Hvordan fjerne lyden fra en video?

Hvordan fjerne lyden fra en video?
4.5 (8) 90%

Hvordan fjerne lyden fra en video

I dag vil vi se hvor enkelt det kan trekke ut lyd fra en video-fil bare ved hjelp av VLC player.
Hvorfor trekke ut lyd fra video?

Årsakene er mange, kan du liste opp noen, som du sannsynligvis trodde du:
1. Pakk lyddelen av en musikkvideo
2. Pakk reduksjon lyd støy
3. Over visse avsnitt lyd oversettings
4. Utskifting av lyd musikk
5. Voice-over innføring av visse avsnitt

Jeg ønsker å trekke ut lyd fra en video, for redigering smartere. For eksempel, hvis du har bakgrunnsstøy på lyd kolonne i skyting; Veldig enkelt, trekke ut lyd, gjør Audacity redigering og hold deg tilbake. Alt trenger ikke ta mer av 2 -3 minutter for en skyteepisode 4K av 20 minutter. I videoredigering programmer, må du gjøre det på lydredigering, deretter å snu alt; Aktivitet som du tar noen 30-40 minutter (med identisk maskinvare, som i det første tilfellet).
I neste opplæringen, vil jeg vise deg hvordan du tar lyd som redaktør og som et lim for å plassere videoen.
Jeg liker å bruke smart redigering (ut av boksen), der det er mulig. Det gir meg tilfredsstillelse arbeidshastighet og en hack lunken sted som virkelig fungerer. Spesielt videoredigering og endelig rendering, er den mest tidkrevende, ressurser og nerver; Derfor prøver jeg å finne snarveier til de problemene som jeg møter daglig. Til syvende og sist er det rollen som en god hack, for å lette arbeidet og livet.

Series of tutorials knyttet til intelligent video og lydredigering, og anbefaler:
Ultra rask videoredigering med SVRT 4 Director of Power
LIpira video-filer raskt med Avidemux eller Power Director
Utdrag fra en videosekvens i 2 sekunder med Streamclip

Link nedlasting VLC Media Player (gratis):
Last ned VLC Media Player
Video Tutorial - Hvordan fjerne lyden fra en video


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Andrey Catalin sa han

  La oss bror på alvor, at jeg visste så lenge, er ogramada tutorials på nettet om hvordan du gjør dette, ikke hater men kritisk på en konstruktiv måte, kommer laget med tutorials interessant, jeg vet ikke, triks pc, eller tekniske ting å bygge en bestemt ting eller noe som kan være relevant, ikke si at det siste ikke har hatt opplæring interessant, ja du hadde, men likevel, det tar noe mer enn det, eller i det minste være mer åpen for forslag brukersted CPC dette er for god for en svak aktivitet. Jeg forstår fra starten at MNO har gjort familier, tjenester og innlegget ditt sjelden Lar jeg ikke tror de kan tillate noen å kritisere for det, men likevel, selv prøver å ringe forskjellige personer som har kunnskap på ulike felt, for eksempel lyd, grafica.etc, tror jeg det ville være interessant noen flere spesial tutorials på disse områdene. Jeg gjentar, ikke, hater, min critima anses som å være konstruktiv, prøvde jeg å gi deg ideer, fordi jeg bryr meg om dette stedet, og vil ha noe mer fra ham, med andre ord, jeg vil ha mer innhold.

  • Marius sa han

   avtalt

  • Med mindre du. . . hater ?! og ideer, hvorfor ikke gjøre tutorials på dette området? . Eller er du som spesialiserer seg på kritikk? . Ikke alle er opplært i IT som deg. Jeg liker å trekke ut lyd fra en video, kan du bruke programmet Songr med mye suksess, en idé når alle Cristian Cismaru en videotutorial eldre, men versjon VCL vet ikke, selv om jeg program, som meg er alţiii, bortsett fra deg.

   • Adrian sa han

    Høyre, Leon!
    Det er mange som vet visse ting fra tutorials som presenteres, men mer vet ikke. Med tålmodighet og kravene sannsynlig å nå de "eksperter".

  • Hvis du er så sterk, er andre i begynnelsen og vet ikke! hvorfor ikke gå til en side for super avansert!

 2. Vel, jeg var nyttig tutorialu jeg lært noe nytt som jeg ikke vet funksjonen til FCC.
  Takk.

 3. wadrez sa han

  Kundene er aldri lett å glede!
  Vel, alt er vi gode tips / Spesielt når vi ikke er direkte involvert
  Folk b / p / ikke er fornøyd?
  opsjoner
  Du> TV / Remote / Endre kanalen
  I dette tilfellet
  Du> PC / mus / Klikk der du vil
  Mr Cristian / Kan mult./ Hvis du ønsker å leve rett og slett ignorere!
  Gratulerer for hva du gjør
  ????

 4. SVAR wadrez sa han

  wadrez Jeg prøvde å gi noen råd og ikke gi hodet, følelsen av at jeg ønsker å gi hodet, bare du og så du har. Som jeg sa, og kan bekrefte dette, er jeg gammel nok her nesten hver dag kommer hit for materiell og ville ikke ønsker å gå og være stabil andre steder som jeg foreslår, det som meg foreslå er akkurat som de politiske transporter ganger jeg har egentlig ikke ønsker å gjøre dette, sa jeg og jeg sier videre, er klar over at de og deres familier, tjenester, ikke kan klandre dem, men selv for å la ulike mennesker lidenskapelig i andre områder for å gjøre videotutorialele her. Er du klar over at materialene som tilbys har blitt kuttet med mer enn det en gang var, når nesten hver dag, når du gikk der han fant noe nytt. Sannsynligvis ikke faller på dette området, ikke kritisere (konstruksjon) en, men gladelig gå spille andre steder. Også trang til å tjene penger på en eller annen måte arbeidet som er gjort så langt, må vi vurdere hosting kostnad, kostnaden og må liksom økonomisk støtte, tror jeg at en annonse lite på begynnelsen av klippet 5 sec ikke drepe noen eller banner.

  • wadrez sa han

   Du trenger en oppgradering!
   CPU Brain
   GPU-view
   RAM-minne
   Vifter / Varmeovner

   Lag en hjemmeside
   Og jeg og andre i kritisk / konstruktiv vi vil bry

 5. Det finnes en rekke løsninger for å trekke ut video, lyd fra en beholder, bare for å se på google.

 6. hei. du kan gjøre en tutorial på xboot? http://www.pendrivelinux.com/xboot-multiboot-iso-usb-creator/

 7. Leon svar sa han

  Jeg har aldri vurdert en ekspert på IT noensinne, du holde meg sånn, er ikke spesialisert på kritisk bare mer materiale enn før hver dag ble postet noe nytt og ga noen råd, hvis orgoliosii liker du ikke aksepterer tips, fordi de anser seg perfekt, er det deres problem, men jeg tror ikke forfatterne av dette området vil bli plaget av noen fortøynings tips og noen konstruktiv kritikk i veien og alt, er folk i livet vi lære av hverandre, en ikke perfekt, så?. Lyden av video tutorials utvinning er like gal på nettet, gi et Google-søk, og du vil se.

 8. svare wadrez sa han

  Dessverre kan du ikke har evne til å kommunisere med en mann enn bare hvis du og fornærmende språk Din attest dårlig utdannelse og manglende integrering i samfunnet som gir bevis, lære at i livet du får bare ros, men også kritikk, som lenge de ikke er vond vilje, men konstruktiv, ser jeg ikke hva problemet er, hvis du er en garn stolt, og stolt og se problemet annet fra ditt synspunkt syn, betyr ikke gjøre det slik. jeg helt fra starten jeg kommunisert med deg, men jeg snakket med forfatteren av dette nettstedet hvis du foretrekker å sette deg i tankene andre steder, betyr helt klart at du har en mangel på sunn fornuft, og du er ikke forpliktet til å godkjenne det

  • wadrez sa han

   FYI / RAM
   Dette nettstedet er for
   Nivå / Beginner / middels / avansert / ekspert
   Dette nettstedet har høy trafikk med hundrevis / tusenvis av besøkende

   RAM / CPU
   Hva ville skje hvis absolutt alle besøkende her vil være som deg?

   Operativsystem krasjer!
   Har du gal fordi kommentarer / tips / din kritikk er best
   Indikert for deg er en tutorial nivå Tombonist / Expert

   Symptomer på et system virused / En mulig årsak> misunnelse, dumhet, frustrasjon, kompleks ..
   Din kommentar
   "La bror på alvor, at jeg visste så lenge"

   GPU
   Har du problemer med å se / jeg ikke svar jeg ga til din kommentar!
   Min første coment men er generelt berget

   prosessor
   Hvis du føler bitt cap / panikkanfall eller har andre problemer / normalt kjempe tilbake

   Advarsel!
   Som jeg sa oppgraderingen kan du spare!
   Du må kanskje PC Doctor / Rengjøringsprogram / hint

   Uh / The End
   Hvis mikrofonen var / Mute> Hva var stillhet

 9. Jeg opplever det samme problemet kation dato ... Når jeg ønsker å få tilgang til min eldste en av dine tutorials, jeg kan ikke åpne. Jeg antar at det er et problem med flash-spiller, og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg har allerede den nyeste versjonen installert og ingenting ... Har du noen anelse om hvorfor ikke gå? Takk ...

 10. wadrez svare sa han

  Å være misunnelig på deg? Hvorfor?, Hadde jeg ikke har en konkret grunn til å være, den eneste regelen cocalarii si dette, at jeg misunner deg verdi, og du ikke gjør det, det er hva folk i forståelse. Hvis du vanligvis ikke liker kritikk, er det normalt å ikke se normal, jeg har sagt før, folk som tror de er perfekte, og er stolte og innbilsk, de anser seg perfekt, jeg for en ikke anser meg selv, har fordeler, men jeg og ulempene er en mann av gode og dårlige. Området som er svært gammel og har fordringene til dette nettstedet, indirekte du gjort referanse til meg, som jeg også sa, hvis du ikke bryr seg, gå andre steder og som var, men bare fordi jeg bryr meg, jeg ønsker å forbli her, er jeg en ivrig forbruker av materialer og råd som jeg ga til dem dere hjelpe oss med å fortsette å tilby kvalitet materiale og ofte. En mann som bryr seg om deg eller hva du gjør, du og ros, men selv og kjempe en annen fyr som ønsker å dra nytte av deg, prise deg hele tiden og prøve de mest utspekulerte måter å få lingusii sannsynligvis hypotetisk, at du prøver det, i håp om at jeg skal lage noen relasjoner, men metoden er allerede tapt, at de vil fange hva du ønsker å prøve deg, vet folk som deg, hadde jeg ros, men mange av dem etter en god ros mer eller mindre på høyre side, og forventer favoriserer fra meg. Så .... (Forresten du så, og du bare over reklame her hvis du er all såkalt supporter? Eller du forstår ikke hvordan du støtter stedet, bare om?)

  • Jeg tror ikke det er på tide å bli sint. Hver har sin mening, må jeg respektere det.
   Hver gang vi tok hensyn til kritikk og forslag.
   Som jeg har sagt mange ganger har vi ikke legge normen; Vi gjør opplæring med stor glede at vi tilbyr til alle. I stedet, du trenger bare å forlate en kommentar en gang, la oss lykkelig eller kritisert.
   Takk!

   • Andrey Catalin sa han

    Cristian Cismaru Jeg kan bare berømme din holdning balansert, forsto jeg at du ikke kan legge inn hver dag, jeg vet at jeg har gjort tjenester, familier og trodde ikke at han kunne ha råd til ikke å forstå om dette, men hvis du vil i fremtiden, som et tips, kan du åpne en seksjon for videotutoriale sendt fra samfunnet, den gamle for å supplere mengden av innhold gitt og for oss vet at hosting er tilstrekkelig dyrt, prøve å gjennomføre i begynnelsen av hver video en selv bannerannonse, vet du at ekstra pengene og vel verdt å ikke såre, til syvende og sist er det liksom ditt arbeid og bli respektert. ,

    • Hver gang har vært foreslått tutorials, vi har gjort, i stor grad ... Jada, det var tutorials som vi ikke har gjort, tutorials, eller var utenfor interesse (for spesifikke) eller overskredet vårt område komfort (jeg var for Babala om emnet).
     På videotutorial.ro er over 1300 video opplæring, og de fleste av dem er svært nyttig selv i dag. Du skal ikke bare vente "siste tutorial" postet; Den gamle er ofte enda mer nyttig.

  • wadrez sa han

   Jeg innrømmer, jeg var galt / jeg skyndte meg å gjøre denne anbefalingen / oppgradering kan spare deg!
   Mer riktig / oppgradering kan spare deg!

   mitt tilfelle
   For å hindre / unngå mulige kriser / PC Doctor
   For din trygghet / My
   Auto Shutdown

   @ Administrator / Din melding er behandlet / min CPU
   Takk for din forståelse og tålmodighet!

   • Lawrence sa han

    Hei colegule.Nu meningsløs ... stole på meg. Kanskje jeg er like gammel som deg og forstår hva du ønsker å zici.Ehee hvilke tider .... . Da jeg ble sendt til torrents :) Nyere og Cristi mener at her er bare "eksperter" som overstyrer installasjoner enkel forklaring: "Jeg vet hvordan å gjøre". For ikke å nevne Adrian Søn sikkert vet mye, men vi må vise hver gang en installasjon av XP for en liten ting, særlig ettersom mange referanser til visse tutoriale.Eu vet hva du mener du "konstruktiv "men gå og så :) for noen er det lettere å kritisere ødeleggende plager dem, har de ikke skrive riktig, at hvorfor er du her hvis du er så smart, som ikke tvinge noen til å komme inn her, men gjør oss eksisterer fordi Astor vi kommer hit, og vi får mange år, helt fra begynnelsen. Vær sikker på at ingenting i livet er gratis, fordi alt her er tenkt Kristus ikke forstår begrepet lung.Unii hvilken som helst nettside i Internett-verden der fordi besøkende og jeg, du og andre har besøkt. Mange vil fortelle meg mer som deg for denne kommentaren, men tar gjerne imot dem alle, og jeg vil ikke forlate her. Det er lett å bli sint for en gjennomgang enn å lese kontekst. Jeg er en av de få menneskene som mister timer for sent på kvelden for å bla gjennom millioner av sider med dra învăţa.Cu Internett for å åpne de første sidene VIDEOTUTORIAL. Ro. Gratulerer med alt du gjør. Det er rom for forbedring.

 11. Ved kamerat wadrez sa han

  Wadrez, jeg lurer på om språket, siden du kan kommunisere med innfødte folk bare hvis du fornærmer og så dessverre ikke er i stand til å bære på en sivilisert samtale med noen, slik at du kan betale for utdanningen din. Jeg tror ikke det ville være hensiktsmessig å snakke om evolusjon (oppgradering) så lenge vi ikke er i stand til å utføre i de viktigste områdene, og en av dem som utdanning.

  Cristian Cismaru slutt har du helt rett om tutorials, så en liten endring mitt sinn. Best

 12. ViorelR sa han

  Svært nyttig for meg, jeg har lært noe nytt om funksjonen til VLC, takk

 13. Bob Bogdan sa han

  Hei Jeg ønsker å fjerne bare lyden i videoen? Thanks !!!

 14. Tusen takk. alle veiledningene som hjalp meg, samt kommentarer fra de store spesialistene er sikre på at hvis du tar dem litt i feltet, slår de! mye helse og takk!

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.