekke programmer og jeg vet ikke bootable.va kan du hjelpe meg ut !!!!! yo_liviu11 er min id ... .Jeg stor nevus d ajutor.multumesc

 30. takk Cristi laste opp, super kul og veldig lett boblet på stik, resuit jeg uten problem

 31. God morgen, (det er morgen nå når jeg skriver
  Jeg har et spørsmål, vi holder oss 8GB (Hama 6MB / sek, 00090891)
  Jeg ønsker å lage oppstartbar pinne med Windows 8 mer på min înţelesu å gjøre det som om jeg skulle lage en DVD med Windows 8, spørsmålet mitt er dette:
  Det er bra stick hvis så, følg videotutorialu ovenfor? Hvis ikke, er årsaken ikke er bra?
  En annen ting er stick-format og Windows FAT32 som ønsker å sette den på pinne av 3.33GB er ISO format.
  Takk og venter på et svar HASTER

  • for Alex
   Stick er god og vil gi tutorialul.Daca har problemer med systemstørrelse kan feste som NTFS format

   • Jeg fulgte alle trinnene jeg gjorde, men etter restart trykk F12 min oppstartsmenyen vises, og velg (USB HDD), men ikke støvler, og jeg kan si at jeg setter frist USB HDD-enheten i BIOS.
    Det kan du hjelpe meg!

 32. Adrian Gudus sa han

  Alex:
  Jeg fulgte alle trinnene jeg gjorde, men etter restart trykk F12 min oppstartsmenyen vises, og velg (USB HDD), men ikke støvler, og jeg kan si at jeg setter frist USB HDD-enheten i BIOS.
  Det kan du hjelpe meg!

  I morgen vil jeg legge en løsning for tilfeller der en USB-pinne eller bli nebootabil. Ting har skjedd med meg flere ganger med flere USB-stasjoner

  • Pretty kan du fortelle meg hva jeg skal gjøre og hvordan jeg kan se om det er oppstartbar uten omstart.

 33. Adrian Gudus sa han

  Alex:
  Pretty kan du fortelle meg hva jeg skal gjøre og hvordan jeg kan se om det er oppstartbar uten omstart.

  Det er vår plikt å informere deg. Nettopp av denne grunn har hver nettside sidebar venstre eller øvre høyre boksen "abonnere" eller som vi gjør "unsubscribe" som en som ønsker å holde seg oppdatert på nye artikler for å bli lagt ut. Skriv inn din personlige e-postadresse i "abonnement" klikk på den røde knappen "Send". Du vil motta e-postkontoen en e-post fra oss om at du har en link du må klikke (for å få tilgang) for å bekrefte abonnementet. Abonner via e-post til nettstedet vårt og generelt til andre nettsteder er gratis og ikke koster noe når vi legger ut nye opplæringsvideoer, vil du bli varslet via e-post

  Nå et spørsmål til deg: hvorfor ingen omstart? unprieten du selv sa det ikke bedre å gi tilbakestilles?

  • Abonamentu ting jeg vet, men jeg tror at det er mange tutorials på dagen ...
   Som restart ingen fortalte meg ikke bare at jeg syntes det er trolig første gang med stokk
   Til slutt kan du hjelpe meg i dag å vite om jeg ser andre steder.

 34. Adrian Gudus sa han

  Alex:
  Abonamentu ting jeg vet, men jeg tror at det er mange tutorials på dagen ...
  Som restart ingen fortalte meg ikke bare at jeg syntes det er trolig første gang med stokk
  Til slutt kan du hjelpe meg i dag å vite om jeg ser andre steder.

  Vi pleide å poste 1, 2 maksimale tutorials dag. slik at du ikke får altfor mange e-poster fra oss.

 35. Adrian Gudus: Vi pleide å poste 1, 2 maksimale tutorials dag. slik at du ikke får altfor mange e-poster fra oss.


  Adrian Gudus: Vi pleide å poste 1, 2 maksimale tutorials dag. slik at du ikke får altfor mange e-poster fra oss.


  Til slutt kan du hjelpe meg

 36. marius sa han

  velkommen
  Windows CE er å sette ham eller bildet kan være og må åpne den med Daemon Tools

 37. En god og spennende tutorial! merci, jeg fikk bedre! SOM en god jobb som et depositum for alle!

 38. Hei folkens, jeg har et spørsmål om Windows 8, jeg installert, aktivert, går ok, bare når grensesnittet Metro UI Trykk "vinduer" som å forsvare skrivebordet mitt, synes jeg desktop, bare ikke laste min bakgrunn, forblir fargen Metro UI grensesnittet, og ingen del av ikonene ikke vises, må du alltid gi en oppdatering til å skje! noen råd ... takk!

 39. Jeg kan ikke installere Windows på bedriften 8 32 2-3 bit.Astept min så gir meg en feil og datamaskinen må startes på nytt.

 40. Veldig nyttig tutorial. god jobb

  Tusen takk!

 41. Hei, du har en laptop konfigurasjon Intel (R) Pentium (R) CPU [Email protected] 2.20GHz. 4.00 GB RAM, jeg kan ikke installere windows på 8 64 bitfeil gir meg .of årsaken?

 42. Hva ser du feilen? Under hvilke betingelser? Gi flere detaljer.

 43. Marian sa han

  Hei Cristi gjøre en tutorial om hvordan du installerer Windows på en bærbar PC med en gammel uefi.metoda installasjon av Windows fungerer ikke.

 44. adrian sa han

  hei, hvis jeg gjorde pinne oppstartbar med Windows på den, kan jeg holde ham der og installere Windows på nytt hver gang jeg trenger?

 45. Hei jeg har et spørsmål Cristi spørsmålet er at hvordan du osa kan starte Windows XP gb stick 4

  • For å lage en oppstartbar USB Windows XP bruker Rufus. Se deg på nettstedet opplæringen. Du finner ham ved hjelp av søkefeltet.

 46. Cristi lenker kommer ikke til å sende meg andre steder meg hva jeg skal gjøre kan du fortelle meg

andre referanser

 1. [...] De har andre tutorials som vil hjelpe. For eksempel å sette Windows 8 stikke WinToFlash kan bruke en tutorial utført av min kollega Cristi. Også å lage en oppstartbar DVD med Windows [...]

 2. [...] USB MacOS på Windows. Du bør vite at denne operasjonen er ikke så enkelt som i tilfelle av kjemikaliet og installasjon av Windows på en USB-pinne. Mac OS X bruker et annet filsystem, og for å være i stand til å feste installasjon på Windows [...]

 3. [...] Guider: Hvordan lage en DVD eller USB-pinne oppstartbar Windows 7 bruker Windows Vista, XP eller 7 Hvordan lage en USB-pinne oppstartbar Installer Windows 8 Hvordan lage en oppstartbar CD fra en ISO-image med nero også hvis du har en nøkkel [...]

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.