Hvordan du bruker Windows 8 og hva vi gjør når du har installert - video tutorial

Hei venner, dagens opplæringen vil vi se et par ting du kan gjøre etter å ha installert Windows 8. Jeg er sikker på at mange PC-brukere har allerede installert Windows 8 og like mange er ikke veldig kjent med det, jeg vet ikke hvordan du bruker det, vet ikke hvor raskt og enkelt hovedinnstillingene i operativsystemet.
Vi har lest dine kommentarer, og jeg bestemte meg for å gjøre denne opplæringen for å klargjøre brukere med svar på spørsmål som:
- Jeg installerte Windows 8 og tid er satt galt som riktig tidssone i Windows 8?
- Som ikonet Min datamaskin og sette Desktop Control Panel?
- Hvor Start-knappen i Windows 8
- Sett ikoner som vanlig i Metro grensesnitt-programmer?
- Metro applikasjoner som animasjon deaktivere Mail, kontakter, meldinger, kalender, nyheter?
- Hvordan kan de Metro-grensesnittet programmer ikoner større eller mindre?
- Som i Windows-programmer og filer på jakt 8?
- Som å velge hvilket program du vil bruke til å åpne filer i Windows 8?
- Jeg snakket om knytte filer som musikk, bilder, filmer med vanlige applikasjoner eller metroen
- Gå fra å logge på Windows 8 med lokal konto for å logge på Hotmail (Microsoft)?
- Gå fra å logge på Windows 8 med Microsoft-konto for å logge inn med lokal konto
- Hvordan kan jeg sette et bilde for kontoen din?
- Hvor nær Metro programmer som kjører i bakgrunnen?
- Hvordan aktivere varselpapirkurven (søppel) når du sletter filer?
Til alle disse spørsmålene jeg prøvde å svare på videoen opplæringen i dag i håp om at du vil bli mer kjent med Windows 8. Jeg installerte operativsystemet på to netbooks, Asus Eee PC med Intel Atom R101X N450 GHz 1.67, 1 DDR2 GB RAM og en Acer Aspire One Happy Intel Atom N550 GHz 1.5, 1 DDR3 GB RAM. Begge netbooks Windows 8 oppfører seg veldig bra, jeg hadde ingen problemer med eksisterende maskinvare for Windows 8 jeg anerkjent og installert bare de nødvendige drivere for kortleseren til chip grafikk, kamera Internett, trådløs og bluetooth. Videre Aero (transparent vindu) og effekter av overgang fra ett grensesnitt til en annen, eller minimere / maksimere vinduer er fnctionale på disse enhetene.
8 installere Windows på de fleste bærbare datamaskiner, netbooks, PC, Windows 7 jeg merke til at driverne kan installeres uten problemer på Windows 8. Angående antivirus, anbefaler jeg deg å bo for nå (før det vil roe farvann, og vil avklare situasjonen) med Windows Defender som har en identisk grensesnitt Microsoft Security Essetials og som vi allerede har gjort en tutorial. Den har en veldig god deteksjon og hvis du ikke slå av Windows Automatiske oppdateringer, holde deg oppdatert med semntaruri grunnlag for virus, Windows Defender og har sanntidsbeskyttelse mot trusler.
Når det er sagt, jeg inviterer deg til å se videoen opplæringen for å se hvordan du bruker det nye operativsystemet Windows 8 noen triks for å bli kjent med dette operativsystemet.

Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet prøver å få noe om emnet slik at andre besøkende kan tilby en tutorial + kommentarer relevante kommentarer kan være ekstra støtte for brukerfeil, eller ønske om å lære.
Før du spør et spørsmål du prøve å se gjennom kommentarene eldste, de fleste ganger er det allerede besvart spørsmålet ditt.
Bruk flere kategorier på toppen av området og søkemotor fra høyre hjørne for å raskt komme til det du er interessert, har vi over 800 tutorials som dekker nesten alle genre av programvare, har vi realisert, jeg du må bare søke etter dem og se dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Søkemotor.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du gå inn på vår søkemotor begreper som Yahoo, Mess, Messenger, id rot, multimess problem messenger, messenger feil, etc., vil du se at du vil ha et valg.

Kategorier.
Hvis du bruker kategorien rullegardin synes baren henhold Hjem kategorier: Kontor, Grafisk design, maskinvare, Internett, Multimedia, Security, System, lagring, backup, under disse kategoriene er organisert underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mer nøyaktig filtrering. For å finne noe relatert til Yahoo Messenger ved hjelp av kategorier som du kan lede kategorien:InternettDet vil åpne andre underkategorier der du velger Voice-ChatDerfra kan du gå på underkategorien YahooTil slutt, med disse filtrene vil komme på en side der de eneste elementene knyttet til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du finner alle våre tutorials organisert vakre dager saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, bare følge logikken.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte Guiderom Adrian

Flamsk informasjon og kunnskap, jeg liker alt om kunst og dele min kunnskap med stor glede. De som gir seg selv til andre vil miste seg selv, men nyttig, forlater noe nyttig medmennesker. Jeg nyter dette privilegiet, vil jeg aldri si "vet ikke", men "ennå ikke"!

kommentarer

 1. Ionel sa han

  Adrian, gjøre noe for å stoppe summende lyd!
  høres forferdelig

 2. sailorriver sa han

  Takk!

 3. AdrianGudus sa han

  Ionel:
  Adrian, gjøre noe for å stoppe summende lyd!
  høres forferdelig

  Jeg har ingenting å gjøre dem er en mikrofon headset. Hvis du er forsiktig og du monopolisere informasjon, som jeg forklare lyd "irriterende" hadde ikke engang høre. Chichi vil ta unødvendig i stedet ta hensyn til essensen, til innhold, informasjon ....

 4. Andrew sa han

  Jeg har en nysgjerrighet lenger gyldig rainting til PC-deler og hvis så, er den maksimale grad alle 7.9?

 5. Karolin sa han

  Nice opplæringen. Cristi Adrian eller kan noen av dere kan fortelle meg hvordan du installerer denne windows8 RP og jeg sier det ikke på grunn av meg lenger. Jeg mener jeg har en high end PC med en Intel I5 2500k og hovedkort er ASRock Extreme Gen 3 3 et hovedkort med PCI fremtiden 3 etc.
  Hvordan kan jeg løse dette problemet kan du hjelpe meg?
  takk

 6. Salut! Jeg har et problem i et spill kalt Metin2. Når jeg går, og jeg ønsker å gi høyreklikk for å aktivere noe som heter klikk skal jeg slutte kommer til å gjøre det den tingen. Har du noen løsning?

 7. hei. applikasjoner i Metro UI ikke åpne. når jeg klikker på noe program (mindre maps) åpner ~ 4-5 sekunder og så stopper. Jeg vet ikke hvem som kunne være årsaken fordi når jeg er ferdig å installere Windows (morgen) var alle funksjonelle. Jeg tror det er viktig å si at jeg gjorde absolutt ingen innstilling.
  takk

 8. Laurentiu sa han

  AdrianGudus: Jeg har det jeg gjør er en mikrofon headset. Hvis du er forsiktig og monopolisere informasjon, som jeg forklare, lyden av "irriterende" ikke engang høre. Chichi vil ta unødvendig i stedet ta hensyn til essensen, til innhold, informasjon ....


  Ikke at jeg har noen ting som støy, men hvis du fortsatt irriterer noen du kan prøve å få ham ut i Audition.

 9. Gabino sa han

  Veldig fin vinduer 8 men dessverre for komplisert lam testet og jeg 2 dager flytter ekstraordinært, men Toot gang ser jeg poenget ærlig tror ikke det vil være vellykket dette Windwos nemlig 8 mest brukte i dag Windwos XP som etter som vi alle vet er en windows [gamle] men fortsatt fungerer jeg vil bo på seier 7 beste og lukke vinduer xp grensesnittet jeg mener jeg sier dette fordi for som vi alle vet om mange mennesker var ganske vanskelig å gå fra Win XP til Windows 7 8 nå [[min mening ikke verdt oppholdet 7] PT VIDEOTUTORIAL alle respekt NAM ord takk

 10. Jeg har et problem med å installere ATI Radeon 1600 ikke ønsker å installere det gir meg en feil, jeg prøvde med en annen kjørbar "ACCC" og så .Hva skal jeg gjøre? og det er en ting etter at jeg installerte Avira Internet Security installert noe problem .en oppdateringer gjøres tidlig, men ble gal når det stoppet scanning av alt flekk ble plassert på en fil i Windows som ikke ville vite hva Trojan .specific ikke jeg installerte ingen programmer utenfor Avira.O mare.Cred fortumlet som jeg var en stor feil.

 11. augustin sa han

  2 8 vinduer er problemer, først får du inn cmd, og det stengt den andre PCen startes på nytt ikke finne tilbehør, instrumentsystem og hva som var i hjemmet.

 12. augustin sa han

  Etter å ha sett tutorial fant jeg alle programmer, men problemet er fortsatt med cmd

 13. Kan jeg forklare meg noen: Jeg har en PC-merke, og har en konfigurasjon brikkesett i865G med Intel Pentium 4 til 2,8ghz, RAM 512mb, hdd 80gb Seagate Barracuda V, som har jeg satt vinduer originale xp på DVD etter at posen Intel Chipset fungerer veldig vanskelig å svare gi IE og hardere fortsatt åpen, og jeg gir dere ute etter noe hardere skjermer google og skrive sent og hdd er maks og prosessor, og iam ga restart tenke 5-10 minutter at jeg sto opp til hard omstart. Hva hva kan være? Som iam dyttet og uoriginale vinduer og alt beveger seg litt raskere. Hva som kan være årsaken? Jeg har en annen styret at alle i865G som xp boltre seg og har satt Intel-brikkesett. Merkelig boo?

  • polferis sa han

   Fortsatt finne noen Rami ...

   • Jeg satte 2x512mb jeg dual channel og forgjeves hvis og sp2 Dabei Åpne underliggende Velkommen 5 min åpner en annen vises Velkommen og etter bakgrunns Bliss uten ikoner og etter en stund vises ikoner, harde og vinduer av den opprinnelige brønnen uoriginal som den beveger seg. Auslogics Boost Speed ​​og dyttet Iam Dabei Dabei med som går litt repejor. Min datamaskin stå når jeg går inn i fakkelen ser ut til at skjermer søk med skillevegger, noe som gir D og Everest det tror jeg gir ikonet stå etter stand der. Jeg testet alt, alt OK. Hva bør jeg ikke kjenner meg fortvilelse

 14. Hovedkortet er et D1567 å gå hardt og den andre ASROCK at boltre

 15. andrei sa han

  veldig god tutorial, men jeg har et problem jeg installerte Windows 8rp i vmware player og jeg høres dece.poate meg å hjelpe meg og noen varog

 16. Nicoleta sa han

  Ja, tydeligvis ikke helt klar Denne Windows 8. Ja grafikkfeil, feil shudown ikke forstår med all Mozilla, Yahoo Mail eller så ... Jeg kom tilbake til Windows 7 og jeg vil prøve den endelige versjonen.

 17. Takk Adrian! Veldig bra tutorialul.Dar Jeg har en intrebare.Am installert Windows på VMware og jeg 8 internett.

 18. Karolin sa han

  Adrian og meg kan du svare på spørsmålet please?

 19. Synd for tapt tid med meg før jeg fant det ser bor i 30 minutter tutorial.Noroc for de som nå installerer W8.Am løst etter opplæringen, men noe logarea.Am opprettet en ny konto som jeg har logget inn uten meg Logam e-post og passord som før.
  Gratulerer for arbeidet.

 20. knopp sa han

  Hvor nær eller hvordan gi omstart?

 21. Calin sa han

  Interessant tutorial og nyttig er "tegnet" lang og så nesten med glede, jeg så "desktop" i går var "bursdag", som er en som meg, akkurat samme navn (CS), håp jeg klonet ... :))

 22. chris sa han

  Veldig god tutorial (og hatet av de som tar den summende i bakgrunnen) Vel det er mange gode ting å lære her. Adrian Jeg vil be i den grad at du har tid til å studere spørsmålet om Metro UI Mail-programmet. Jeg mener, hvordan kan vi se der brukere e-post fra Gmail-kontoen din. Jeg ble tvunget og plikter som å gjøre min Hotmail-konto som du kan åpne programmet. Foreløpig bare se Hotmail-konto i søknaden, men jeg ville elske det å se mine Gmail e-poster der. Jeg har søkt på nettet løsninger og så at mange anbefaler at du installerer Google-konto etter en seksjon kontoer fra PC-innstilling (dvs. charms bar -> PC-innstillinger -> konto) bare jeg ikke synes det denne Accounts (det var ingen før, og selv etter at jeg gjorde min Hotmail-konto, selv om jeg ikke vil). Vennligst hvis du kan analizezim dette problemet! Takk!

  • marius Raducu sa han

   Jeg gjorde det, folk du koble ny konto og du google, facebook, etc, kan du velge og hva du ønsker å synkronisere jeg så vi gjorde og motta e-post på Gmail og Yahoo uten ny konto hotmail, jeg håper jeg var nyttig

 23. AdrianGudus sa han

  knopp:
  Hvor nær eller hvordan gi omstart?

  augustin:
  Etter å ha sett tutorial fant jeg alle programmer, men problemet er fortsatt med cmd

  Aktiver riktige Charms bar ved å trykke på Windows + C tastekombinasjon eller ved å plassere musepekeren i nederste høyre hjørne av skjermen. Venstre klikk Innstillinger og deretter venstre klikk på Power of Sleep, Avslutt og Start på nytt.
  Jeg trodde du allerede vet dette fra tidligere tutorials at du fortsatt har om Windows 8.

 24. Karolin sa han

  Adrian sette spørsmålet 3 tid og jeg ser at du ikke har noen ide litt til mitt svar på spørsmålet ovenfor
  hvorfor sier du at hvis du ikke hjelper oss å besvare et spørsmål som har 3 insisterer tiden. Og det er et stort spørsmål. Du spørsmålet ovenfor. Vennligst gi meg et svar hvis du ikke gjør tutorials og lære først gjort før du legger tutorials

 25. AdrianGudus sa han

  Karolin:
  Nice opplæringen. Cristi Adrian eller kan noen av dere kan fortelle meg hvordan du installerer denne windows8 RP og jeg sier det ikke på grunn av meg lenger. Jeg mener jeg har en high end PC med en Intel I5 2500k og hovedkort er ASRock Extreme Gen 3 3 et hovedkort med PCI fremtiden 3 etc.
  Hvordan kan jeg løse dette problemet kan du hjelpe meg?
  takk


  Ærlig talt, jeg skjønte ikke noe av spørsmålet ditt, du var for vag, eller hvis du ikke tildele nok tid til å detalj problemet, hvorfor skulle jeg bevilge meg selv tid på å gjøre Oprah å gjette hva problemet du har. Hvem sier at du ikke kan stå, hvordan fikk du regne som ikke støtter det ikke støtte? Hva meldingen "ingen støtte" og få der du ønsker å gjøre det? Hva er meldingen som vises ... Jeg forstår ikke hvor du setter "ikke støtter" det ....
  Hvis du vil ha svar, være detaljert, tiden det tar å fordele detaljering problem, som kanskje din tid er begrenset, så er vårt. Foruten nettstedet vi har også familie og andre ting. No-timers opphold på stedet for å svare på spørsmål, det har ikke tid

  • Lorand sa han

   Jeg tror problemet med sikkerhetsinnstillinger i bios !!!

   For å installere Windows på PC 8 Release Preview, prosessoren (CPU) GMT må støtte funksjoner: Physical Address Extension (PAE), NX, og SSE2. De fleste CPUer har støtte for disse funksjonene, så hvis du får denne feilen, er det sannsynligvis fordi den NX-funksjonen ikke er aktivert på systemet.
   For å løse denne feilen, følg produsentens retningslinjer for å aktivere NX ( "No Execute litt"), eller tilsvarende XD (execute "Disabled") funksjonen, Innenfor BIOS sikkerhetsinnstillinger.

 26. Cosmin sa han

  Windows 7 eller 8? Har Bugs? (Beklager at jeg ikke har sett hele videoen)

 27. robert Stefanescu sa han

  Jeg gratulerer deg for alt arbeidet de sender på grunn av dere jeg har lært en masse nyttige ting. Fortsett med det gode arbeidet. GRATULERER

 28. Gherghisan Nelu sa han

  Tusen takk. Ekstremt uitil. Jeg venter med stor interesse disse tutorials på Windows 8.

 29. Bobby Bogdan sa han

  Veldig fin tutorial forklarer hvordan fremtiden vil bli anbefalt å ta en ekstern USB-lydkort og en mikrofon.
  Jeg hadde selv et spørsmål: i tidligere tutorials ber deg om å laste ned og installere 64-bit versjonen av operativsystemet, men jeg er interessert i å vite om programmene som er 32 bit vil kjøre på 64.

 30. AdrianGudus sa han

  Bobby Bogdan:
  Veldig fin tutorial forklarer hvordan fremtiden vil bli anbefalt å ta en ekstern USB-lydkort og en mikrofon.
  Jeg hadde selv et spørsmål: i tidligere tutorials ber deg om å laste ned og installere 64-bit versjonen av operativsystemet, men jeg er interessert i å vite om programmene som er 32 bit vil kjøre på 64.

  Jeg anbefaler at du ser på vår veiledning om dette emnet. Skriv i søkefeltet i øvre høyre sidebar: Hva er forskjellen mellom systemene 32 64 biter og de biter, trykk Enter og du vil finne den opplæringen

 31. hvis alle tar stolthet i det, hvorfor ikke installere det på den virkelige systemet? Jeg installerte meg selv, hvorfor? Frykt slips?

 32. nicolas sa han

  Adrian hvordan du fikk du vil vise e-post fra Gmail-konto i Metro UI grensesnittet? Jeg har ikke lykkes. takk

 33. vicentiu sa han

  Salut.Vroiam å si at det er andre små programmer som MB i størrelse, bringe i nedre venstre hjørne, vil start.Si knappen har praktisk talt samme grensesnitt som Windows-utgaven orce under Windows 8, at det var hjemme ,,, osv ,,, kontrollpanelet.

  • polferis sa han

   Det du sier er sant Consumer Preview-versjon, ikke for Release Preview. Men hvis du finner slike programmer, hvorfor ikke legge linken her ?? Andre kan ta ...

 34. Vincent sa han

  Slik at programmet hadde på lam, men på Consumer Preview Slipp preview.Acum nå å se og sette inn en adresse eller navn prog.classicShellSetup_3_5_0 (slik at programmet heter, og etter lansering og installasjon i et hjørne for å ha den knappen i venstre hjørne.http://sourceforge.net/projects/classicshell/files/latest/download eller skriv deg på Goolge.
  Skiltet er en rund som har inne 4 farger, rød, grønn og blå gul,

 35. Csabaxb sa han

  Jeg gjorde en ren installasjon levende, og erstatte mitt opprinnelige Ultimate W7, bare for å se hvordan det går 8 nettstedet. Går bra!. Etter meg vil være det beste operativsystemet. Nå skriver på den og gjøre alt som du og Adrian viste. De samme programvare som brukes som 7 og 2 dagene går fortere enn 7. For å se fram til. God opplæringen. Mer.

 36. Vincent sa han

  Ptr. Polferis.Ai fant at lite program som gjør at du ser nederst i venstre hjørne på startknappen med alle sine funksjoner.

  • polferis sa han

   Jeg fant, men for tiden kjøre Windows 7. Jeg gjorde en sikkerhetskopi med Windows 8 når vi ser tid og gjenopprette den. For å være sikker, det programmet ClassicShellSetup, sette deg på startknappen i Windows oppgavelinjen som 7? Har du prøvd? Takk.

 37. Vincent sa han

  I utgangspunktet til avkastning i nedre venstre hjørne av innlegget hjem, hva som er riktig er en annen form knappen (sirkel) er ellers fullt funksjonell.

 38. zingzing sa han

  Hei, jeg har installert det, alt vel og bra, ikke noe problem, jeg har installert driverne, sa oppdateringer til meg at de ennå ikke er installert NCsoft stedet, og når man skal starte AION er "AION build ... kunden ikke svarer "og tilbyr seg å sjekke en online-løsning, men ingenting. Resultatet er det samme, det er lansert!
  Andre spill vet ikke fordi jeg ikke ønsker å prøve, derfor fortsatt den "gamle 7 ultimate" forventer den endelige versjonen !! Beklager, avinstallert, se og bevege tillegg !!!

 39. Silviu sa han

  Noen av Metro UI programmer som trenger min internettforbindelse fungerer ikke. Eksempel: Været, Sport, Video. Selv om internett jeg startet da jeg tilgang til en av programmene nevnt ser jeg en melding om at jeg koble til Internett for å få tilgang til dem.

  Venter på en melding please? !!!

 40. AdrianGudus sa han

  Silviu:
  Noen av Metro UI programmer som trenger min internettforbindelse fungerer ikke. Eksempel: Været, Sport, Video. Selv om internett jeg startet da jeg tilgang til en av programmene nevnt ser jeg en melding om at jeg koble til Internett for å få tilgang til dem.

  Venter på en melding please? !!!

  Deaktiver brannmuren og opererer i UPNP router (hvis du har)

 41. marius Raducu sa han

  hei jeg har et spørsmål, jeg har installert seier 8, går godt, problemet er at spill som jeg gikk på seier 7 alle alternativer til maksimum, så jeg har og vinne 8 har bare noen øyeblikk når klamrer håp er forstå, hjelpe

  • Vi må ha litt tålmodighet, skjermdrivere er fortsatt ikke så moden på vinduer 8. Kanskje i et par uker vil alt være ok, amd og nvidia drivere jobber hardt for å optimalisere for det nye operativsystemet.
   Jeg har ikke møtt slike problemer, jeg selv følte en raskere respons fra systemet.

 42. Ionut sa han

  hei, jeg trenger hjelp til meg selv når jeg prøver å koble til peopple eller post eller nyheter eller været fra metro grensesnittet wi sier de ikke er koblet til nettet, selv om netto forbindelse. hva er problemet?

 43. polferis sa han

  Ionut:
  hei, jeg trenger hjelp til meg selv når jeg prøver å koble til peopple eller post eller nyheter eller været fra metro grensesnittet wi sier de ikke er koblet til nettet, selv om netto forbindelse. hva er problemet?

  Du må være logget inn for å ta høyde Microsoft Windows 8. I Metro UI, klikk på bildet ditt var det en endringslogg med hotmail-adresse. Da disse innstillingene vil være tilgjengelig.

 44. Salut! Kan noen hjelpe meg å fortelle hvordan jeg fjerner login passordet til kontoen .... plssss. Når du installerer seier 8 jeg gjorde hotmail-konto og passord, og nå er alt jeg bedt om passordet når du åpner PC .... Som fjerne passord?

  • polferis sa han

   Metro-grensesnittet, klikk på bildet ditt, Endre kontobildet, Brukere, Logg inn wiyh lokal konto og ikke satt noen passord.

 45. Hei Adrian! Jeg har nylig satt vinduer 8 og e ff gode i fart og så videre, men jeg vil sastiu hvis cv hvis du har en PC med 1Gb Rulz Ram? Og jeg hadde et problem hver gang jeg er i windows xp sp 2 går sp3 eller Internett. Jeg prøvde en kontroller for windows xp internett forgjeves. (Min pensjon: CMX 45) Takk!

 46. AdrianGudus sa han

  Ionut:
  Hei Adrian! Jeg har nylig satt vinduer 8 og e ff gode i fart og så videre, men jeg vil sastiu hvis cv hvis du har en PC med 1Gb Rulz Ram? Og jeg hadde et problem hver gang jeg er i windows xp sp 2 går sp3 eller Internett. Jeg prøvde en kontroller for windows xp internett forgjeves. (Min pensjon: CMX 45) Takk!

  Gå til internett må du installere driveren for nettverkskortet og gjøre din internettforbindelse.

 47. Adrian Gudus sa han

  Ionut:
  Og um gjør det egentlig? :)

  Se med everest eller Speccy hva hovedkort du har, hva revisjon, som er produsenten av hovedkortet basen din, gå til nettsiden produsenten av hovedkortet ditt grunnleggende, og det du vil ha tilgang til de nødvendige driverne (Med mindre du har et hovedkort ikke noe navn ... .facuta på båten)
  Everest og Speccy finnes allerede tutorial på vår side. Du finner skrive navnet på en av dem opp i boksen, og trykk Enter SØK.

 48. Salut!
  Jeg har et problem med Windows 8. Metro UI søknader vil ikke åpne. Når jeg klikker på det ingenting skjer. Jeg bare gå Desktop, IE og Store. For eksempel, hvis jeg klikket for å åpne kalender, bilder og musikk ikke åpne. Jeg gikk innstillingen og kan ikke finne noe til dem "låse opp". Når jeg installerte Windows gikk. Hvis noen vet en løsning jeg ber henne fortelle meg.
  Takk!

 49. Marius:
  Salut!
  Jeg har et problem med Windows 8. Metro UI-applikasjoner ikke åpne. Når jeg klikker på det ingenting skjer. Jeg bare gå Desktop, IE og Store. For eksempel, hvis jeg klikket for å åpne kalender, bilder og musikk ikke åpne. Jeg gikk innstillingen og du ikke finner noe å "låse opp". Når jeg installerte Windows gikk. Hvis noen vet en løsning jeg ber om det og fortelle meg.
  Takk!

  Du må logge inn med en Microsoft-konto til å gå.

  • Det er det jeg tenkte også. Jeg gjorde en Microsoft-konto, jeg logget inn med ham, men forgjeves. Takk uansett!

 50. Lucian sa han

  Salut!
  Jeg ønsker å si noe om Windows 8, kanskje andre vil gå gjennom denne situasjonen. Jeg installerte et program og en fil (funnet på nettet) for å gjøre grensesnittet menyen i rumensk. Problemet er at hvis du ønsker å komme i registeret gir feil (0xc0000142), og hvis du vil at politikken gruppen vises mye av windows, men hvis du klikker på OK for å alle til slutt tillate deg å komme inn. Hvis du lar Windows 8 på engelsk eller gjenopprette fra rumensk til engelsk, er det ingen problem. Jeg vet ikke om det generelle tilfellet, men for meg dette skjedde, og tok litt tid å realisere. Og en observasjon, hvis du ønsker å forsvare din Velkommen Velkommen på plass er ikke lenger åpne Windows (ikke lenger vises på skjermen Metro), så jeg tror det er noe med hele applikasjonsgrensesnitt endring. Takk.

 51. Vennligst gjør en tutorial på hvordan du spiller spill som krever DirectX 8 vinduer (som: fifa 12, etc.), eller å forklare meg, takk!

 52. Explorer kan settes slik at du tilpasser en mappe på skrivebordet ikke påvirker
  Explorer parametre?
  Ex. Jeg satt mappen panel overlegg Navigasjon og ikoner bare vises.
  Men størrelsen på mappen som overføres og Explorer.
  Jeg ønsker å arbeide selvstendig.
  Kan, eller spør umulig?

 53. Dragomir sa han

  Jeg installerte Windows forhåndslansering og jeg 8 driver (nettverkskontrolleren) noen vet hvor man kan laste ned?
  Hans plan defragmentering på hvor de er?

 54. Adrian Gudus sa han

  Dragomir:
  Jeg installerte Windows forhåndslansering og jeg 8 driver (nettverkskontrolleren) noen vet hvor man kan laste ned?
  Hans plan defragmentering på hvor de er?

  Du er ute etter, hvorfor ikke bruke den endelige versjonen av Windows 8 Enterprise er tilgjengelig for gratis nedlasting lovlig. Se alle våre serie med opplæringsvideoer om Windows 8. Skriv i boksen øverst til høyre sidebar Wanted "Last ned og lage en USB-pinne med Windows 8 uten ekstra programvare (den 1)" og trykk Enter for å finne 1 episode. 6 episoder er foreløpig og vil fortsette.
  For å finne de andre episodene, under opplæringen av avsnittet "Relaterte artikler" der vil du finne andre tutorials titler knyttet til emnet. Et enkelt klikk på en av titlene er skrevet i rødt, vil det kaste direkte til respektive opplæringen. Eller bruk søkefeltet for begrepene "vinduene i 8 2 fra" deretter "del 8 3 vinduer til" og så videre opp til 6

 55. WINDOWS 8 og jeg, og jeg ønsker å se bildene, og jeg åpner et bilde ikke går til neste bilde Pilene flytte fra tastatura.ce har å gjøre for å se neste bilde?

 56. Adrian Gudus sa han

  Madalin:
  WINDOWS 8 og jeg, og jeg ønsker å se bildene, og jeg åpner et bilde ikke går til neste bilde Pilene flytte fra tastatura.ce har å gjøre for å se neste bilde?

  Høyreklikk på bildet, flytter musen og velg Åpne med Windows Photo Viewer
  Er dette fordi du ikke assosiere bilder med Windows Photo Viewer fotoapplikasjonen men med Metro-grensesnittet som er annerledes enn Windows Photo Viewer

  • Madalin sa han

   WORKS.
   Jeg har et spørsmål.
   Hvorfor når jeg setter inn et bilde i AVATAR til Yahoo Massanger sette bildet mitt lagt til side eller culcata.nu en normal, setter Hulk i jos.De introparte eller hva?

 57. AM TOUCHPADU feilaktig deaktivert og kan ikke kontrollere det, aktiverer hvordan du plasserer?

 58. Petre:
  AM TOUCHPADU feilaktig deaktivert og kan ikke kontrollere det, aktiverer hvordan du plasserer?

  Se nederst til venstre på tastaturet, vil du se en knapp "Fn" med denne nøkkelen du kan bruke verktøyene i den øverste raden må være å tegne en tuchpad et sted, trykker du på Fn-tasten og trykk på styreplaten samtidig.
  Noen bærbare datamaskiner har dedikerte knapper for å skru av touchpad.

 59. Man jab og en tutorial hvordan du installerer Windows ... ..Sincer anelse om hvordan ,, nam, D..A ... og vennligst gi meg legge til: [Email protected] (Messenger)

 60. Hei, en stor forespørsel etter at jeg installerte win8 bedriften vil ha tilgang til Internett ved hjelp av brukernavn og passord fra rds er restareaza, hva kan jeg gjøre for å gjøre tilkoblingen? Og drivere fra platen er ikke kompatible med seier 8, kanskje du kan hjelpe meg ? takk

 61. Alexandru sa han

  Cristi meg fortvilelse Windows® 8 hva jeg i5 og beveger seg svært vanskelig i min datamaskin Åpne mapper beveger gjenopptakelse tenke hardt det vises ikke reagere i Windows 7 gikk aldeles uten litt etterslep jeg deaktivert mappetypen for at jeg innså at å prøve å identifisere hvilke typer filer, men likevel vanskelig fungere hvis du lytter til musikk på youtube og komme inn på min datamaskin avbryter musikken går Frame.

 62. En tutorial med mange anbefalinger, råd feilaktig og uriktige referanser osv!

  • AdrianGudus sa han

   Hvilke bevis kan du? Rate! Ellers din kommentar er ignorable. Vi liker å bli motsagt, for å være rettferdig, men når du har argument, trenger du ikke peke hva du mener, så er det nytteløst å kaste bort tiden med slike kommentarer vage, ondsinnede,

 63. Lavinia sa han

  Jeg prøvde å få passordet mitt, men jeg klarte å skjule min konto og jeg bare holde seg der jeg gjetter hvilket som helst program. Hvis du ønsker å endre Windows-konto for å sende meg sis32. Hvordan går du tilbake?

 64. Hei, jeg har et problem med den bærbare som jeg installerte Windows 8: når jeg ønsker å endre navn på en fil lukker alle mapper eller alt jeg åpnet og returnerer det til skrivebordet, og det skjer bare når jeg klikker rett på en hvilken som helst fil, hvis jeg ønsker å gi høyreklikk refresh på skrivebordet farten, men hvis du ønsker å gi nytt navn eller å gjøre noe annet på filen eller mappen merge.Va ikke tigge hjelpe meg! Takk

 65. super hardt bro :)

 66. Hei Jeg har en HTC Desire HD og a9191 se merkevare av Orange UK nettverket er gratis, så jeg aner ikke hvor jeg kjøpte den for android versjonen er 2.2 POT å formidle i en nyere versjon ??? I så fall hvordan kan jeg gjøre det ??? Jeg gjør dette fordi jeg ofte får problemer venter på svar ... ms mer

 67. Jeg postet i feil område trun fordi jeg ikke forstod et tlf ... Gjør dette mange tall

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.