Hvordan endre harddisk på netbook og laptop - video tutorial

Hei venner, vil dagens opplæringen viser deg hvordan du kan endre på harddisken med en SSD på en netbook i stedet for SSD kan være en romslig harddisk eller raskere en. Den netbook er ikke så enkel endring harddisk, må vi selge eller stenge hele apparatet bør fjernes selv tastatur. Den bærbare er mye enklere og derfor opplæringen i dag kan være et utgangspunkt, og derfor av dere som har bærbare klassikere. Vanligvis den bærbare harddisken er mer enkelt å endre det ut på siden eller gjennom et eget deksel på baksiden av enheten.
Kompleksiteten i denne operasjonen er mediet, som ikke krever for mye kunnskap, du må bare være forsiktig og særlig hensiktsmessig å ha skrutrekkere. Relatert til opplæringen, jeg husker noen som arbeider med patent en videospiller, selvfølgelig, borger i spørsmålet hadde ingen forbindelse med den omkringliggende virkeligheten, er den moralske åpenbar: En passende verktøy til rett tid du bli kvitt mange hodepine .
Kanskje de som har bærbare datamaskiner classic vil bli overrasket over hvor er harddisken i en netbook, bør du være klar over at en netbook er mer kompakt og hver centimeter ble fremforhandlet i blod mellom designavdelingen og teknisk, ser det ut til at ingeniører og designere har vunnet tapt.
Grunnen til at jeg byttet ut harddisken med en SSD er åpenbart en ssd kan vekke til liv enda en netbook beskjeden, arbeidshastighet oppnås er utrolig, jeg fikk ikke se min netbook så kvikk, bare noen øyeblikk arkivering ekstrahert, koding og andre tunge belastninger føles som om jeg har en Intel Atom-prosessor, resten ser ut til å være på skrivebordet.
Hvis du kan kjøpe en SSD er god og en harddisk raskt, normalt bærbare kommer med harddisker av 5400 rpm som er ganske treg, kan en vanskelig 7200 rpm gir bedre ytelse, er god jakt en større disk buffer hardt, er det harddisker 2.5 "til 10.000 rpm, men de er dyrere og tror ikke verdt investeringen. Mitt råd vil være å målrette imidlertid til en SSD, vil du bli begeistret garantere deg.

Hard 7200 RPM Disker for bærbare datamaskiner
SSD for bærbar eller stasjonær

Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet prøver å få noe om emnet slik at andre besøkende kan tilby en tutorial + kommentarer relevante kommentarer kan være ekstra støtte for brukerfeil, eller ønske om å lære.
Før du spør et spørsmål du prøve å se gjennom kommentarene eldste, de fleste ganger er det allerede besvart spørsmålet ditt.
Bruk flere kategorier på toppen av området og søkemotor fra høyre hjørne for å raskt komme til det du er interessert, har vi over 500 tutorials som dekker nesten alle genre av programvare, har vi realisert, jeg du må bare søke etter dem og se dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Søkemotor.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du gå inn på vår søkemotor begreper som Yahoo, Mess, Messenger, id rot, multimess problem messenger, messenger feil, etc., vil du se at du vil ha et valg.

Kategorier.
Hvis du bruker kategorien rullegardin synes baren henhold Hjem kategorier: Kontor, Grafisk design, maskinvare, Internett, Multimedia, Security, System, lagring, backup, under disse kategoriene er organisert underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mer nøyaktig filtrering. For å finne noe relatert til Yahoo Messenger ved hjelp av kategorier som du kan lede kategorien:InternettDet vil åpne andre underkategorier der du velger Voice-ChatDerfra kan du gå på underkategorien YahooTil slutt, med disse filtrene vil komme på en side der de eneste elementene knyttet til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du finner alle våre tutorials organisert vakre dager saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, bare følge logikken.
Enjoy!
Cristian CismaruRelaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. covimarius sa han

  Må jeg husker din magnetisert skrutrekker :)). Turotial intuitivt! forvente mer hardware relatert. Gratulerer.

 2. Det Cristi surulbenita magnetisk hode og lederne for alle nasjoner få deg en boks Dina var ikke til å ha problemer enn titanskruer er ikke magnetize. Og jeg har en asus laptop, men jeg håper ikke stå å demontere Tastura og alt som ryggen min har et eget hull ptr. hdd og minne ptr må demontere alle helvetes laptop hovedkort. Noe er bedre hdd, men du vet hva PTR mer lagringsplass så en SSD har bare 60gb og HDD bare har 250gb slik at du kan sette spill og alle ssd der du putter, bli med usb etter deg, er ikke dette egentlig godt

 3. Destroyer sa han

  Cristi veldig god tutorial! Men hvorfor du gikk på youtube?

  • Destroyer:
   Cristi veldig god tutorial! Men hvorfor du gikk på youtube?

   Jeg satte ham på youtube som alle kan se, den har en bitrate for stor, og hvis vi ville sette det til oss var bare full hd × 1920 1080. Dessverre ikke alle kan kjøre på 1080 30 rammer per sekund.
   Kort sagt, jeg sette filmen på YouTube som det var i stand til å spore hver ønsker resolusjonen.
   Filming er forskjellig fra desktop-fangst.

 4. Cristian sa han

  Venter for lenge en tutorial. Gratulerer vi har mer opplyst.
  Det er bra å lære og hvordan du kan selge eller bærbare datamaskiner. Guider og vente sånn maskinvare.
  Jeg ønsker deg alt det beste og vil følge daglig, du er den beste.

 5. Gratulerer opplæringen. Kirurgisk presisjon du trenger for det, og jeg ville ikke satt ut før etter at garantien laptop, selv om du rotet opp noe ala kontakter eller segl, vil ingen risiko ikke forandre ham reparere garanti.
  Forresten, hørte jeg at det er to kontakter for bærbare datamaskiner og hardt, andre hardt er plassert slik på under tastaturet? Jeg lurer på hvorfor produsentene ikke skal være i stand til å sette maskinvare funnet som batteriet fjernes like enkelt?

  • AdrianGudus sa han

   Alex:
   Gratulerer opplæringen. Kirurgisk presisjon du trenger for det, og jeg ville ikke satt ut før etter at garantien laptop, selv om du rotet opp noe ala kontakter eller segl, vil ingen risiko ikke forandre ham reparere garanti.
   Forresten, hørte jeg at det er to kontakter for bærbare datamaskiner og hardt, andre hardt er plassert slik på under tastaturet? Jeg lurer på hvorfor produsentene ikke skal være i stand til å sette maskinvare funnet som batteriet fjernes like enkelt?

   Fordi deres interesse er å kjøpe bærbare datamaskiner mer effektiv, dyrere hvis du ønsker mer lagringsplass, for ikke å gi deg noen få dollar ved å kjøpe HDD å montere den på deg selv. Alle må anance! Og at den bærbare merke og tenica team fra garantier og depanatorii PC ...

   • AdrianGudus sa han

    AdrianGudus: Fordi deres interesse er å kjøpe bærbare datamaskiner mer effektiv, dyrere hvis du ønsker mer lagringsplass, for ikke å gi deg noen få dollar ved å kjøpe HDD å montere den på deg selv. Alle må anance! Og at den bærbare merke og tenica team fra garantier og depanatorii PC ...


    Dara ville være så lett, og vil gjøre alt fluer honning, ville det ikke så mange yrker i verden. Og ville gjøre hver eneste alt han trenger.

 6. alex008 sa han

  Vel det er ok tutorialu.
  Nå til mitt problem.

  Jeg fikk fra noen en asus laptop f3k AP 069, noe nytt 25-30 kostnadene for milioane.Mi sa til meg at jeg la ham :). Hun sa at hun rømte litt vann på tastaturet, og han hadde bedt om 10 millioner til å endre sin hovedkort hvis jeg ikke tar feil ... penger jeg har, men jeg tror de kan utnytte komponentene de enten feste dem (hvis du går ) på min PC eller selge dem til å trekke noen penger ut av det hvis du kan. Hvordan kan jeg sjekke om komponentene gå eller ikke? Jeg satte maskinvare på PC, men du ikke kjenner igjen, men han var spinning. Somehow settes til å gjenkjenne PC? Hvordan kan jeg sjekke om prosessoren, opphold og andre komponenter eller ikke vanneffekter som rase tastatur? Det fortalte meg at en annen gang sa han som gir ham 2 millioner ham, men nektet å deler eller engang tenkt den kan komme i løpet av 2 millioner av det :). Så hvordan? Jeg kan plugge i batteriet er ikke starte hvis du trykker på

  • alex008:
   Vel det er ok tutorialu.
   Nå til mitt problem.

   Jeg fikk fra noen en asus laptop f3k AP 069, noe nytt 25-30 kostnadene for milioane.Mi sa til meg at jeg la ham. Hun sa at hun rømte litt vann på tastaturet, og han hadde bedt om 10 millioner til å endre sin hovedkort hvis jeg ikke tar feil ... penger jeg har, men jeg tror de kan utnytte komponentene de enten feste dem (hvis du går ) på min PC eller selge dem til å trekke noen penger ut av det hvis du kan. Hvordan kan jeg sjekke om komponentene gå eller ikke? Jeg satte maskinvare på PC, men du ikke kjenner igjen, men han var spinning. Somehow settes til å gjenkjenne PC? Hvordan kan jeg sjekke om prosessoren, opphold og andre komponenter eller ikke vanneffekter som rase tastatur? Det fortalte meg at en annen gang sa han som gir ham 2 millioner ham, men nektet å deler eller engang tenkt det kan komme fra det over 2 millioner. Så hvordan? Jeg kan plugge i batteriet er ikke starte hvis du trykker på Hva kan det være? Hvordan kan jeg gjenopprette deler av den? Jeg må si at jeg mener hvor å teste dem på en annen laptop.

   Jeg foreslår at du tar ham til et selskap som spesialiserer seg på å reparere boards baza.Cu € 100 mulig å reparere, snarere er det prisen på de fleste firmelor.Este skam å brytes når du kan repara.Befta

 7. Jeg foreslår at du gjør hvis @Cristi tutorials som dette for å sette et sterkere lys for bine.Foarte ikke sett veldig nyttig tutorial, men jeg tror det er litt farlig for folk å forstå, fordi det kan forstyrre den bærbare demontert noen klipp til unnslippe skrutrekker på hovedkortet osv ...
  Si av erfaring at det ikke er så lett å fullstendig demontere en laptop, og det passer rett tilbake, særlig ettersom det er så mange modeller som avviker sterkt fra den ene presentert for deg.
  Et supplement knyttet til fjerning ville være de fleste tastaturer (90%) har 3-4 skruene under batteriet (i stedet for spilleautomater som du har med laptop) at hvis vi ikke risikerer tviler dem ut eller bryte klipp som holder tastaturet.
  Med respekt og like mange tutorials.

  • AdrianGudus sa han

   Radu:
   @Cristi Jeg foreslår at hvis du gjør tutorials som dette for å sette et sterkere lys for bine.Foarte ikke sett veldig nyttig tutorial, men jeg tror det er litt farlig for folk å forstå, fordi det kan forstyrre den bærbare demontert noen klipp for å unnslippe skrutrekker hovedkort osv ...
   Si av erfaring at det ikke er så lett å fullstendig demontere en laptop, og det passer rett tilbake, særlig ettersom det er så mange modeller som avviker sterkt fra den ene presentert for deg.
   Et supplement knyttet til fjerning ville være de fleste tastaturer (90%) har 3-4 skruene under batteriet (i stedet for spilleautomater som du har med laptop) at hvis vi ikke risikerer tviler dem ut eller bryte klipp som holder tastaturet.
   Med respekt og like mange tutorials.

   Det viser veldig godt lys er tilstrekkelig. Hvis jeg ser på nettet denne opplæringen klarere i Rumensk lagt ut på en nettside, jeg spiser det med hver fjær

 8. alex008 sa han

  Forresten, hvis du gjør tutorials dintrastea maskinvare vil komme til å miste jobben ...
  og glede meg og opplyst meg på forrige spørsmål her eller på mail

  • AdrianGudus sa han

   alex008:
   Forresten, hvis du gjør tutorials dintrastea maskinvare vil komme til å miste jobben ...
   og glede meg og opplyst meg på forrige spørsmål her eller mail Merci

   Romania har ikke penger, og dette er et fattig land. På grunn av den mentaliteten at du har også. vi er egoistisk, er vi redd vi stjele Altu jobb, at vi dårlig, vi er frustrerte fordi andre er bedre enn oss, så dør vi forbanna når en annen beste vi i stedet oppmuntre dem og støtter dem, og selv til ros / anbefaler til andre. Vi slags nasjon at hvis du vet noe, du bare ham, så han finner og en vi ikke vet å gi dele artiklene du leser eller ikke deler noen filer i misunnelse, ikke vet å spre og få nyheter gode ting skje, men bare tull, sladder, cocalarismelor, sigøynermusikk. Øker vårt hjerte dør når naboens geit og kveld vi sovner når jeg lært hva separert Irinel Columbeanu Monica Gabor.

  • alex008:
   Forresten, hvis du gjør tutorials dintrastea maskinvare vil komme til å miste jobben ...
   og glede meg og opplyst meg på forrige spørsmål her eller på mail :)takk

   Hva jobb?
   Hvis du ser en kokk når du gjør en forberedelse, blir du en kokk?
   Utenom dette, vet du at lidenskap kan ikke stjele.

 9. Du er rett om SSD. Og jeg montert en på en asus netbook, men ikke en personlig service og koste meg 40 lei. Eextraordinara forskjell spesielt hvis du setter den opp riktig !!. Hvem tar virkelig å se tutorials om ssd SSD.

 10. Jeg husket å ta med deg og din skrutrekker macnetizezi: D ...... ser frem til disse tutorials hardware ... Jeg har en følelse av at disse tutorials eller bli den mest sette ...

 11. Hei Cristi du FCT vel som du presenterte tutorial på hvordan å montere et minne om den forrige utgaven og SSD vist i denne opplæringen, men hvis du kunne lage en tutorial på hvordan å montere en datamaskin laget av stykker her henvise meg til CPU, minne , harddisk, skjermkort, DVD-RW, og ekstern USB-kortleser for å se nybegynnere og vil ikke gi penger i tillegg til en spesialist

 12. Raul.SP sa han

  Cristi hva slags rommet filmer som exsist to måter: Kameraet nettet.
  Kameraet video.
  Hvis det var bra webcam var era.Daca var bra videokamera har funksjoner
  ingen spøk.

  • Raul.SP:
   Cristi cefel rom med filmer som exsist to måter: Kameraet nettet. Kameraet video.
   Hvis det var bra webcam var era.Daca var bra videokamera har funksjoner
   ingen spøk.

   Jeg håper du tuller, en film som dette kan ikke gjøres med et webkamera.
   Hvis du ta hensyn til opplæringen vil du se minner gitt et videokamera hadde fokus på en Surubel at jeg knapt så det og tenne det med en normal til dårlig, tenk hvor fokuserer på naturlig lys.
   Tydeligvis bruker et videokamera, web-kamera og så er ... .web.

 13. Piticelul sa han

  ... Hvem la floss skredder nål? ... Not! ... Det er praktisk, det handler om medisin og kirurgi, vet boken på et komma, men kan ikke sette det ut i praksis ... åpenbart jeg overdrevet ... alltid vil det være noen til å stikke en nål tråd teller, men kjernen problem :)))

 14. adrian hilsen veldig fin tutorial jeg ønsker hvis du kan ha en Samsung LCD-skjermer om 940N jeg ønsker å vite hvordan du skal pakke! ms Tineo alle så mye de kuleste stedet!

  • Nicu:
   adrian hilsen veldig fin tutorial jeg ønsker hvis du kan ha en Samsung LCD-skjermer om 940N jeg ønsker å vite hvordan du skal pakke! ms Tineo alle så mye de kuleste stedet!

   Adrian gjorde ikke denne opplæringen !!! Cristi er forfatter !!!

 15. En totorial veldig bra, jeg vil ha en tutorial på hvordan du kan endre en prosessor og lagrer prosessorer for bærbare datamaskiner

 16. Jellfis sa han

  Merk 10 !!!

 17. Hei gutta gjør en god jobb og at Celra redd for ikke å gjøre nimik
  ve hodet av rumenere som vi ikke vet akkurat criticizing're en skam enig med adrian jeg følge tutorials hver dag på alle områder og på YouTube og faktisk her er den beste kvalitet og bedre forklart selv og k er gratis så vil ikke beklage så hvis du er interessert du ser hvis ikke

 18. Hei Cristi du FCT vel som du presenterte tutorial på hvordan å montere et minne om den forrige utgaven og SSD vist i denne opplæringen, men hvis du kunne lage en tutorial på hvordan å montere en datamaskin laget av stykker her henvise meg til CPU, minne , harddisk, skjermkort, DVD-RW, og ekstern USB-kortleser for å se nybegynnere og vil ikke gi penger i tillegg til en spesialist

 19. Takk!

 20. Fantastisk !! Kom og tutorials hardwer stasjonær PC.

 21. lucyana sa han

  Det ble forklart pent ... Gratulerer ... holde opp asa..bafta !!!

 22. Dagen før jeg ga dette kameraet tututorial for ptr en SSD. Jeg har en ASUS 11.6 Sicum det kan ikke bare være nyttig. Selv tenkte jeg hvor han er skjult i denne type bærbar harddisk. En hjertelig takk fra

  Nå hvis noen vet hvor jeg kan en myk kopi av OS på den nye hard gamle hard ville være enda mer fornøyd. Google hjalp ikke meg denne gangen eller ikke vet nøyaktig hva du skal se etter.

  Ha en fin dag

  • Lucian:
   Dagen før jeg ga dette kameraet tututorial for ptr en SSD. Jeg har en ASUS 11.6 Sicum det kan ikke bare være nyttig. Selv tenkte jeg hvor han er skjult i denne type bærbar harddisk. En hjertelig takk fra

   Nå hvis noen vet hvor jeg kan en myk kopi av OS på den nye hard gamle hard ville være enda mer fornøyd. Google hjalp ikke meg denne gangen eller ikke vet nøyaktig hva du skal se etter.

   Ha en fin dag

   Det virker som du ikke har vært til oss, har vi hundrevis av tutorials, blant dem er kloning og backup-programvare, anbefaler jeg Acronis, finne dem ved hjelp av nettstedet ditt.
   Enjoy.

 23. gratulerer opplæringen.
  en dekstop er mer simplu.abia astept.bravo.sincer ikke har åpnet noen enkelt leptop men jeg ville ikke risikere ruin av altuia.daca er å foretrekke meu.la hvilken som helst datamaskin eller skrivebords være leptop alle operasjoner er intrerupta.din gjøre med tilførsel vidt jeg vet kontaktene ikke berøre blodkomponenter direkte skyldes strica.se electrostatice.se kan bare bruke profesjonelle verktøy chinezarii ikke.

  • Eugen:
   gratulerer opplæringen.
   en dekstop er mer simplu.abia astept.bravo.sincer ikke har åpnet noen enkelt leptop men jeg ville ikke risikere ruin av altuia.daca er å foretrekke meu.la hvilken som helst datamaskin eller skrivebords være leptop alle operasjoner er intrerupta.din gjøre med tilførsel vidt jeg vet kontaktene ikke berøre blodkomponenter direkte skyldes strica.se electrostatice.se kan bare bruke profesjonelle verktøy chinezarii ikke.

   All hardware er laget i Kina i dag.

 24. christian sa han

  Når du tar en piss video tutorial cunm datamaskinen er montert i huset
  Mr. Kristus.

 25. minicola sa han

  TAKK! Som intodeaunna f.interesant / util. Mens en tutorial endring HDD til en bærbar PC?

  • minicola:
   TAKK! Som intodeaunna f.interesant / util. Mens en tutorial endring HDD til en bærbar PC?

   Den bærbare er lett å endre HDD, to skruer og klar, jo vanskeligere er det å netbook.
   Men hvis du synes det er vanskelig å gjøre en tutorial og endre den bærbare harddisken.

 26. Oppriktige gratulasjoner til denne opplæringen. Jeg tror disse nye tutorials på den fysiske maskinen vil øke antall mennesker ajutati.Multumim!

 27. Siden du startet med disse veiledningene kan gjøre en og "Hvordan rengjøre en laptop!"

 28. Du kan se inn i en tutorial hvordan du setter inn Windows 7 i en skjult partisjon som etter at hun starte Windows 7 oppsett, som har filer av DVD originale Windows 7, å være en aktiv del, og hvis du bare gå vinduer jeg kunne starte å installere det som sådan etter dvd, kan det? Da jeg så det på en laptop, og jeg tenkte på å få meg selv og jeg så!

  En god dag!

 29. hei ..
  Jeg har et spørsmål om din
  Jeg hadde en laptop (fujitu siemens) til stricat..si ikke ha det jeg gjør "handyman" Jeg fjernet harddisken og lam surubait litt .. :) .. Jeg ønsker å spørre om maskinvaren fyren var vaier fritt hentes noe på den ?? jeg gikk litt gjennom det, men iam ikke fjernet noe av det ... tror en stasjonær PC og laptop hardware fyr ville være i stand til å komme seg fra alt jeg har på det ??
  Takk.
  all aktelse.

 30. Madalin sa han

  velkommen
  Jeg har en Toshiba laptop s105 A-1712 og jeg ønsker å endre stasjonen til hvilken pris jeg finner en ok?

 31. Gutter hilse på meg du kunne anbefale meg på EMAG en god hardt for en bærbar PC fra en fuji AMILO pa 2510

  Takk!

 32. petryca sa han

  Jeg har en acer samisk aspire5732zg og jeg ønsker å kjøpe en harddisk vanskelig hva anbefaler du å være god eller svært god

 33. petryca sa han

  lage en tutorial hvordan endring
  DVD-RW laptop

 34. calincalin sa han

  Generelt opplæringen er godt utført, men det er noen observasjoner som jeg ønsker å gjøre:
  1.Titlul opplæringen bør endres fra starten. Fjerne ulike modeller av bærbare og netbooks variere fra ett selskap til et annet veldig mye, samt tilgang til ulike interne komponenter. Vi kan ikke generalisere fullt så:
  "Hvordan endre harddisk på netbook og laptop"
  Det ville vært mer korrekt
  Endre HDD netbook Asus Eee PC-modeller ...
  2.Primul trinnet som du må gjøre når du demontere noen modell av bærbar PC er intepartarea bateriei.Dupa at vi begynner å demontere surubelele og ulike komponenter.
  3.Surubelele at vi dsfacut, ikke spredt over hele bordet, må vi arbeide organisert. Nei, etterpå for å se at vi ikke får. Du kan bruke noen plastbokser.
  4.Nu kommentar er meningsløst knyttet segl. hvis garantien, er min anbefaling at endringen HDD å gjøre tjeneste. Hvis det ikke er det, hva er poenget å holde forseglingen?
  Når det gjelder hensiktsmessigheten av å endre HDD med en SSD på en netbook. La oss være alvorlige. Netbooks er et billigere alternativ til en bærbar PC. på grunn av denne oppgraderingen øker ytelse (raskere lasting av programmer raskere utpakking, etc.) ikke rettferdiggjøre investeringen vil redusere ccapacitatea + HDD. Vanligvis har en kapasitet på 250GB og kjøpe en SSD med 128lei 1000GB eller mer. Vel så du kjøper en netbook.

  Ellers bare bra. Filming veldig bra og veldig klar.

 35. Super opplæringen, maskinvaren er svært nyttig, men jeg ønsker å gjøre en tutorial og hvordan du schinbam en prosessorenhet og laptop. Vennligst takk!
  Alle de beste!

 36. Cristi til den bærbare datamaskinen jeg så deg kulere kjøle Delta Electronics, men jeg ønsker å spørre deg når du starter den bærbare datamaskinen slik at du spiller eller når du bruker noe en viss apps fra prosessoren til å si 50% og kjøligere turtall høre en crrcrrr fra kulere? Jeg liker x55sv og har alt deltaet kjøligere og lage stygge crrrcrrrccrrrrr og innervert hva det gjør for ham å se det utfolde seg?

 37. hei jeg har et problem med skjermkortet til skjermoppløsning cazeste ami egentlig ikke hvorfor? blakk?

 38. Jeg vil ha disse tutorials og peintru stasjonære harddisken, og ikke bare, men også i andre deler

 39. hei ..se kan endre maskinvaren og en netbook hp mini 110? Du aner ikke?

 40. GEORGE sa han

  Hei, jeg ser mye dine tutorials og gjøre en god jobb. Jeg vet at mange ønsker å sette en SSD i en bærbar PC, men hva med lagringsplass? Det kan få på plass en optisk stasjon hdd? Hvis ja, kan du gjøre en tutorial på hvordan du gjør og hvor vi kan få en adapter for å sette harddisken i stedet for den optiske stasjonen Kjære alle vet at operativsystemet kan installeres på en USB-pinne. Takk og forventer disse veiledningene.

  • GEORGE sa han

   Du kan lage en slik veiledning eller noe er umulig
   Jeg vet du er smarte karer og jeg stoler på deg.

 41. Catalin sa han

  Hei, jeg har installert en ny vanskelig cunrand laptop og jeg åpner den bærbare datamaskinen for å installere OS ser ut for meg litt informasjon på hvitt Sundal fra Blancco, hva kan jeg gjøre for å bli kvitt det bildet og jeg installere OS.

  • webdan sa han

   MBR tørke av harddisken med Leien nylig kjøpt CD (som er en oppstartbar CD med alle typer applikasjoner) og deretter installere operativsystemet uten problemer

 42. noen hjelpe meg med noen råd? !! .. please! ... i januar kjøpte jeg en bærbar Acer Aspire One D257 med win7 starter installert i begynnelsen, men gikk om greu..cu hver gang jeg fanget et virus er overoppheting ofte, selv med kjøligere pad ... til slutt jeg måtte reinstallere Windows (ikke meg jeg ikke har det jeg trenger) ... jeg gikk til en spesialist ... den tiden da jeg tok Acsa og jeg åpnet min han dukket opp varselmelding for sikkerhetskopiering harddisk og ... for å gjøre det gå hvor jeg kjøpte det ... jeg installerte CRYSTAL disk~~POS=TRUNC helse og faktisk ikke er veldig bra, så jeg vet hvordan og eu..mentionez det har ingen bevis som ikke ville gå, jeg trenger ikke høre lyder fra disken med nye vinduer, alle 7 men min ultimate go f bine..intrebarea er hva kan jeg gjøre? Jeg mistet det jeg garantere hvis formatert andre steder ikke hvor jeg kjøpte den? M i Italia, og jeg kjøpte den fra en annen by er på .. :( Jeg kan ikke forstå hvorfor bukke så fort, jeg brukte moderat jeg tok vare på ham ...

 43. Hei. Crisi takk for denne opplæringen, og for at du begått i fritiden, vi dele ny kunnskap og fleksibilitet. Jeg har en HP Pavilion og jeg dv2000 at jeg ønsker å spørre ham en SSD,
  men jeg vet ikke hvilken du skal kjøpe. Sata HDD er, men jeg vet ikke at 1,2 eller 3. Hvis noen kan hjelpe meg, fortell meg om jeg kan sette noen Sata HDD 1, 2 eller 3. takk

 44. Kan du anbefale en god SSD som inkluderer (veldig viktig) til USB eller SATA-kabel kit for laptop (omtrent det samme) som kan kjøpes på emag.ro?

 45. Etter montere en os.in ssd jeg ønsker å sette mitt tilfelle en bærbar nylig dukket opp med krom os going bare koblet til gmail i skyene så ikke for mye du kan gjøre av linje hvis du ikke har kontorapplikasjoner og ikke net..nu funnet for krom. Jeg ønsker å sette win7, hvordan kan jeg installere den nye SSD seier?
  Vennligst hvis noen kan spørre meg ajute.se synes bare chrome.am BIOS prøvde å starte opp fra usb.Multumesc

 46. raadoo888 sa han

  Hvor finner jeg å kjøpe hdd asus eee for 900

 47. Jeg har en noe intrebare.Aveti en tutorial på rengjøring av en bærbar PC? Jeg snakker om rengjøring av viften, radiator, etc. Jeg tror det ville være svært nyttig en.Jeg ikke har funnet en veiledning om dette emnet. Takk på forhånd!

 48. enn når man lærer å snakke ordentlig? enn?

 49. ion Paraschiv sa han

  Hei,

  Også jeg leste en stund om hvordan du installerer SSD og likevel ikke bli slettet om operativsystemet er installert på den Starter som du putter den i din bærbare eller bærbar PC med ham montert.
  De som allerede har gjort det, slik du gjorde ??

  takk

  • Adrian Gudus sa han

   Det anbefales å installere Windows etter at du har installert SSD i den bærbare datamaskinen og det er fordi hvis du gjør installere Windows med SSD koblet til en annen PC, tildele drivere for Windows-maskin. Du kan deretter du fjerner SSD å sette ham i den bærbare datamaskinen, kan du ikke lenger chpset samme, samme som PC-skjermkortet, og dermed kan det oppstå en rekke konflikter og rettshjelp ved en feiltakelse.

 50. Hei. Jeg vil gjerne takke deg for tutorials. Jeg er en nybegynner i feltet, men jeg mener, i likhet med nesten alt jeg vet at jeg har lært etter videotutorial.ro om IT. Du er den beste. Jeg har mye å lære og en glede å se disse leksjonene.
  Vennligst sa_mi raspunteti et spørsmål:
  Jeg har en ASUS Eee PC 1015px og jeg sa_i hdd_ul utveksling med en som faktisk er eksterne (W> 500G, SATA3), som sa_l ut av etuiet. Denne eksterne hdd jeg installerte Ubuntu på Eee PC og jeg win7.
  Hvis du putter ext hdd i stedet for Eee PC holdes funksjonell di SO, eller det må være en reinstallasjon.
  Takk.

 51. victor sa han

  Det SSD for laptop -interfata ide (pata_ ... .. gammel IBM modell R51 ...
  Mange takk,
  victor

 52. Ninel sa han

  Hei, jeg har et spørsmål! Jeg har en Asus modell x61 sl og ikke vet hva slags ssd å kjøpe. SATA II eller SATA III?

 53. Jeg SATAII laptop og ønsker å oppgradere pgrade SATAIII.Se kan bare bytte? Noen forteller meg at noe mer må gjøres. Hva? Takk!

 54. velkommen
  Meget god tutorial. Men jeg har et lite problem, etter at jeg satte u SSD jeg installerte Windows totulok, akkurat som cooller nettstedet ikke lenger stoppe, hvorfor?

 55. Hei. Jeg har et spørsmål. Jeg har en Toshiba bærbar PC som er ødelagt maskinvare. Jeg fikk det fra en venn Asus bærbar PC. Jeg kunne erstatte harddisken på den bærbare datamaskinen med den bærbare harddisken? Den samme imtrebare og batteri. Takk for hjelpen

Tilbakesporinger

 1. [...] Hvordan endre harddisk og en netbook eller ultrabook, inviterer jeg deg til å se tutorial: Hvordan endre harddisk på Asus netbook. Hva jeg vil achimbam harddisken på en bærbar PC? Svarene kan varieres: 1. Vi [...]

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.