Hvordan du oppgraderer til Windows 10 tvang

Hvordan du oppgraderer til Windows 10 tvang
2.5 (2) 50%

Hvorfor oppgradere til Windows 10 tvang?
I den æra av optisk fiber og kommende områder av 7 sekunder, mister vi tålmodighet lett. Jeg ventet om 1 dag og jeg mistet all tålmodighet reserve. Og jeg kan ikke vente med å prøve Acer Windows 10 12 Switch Acer Switch 12Det har blitt tvunget til å oppgradere Windows 10. Kanskje hvis du forventer etter Microsoft, ta en halv dag
Jeg skal være ærlig, folk i Microsoft må tjene millioner av PCer som venter oppgradere og dette er ikke noe som er øyeblikkelig. Det er begrensninger knyttet til båndbredde på servere, prosessorkraft og mer. Innsatt i alle fall, selv om vi forstår situasjonen, vi alle nå vil Windows 10; Som et barn som ser lollipop ...
Hvordan du oppgraderer til Windows 10 tvang?
Hvis du har dritt "Get Windows 10", overse det! Det gjør ikke noe godt i denne situasjonen. Det er som et bryllup invitasjon som ikke gi deg noen tilfredsstillelse.
Vi vil oppgradere nedlasting og semi manuell.
Last ned Media Creation Tool (Windows oppgradere 10) (Windows oppgradere 10 32 eller 64 bit)
Når du har lastet ned verktøyet, bare starte den og følge trinnene!
Hva gjør du oppgradere til Windows 10?
Oppgraderingen er å bytte til en overlegen versjon av programmet eller operativsystemet uten å miste data eller innstillinger.
Denne gratis oppgradering til Windows 10, drar bare de som har 7 Windows, Windows eller Windows 8 8.1. De som har Windows XP og Vista ikke kan oppgraderes, men er nødt til å gjøre fersk installasjon.
Hva gjør Windows 10 fersk installasjon?
Frisk Installer operativsystemet er installert over den gamle versjonen eller fersk formatert harddisk. I tilfelle av en fersk installasjon data og innstillinger vil gå tapt.
fersk installasjon
Hvis du ønsker å gjøre fersk installasjon, og du har ingen optisk stasjon, kan du lage OS installasjon på pinnen.installere operativsystemet på pinneRelaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Cristi Hello! Ms opplæring som tilbys mye vil satse på en lang tid (jeg tror bedre av 8 år). Vi klarte å gjøre Windows Update 10 med denne metoden overrask aktivert, og selv om jeg hadde en windows lisens crakuit med daglige oppdateringer. Mitt problem er at jeg ikke kan bruke tastaturet til å laste windosului og derfor ingen løsning i BIOS uefi.Era-oppdateringsinnstillinger og sikkerhet-vinduer forhånd, og det skal vises UEFI. (Se youtube) bare for å jeg ser ikke. Hvis du kan hjelpe meg forbli takknemlig.

  • Costelina sa han

   noen PCer uten tastatur eller en USB-mus hvis de ikke bare sett i Windows
   Jeg må være på normale plugger (PS / 2) slik at du kan gå inn i BIOS-versjon du tenkt på dette?

   • Veldig rart at før seieren 7 gikk uten problem etter oppdatering 10 ikke ønsker å vinne. Jeg gjør en ren installere av 10 bare vinne hvis du ikke vet windosul forblir aktivert etter ren installere. Har lisens er satt i bios?

    • Costelina sa han

     Jeg vet ikke jeg prøvd Windows 8.1 og ikke vant til min laptop, jeg bodde Windows fungerer greit 8 / 32 og 64 og bit / Windows 10 ikke tenke
     min mening er at du må ha sterk og klargjort for Windows PC 10
     og lisensen er lagret i BIOS hvis du kjøper enheten med forhåndsinstallert OS, hvis du ikke gjør det /

  • xtremgm sa han

   Det skjedde med meg med tastaturet, er å endre USB-porten alt du trenger å gjøre.

 2. Hei, Cristi! For å gjøre dette tvunget oppgradering til Windows må ha enten Windows 10 7, 8 8.1 eller lisensiert?

  • De sa at noen fungerer også med Windows piratkopiert, ble de selv gitt konsesjon. Ærlig jeg kan ikke gi ham et svar 100% fast. Sjansen er at gå med piratkopiert Windows. Uansett, det er godt å spare skrivebordet du og dokumentert før oppgradering, for å være sikker.
   Du innser nå at de fra Microsoft om Windows inched øye til piratkopierte nettsteder, vil ikke si det høyt. Har fortsatt noe å vinne med Windows s butikker.
   Jeg ser også Mishu har gått trick...

   • Bekreft dette! På laptop hadde jeg 10 testing og nå er lisensiert og pirat 8.1 desktop og uten en plage jeg oppgraderte til Windows 10 pro og så til slutt det virket. Hvordan? Jeg vet ikke!

   • Nå kjøres på en eldre Windows-konfigurasjon 7 Home Premium (jeg kjører Windows og 8.1) at jeg ATI Radeon skjermkort drivere for både Windows X1050 nettsteder. Jeg har en misforståelse hvis skjermkortet vil bli støttet på Windows 10, han med systemkrav Windows lignende eller lik 8.1 ....

   • Hei Cristi, jeg gjorde oppdateringen til Windows 10 og alt jeg har er perfect.O spørsmål og kan gjøre en fremtidig tutorial om dette! Jeg har Windows lisensiert og spørsmålet ville være hvis jeg kunne gjøre en backup til vinduer og andre spørsmål 10 hvordan kan vi stoppe automatiske oppdateringer fordi det synes det nye operativsystemet gir oss ikke mye å ales.Multumesc!

    • Bare på Windows Home 10 kan ikke stoppe oppdateringer. På andre versjoner av Windows 10 kan bare bli utsatt eller satt på pause.

   • florin Urk sa han

    hei hvis du ikke har noe imot meg forteller meg hva jeg skal gjøre for å få litt mer ytelse?
    gå ut billigere ...

    System Information
    ------
    Tidspunktet for denne rapporten: 10 / 27 / 2015, 11: 36: 33
    Maskinnavn: URK
    Operativsystem: Windows vurdering 8 64-bit Enterprise (6.2, 9200 Build) (9200.win8_gdr.150713-1241)
    Språk: Rumensk (Regional innstilling: Rumensk)
    System Produsent: FUJITSU SIEMENS
    System Model: D2581-A1
    BIOS: Versjon 6.00 R1.18.2581.A1
    Prosessor: Intel (R) Kjerne (TM) Duo CPU 2 E4600 @ 2.40GHz (2 CPUer), ~ 2.4GHz
    Minne: RAM 3072MB
    Tilgjengelig OS Minne: RAM 3070MB
    Page File: Brukes 1366MB, 4776MB tilgjengelig
    Windows Dir: C: \ Windows
    DirectX-versjon: DirectX 11
    DX Innstillinger Parametere: Ikke funnet
    Bruker DPI Innstilling: Bruke System DPI
    System DPI Innstilling: 96 DPI (100 prosent)
    DWM DPI Scaling: Disabled
    Dxdiag versjon: 6.02.9200.16384 64bit Unicode

 3. sklipy sa han

  Det er ingen lure "folk på Microsoft sa i en momendat som de med seier Piratkopiert vil flytte til 10 'gjerninger ikke ut til at varsel på skrivebordet og alt er rosa ... det er bare et spørsmål om tid før du blir invitert å kjøpe en lisens.

  Korriger meg hvis jeg tar feil noen

  • toro moreno sa han

   Du har helt rett! Jeg vinner 7 ultimate hacket. Jeg tok 10 seier, og etter et par dager jeg retrecut til win7. Etter et par dager var jeg overrasket over å se at jeg calc.blocat og instintarea å kjøpe licienta pt. Win7. Jeg ombygd calc.pe win7. og deretter blir de tvunget til å ta 10 seier. Jeg lukker calc. og oppgraderer dem automatisk til win10. En stor bulshit /

 4. Botocan sa han

  Takk ......

 5. Catalin sa han

  Mange takk! .. Men etter at jeg gjorde oppgraderingen, hvis du ønsker å gjøre en reinstallering av oppstartbar dvd doos med mer som skjer? og hvis du går .Hvordan det fungerer? .jeg så det skaper en partisjon oem.eu eksempel jeg installerte fra grunnen av med DVD oppstartbar partisjon og jeg gjenoppbygget bakker inkludert oem, og jeg har ikke klart å aktivere ..ceva ikke gå.

  • Cosmin sa han

   Du kan installere Windows 10 når du vil på en datamaskin som allerede har aktivert en lisens etter oppgraderingen. Under installasjonen kan du bare "hoppe" når du blir bedt om cd key området. Windows er aktivert når du ringer opp til Internett. Jeg hadde problemer med drivere etter oppgraderingen, og jeg måtte gjøre en reinstallering.

  • Costelina sa han

   doos Hva er det?

 6. CostinPopescu sa han

  Singuru har et problem med Windows Store? gi ham og viser at laster noen sekunder deretter lukkes ... Vet noen en løsning?

 7. Pivniceru Robert Ionut sa han

  Gå aktivert liceenta de gir dem (er det eneste tidligere eksempel startet med 33 liceenta) og dette er lett Aida eller piriform Speccy Men (tror jeg) som bare trenger cd key nå uansett endres, men han holder i tankene at showet ble "injisert" i bios.Asta se meg selv når jeg velger å feste en annen hardt større PC og gjøre en ren installasjon på denne stasjonen.

  Hvis jeg har noe galt Rett meg noen som har gjort det vet 100% for at jeg bare gjort oppgradering fra Windows til Windows Pro x7 64 10 pro som er overordnet netto 7.

 8. FaqyaK sa han

  Orcum av Microsoft ikke nå sette stor ost på licienta ... selv om du ikke har licienta vil du fortsatt kunne bruke uten problemer Windows 10, men noen ganger du ringe oppmerksomhet til en pop-up med en tapet svart ( ikke lenger som i fortiden når du ikke har licienta stenger PCen til et tidsintervall satt av dem) for å skremme deg og hoppe på en licienta penger.
  Ikke lenger som i tidligere år når Microsoft legger stor vekt på dette, prentu da de innså at hvis de bare fortsetter verden beveger seg mot noe annet. Orcum vil fjerne dem over 50 ost og øyne til å komme fra offentlige institusjoner.

 9. Catalin sa han

  Jeg har en feil, laste ned Windows, sjekk nedlasting etter det gir meg feil "Kontakt PC-produsenten for å se om du kan oppgradere BIOS-systemet". Jeg har en Dell Inspiron laptop 5110 fra 2012. Jeg forstår ikke hva som gjør BIOS med Windows. Jeg har Windows 7 nå, men før vi hadde vinduer og vinduer 8.1 10 forhåndsvisning og gikk glatt.

 10. Unnskyld meg for å endre emnet, men jeg har et spørsmål: Hvordan kan jeg dele filer på en PC med Ubuntu på en bærbar PC med Ubuntu, og du kan se og redigere den bærbare datamaskinen?
  Jeg INVERCA med personlig fildeling til å dele Felles-mappen, jeg INVERCA mange mirakler, men vi gjorde.

 11. sklipy sa han

  Kanskje det virke dum nå fortelle meg ikke gi yo en risiko "ikke komplisere meg å bruke noen aktivator" og andre underverkene .. Hjem 10 prøve dette, og la ham ikke aktivert pan så denne måneden når jeg kjøper en lisens eller lisensiert 8.1 og gjøre overgangen til 10 lovlig. En til å koste litt penger ja jeg vet en ting som det er lovlig, og det er det.

 12. Anderson sa han

  Hei Cristi, veldig bra tutorial, men jeg ønsker å spørre deg, og kan spørre seg selv og andre, men hadde ikke mot til Hvordan installerer jeg den ren Windows 10, for ikke å bag vinduer 8.1 etter avfall tid på å installere 10 dem? Jeg prøvde noe som gjorde Adrian med Powershell, men gir ulike lisenser. Aida viser meg en med Yxxx med Shell og den andre med JVxxxxx etter et annet nettsted jeg fant samme rekkefølge, men det gir meg en annen T49xxxxx nøkler. Hva er gjort kan installeres på ren W10 hadde lisensiert fra W8.1?

 13. Ovidiu sa han

  Jeg tok 15 euro Licenza på eBay

 14. Ionut sa han

  Jeg er veldig fornøyd, særlig ettersom vi fikk i rumensk

 15. Salut! Jeg har gjort en reservasjon for to Sony Vaio 1512 og fortsatt ikke har mottatt noen download link eller noe TLS flytte til Win 10 ... noen vet hva som skjer, hvor lenge? Jeg forstår at oppgraderingen vil bli gjort i bølger, men inntil i dag jeg forventet å bli nådd av tidevannet og vår Romanik ...
  (Jeg vinner 8.1 lisensiert både på PC)

  • Gjøre akkurat hva du skal gjøre og Cristi (forsert oppgradering til Windows 10) i denne opplæringen. Det er derfor han gjorde denne opplæringen.

 16. Bra! Jeg har et problem jeg har windows 8.1 bedriften, jeg ga oppgradert til å vinne 10, alt gikk perfekt, men når du kommer inn i Windows ikke er aktivert, hva jeg gjorde i går eller i dag ikke er aktivert, kan du nevne at selv hvis vi lisensierer, ikke gi meg noe ned i nærheten av klokken ut til å legge merke til, hva ville ikke aktivatorer, sprekker etc., ønsker jeg å være helt lovlig takk!

  • Rafael sa han

   Enterprise tror det er aktivert ved Update

   Windows 10 oppgraderbar Matching hjul Editions & Activation:

   Tidligere Aktivert Windows --Upgradable Windows Activation Metode 10 Gratis oppgraderingstilbud
   =========================== ===================== == =============== ==================
   Windows Enterprise ............ ..Windows 7 10 Enterprise KMS og MAK Aktivisering Keys Only Nei
   Retail Pro Windows 7 / 10 Pro .Windows ......... Både OEM Permanent & KMS Aktivisering Ja
   Windows Volume License Pro 7 10 Pro VL Både Windows ...... Permanent & KMS Aktivisering Ja
   Ultimate Windows 7 10 Pro .Windows ............... Både Permanent & KMS Aktivisering Ja
   Windows Home Premium ......... ..Windows 7 10 Både Permanent Home Edition & KMS Aktivisering Ja
   Windows Home Basic ............ ..Windows 7 10 Både Permanent Home Edition & KMS Aktivisering Ja
   --------------------------------
   Windows 8 / 8.1 10 Enterprise ......... .Windows Enterprise KMS og MAK Aktivisering Keys Only Nei
   Windows 8 / 8.1 10 ..Windows ...... Enterprise N & N KMS Aktivisering MAK Keys Only Nei
   Windows 8 / 8.1 Pro Retail / OEM ...... Både Windows 10 Pro Permanent & KMS Aktivisering Ja
   Windows 8 / 8.1 N Pro Retail / OEM ... .Windows 10 Både Permanent & N Pro KMS Aktivisering Ja
   Windows 8 / 8.1 10 License..Windows Pro Volume Pro VL Både Permanent & KMS Aktivisering Ja
   Windows 8 / 8.1 10 Pro Volum License..Windows Både Permanent & N Pro VL KMS Aktivisering Ja
   Windows 8 / 8.1 10 ..Windows ...... Kjerne Edition Home Edition Ja Både Permanent & KMS Aktivisering
   Windows 8 / 8.1 10 Windows ...... Kjerne Edition N Home Edition N Både Permanent & KMS Aktivisering Ja
   Windows Kjerne 8.1 10 Specific.Windows Country Home Land Spe. Både Permanent & KMS Aktivisering Ja
   Windows 8 / 8.1 10 LanguageWindows Kjerne Single & Single Language Både Permanent Ja KMS Aktivisering
   Windows 8 / 8.1 10 Pro WMC ............... ..Windows Både Permanent & KMS Aktivisering Ja

 17. Jeg merker at knapt har noen noen anelse om når det vil komme tidevannet oppdatering og Romanik ... Jeg forstår dere som har oppgradert til å vinne 10 direkte nedlasting av iso og kanskje med en ren installasjon ... vent ... hvem vet, kanskje Bill lese dette innlegget og hjelpe meg :)))

 18. mest ustabile Windows-operativsystemet. yuck. perlehøns må være mer som en kvinne =)). være smart bruk Linux og bli fri. vinduene er begrenset. Jeg vil alltid si når de ser tutorials på windows selv om jeg gjentar meg selv. og hvis du har noen programmer som ikke fungerer eller ikke er satt linux alternativ til dual boot

  • gi og jeg så spesielt for å oppgradere til Windows er i stand til å omplassere tote programmer, e kål. ain og etterlate seg en haug av søppel, noe skjer på Linux. Linux er i stand til å slette den gamle versjonen og installere programmene hadde før oppgradere tote

  • Du er af ***** g troll :))

 19. @calin:

  DU OFF TOPIC !!!
  UBUNTU REGLER !!!! men her snakker vi om Windows 10 ... så hvis ikke kan du prøve å holde rolig Interessert

 20. Milam dyttet og er super takk for tuorial var suprer

 21. manole76 sa han

  Flett 10 installerte vinduene og å innføre en aktiveringsnøkkel Windows Home premuim 7? Jeg har en bærbar PC med Windows lisens til ovenfor, og for tiden bruker Windows XP på det fordi jeg har noen selvdiagnose programmer på xp fungerer best. Takk på forhånd for. Svar!

 22. Nå som alle er i flimmer med den nye versjonen av Windows er ikke du skjønte det 10 versjon kan være den beste trojansk hest som du får i huset ditt uten at du merker det. Hvorfor tror du det er så stor gavmildhet Bill Gates? Så vi forventer å se hvordan lukket døren for de nysgjerrige institusjoner som ønsker å globalisere oss.

 23. LucianGL sa han

  Cristi se den gå "gjøre" telefonen til å gå som AppleTV som i dag koster rundt € 80 Apple TV-enheten, og det jeg sier koster € 0, la win10 som fortsatt er i beta om 1 år. Liker ideen du har koblet telefonen til en TV via HDMI-kabel, trådløs telefon er koblet til og kan gi spill til en annen telefon eller PC / laptop for å se i neste rom TV film / bilde / lyd mer ønskelig. Selvfølgelig kan du gi spill til telefonen og skjermen på en PC eller SmartTV, men det jeg sier er at prosessen er det motsatte, at du spiller på PC og kjøre telefonen enda mer er at du kan gi spille fra en annen telefon og kjører på en annen telefon. Herfra gjenstår å koble HDMI-kabelen til TV, og du gjør en enkel TV SmartTV uten å måtte investere noe. Super sterk og nyttig idé, ikke glem å "henviser leseren" du gjør videotutorialul.
  Med vennlig hilsen, Luci

 24. Dette fri passasje til å oppgradere Windows 10 hvor lenge er gyldig? UTOK nettstedet uttalt at etter 1 år, kan du bruke den til å fortsette, må du kjøpe den. Hvem vet, eller ikke egentlig?

 25. Victor sa han

  Hei folkens, jeg trenger å laste ned alle versjoner av Windows 10 x86-x64 .iso opprinnelige rom hvor jeg kan være gratis, er det ønskelig tracker noe .... !!!

 26. Windows 8.1 bedriften seriøst ikke aktiverer oppdatering? det er ikke riktig, som å si at hvis du har alle fri lisens ..

  • Entreprise ikke acriveaza oppdateringen, det er dårlige nyheter. Jeg prøvde skjønt, så verifisering er ekte! Helt fra begynnelsen sa jeg at det var et problem, og du ut!

 27. så jeg ikke gir cheita?

 28. windows10 instalation mislyktes !!!!!
  asus laptop vinduer 7
  Vet du hvorfor ???
  takk

 29. Daniel sa han

  Jeg fortalte deg før, du har ingen anelse om 10 vinduer, ramaii telefoner!

 30. Daniel sa han

  Jeg installerte en Windows 10 går av Team England (du vet det) .Du forble urma.Imi beklager!

 31. Cristi Hello! Jeg gjorde akkurat som du gjorde i opplæringen. Fungere som normalt frem til første start og deretter følgende feil (0xC1900101-0x20017 Installasjonen mislyktes SAFE_OS scenen med en feil under operasjonen BOOT)
  Jeg prøvde å installere og USB og DVD umiddelbart etter omstarten, men gi ordre om å forlate den respektive USB DVD
  Vinn nevne at 7 og 8 fungere som normalt.
  Jeg har følgende oppsett:
  Intel® Pentium® G3258, 3.20GHz, Haswell, 3MB, Socket 1150
  HyperX FURY minne 4GB Blå, DDR3, 1600MHz, CL10, 1.5V
  Gigabyte H81M-S1, Socket 1150
  120 gb SSD
  Jeg ville være takknemlig for deg eller orcui lese dette innlegget nyttige råd.
  Takk for din forståelse.

 32. Dragos sa han

  Howdy!

  Hvis du ønsker å gjøre installasjonen "friske" Windows vil be cd-key?

 33. Razvan sa han

  Hei,

  Og min mening er at Win 10 er fortsatt relativt i sin barndom og en beta-versjon ... Jeg installert på en Lenovo Win 500 W7 som går bra ... Installasjon gikk bra, men når du først starter programmet krasjer ... Heldige meg jeg tok et bilde med den gamle 7 Win .... Fordi jeg tok det bildet jeg gjorde 10 Win installere en gang, og da vi valgte å slette alle programmene mine (teoretisk skulle være en ren instlare) ... samme problem ...
  Sannsynligvis vil forbedre kompatibiliteten av disse 6 måneder ... minst jeg håper det ....

 34. Ovidiu sa han

  hei, jeg vinner jeg vinner 8.1 10 pro etter pro oppdatere eller Muma win10?

 35. Victor sa han

  Det er akkurat derfor jeg kom nå, og jeg var sikker på at hvis noen =))) som er rushing for å oppgradere og gjøre og opplæringen, er du. Cristi Takk! Følg tutorials du tenke på 5-6 år nå.

 36. Piratkopiert Windows bekrefte aktivering.

 37. zame77 sa han

  Mr Cristian laptop jeg installerte Windows 8.1 64 Enterprise N-bit, er mitt spørsmål hva slags trenger Windows 10. Jeg ønsker å gjøre den ren installasjon. Jeg har installert Windows på PC 10 insider, men min laptop var teama.Windows er ikke piratkopiert. Takk!

  • Adrian Gudus sa han

   Hvis du gjør en ren installasjon i stedet for oppdateringen, kan du ikke aktivere Windows 10 7 med Windows-lisensen!
   Bare oppdateringen fra 7 10 gratis! For en ren installasjon av Windows 10 må du kjøpe en egen lisens for Windows 10

   • virus2009 sa han

    @ Adrian

    Gå og installerer rent etter oppgraderingen, vil du motta et annet produkt lisens, lagre og gi den pisker fremtiden. Ikke snakk tull uten å bli kontrollert, det er akkurat hva jeg gjorde.
    Key detaljhandel som en før permanent aktivering opplagt.

    Hvis du oppdager at du har en lisens for Windows gratis, i 2 1.

 38. zame77 sa han

  Jeg glemte å fortelle deg at jeg ønsker å bruke min lisensnøkkel for å være lovlig i fremtiden!

  • Enterprise-versjonene av Windows støtter ikke oppgradering fra Windows 10 drikkepenger. Minst fra hva jeg vet.

 39. Hvordan kan returnere fra 10 7 vinduer, dersom saken, kunne jeg gjøre denne endringen? Hvis ja, hvordan.

 40. Costelina sa han

  Windows (10) eller noen annen versjon spiller ingen rolle, ikke gå! Jeg har ikke hørt så
  dvs. en ny versjon ,, ,, tilbake til forrige versjon kan ikke være med mindre du har en ISO image på harddisken eller SSD som passer CD / DVD med Windows eller Windows for å installere alt STICK
  hvis du ikke har noe som jeg listet opp / over og PC er ødelagt enkleste gratis løsning (foreløpig kanskje hvis du ikke kan stå uten Windows) er Linux

 41. zumzum sa han

  Ve livet mitt ...
  Jeg har en I3 3.2 GZ SSD60 GB hardt 320 og 126 skjermkort / 1GB ram. Så noen komponenter middelmådig, jeg kan ikke tenke, igjen, det er "Helt vanvittig" windosul det!
  PS: Jeg så opplæringen, og jeg prøvde å installere det på en W 7 / 64 bit hacket, viste det til min overraskelse

  • Costelina sa han

   gi deg zumzum men mens du (å riste?) eller skriv i en uke og begynne tilbaketrekking tall med feil og / av dem kritisk
   Jeg ble løftet fra mine personlige ting som sure eple!

 42. Barbes Ionut sa han

  Cristi Hello! Jeg har et "problem", jeg har et system med følgende spesifikasjoner. Intel i3 3240 3.4ghz, 8gb RAM og nvidia gt 1066 630 2gb, problemet er følgende:. Kjøre noen spill i gjennomsnitt minst se videoer uten stigning i 1080 15-20% av procesoru men når jeg ser en video 4k gå jerky, går ok 4-6 sek, så bare gå procesoru stå 100%. Jeg oppgraderte til å vinne 10 og det er akkurat som seier 7, forsvinner klipp 4k problem. Kan du hjelpe meg å forstå hvorfor?

 43. STEFAN sa han

  hilse
  Slik slår du av eller oppdatering til Windows 10 pro?

 44. Så til slutt være verdt mer dedecat 10 7 windows?

  • Fra mitt synspunkt, er Windows 10 et bedre system enn Windows 7. Jeg skal snakke mye om dette i en tutorial snart.

   • Cristi vet ikke hvor du går så godt binde 10 vinduer for alle sjåfører ikke dukket opp for ham, satte ham på den bærbare Lenovo g580? Jeg har nå sjekket og ikke tilgjengelige drivere for Windows 10 ikke si ingen gode eksempel vinduer 8 ikke liker, men 8.1 er greit, men 10 jeg liker høyere, men ingen drivere, neste år tror jeg du jeg kan prøve det

 45. Samsung laptop gjorde RV508 oppdatering til Windows 10. Men PC-stopper Windows-installasjonen 10 18%. Jeg forlot og 3 timer og ikke løpe vekk. Er det noen som vet hvorfor?

 46. STEFAN sa han

  Hei, kan du fortelle meg du meg hva jeg kan gjøre pro nedlasting 10 vind og til slutt gir meg en feil og ikke fullført nedlasting. Takket mult.La en annen pc nedlastings media verktøy for oppretting og kjøre meg gi deg et vindu vises med OK og ikke starte noe ms mye respekt.

 47. Hei,
  Jeg har gjort en reservasjon for Win 10 og når du skal installere det nå, ikke la meg.
  Problemet som "Det er ingen støttede nettverksenheter" ..
  Hvordan kan jeg fikse dette problemet ???
  Takk!
  PS: Denne uken skal jeg få meg en pluss en, og jeg håper å bli gledelig overrasket som du er "Kristus" ..

  • Kanskje du har et nettverkskort er ikke støttet eller ikke har god sjåfør. Eller kanskje er det ikke MEGE godt når nettverket, har app laget vurderingskomponentene.

 48. Jeg har et nettverkskort "Intel (R) 82578DC Gigabit Network Connection".
  Sjåførens Intal fabrikk og internetu 's super OK!
  Jeg tror ikke støttet.
  Jeg kan se om det er kompatibelt med Win10 et sted ??

  Cristi Takk!

 49. Gabriele sa han

  Jeg oppgraderte til Windows 10 og butikkvinduer ikke laster (prøver å åpne, deretter lukkes brått)
  Jeg nevne at Windows 8 arbeids perfect.Am konto Microsoft.Te kan du fortelle meg hva fac.Cu takk

 50. Hei. Jeg prøvde å gjøre med denne versjonen oppdatering, men problemet mitt er at Windows ikke losse. Jeg ventet mer enn 5 0% i timer og fortsatt gjensto.
  Hva trenger å gjøre?

  Takk.

 51. Adrian sa han

  Howdy! Jeg prøver å gjøre mitt oppgradering, men på et tidspunkt spør den produktnøkkel. w7 nå bruke i systemet mitt ser ut som det ikke ville bli aktivert, men gjør alle oppdateringer. Min versjon er sannsynlig å komme med w7 Fjern WAT direkte til installeringen. i dette tilfellet hvordan kan jeg få produktnøkkelen? w7 kan aktivere på noen måte fordi da passere anleggets nøkkelen w10?
  Takk!

 52. sklipy sa han

  Noen 'komplimenter "hvis jeg kan.

  Tema 1 nettstedet kan være bedre (2015)

  2 logo? Jeg ønsker å se "noe" årsak huske videotutorial.ro) eller en enkel tekst som gjør POINT

  Sosiale medier 3?! Eksterne linker til nettstedet ditt, slik nicaeri? (I alle fall har jeg ikke sett ..)

  4 kanal YT er ikke laget for "pek ingen forbrytelse .. (koblinger mellom video" ie Chest 'stokk det være liv på kanal ala den YT "dette for ikke å nevne G + som er helt fraværende dessverre" i og Twitter-konto som stedet \ andre 'og bruke G + og Twitter og Soundcoud ba (jeg vet at området er VIDEOtutorial men kan være en podcast "fra Domanial iT talent du' (det er forslag SC)

  5 Promotion Social Media = en her dessverre "en bitter konkurranse det noe en side med livet" noe ..la momendat er det en seksjon med et problem i at hvis du var involvert gevinst noe ... Jeg har ikke hørt noe .. nei del som ikke lenger eksisterer.

  Jeg har skrevet alt dette for å vinne den premien jeg NUS 'jeg har råd til å kjøpe meg noe hvis jeg virkelig trenger ", men får veldig mye tid på nettstedet ditt, og jeg vil gjerne se mer involvert og nettverk videotutorial.ro sosial ... ..etc.

  ..med risikoer som blir forbannet eller utestengt ..etc en god dag!

  Videotutorial.ro fortjener litt oppmerksomhet fra deg Mr. Cristi Adrian

  • Dine forslag er bra, men tror at for konkurranser / premier Du må gi dem informasjon i tutorials og jeg tror det er mer verdi enn en skjorte eller smarttelefon. Jeg ser på meg tutorials på youtube så godt forklart i rumensk, men vi har ikke sett at her pluss hvis du ikke forstår noe du reagerer på anmeldelser. Koblet podcast, denne informasjonen hvis du er forsiktig kan du finne i tutorials som "Hvordan velger jeg en bærbar PC, nettbrett, PC-komponenter ..." du vet? Jeg forstår at jeg ikke kan bo i 24 24 timer bare for å håndtere videotutorial. Logo temaside på minst jeg foretrekker mer enkel og til generelt ukomplisert

  • Adrian Gudus sa han

   Ingen bilde, men vi fokuserer på informasjonsinnholdet og besøks gitt.
   Videotutorial har offisielle nettsiden på alle store sosiale nettverk: Facebook, Twitter, Google Plus, YouTube
   Hver gang vi legger ut en ny tutorial, kunngjøre det på sosiale nettverk. Det faktum at besøkende ikke involverer kommentarfeltet på klippene postet på YouTube, jeg tror ikke oss, men alle. Vårt mål er at besøkende til å nå nye lærelyst, organisk, ikke gjennom sosiale nettverk i google eller konkurranser. Besøkende konkurranser vil alltid oppnås ved en kortvarig pigg som senere vil kollapse raskt. På det gamle nettstedet vil være alle besøkende som elsker det vi gjør, som liker teknologi. Vi vil at folk skal komme til oss fra overbevisning, glede, lyst til å lære. Den oppnådde her informasjon er den største gevinsten av sine egne!

 53. Kostnader sa han

  måtte spesifisere noe om personvern vinduer 10 IKKE noe du rett og slett mangler noe så bli det en MOKA gi alt med en pris

  • så lenge du gjør daglig oppdatering lisens. Du Slavu, en av de bønder Microsft frivillig. Personvern og vet at noen av deres OS kunder spioneza

 54. STEFAN sa han

  Du har rett, Adrian, virkelig flott !!!

 55. Costel sa han

  Hei. Jeg fikk gjennom vinduene 10 insider pro ... nå hvis jeg har problemer med systemet og reinstallert jeg har muligheten til å gjøre det mulig ????? eller tapt og må til slutt gjorde at han kunne kjøpe eller bruke en versjon av 90 dager ??? takk

  • Hei. Jeg fikk gjennom vinduene 10 insider pro ... nå hvis jeg har problemer med systemet og reinstallert jeg har muligheten til å gjøre det mulig ????? eller tapt og må til slutt gjorde at han kunne kjøpe eller bruke en versjon av 90 dager ??? takk

 56. florin sa han

  Jeg er ute etter Windows 2 10 dager, for å starte meni nettstedet krasjet, Cortana, ikke lenger svare på noen comenzi.Acum bare en frisk instal jobben gjort.

 57. 10 pro salute Cristi.am vinduer på HDD installasjon dvd.la, buteaza jevnt, men jeg ønsker å installere det i en virtuell boks, men vinduet forblir fast buteaza.imi win.mentionez jeg win7 ultimate.dvd nettstedet er oppstartbar, jeg begynner å installere harddisken, men nu.oare går virtuell boks installert i VirtualBox? eller har noe ved å sette?

 58. Costelina sa han

  @costi
  Prosessoren støtter virtualisering?
  dvs. at du har installert andre virtuelle drifts systeme?
  eller e første gang gå videre til noe
  Hvis du er forvirret i problembeskrivelsen, vil det være alle forvirret og svar

 59. vmware arbeidsstasjon som gogule.confirm takk går

 60. Csabaxb sa han

  10 installert ved å oppgradere min Windows brøt sammen etter 2 dager. Comodo Internet Security gratis gjorde krasj, Malwarebytes har ikke blitt oppdatert, uTorrent har aldri lastet ned noe flash og han fortsatt ser krus som opprørt vinduer åpnet etter 2 minutter i stedet for 13 sekunder som det var i begynnelsen, nesten alle jeg klikker på 2 hadde ganger som det var ødelagt mus, 3 nedleggelse siste liten, så jeg avinstallerte det og sette en 8.1. På 8.1, jeg bare installert uTorrent, og fikk en ren ISO 10. Jeg satt på usb, og jeg installerte det. Ingen serie forespørsel. Etter at jeg koblet til Internett, selv aktivere. Windows 10 ble proff. Det fungerer bedre som installerte ren enn oppgraderingen. Jeg satte de samme programmene, og dette går bra, ikke noe problem.

 61. Costin sa han

  Oppgradering for de med 7 seier vi skal ha til å lisensiere det ikke? Takk.

 62. Aurel Mironescu sa han

  Kjære Christian, jeg har en eldre bærbar PC, HP, som har erstattet Vista med XP (subjektive grunner da). Hva kan jeg gjøre for å passere en ny versjon av Windows (helst 7, 8 eller 10)? Jeg åpner C-stasjonen 15 G. Takk

  • Adrian Gudus sa han

   Det du kan gjøre er å se etter ISO image med Windows 7, 8 eller 10, for å brenne en DVD (ISO-bilde av operativsystemet) som gjør det oppstartbar eller å lage en USB-stasjon oppstartbar og installere windows CPC.
   Hvis du har mistet i detaljene, vi her på nettstedet opplæringen er hvordan du får ISO image av operativsystemet, og hvordan å lage en CD eller DVD oppstartbar, og hvordan å lage en USB-stasjon oppstartbar, og hvordan Windows installerer 7, 10 WindowsŠ, Windows XP, Vista, Windows 8. Alle acceste tutorials som du finner ved hjelp av søkefeltet øverst til høyre i det nye området, har vi over 1300 opplæringsvideoer!

 63. Jeg prøver å Intal 3-4 dager og jeg Win 10, men jeg bekymrer NIC.
  Jeg bygde et styre, men jeg har også en Wi-Fi-stik kan liksom avbryte min NIC og ligge på stik ??
  Kanskje, kanskje så skal jeg klare å gjøre oppgraderingen ...
  Eller hvis noen vet en måte jeg kunne bruke godt.

  Takk !!!

 64. Jeg har lisensiert Windows 8.1 PRO. og jeg vil snart oppgradere til Windows 10. Jeg skulle ønske jeg holder meg til å installere når det trengs. Jeg vil vite om jeg installerer Windows 10 når du har lisens for det? Eller bør jeg installere Windows og deretter Windows 8.1 10 PRO ham til å bli lisensiert?

 65. Hei,
  Jeg installerte Windows 10, heller vi upgra tvunget til Windows 7, men jeg har et problem. Jeg gir "Shut down" praktiske systemet startes på nytt, og må prøve tre ganger for å stoppe. Kan du si hvorfor ASAT hvis exixta noen løsning? Takk.

 66. Decebal sa han

  Du kan installere Windows på 10 64 win7 lisensiert hvis de har 32.
  I så fall hvordan?
  Multumsc.

 67. Cristi sa han

  Hei, jeg vil gjerne, og jeg 10 gratis Windows fordi jeg har ingen penger å cumpara.Cum jeg kunne få en gratis?

  • Adrian Gudus sa han

   Hvis du var forsiktig tutorial lære at med Media Creation Tool presentert av min kollega i denne opplæringen, kan du få Windows 10, Media Creation Tool kan du laste ned Windows 10 og deretter spør om du ønsker å lage en USB-pinne oppstartbar Windows 10 eller hvis du ønsker å brenne en oppstartbar DVD med Windows 10.

 68. Strommy sa han

  Jeg gjorde oppgradere til WIN 10 etter at jeg har gjort en oppdatering av BitDefender ved omstart av systemet virket for meg allerede kjent blå skjerm med en feilmelding "DPC vaktbikkje brudd" som jeg ikke kunne flykte enn å installere WIN8.1 og deretter oppgradere Vinn 10. Oppmuntret av denne erfaringen (men går WIN 10 vel ...) Jeg gjorde en oppgradering til en annen desctop. Jeg kan ikke klage, WIN10 gjør bra, det holdt alle de gamle Windows-programmer, med unntak av antivirus BitDefenderTotalSecurity 2015. Dessverre har jeg aldri tenkt å skrive ned lisens BitDefender. Hvordan kan jeg gå tilbake til BitDefender? Han hadde en annen opplevelse som?

 69. Jeg oppgraderte til Windows 10 på en relativt ny laptop (ikke ennå ett år), og da kan ikke bruke Skype. Tidligere hadde jeg installerte windows 8,1 jeg hadde ikke noe problem med Skype. Jeg slettet og reinstallert jeg er sliten og alt accesaşi problem. Tale- eller videoanrop når partneren svarer Skype lukkes automatisk når du ville ha snakket ferdig. Vennligst hvis noen vet Solution muligens setting, ville jeg være veldig glad for å hjelpe.

 70. Jeg kjøpte en PC med seieren 8.1 EMAG med bing x64 forhåndsinstallert i sept.2014.Nu fikk vinduer ikonet Få 10 selv om vi alle oppdateringer necesare.Am troubleshouting kjørte et program fra Microsoft fortalte meg den installerte versjonen er ikke kvalifisert pt.upgrade.Eu mistenkte imidlertid at ineligibility stammer fra lisensiert OEM-versjon av Windows.Care ikke tror årsaken til 2 beskrevet ovenfor? Hvis jeg prøver tvunget installasjonsmetoden du beskriver ovenfor, tror du det vil aktivere 10 vinne?

 71. Jeg byttet fra Windows til Windows pirat 8.1 10 gjør reservasjonen å oppgradere, og jeg kan si at det fungerte utmerket, til activat..nu var ikke noe problem å returnere til artikkelen interessant metode en prøve akkurat nå, og kommer tilbake med oppdateringer!

  • Fungerer perfekt, med tanke på at Windows-oppgradering som ble gjort er piratkopiert ... amintalnit ikke noe problem og aktivert automat..multumesc!

 72. Vet noen hvorfor skrivebordet mitt forsvant? Jeg hadde alle de vakre ikoner plassert der, og nå synes jeg et rot på skjermen, en liste over programmer. For å åpne nettstedet har å gå til menyen til venstre, og velg. Og ... Jeg skrev ut hvite hår. Det kan skrive en tekst bare veldig sakte.

 73. salut.am en Toshiba med Intel Celeron × 2 2,16 2 GB SSD 23gb ram. 8.1 vinne Bing rettigheter. Jeg prøver å installere det står 10 vinne fordi jeg ikke har nok plass på harddisken. Jeg liber16,6 laste ned opptil 9.6 krever ekstern støtte 18gb minnekort satt inn og forteller meg at han ikke ser. normalt det er ok. Tips?

  • Prøv å frigjøre mer diskplass og for å lykkes.
   Alternativet ville være å lage en oppstartbar pinne med Windows 10 og installere det der, for ikke å forbruke plass iso image.

 74. god
  en liten problem: etter den store overgangen til Windows 10 jeg mistet partisjon D og E (ingen tilgang), og som et resultat av flere data, dokumenter og filer. Thought vil bli tatt automatisk. Hvordan gjenopprette jeg dem?
  takk

 75. Samme problem som Monasc. Etter å ha slått fra 7 10, etter omstart, mistet jeg partisjoner D og E. Vi i stedet hvordan både upartisjonert plass. Kan gjenopprette partisjoner med nedgradering til 7? (Jeg har dette alternativet)

 76. Marin-Claudiu sa han

  Hei, jeg prøvde å gå fra windows7 ultimate til vinduer 10 akkurat som opplæringen, alt gikk helt til et punkt, kommer vi til "Få oppdateringer" og for en tid holdt seg på "Se etter oppdateringer" la meg oppmerksom på at det ikke er blokkert, den søker, men opplæringen jeg lagt merke til at i løpet av sekunder fant alt jeg står for over en time, og ingenting ...
  Windows er aktivert ps / piratkopiert, men mange sier det er ikke noe problem.

 77. Hei når jeg installerer det står "Dette verktøyet kan ikke oppgradere PC"

 78. god
  prøv lang tid å gå fra w7 HE (32 Biri) lisensiert den nye versjonen Hone W 10 1511 10586 bygge. Jeg brukte MediaCreation Tool, men etter trinn 4 (laste ned filer og oppdatere de nye versjonsoppdateringer) vises: "Something Happened". Jeg gjorde alle slags miljøer i Services, etc, men forgjeves. takk

 79. andrei sa han

  hei! når man skal gi meg installere oppgraderingen produktnøkkelen ser ut til bag dc?

 80. andrei sa han

  hei hvis jeg windovs ulisensiert 8.1 fra 10 upgra og gi noe skjer?

 81. maricica sa han

  hvorfor laptop stenger hver dag på 22.00? og hva du skal gjøre for å ikke være i nærheten?

 82. Maximilian. sa han

  Hey! Meg å oppdatere, jeg NUJ vare veldig lenge ... hvorfor, noen ide?

 83. Hei! Jeg har nylig oppgradert til Windows 10,3zile fungerte perfekt nå deschide.stie laptop er ikke lenger noe problem? Jeg har en Lenovo laptop g50-45 (80E3)

 84. Hei. Jeg har en tablett 8 "med Win 8.1 at etter en oppdatering gjort av et verktøy på tegnebrettet ikke lenger gjenkjenner berøringsskjerm, batteri, skjerm rotasjon og noen. Originale sjåfører ikke finne den. I utgangspunktet bruke musen nå. En oppgradering til Win10 ville hjelpe eller hva annet kan jeg gjøre? Jeg nevner at en venn ga meg en kjepp slags identisk kopi av en tablett. Begynner å starte det etter noen sekunder krasjer.

 85. sal Jeg vil gjerne vite hvordan kan jeg installere Windows tablett som Miami 10 stresset grejala vinduer og nå kan jeg ikke ta bagen min tablet Windows tablett jeg Alcatel og gir meg feil

 86. og når jeg prøver å ikke la meg tilbake vinduer instales jeg gir meg feil fra hjemmet de kan gjøre noe for å installere windows tablet vinduer 10 jeg hadde tilbake xa takk

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.