Hvordan installere firmware på Samsung mobiltelefon søknad Odin - video tutorial

Hvordan installere firmware på Samsung mobiltelefon søknad Odin - video tutorial
4.7 (19) 93.68%

Hei venner, i denne videoen opplæringen vil vi stoppe installasjonen av en ny firmware på en Samsung mobiltelefon med Android OS, for dette bruker vi Odin programmet.
Fremfor alt må vi sikre at vi uSB-drivere installert, må også ha installert Kies tilfelle.
I denne opplæringen 4.0.3 Jeg offisielle ICS firmware installert (OTA UK) over en Gingerbread 2.3.6, også offisielt (OTA Romania). Hvis du installerer offisielle firmware bør ikke har forankret telefonen, eller jeg ham at jeg hadde forankret i opplæringen. Telefonen er en Samsung Galaxy Note opplæringen N7000 men metoden kan brukes til andre enheter med Samsungs Android operativsystem, selvfølgelig må du ha et egnet firmware for telefonen og lese før fora som støtter xda-developers.com .
ADVARSEL!
Først av alt bør du finne ut hva er prosedyren for enheten gjør, det er derfor jeg ikke viste hvor jeg fikk firmware, for ikke å gjøre noe dumt i en hast.
Firmwares funnet på xda-developers.com offisielle, forum dedikert til din modell.
Under prosessen med uire flash (installasjon) ikke rush, slå av bakgrunnsprogrammer og antivirus. Telefonen bør lades nok (mer enn 50%), for ikke å ha problemer.
Kontroller at de riktige USB-driverne installeres og app telefonen ser Odin (com ... gul)

Ansvarsfraskrivelse!
Videotutorial.ro påtar seg intet ansvar for eventuelle problemer som kan oppstå etter en operasjon ved flash uire mislyktes, alle gjør det på hans ansvar.
Insinte flash'd bedre å ta en titt "nøye" over denne artikkelen si dette innlegget Google Plus.

Ta vare!

Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet prøver å få noe om emnet slik at andre besøkende kan tilby en tutorial + kommentarer relevante kommentarer kan være ekstra støtte for brukerfeil, eller ønske om å lære.
Før du spør et spørsmål du prøve å se gjennom kommentarene eldste, de fleste ganger er det allerede besvart spørsmålet ditt.
Bruk flere kategorier på toppen av området og søkemotor fra høyre hjørne for å raskt komme til det du er interessert, har vi over 800 tutorials som dekker nesten alle genre av programvare, har vi realisert, jeg du må bare søke etter dem og se dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Søkemotor.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du gå inn på vår søkemotor begreper som Yahoo, Mess, Messenger, id rot, multimess problem messenger, messenger feil, etc., vil du se at du vil ha et valg.

Kategorier.
Hvis du bruker kategorien rullegardin synes baren henhold Hjem kategorier: Kontor, Grafisk design, maskinvare, Internett, Multimedia, Security, System, lagring, backup, under disse kategoriene er organisert underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mer nøyaktig filtrering. For å finne noe relatert til Yahoo Messenger ved hjelp av kategorier som du kan lede kategorien:InternettDet vil åpne andre underkategorier der du velger Voice-ChatDerfra kan du gå på underkategorien YahooTil slutt, med disse filtrene vil komme på en side der de eneste elementene knyttet til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du finner alle våre tutorials organisert vakre dager saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, bare følge logikken.

Enjoy!
Cristian CismaruRelaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. daniel sa han

  god tutorial, satte jeg bada firmware 2 med multiloader v5.65

 2. TurocK sa han
  • Og n er teksten som jeg postet to linker, den andre koblingen truser problem noe. I utgangspunktet offisielle spesifisert at Samsung jobber med en patch som vil bli skjøvet OTA firmware-versjoner på disse telefonene.

 3. marinescu77 sa han

  Cristi sal denne opplæringen jeg ønsker å se og ikke se noe der du må være opplæringen du ikke kan se?

 4. marius sa han

  Hei, jeg lurte på om du kan sette en tutorial flashuire Smartphone iglo uniq a103.

 5. Cristi telefonen fungerer fint når du har oppdatert?
  Alt Galaxy Note jeg gjorde oppdateringen til ICS 4.0.3 med Kies ..de ...... når batteriet mitt er over i løpet av få timer. Jeg lastet mobiltelefon kvelden og neste morgen hadde 60% belastning. (Ikke benyttes). Ingen kontakt ech ikke fungerer godt, og reagerer neppe blokkert og "tw launcher stoppet"
  Har noen andre har problemer etter oppdateringen?
  Meninger, råd, hjelp ...... ..

 6. Bogdan sa han

  Hvis jeg forstår denne feilen kan ikke installere ICS med Odin? Jeg S2 Galaxy, og jeg synes ikke noe OTA oppdatering kan gjøre gjennom Kies som vi ikke gjør oppdatering.

 7. Catalin.81-Rm.S sa han

  Jeg er i et dilemma ....
  Dc en Samsung Gio Android 2.3.6 kjøpt ny firmware så original, ikke i "Lagringsinnstillinger" og undermenyen "bare Masselagring"?
  Han møtte noen gjør dette? Takk!

 8. LucianGL sa han

  Og jeg er nå eier av en Galaxy Note, så det vil være sorg denne telefonens operativsystem og heretter
  Komme med en advarsel, nemlig forsiktig med root-området denne telefonen versjonen av ICS N7000 4.0.3 for at jeg personlig gjorde dette gjennom både SU og ved SuperSU og jeg hadde det samme problemet, nemlig DØDE COMPLETE forbindelse Wi- FI, som ser wi-fi-nettverk, men kan ikke koble til.
  Jeg prøvde å tørke av utvinning og anbefalingen men roten problemet vedvarer og også

  Jeg anbefaler denne telefonmodellen for nettopp denne linken:

  http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&t=1&o=1&m=GT-N7000&r=1#regiona

  offisielle firmware er klar flashuit med Odin

  Jeg er nysgjerrig som forankret i en N7000 med ICS 4.0.3, hvilken metode var i stand til å gjøre det, og hvis du ikke har noen problemer etter rot

 9. LucianGL sa han

  LucianGL:
  Og jeg er nå eier av en Galaxy Note, så det vil være sorg denne telefonens operativsystem og heretter
  Komme med en advarsel, nemlig forsiktig med root-området denne telefonen versjonen av ICS N7000 4.0.3 for at jeg personlig gjorde dette gjennom både SU og ved SuperSU og jeg hadde det samme problemet, nemlig DØDE COMPLETE forbindelse Wi- FI, som ser wi-fi-nettverk, men kan ikke koble til.
  Jeg prøvde å tørke av utvinning og anbefalingen men roten problemet vedvarer og også

  Jeg anbefaler denne telefonmodellen for nettopp denne linken:

  http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&t=1&o=1&m=GT-N7000&r=1#regiona

  offisielle firmware er klar flashuit med Odin

  Jeg er nysgjerrig som forankret i en N7000 med ICS 4.0.3, hvilken metode var i stand til å gjøre det, og hvis du ikke har noen problemer etter rot

  firmwares er 2 rumenske ICS (Vodafone og Cosmote) går direkte forankret foreløpig bare rom fra Vodafone, er Cosmote litt vanskeligere rotfestet

  nysgjerrig hvordan rommet kunne tidligere spille 2 NOVA HD, og ​​nå det nye rommet ikke fungerer, eller chainfire 3d
  noen løsning fra noen til å gå nova MERKNADER N2 7000hd på ICS?

 10. neomorphy sa han

  Kan jeg installere CWM med Odin? Jeg starter ikke lenger tlf og bringe den i nedlastingsmodus med en USB JIG ... jeg nevne at jeg var i rom manager og ga CMW flash mi`am men fant telefonen i den listen, og etter at jeg er ferdig s`a ga Restart Recovery ... og aldri startes atunci..o fra CWM? eller innstillingene i setcpu..nu har styrke til å starte ... Takk

 11. neomorphy sa han

  neomorphy:
  Kan jeg installere CWM med Odin? Jeg starter ikke lenger tlf og bringe den i nedlastingsmodus med en USB JIG ... jeg nevne at jeg var i rom manager og ga CMW flash mi`am men fant telefonen i den listen, og etter at jeg er ferdig s`a ga Restart Recovery ... og aldri startes atunci..o fra CWM? eller innstillingene i setcpu..nu har styrke til å starte ... Takk

  Telefonen ble sendt i tjeneste og jeg fikk funksjonell. Har garanti og rot. (Telefonen er fra FAME)

  • neomorphyTelefonen ble sendt i tjeneste og jeg fikk funksjonell. Har garanti og rot. (Telefonen er fra FAME)

   Godt å vite, men tror ikke det overalt, slik at du kan komme over en gutt sulking i service og så jeg vet ikke om det kommer til roten.
   Allikevel er det godt å vite.

 12. Vennligst hjelp meg !!!
  Når jeg gir den til å velge PDA vises ... selv om jeg laste ned flere firmwares: (((... .vi min tutorial vises i filen: (((... Jeg så at arbeidet med Windows tutorial på Windows XP 7 ... virker ikke?
  kan du hjelpe meg !!

 13. andrei sa han

  Salute Hvordan oppgraderer jeg til Samsung Galaxy Note, jeg er din SYSTEMET av notatene 2, Mersi

 14. Hello!
  Jeg har en Samsung Galaxy S Plus (i9001) om 8 måneder, og jeg ønsker å installere en firmware CyanogenMod, som du ville gjort i din videotutorial, men jeg hadde en misforståelse ...
  Jeg søkte på http://www.cyanogenmod.org Min deviceul versjon, men kan ikke finne, for "lillebror" Samsung Galaxy S (i9000) funnet firmware er to lignende telefoner, mulige versjoner av CyanogenMod sammenfaller de to deviceuri?

 15. Ajuuutor! Jeg gjorde en stor stor prostie.Am prøvde å installere firmware 4.0, 2.3.4 med meg og min samsung galaxy S.Root nettsted med Zadig jeg gjorde, og da jeg cm-10-XXXXXXXXX-NIGHTLY-galaxysmtd.zip gapps- ics-20120317-lignende opplæringen var med min signed.zip.Greseala cm 9 10 måte, men jeg da jeg så 10, installerte jeg den på acela.Normal som ga meg feil, det fungerte ikke ... jeg åpnet feil ga meg telefon gapps.Apoi desperat, visste jeg hva jeg skal gjøre, og hun ga ham et par ganger Tørk data / fabrikk reset.Pana etter, Nush hvordan og på hvilken måte, nå ikke lenger åpne telefonen min i det hele tatt. lysene viser Samsung logo og forblir asa.Am forstått at Odin og en offisiell firmware på samfirmware.com løse problema.Insa ... meg, jeg leser ikke telefonul.Am Odin prøvd dusinvis av ori.Am og Kies installert ... jeg innså at jeg hadde ... les deloc.Ce nimic.Nu Gud å gjøre? jeg tar med capu` de ser som merge.Va tlf ... kan du hjelpe meg mye.

 16. hei! Jeg har et problem .. Jeg har en samsung gt-i5500 og jeg får ikke inn nedlastingsmodus hvis du fortsetter å trykke disse knappene.

 17. Min Telefon.ul ble sittende fast, jeg har en Samsung Galaxy Mini (A stakk først) Jeg leser ikke odin.ul telefonu, sier online telefonu usb .. løsning: -?

 18. Hei, jeg har et problem ganske alvorlig etter min mening bemerker min gt-n7000 etter den siste oppdateringen kom fra sin mor at jeg dro for å gjøre hodet Adik å installere, det også jobbet tlf en dag etter at han døde for alle, jeg trykket på strømknappen, lyser men av logoen til samsung galaxy note gt-n7000 og så, i tillegg til at noen COMP ikke lenger anerkjent i sin helhet, bare installere 2 drivere i tillegg til en som heter MTP driver! Jeg tok mange fora for å lese og oppdaget k ikke den eneste med dette problemet og funnet en haug med gode gutta som ga ulike løsninger på dette problemet, Adik omskriving programvare eller tilbakestille fabrikken startet i safe eller nedlastingsmodus så mange selv hvor mange! Jeg vil si at jeg har prøvd alt og ingenting, ingen god resultater ek ba verre selv nå i fase logo starter ikke, så døde ut! de kan gjøre noe nå?

 19. George sa han

  Hei! Kan du hjelpe meg og meg ganske vær så snill, ikke finner den originale firmware for telefonen min, jeg har en samsung SII I9100.Multumesc!

 20. pari sa han

  OK, installere driverne, men driveren er ikke installert MTP uansett hvordan jeg prøver, jeg plukket separat og alt for ingenting, betyr det k kan ikke gjøre noe, eller?

 21. Salutt! Jeg gjorde oppdatering Samsung Kies stakk til 1%, og stengt telefonen min, og jeg vet ikke lyse opp! Jeg har en Samsung - Galaxy GT-I5800 3! ... Hva kan jeg gjøre ?: O3 ... Med Odin ikke lese telefon

  • Hva respons har du fått dem som ikke lyser opp telefonen og ingen Odin eller Kies blir ikke gjenkjent?

 22. hadde sjekket usb debugging?

 23. adrian sa han

  hei. Jeg har en samsung n7000 og har 4.0.3 ham nå. Problemet er at jeg går på det for eksempel å skrive en tekst og talestyring ser ut for meg voice`ul stenger stenger (det gjør noen 5 sekunder) noen ganger lydprofiler gå inn i modus hjulet ... når jeg setter mitt show i går ladet dp 1 som belastning og lav batteri minutters vise meg og jeg bipuia intr`una det er tomt batteri. Jeg ga tilbake til fabrikkinnstillingene, og jeg slettet alle programmer og alle gjort. hva om dette ??

 24. Anderson sa han

  Cristi, kan du fortelle meg og jeg ønsker å gjøre Nedgradere tusen fra 4.1.2 4.0.3 på en Galaxy S2 og jeg så det, og du gjorde noe sånt som det jeg ønsker å gjøre. Jeg er på telefonen og fant den offisielle 4.1.2 SamMobile 4.0.3 offisiell rom så videre md5 tjære og er bare PDA det og du stiller spørsmål det kommer til å gjøre det nedgradere måte som du gjorde med Odin eller ødelegge telefonen? Jeg 4.1.2 og 4.0.3 hvis jeg kan gjøre det du gjorde med Odin der?

 25. Hei alle sammen Jeg har en tablett som slår s702tab skrive på skjermen forblir serioux og så kjenner noen som kan?

andre referanser

 1. [...] Vi kaller på hjelp Odin Pro Mobile applikasjon. For en tid siden gjorde jeg en tutorial om hvordan du installerer en Samsung offisiell ROM med Odin, Odin dessverre må vi bruke en datamaskin med Windows installert. I dag vil vi [...]

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.