Hvordan installere flere programmer samtidig med en enkelt kjørbar - videoopplæring

Alle ønsker å lage en Windows som integrerer programvare, slik at de kan installeres automatisk av operativsystemet. Jeg personlig anbefaler ikke noe, og jeg vil forklare hvorfor.
Med tiden kommer nye versjoner av applikasjonene / programvaren du vil integrere i det Windows, når CDen med Windows-modifisert av deg ikke kan endres igjen, må du endre installasjonssettet i for å integrere de nye programvareversjonene og selvfølgelig å brenne en annen CD, vet jeg ikke om det passer dem å brenne en CD med Windows hver måned og selvfølgelig å "brenne" tiden med modifikasjonen av settet !!
Det jeg foreslår for deg i dag er en online tjeneste kalt Ninite som lar oss lage et sett som inneholder all vår favorittprogramvare (så langt de er tilgjengelige på det nettstedet). Vi finner dem på Ninite-nettstedet, klare gruppert etter bare gode kategorier å velge. Det du må gjøre er å få tilgang til det nettstedet, velg applikasjonene du vil inkludere settet som skal genereres etter at du har bestemt deg for hva du vil bruke. Hvis du antar at du har valgt hvilken programvare du liker, klikker du på "Få installasjonsprogram" og du vil få en liten kjørbar på 165 kb som du kan ta med deg hvor som helst og legge den på en USB-pinne.
Hvorfor bare 165 KB ?? Fordi dette resultatet ikke vil inneholde kjørbar programvare, men din favoritt informasjon om hva du må laste ned og installere det for deg.
La oss si at du har denne kjørbare på en USB-pinne ... og i dag har du nettopp gjort en Windows-installasjon, vel, prosessen med manuell installasjon av hver programvare er ganske lang, du må gå for hver enkelt, på nettstedene for å laste ned dem, så for hver for å gi neste, neste, fullføre ... til noen av dem må du vente med å fjerne merket for at du ikke vil at jeg ikke vet hvilken verktøylinje fra Yahoo og så videre.
Når du har fått dette settet generert av Ninite-nettstedet i henhold til dine preferanser, etter at du har installert Windows og opprettet internettforbindelsen, kjører du bare Ninite, og den vil automatisk laste ned favorittprogramvaren din og si "NEI" til verktøylinjene automatisk. som noe programvare inneholder, og den vil installere dem automatisk for deg, og vente på at han skal fullføre arbeidet sitt.

Det er svært viktig å ha Internett-tilkobling mens du kjører, fordi som jeg sa over at kjør lite av 156 kb inneholder kun informasjon og instruksjoner om hva han har lastet ned og installert, i utgangspunktet er det bare en online installatør.

Men la oss bedre til å følge video tutorial sammen.

Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!

Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.comRelaterte Guider


Om Cristian Cismaru

Jeg liker alt relatert til IT&C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon jeg samler hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Ms Adrian, lang tid jeg var på utkikk etter en av disse tingene så! Meget god tutorial.

 2. Og selvfølgelig veldig bra program og videotutorialul

 3. blackarow sa han

  Fantastisk !!! Som du sier og hva vi kunne ha mer enn det?!?!?! Nå har jeg personlig har jeg et forslag. Min gjetning er at det ønsker først og fremst å installere antivirusu "(hva nå det er), og deretter kjøre programmet sa. Ellers bare gode hilsener Adrian !!!

 4. Gratulerer Adrian for denne opplæringen svært nyttig.

 5. Cristi250 sa han

  Veldig vanskelig denne opplæringen. Et interessant lite program for å ta det, og jeg

 6. Cristi250 sa han

  På den måten når du sa i begynnelsen som laster ned de nyeste versjonene av den nyeste eksempel hvis betaprogrammet er en vri på det?

 7. hei 22ror ... opplæringen er nyttig! men jeg ville ha et problem .. for noen dager siden tok jeg fra en bestemt tracker et "ordnet" vinduer, det vil si at etter at det var installert hadde det en innstilling at når du klikker på det, åpnes et vindu og du måtte velger du hvilke programmer du vil installere på PCen ... .. dak forstår du meg og kan du fortelle meg hvordan jeg kunne gjøre det samme ??

 8. geolino: Hei 22ror ... f nyttig tutorial Men jeg hadde en misforståelse kteva dager .. nå tok jeg på noen tracker unwindows "arrangert" mening etter installere knd har en innstilling som når jeg klikker det åpnet et vindu og måtte du velge hvilke programmer som skal installeres på din pC ... .. dak forstår og kan du fortelle meg hvordan jeg kan gjøre det samme ??

  Du forsto ingenting fra denne opplæringen !! Jeg sa bare at det ikke er verdt å lage slike vinduer, det er alltid bra å ha de nyeste versjonene av applikasjonene. Windows-CDen din ble brent og endret en gang i løpet av en måned, og du vil kaste den bort, fordi nye versjoner av programvaren du inkluderer i den allerede er utgitt. Mannen vil si noe og lære deg ja du vil ikke batman batman batman batman batman batman batman batman batman batman batman batman batman batman batman batman batman batman batman batman batman batman batman batman batman batman batman batman batman batman batman Du kan bruke WPI (Windows Post Install) til å lage den menyen ...

 9. Vel, jeg forsto bare ... men noen mennesker har ikke råd til å ha et nett, så la oss tenke på den andre siden, så det er opp til deg, Batman.

 10. Jeg har sett at de fleste siden Windows 7 ble offisielt erklært har blitt profilert på den. Vel, jeg er også en av dem, men jeg har et problem med det, så alle applikasjoner fungerer for meg, men spill på DirectX 8.0 krasjer alltid, og filmer kan også sees på som programvare. Du kan også fortelle meg hvorfor disse tingene skjer at jeg oppdaterte driverne og kodene for filmer, noen av de beste som fungerte perfekt på XP, og jeg lastet ned de samme kodeksene for Windows 7 og ingenting annet ...

 11. OzgeanJeg har sett at de fleste Windows 7 da han sa offisielt ble profilert ham. Jeg er vel også en av dem, men jeg har et problem med det så jeg går noe program, men 8.0 DirectX-spill og filmer er alltid blokeza bare ser seg selv som programvare. Kan du fortelle meg hvorfor det skjer ting som drivare Jeg har oppdatert daglig og kodeker for video noe av det beste som XP gikk perfekt, og jeg lastet ned de samme kodeker for Windows 7 og fortsatt ingenting ...

  Se som er forskjellige kodeker for Windows 7 er spesiell pakke av kodeker for Windows 7 !! Siste pakke av kodeker for Windows er 7 DENNE. Ikke installer dem på det du har, avinstaller kodekene du har nå, og bare last inn de jeg fortalte deg om, jeg anbefaler deg å avinstallere med Revo Uninstaller. Hvis du ikke vet hvordan du bruker Revo, har vi en veiledning om det, skriv opp i boksen "søk på videotutorial.ro ..." til høyre: Revo, skriv inn så finner du opplæringen!

 12. geolino: Vel tocmaik Jeg forstår .. men personlige seg ikke råd til å ha dak nettet er på den andre siden å tro det ... det er fortsatt din takknemlighet Batman

  Hvis personen ikke har et nett, ser du at du har det, fordi du kom hit ... du spør ham pent hvilken programvare han vil ha, du laster dem ned fra nettet, du brenner dem på en CD eller DVD og tar den. Vi vil gjøre en veiledning om hvordan du integrerer programvare i en Windows.

 13. halm og det betyr ikke at du brenner CD eller DVD til månen? aaa .. ikke månen. Kiara kan til 2 2 dager avhengig av hvem som trenger daglig.! Du er god uansett

 14. geolino: Vel og det betyr ikke at du brenner CD eller DVD til månen? aaa .. ikke månen. Kiara kan til 2 2 dager avhengig av hvem som trenger daglig.! Du er god uansett

  Vel, onkel, har du enten et nett eller ikke? Åpenbart uten nettet som du sier ... du har ingen annen løsning enn å brenne CDer per måned ... hvis du kjenner en annen løsning, må du bare bruke den. Når du sier det en gang så. Hvis du har et nett, sa jeg veldig tydelig, det er ikke verdt å lage en CD med programvare inkludert, hvis du ikke har et nett, så er det det ... en annen løsning er å enten sette nettet eller brenne en CD med integrert programvare hver måned . Hva er så vanskelig med deg? Har du et nett? Du kom deg ut !!! Dere har ikke noe nett ... det er det ... dere kommer inn, eller dere ber hverandre om å la dere ta de nyeste programvareversjonene og legge dem på en CD.

 15. ekstraordinær lillebrors programvare ... egentlig, hva kan vi ønske oss mer enn det ... du lar ham gå, går på kafé, snur deg og begynner å jobbe på PCen sin, hva sier du, det er ikke et mirakel ??? ... takk Adrian !!!

 16. Adrian, veldig god tutorialu men vennligst hvis du kjenner et lignende program, men kan jeg lage programmer som jeg ønsker, og jeg går på cd eller pinne, fordi jeg har prøvd mange programmer autorun CD, men gjør dette programmet og eple interessert jo mer å lage en cD med drivere.ca fordi det er mange bærbare datamaskiner som ikke kommer med cD med drivere.

  Takk for din forståelse deg ff.mult

 17. .Vi Gjør en god fin tutorial om hvordan du fjerner registri.am Kaspersky Lab Kaspersky avinstalleres med revo men alt for ingenting, du vet hva jeg refer.va takk for det arbeidet du gjør, er du og resten av dette kapittelet i romania .tineti opp det gode arbeidet

 18. alut god hardt og flette ba da softu dette feltet tilgjengelig for å gjøre alle forstår det er ikke flaks fortsetter

 19. veldig kul og nyttig, og jeg har lært det nå 3 dager radio

 20. wolfwarine sa han

  Denne programvaren er veldig nyttig .. gratulerer !! ... den har bare en feil, nemlig at du bare kan installere et begrenset antall gratis programmer, fordi de ikke bare er nyttige hjemme hos folk, det hadde vært andre: (... å ha i vdr som er alt gratis og enkelt arbeid er veldig bra og så.
  Venter på de andre tutorials ... igjen gratulerer !!!;)

 21. wolfwarineVeldig nyttig !! ... soft..felicitari dette kan man være sikker på Buba har installert kun et begrenset antall gratis programmer fordi disse er ikke bare nyttig til mannens hus ville ha blitt gitt VDR og mer ... det er alt gratis og letter arbeidet er veldig bra og så.
  Venter på de andre tutorials ... igjen gratulerer !!!;)

  Jeg vet denne tjenesten siden det var i beta, og 10 søknadene var tilgjengelig, var de svært få, og nå ser hva du velger i fremtiden programvaren vil bli lagt til!

 22. Takk, Mr. Adi for kodeken, ja jeg vant og med Windows 7 er dette like bra som i betaversjonen. Bag XP fordi jeg er lei av feilene og feilene jeg møter på 7 ...

 23. Etter å ha fullført alle programmer i sin side under hele er en tekstboks der du kan skrive inn sugetii programmer.
  Veldig nyttig program, jeg fikk mye tid med ham.

 24. Det er veldig hyggelig at Ninite men har ingen medlidenhet Winamp, Yahoo Messenger, DFX hva brukerne bruker oftest.

 25. Dragos: Det er veldig hyggelig at Ninite men har ingen medlidenhet Winamp, Yahoo Messenger, DFX hva brukerne bruker oftest.

  Jeg sa ovenfor, denne tjenesten er i begynnelsen av veien, og nye applikasjoner vil bli lagt til i tide, jeg kjenner denne tjenesten siden den var i Beta og det var 10 applikasjoner og ser at nå må du velge mellom det er flere applikasjoner. ut av Beta

 26. hei, jeg hadde litt hjelp fra deg hvis du kan, vet ikke hvordan jeg forsvant lokal disk (er) og enda viktigere ikke vet hvordan å sette den tilbake eller få ham tilbake som jeg ikke lenger les no cd. hvis du kan forklare noe lettere som er nybegynner, jeg forventer svar med mye spenning.

 27. Hallo. Jeg synes det er veldig nyttig for mange som ikke har tid eller tålmodighet til å laste ned noen programmer som Ninite allerede har. Selvfølgelig har den ikke alt den burde, men det er nok som jeg har på PC-en min. Antivirusprogrammet, tror jeg, ikke skal installeres slik, men separat, selv først, etter lyd- og videodriverne.
  App. ville være bra om nedlastinger, slik som for sjåførene. Spesielt oppdateringer.
  Gratulerer Adrian. Men vær roligere og forklar folk hvordan og hva de skal gjøre. Ta eksemplet fra Cristi 😉 ... ikke gå glipp av meg så mye at du ikke løser noe, tvert imot.

  Bafta videre folkens.

 28. Jeg har et spørsmål hvis du installerer systemet kits på 64 64 bits eller bytes er kun for system 32 32 litt hvis bare de bitene bør gjøre litt 64 avsnitt og for å ha valg

 29. Nicolas: Jeg har et spørsmål hvis du installerer systemet kits på 64 64 bits eller bytes er kun for system 32 32 litt hvis bare de bitene bør gjøre litt 64 avsnitt og for å ha valg

  Jeg vet ikke hvordan jeg skal svare deg, på deres nettsider gir de ingen detaljer om denne tingen .. Men jeg antar at de alle er 32-bit ...

 30. Adrian respons takket likevel for å gjøre en fantastisk jobb

 31. Adrian takk likevel for svaret ditt gjør en fantastisk jobb ærlig egentlig ikke har engelsk neppe, men jeg la merke til at de har en del hvor du kan foreslå kits gratis kan lykkes du setter dem spørsmål om de kan installeres på 64 bit eller gjøre et avsnitt om 64.biti

 32. veldig nyttig opplæring, jeg venter på de andre ... respekt for videoopplæringsteam

 33. bravo far har begynt å komme opp på nivå med andre administratorer fortsatt prøver å svare konkret å kommentere [Jeg kan ikke svare på] første test på PC [og jeg ga brann]

 34. Cristi: Bravo far har begynt å komme opp på nivå med andre administratorer fortsatt prøver å svare konkret å kommentere [Jeg kan ikke svare på] første test på PC [og jeg ga brann]

  Hva skal jeg teste på PC-kjæresten min ??? Jeg tror du er en frustrert person som ikke har noe å gjøre, og du tar det i betraktning ved å kommentere så ... slik at noe er fra deg også ... Siden nettstedet ikke sier noe 64-bit hvor vil du at jeg skal få 64 å bit og teste ??? Tenker du på det før du sier noe? Så du på dette nettstedet for å se hvor mye informasjon det er? Hvor ønsket du at jeg skulle trekke ut 64 bits og teste ?? =)) Jeg vil foreslå deg i fremtiden å tenke deg om før du legger igjen en kommentar eller avstå ...

  Har du brenningen, som sist gang !!!

 35. Jeg gir gnist og du tar brann [Har du brenningen, som sist gang] aldri bli opprørt er gode vtutorialele, de forfølge, men da jeg så du angriper [være smart fyr, og ikke lenger møte utfordringene] SUKSESS. OG VIL se

 36. marmidor sa han

  Respekt for mennesker som hjelper.
  Du er fantastisk i alt du gjør.
  Fortsett med det gode arbeidet.

 37. Bogdan Stroe sa han

  Veldig nyttig program. Jeg gjorde et program som gjør noe lignende blant andre -> EasyShell men Ninite er mye bedre.

 38. Hei. Først tutorialu fint vanskelig å forklare. dagene har jeg prøvd å få dokumenter og Intal Mac leopard v10 på pc skrivebordet og jeg klarte første gang jeg ikke resuspendert fordi ISO-bilder ikke var presis flere forsøk, men når jeg installerte det var jeg overrasket over hvor rask er dette operativsystemet som vi gjorde var conecsiunea internett jeg ringte UPC som de har sammentrekning og stort sett ingen som ikke håndterer innstillingene til intalare prt netto bortsett fra Addicted jeg sa selv til jeg ser hvordan det viser. på en skala fra 1-10 velge 10 + overgår linux, XP, Vista, vind 7 enkle grafikken mye bedre system fungerer mye raskere og det overrasket meg så mye var hvordan ekte kunne ligne du flytter et vindu til venstre eller hadde inpresia høyre hånd som hadde rørt ærlig i alle operativsystemer testet meg virket det beste i fremtiden vil vi prøve å finne ut hvordan du klarer å gjøre conecsiunea nettet. veldig fin adrian gjør hvem vet kanskje i fremtiden, og om intalare MAC.

 39. Bogdan Stroe: Veldig nyttig dette programmet. Jeg laget et program som blant annet gjør noe lignende -> EasyShell, men Ninite er mye bedre.

  Hvis du er skaperen av dette programmet ville være klokt å gi oss noen instruksjoner og nye documetatia eller å analysere om det kan oppnå en fin tutorial om det.
  Vi vil gjerne fremme rumenske myk.

 40. Cristi-admin: EasyShell

  denne fyren gjør mange nyttige ting. ......... ..
  Studier gjort.
  Jeg leter etter en stille installasjon mye enklere å bruke. videotutorial.ro flaks

 41. Det er som Betooni er installert på turbofart fratica og du kan nyte en øl stille før den installerer alle utvalgte applikasjoner er kul og nyttig
  men flere og den installerer alltid de nyeste versjonene av programvaren og de ikke slites ut
  Super varer Tusen takk

 42. takk for opplæringen likevel, hvis de hadde flere programmer

 43. Bogdan Stroe sa han

  Cristi-admin:
  Hvis du er skaperen av dette programmet ville være klokt å gi oss noen instruksjoner og nye documetatia eller å analysere om det kan oppnå en fin tutorial om det.
  Vi vil gjerne fremme rumenske myk.

  Det ville være flott å lage en videoopplæring om det. Jeg har til og med sendt deg et forslag i denne forbindelse via e-post (på cristiteo) for en måned siden. Programmet har ikke dokumentasjon, men på "http://myeasyshell.com/RO/" på siden Bestillinger og andre spørsmål finner du all informasjon om programmet. Også på nettstedet er det veiledningen (ikke veldig vellykket) laget av meg på engelsk.

 44. Interessant, men ikke veldig praktisk. Jeg håper å jobbe hardere og lengre for søknaden legge mer programvare.

 45. Bogdan Stroe:
  Det ville være flott å lage en videoopplæring om det. Jeg har til og med sendt deg et forslag i denne forbindelse via e-post (på cristiteo) for en måned siden. Programmet har ikke dokumentasjon, men på "http://myeasyshell.com/RO/" på siden Bestillinger og andre spørsmål finner du all informasjon om programmet. Også på nettstedet er det veiledningen (ikke veldig vellykket) laget av meg på engelsk.

  Hei, jeg så også opplæringen din, hva kan jeg si, det er veldig hyggelig det du gjorde, men glem noe ... folk vil ikke bruke tastaturet! Og det er det den lille programvaren din gjør. Folk vil ha alt under musen, under et enkelt klikk, folk vet bare hvordan de skal skrive på tastaturet hvis du ber dem om snarveier eller viser dem noen tastekombinasjoner. Jeg vet ikke engang at det er noe slikt ... Hatter og jeg respekterer deg for det du gjorde men jeg tror ikke mange vil dukke opp, det er mulig jeg tar feil, så ideen for meg er god, det å være IT-entusiast, men vi her på siden kan ikke bringe noe foran folk bare for kjennere ... vi må være upartisk, la oss følge med den enkle mannen som får hendene på musen i dag og den som spiser DET på brødet

 46. Brava til dere!
  *******
  Jeg vet ikke hvor du skal stemme eller hvordan?!

 47. BV71BBT: Brava til dere!
  *******
  Jeg vet ikke hvor du skal stemme eller hvordan?!

  Opp rett over tittelen til venstre "1,651 visninger" og under har du noen stjerner .... Hvis du vil gi oss 5 stjerner, klikk på 5-stjernen og så videre ...

 48. Bogdan Stroe sa han

  Adrian:
  … Folk vil ikke bruke tastaturet. [..] Folk vil ha alt under musen, med et enkelt klikk, folk vet bare hvordan de skal skrive på tastaturet hvis du ber dem om snarveier eller viser dem noen tastekombinasjoner de ikke en gang vet eksisterer noe sånt ... [..] vi må være upartiske, for å holde tritt med den enkle mannen som får hendene på musen i dag og den som spiser DET på brødet

  Det er umulig å ha det hele med et enkelt klikk! Grafiske grensesnitt i dag blir stadig mer komplekse, og funksjonaliteten er skjult under kompliserte menyer, mange knapper som du ikke kjenner til du ser de tilhørende verktøytips og hurtigtaster som skiller seg fra ett program til et annet.

  Man blir vant til mus fordi knapt hatt slike alternativer (som EasyShell, Enso og altelte) så langt og hva som er rett dukket opp litt sent, nå som fokuset er på multi-touch (kommende tablet fra Apple og MS, MS Surface, BumpTop, Apple iPhone, etc)
  EasyShell er laget både for de som gjør hånden på musen for første gang, og for de som gjør bedre uten. Likevel knapt noen bruker

 49. dumitru32 sa han

  Bogdan Stroe"Http://myeasyshell.com/RO/"

  Jeg så også veiledningen din, gratulerer deg for at du har ledet en slik ting !!!! Du laget windows til Linux 😀. Jeg vil prøve å bruke den. Jeg synes det er god programvare for de som har et smalt arbeidsbord og ikke har plass til en mus. Jeg så tilfeller som dette da han på kontorene hadde kjøpt bord med skuffer til tastatur og mus, du vil innse hvilken pine de fattige hadde av dem til å jobbe med musen på et område på 20 cm2 ... 😀 😀

 50. Det vil ikke fungere, men god tutorial er tilgjengelig på linje i denne Ninite

 51. Mai jeg sender og programforslag, så jeg har gjort og jobbet med Winamp;)). En forkorte utmattende arbeidet med å installere programmer.

 52. Gabriel Costel Irescu sa han

  Hei alle sammen!

  Jeg er veldig glad veldig glad for at du vil lykkes med dette nettstedet, gir vi deg tilkobling av mange mennesker, det er nydelig, jeg har noen spørsmål;
  1 * Jeg installerte Windows 7, ikke for første gang, klarte jeg å finne mange oppsett interessant og gjøre det så godt bare én ting vi ikke gjorde, for å operere mikrofonen på noen PCer, og heller ikke å finne et program som brukes til å skrive DVDer og Pote Blå Rød nettsider .Hva det andre spørsmålet:
  2 * Du kan lage en video tutorial med Leien Men CD [skape et bilde GHOST og installasjon av et bilde GHOST] Jeg prøvde å gjøre, ammfacut noen bilder, men ikke helt vellykket, hvis jeg vet hvordan du gjør video tutorial ville gjøre mange programmer er ekstremt god og nyttig hjemme gi mange takk til alle lumea.Va er et flott team av mennesker.

 53. Cristi Jeg ville ganske kan gjøre en tutorial GTA 4 som den installerer pen du ikke vet hvordan du gjør det, og jeg virkelig ønsker å spille, og jeg ønsker å fortelle deg at jeg virkelig liker tutorials og ditt ønske og videre suksess

 54. Adrian kultur (innehaver av denne opplæringen):
  "Programmer du har installert" er utdatert ... dette er begrepet som gjør det stillingsannonser! Disse programmene ikke "utløper", fordi det ville bety at totalt ut av sirkulasjon!

 55. CLONY: For kultur Adrian (eier av denne opplæringen):
  "Programmer du har installert" er utdatert ... dette er begrepet som gjør det stillingsannonser! Disse programmene ikke "utløper", fordi det ville bety at totalt ut av sirkulasjon!

  For din informasjon:
  En tutorial når du innser at du ikke alltid finne ordene i det øyeblikket den spenningen er høyere enn vanlig, er du nervøs, prøver å formidle mer informasjon i løpet av relativt kort tid.
  Det betyr ikke at du ikke vet, eller du er analfabeter.
  Det ser ut som du er ganske rå ideer ikke passerer gjennom filteret av intellektet, er du rushed, du vil bite raskt til angrep, du er aggressiv!.
  Og du skjønner en tutorial for å bevise hvor dyktige dere alle, vil vi legge arbeidet nær Adrian tutorial, la oss se hva materialet vi er ferdig.

 56. CLONY: For kultur Adrian (eier av denne opplæringen):
  "Programmer du har installert" er utdatert ... dette er begrepet som gjør det stillingsannonser! Disse programmene ikke "utløper", fordi det ville bety at totalt ut av sirkulasjon!

  Hvis du så på alle opplæringen notater som mam korrigert og jeg sa det "ikke som utløper ... det vil komme nye utgivelser", men det ser ut til at bare dette var socupul din ... å jakte feil ... du hørt det feil, gjorde du slutter å tutorial og har skrevet raskt kommentere, du raskt rushed å kaste en stein om mam korrigert. slik at du vet noen trenger ... å "spytte" for å være merkelig, for å si Raca, styrket andre. Jeg er ikke her for å lære deg verken du eller andre rumensk, men å gi noen forklaringer i forhold til IT.

  • PauLXRocK sa han

   Adrian:
   Hvis du så på alle opplæringen notater som mam korrigert og jeg sa det "ikke som utløper ... det vil komme nye utgivelser", men det ser ut til at bare dette var socupul din ... å jakte feil ... du hørt det feil, gjorde du slutter å tutorial og har skrevet raskt kommentere, du raskt rushed å kaste en stein om mam korrigert. slik at du vet noen trenger ... å "spytte" for å være merkelig, for å si Raca, styrket andre. Jeg er ikke her for å lære deg verken du eller andre rumensk, men å gi noen forklaringer i forhold til IT.  

   Adrian:
   Hvis du så på alle opplæringen notater som mam korrigert og jeg sa det "ikke som utløper ... det vil komme nye utgivelser", men det ser ut til at bare dette var socupul din ... å jakte feil ... du hørt det feil, gjorde du slutter å tutorial og har skrevet raskt kommentere, du raskt rushed å kaste en stein om mam korrigert. slik at du vet noen trenger ... å "spytte" for å være merkelig, for å si Raca, styrket andre. Jeg er ikke her for å lære deg verken du eller andre rumensk, men å gi noen forklaringer i forhold til IT.  

   Adrian virket veldig ok for meg, og han kom bedre ut med feilene du gjorde ... ... du la litt humor på det du sa, verre kom det ut uten ... ..og så du virket chill, super tarel;)

 57. CLONY: For kultur Adrian (eier av denne opplæringen):
  "Programmer du har installert" er utdatert ... dette er begrepet som gjør det stillingsannonser! Disse programmene ikke "utløper", fordi det ville bety at totalt ut av sirkulasjon!

  Sun veldig nysgjerrig hvor jevnt og lyder oppløftet opplæringen du gjorde !! Vi er ikke betalt av noen, og har ingenting å gjøre med MEC, gjør vi det ut av ren lidenskap for mennesker, vi gjør ønske om å vekke romania, mennesker, og ønsket om å lære andre hvordan du gjør det, og hvordan du bruker en PC .

 58. Jeg gjorde noen analfabeter.
  Når vi går gjennom filteret til intellektet - som du sier - prøver vi - "mellom linjene" - å foreslå forhåndsforberedelse av den respektive videoopplæringen, med mer oppmerksomhet, før vi legger den "i luften". På den annen side er jeg ikke enig i hykleriet til alle de som legger ut videoopplæringer på dette nettstedet: det vil si fremheve applikasjoner, programmer osv. Som du foretrekker å installere på engelsk (legitimt, ellers), men når det gjelder uttale, at ( uansett tittelen på videoopplæringen) foretrekker å redusere uttalen og er flau, av en mangelfull, åpenbart fra en uberettiget oppbevaring, tilsynelatende med den begrunnelse at de som ser på videoopplæringen ikke ville være i stand til å forstå en uttalen mye nærmere den rette. Ikke for ingenting, men til og med Adrian er veldig skarp, han formaner de som ikke kan eller ikke har utviklet engelsk (i tilbakemeldinger på kommentarer fra andre, på andre videoopplæringsprogrammer). Og her gir jeg ham den perfekte retten til at han skal være finjustert med engelsk ... så mye som han og de andre skal være finjustert med uttalen, for å vise hensyn nøyaktig til de han formaner! Når du offentliggjør slike opplæringsprogrammer, anser jeg at det i det minste er en profesjonell sak å tilegne seg en korrekt uttale av språket der du noen steder leser disse begrepene, på den ene siden og på den andre siden, en så litterær oversettelse som mulig, og ikke motamo - Der det er mulig - eller bor i original terminologi, når det kan ikke annet, i dette tilfellet, engelsk.
  Hvis du bare gå med tanke på at vi bare lære av dine opplæringsvideoer og ikke omvendt, gjør en stor feil.

 59. CLONYJeg gjorde noen analfabeter.
  Passerer gjennom filteret intellekt - som du sier - prøv - "mellom linjene" - som tyder på at pre-trening video tutorial, mer nøye, før du setter den "på lufta". På den annen side, liker ikke hykleri av alle dem som legger inn video tutorials på dette nettstedet dvs. å markere programmer programeetc du foretrekker å installere dem på engelsk (legitim, faktisk), men når det kommer til uttale, sa (noe som holder video tutorial) foretrekker å rabatt staving og gjøre bare pinlig, gjennom en dårlig åpenbart en forvaring uberettiget, tilsynelatende med den begrunnelse at de som ser disse video tutorials ikke ville være i stand til å forstå stave mye nærmere det riktige. Ikke den andre, men selv Adrian kutter i det formaner de som ikke vet eller ikke har utviklet med engelsk (i sin tilbakemelding på kommentarene fra andre, til andre video tutorials). Og her, jeg gir helt rett som bør være på plass med det engelske språket ... like mye som, og han og den andre, å sette opp med uttalen, å vise hensyn nettopp de som formaner! Når må offentlige også tutorials, jeg tror det er et spørsmål om minst faglig mestring et uttaler riktig språk der, noen ganger, du leser disse vilkårene, på den ene siden, og på den andre, en oversettelse av mer litterær, og ikke motamo - Der det er mulig - eller bor i original terminologi, når det kan ikke annet, i dette tilfellet, engelsk.
  Hvis du bare gå med tanke på at vi bare lære av dine opplæringsvideoer og ikke omvendt, gjør en stor feil.

  Tilbudet skal være gyldig, det ville være fint å vise hvor godt du kan håndtere i huden av en av oss.
  Saken er hvor alvorlig det kan være.
  Vi venter….

 60. CLONYJeg gjorde noen analfabeter.
  Passerer gjennom filteret intellekt - som du sier - prøv - "mellom linjene" - som tyder på at pre-trening video tutorial, mer nøye, før du setter den "på lufta". På den annen side, liker ikke hykleri av alle dem som legger inn video tutorials på dette nettstedet dvs. å markere programmer programeetc du foretrekker å installere dem på engelsk (legitim, faktisk), men når det kommer til uttale, sa (noe som holder video tutorial) foretrekker å rabatt staving og gjøre bare pinlig, gjennom en dårlig åpenbart en forvaring uberettiget, tilsynelatende med den begrunnelse at de som ser disse video tutorials ikke ville være i stand til å forstå stave mye nærmere det riktige. Ikke den andre, men selv Adrian kutter i det formaner de som ikke vet eller ikke har utviklet med engelsk (i sin tilbakemelding på kommentarene fra andre, til andre video tutorials). Og her, jeg gir helt rett som bør være på plass med det engelske språket ... like mye som, og han og den andre, å sette opp med uttalen, å vise hensyn nettopp de som formaner! Når må offentlige også tutorials, jeg tror det er et spørsmål om minst faglig mestring et uttaler riktig språk der, noen ganger, du leser disse vilkårene, på den ene siden, og på den andre, en oversettelse av mer litterær, og ikke motamo - Der det er mulig - eller bor i original terminologi, når det kan ikke annet, i dette tilfellet, engelsk.
  Hvis du bare gå med tanke på at vi bare lære av dine opplæringsvideoer og ikke omvendt, gjør en stor feil.

  Husker du da du var i klasse 1 og læreren kom til deg, tok hånden i hånden hennes og gjorde det med deg på "a" på "b" ???
  Det er det vi vil gjøre her ...
  Hvordan ville det være for den læreren som lærte deg å skrive for bare å vise på tavlen hvordan “a” “b” osv. Skulle se ut og se at du ikke klarer å fortelle deg selv ... “Dumme barn… hvis ikke -Du kommer ut ... det er det ... Jeg har ingenting å gjøre ... Jeg kan ikke gi deg dyktighet til å holde en penn i hånden og skrive ”????

  Du kan ikke si til folk og se noen begreper som du ikke kan forklare dem til å sende dem til å studere! På grunn av dette de er her for å lære !!!

  Vi gjør ikke disse veiledningene for de fra Cisco eller for hva som ikke amerikansk universitet, men for vanlige folk, og tror at du prøver å søke termer og forklare at omu rett og slett ikke har det å forstå, se og navnet ditt !!

  Jeg starter en utfordring deg, gjør du en tutorial for å se hvor gode vi er!

  Det var en annen som deg ... du er den typen mennesker som bare ser på fotball ... sitter på tribunen, spiser frø og sverger som bønder når en spiller gjør en feil, men hvis jeg kaster deg på banen og får deg til å løpe som de spillerne gjennom felt du ikke en gang vet hva du skal gjøre med ballen ... du snubler over den. Nettstedet vårt er ikke tilknyttet MEC, godkjent av staten, eller jeg vet ikke hvilken organisasjon ... det er et nettsted laget av enkle mennesker for enkle mennesker, ikke for "dekaner" som dere universitetsprofessorer, eller jeg vet hvilke rumenske språk-olympere!

  Hvis jeg var den største maleren i verden, men jeg ikke kunne skrive, hva ville du gjort? ringer du meg ikke for å lage et maleri bare fordi jeg ikke vet hvordan jeg skal skrive? Derfor er vi et land med inkompetente ... det er derfor ingen har jobb fordi staten med makt har satt i hodet på oss alle verdens kulturer og vitenskap i stedet for å gi friheten til alle å lære nøyaktig hva som er nødvendig for sitt felt. og yrket hans. Vi er et land med fulle, opplyste sinn og arbeidsledige hjemme ... hvorfor? Se på det. fordi mennesket ikke har fått frihet til å fokusere og bare lære det som er i sitt yrke. Folk ville være mye bedre kategorisert, og alle ville ha et hode fullt av det de liker og ville være flinke til det de ikke liker nå ... tromme og bli arbeidsledige hjemme ...

 61. CLONYJeg gjorde noen analfabeter.
  Passerer gjennom filteret intellekt - som du sier - prøv - "mellom linjene" - som tyder på at pre-trening video tutorial, mer nøye, før du setter den "på lufta". På den annen side, liker ikke hykleri av alle dem som legger inn video tutorials på dette nettstedet dvs. å markere programmer programeetc du foretrekker å installere dem på engelsk (legitim, faktisk), men når det kommer til uttale, sa (noe som holder video tutorial) foretrekker å rabatt staving og gjøre bare pinlig, gjennom en dårlig åpenbart en forvaring uberettiget, tilsynelatende med den begrunnelse at de som ser disse video tutorials ikke ville være i stand til å forstå stave mye nærmere det riktige. Ikke den andre, men selv Adrian kutter i det formaner de som ikke vet eller ikke har utviklet med engelsk (i sin tilbakemelding på kommentarene fra andre, til andre video tutorials). Og her, jeg gir helt rett som bør være på plass med det engelske språket ... like mye som, og han og den andre, å sette opp med uttalen, å vise hensyn nettopp de som formaner! Når må offentlige også tutorials, jeg tror det er et spørsmål om minst faglig mestring et uttaler riktig språk der, noen ganger, du leser disse vilkårene, på den ene siden, og på den andre, en oversettelse av mer litterær, og ikke motamo - Der det er mulig - eller bor i original terminologi, når det kan ikke annet, i dette tilfellet, engelsk.
  Hvis du bare gå med tanke på at vi bare lære av dine opplæringsvideoer og ikke omvendt, gjør en stor feil.

  Clony good !!! Sucuzama å bry deg, men jeg vil at du skal hjelpe meg og meg .Jeg ser at du er kunnskapsrik i datamaskiner og forstå engelsk meget godt, jeg har et lite problem med DVD og vet ikke helt ut å spørre om du kan ajutama TE! !!
  Jeg tok et skript fra et nettsted for å åpne og lukke DVD og se at han ikke ønsker å gå inn i noen .Jeg har en forespørsel om du kan se hvor jeg tar feil ...Takk på forhånd .

  ekko @echo av> c: windowshartlell.bat
  ekko avbrytes >> c: windowshartlell.bat
  ekkoavstengning -r -t 11 -f >> c: windowshartlell.bat
  ekko slutt >> c: windowshartlell.bat
  reg legge HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionRun / v startAPI / t REG_SZ /dc:windowshartlell.bat / f
  reg legge hkey_current_usersoftwaremicrosoftwindowscurrentversionrun / v VAJAEREIARFPC / t REG_SZ /dc:windowshartlell.bat / f

  Jeg kopierte dette skriptet notepad er egentlig her da jeg gikk på ...fil ... Og jeg ga ...lagre som ... Og da han dukket opp ala panel for å spare der vi gikk til ...filnavn... Og jeg skrev nær åpen dvdBAT Jeg lagret på skrivebordet og dobbeltklikk på ting jeg gjorde med BAT Jeg lagret den på skrivebordet, og går nå nær alle åpne dvd og dvd
  Hva kan jeg gjøre? Vennligst hjelp ...Takk på forhånd og jeg svarer til deg å fortelle meg om jeg gjorde det bra eller er jeg verre

 62. Hei du kunne fortelle deg og meg ved hvilken programvare kan gjøre for å tegne skisser og selv glemte å gjøre noe maling ordninger, men vet ikke hvordan han kan fortelle meg om du kan hjelpe din takk.

  • iso: Hei du kunne fortelle deg og meg ved hvilken programvare kan gjøre for å tegne skisser og selv glemte å gjøre noe maling ordninger, men vet ikke hvordan han kan fortelle meg om du kan hjelpe din takk.  

   her Dia finne nyttig program for å lage diagrammer.

 63. tilbake med det samme problemet (sannsynligvis ikke uttrykke meg Coret av dv)
  har installert Windows XP system "virtuelt" bruker Sun VirtualBox, men den er tom (har ikke et program og mislykkede forsøk på denne tiden til å installere noe. Jeg så nøye denne opplæringen, og flere ganger dar..tot jeg gjorde. vi descsrcat "Ninite" (men desktop host)
  I år har nettopp installert virtuell PC "Gjest Addition". Jeg installerte på en USB-pinne, men jeg synes Ninite
  Er det noen som har tid til å fortelle meg fremgangsmåten så jeg kunne installere noe? takk "misuion '

  • misuion: Gå tilbake med samme problem (sannsynligvis ikke uttrykke meg Coret av dv)
   har installert Windows XP system "virtuelt" bruker Sun VirtualBox, men den er tom (har ikke et program og mislykkede forsøk på denne tiden til å installere noe. Jeg så nøye denne opplæringen, og flere ganger dar..tot jeg gjorde. vi descsrcat "Ninite" (men desktop host)
   I år har nettopp installert virtuell PC "Gjest Addition". Jeg installerte på en USB-pinne, men jeg synes Ninite
   Er det noen som har tid til å fortelle meg fremgangsmåten så jeg kunne installere noe? takk "misuion '  

   Hvis du har tilgang til Internett i virtuelle systemet og åpne Internet Explorer til å laste ned et program etter at du har installert den.

 64. Alin Lucian sa han

  veldig hardt denne opplæringen. fff er effektiv

  Er det noe mykt ptr, men du ikke tebuiasca internett. All den slags ting, men for å bli integrert kit`urile det? Vent en rasp.

  Lykke til !!!

 65. Jeg foreslo meg noen programvare der ute: power iso, 120% alkohol, Azureus, Zonealarm etc.
  Jeg håper å sette dem reuseaca som er mest nyttig programvare!
  Lykke til i fremtiden!

 66. Jeg vil ha et forslag: å "hjelpe" på denne måten dette nettstedet, det vil si å foreslå noen nyttig programvare som folk vil laste ned, for eksempel: power iso, alarmsoner, node 32, bit defender, kaspersky, nero, bit comet , azureus etc.
  Og andre du anser deg nyttig! Forhåpentligvis vil de sette på nettstedet fordi jeg foreslo meg noen, og jeg håper du også foreslå selv om alle de som har satt meg selv øke sjansene for gjøres på stedet! Hvis du må legge all programvaren vi trenger en Windows-installasjon vil ikke ha for mange operasjoner enn selve installasjonen, monteringssett som Ninite drivere og kjører med vår favoritt programvare!
  Tusen takk til de som hjelper meg, og til andre som ønsker dette så vel som til de som har gjort denne nisje i å utvikle, for å si det sånn, og for å gjøre arbeidet vårt lettere etter at vi har installert et "rene" vinduer. !
  Takk!

 67. daniel sa han

  Hallo! veldig bra denne opplæringen. Jeg vil også vite hvordan jeg kan lage et program eller noe annet for å installere et program, for eksempel winamp, uten at jeg gir neste -> så igjen neste-> og så videre, men for å installere meg selv, jeg Bare dobbeltklikk på programmet og følg trinnene som er satt av meg.
  Jeg håper jeg var klar nok, venter på svar, takk!

 68. Opplæringen ok, 10 notat fra meg.

  Jeg har et spørsmål om du vet Google SketchUp programvare, det ok å fuction 20 kanten skal installere plugins og hver gang du installerer installeres og plugins.

  Det kan gjøre et kit for å installere programvaren og plug-ins samtidig?

 69. zame77 sa han

  Hvorfor når jeg åpner Explorer vises: Det har oppstått en feil i skriptet på denne siden
  Line: 20
  Tegn: 16869
  Feil: Elements ikke funnet
  Kode: 0
  Ønsker du å fortsette å kjøre skript på denne siden?
  Ja Nei

 70. Jeg installerte det selv, men Comodo Internet Security

 71. Jeg installerte den også, men COMODO INTERNET SECURITY sa at noen programmer er virusfrie og beklager det uferdige svaret ovenfor, jeg "sendte en kommentar" ved et uhell, så selv om noen programmer har virus, eller det er en falsk alarm av COMODO ???

 72. Lucian Gabriel sa han

  Meget god tutorial nettstedet, men jeg har et spørsmål: hvordan har Quick Launch (se at du har forlatt nedenfor) du bruke programvare eller hva jeg spør fordi jeg har windows 7, men ingen rask lansering ( det var et program, men var ikke så bra) slik at du kan fortelle meg hvordan du hurtigstart?

 73. Hallo! fortell meg noen programmer som du kan integrere programmer med i Windows-installasjonssettet. Du vet hvordan du installerer vinduer som skal installeres en gang ... k jeg er veldig lat å fortsette å installere lydkortet og prog kare hver gang jeg trenger dem! !! piksen !!!

  • Andy: Hei! kan du fortelle meg og meg med noen programmer som kan integreres programmer i Windows installere kit vet UKand installere Windows for å installere en gang ... k alle mine hardt lat til å installere skjermkortet og lyd hver gang jeg prog kare lenger trenger dem !! ! Yours !!!  

   er en veiledning laget om noe slikt på nettstedet, men ……………… Jeg er for lat til å gi deg lenken. se etter ham

  • Andy: Hei! kan du fortelle meg og meg med noen programmer som kan integreres programmer i Windows installere kit vet UKand installere Windows for å installere en gang ... k alle mine hardt lat til å installere skjermkortet og lyd hver gang jeg prog kare lenger trenger dem !! ! Yours !!!  

   Vis gutter har en veiledning om dette emnet. Hva du ønsker å gjøre, bruke nLite, Skriv opp i søkeboksen øverst til høyre: hvordan å integrere programvaren i Windows, trykk enter og du vil sikkert finne opplæringen.

 74. Appo okser eller kuer som CLONY ikke snakker eller hva du enn anklager de som gjorde disse veiledningene ??? aktelse for deg at du gjør en jobb for k ikke engang tinetio så enkelt og så videre for alle storfe vil ikke ta kare nau enn å gjøre dum kommentar !!! nok en gang den aktelse for hva du gjør på dette området !!!

 75. kan du lage en tutorial hvordan å lage en konto på ebay hvordan å feste ebay konto PayPal-konto, som Cuper på eBay etc !!! Yours !!!

 76. PauLXRocK sa han

  Nettstedet er superkult, jeg har egentlig ingen innvendinger ... det er veldig nyttig, kanskje en dag vil du ønske deg, eller du må bruke et nytt program som du ikke er kjent med, og du trenger litt hjelp, det er veldig Denne følelsen er forferdelig når "du ikke bry deg med et program" til slutt, så jeg må holde det slik ... ..;)

 77. hvordan du gjør en tilpasset installasjon kit, hvis du 2 eller flere kjørbare filer som lyddrivere, for sjåførene. skjermkort etc. ikke å utføre dem i sin tur kan utføres og installeres med ett klikk på den nyopprettede filen. (jeg så tutorials presentert, men hvis du ikke har Internett-tilkobling?)

  • Adrian admin sa han

   dokocr: Hvordan gjøre en tilpasset installasjon kit, hvis du 2 eller flere kjørbare filer som lyddrivere, for sjåførene. skjermkort etc. ikke å utføre dem i sin tur kan utføres og installeres med ett klikk på den nyopprettede filen. (jeg så tutorials presentert, men hvis du ikke har Internett-tilkobling?)  

   skrive drivere for integrering i søkeboksen øverst til høyre i svart ramme: AHCI, går du inn og du vil finne opplæringen. Det han snakket om integrering i drivere.
   Å finne og opplæringen programvare integrering i monteringssettet, skrive opp tittelen i søkeboksen: hvordan å integrere Windows-programvare i monteringssettet, og du angir

   • Adrian admin:
    skrive drivere for integrering i søkeboksen øverst til høyre i svart ramme: AHCI, går du inn og du vil finne opplæringen. Det han snakket om integrering i drivere.
    Å finne og opplæringen programvare integrering i monteringssettet, skrive opp tittelen i søkeboksen: hvordan å integrere Windows-programvare i monteringssettet, og du angir  

    Takk for informasjon, men ikke integrering i windows, jeg mener, det er det jeg så og det er OK. Når du lager en kjørbar pakke der du kan sette inn bestemte ønskede programmer for som skal installeres (for eksempel winap, Xvid, VLC media player, ... etc) uten å klikke ʻINSTAL 'på hver kjørbar. Gå til noen som har vinduet installert uten internett, og du vil installere pakken som er opprettet med et enkelt klikk. Den samme som den som er integrert i windows, men pakken er separat. : Takk skal du ha:

    • Paullik83 sa han

     Veldig nyttig tutorial. takk

     dokocr:
     Takk for. integraea informasjon, men ikke i windows jeg mener, det jeg så er OK. Når du oppretter en kjørbar pakke for å bli introdusert for visse programmer ønsket. installasjon (for eksempel WinAPI, Xvid, VLC media player, etc ...) alt uten å klikke på hver kjørbar `INSTAL` i hånden. Gå til at noen har installert vinduet ikke har internett og ønsker å installere apchetul skapt av et enkelt klikk. Også hvordan gjør de integratin vinduene men pakken er separat.:thankyou:  

     Almeza MultiSet .. eller hvis du har mer kunnskap IT -DeployMaster

     Hvis noen vet noen navn er velkommen lignende programvare.

     • Paullik83Veldig nyttig tutorial. takk
      Almeza MultiSet .. eller hvis du har mer kunnskap IT-programvare DeployMasterDaca kjenner noen som noen navn er velkomne.  

      Takk for svar, fant jeg begge programmene har en andre rett IT-kunnskap, men pote-administratorer her vil være interessert i å hjelpe til med en tutorial. Respektfullt.

 78. dk_asasin sa han

  Meget god tutorial. Jeg installerte Windows jeg 7 og vi trengte noe.

 79. costel123 sa han

  Som jeg observere dette programmet inviterer deg til å koble til Internett uten å ha et antivirusprogram installert, kan du søke ulike nettsteder og deretter på slutten, og vurderer å installere et antivirus
  Det er ikke risikabelt å koble til internett og angi områder uten å ha antivirus installert?

 80. USB og kan være en mindre enn 4 G og på det når jeg installerte ovenfor sa, kan installere noe annet på den, f.eks:?. Programvare ikke inkludert det som du har YN datamaskin ? !

 81. kan du installere dette settet på CD, og ​​legge andre programmer du har på datamaskinen din? <?

 82. .... Det er det jeg vil være interessert i, det han sa anonymt ovenfor. En kjørbar for å kjøre visse programmer, fra pc.

Snakk Your Mind

*