Hvordan installere en webserver eller http (WAMP server)?

Vi vil være vitne til en video tutorial som lærer deg hvordan du installerer en webserver eller http.

Denne jobben er ikke vanskelig, krever bare litt oppmerksomhet og konsentrasjon film som beskriver operasjonen.

Programvaren vi refererer til opplæringen er faktisk en mini pakke med programmer: mSQL, PHP, phpMyAdmin, SQLite leder av programmer satt sammen av noen svært dyktige programvareutviklere takke dem på denne måten.

Opplæringen er en del av en serie med opplæringsvideoer lengre og bygging og vedlikehold av nettsteder, enkle og innen rekkevidde for alle.

Wamp server er også en enkel å bruke program som ikke engang kan heve spesielle problemer nøtter nybegynnere.

Flere opplysninger kan fås fra følgende opplæringen, men også de som vil følge dette temaet veldig interessant.

Opplæringen er laget i rumensk.

Cristian Cismaru

ATTENTION

For din synskomfort av denne opplæringen video kan vises i fullskjerm (Fullskjerm)Relaterte Guiderkommentarer

 1. Laurentiu Chirnogeanu sa han

  Jeg liker!

 2. Jeg liker, men du gjøre tutorials om skjermkort og spill

 3. Fortsett med det gode krefter bravo sal
  men vennligst laget en tutorial hvordan å lage et nettsted.

 4. Min respekt Gentlemen!
  Jeg tror ikke vare lenge, og jeg slo alle med ditt nettsted!
  Den første skolen jeg gjorde det ved å lære å skrive og å telle!
  En annen skole er nettstedet som er din fremtid!
  Respekt!

 5. Tusen takk for vurdering.
  Din kommentar motiverer oss ... ..

 6. veldig bra side dette ...: D
  er veldig informativ ...
  Han hjalp meg mye
  veldig kult nettsted

 7. min respekterer herrer hjulpet meg mye til ditt nettsted
  Det jeg ønsker å vite hvis du ikke kan finne sterk dc installasjon eller best av dowload
  Takk så mye for presentasjoner

 8. Vi har noe enda bedre enn sterk dc dc eller dc ++ nemlig apex.
  https://www.videotutorial.ro/?p=393

 9. IIS kunn stupor at hvis du gjør en stor prostie.dc installasjoner? Jeg lager et hull i 1. 2% 98.in windows brannmur og du kjører ut lett mål til PC

  • kp: IIS kunn undringen som om du gjør en stor prostie.dc installasjoner? Jeg lager et hull i 1. 2% 98.in windows brannmur og er lett mål å kjøre ut av vinduer pc 3.anumite programmer gå gale   

   1. enhver server lager et "hull" i brannmuren. 2. Jeg vet ikke hva "tom for PC" betyr, men ingen sa at det var den sikreste webserveren. 3. alltid visse programmer i windows blir sprø ... det er en slags microsoft lov.

 10. Høyre, vi har ikke anbefalt nøtter IIS (Internet Information Services) salt er en integrert http server i Windows XP eller mer presist på installasjons CD.
  Tusen takk for din kommentar og råd.

 11. Hvis vi snakker om sikkerhet, bør vi også advare verden om: Internet Explorer, mediaspiller, MSN Messenger, Outlook Express og den "supereffektive" Windows-brannmuren som ikke akkurat er trygge og konfidensielle applikasjoner, men vi lover at vi vil angripe. gjenstand for datasikkerhet og konfidensialitet med en serie veiledninger.

 12. Sary ikke anbefale vb mann som jeg ga meg selv et tips

 13. Ok jeg får det.
  Men du vet hvilken server du liker (av nysgjerrighet)?

 14. https

 15. Jeg liker mange typer servere

 16. Jeg ønsket å gjøre en undersøkelse mellom foretrakk å se verden i form av http server.
  Nå utgjorde hardt lighttpd og jeg vil gjerne vite om noen brukte den for en lengre periode, og om du vil bruke som er styrker og svakheter i forhold til Apache.

 17. mmmmm fra hva jeg hører det er ganske bra lighttpd-u og vant til å bruke en venn av meg og jeg spør ham hva det er som apache gi min mening er bedre 100%

 18. Ok, jeg har installert WAMP nettstedet, jeg opprettet siden, ønsker jeg å se lucrarea.Dar venner ønsker ikke å gi en adresse som består av tall, men jeg ønsker å gi en adresse med navnet på nettstedet nettopp opprettet. Hva bør jeg gjøre?

 19. Beklager, vi fant tutorial om spørsmålet ovenfor .Hvis du postet og tutorial for de med dynamiske IP-adresser gi meg en link please!

 20. @Alberto: Hvis du skulle skrive opp retten til å søke stillingsannonser og tutorial DynDNS dynamisk ip !!! Vennligst bruke søkemotoren på nettstedet eller filtre i blått på siden som har en + foran Klikk tillegg til å pakke den respektive kategori og søke etter det du ønsker, må vi andre ting å gjøre, ikke bo å se i ditt sted ! Pluss som du hadde statisk ip tutorial umiddelbart etter opplæringen ender og andre tutorials som ble anbefalt i den dynamiske IP og Gud forby du gi trette øyne til å lese skriften på stedet !!! Her er en tutorial for den dynamiske IP https://www.videotutorial.ro/?p=729

 21. @Alberto: Eller du kan gi en fin topp til spillelisten, og du hadde alle opplæringene tilgjengelig på dette nettstedet, du syntes det var veldig enkelt, men for deg er det "vanskelig å skrive" noe på tastaturet, hvis du ikke hadde en mus til å dø med datamaskinen din. foran har du ingen anelse om hvordan du bruker tastaturet!

 22. @Alberto:
  Ikke bli lat, og du søke i nettstedet som det er nok av tutorials om det.
  Vi gjør video tutorials, men vi kan og bringe dem til deg på en plate, bruke søkemotoren på nettsiden vår, for det jeg har lagt inn der?
  Du leter også etter "dynamisk ip, domene, dynamisk ip-domene", skjønner du at alle vil be om lenker hvor ville vi havne?
  Nesten 3000 unike besøkende per dag vi kan ikke tjene linker til besøkende som ikke har lyst til å se etter.
  No offense, men gjøre en liten innsats og deg!
  Hvis vi mister noen timer for å oppnå, redigering og optimalisering av video tutorials og du tror du kan miste et par sekunder for å bruke søkemotoren.
  Her er vi ikke i rotet med "gi meg lenken" her er vi på videotutorial.ro hvor vi ikke har ubegrenset tid.
  Se i går jeg postet en tutorial kjøpe et domene, hvis du vil noe og har noen gratis tutorials tilby fra DynDNS for statisk IP og dynamisk IP.
  Sett den i søkemotoren "Dyndns", så finner du den.
  Jeg skriver her om hvordan det var lettere å gi deg en link, men jeg ønsker ikke faen jeg gjør alt arbeidet, og du bare se.
  Gir ryggraden til den jobben som du ikke bør gjøre stor ingeniør!

 23. @Cristi, jeg tar kritikken din. Du har rett, men jeg vet ikke hvor så mye hat er i Mr. Adrians svar. Da han refererer til ordene til kokkar "det er vanskelig å skrive" virker det som om han er mer uforberedt eller litt stinkende etter hans mening Jeg går direkte inn i kategorien "cocalar" eller "pitipoanca". Jeg fulgte flere veiledninger, la merke til anbefalingene og følgelig vil jeg gjøre det.

 24. @Alberto: Jeg sa ikke noe om kakerlakker og dverger, men du bør vite at dette er deres trekk, å sitte og falle for dem, du setter deg selv i den kategorien, det handler ikke om hat, det handler om meg, jeg beklager at du er lat, full ... Jeg vet ikke en gang hva jeg skal ringe deg, siden du ankom nettstedet, tror jeg ikke det handler om inkompetanse, eller at du ikke vet hvordan du skal søke! men heller lat !!! Beklager at noen jobber for deg, du har alt her, men for deg er ingenting nok hvis du ikke vandrer i lommen! du vil ha alt på brettet, på nesen, under nesen ... hvorfor har du tastaturet? ikke å bruke den? hva ville du gjort hvis musen din brøt sammen og du ikke hadde penger til å kjøpe en for øyeblikket? ikke lenger bruke PCen din? Lær å bruke tastaturet, det er kraftigere og har flere funksjoner enn en mus. I stedet for å fortsette å gjøre veiledninger, bør han slutte å gi deg lenker fordi du er lat? Hvor rettferdig synes du det er? Gjør deg selv et nettsted med tusenvis av filtre laget bare for å hjelpe søket og daglig å gå inn fra disse av deg for å be deg høre hvor artikkelen X, Y ... selv om den skriver stor knappesøk, filtre og andre underverker ?

 25. Bogdan sa han

  profesionisti.sa du er ekte helse og tutorials som er ffff bune.multumesc for alle

 26. alex sa han

  i phpMyAdmin får følgende meldinger:

  Konfigurasjon inneholder innstillinger (root uten passord). MySQL tjeneren kan være så sårbar. Nødvendigvis fikse denne feilen.
  PHP MySQL bibliotek versjon 5.0.51 du eier forskjellig fra din MySQL server version 5.1.30. Denne forskjellen kan føre til uforutsigbar oppførsel.

  hva du skal gjøre?

 27. men hvor er episode 2

 28. Adrian sa han

  @sebix: du er blind? under opplæringen du skrev i fet skrift "Lignende artikler" og under den svarte skrivingen skrev du i blått. Titlene på andre opplæringsprogrammer ... klikk på den første "Installer og sett xampp som inneholder apache php mysql server og ftp server - videoopplæring" og du vil kast "til den respektive opplæringen ... eller bruk søket øverst til høyre, skriv http server, så finner du alt relatert til det ... eller bruk filtrene til høyre på siden i blått ... klikk på pluss foran kategorien" web "eller" www " og du vil finne veiledningen ... hvor vanskelig det er å søke på dette nettstedet ... hvordan kom du hit?

 29. Adrian sa han

  Cristi lager en opplæring dedikert til dette emnet .. "HVORDAN SØKE PÅ VIDEOTUTORIAL.RO-STEDET" at folk "blir slått i hodet og kan ikke lese !!"

 30. florin sa han

  Jeg har en underskriftskampanje for deg som min radio jeg sette meg på min personlige hjemmeside ferdig med [Apache] et nettsted for incepatorii.Va be så mye at jeg vet veldig multe.Sunteti vet alle de hotteste tinetio så

 31. og gå hvis de bruker WAMP forum ikke XAMPP?

 32. Jeg har et spørsmål hvordan vet ikke hvem som helst med cunostintze informatikk Kan amanuntzite, jeg er interessert hvis du vet binentzeles serveren Apache har et web og gjorde en subdominiu Han så installert et script (en annen side) nettet, men når du gir en subdominiu vises på hovedsiden dominiului B viktigste.
  Så det som interesserer meg er hvor jeg kan schimp adresse eller directzionez WebUI En av subdominio å løse subdominio En kylling .Da adresse i nettleseren din for å WebUI ikke vises subdominioa B viktigste.

  IKKE Atiu hvis du intzeles men jeg prøvde å forklare intzeles,
  i konklusjonen spørsmålet er hvem som er tilsvarende i en web-adresse (hvilken mappe eller skript eller kontrollere Panell)

  ms

 33. Andrew sa han

  Du er den beste Cristi. Jeg liker denne ting med netul, men du kan gjøre en tutorial om programmering?

 34. gabozz sa han

  hyggelig arbeide hvis alt går ikke så få på youtube,
  direkte her ser jeg for første gang "å være sunn når vi tar oss av resten"
  :))

 35. Det fungerer sjelden fullskjerm ting.

 36. og hvis jeg går jeg ip dynamik?

 37. Adrian sa han

  @Mihay: Du logger deg på DynDNS opplæringen vi om det, skrive opp Søk høyre: DynDNS gi ebter og finne en tutorial !!! Vi tutorial DynDNS for dynamisk IP og statisk ip for!

 38. Elena Hlusneac sa han

  Hei! Jeg har lest veiledningen din veldig nøye, flere ganger. Alt går veldig bra til du klikker på locahost, når jeg får meldingen "Siden kan ikke bli funnet". Hjelp meg med noen råd fordi jeg ikke vet hvordan jeg skal ta tid!
  Takk for at du finnes, og jeg ønsker deg lykke til!

 39. Elena Hlusneac sa han

  Hallo! Jeg er veldig glad for å informere deg om at jeg klarte å installere "wamp-serveren" ved å gå trinnvis gjennom instruksjonene i opplæringen, men bare etter at jeg koblet fra messenger og skype! Takk skal du ha! Gratulerer med disse opplæringene, spesielt nyttige for interesserte! Med all respekt!

 40. Cipri sa han

  Hei

 41. unbray sa han

  hei! .. Jeg gjorde alt trinn for trinn, og når jeg gir "http: // localhost /", forteller det meg at siden ikke eksisterer på den tiden?

 42. Meget gode tutorials på apache, hvordan å lage en web-adresse, hvordan gjøre en server, hvordan å lage en nettside, database, mSQL, PHP, phpMyAdmin, FTP-server, http server, web-server.
  Alle som ønsker å lære om alle av dem finner du her på nettstedet, alt du trenger å gjøre som jeg sier og administratorer Sitel er søk, bruke som søkemotor, og du vil finne alt du er interessert.

  Fortsett med det gode arbeidet!
  La oss bare høre godt!
  GPA

 43. Se alle zii til opplæring, hvis jeg gjør mitt andre grad dvs. informatica.Multumesc til deg for den hjelpen du gir.
  Men fortsatt vet jeg ikke at en broblema til rezolv.Am som antivirus Kasperski at blokkert Mysql hvis du kan hjelpe meg i denne saken, for å låse opp?

 44. levi: Jeg ser på hver Zii dine tutorials, hvis jeg gjør mitt andre grad dvs. informatica.Multumesc til deg for den hjelpen du gir. Men fortsatt vet jeg ikke at en broblema til rezolv.Am som antivirus Kasperski at blokkert Mysql hvis du kan hjelpe meg i denne saken, for å låse opp?

  Hvorfor sette antivirusprogram som du ikke vet hvordan du bruker? Se at vi har en opplæring om kaspersky, skriv opp i ruten "søk på videotutorial.ro ..." Kaspersky går inn så finner du opplæringen! Det må legges til som unntak! Slutt å bruke sikkerhetsprogramvare eller suiter som du ikke vet hvordan du skal konfigurere! Forgjeves har du det beste antivirusprogrammet hvis du ikke vet hva du skal gjøre med det, hvordan du skal gjøre det og hvordan du konfigurerer det!

 45. Cristi
  Jeg har et problem :(
  Feil

  MySQL sier: Dokumentasjon
  # 1045 - Tilgang nektet for brukeren 'root' @ 'localhost' (ved hjelp av passord: NO)
  phpMyAdmin forsøkte å koble til MySQL-serveren, men det avviste tilkoblingen. Det bør kontrollere at config.inc.php er riktige.
  Hva gjør det meg til? ((

 46. hei cristi..mitt navn er remus ... Jeg installerte wampserver og et program for nettstedsproduksjon som heter web page maker. Jeg opprettet hele siden og når jeg gir den til å publisere på wamp server ser jeg ikke den hvite siden med alt jeg legger i "WWW.cum" ser jeg hjemmesiden til nettstedet direkte?

 47. hei .... Jeg vil gjerne vite hvordan jeg får den hvite siden med svart skrift til å forsvinne hver gang jeg åpner den tidligere lokale ... Jeg vil gjerne gå direkte inn på siden

 48. Jeg har et problem jeg gjorde det, og det fungerer ikke på IP-opplæringen, skriver lokale verten går bra, men hvis du setter ip fungerer ikke, det dynamisk ip router er et problem?

 49. Catalin sa han

  Jeg kjøpte et domene og hosting. Jeg kopierte Joomla i public_html, men vet ikke hvordan du installerer. Joomla administrere datamaskinkonfigurasjon med WampServer. Hva bør jeg gjøre? Så jeg kan gjøre nettstedet arbeidet

 50. Jeg hilser dere alle! Jeg er glad jeg ga deg, du er virkelig god til figurat.Va bokstavelig og gratulerer og ønsker deg fortsatt lykke til !!!

 51. Sal u POT å oppdatere og tutorials. PTR deg å gjøre, og en eller flere for nyere versjoner

 52. Hei,

  Jeg gratulerer deg for ditt initiativ til å sette tutorials på rumensk. Jeg er glad for at du finnes.
  lykke til….

 53. Adrian sa han

  Howdy!
  Jeg, og jeg trenger din hjelp! Jeg har en Sun Fire server v210 og ikke vet hvordan du installerer Windows på den. kan du gi meg mer informasjon om hvordan kan jeg sette det i drift? Takk.

 54. Cohn adrian sa han

  bravo 're bra, men kan sette bilder til kjenne verden, ikke bare stemmen. Cristii ??? , Adyy ???

  • AdrianGudus sa han

   Cohn adrian:
   bravo 're bra, men kan sette bilder til kjenne verden, ikke bare stemmen. Cristii ??? , Adyy ???

   Finn bilder av oss på den offisielle Google + -sider Videotutorial

   • iulian1976 sa han

    Hei Jeg beklager at dette innlegget ikke kan være her, men jeg har tålmodighet til å lete etter et must.

    Først og fremst vil jeg fortelle deg at du er de sterkeste brødrene bv og som sier at du ikke vet hvordan du skal snakke engelsk, la dem gå og snakke engelsk hvor de vil, det er det vi sitter igjen med, hva lærer du oss. Så ... med litt engelsk. som vi kjenner.

    Hva problemet har jeg?

    Jeg installerte WAMP oppsett etc..merge alt fra min pc til prornes lokale vert området og kommando og http://ip men når jeg gir noen andre kan gå inn for å få tilgang til området.

    Netul jeg ganske tynn, men det er på det trådløse, men jeg trekke fra mine curand.Situl rds er lite, men har bare 3 disse sidene og for å gjøre det svært bare vreaus filmer på nettet og laste ned og m-laget Web Builder 8 .
    V vennligst fortelle meg og meg hvis du kan hva virksomheten eller krystaller og andre administratorer hvis du kan for å gjøre et tutorila som problem fordi mange ønsker dette problemet.

    Tusen takk og respekt for alle og alle administratorene, vær så snill å gjøre en god jobb ... sjeldnere folk som deg

 55. Jeg installerte, men jeg vil ikke at det skal være hos localhost, men jeg vil gjøre dette med "www.xxxxx.org"?

 56. Salu og jeg ønsker et telefonnummer for kontaktinformasjon jeg trenger noe spesielt hvis du kan

 57. Jeg skulle ønske jeg hilse og et kontaktnummer for en bestemt informasjon

 58. alexandru sa han

  hvordan sletter jeg wamp-serveren fra datamaskinen min som en ja?

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.