Slik legger blekkpatroner til refill kits billig - video tutorial

Slik legger blekkpatroner til refill kits billig - video tutorial
3.9 (23) 77.39%

Hei venner, vil denne opplæringen viser deg hvordan du legger en patron fra skriveren ved hjelp av en kit billigere opplading, er slike kits vanligvis finnes i hypermarkeder og er ganske rimelig, i tillegg til prisen av originale patroner er doled ren!
Virksomheten er svært lønnsomme skrivere, skrivere vanligvis selger for svært lave priser (i forhold til sin verdi) i bytte kassetter er svært kostbart. Jeg husker en skriver jeg kjøpte for en stund siden, det kostet RON 99 og 170 patroner koster lei for henne.
Tomme patroner kan etterfylles flere ganger, så sparer store penger fordi ladesett er mye billigere enn en ny patron. Med disse pakkene, patroner vi kan laste inn flere ganger, i mitt tilfelle kan lade to til tre ganger kassett, ikke dårlig for et kit som jeg betalte den astronomiske summen av 17 lei.
Pakkene har alt du trenger, selv for de mest ... instruksjoner. argumentere med teknikk. Lade prosessen er ganske enkel, sette nålen inn i hullet og pumpe blekk i patronen.
Patronene kan etterfylles for ofte vil si dette fra erfaring. Selv om det finnes metoder for rengjøring av kassetter som kan gjenopplive tørt, jeg har ikke prøvd noen metode. Hvis noen vet hvordan å vaske oss patroner tørke skrive kommentarfeltet.
Kit tutorial ble kun brukt til fargeblekkpatronen for svart er den samme prosessen enda enklere fordi bare sorte patronen har et hull der behovet for å pumpe blekk. Fra der jeg kjøpte dette settet varianter var lik for svart og heldigvis min sorte patronen er ny, og vi trenger ikke settet, men sikkert vil jeg snart få en svart, til en pris som ...

Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet prøver å få noe om emnet slik at andre besøkende kan tilby en tutorial + kommentarer relevante kommentarer kan være ekstra støtte for brukerfeil, eller ønske om å lære.
Før du spør et spørsmål du prøve å se gjennom kommentarene eldste, de fleste ganger er det allerede besvart spørsmålet ditt.
Bruk flere kategorier på toppen av området og søkemotor fra høyre hjørne for å raskt komme til det du er interessert, har vi over 800 tutorials som dekker nesten alle genre av programvare, har vi realisert, jeg du må bare søke etter dem og se dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Søkemotor.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du gå inn på vår søkemotor begreper som Yahoo, Mess, Messenger, id rot, multimess problem messenger, messenger feil, etc., vil du se at du vil ha et valg.

Kategorier.
Hvis du bruker kategorien rullegardin synes baren henhold Hjem kategorier: Kontor, Grafisk design, maskinvare, Internett, Multimedia, Security, System, lagring, backup, under disse kategoriene er organisert underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mer nøyaktig filtrering. For å finne noe relatert til Yahoo Messenger ved hjelp av kategorier som du kan lede kategorien:InternettDet vil åpne andre underkategorier der du velger Voice-ChatDerfra kan du gå på underkategorien YahooTil slutt, med disse filtrene vil komme på en side der de eneste elementene knyttet til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du finner alle våre tutorials organisert vakre dager saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, bare følge logikken.

Enjoy!
Cristian CismaruRelaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Jeg har en Canon Pixma MP280. Farge ikke sikker på hva som skjedde :)) eller tørre ganger ... død uansett, men svart fjert går bra. Jeg tok en flaske Dina c Canon blekk, jeg ga henne lei 10 og 10-12 vi lastet ganger med henne, og vi har ikke endret cartusu. Jeg brukte en vanlig sprøyte ... ala bore hull er bra hvis det ikke allerede gjort deg gjøre det. For eksempel ble jeg vant til det ... Jeg hadde et tegn på kassetten hvor bore hadde. Bruk hansker f.eks hansker, og jeg ikke støtte meg når jeg laste og sverte alltid holder meg om 2 dager svarthet for blekk.

 2. mørk sa han

  Cristi Bravo !!! Jeg tror det er mest nyttig og beste opplæringen opp cum..adica som bruker dem tutorials om 8 vinduer (noen) eller Bios så denne opplæringen eller noen som bruker denne typen (som ikke har en skriver hjemme).
  Bravo igjen !!!!

 3. Cristian sa han

  Ærlig jeg ikke anbefale noen refil kit fra Equal Ink fordi jeg en gang kjøpte en i svart og fargen var mer grå enn svart så vanskelig som må stå på papir.

 4. Spike sa han

  Cristi styrket hvis de kan tynnes farger!?

 5. Spike:
  Cristi styrket hvis de kan tynnes farger!?

  En bruker på vår kanal på youtube sier gå med destillert vann er billige løgner på bensinstasjon.
  Jeg har ikke prøvd denne metoden, og vet ikke hva jeg skal si.
  Prøv om du kan Revi skal fortelle oss hvordan du gjorde.

 6. Andrew sa han

  Cristi-adminEn bruker på vår kanal på youtube sier gå med destillert vann er billige løgner på bensinstasjon.
  Jeg har ikke prøvd denne metoden, og vet ikke hva jeg skal si.
  Prøv om du kan Revi skal fortelle oss hvordan du gjorde.

  Slå sammen med destillert vann, prøvde jeg. For meg patronene lade kit som jeg kjøpte den sorte patronen fulgte med en flaske med destillert vann var rosa og skrev på den rensevæske. Jeg var litt herdet sort blekkpatron og legge mindre sprøytebeholderen jeg igjen et par minutter å gå inn destillert vann i det da alt gikk ok. For et år siden da jeg gikk til en tjeneste for skrivere fra det de fortalte meg at hvis du har styrket fargene i patronen kan avverge hvis de plasseres i varmt vann og holdt flere minutter.

 7. Adrian sa han

  Takk ptr tutorial jeg trengte denne opplæringen
  videre suksess og god helse jeg ønsker deg og din ECHP.

 8. dex-terr sa han

  Cristi ... er sannsynlig å innføre gjennomsiktige baller i gaurilede refil som en slags plug sikkerhet før stikerele pinne ....

 9. Hei,
  Jeg har en HP Deskjet F370 ... Jeg kjøpte den nå 3 eller 4 år (husker ikke nøyaktig) i begynnelsen når det ender tuşu (sort + farge) ... Jeg gikk til Metro og kjøpe tuşu som koster rundt 100 RON ... som varte nesten et år før da jeg innså at disse blekk kan Laster ... jeg ble fortalt at du kan laste opp til noen fotokopier / spesialiserte garasjer og der jeg gikk rett .. jeg lastet dem opp til onkel 6 der med RON (bare svart farge jeg var) glad jeg gikk og jeg monterte at skriveren blekk, men overraskelsen var som ikke fungerte i det hele tatt .. jeg slet en stund der, men ingenting skjedde ... jeg spurte noen venner og de sa de bør tas for å fjerne skriveren til en tjeneste ikke vet hvilken måte .. og da jeg trakk ... så sover skriver på pulten min uten å bli brukt
  Hva kan jeg gjøre?
  Jeg håper jeg har ikke lei av slike "teori"

 10. marian sa han

  Før du fyller ampullen tørk området der blekket kommer ut med en våt sevetel tørk med et tørt håndkle godt.
  Jeg bruker denne metoden, og enda er ok.
  Du glemte å si hvor du kjøpte kit!
  Prisen er super.
  Merci Cristi.

 11. marian sa han

  marian:
  Før du fyller ampullen tørk området der blekket kommer ut med en våt sevetel (destillert vann) og tørk deretter med et tørt håndkle godt.
  Jeg bruker denne metoden, og enda er ok.
  Du glemte å si hvor du kjøpte kit!
  Prisen er super.
  Merci Cristi.

  Før du fyller ampullen tørk området der blekket kommer ut med en våt sevetel tørk med et tørt håndkle godt.
  Jeg bruker denne metoden, og enda er ok.
  Du glemte å si hvor du kjøpte kit!
  Prisen er super.
  Merci Cristi.

 12. Catalin sa han

  Cristian:
  Ærlig jeg ikke anbefale noen refil kit fra Equal Ink fordi jeg en gang kjøpte en i svart og fargen var mer grå enn svart så vanskelig som må stå på papir.

  Det avhenger av hvilken modell av patron lastet .jeg råde deg at før du legger en sprøyte for å bruke for tomme blekkpatronen og resten av luften, er det mulig at patron som har kommet inn litt luft og deaia fargen er grå!

  • Cristian sa han

   Jeg laster opp og sprøyte, men det er ikke det, det er cereneala shoddy, men nå er jeg bare bruke spesielle blekk skriver som jeg har (i mitt tilfelle canon).

 13. AdrianGudus sa han

  marian:
  Før du fyller ampullen tørk området der blekket kommer ut med en våt sevetel tørk med et tørt håndkle godt.
  Jeg bruker denne metoden, og enda er ok.
  Du glemte å si hvor du kjøpte kit!
  Prisen er super.
  Merci Cristi.

  Han sa omu klart fra supermarkeder, ikke lenger kjøre tutorials i fremtiden ... Selgros, Billa, Real, Carrefour, Kaufland

 14. george sa han

  ladere er ok, men hva gjør du når fylte patroner og skriver gir feil (la oss si at de tomme patroner og skriveren ikke vil skrive ut) .ASA du må kjempe lenge før en "kile" for å bli kvitt feil.

 15. Cristi, hva tror du fortjener å få min skriver HP PSC 1315 / 1310, en fotopatron? Jeg liker fortsatt hennes bilder på spesielle fotopapir funnet i supermarkeder Real, Carrefour, etc. og kommer ut pent med Color, men hva med en PHOTO fortjener bedre enn en ut Color? Det er dyrere, men det er

 16. Folkens, har dere tenkt å gjøre og noen vurderinger?

 17. charlie sa han

  Hei Cristi,
  Jeg trenger litt hjelp og jeg, hvis det er mulig?
  Jeg har en Canon multifunksjons MP460. Jeg laster flere ganger de originale patroner, hver gang på et annet senter, og hver gang gir meg den samme feilen. En pop-up som forteller meg at hvis jeg skall foringsrør og print på papiret ikke si noe.
  Takk.

  • Dessverre er det mange typer av skrivere og blekkpatroner, det dao innse at vi ikke kan kjenne dem alle.
   Generelt produsenter i å prøve å hindre at du laster kassetter, slik at de kan selge deg forsyninger, hvis du setter på plass, gjør det samme.
   For meg viser meg noen ganger, men jeg vet at tomme patronen er full og ignorere meldingen.
   Noen skrivere har patroner chip som kan brukes bare én gang.
   Finn informasjon om din modell på nettet kan finne noen løsning.

 18. daniel sa han

  Cristi-adminEn bruker på vår kanal på youtube sier gå med destillert vann er billige løgner på bensinstasjon.
  Jeg har ikke prøvd denne metoden, og vet ikke hva jeg skal si.
  Prøv om du kan Revi skal fortelle oss hvordan du gjorde.

  alle har forblitt liggende
  du gjorde en tutorial på rengjøringskassetter i skriveren du brukte destillert vann
  https://www.videotutorial.ro/?p=7421

  • Det ser ut som du har en mental forsinkelse (retardasjon), hjernen kan ikke behandle informasjon på en riktig måte, ved at opplæringen var det om catus rengjøring en overflate, ikke inne.
   Interiøret er en utenfor er en annen.
   Neste gang bruker et språk mer passende.

 19. Mihai sa han

  ASUS er den mest kostnadseffektive skriveren med CISS

 20. ROLAND POPCEV sa han

  AndrewSlå sammen med destillert vann, prøvde jeg. For meg patronene lade kit som jeg kjøpte den sorte patronen fulgte med en flaske med destillert vann var rosa og skrev sin lille sorte patronen rensevæske .Aveam styrkes og legge mindre sprøyte am patron minutter igjen å gå i destillert vann så det hele gikk ok. For et år siden da jeg gikk til en tjeneste for skrivere fra det de fortalte meg at hvis du har styrket fargene i patronen kan avverge hvis de plasseres i varmt vann og holdt flere minutter.

  Bravo, takk plukker !!! Jeg lurte henne med en skriver Selgros, jeg plimbt dir. fra Brasov k om 3 månedene han ville gi meg mer, men dak visste alt dette, ikke meg trøtt ... .Multumiri tatt.

 21. Sorin sa han

  Cristi-adminEn bruker på vår kanal på youtube sier gå med destillert vann er billige løgner på bensinstasjon.
  Jeg har ikke prøvd denne metoden, og vet ikke hva jeg skal si.
  Prøv om du kan Revi skal fortelle oss hvordan du gjorde.

  Jeg prøvde denne metoden, og jeg gikk, men forutsatt at før varmt destillert vann og suge en vev og bearbeid gjelder descurti og jeg håper å komme tilbake med en kommentar

 22. Sorin sa han

  SorinJeg prøvde denne metoden, og jeg gikk, men forutsatt at før varmt destillert vann og suge en vev og bearbeid gjelder descurti og jeg håper å komme tilbake med en kommentar

  scuzatima nesten glemt varme til det begynner å koke, men ikke umiddelbar permisjon for å avkjøle litt meg min sjette gikk uten varmen ikke gå

 23. salut.bestial opplæringen, har jeg et forslag om å lage en tutorial tutorial.sa om vi kan finne ut hvilke av morsomme venner er "usynlig" på facebook. ms!

 24. Viorel sa han

  god og nyttig tutorial høflighet.

 25. Fyll og jeg prøvde noen tips og funksjonell personlig veiledning for nøyaktig patroner, 21 og 22:
  - Bruk sprøyter for presisjon belastning (du vet nøyaktig hvordan volum add)
  - Hvem vet han har 2 hender igjen (vanskelig) for å dekke andre 2 hull avslørt av et klistremerke eller noe annet mens den tredje er ladet, det er en risiko å gå enda litt farge over en annen og gikk farger selv om patronen vil være funksjonelle
  - Ikke forvent å utmatte de totale farger, lastet patron med jevne mellomrom når du anslå er slutt
  - spesielt om sommeren en gang i uken helst bare skrive ut en side med flere forskjellige farger for å "sette seg" og hindre uttørking
  - Etter lasting er ofte bare mulig etter 2-3 dager for å være kursiv print
  - noe mer komplisert ... for når du vet at du fullt patronen og ingenting kommer ut ... de gir kommer til å trenge å debolcati blekk krets og må liksom "dratt" om hvordan man lager vin fra fat. Det vil være en sprøyte og en spesiell gummipakningen (finnes i kits) tett festet på blekktilførselshullene. Ekstrakt tvunget litt blekk og beviser skriveren (2-3 prøver ganger dette tallet)
  - Men det er andre som sagt viktig um øyeblikk kommer når det ikke er noen triks og gå trebiue kjøpte en ny patron.

 26. Marian sa han

  Cristi Hello! Veldig nyttig tutorial. Takk!
  Jeg hadde selv et spørsmål om noen kan hjelpe meg: Jeg har en HP multifunksjons 2050, når jeg lastet fargekassetten. Nå får jeg en feil, og en melding som ville være uforenlig eller forfalsket kassett og patrontilsvarende lampen blinker. Hvis en starter et par ganger og print gjen ok, da det samme problemet. Jeg vet ikke hvorfor jeg gjør dette hvis de har brent eller noen kontakt fra patronen fra skrivehodet bør ikke ikke til å skrive ut i det hele tatt. (301 HP Blekkpatron farge) Jeg skrelles og kontakter fra patronen og skriverhodet, men ikke klarer å gi ham hodet.
  Jeg tenker seriøst på en ny multifunksjonell, jeg forsto at Epson ville være mer Hva tror du?
  Takk på forhånd!

 27. Sorin sa han

  Marian:
  Cristi Hello! Veldig nyttig tutorial. Takk!
  Jeg hadde selv et spørsmål om noen kan hjelpe meg: Jeg har en HP multifunksjons 2050, når jeg lastet fargekassetten. Nå får jeg en feil, og en melding som ville være uforenlig eller forfalsket kassett og patrontilsvarende lampen blinker. Hvis en starter et par ganger og print gjen ok, da det samme problemet. Jeg vet ikke hvorfor jeg gjør dette hvis de har brent eller noen kontakt fra patronen fra skrivehodet bør ikke ikke til å skrive ut i det hele tatt. (301 HP Blekkpatron farge) Jeg skrelles og kontakter fra patronen og skriverhodet, men ikke klarer å gi ham hodet. Jeg tenker seriøst på en ny multifunksjonell, jeg forsto at Epson ville være mer Hva tror du? Takk på forhånd!

  Jeg skrive ut det samme, og hvor mye jeg har lært av dem, og det er chip fra skriveren som er laget på en måte å ikke tillate sjette belastning kan resettes cartusiu dessverre vet jeg ikke at ... .og gikk 2 meg travle tider og da måtte jeg ta en annen Cartridge håper noen vet om å løse

 28. Augustin sa han

  hei jeg har et problem. Jeg har en hp deskjet f380 at Kristi og går driver installert på 7 seier (jeg sis på 64 bit) og jeg gjør tallene. ikke kommer til å fjerne skriveren går noen ganger andre ganger andre ganger gir jeg meg feilen blekk etc. som kan være årsaken?

 29. andrei sa han

  Re alle,
  Jeg kan si at bøkene ikke har noen mekanisme forhåpentligvis Cristi kan gi ingen forbrytelse å tillate meg noe riktig sal :)) baller brukes for å tette igjen hull som du gjør med det litt inne i kassetten har en svamp som absorberer blekk og disse pumpene er satt inn i disse hullene til inpinge blekk, jeg nevner dette fordi jeg jobbet på en tjeneste lading og jeg så gutta fra refil patroner og gjør dem ta mer enn å vaske dem endring svamper og sitt beste hver eneste gang enheten er en ultrasonisk enhet som chipuriel rense skrivehodene.
  Cristi vennligst ikke bli sint eller andre som leser denne kommentaren, men jeg så det så i at tjeneste skrivere.

 30. calincalin sa han

  Før du kjøper en skriver, er mitt råd å sørge for at det finnes måter å fylle opp kassetter eller kassetter fra tredjeparter eksisterer som kan tilbakestilles. Borte er de dagene der du kan fylle opp sine opprinnelige seg. Nyeste, de fleste skrivere bruker patroner med chips som ikke tillater sine gjenbruk. Men "gode gutta" har funnet måter å produsere patroner med nullstill chips. Dermed en bestemt modell av Epson, etter at de forbrukes original Jeg kjøpte et sett med patroner kan tilbakestilles (4) med 150lei på nettet, som er utstyrt med to kontakter som må være kortsluttet etter fylling. Inntil nå, den svarte, jeg lades 7. Hvis du ikke tilbakestiller skriveren ikke fungerer.
  Så et søk på google, sparer du problemer senere.

 31. Cristi takk

 32. Mersiiiii ... :))) PS.Ai en skriver som AMeA :))

 33. Hei cris..am og jeg problem. Jeg kjøpte en skriver sh din og jeg lades (tjenesten) cartusele.cel fargen er feil, svart, men ikke lenger fører enn lades. problemet er at jeg ikke kjenner patroner. Det viser "E" og lysdioden blinker orange (patron slippe den). spørsmålet er ... hvordan tilbakestiller jeg skriver til sin for å få meg til å gjenkjenne patroner. Takk.

 34. Calin sa han

  Ingen sier at etter påfylling sprøyte skriver HPf380 gi alle feil fant ikke noen håndverker som vet å tilbakestille skriveren, alle gjør det smart og gi mye "tips" som igjen er ikke verdt en dritt, men alle. absolutt alle blir med store IT-teknikere, i to år på utkikk etter en måte å tilbakestille fora HP, men ingen vet noe konkret, jeg vet ikke hva poste alt tull som skal brøle grå materie?

 35. ROLAND POPCEV sa han

  Calin:
  Ingen sier at etter påfylling sprøyte skriver HPf380 gi alle feil, har jeg ikke funnet noen håndverker som vet å tilbakestille skriveren, alle gjør det smart og gi mye "tips" som i sin tur er ikke verdt en dritt, men alle. absolutt alle blir med stor IT-spesialister, to år på utkikk etter en måte å tilbake fora HP, men ingen vet noe konkret, jeg vet ikke hva poste alt tull som skal brøle grå materie?

  Høyre! Ta dem for å se de som vet svaret på interpellasjonen det?!

 36. Georgeta sa han

  Jeg har en skriver EPSON STYLUS SX430W. Patroner var utmattet og nå ser det som en gris i appelsiner :))))) fordi jeg aner ikke om du trenger å lade opp eller kjøpe mer :)))) HEEEEEELP !!!

 37. omlasting patroner sa han

  Takk! God jobb med opplæringen.
  Vi ønsker velkommen og tutorials laser kassetter påfyll

 38. Gabriel Tritescu sa han

  Slik legger du en patron med svart blekk? Jeg dyttet ham 2 sprøyter, og nå på arket, som strømmer inn og ut .... hvilken farge den hadde ingen problemer ...

 39. Hei, jeg er fra Constanta, men kan ikke finne hvor å kjøpe dette settet. Kan du fortelle meg hvor de kan ta.
  takk

 40. Det velkommen uttalelsen, takk.

 41. Nicholas sa han

  Det er mulig å lade en original patron før slutt chip eller annen måte å lure? Fordi etter den oppdager at målet ikke kan gjøres. Jeg er interessert i å Hp711 patroner. Han prøvde en?
  Jeg ville ikke ønsker å prøve å ødelegge kassetten som fortsatt har blekk i det og det fungerer.

  Takk.

 42. Mihaela G. sa han

  En tutorial for TN3170 Brother? Mens?

andre referanser

 1. [...] Fra skrivere eller multifunksjon blekkskriver ", og vi har også opplæringen på" Hvordan legge blekkpatroner til refill kits billige "I opplæringen jeg forklare i detalj funksjon av skrivere og fordeler / [...]

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.