Slik går du inn i yahoo messenger-nettverket med mobiltelefonen din - HD video tutorial

I denne opplæringen vil jeg vise hvordan vi kan koble til en datamaskin ved hjelp av Yahoo Messenger til oransje wap-tilkobling via en telefon som fungerer som et modem.

Vi må være aktivert datatjenesten på telefonen, 7 versjonen av Yahoo Messenger og lite oppmerksomhet for spor opplæringen nedenfor.

Samtidig kan vi koble telefonen direkte med messenger gjennom ulike måter, noen som vil bli beskrevet i veiledningen.

Hvis du er lidenskapelig om mobiltelefoner og ønsker å sette disse enhetene blir smartere på jobb, inviterer jeg deg til å se hele serien av video tutorials om mobiltelefoner som jeg har oppnådd det videotuorial.ro eller gi oss dine synspunkter på kommentarfeltet, vi venter med ditt forslag relatert til mobiltelefoner og mer.

Jeg ønsker deg hyggelig visning….

Lucian basilikum


Relaterte Guiderkommentarer

 1. Dragos sa han

  Hei, jeg har også et spørsmål: Jeg installerte Windows på nytt, og jeg kan ikke se videoopplæringen du anbefaler meg å gjøre .... Er det et problem med kodekpakken?

 2. Adrian sa han

  @Dragos: Installer flash-spilleren ... skriv i google flash-spilleren, last den ned, lukk alle nettlesere og installer den, så kan du se veiledningene. Flah player er en av de mest brukte plugins for alle nettlesere, og uten den kan du ikke se videoen på forskjellige nettsteder! Alle videofiler på nettstedene er i FLV = Flash Video-format. Suksess!

 3. LucianGL sa han

  Dragos - hvis du har et nytt vindu, installer K-Lite codec-pakken. Gå inn på denne lenken og installer den komplette K-Lite codec-pakken:
  http://www.free-codecs.com/download_soft.php?d=5075&s=775
  Også det er behov for en Flash Player og sier Adrian

 4. LucianGL sa han

  Kan jeg få en forespørsel, dvs. ikke sender du legge til messenger ID av opplæringsprogrammer som presenteres (dvs. videotutorial10 eller videotutorial20) fordi de ikke er mine messenger kontoer som går hver dag. Disse to kontoer bruker dem bare når de gjør en tutorial der du trenger en yahoo-konto.
  Hvis du har spørsmål om en misforståelse av hva vi presentert, kan du legge det her for deg raspunde.E sannsynlig å være problemet, og noen andre, og på denne måten vi kan hjelpe flere mennesker.
  Takk for forståelse

 5. ov1d1u sa han

  Det bør nevnes at shMessenger blir uttalt "Şmessenger"

 6. irinel sa han

  hei kan noen fortelle meg hvordan å lage en dvd med undertekster for alle mine dvd-spiller? Trial dani: Dani forvente aaaaaaaaaaa reaksjon var å ta en titt treba ffff good guys holde opp det gode arbeidet og mange tutorials like vakker som før

 7. irinel sa han

  Jeg prøvde å snakke Xilisoft DVD Creator men vi gjorde undertittel

 8. LucianGL sa han

  ov1d1u - velkommen til siden, hvis du er den jeg tror du er. Og hvis du er snill, spør forfatteren av shmessenger om han har noe å legge til i den fremtidige veiledningen om shmessenger

  irinel - dette emnet har blitt diskutert før

 9. Corleone sa han

  irinelSearch og du vil finne VSOConvertE superkul, gi disknavnet undertekstfarge og mye mer, bare vet å bruke xilisoft, det er LITTLE CHILD, hvis du lærer dette er du kul og du trenger ikke flere avklaringer (se at du kan sette 2 filmer på en DVD-plate, i DVD-format, eller avhengig av hvilken DVD-støtte du bruker, har den også et brennbilde ... ..

 10. Sooper tutorialul.Bv baietzi! : *

 11. LucianGL sa han

  Takk!

 12. Madalin sa han

  Jeg bruker et års hardt Sooper SH nettstedet og også super vanskelig tutorial

 13. irinel sa han

  takk Corleone Jeg vil at du skal prøve og det er bra at vi som en familie sammen og hjelpe hverandre å gjøre en god jobb
  Kristus og takk og alle team videotutorial

 14. Corleone sa han

  IrinelSa og fortelle meg om det fungerer for som trenger noe (noe) ikke nøl, Best regards admin, var jeg ganske opptatt natur jobben min! Lykke til i fremtiden!

 15. irinel sa han

  Corleone program er akkurat det jeg trengte takk Planer jeg så ut som du sa ja vi fant og fant ConvertXtoDVD tror det er den samme for funksjoner på stor takk mye

 16. unnskyld meg for å avvike fra emnet, men jeg har også et spørsmål ... hvordan endrer jeg ikonene til mappene i vinden med noen tatt for hånd fra nettet for at det bare skal tilpasse dem fra vinden ... takk på forhånd….

 17. Adrian sa han

  @pari: Akk hvor vanskelig det !!! Hvordan kom du til Tilpass, og du ikke har sett på knappen Bla gjennom? som er øverst til høyre i vinduet? Så gjør du følgende:
  Høyreklikk på filen 1
  Velg Egenskaper fra kontekstmenyen 2 den
  3 Velg fanen Tilpass i vinduet som åpner seg
  4 Klikk på Endre ikon ... nederst i vinduet
  5 I vinduet som åpnes har du Browse sus øverst til høyre
  6 Klikk på den og du blar gjennom Pc av november ikoner !!!

 18. LucianGL sa han

  Jeg klarte å komme i kontakt med eieren -fondatorul shMessenger søknad (takk Ov1d1u denne måten), diskuterte jeg noen aspekter av en videotutorial som ønsker å vie det helt denne aplicatii.sunt aspekter av fortid, nåtid og fremtid som er verdt lumea.va alt for at det vil være interessant og nyttig for alle

 19. Jeg prøvde å bla gjennom, men når jeg går til mappen der jeg har dem, velger jeg filene som skal vises der, og når jeg bruker den, forteller den meg "music folder.png inneholder ingen ikoner" selv om de er ikoner. Jeg vet hvordan jeg skal gjøre. Tusen takk

 20. Jeg har et spørsmål jeg kan hjelpe noen Adrian u eller krystaller, men bare for å vite: Hvordan sette spill på torrents PSP ønsker å vite fordi taicamiu tar å fratemiu en k penger på spill Originalen må gi mye jeg kan hjelpe noen please?
  vakker?

 21. Vennligst hjelp meg som noen sette spill på PSP 3000 torrents?
  Du kjenner kanskje noen ganske please?

 22. PNP76 sa han

  Gratulerer med opplæringen, jeg lærte noe ... takk

 23. Jeg vil gjerne spørre deg om noe, jeg så også en video hvordan noen data endret seg fra [regedit> i startkjøring] til f.eks startlu forsinkelse> meny shoulai de blir satt med visse data som en fin responstid . Jeg har endret noen data fra det, og det er bedre hvis du vil se det og u video du forlot nettstedet ["http://www.youtube.com/watch?v=y4wJrgJTxjA"] glem det og se hva det badet gjør der . og fortell meg om jeg har det bra [det er mange triks i windows]: P: P: P: P :: X: X: X: Jeg venter på et svar ms [du bør finne ut av videoen.]

 24. danezu sa han

  Interessant tutorial
  Ionut: fin film å vite at jeg har lært noe av det

 25. Ciprian sa han

  Jeg er overlykkelig for at vi har oppdaget kan du hvis det er mulig og hvor mange programmer for nokia med simbyan takk!
  Med hensyn Ciprian!

 26. @Ciprian:
  fordi han er med møbler Spør Luci.

 27. Daniel sa han

  @LucianGl:
  skinne om du kunne gjøre en tutorial på å endre programvaren på mobil (Nokia).

 28. Daniel sa han

  og en annen ting, nesten glemte SCz du har installert en maskin-grensesnitt eller hva? ft trakk meg din vakre grensesnitt.

 29. LucianGL sa han

  Kom med detaljer om hva du ønsker å se, synes foreløpig å ha problemer med lyd og vet ikke i hvilken grad den tiden, og jeg vil løse kvalitet.
  relatert programvare hva mener du? kaste en myk nyere programvare gjeninnsettelse med samme programvareversjon eller nedgradere?
  Men du gjøre enkelt med phoenix
  Daniel hvis du mener skrivebordsbildet, er det tatt fra vista

 30. Daniel sa han

  Gjenopprette en ny programvare

 31. LucianGL sa han

  Daniel - er laget gjennom nokia pc suite og programvareoppdaterer også fra nokia, datakabel, uten kort i telefonen, med sim og ladet batteri, muligens før du lagrer kontaktene dine og hva mer du har der

 32. laura sa han

  Hei! Jeg klarte ... Jeg kan ikke tro det ... Jeg hadde wap-tjenesten på telefonen lenge, men jeg visste ikke at den kunne brukes til noe sånt. Takk igjen.

 33. LucianGL sa han

  laura - hva har du gjort så langt med denne tjenesten aktivert?

 34. laura sa han

  Jeg ga litt ekstra penger til bjellene ... Dette skjedde for omtrent 3 år siden da jeg ikke hadde internett. (Child's mind ...)

 35. haosss sa han

  BV luciane TARE TUTORIAL ……. tineo tot asha …… ..

 36. haosss sa han

  er det noen som vet hvordan man kan øke statusen for messenger ……?
  ms forhånd

 37. Så folkens ta vare på rumensk post. =))

 38. Saki Dennis sa han

  Ii kule ting om Numa hente meg før jeg skriver på tlf kveld
  bv likevel for Tailer

 39. Silviu sa han

  Jeg tok yahoo messenger 7 nå har du til mai fak ???

 40. LucianGL sa han

  silviu - følg veiledningen, den er ganske enkel

 41. Silviu sa han

  Jeg kan gi mann: ((kn gi meg ?? hjelp plzzz svar her

 42. Silviu sa han

  (Ingen hjelper meg

 43. xxxxx sa han

  sal, Lucian kan ikke se opplæringen dessverre (er tilkoblet via mobiltelefon) tror du at du kunne gi meg litt råd om sammenhengen? (Presuspun at etter installere yahoo 7, går vi til tilkoblingsinnstillingene, og sette ip http prxi fra oransje port 8799 ikke?)

 44. LucianGL sa han

  xxxxx - nøyaktig

 45. Silviu sa han

  Jeg installerte mes.ul 7 jeg satt ip.ul og port, men fortsatt jeg ikke går i dag videre instruksjoner

 46. Silviu sa han

  Lucian ajutama mann som jeg kan

 47. xxxxx sa han

  Lucian Jeg la merke til at han kobler til (i det minste det jeg føler) oppdateringsfasen vises for meg og han dør og kobler seg på nytt (jeg prøvde nok en gang, jeg har alle rotene fra 3.0 til 9 og noe er galt sier jeg) == > silviu akkurat lucian prøver å gi en hjelpende hånd i det minste har jeg ingen steder å koble til for å søke det er allerede en stressende jobb

 48. xxxxx sa han

  beklager dobbeltinnlegget, jeg fant ut hva som mislyktes på HttpSendRequest, start på nytt. Feilkoden er 12002 ==> Jeg mener brannmur, men herfra holdt jeg meg virkelig for øyeblikket jeg kjører så xp sp3 brannmur av, nod32 nær og jeg ser at det gir meg denne feilen i loggen hvor kan den komme fra?

 49. Silviu sa han

  n bror bad kan Nic :(
  j n nim hjelpe meg :(

 50. @Silviu: Vennligst sette og ni hyggelige mot oss hvis vi noen ganger tildele en time en tutorial, og jeg tror du kan tildele deg noen ekstra sekunder til å skrive vakkert.
  Og så går rotet, men vi er ikke her for å rote, kan din kommentar leses av andre besøkende som ikke forstår noe, vil konklusjonen være en ubrukelig kommentar.
  Før skolen ble sagt å skade pennen skriver så skjer i dag med messenger.
  Kom som du ikke spør for mye, med mindre du ønsker å gjøre det for oss, gjør det for deg!

 51. Silviu sa han

  Cristi ok

  • Når jeg kobler meg fra PCen hvordan Yahoo wap fungerer .. Når jeg kommer på telefonen bruker jeg WIFI ... JEG KOMMER TIL YAHOO WAP-SIDEN MEN NÅR jeg skriver inn SAMME ID OG PASSORD, DET SIER MEG AT DET ER PROBLEMER OG AT DET IKKE KAN KOBLE MEG. Hva å gjøre?

 52. marius sa han

  ajutatima og meg vær så snill, jeg har ikke tenkt å plassere k adresse yahoo! hva kan jeg gjøre? pls

 53. marius sa han

  De er koblet til mobiltelefonen og unnlate å få rotet !! kan du hjelpe meg!

 54. prefences messenger versjon er nødvendig?

 55. Cristi velkommen
  CMF?
  qm er du?
  ikke jeg rotet til å snakke med deg
  [e-postbeskyttet]
  eller hvis du ikke har satt id vi kan snakke

 56. Tilkoblingen opprettes ved hjelp av telefonen som et trådløst modem>?

  Enten filmen har ingen lyd eller ikke går til meg

 57. Salut! Gratulerer for meget god tutorial! Luciane fortsatt noe jeg liker grensesnitt der du kan laste ned? Jeg mener ikke det med stil tema bilde. Det ligner veldig vakker vista aero. Hvis jeg kan si hvor dowload takk!

 58. Cristi bv for hva du gjør

 59. anonimu` sa han

  Nush ..men hvis pls lage en tutorial om Nokia PC Suite

 60. Papp Romulus sa han

  Hei! Hvis noen kan hjelpe meg og meg at damene beklager jeg ami sliter talent! Jeg ønsker å koble til nettet tlf nokia navigator6110 via bluetooth til din laptop! Hvis jeg kan hjelpe noen med innstillinger som jeg kaller t kål Hulk! En tutorial for å glatte ville være super! merci!

 61. Papp Romulus sa han

  og en e-post kan være hvem som helst, og vil tåle meg takk og Gud velsigne deg!

 62. Sall Jeg gjorde som du sa, men kan ikke gå inn i rotet og jeg lastet ned og gjort Mesu ala 7 innstillinger for å gi det hele går. rasp vente.

 63. overlevende sa han

  Jeg har en LG GT S MED WI-FI 505 SHI KAN HVIS DU VIL STYU Flos Wirless telefonen som et modem

 64. overlevende sa han

  Jeg har en lg gt 505 en shi shi jeg ham at jeg ønsker å være wi styu hvis du kan bruke som et modem wirles som jeg kobler til en ruter

 65. LucianGL sa han

  bare skriv nettverk eller chat yahoo mail http://m.yahoo.com direkte i nettleseren

 66. Julian sa han

  Jeg vil vite meg selv hvorfor jeg ikke kan koble til messenger på telefonen, jeg endret passordet på datamaskinen, og jeg kunne ikke komme på telefonen i stedet for datamaskinen kan komme med samme ID og passord, send din send e-post adresse:[e-postbeskyttet]takk

  • AdrianGudus sa han

   JulianJeg ønsker å vite meg selv hvorfor jeg ikke kan koble til messenger på telefonen, jeg endret passordet til datamaskinen, og jeg kunne ikke komme på telefonen i stedet for datamaskinen kan komme med samme ID og passord, kan du sende ditt send e-post adresse:[e-postbeskyttet]takk  

   Tøm nettleserens cache telefon, ren historie.

 67. Jeg har det samme problemet som Adrian Gudus. Jeg ryddet opp i historien, og den passer fortsatt ikke til meg. forteller meg at det er noe problem siden forrige innlogging ... 😐 hjelp!

 68. iasmina sa han

  det er hyggelig, men jeg ser ikke så

 69. Jeg forstod ikke noe

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.