Hvordan installere og kjøre programvare på en USB-pinne med bærbare apper - videoopplæring

I denne opplæringen vil vi lære å bruke CPC USB stick til å lagre programmer installert klar, og at vi kan starte dem når som helst og på hvilken som helst datamaskin.

Mange av dere har hjemme USB-pinner som du ikke lenger bruker, så jeg trodde det var ute av den nederste skuffen støvete usb stick og gi ham et nytt liv.

Med hjelp av, eller snarere en pakke med løsninger fra PortableApps selskap, kan vi ta med oss ​​overalt favoritt programvare.

Når du går til en Internett-kafé eller en venn på datamaskinen, kan vi ikke bruke programvare favoritter fordi folk så chioris når du ønsker å installere, og du noe, men fra nå av er det ikke lenger et problem PortableApps der for å hjelpe oss starte programmer på en uSB-pinne uten behov for å installere.

Bare stuffing pinne i USB-porten og lansere en av de mange programmer tilgjengelig fra begynnelsen.

På dette emnet vil vi komme tilbake med andre opplæringsvideoer der vi avgrense denne metoden, og vi vil tilpasse seg slik at vi holder oss til nesten all programvare.

Cristian Cismaru


Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte Guiderkommentarer

 1. Adrian sa han

  Veldig vanskelig Cristi wow jeg er et geni !! for meg er du en mentor i det mer og mer mann !!

 2. portal sa han

  Utmerket idé av bærbare apps, tillat meg effrontery å lage et lite forslag: Når et Windows tutorial på pinne? (Linux som vi så syntes veldig høyt).

 3. esty veldig smart .... heldigvis fortsatt .... !!!!

 4. Veldig interessant denne opplæringen, håper jeg en mer komplett og vise oss og hvordan vi kan installere annen programvare ikke bare ned fra sin hjemmeside.

 5. psihologu sa han

  Jeg har også en forespørsel ... en mysql-database .. på en kjøpt vert er det mulig?

  Takk!

 6. psykolog ... prøv i fremtiden å legge inn kommentarer i seksjonen og i veiledningen som spørsmålet ditt tilhører!

 7. Ja det [e-postbeskyttet]psihologu:
  Jada, vi vil gjøre dette også, vil vi presentere hvordan å håndtere en hosting konto på en felles server fra en hosting leverandør i Romania

 8. Marius sa han

  Jeg hadde selv et spørsmål. Hva er tydelig å skyte ut?

 9. Adrian sa han

  Marius filmet ikke monitoren slik mange ville tro ... det er en programvare / et program som du tar et skjermbilde med, som om du skulle lage en skjerm, bare dette er en skjerm, men i videomodus for å si det sånn. mange programmer som du kan gjøre dette skjermbildet med ... søk på google så finner du! Akkurat som det finnes programvare for å ta opp lydene som er fanget av en mikrofon, registrerer denne programvaren både lydene hvis du vil og hva som skjer på skrivebordet på din PC! Du kan bare fange på skrivebordet, det er ikke et kamera du har. i hånden og film hva du vil ...

 10. Jeg har også en programvare for skjermfilming, en fra 2008, men jeg vet ikke hvorfor det ikke er klart, jeg la en video på youtube opprettet med denne programvaren, og jeg kan knapt se hva jeg skrev der. Spiller det noen rolle hvor god datamaskinen min er, eller har programmet skylden? Jeg har lov til å sette navnet på dette programmet her, bare navnet ... kanskje en dag lage en opplæring om dette programmet som kan bli funnet på nettet gratis prøveversjon.

 11. Marius kvaliteten Jeg tror ikke du nødvendigvis bryr deg om programvaren, men heller dens innstillinger! Hvis du vil ha et større og tydeligere bilde, stiller du fangsten til en liten del, ikke til fullskjerm! Det samme gjør Cristi, sett opptaket til en mindre del og krymp kanten av vinduene for å passe til det firkantede settet for opptak. Hvis du stiller den til å fange på full skjerm, blir zoom mindre og bildet blir uskarpt når du laster det opp. , prøv å sette fangsten til en mindre del av skjermen! Jeg tror ikke det vil være et problem hvis du setter navnet på dette programmet. Du har sannsynligvis ikke lov til å oppgi lenken der det kan lastes ned, men hvis du bare oppgir navnet på programvaren, tror jeg ikke det ville være et problem.

 12. Tusen takk !! Du er dine fleste land

 13. ja jeg var sikker på at du bruker dette ... det er flere ... og litt studio ... takk, jeg tror skjorta også bruker Cristi ... hvis jeg ikke tar feil ... :)

 14. psihologu sa han

  Tusen takk Cristi! Jeg la ut her ideen om at det er den siste opplæringen som ble lastet opp, og jeg satser på at den vil bli lest i god tid ... og det var et subjektivt forslag i den forstand at jeg har en rumensk housting, mer presist fra romtelecom, og menyen ligner ikke den presentert av deg i veiledningene relatert til databaseadministrasjon i mysql, uten å ha lagt til noen database..og når du legger til er det nødvendig å fullføre tabellene ... det er heller ingen privilegiumalternativer..fakta som forvirret meg. Tydeligvis vil noen som Adrian si .. "spør leverandøren om støtte, fordi bare du betaler ham" .. tanken er at leverandøren har folk som ikke aner hva databaser betyr. Derfor kom jeg med et forslag, hvis mulig ville jeg gjerne gjøre en opplæring ... hvis ikke ... det er tross alt ok, og når alt kommer til alt er jeg overbevist om at du gjør det du gjør av lidenskap og ønske om å dele din kunnskap og nybegynnere, signerer at uten å smigre deg med den hensikt å publisere en relatert opplæring ved å housting, er du en altruistisk og kvalitetsperson .

  Takk for oppmerksomheten og mine unnskyldninger hvis jeg brøt noen regler!

  PS Jeg er ikke en datamaskinstarter og har teknikken ... hvis jeg kan være til nytte for å utvikle denne strålende ideen ... med største glede!

 15. psykologen misforsto meg og jeg beklager! du brøt ingen regler, men det ville være bra og hyggelig å legge ut spørsmålet i opplæringen som representerer det aktuelle emnet, så vi vil beholde "rensligheten" og alt vil være mer fornuftig, kommentarene er å fullføre opplæringen, ikke å vi snakker om sport, eller hvem andre som har kledd av seg cancan magazine ... Når det gjelder det faktum at du trodde denne veiledningen var nyere, og vi kunne ha funnet problemet ditt, tar du feil! Vi holder øye med absolutt alle kommentarene uansett hvor du legger ut, jeg tar meg selv av dette, både meg og administratorene av dette nettstedet, uansett hvor du blir lagt ut, er dette nettstedet godt nok overvåket til at noen kan se innlegget ditt! Det er synd at du gjorde det, men vi holder også orden, renslighet og litt disiplin! Store suksesser og ikke vær sint på meg! Du så at jeg sa i fremtiden, og jeg ba deg til og med være forsiktig, hvis det skulle være en skade, ville andre tiltak blitt tatt!

 16. bærbar nero hvordan du gjør ????
  suntety super sterk

 17. Corleone sa han

  Det er super høyt hva du presentert i filmuletz et lite forslag hvordan om å installere annen programvare på pinnen, ikke nødvendigvis på Portable.Merci forhånd!

 18. Corleone sa han

  Jeg installerte praktisk talt på pinnen et program kalt (Snagit 7) for video capture desktop, superprogram jeg installerte normalt bare jeg ga vei på pinnen, når jeg brukte det på ekte windows gikk det bra, men etterlot mange registre i HKEY_USER S -1-5-21-1644 …… .. så det etterlater noe å bruke i en annen PC.

 19. @Corleone: Det er normalt å være sånn ... det trenger et system for å kjøre på en mannplattform! Akkurat som du ikke kan gå i eller gjennom lufta, og du trenger jord for å tråkke på, og noen ganger lar du faktisk alltid fotspor ligge der du tråkker, så dette programmet trenger en tilhenger! Cristi refererte til å ikke legge igjen skitt, mapper ... eller passord du har i tunderbird eller pidgin ... eller hvilke andre programmer du har der ...

 20. FFFFF tutorialul.Felicitari bra! Jeg er veldig interessant å finne ut hvordan de kan og annen programvare på pinnen.
  Takk!

 21. Det er Universal Extractor som hjelper til med å lage bærbare applikasjoner, noe som gjør at dette programmet ... vel trekker ut innholdet i et sett, for eksempel tar du settet til et program og ved hjelp av Universal Extractor trekker du ut innholdet i settet og legger den resulterende mappen pent i bærbare apper ... Denne Universal Extractor er en kit-losser, i utgangspunktet er dette settene en annen type arkiv, som holder innholdet i programmet vakkert pakket, kommandoene er som Winrar i hurtigmenyen, også denne Universal Extractor vet hvordan man skal pakke om et arkiv, eller lage et kit fra en zip-mappe i et program. Du må si i C-programfiler mozilla firefox, og du vil pakke det pent fordi du vil installere Windows på nytt, men du vil ikke miste dine nåværende Firefox-innstillinger eller plugins eller bokmerker , ikke noe enklere, høyreklikk på mozilla firefox-mappen i cprogramfilene og gjør settet ditt bare bra å sette på de nye vinduene! Jeg håper du synes det er nyttig og vellykket! Kanskje Cristi vil gjøre en veiledning om ham i fremtiden, uansett var han igjen for å vise oss hvordan vi kan legge til andre programmer i bærbare apper !!

 22. Hei Jeg har en forespørsel, nemlig hvordan du installerer utorrent stick? tusen takk

 23. @Ewald: Gå til dette nettstedet og last ned det bærbare programmet ... se k for hver programvare, skriv hvordan du installerer ... skriv for å søke på denne siden http://www.portablefreeware.com/? uTorrent og du finner ham som en bærbar program!

 24. @Ewald: Last ned den kjørbare filen til uTorrent og legg den i en mappe, og i den mappen oppretter du en annen tekstfil som du kaller settings.dat, så jeg ga den gitte utvidelsen, og kjør deretter utorrenten ... dobbeltklikk på den kjørbare filen i mappen

 25. vlad Adrian Ioan sa han

  Denne applikasjonen er super!
  Takk Adrian for site! Jeg lærte noe
  Jeg fant på "late" til og med bærbart office2007!
  Lagre / installere programmer på pinne og du har fått jobben tross alt!

 26. Hei,
  Først vil jeg takke deg for alt arbeidet du gjør! Det er kjempebra!
  Nå kommer jeg med et spørsmål (forespørsler) ... Når tror du at du vil ta deg tid til å legge en veiledning om hvordan vi kan lage favorittprogrammene våre, bærbare?
  I Sperantza som e lytte til ønskene (jeg mistenker jeg er ikke alene) Takk!

 27. @alex: Det er ikke bra engineering å legge annen programvare på pinnen !! Hvis du leste ovenfor ga jeg en lenke til et nettsted som har mange applikasjoner klare til å være bærbare, bare last ned dem og kjør dem enten fra harddisken eller fra pinnen, for å kjøre dem fra pinnen, lag en mappe hold deg i mappen der de andre applikasjonene er og lim inn det du lastet ned i den mappen og voila, du har bærbar programvare! LES KOMMENTARENE OVER, Hvis du skriver i google bærbare apper eller bærbare applikasjoner, vil du finne mange nettsteder som tilbyr gratis nedlastingsprogrammer som er klare til å være bærbare ... bare last ned og kjør dem!

 28. Mihai sa han

  Jeg følger med stor interesse og mye aktelse for det du gjør.
  Det samme nysgjerrighet jeg har meg selv: mens opplæringen lovet, på den annen plassere programvare på pinnen?
  Jeg er interessert i AutoCAD.
  Takk!

 29. Andrew sa han

  Cristi er veldig interessant og nyttig denne programvaren. Jeg klarte også å sette messenger og nero og office 2007 på pinnen ... så det er en fin måte å slutte å lade datamaskinen på.

 30. DJ_ZEUS_RADIOXXL sa han

  Hei Jeg vet ikke om du bare kan ønsket å spørre kan lykkes med din hjelp.

  Jeg har et "Watson 4Gb MP2-spiller" -format FAT eller FAT32 i huset mitt, og jeg bruker det mer som en pinne og til å overføre data.
  Jeg kom på en idé om at jeg ikke vet om det er mulig, men hvorfor ikke spørre ?? Jeg vil installere en Windows uansett hva det er at "95 98 2000 xp ……" for å koble Mp4 til datamaskinen uten harddisk og ha windows å kjøre.

  Fortell meg om jeg kunne med detaljer …… .. og hvilke programmer nøyaktig og beskrevet trinnvis HVIS MULIG

 31. Adrian sa han

  @DJ_ZEUS_RADIOXXL: Dette er ikke mulig, din mp4-spiller har ikke oppførselen til en harddisk som trenger et operativsystem! Lesetiden avviker mye fra en vanlig harddisk, samt tilgangstid og responstid ...

 32. Andrew sa han

  @AdrianAdrian sa ikke hvordan du gjør det i en mappe (C / Program Files) kit. Du sa bare høyreklikke og klar. Hvordan Adik bare høyreklikk og trykk klar?

 33. Bad Soll G. sa han

  "Jeg er for lat til å rengjøre pulten!" bay christi ser ut til å være meg :)) uansett ff bra GooD GamE man tutorial og fortsett det ja se hvem som sa k i Romania er ikke geni :)) aprp kanskje du kan slå ham og deg på bill porter jeg har hva jeg skal gjøre med meg mandresc 😛

 34. Hvordan Tareee er programmet :)) ...
  Takket Cristi mai lagret
  jeg skylder

 35. Zoiua bra!
  Jeg ønsker informasjon om hvordan registrerer jeg meg for å være i stand til å publisere tutorials.
  Vennligst send informasjon til denne e-postadressen: [e-postbeskyttet]
  mailto:[e-postbeskyttet]

 36. Bærbare programmer kan kjøres fra pinnen uten "PortableApps" -applikasjonen
  Mitt spørsmål er: Hvorfor trenger vi dette programmet?

  • Nykos: Portable programmer kan kjøres på pinne og ingen søknad "PortableApps"
   Mitt spørsmål er: Hvorfor trenger vi dette programmet?  

   For å administrere dem bedre, la du merke til at med bærbare apper når du setter inn pinnen, har den en autorun og vises i skuffen din, ved siden av klokken en meny der du raskt kan starte applikasjoner, har du også en minimeny der du har en bakfunksjon opp, du kan starte dem alle fra ett sted, uten å bla gjennom datamaskinen min, dobbeltklikk på pinnen, dobbeltklikk deretter for å gå inn i mappen der programvaren er, og dobbeltklikk deretter på den kjørbare programvaren for å starte den ... Og logisk hvis du tok det og fortsatt så fordelene med denne programvaren! Vær åpensinnet

 37. florin sa han

  Veldig vanskelig .. Jeg hadde også dette problemet !!! Takk ... Jeg vil fortsatt ha et problem yo ... Jeg har en 8 GB pinne. Jeg skjøt noen spill på den. Jeg slettet dem, så ga jeg og dannet pinnen! og nå viser det meg at flasken ikke har 8 GB, den har 94 Mb ... Kan du hjelpe meg ??? kontakt meg på [e-postbeskyttet] for mer informasjon ... Takk

 38. Wanno94 sa han

  Veldig høyt, men det gir meg en feil når jeg installerer programmet på pinnen >>>>>>>>>> Extract: zipfile.py
  Jeg prøvde på to pinner, en 2 GB av den andre 4 GB og den samme feilen >>>>>>> Ekstrakt: zipfile.py
  pls Ajutatzima
  Multzumesc forhånd

 39. Wanno999 sa han

  Et veldig bra program! Men når jeg installerer PortableApps.com-programmet på pinnen, gir det meg en feil i fiskefilen "Extract: zipfile.py" ……. Jeg gjorde dette på flere pinner, men det samme problemet. Hva å gjøre? Skype - “wannoc700”

 40. Jeg har et lite problem, jeg har en pinne 2 GB EMTEC, jeg bruker CD-spilleren i bilen,
  lytte til musikk, og han kan ikke overføre til annen musikk, jeg kopierte det som var på den (sikkerhetskopiere) sette dem på plass, men ikke noe annet blir krasjer, filen opprettet eller trekk kan ikke formateres noe genul.lam og alt vrea.precizez ikke vi sette noen drivere pc.le format det før jeg slettet etter Leam folosit.Dar ikke lenger mottar noen bilder .. ingenting var ute av musikk på den ikke er brutt.
  Venter på svar, takk.

 41. Adriana sa han

  Cristi,

  Kan du fortelle meg, vær så snill, hvordan installerer jeg Macromedia Dreamweaver stokk?

  takk

  • Vanessa sa han

   Hei Adriana ... Skriv i Goole Macromedia.Dreamweaver.v8.0.Portable og gjør et søk ... du vil bli overrasket over å finne ut hvor du kan laste ned dette programmet ... I Portable versjon er ingen installasjon nødvendig, bare kopier programmet fra datamaskinen din på stick ... Når du vil bruke den, er det bare å dobbeltklikke på den bærbare kjørbare Macromedia Dreamweaver-filen, og programmet starter.

 42. Andrew sa han

  Tusen takk, gjør en million ting ...

 43. Cristi Jeg likte veiledningen, unnskyld meg alle veiledningene jeg så ... Jeg lærte mange av dem, jeg fant løsningen på mange problemer, og jeg er ikke profesjonell innen IT-feltet. Hva vil jeg spørre deg om ... er du klar over Lupo_Pensuite v.2010-programmet? fra det jeg så i veiledningen, har de omtrent samme formål og ble opprettet for samme formål ... prøv å lage en veiledning om det også, de prøvde det og jeg syntes det var utmerket, det har mange avanserte programmer, kjent og gratis for noen du gjorde og opplæringsprogrammer. Lykke til!

 44. Brødrene er sterke vi så for noen dager siden en av tutorials og deretter som vi har litt ledig tid som jeg får på nettstedet ditt for å se hva som er nytt du ikke kan gjøre en tolbar å ha kommandoen direkte til nettstedet for at jeg oppriktig nok til å bli avhengige av dette nettstedet og begynte sami øke kunnskapen i ett ord du er den beste

  Jeg for en takk fra hjertet mitt her, og du skjønner alt vi gjør og vi skal realisere takk

  • Adrian admin sa han

   marian: Brothers er sterke vi så for noen dager siden en av tutorials og deretter som vi har litt ledig tid som jeg får på nettstedet ditt for å se hva som er nytt kan du ikke lage en tolbar å ha kommandoen direkte til nettstedet for at hilsen jeg ble hekta på dette nettstedet og begynte sami øke kunnskapen i ett ord du er den beste jeg vil takke deg så mye for alt du oppnå her og gjøre oss og vi skal takke realizamva  

   Har du hørt om bokmerker? Hvorfor ikke lage et bokmerke? Om hvordan du lager et bokmerke eller hvordan du setter et nettsted i favoritter for ikke å glemme det og få tilgang til det lettere, snakket vi om det i alle våre veiledninger om nettleseren. Skriv inn søkefeltet øverst til høyre navnet på nettleseren du bruker, skriv inn og du vil finne veiledninger om det. Eller fortell meg hvilken nettleser du bruker, så lager jeg deg en kort video om bokmerker og favoritter ... for nettleseren din.

 45. Mr. Problem sa han

  Kom portableturk.com pt. titusenvis av kodeker

 46. Catalin sa han

  super siden nyttig
  i en tutorial du sa en igjen å gjøre, hvordan man lager andre portable applikasjoner.
  takk

 47. typografi sa han

  TAKK … ))

 48. Remus vartic sa han

  Jeg ønsker å spille spill på smart-TV på pinne, hvordan kan jeg holde med et spill som går direkte på Samsung smart tv på usb stick?

 49. Daniel sa han

  Hei! Jeg har et spill på et 8 GB kort, og jeg vil vite om det er mulig at spillet sparer å jobbe på dette kortet, og ikke i windows?

Tilbakesporinger

 1. [...] På pinnen kan du bruke PortableApps der vi har laget en veiledning for en tid tilbake: Portable Apps Tutorial Når det er sagt, inviterer jeg deg til å se videoopplæringen! Ikke glem, hvis du har noen forslag, [...]

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.