Hvordan bruke Ikea kjøkken byggesøknad

Hei venner, vil denne opplæringen viser deg hvordan du bruker web-applikasjon fra Ikea for å planlegge et kjøkken.
Du hørte riktig, vil jeg vise deg hvordan du gjør et hjem Ikea kjøkken foran datamaskinen. Det er et veldig klart eksempel på hvordan vi kan forenkle hverdagen på datamaskinen.
For en tid siden gikk jeg til Ikea for å kjøpe møbler til kjøkken, trodde huset, der jeg fant meg selv å bli konfigurert som ethvert kjøkken spesielt, at ingen ferdige kjøkken. Sagt og gjort, jeg satt på en stol foran en datamaskin i utstillingslokalet, og jeg innså at jeg egentlig ikke kommer overens. Jeg spurte en agent bruker Ikea som jeg konfigurert en støvel høy hastighet i omtrent 50 millioner, penger som jeg ikke hadde.
Jeg dro hjem og jeg satte programmet Ikea, klarte jeg å gjøre mitt kjøkken noen timer en millimeter av tilgjengelig plass, dette mindre enn 1200 lei. Kvaliteten på organer er de samme, bare forskjellige utførelser, ben og åpenbart jeg sette færre skuffer som er veldig dyrt.
Glade prestasjon jeg besluttet å gjøre en tutorial på hvordan du bruker app, at ingen skal tvinges til å klø hodet gjennom utstillingslokalet, uten å vite hvor du skal gå.
Bare gjør ditt kjøkken hjemme, foran PCen når du går til Ikea allerede vet om hva det er og hva du skal kjøpe.
Det fine med dette systemet kommer fra det faktum at du ikke trenger å gjøre alle matlaging på en gang, starter med kroppene deres som du gjør, og du trenger nå og når du gjør cava cache kjøpe resten.
IKEA planner


Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Alex sa han

  En tilsvarende søknad for hele huset, men ikke så detaljert og tror er floorplanner.com

  • Godt å vite. Hvis verden er interessert i emnet vil jeg definitivt utdype emnet.
   Til slutt må vi bruke datamaskinen til å gjøre livet enklere for oss.

 2. Valentin sa han

  Gratulerer tutorial! Svært interessant.

 3. FaqyaK sa han

  Ja oppsiktsvekkende, stor, fin jobb. Den mest nyttige opplæringen, og heller ikke er målløs. (Kidding selvfølgelig)
  Jeg tror Orce andre temaer vil være mer interessant i fremtiden. (Adrian vennligst ikke skade meg akkurat det jeg sa, og jeg er fri til å gjøre det.)

  • Alex sa han

   Hvis din ikke du fant det interessant at ikke betyr at ingen likte. Kanskje mange mennesker er gjør Cristi som ønsker å renovere kjøkkenet. Kanskje nå du ikke finner det interessant om gangen, men jeg er overbevist om at det vil være nyttig. Et eksempel kan være greit tutorial frihet som for noen ikke var så interessant, men da trengte myk og ville ha likt å besøke området for å se opplæringen, men puteau.Este bare ett eksempel, men det finnes andre . Jeg innrømmer jeg ble ikke fengslet ikke så vanskelig, men jeg er overbevist om at i løpet av de årene jeg kan når jeg renovere mitt kjøkken vil være svært nyttig. Det er bare et lite tips: Ikke rush til konklusjoner. Du vet hva de sier: Ikke dømme en bok av coveret. Jeg håper du ikke tankene, eller du føler deg krenket

  • Costelina sa han

   Ja, hvis du skulle skrive bare ble ikke bedre?
   det er klart at du ikke vet hva som er galt med deg, og hvorfor er du her === opplæringen er utformet for Cristi
   Jeg vet ikke hva noen folk Brothers
   Jeg vet ikke mye (eller riktig å CRIE), men gjør kritikerne "kunst"

  • Cristi sa han

   utmerket, oppsiktsvekkende, fin, etc., skriver du godt (fleiper selvfølgelig). Jeg ser gidder å bruke Caps Lock, trenger du ikke noe imot?

 4. danteo sa han

  Stor tutorial! Adrian Jeg har et problem (beklager at ikke er relatert til ovennevnte opplæringen) nemlig forandret min e-post med makt når jeg installerte win 8.1 da jeg skrev den gamle adressen jeg har annonsert at de ikke lenger kan bruke ocupata.Acum vises når jeg fikk en e-post et par dusin e-poster, men når jeg åpner dem bare vises på den nye adressen TE Fortell meg vær så snill å lese dem, og de gamle, særlig innsamling av e-post fra voi.MULTUMESC forventet !!!!!!!!!

 5. george frost sa han

  Meget interessant moduler.

 6. Americanu sa han

  Gratulerer AMERICA!

 7. Sorin Chiran sa han

  Jeg kan se at kommer en "gal" og si, "skjult reklame til Ikea!" :))

 8. Folkens, på et tidspunkt hver enkelt av oss må innrede et rom, en leilighet eller annen bolig.
  Som meg, bruker alle første søknaden Ikea høvel vist i en situasjon fruatranta. Grensesnittet er ikke fullt så klare og intuitive fra starten. Opplæringen gjør ingenting mot hans vil myke opp læringskurve.
  Bedre ikke å vite dette programmet før du ankommer i butikken Ikea, eller selv om du kjøper et annet sted, er ikke bedre å vite på forhånd hva møbler inventar passe tildelt plass.
  Jeg er sikker på at hver av dere vil på et tidspunkt bruke en slik søknad, og da vil du se at denne opplæringen var ikke så ubrukelig.

 9. axelluny sa han

  Takk Cristi er veldig bra nylig prezentarea.Până trekke dem for hånd, men ... men ... det er en stor fordel er at programvaren vet nøyaktig maskinvaren du trenger, og du kan gå på skisse fra flere leverandører eller workshops, samt å ha en referansepris som negociezi.Sunt visse inventar og moderne fasiliteter som mange av oss vet ikke, men denne programvaren online hjelper mye, og gir deg variante.Cine øyne å se ... .vi vedea.Reclamă ikke fordi ansatte vet minst 10 år at IKEA var det eneste selskapet som produserer mobile modul programvare så dette var nesten nødt til å oppstå som ellers er det programvare for windows, som detaljert og interessant.

 10. Vlad Andrei 1456 sa han

  Veldig interessant opplæringen, og også svært nyttig! Og vær så snill selv utdype temaet og presentere løsninger for hele huset. Jeg er nysgjerrig på om det er noen gratis programvare som du kan bruke til å gjøre planen av huset (vegger, selv om det er nødvendig), som det spillet, SIMS, men noe mer alvorlig. . .

 11. Costelina sa han

  youtube-servere falt

 12. Viorel sa han

  God tutorial interessant. Vennligst fint som kjenner meg og fortelle meg hva som er det som kalles tutorial som er opprettet i en mappe som heter C her Midlertidige junk filer lagres de som samles i templer bruker?

 13. Octavian sa han

  Cristi hvordan du stiller inn nexus 4 ikke å gjøre oppdateringen til android system ???

 14. Noen skrev ovenfor skrev at en gang alt i en posisjon til å få et rom eller et kjøkkenmøbler
  Selv denne løsningen er velkommen mine.Tutorialul er excelent.Multumiri.

 15. Hei Cristi,
  Er du fornøyd med kvaliteten på kjøkken møbler kjøpt fra Ikea? Jeg har lest ulike vurderinger av fordeler og ulemper når det gjelder kvaliteten på sponplater brukes, og vet ennå ikke hva du skal bestille møbler selskapet.
  Veldig nyttig tutorialul.Multumiri

  • På Ikea møbler kjøkkenet er det "mot" at du velger akkurat hva du vil: hyller, fronter, kurver, hengsler, dørlukkere, etc., etc. Konfigurasjons mulighetene er uendelige, og kan holde tritt med ønskene til hver.
   Alle produsenter kopiering Ikea modeller og hvorfor jeg sa det.
   Bruk akkurat som i opplæringen programmet og konfigurere din plass akkurat alt på kjøkkenet, eller gå inn i butikken for å spørre et distrikt kjøkken og assistent der for å hjelpe deg med oppsettet.
   Mitt råd:
   Velg inventar med 60 cm dypt, vil du ha nok lagringsplass.
   Jeg kjøpte alt fra Ikea og jeg ville kjøpe uten å nøle.
   Jeg anbefaler!
   Et annet tips.
   Se fronter, noen kan være dyrt (deluxe finish) og du øker den totale masse.
   Um, nesten glemt, i 30 dager, hvis du ikke liker det du kan returnere møblene.

 16. Catalin H sa han

  Hei Cristian,

  Meget god tutorial.
  Jeg har et spørsmål som jeg PRIMITO og jeg i min tur. Hvordan kan jeg lage noe tilsvarende som integreres i en nettside? (Jeg mener søknaden).

  Takk på forhånd!

 17. hei,
  videoen ikke fungerer, tror du at du kan løse problemet?
  Takk.

 18. Alexandru sa han

  Opplæringen er svært velkommen og nyttig! Mr. Cristi fortjener beundring og gratulerer til alle de som er interessert.
  Siden programmet konfigurasjonen er vanskelig å følge for liten, ville jeg spørre meg presisjon kan økes?

 19. ViorelR sa han

  Forstå den gode opplæringen, selv om den er eldre, får jeg det akkurat nå, takk.

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.