Hvordan installere og kjøre programvare på en USB-pinne med PortableApps - video tutorial

I denne opplæringen vil vi lære å bruke CPC USB stick til å lagre programmer installert klar, og at vi kan starte dem når som helst og på hvilken som helst datamaskin.

Mange av dere har hjemme USB-pinner som du ikke lenger bruker, så jeg trodde det var ute av den nederste skuffen støvete usb stick og gi ham et nytt liv.

Med hjelp av, eller snarere en pakke med løsninger fra PortableApps selskap, kan vi ta med oss ​​overalt favoritt programvare.

Når du går til en Internett-kafé eller en venn på datamaskinen, kan vi ikke bruke programvare favoritter fordi folk så chioris når du ønsker å installere, og du noe, men fra nå av er det ikke lenger et problem PortableApps der for å hjelpe oss starte programmer på en uSB-pinne uten behov for å installere.

Bare stuffing pinne i USB-porten og lansere en av de mange programmer tilgjengelig fra begynnelsen.

På dette emnet vil vi komme tilbake med andre opplæringsvideoer der vi avgrense denne metoden, og vi vil tilpasse seg slik at vi holder oss til nesten all programvare.

Cristian Cismaru


Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte Guiderkommentarer

 1. Adrian sa han

  Veldig vanskelig Cristi wow jeg er et geni !! for meg er du en mentor i det mer og mer mann !!

 2. portal sa han

  Utmerket idé av bærbare apps, tillat meg effrontery å lage et lite forslag: Når et Windows tutorial på pinne? (Linux som vi så syntes veldig høyt).

 3. Esty .bafta veldig smart ... mer .... !!!!

 4. Veldig interessant denne opplæringen, håper jeg en mer komplett og vise oss og hvordan vi kan installere annen programvare ikke bare ned fra sin hjemmeside.

 5. psihologu sa han

  Jeg har også en forespørsel ... io en mysql..pe en vertsdatabase kan kjøpes?

  Takk!

 6. psihologu fint fremtiden ... kan du prøve å legge inn kommentarer og opplæringen delen som hører til spørsmålet ditt!

 7. Ja det [Email protected]psihologu:
  Jada, vi vil gjøre dette også, vil vi presentere hvordan å håndtere en hosting konto på en felles server fra en hosting leverandør i Romania

 8. Marius sa han

  Jeg hadde selv et spørsmål. Hva er tydelig å skyte ut?

 9. Adrian sa han

  Marius ble ikke filmet med et kamera monitor som mange skulle tro ... det er en software / program som gjør skjermen fange som du gjør print screen, silketrykk det er bare i videomodus, men å si asa.Sunt mange programmer som kan gjøre dette skjermbilde ... google søk og du vil finne! Som er programvare som kan spille inn lyder fanges opp av en mikrofon slik at dette programvare registrerer både lyd hvis du vil ha og hva som skjer på descktopul din PC! Du kan gjøre bare ta til skrivebordet du, ikke et rom du vet i hånden og skyte hva du vil ...

 10. Jeg og jeg overvåke en myk skutt en av 2008 men vet ikke hvorfor ikke se klart, satte jeg en video på YouTube laget denne myke og knapt se hva jeg skrev der. Uansett hvor god er min datamaskin eller programvare er å klandre? Har jeg lov til å sette navnet på programmet her, bare navnet ... kanskje en dag og lage en tutorial om dette programmet er funnet på nettet gratis prøveversjon.

 11. Marius kvalitet tror ikke du nødvendigvis, men heller myke innstillingene som! Hvis du vil ha et større bilde og klarere sett fange en liten del ikke på full skjerm! Samme Cristi gjør, satt fange en del mindre og krymper vinduet grenser nok til å passe i den firkantet sett for fangst Hvis du setter den til å fange opp hele skjermen automatisk når du laster zoom er mindre og bildet uklart prøve å sette fange en mindre del av skjermen! Jeg tror ikke det ville være et problem hvis du setter navnet på dette programmet, sannsynligvis ikke ... Du kan ikke gi link hvor du kan laste ned programvaren, men hvis du bare navnet ikke tror det ville være et problem.

 12. Tusen takk !! Du er dine fleste land

 13. Ja ... Jeg var sikker på at denne bruken er mer ... og litt studio ... vel, jeg tror camtasia bruker Cristi ... hvis jeg ikke tar feil ... :)

 14. psihologu sa han

  Mange takk Cristi! Jeg postet her i ideen om at ultimu` opplæringen er lastet opp og vi er avhengige av at skal lese mens util..si var et forslag subjektive i den forstand at vi har en rumensk housting, spesielt fra Romtelecom og det er ikke som på menyen presentert for deg i tutorials knyttet til mysql database administrasjon, har ingen database nødvendig adaugata..iar å legge bordene ... det er også mulighet derutat.Evident privilegii..fapt hva jeg vil si noen som Adrian .. "krever støtte leverandøren som betaler for bare" har provideru` .. Tanken er at folk som ikke aner hva det betyr date.Prin baser derfor jeg laget et forslag, hvis det er mulig jeg ville være glad for å gjøre en tutorial nu..e ok ... hvis fondet før etter alle er overbevist om at du gjør hva du gjør med lidenskap og ønske om å dele din kunnskap med skilt og nybegynnere som flatere deg uten den hensikt å publisere en tutorial innbundet den housting, du er en uselvisk og kvalitet.

  Takk for oppmerksomheten og mine unnskyldninger hvis jeg brøt noen regler!

  PS Jeg er ikke en nybegynner i datamaskinen og ha teknikk ... hvis noe kan være nyttig med tanke på å utvikle denne geniale ideen ... til hva større glede!

 15. psykolog du fikk det galt og jeg beklager! har ikke brutt noen regler, men ville være vel og bra å legge inn spørsmål til opplæringen representerer det temaet, så du mannen holde "ren" og alt vil være mer fornuftig, kommentarer er å utfylle den opplæringen, ikke snakke om sport temaer, eller som også var naken i sladder magasin ... Hva med det faktum at du trodde at denne opplæringen er av nyere dato, og vi så vi kunne gi problemet, tar du feil! Hold øye med absolutt alle kommentarer uansett hvor du legger inn, selv jeg klarer dette, både jeg og administratorer av dette nettstedet, uansett hvor du er lagt ut, slik at det er tilstrekkelig overvåket at noen ser innlegget ditt! Det er ingen skade du har gjort det, men vi holde i orden, renhold og litt disiplin! Stor suksess og ikke være sint på meg! Du så at jeg sa i fremtiden, og spurte ham om å være forsiktig, hvis det skulle bli skadet, ble andre tiltak tatt!

 16. bærbar nero hvordan du gjør ????
  suntety super sterk

 17. Corleone sa han

  Det er super høyt hva du presentert i filmuletz et lite forslag hvordan om å installere annen programvare på pinnen, ikke nødvendigvis på Portable.Merci forhånd!

 18. Corleone sa han

  Jeg installerte den virtuelle stick et program som heter (Snagit 7) videoopptak descktop, installert super program lam normalt bare iam vike stokk når lam brukes på vinduer Fast gikk super, men igjen mye av registret i HKEY_USER S -1-5-21-1644 ...... ..deci alle forlate noe å bruke en annen PC.

 19. @Corleone: Det er normalt å være asa..are trenger et system som en plattform for å kjøre mannen! Som du ikke kan gå på eller gjennom luften, og du trenger å gå på bakken, og noen ganger faktisk alltid forlate spor av dine trinn sko, samt programmet trenger supporter! Cristi omtales ikke la smuss, mapper ... eller passord du har i tunderbird ganger i pidgin ... eller hva andre programmer du ha deg der ...

 20. FFFFF tutorialul.Felicitari bra! Jeg er veldig interessant å finne ut hvordan de kan og annen programvare på pinnen.
  Takk!

 21. Hjelp til å lage portable applikasjoner er Universal Extractor gjør dette programmet ... vel pakke ut innholdet i en pakke, for eksempel å ta kit program, og med hjelp av Universal Extractor pakke ut innholdet i settet og mappen resultat si det pent i bærbare apps ... Dette Universal Extractor er en unpacker kits utgangspunktet hvorfor jeg er kits en annen type arkiv, som du inpachetat hyggelig programinnhold, kommandoene er som Winrar i hurtigmenyen, også denne Universal Extractor vet hvordan du skal pakke ned arkivet, eller lage en kit i en zip mappe med noen program.Aveti si i C: Programfiler filer~~POS=HEADCOMP mozilla firefox og ønsker å spille for inpachetati du ønsker å gjøre en reinstallering av windows, men ønsker ikke å miste de gjeldende innstillingene i firefox og eventuelle plugins eller bokmerker APIer, ikke noe mer enkelt høyreklikk på mozilla firefox folderu av cprogram filer og kit gjort bare godt å sette på nye vinduer! Jeg håper det vil være nyttig og vellykket! Cristi du kan gjøre i fremtiden og en tutorial om det likevel forble som vi viser deg hvordan du kan legge til flere programmer i bærbare apps !!

 22. Hei Jeg har en forespørsel, nemlig hvordan du installerer utorrent stick? tusen takk

 23. @Ewald: Gå til denne siden og laste ned programmet bærbar ... se k hvert skrive slik programvare er installert ... skrive for å søke i denne siden http://www.portablefreeware.com/? uTorrent og du finner ham som en bærbar program!

 24. @Ewald: UTorrent laste executabilu å sette den i en mappe, og deretter i mai at mappen oppretter en tekstfil som jeg ga dem navn så settings.dat gitt forlengelse, og deretter kjøre uTorrent ... bare å dobbeltklikke på mappen executabilu

 25. vlad Adrian Ioan sa han

  Denne applikasjonen er super!
  Takk Adrian for site! Jeg lærte noe
  Jeg fant "Preteni" selv office2007 bærbar!
  Lagre / installere programmer på pinne og du har fått jobben tross alt!

 26. Hei,
  Først vil jeg takke deg for alt arbeidet du gjør! Det er kjempebra!
  Nå kommer jeg med et spørsmål (rugaminte) ... .På når du tror du vil få tid til å sette en tutorial om hvordan vi kan vi gjøre våre favoritt-programmer, håndholdt?
  I Sperantza som e lytte til ønskene (jeg mistenker jeg er ikke alene) Takk!

 27. @alex: Ingen store engineering og annen programvare for å sette på stik !! Hvis du leser ovenfor jeg gi en link til et nettsted som har mange bruksområder ferdige for portabilitet, bare laste dem ned og kjøre dem ofte på harde tider på stik, å kjøre dem på stik, lage en mappe i stik i folderu der piller og andre programmer du har lastet ned i den mappen og voila, du har bærbar programvare! Les min kommentarene ovenfor, hvis du skriver i google apps bærbare eller håndholdte applikasjoner du vil finne mange nettsteder som tilbyr å laste ned gratis programmer ferdige for portabilitet ... bare laste dem ned og kjøre dem!

 28. Mihai sa han

  Jeg følger med stor interesse og mye aktelse for det du gjør.
  Det samme nysgjerrighet jeg har meg selv: mens opplæringen lovet, på den annen plassere programvare på pinnen?
  Jeg er interessert i AutoCAD.
  Takk!

 29. Andrew sa han

  Cristi er veldig interessant og nyttig denne programvaren. Jeg klarte å ta med og nero og kontor messenger og 2007 feste ... så det er en fin måte å ikke lenger belaste datamaskinen.

 30. DJ_ZEUS_RADIOXXL sa han

  Hei Jeg vet ikke om du bare kan ønsket å spørre kan lykkes med din hjelp.

  Jeg eide en "MP4 spiller 2Gb Watson" eller FAT32 FAT format og bruke den mer som en pinne og til å overføre data.
  Jeg fikk en idé ikke vet om det er mulig, men hvorfor ikke spørre ?? Jeg ønsker å installere en Windows er det være noen "95 98 2000 xp ......" Mp4 å koble til datamaskinen din uten harddisk og jeg kjører windows.

  Fortell meg litt hvis jeg kunne detalj akkurat ...... .. og hvilke programmer og beskrevet steg for steg om mulig

 31. Adrian sa han

  @DJ_ZEUS_RADIOXXL: Kan ikke det, din Playeru mp4 ikke langt fra en vanskelig atferd som trenger et operativsystem !!! Under lese skilte seg fra en normal hard, samt timpu adgang og responstid ...

 32. Andrew sa han

  @AdrianAdrian sa ikke hvordan du gjør det i en mappe (C / Program Files) kit. Du sa bare høyreklikke og klar. Hvordan Adik bare høyreklikk og trykk klar?

 33. Bad Soll G. sa han

  "Me lat til å rydde kontoret!" Christi bay're som meg :)) likevel godt spill tutorial ff god mann og deg en hel ... se hvem som sa aja k i Romania er ikke geni :)) aprp kan vi konkurrere og u Bill Gates og jeg er stolt av det jeg

 34. Hvordan tareee program :)) ...
  Takket Cristi mai lagret
  jeg skylder

 35. Zoiua bra!
  Jeg ønsker informasjon om hvordan registrerer jeg meg for å være i stand til å publisere tutorials.
  Vennligst send informasjon til denne e-postadressen: [Email protected]
  mailto:[Email protected]

 36. Portable programmer kan kjøres på pinne og ingen søknad "PortableApps"
  Mitt spørsmål er: Hvorfor trenger vi dette programmet?

  • Nykos: Portable programmer kan kjøres på pinne og ingen søknad "PortableApps"
   Mitt spørsmål er: Hvorfor trenger vi dette programmet?

   For å administrere dem bedre, du lagt merke til at portable apps du setter staven og har en autorun kommer din brett, i nærheten av klokken en meny der du raskt kan starte programmer, har du en mini meny med en funksjon der rygg opp, kan du starte alt på ett sted, uten å måtte gi bla gjennom datamaskinen min, dobbeltklikk på pinne og dobbeltklikk deretter å gå inn i mappen hvor programvaren og deretter dobbeltklikke den kjør respektive programvaren for å starte den ... og hvis du tok all logikk og se fordelene denne programvaren! Være åpent sinn (open-minded)

 37. florin sa han

  Veldig høyt .. Jeg hadde det problemet yo !!! Mersii og yo ... Jeg har fortsatt et problem ... jeg holder meg 8 GB trakk noen spill på den da jeg tørket iam ga format til å feste !!! nå vise meg k flasker GB har ikke 8 94 Mb ... Kan du hjelpe meg ??? kontakt meg på [Email protected] for flere detaljer ... Takk

 38. Wanno94 sa han

  Veldig hardt, men jeg gir meg en feil når du installerer programmet på stik >>>>>>>>>>> Extract: zipfile.py
  Jeg prøvde å 2 STIK nettsteder, en 4 16 gb gb andre av alt aceiashi shi >>>>>>> feil Extract: zipfile.py
  pls Ajutatzima
  Multzumesc forhånd

 39. Wanno999 sa han

  Et flott program! Men når jeg installerer programvare på stik PortableApps.com gir meg en feil fishierul "Extract: zipfile.py" ....... Jeg gjorde dette flere stikuri men fortsatt aceiashi problem. Hva gjør jeg? Skype - "wannoc700"

 40. Jeg har et lite problem, jeg har en pinne 2 GB EMTEC, jeg bruker CD-spilleren i bilen,
  lytte til musikk, og han kan ikke overføre til annen musikk, jeg kopierte det som var på den (sikkerhetskopiere) sette dem på plass, men ikke noe annet blir krasjer, filen opprettet eller trekk kan ikke formateres noe genul.lam og alt vrea.precizez ikke vi sette noen drivere pc.le format det før jeg slettet etter Leam folosit.Dar ikke lenger mottar noen bilder .. ingenting var ute av musikk på den ikke er brutt.
  Venter på svar, takk.

 41. Adriana sa han

  Cristi,

  Kan du fortelle meg, vær så snill, hvordan installerer jeg Macromedia Dreamweaver stokk?

  takk

  • Vanessa sa han

   Kjære Adriana ... Skriv i Goole Macromedia.Dreamweaver.v8.0.Portable og gi et søk ... vil du bli overrasket over å oppdage de mange stedene du kan få dette programmet ... I Portable-versjonen krever ikke installasjon, bare kopiere programmet fra datamaskinen pinnen ... når du ønsker å det bare å dobbeltklikke den kjør bruker Macromedia Dreamweaver bærbar og lansering.

 42. Andrew sa han

  Tusen takk, gjør noe million ...

 43. Jeg likte Cristi tutorial, unnskyld alle tutorials som vi vazut..am lært mye fra dem, jeg fant et svar på mange problemer og ikke er dyktig i IT. Det jeg ønsker å spørre deg ... har du kjennskap til Lupo_Pensuite v.2010 lite program? fra det jeg så i opplæringen er omtrent det samme formål, og ble skapt med samme mål ... prøve å gjøre en tutorial og om det, jeg har prøvd virket utmerket, har mange avanserte programmer kjent fri noen du gjorde tutoriale.Mult og fortsatt suksess!

 44. Brødrene er sterke vi så for noen dager siden en av tutorials og deretter som vi har litt ledig tid som jeg får på nettstedet ditt for å se hva som er nytt du ikke kan gjøre en tolbar å ha kommandoen direkte til nettstedet for at jeg oppriktig nok til å bli avhengige av dette nettstedet og begynte sami øke kunnskapen i ett ord du er den beste

  Jeg for en takk fra hjertet mitt her, og du skjønner alt vi gjør og vi skal realisere takk

  • Adrian admin sa han

   marian: Brothers er sterke vi så for noen dager siden en av tutorials og deretter som vi har litt ledig tid som jeg får på nettstedet ditt for å se hva som er nytt kan du ikke lage en tolbar å ha kommandoen direkte til nettstedet for at hilsen jeg ble hekta på dette nettstedet og begynte sami øke kunnskapen i ett ord du er den beste jeg vil takke deg så mye for alt du oppnå her og gjøre oss og vi skal takke realizamva

   Bokmerkene du hørt? Hvorfor ikke lage et bokmerke? Hvordan lage et bokmerke eller hvordan å sette et område på dine favoritter til å ikke glemme, og det er lettere å snakke ess i alle våre tutorials om nettleseren. Skriving i søkeboksen øverst til høyre navnet på nettleseren du bruker, går du inn og du vil finne tutorials om det. Eller fortell meg hvilken nettleser du bruker, og å gjøre meg selv en kort film om bokmerker og favoritter ... for nettleseren din.

 45. Mr. Problem sa han

  Kom portableturk.com pt. titusenvis av kodeker

 46. Catalin sa han

  super siden nyttig
  i en tutorial du sa en igjen å gjøre, hvordan man lager andre portable applikasjoner.
  takk

 47. typografi sa han

  MS ...))

 48. Remus vartic sa han

  Jeg ønsker å spille spill på smart-TV på pinne, hvordan kan jeg holde med et spill som går direkte på Samsung smart tv på usb stick?

Tilbakesporinger

 1. [...] Stick, kan du bruke PortableApps at vi har en tutorial laget for en tid siden: Instruksjons Portable Apps som blir sagt jeg inviterer deg til å se video tutorial! Husk at hvis du har forslag, [...]

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.