Slik bruker TWRP Recovery på Android

Hei venner, i dag har vi en tutorial om utvinning på Android, nemlig teamet Win Recovery Project eller TWRP utvinning.
En tilpasset utvinning (etter markedet) tillater oss å gjøre mye mer, sammenlignet med et lager utvinning, selv før vi går i operativsystemet Android.
Uten en tilpasset gjenoppretting, kan vi ikke installere zip forskjellige pakker (kernel, rum, radio, boot image, etc.).
For en stund siden jeg viste hvordan du bruker ClockWorkMod gjenvinning eller CWM RecoveryDet var den første egendefinerte utvinning på markedet.
Stock Recovery vs Custom Recovery!
En oppgang i aksje kan du installere en zip signert og nullstille telefonen. Normalt ingen telefonprodusenten ønsker å snusing av noen MATZEIT telefonprogramvaren.
I TWRP kan installere usignerte zip områder; Du kan slette enkelte (Dalvik cache, data, system); Du kan gjøre full backup og gjenoppretting; du kan montere en USB-stasjon i utvinning; Du kan behandle filer med en filbehandler direkte. Pluss jeg kan bruke flere operativsystemer android (detaljer i neste opplæringen).
ATTENTION
På Tørk, ikke slett "Intern lagring" fordi det er bilder, videoer, musikk og nedlastinger.Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Se til at den versjonen av Recovery vet å lede flashuieasca .img bilder, dvs. laste ned en kjerne for på nettet, og hvis det ikke er pakket i en flashable.zip kan kopiere direkte til telefonen flashuieasca boot.img og rot utvinning. Når du installerer zip alternativ knappen nederst til høyre på denne endringen for å vise deg hva, zipuri eller .img nettsteder.

 2. Vis bootloader unlock samt installere TWRP utvinning og kan?

 3. Calin sa han

  Det er veldig interessant, men noe overfladisk at du ikke har angitt som TWRP instalm unlock bootloaderu. og trenger å fokusere på mobile're ikke typen Allview toppen og andre. ikke alle har penger til å kjøpe sine telefoner toppen eller dyrt å si det. og du ikke siste linken til nettstedet du har angitt at utbygger.

  • Adrian Gudus sa han

   Vanligvis telefoner som ikke er topp og ikke knyttet til en kjent merkevare, ikke verdsatt av tredjeparts utviklere! Det er ikke vår skyld! Det er mange design som du ikke finner noe på Internett relatert til CyanogenMod eller låse opp bootloader. Vanligvis enheter er områder med mer eksotisk maskinvare, svake eller syndig med liten fleksibilitet for utviklere og dermed mangel på interesse for dem. Hvis du fortsatt ikke har penger, og du ikke har lov til, men en enhet billigere så jeg tror noen krav ikke bør ha. Jeg tror ikke at noen som kjøper en Dacia ville ha forventet å "spin" en BMW (når jeg sier "male" Jeg mener motoren)

   • Adrian Gudus sa han

    Hvis noe billigere ville gjøre de samme tingene som noe dyrere, ikke ville ha dyre ting og få billige ting, ville det ikke være noen konkurranse, forskjeller. Alle ville være så forferdelig, og vi blir lei!

    • hvis du har penger til en topp telefon er perfekt. ja ikke alle har penger. og generelt jeg sa at jeg ikke si at det var din feil eller hans Cristi men jeg sa hva opplæringen til å mangle halerota. Hvorfor jeg sa at det må gjøres tutorial for svakere telefoner var en digresjon. og ikke forvente å spinne logisk jeg vet at mange telefonen kanskje ikke eksotisk mai ,, ,,

 4. Adrian Gudus sa han

  Også for Calin, for å komme til nettstedet nevnt krystall tutorial, besøke Google og søke boksen skrive "XDA Developers Forum" og trykk Enter.

 5. George sa han

  en tutorial actuala.ce oppkjøpet laptop? er uklart tilbudet best Intel eller AMD APU? 1500-1600 lei budsjett.

 6. Daniel sa han

  Hei, et spørsmål som er forskjellen dintrun 5.0.2 og CyanogenMod Android?
  Jeg har Sony Xperia z2 med android 5.0.2 og er veldig fornøyd med ham, og en ting jeg la merke til i Sony som 3-4 uker motta forbedringer til telefonen sier at løst ikke vet hvilke feil han dyrking jeg hadde samsung nokia og Allview men ingen gitt så mye støtte som Sony, men ved første var jeg skeptisk til Sony recunsc, ha en god dag incontnuare. pa

  • Adrian Gudus sa han

   CyanogenMod er en tilpasset ROM, ettermarkedet, tredje eller hva du vil kalle det.
   Den leveres med Android rene grensesnittet, grensesnittet som har Android-programvaren på enheter Nexus, uten grafisk grensesnitt tilsettes produkter som TouchWiz (Samsung), Optimus (LG), HTC Sense (HTC)
   Også i system opeare har mange funksjoner og alternativer som Android er endret produsent (i ditt tilfelle av Sony) ikke har, selv Androids ren, det eksisterende utvalget Nexus har ikke de alternativene du finner i CyanogenMod.
   Fordelene med å bruke CyanogenMod er svært liten plass lagring (tar opp lite plass på telefonen), hastighet av bruk på grunn av manglende grensesnitt som alle produsenter et tillegg i løpet av OS til peersonaliza og (angivelig) bedre (men verre de gjør, det hemmer og tilbud Intuit funksjoner noen ganger du ikke bruker noen gang, jeg refererer selvsagt til Samsung)
   CyanogenMod kommer ikke med Google-programmer, Google Apps-pakken flash-uiesti det separat hvis du ønsker å spille Store.
   Hvis du ønsker å finne ut hva disse ekstra funksjoner du ikke finner på lager ROM, har vi allerede presentert CyanogenMod ROM som du finner ved å bruke søkeboksen øverst til høyre. Vær oppmerksom på at siden da ting har endret seg, utviklet seg CyanogenMod (er ut nye versjoner basert på Android Lollipop) og nye funksjoner ble lagt til.

   • En liten add stimulus

    Cyanogen kommer med grunnleggende tjenester og programmer og sertifisert google stabile versjonen.
    På nattlig egentlig ikke kommer med Google-programmer og tjenester som nattlige versjoner ikke er sertifisert av Google. Enhver rom Google trenger sertifisering før de blir levert gapps. Se kinesisk, som leverer de fleste telefoner i forhold til Googles sertifikat, det er derfor ikke har Google Play-butikken, Gmail, Kalender, hangout synkroniseringstjenestekontoer, etc.

    • Adrian Gudus sa han

     Det kan være en avtale mellom Google og teamet CyanogenMod ROM på OnePlus One kommer inneholde gapps og motta sertifisering for dette. Jeg sier dette fordi jeg installert CyanogenMod offisielle versjonen og stabil på andre modeller, og hadde ingen Google-applikasjoner du er ferdig med å se den endelige versjonen av flash. Flash-uiam gapps manuelt hver gang

 7. Dragos sa han

  Cristi Hei, kan du fortelle meg behage hva OnePlus OS ved hjelp av én eller OS er best for dette telefon.Multumesc.

  • Franco CM12 bruke lager kjernen. Franco kernel patch har den siste touch og har støtte Multirom (vil være i neste tutorial) også.
   Batteri med denne konfigurasjonen deg hele dagen, til neste dag på 1: 00 når du gjør incatcat. At en brukt aggressivt og 6-7 timer SOT.
   Hvis du bruker mindre, jeg tror du er løs batteri 2 dager.

   • Dragos sa han

    Takket Cristi, nå håper jeg ikke å være uhøflig, men du kan gjøre en tutorial trinn for trinn hvordan du endrer Kernel_ul og ROM på OnePlus (tror ikke det er noen gang en tutorial i rumensk, ville være den første ikke at jeg vet ikke engelsk, men du du har en bedre måte å gjøre verden til å forstå) .Multumesc.

 8. marian sa han

  Android igjen? (X (X (X tror de gjør nervene :)))))))))))))))

 9. Hei Cristi.pana et år siden hadde jeg en Xperia neo-v, jeg kom tilbake på alle sider (root flashuit rums, osv), så kjøpte jeg min Xperia z c6603.toate godt og vakkert om 2 dager når jeg ønsket å låse bootloaderul.cand der ... gjett hva :) bootloader unlock tillatt: no.de når vi leter etter en måte å låse opp XDA, ringe sony romania forteller meg at du ikke kan, send mail til sony, ikke noe svar, samdSi nå kommer spørsmålet: kan ikke låse opp bootloader på min z jeg rotfestet, satte jeg Xposed, moduler, men er langt fra hva jeg ønsker fra en telefon.

 10. Veldig nyttig, og jeg skal passere TWRP, spesielt som endte Philz utvikling for å bli frisk!

 11. Adrian, takk for raskt, men linkene er å låse opp bootloader status tillatt: yes.pe når jeg ser på min bootloader unlock tillatt. Nei, så jeg ikke gå til den offisielle versjonen låse bootloaderului.asa at jeg dessverre eier en telefon som nå er begrenset til de fra sony.este en metode til å blinke TWRP med låst bootloader, men den er full av feil, så vent til de smarte gutta finne en måte å låse opp bootloader unlock og lov: no.totusi takk for tapt tid mine.multa følelse.

 12. og en annen ting ... mutirom for meg er bare en drøm :))) bare hvis du ikke har noe imot og endre min Telugu '

 13. Mihai sa han

  Samsung-enheter for markedet i Europa må være ulåst bootloader nonne. Installere en tilpasset gjenoppretting er gjort med Odin! Jeg gjorde noen tutorials på forumet for mer avanserte telefoner, Samsung og hvis Adrian enig Cristi, og jeg kan gi dem å legge dem!

 14. Marius sa han

  Jeg tror Samsung-telefoner allerede kommet med ulåst bootloader.

 15. Mihai sa han

  Ada er kommet med ulåst bootloader. Men hvis jeg ikke tar feil låst bootloader versjoner Amerika.

 16. Hei Cristi, kan være frekk mot en ZTE Blade A470 TWRP gå på google fant jeg ingen big deal, takk på forhånd.

 17. Gabriel sa han

  Hei. O forespørsel. Hvordan installerer kjønn vogn måte kg g4 c du? Jeg har allerede 6.0 i Android-telefon. Men jeg kan ikke aktivere ITU og vertikal rulling skjerm applikasjoner. Takk på forhånd.

 18. lette sa han

  Bra! Jeg har et problem før jeg gikk for å se din site.ul tabletten i TWRP utvinning og jeg tror som tiden utryddet systemet uten innser jeg nå når lyset slås på og forblir blokkert tablett med logoen. Fortell meg hvorfor jeg kan hjelpe ..daca. takk

 19. Mikhail sa han

  Hei, jeg kan avinstallere TWRP? Med TWRP kan slette programmer?

  • Mikhail sa han

   Et annet spørsmål, hvordan kan starte opp TWRP å gå inn direkte, hvis det er mulig? HTC Desire jeg 610. Multumsc forventet.

   • Adrian Gudus sa han

    Du kan starte direkte inn i recovery følger:
    - Hang up
    - Fortsett å trykke volum - og makt
    Recovery er ikke avinstalleres, men er erstattet. Uieşti av flash utvinning av bestanden (selv om jeg ikke vet hva du ønsker å gjøre det) eller flash-uieşti en annen som ClockworkMod utvinning hvis tilgjengelig for enheten som en
    Du kan slette et program eller en mappe (alle filtyper) av TWRP Recovery

    • Mikhail sa han

     Recovery vet hvordan jeg passer inn, men spørsmålet var om telefonen min kan gå direkte inn TWRP. Når du går inn oppstartsalternativer skjermen vises hvit til den andre, og bør gå ned med volumtasten i Recovere etter å komme i TWRP.

 20. Robert sa han

  hilsen

 21. Tutul Cristian sa han

  Hei. Jeg kjøpte en telefon IMEI blokkert. Hvordan kan jeg fjerne IMEI svarteliste fra en galakse g930f. Takk for svar ....

 22. Antonio Gabriel sa han

  Hei! Hva kan jeg gjøre hvis jeg har slettet systemet og datoen?
  Jeg starter ikke lenger systemet, noe som betyr at det holder på telefonens logo uendelig
  Etter en stund pakket jeg det, men ingenting. den starter ikke i det hele tatt (telefonen er i god stand, jeg har bare slettet dataene og systemet)
  Jeg vil finne en metode som jeg kan starte opp en annen Android-enhet

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.