Hvordan brenne CDer og DVDer uten nero-free video tutorial

Hvordan brenne CDer og DVDer for gratis uten nero, som er en svært dyr programvare, og at romerne ikke tror de kan ha råd til.

I denne videoen opplæringen ser vi hvordan du laster ned skrive det og hvordan du installerer ImgBurn, et gratis brenneprogram som er svært enkel å bruke.

ImgBurn grensesnitt er veldig intuitivt, men har også innstillinger for mer avanserte brukere som ønsker å tilpasse sin søknad.

Vi vil vurdere egenskapene til denne programvaren og vi raskt gjennom grensesnittet er utrolig intuitivt.

Skrive kvaliteten er veldig god kvalitet, veldig dyrt rival programvare.

Vi inviterer deg til å se denne videoen opplæringen for å overbevise de som er nevnt ovenfor.

Cristian Cismaru

ATTENTION

For enkelhets skyld denne opplæringen videoen er rumensk og kan bli sett fullskjerm (Fullskjerm)


Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte Guiderkommentarer

 1. Jeg brente bildet med ImgBurn som du sa, og ikke åpne spillet går jeg bare se et bilde ikon og noen MDF filer

 2. Jeg vet ikke hva i helvete ikke går

 3. Hva slags spill du fikk til PC eller konsoll.
  I andre nyheter, kan spillet brenne ham, men da det er vanskeligere å knekke lagre den hvis du ønsker å spille av platen.
  Er du sikker på at det var en iso image til PC?

 4. Ellers opphold i forretnings spill:
  Det er ingenting for ham brenne til disk!
  Det er best å installere det på en annen partisjon!
  Min kollega Boby laget en video tutorial om det!

 5. Cristy sal fff're bra, jeg prøvde en tutorial av deg med Win XP virtuell tilkobling til installasjonen kan du gi meg din id pls ???: D: D

 6. Min id er balu_tene men vet ikke om jeg finner i rotet, fordi tutorials Initial spise ganske lang tid.
  Hvis du har noe problem å sette den på kommentarfeltet og vi skal prøve å løse det.

 7. ok jeg forstår, men bare gå med dette programmet eller CD og DVD

 8. Gå og brent CD og DVD-er så enkel og rask.
  Og jeg håper dere ser som kan gjøre jobben uten NERO.

 9. bobbytza sa han

  spunetimi og meg hvordan å brenne en ISO 6 eller 7 noen gigs til DVD
  Dak spunetimi ikke så hvordan det brenne iso 6 7 eller to konserter på dvd
  PS: Jeg vil brenne med nero
  venter på svar
  vær så snill

 10. Hei jeg har et spørsmål. Hvordan kan jeg brenne en DVD image som har mer enn 4,7 Giga.De eksempel har jeg et spill som har et bilde av 7 Giga noe ... Jeg holdt på jakt etter svar, men vi fant ingen solutie.va takk ...

 11. Har du en to løsninger, fra hva jeg vet.
  1. Brenn bildet til en DVD dual layer
  2. Hvor mange deler gjør bryte bildet med Winrar

 12. HELLO !! Hvordan kan jeg få en MULTISESION program med Nero Burning ROM?

 13. Jeg tror noen nero kan multisession, men jeg tror vi bør kanskje plater du bruker.
  Hvis jeg tar feil må du korrigere meg fordi jeg aldri trukket en disk i multisession-modus.
  Og det er noe, jeg presentert en tutorial suite nero men jeg insisterte på Nero Burning ROM, som er et eget program, men som også har vært en del av Nero Essentials suite.
  Jeg håper vi gjør hvor snart en rekke opplæringsvideoer om nero express og om Nero Burning ROM.

 14. Jeg forsto ikke raspunsul.Dca ønsker å skyte en film på DVD nå og senere en annen cumpoti med IMG, med mindre du flere økter? At jeg inteles.MULTAM !!!

 15. Jeg tror bildene "iso, EFE, etc. daa" en kan brenne multisession plater som allerede Lae, men Cund virtuelle og brenne dem nøyaktig hvordan du kopierer en CD eller DVD.
  Med mindre du 100 mega brent nå, og jeg har fortsatt 100 i morgen og ønsker å brenne dem på ulike tidspunkter kan gjøre en multisession disk.
  Men du må + RW-plater RW- su, enten CDer eller DVDer.

 16. Hvilken programvare nedlastinger og filmtekster? D

 17. Jeg har et problem ... ..de 2 dager min CD-ROM ikke lenger lese alle CD ............ [det hva du skal gjøre ??] skynde å angre enhet MNU og CVA Strik ..! ????? ajutatzy meg pls

 18. Adrian sa han

  Alex tror du vil få et annet svar? når du fikk i rask kommentarer !!! "Jeg lurer på hvordan kommer du gjør hvis jeg ba deg ut PC audio jack? en pose tilbake? Og man må vite hva du gjør! CD-ROM er ødelagt og må endre det! "

 19. Hva kan du ødelegge cd rom mai hvis det allerede brutt?
  Gjør det i stykker og se hva som skjer, og hvis du ikke går du få deg en annen som ikke er kostbar del 80-90 ron.

 20. Sergiu sa han

  OK..HAI for å være nøyaktig ..
  FRATILOR..SE TOT kan brenne en film med undertekster på en CD? DA ..DACA ..CUM OG HVA PROGRAM? ..

 21. Vasile sa han

  Baeta Hei 're den beste, lenge søkt et nettsted der du kan lære meg hvordan du skal bruke calcuratotu grunn av deg jeg har lært mye, og jeg ønsker å takke de FOARTE.FOARTE MULT.Sa Gud, vil hjelpe til å få helse og gjøre mange videotutorale.Va ønsker et godt år, og alt vil doriti.VALY av Iasi.

 22. Unnskyld meg, jeg ønsker å gjøre en uttalelse: grensesnitt = RECOVERY RECOVERY ikke skrive, men DISCOVERY = DESCOPERA.Pe program nettside sier: Discovery - Sett stasjonen / media på prøve! Brukes i kombinasjon med DVDInfoPro, du-kan sjekke kvaliteten på brannskader stasjonen produserer.
  Jeg er glad jeg oppdaget!

 23. Jeg har nylig byttet ut CD-ROM-stasjonen på en DVD-ROM ASUS DRW-2014 51.De da jeg ikke lenger åpne lyd-CD for å sette dem, for eksempel hard.Pot lytte i stedet BS CD-spiller eller WMP men som sagt, kan ikke laste ned pa hard.Pe symbolet viser AUDIO CD [F;} men FREESIZE "en" biter og total størrelse "0" biti.Please ...! MP-3 URLer ser ..

 24. @Freddy: Du må ripuesti at CD !!! Adik konvertere dem til mp3 !!! WMP og du legger i det å barnas PC ved hjelp av WMP !! hvis du bare åpner CD og deres barn er vanskelige å kopiere lim vil ikke gå (for å kopiere, men med størrelsen 0 kb) ... ripuestele med nero eller WMP ... Jeg vet ikke nøyaktig hvor muligheten til WMP for ikke ham kan bruke fot lang ... jeg har for ikke lenge siden ripuit Audio cD (spor) ... hvis du mislykkes du la reagerte med besluttsomhet og fortelle deg nøyaktig hva du skal gjøre !!! Og du setter inn CD i WMP CopyCD klikket et alternativ, huke av sangene du vil kopiere til PC-en din og klikk deretter på kopien ... forventer å kopiere PC, vil du kopiere dem en etter una..pt at alle når du og din ripueste ... hvis jeg fortalte deg ikke bruke nero eller noen softulet som konverterer lydfiler!

 25. @ ADI..ms gamle, er det logisk at spui.NU jeg tenkte på det fordi den gamle CDROM det var ikke noe problem, kopierer vi kopi paste..Ma ta tak i treaaba for å se om det kommer ut .. ms igjen ..

 26. @ ADI.iti multzumesc .Merge jobb igjen, ripuieste dem på WMP og bytte dem automatisk i Mine dokumenter, MY Music..Nu jeg også bruke dette alternativet, bare jeg skremte meg at ASUS ikke går bra .. har du ... !!! PS.dureaza livet for mye, men det er ..

 27. @Freddy: Og jeg takker deg for dine gode ord, og kommer tilbake snart på videotutorial.ro ... Jeg er ikke gammel, jeg bare 23 år: D ... Nero ripuieste mye raskere, og det er annen programvare som gjør det mye raskere ... prøve AIMP gratis russisk spiller, men med flere språk ... du ha din meny på rumensk, engelsk ... etc..are selv kinesisk, og denne programvaren som er kjempebra etter min mening har en lyd-omformer, og redaktør av koder, og en lydopptaker ... bare inn i google og du vil finne AIMP og tutorials på ulike blogger og offisielle nettsted der du kan laste den ned !!!

 28. med ImgBurn kan kopiere og filmer?
  fordi jeg ikke tillater å velge hvilken som helst film

 29. @dan: selv sa i opplæringen hvordan å brenne filmer ... glemt alt hode eller hale ... skal fortelle deg hvordan du gjør !!! av som ble gjort tutorial ... glemt hodet hale uten å rulle ... gi skrive filer / mapper på disk ... og sette filmu og teksting bare ... sette dem uten Folder bare filmu og teksting, se på alle de tutorial for å forstå, for å si hvordan er det !!!

 30. Marius sa han

  SALUT.Am å være så mulig scurt.pt tålmodighet for ikke å sette andre på incercare.Sunt en av nybegynner i å bruke datamaskin (ikke snakk om programmer!). I "krasjet" flere ganger datamaskin og jeg er skamfull over all sin tur til venner (selv om jeg har betalt) ajute.De meg at varog gi meg noen råd: hvilke programmer du bruker og hvordan du bruker dem for å gjøre en CD eller mer, med backup nettadresser for alt jeg i Calc.la tid .og en annen ting:?. kan sikkerhetskopiere og Windows XP (? direkte fra C-partisjonen -Pt jeg har ingen CD-installasjon fra ham) PS = jeg prøvde å gjøre som Jesus sa i opplæringen "ImgBurn", men vi gjorde ikke på noen måte å desrcac at programmet uansett hvor jeg så! .Jeg prøvde alt jeg forstått, men O (noe) .Vi involvere DATI- meg noen råd eller en hjelpende hånd! .Multumesc forventet.

 31. Marius sa han

  P.S2-pt som ønsker å hjelpe meg: Yahoo adresse:[Email protected] ; Eller Gmail: mariuspetcu01; nerabdare.MULT se SUKSESS PÅ ALT DU FORSLAG.

 32. Dragos sa han

  Hei! Jeg vil og jeg vet hvordan jeg kan brenne (CD, DVD) med DVD ROM!

 33. viorelpicu sa han

  @DragosKan ikke brenne dvd-rw dvd-rom.Iti behov for asta.Primul vet bare lese CD og DVD, mens den andre vet hvordan å lese og skrive og (brenne) CD- og har kurs og dvd.Iti en brennende program som den i denne opplæringen eller annen form nero, CDBurnerXP, etc.

 34. r3d_d0g sa han

  Sallu! Jeg nero 7 og vet ikke hvordan jeg kan gjøre meg en DVD til VIDEO_TS jeg incalulator fisierelea dette, men kan ikke finne alternativ til Nero vet jeg må få i min nero en VIDEO_TS mappe og samme punkt du må bag på datamaskinen du kan hjelpe meg please?

 35. Adrian sa han

  @r3d_d0g: For å gjøre denne type CD du trenger en viss versjon av Nero som ikke har noen versjon av Nero !! skrive opp å søke dette: "Hvordan lage en DVD video fra ulike videofiler med Nero" trykk enter og se på opplæringen, det vil avklare !!!

 36. Jeg lastet ned ISO image 7 vinduer som området fra Microsoft og mitt spørsmål er om så brennes direkte til DVD-bilde (med ImgBurn -> skriv bildefil til disk) for å installere direkte fra el.Am allerede gjort det og ikke bedre.Hvis vet om det dvd bag nå jeg starter direkte eller må gå inn i bios? eller måtte angre bilde? .. og fortsatt cv..cu programmer som fungerer som WinRAR sette alt på DVD med ImgBurn

 37. florinJeg har lastet ned ISO image 7 vinduer som området fra Microsoft og mitt spørsmål er om så bli brent direkte til DVD-bilde (med ImgBurn -> skriv bildefil til disk) for å installere direkte fra el.Am allerede gjort det, og jeg vet ikke om bedre.Hvis bag dvd nå jeg starter direkte eller må gå inn i BIOS? eller måtte angre bilde? .. og fortsatt cv..cu programmer som fungerer som WinRAR sette alt på DVD med ImgBurn

  En brenne på DVD som det er, må ikke angre noe! Men må sette BIOS til boot fra CD, han også forklart hvordan å gjøre det starte opp fra CD Noen PCer er satt til å starte opp først fra CD / DVD andre ikke slik at du kan sjekke, stick DVD inn i stasjonen, starter du og hvis det viser "Trykk en tast for å starte opp fra CD ..." betyr at du må sette BIOS til å starte opp først fra CD hvis du ser at meldingen "Trykk en tast for å starte fra CD ... "trykk raskt på en tast og vil starte opp i praksis vil starte veiviseren for å installere Windows, hvis det meldingen ikke vises når du starter, du holder nede Del-tasten for å gå inn i BIOS gå med opp og ned pilene på Advanced BIOS Features eller Avansert BIOS Setup du skriver inn og gå på 1st enhet eller 1 første enheten og velg CD-ROM, trykk nøkkelen F10 til deg og alle på en gang for å lagre disse innstillingene, trykker du på "y" og skriv, PC vil starte på nytt, og du vil være boot fra CD, og ​​du vil ha den meldingen jeg "Trykk en tast for å starte opp fra CD ..." noen PCer har en rask oppstartsmeny, som du får tilgang ved å trykke F12 samme prosedyre, starter du holder nede F12 og vil gå inn i oppstartsmenyen der velge pilene på hva du ønsker å starte opp, selvfølgelig du velger CD-ROM du skriver, vil han starte på nytt og du kan starte fra cd!

 38. florin:
  Jeg lastet ned ISO image 7 vinduer som området fra Microsoft og mitt spørsmål er om så brennes direkte til DVD-bilde (med ImgBurn -> skriv bildefil til disk) for å installere direkte fra el.Am allerede gjort det og ikke bedre.Hvis vet om det dvd bag nå jeg starter direkte eller må gå inn i bios? eller måtte angre bilde? .. og fortsatt cv..cu programmer som fungerer som WinRAR sette alt på DVD med ImgBurn

  Hei Florin.Da at bildet må være "brent" på en CD eller DVD (heller tenke på en DVD) .Iar å installere Windows fra DVD (eller CD) som du gjorde da må du gå inn i BIOS, vanligvis ved å trykke "DEL" eller "F2" (hvis kortet er Asrock), og gå til "boot Device Priority" (eller som jeg så) .Na om det kommer inn vil du se compenentelor ordre fra der du kan "starte" .Hvis deg, slik at du kan installere Windows må sette datamaskinen å starte fra den optiske stasjonen (CDROM) .Hvis bildet av "brent "er funksjonelle og monteringssett er full (ikke har manglende filer for å gi deg alle typer feil under installasjon), så vil du være i stand til å starte fra den optiske stasjonen uten probleme.Daca av viktige data HDD anbefaler at du tenke to ganger før du installerer Windows, for ikke å gjøre noe dumt.

 39. :) Tusen takk sir.

 40. Vennligst hyggelig mot meg vite hvordan jeg kan lage en DVD-videofiler neroburningrom to andre skudd på mini DVDer. Jeg har lagt den første mini DVD VIDEO_TS mappe, men når jeg vil også legge til andre miniDVD forteller meg det når de [som betyr det samme navn], men de kan ikke legge til noe nytt navn fordi hvis du ikke lenger kjenner igjen. Så hva gjør man? Takk vakker. Jeg ser frem til svaret.

 41. nico:
  Vennligst hyggelig mot meg vite hvordan jeg kan lage en DVD-videofiler neroburningrom to andre skudd på mini DVDer. Jeg har lagt den første mini DVD VIDEO_TS mappe, men når jeg vil også legge til andre miniDVD forteller meg det når de [som betyr det samme navn], men de kan ikke legge til noe nytt navn fordi hvis du ikke lenger kjenner igjen. Så hva gjør man? Takk vakker. Jeg ser frem til svaret.

  Salut.Din Jeg forstår at de ønsker å sette deg på en DVD "store" (normal) to "mini-DVD" .Når du på hver av de to "mini-DVD" s er en mappe som heter VIDEO_TS. hva de skal gjøre hvis de to min-DVDer av dine data med navn identice.O løsning ville være å kopiere innholdet i de to "mini-DVD" områder på en partisjon av calculator.Inainte å kopiere maskinen gjøre en mappe med navnet "DVD" .I mappen "dvd" gjør en mappe "Dvd1" der barna innhold på en mini-DVD, så kan du lage en mappe "Dvd2" kopien annet innhold mini-dvd.Nu du kan endre navnet på en fil hvis det er på en dvd.Dupa at du har lastet ned kan du "sjonglere" med filnavn, fordi når du setter dem i en haug på DVD 4 8 Gb Gb eller ikke -Jeg gi feil fordi du har lastet ned to filer med navn identice.In pluss hvis du har kopiert til datamaskinen du har fordelen av å ha dem lagret ja menter på de to mini-DVDer din hvis den blir skadet.

 42. Takk frumos.asa kommer til å gjøre. men jeg allerede har kopiert dem i to separate mapper på skrivebordet, men når jeg vil sette inn video i DVD VIDEO_TS nere ikke lenger gjenkjenner meg på nytt navn. det er IFO-filer, VOB og bup.ce å gjøre det departe.scuze for uvitenhet og nok en gang takk.

 43. En eller flere filer kunne ikke legges til samlingen.

  Kan ikke ligge GMT filer i VIDEO_TS katalogen på DVD-Video kompilering. Kun kompatibel DVD-Video-filer
  VIDEO_TS.IFO,
  VIDEO_TS.VOB,
  VIDEO_TS.BUP,
  VTS_nn_0.IFO,
  VTS_nn_0.VOB,
  og VTS_nn_0.BUP
  VTS_nn_m.VOB
  Kan legges til VIDEO_TS mappe. Vennligst legg filer fra det ferdige DVD-Video tittel eller bruke programvare som Nero Vision redigering år for å lage DVD-Video-filer fra standard videofiler som * .avi og * .mpg.

  D: \ kopi \ DVD \ dvd 1 \ a.BUP

  D: \ kopiere \ DVD \ dvd 1 \ d.VOB

  D: \ kopiere \ DVD \ dvd 1 \ f.BUP

  D: \ kopiere \ DVD \ dvd 1 \ g.IFO

  D: \ kopi \ DVD \ dvd 1 \ h.VOB

  D: \ kopiere \ DVD \ dvd 1 \ j.VOB

  D: \ kopiere \ DVD \ dvd 1 \ s.IFO
  Slike ting skjer når jeg ønsker å sette inn video ts filer redenumite.nu vet i utgangspunktet hva du fac.daca kan du hjelpe meg være veldig takknemlig ess .multumesc mer.

 44. nico:
  En eller flere filer kunne ikke legges til samlingen.
  Kan ikke ligge GMT filer i VIDEO_TS katalogen på DVD-Video kompilering. Kun kompatibel DVD-Video-filer
  VIDEO_TS.IFO,
  VIDEO_TS.VOB,
  VIDEO_TS.BUP,
  VTS_nn_0.IFO,
  VTS_nn_0.VOB,
  og VTS_nn_0.BUP
  VTS_nn_m.VOB
  Kan legges til VIDEO_TS mappe. Vennligst legg filer fra det ferdige DVD-Video tittel eller bruke programvare som Nero Vision redigering år for å lage DVD-Video-filer fra standard videofiler som * .avi og * .mpg.
  D: \ kopi \ DVD \ dvd 1 \ a.BUP
  D: \ kopiere \ DVD \ dvd 1 \ d.VOB
  D: \ kopiere \ DVD \ dvd 1 \ f.BUP
  D: \ kopiere \ DVD \ dvd 1 \ g.IFO
  D: \ kopi \ DVD \ dvd 1 \ h.VOB
  D: \ kopiere \ DVD \ dvd 1 \ j.VOB
  D: \ kopiere \ DVD \ dvd 1 \ s.IFO
  Slike ting skjer når jeg ønsker å sette inn video ts filer redenumite.nu vet i utgangspunktet hva du fac.daca kan du hjelpe meg være veldig takknemlig ess .multumesc mer.

  Salut.Pai ser ut som det er enkelt å skrive med Nero Burning Rom når en enklere løsning er å bruke "Nero Express" der og leke med "skrive på platen" for å skrive DVD urile.Iar hvis noen så hvis du ikke kan håndtere en annen løsning ville være å skrive disse DVDer av empirisk metode "copy-paste" chicken .Adica tom DVD-RW og kopiere ham hva doresti.Daca du ikke ville følge opplæringen laget av Cristi jeg tror du bli møtt probleme.Si som skaper nero programvare har tutorials på deres hjemmeside, kan du se og det hvis du ikke forstår tutorial Cristian.

 45. Gabriel sa han

  Synd det sier ingenting om den rumenske språkinnstillingen, installerte jeg langueges pakke mappen Program Files / ImgBurn, men etter å ha startet programmet ImgBurn (Setas rumensk, slik han så det), ingenting skjedde .jeg merke til at det det aply knappen og Ok ... ikke gal, har du klart å sette den rumenske språk ???

 46. en veldig god og interessant tutorial, men jeg forstod ikke en lucru.Dupa du har brent en cd med musikk cd eksempel som kan koble seg på et hjemmekinoanlegg mp3? Datimi et svar please.

 47. BA hvis du ønsker å slutte å bruke iso image nero Lauti f.eks kopiere den dvd eller cd og skriv Dait duapaia pasta og skrive filer på cd thi hvorfor det er så vanskelig

 48. er CHEAR cem jeg hadde finca jeg meg windows vista ultimate, sette meg vista for å se hvordan det går og går bra, de er sterke bultumit, men jeg har et problem nero ikke er kompatibel, og ingen andre programmer for å brenne CD / DVD og de er ikke kompatible
  , Ear Jeg vet ikke hva du skal ta med til dette programmet kan være kompatibel og vil arbeide

 49. Jeg har et godt spørsmål dc bag jeg lage musikk på en CD som vi prøvde, og vi fikk ikke veldig langt som den ikke vet ImgBurn program

 50. Sabina: Jeg har et godt spørsmål dc bag jeg lage musikk på en CD som vi prøvde, og vi fikk ikke veldig langt som den ikke vet ImgBurn program

  Det jeg foreslår at du ønsker å bruke eller Nero (som vi tutorial, skrive opp i boksen "søk på videotutorial.ro ..." Høyre: nero, skriv deg og du vil finne den opplæringen) og velg Audio CD eller CDBurnerXP om at som vi tutorial du kan se ved å klikke HER. Velg Audio CD i Nero bare hvis du vil brenne en CD-spor (jeg skal passe bare 12-13 sanger, avhengig av størrelse). Hvis du ønsker å brenne en CD med mp3 nettsteder og å passe mer (om 140 sanger) må velge i Nero eller annen programvare funksjon "Data CD" i ImgBurn til å brenne mp3 områder på en CD må velg "Skriv filer / mapper til plate". Hvis du ønsker å lyd-CDer (CD-spor som passer bare 12-13 sanger) tror ikke du kan bruke ImgBurn for det, jeg vet ikke om du kan lage CD Audio ... men CD Audio jeg sa over hva du kan gjøre: CDBurnerXP eller Nero.

 51. Sabina: Jeg har et godt spørsmål dc bag jeg lage musikk på en CD som vi prøvde, og vi fikk ikke veldig langt som den ikke vet ImgBurn program

  kjære Sabina !!! Først lese nøye det som står i Adrian og hvis du vil brenne mp3-Iuri en DVD eller CD følger da disse videotutoriale først opprettet Guttelaget fra https://www.videotutorial.ro .De Har du klargjøre hva det handler om de inscriptionatul DVDer eller CDer. klikk her ...klikk her .
  Etter at du har sett tutorials kan du gi en Klikk her å se og jeg opprettet en annen demo for å komme deg ut litt tåke.
  Lykke til og tålmodighet !!!

 52. Jeg har et problem fordi jeg har en Counter Strike server og jeg 1.6 dynamisk ip, hva du skal gjøre, fordi ingen angi posisjon koble til serveren vet ikke hvorfor ... kan du hjelpe meg ..Cristi Zimi du må gjøre?

 53. Jeg har en misforståelse hvis en DVD av 4.7 1 gb gb sette en myk eller et bilde som viser meg som er full og kan ikke sette noe på dvd, bruker ImgBurn. tanker

  • AEAJeg har en misforståelse hvis en DVD av 4.7 1 gb gb sette en myk eller et bilde som viser meg som er full og kan ikke sette noe på dvd, bruker ImgBurn. tanker

   Det er vanlig å se ut, alles asa.Arata som er full bare hvis du høyreklikker på CD-ROM-stasjonen i Min datamaskin og deretter egenskaper, men brenner programvare vil du se den tomme plass igjen, som om når du brent sist gang du valgte ham "multi økten". Så du kan brenne igjen på at DVD i tilfelle du ikke har "fylt" når du brenner den første gangen han har et sted en boks som sier "alow mange økten disk" eller "alow fil som skal legges senere" eller "alow flere rekord "jeg må tick, å la DVD" åpne "kan du legge til en annen dato i tilfelle noe ikke er full ...

 54. Jeg fant på forhånd 5 problemer kan merkes med at ... men vi har oversatt:

  tillate mer enn 8 katalognivåer
  tillate mer enn 255 characteres i bane
  Uten utvidelser tillate mer
  tillate filer som overskrider størrelsesgrensen
  ikke legg '; 1 versjonsnummeret til filer

  Så automatisk den lukkes det, ville det være normalt for meg å forlate ham åpent, brøt jeg dvd 4 på grunn av dette ...

  • AEA: Jeg fant på forhånd 5 problemer kan merkes med at ... men vi har oversatt:
   tillate mer enn 8 katalognivåer
   tillate mer enn 255 characteres i bane
   Uten utvidelser tillate mer
   tillate filer som overskrider størrelsesgrensen
   ikke legg '; 1 versjonsnummeret til automatisk filesDeci du lukker det, det ville være normalt for meg å forlate ham åpent, brøt jeg dvd 4 på grunn av dette ...

   Du bruker for brenning og Nero eller Burnaware eller CDBurnerXP (om Nero og CDBurnerXP vi tutorials) jeg ikke brenner med ImgBurn CD / DVD ISO etter barn enn andre CDer ikke bruker det for brenning

 55. - Sin ImgBurn har et vennlig grensesnitt og enkel og nær dvd uten å spørre deg ...

 56. cristian sa han

  hei jeg har et problem. Jeg prøvde å skrive noen sanger, og jeg vet ikke brenne ut img .imi 100% belastning buffer og ellers ingenting teller medgått tid incontonuu nettopp kommet, og en time takket

  • cristian: Hei jeg har et problem. Jeg prøvde å skrive noen sanger, og jeg vet ikke brenne ut img .imi 100% belastning buffer og ellers ingenting teller medgått tid incontonuu nettopp kommet, og en time takket

   Bruk CDBurnerXP eller Nero, tutorial vi om både Software. Skriv opp i boksen "søk på videotutorial.ro ..." fra øverst til høyre: CDBurnerXP eller Nero, skriv deg og du vil finne den opplæringen, men jeg anbefaler at du ser det på en av CDBurnerXP er et gratis programvare for å brenne CDer.

 57. med img brenne hvis jeg ønsker å lage en CD med den respektive muzika cd og en dvd lyttet til å gå eller kombinere?
  Hvilket alternativ bør jeg velge?

 58. neomorphy sa han

  ImgBurn på Windows 7 reise?

  • neomorphy: ImgBurn gå og Windows 7?

   Du virkelig trenger å spørre det? Du mus, tastatur, drive, overvåke? folosestele !!! installerer og se om det fungerer eller ikke, avinstallere den hvis du ikke går og det er det, ikke bite, og ikke drepe noen hvis du prøver!

   Jeg sier går, du ser er som jeg sier?

 59. Jeg ganske messed up eller nøkler kan ikke sentralt spørsmål, dash, dash og mange altele.tastez og / .Hva andre kan gjøre det for meg +

 60. Det er et program f god og veldig "enkel" .Sinteti god og takke oss for W7 ajutati.Ce større programmer er? Hvis alt vi har W7 (de sier det er et godt program) kan vi fortsatt finne programmer for å jobbe med dette programmet. Hjertelig takk og gå så ... .SORIN av BV

 61. skuffer sa han

  Jeg forlot og 1x og gikk veldig bra og jeg setter DVD

 62. LUFTHANSA sa han

  Salut!
  Gutta fra du mann alle lære og lære! Nyttig ting, sier jeg. Jeg finner det interessant triks med ImgBurn, særlig fordi nå kan jeg ikke brenne DVDer noen laptop eller PC. Ulempen er at jeg ikke har plass på harddisken der eller der. HDD er full HD-filmer og jeg synd å slette dem, men ikke å skrive dem virker ikke. Selv med IMG det. Nero Jeg 2, 10 på en bærbar PC, PC jeg "falt" for å 7. Ikke gå enhver mann, enhver mann. Være å klandre filmer format? Nesten alle er MP4. Så langt 3 dager med fantastiske skriftlig. Så plutselig stoppet og klar! For å se hvordan og løse det, det er så verst!
  Hils og får på like godt gjøre det du gjør! er Professionals

 63. Skrike sa han

  Bro, all respekt. Tusen takk for opplæringen.

 64. Nå fant jeg denne opplæringen.
  UNNTAKS

 65. Andy:
  Hei folkens, jeg har et spørsmål til deg! Med dette programmet kan slette filer på CDer eller DVDer, DVD-RW? Og også jeg skrive et bilde på disk, bør disk alltid være helt tom?

 66. Godt som ImgBurn kan brenne en video DVD? TAKK !!!

 67. fortsatt jeg ikke forstår hvorfor når en DVD-R bag helt tom (nettopp kjøpt) viser meg staus: Ufullstendig og Disk ikke tom ... .vi alle snakker om en DVD-R okkuperte samme situatzie halv ... ms mer

 68. edvard sa han

  Ja min venn sa ja fløyte og gjør det oppstartbar?

 69. edvard:
  Ja da nai precizatil venn og lage oppstartbar?

  Logic men for dette må du ha en ISO image oppstartbar du kan ikke gjøre noe annet! :)

 70. PLEASE hjelpe meg !!! Jeg vil vite om jeg kan gjøre en kopibeskyttet program arkitektur lisens og lisenskode for ,, å ha bare én datamaskin ,,. Hva slags program kan gjøre det hvis du kan kopiere og bruke på datamaskinen min når jeg er koblet til Internett, med tanke på at dette programmet kan bare brukes av de som arbeider ved bedriften respectiva.Nu vet om, når kopiert, kan det min calculatorull installere og hvordan du skal gjøre !!

  • BornToSex sa han

   romeo:
   PLEASE hjelpe meg !!! Jeg vil vite om jeg kan gjøre en kopibeskyttet program arkitektur lisens og lisenskode for ,, å ha bare én datamaskin ,,. Hva slags program kan gjøre det hvis du kan kopiere og bruke på datamaskinen min når jeg er koblet til Internett, med tanke på at dette programmet kan bare brukes av de som arbeider ved bedriften respectiva.Nu vet om, når kopiert, kan det min calculatorull installere og hvordan du skal gjøre !!

   Romeo Hello!
   Jeg antar du kan gjøre nustiu kopiere, men hvis du kan bruke den på en annen PC (datamaskin) hvis du liceenta 1 bare én datamaskin: -?.
   Til slutt en sprekk hvis du finner noe på internett ... Jeg er sikker på at dette ikke oppfordre piratkopiering, men ikke alle romanen har penger for hvert program med liceenta ... Lykke til!

 71. Gratulerer! Jeg liker dine tutorials!
  Kidz!

 72. du er den hotteste

 73. Som med fotagrafile som sier ikke støtter dem

 74. Hvordan xbox spill 360 2 på DVD ImgBurn?

 75. Dragosmanyak sa han

  Hei! Kan du hjelpe meg med noe? Jeg tok 1 tom CD, og ​​når du holder PCen fungerer ikke! Jeg tok bare en og fremdeles ikke fungerer! Men resten av CDer går! Hva kan jeg gjøre?
  PS: Bare ikke gå tom!

 76. Jeg gjorde en dvd med nero + 4.7 7 mer og pakke ut arkiver har 8.5 giga

 77. Viorel Z. sa han

  Salut!
  Jeg har flere videoer på telefonen og ønsker å sette dem på en DVD. Enda viktigere, når jeg setter inn platen i spilleren, ønsker jeg å gå head-hale, uten behov for å gi spille til hver film / video. I hvilket format bør slå videoene og med hvilket program jeg kan brenne DVD?
  Takk!

Tilbakesporinger

 1. [...] Vi trenger ikke kommandolinjen, alt er automatisert av programvare ImgBurn nyttig og veldig bra. Hvis du ønsker å inverse meningen å lage en oppstartbar pinne med Windows XP, Vista eller Windows [...]

 2. [...] Hele veien med denne programvaren, har vi også opplæring og andre programmer lette: ImgBurn, CDBurner XP, etc. Nero-programvare er sterk, og vi kan ikke ignorere det, mange av oss [...]

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.