Hvordan spionere eller kontrollere en datamaskin med en mobiltelefon - HD video tutorial

Hei, i videotutorialul neste vil vise hvordan vi kan lage en forbindelse som fjernkontroll eller fjern asistance mellom en telefon og en datamaskin.

Som du vet at du kan styre en datamaskin enkelt fra en annen datamaskin gjennom programmer som må installeres på begge maskinene, eller bare på den ene og den andre som skal installeres java runing Miljø gitt internettforbindelsen til å være aktiv på både PC planter, men nå går det gjennom en enkel mobiltelefon som har java.

Vi trenger en bluetooth-tilkobling eller Internett for å kunne kjøre et program som jeg presenterer. Vi kan bruke denne slags fjernkontroll fra hvilken som helst telefon gitt telefonstøtte Java MIDP2.0 i opplæringen viser et eksempel for å bekrefte denne muligheten.

Denne opplæringen kan hjelpe noen som trenger å spionere på en datamaskin for å finne ut hvilke programmer som kjører på den eller rett og slett for å hjelpe foreldre som ønsker å se sine barn foran datamaskinen.

Lucian basilikum


Relaterte Guiderkommentarer

 1. crystache sa han

  Jeg håper å kunne presentere noe av denne programvaren for telefoner uten simbian [Nokia 6288] som er veldig interessant, hvis du er.

  • danyelutzu sa han

   Jeg har et problem fordi jeg gjorde det samme som i opplæringen, og når jeg prøver å koble til wifi, forteller det meg: “IOException: java.io.IoException: Feil ved første åpningstilkobling:

   LA buetooth jeg zie: Ingen tjeneste korrekt funnet Sørg bluetooth fjernkontroll x (vet ikke hva som har Deki er Bluetooth aktivert og startet programu nimik

 2. Veldig interessant opplæring ... gratulerer

 3. Andrew sa han

  Jeg har et problem. Han forteller meg "Telefon utenfor rekkevidde!" Hva kan være årsaken, og hva er løsningen?

 4. LucianGL sa han

  crystache - hva vil du at jeg skal presentere?

  Andrei - hva sier du er at telefonen ikke er i dekningsområdet for Bluetooth eller internett-signalet. Dette er hva du sa. Gi meg flere detaljer fordi jeg ikke forsto hva og når det skjer

 5. Andrew sa han

  Når jeg sier gi den til å koble Venter på PC og telefon ringer meg etter noen sekunder utenfor rekkevidde! Det er når jeg prøver å koble til via Bluetooth. Hvis jeg ønsker å koble til via internett I epler greit .. Jeg har en Nokia E50. Men dc vil og bluetooth?

 6. LucianGL sa han

  Andrei - Jeg tror at i ditt tilfelle er problemet å knytte telefonen til datamaskinen. Prøv fra Bluetooth-programvaren i datamaskinen for å opprette en forbindelse med telefonen for å se om den oppdager den. Mer presist ser ikke Bluetooth-adapteren til datamaskinen. med søk og tilknytning + tillegg til listen som autorisert til å slutte å be om tillatelse hver gang

 7. Andrew sa han

  Foreningen har det bra. Imidlertid forstår jeg ikke at det fungerer via internett, og det vil ikke fungere via Bluetooth. Pt k imidlertid ... over nettokostnadene via Bluetooth nei!

 8. LucianGL sa han

  må arbeide, fortsette å prøve

 9. peterutz sa han

  Varog si hei til andre telefoner (Samsung) eller andre ikke eller bare Nokia Overvåker all takk!

 10. LucianGL sa han

  opplæringen jeg sa gå på hvilken som helst telefon, og viste hvordan du kan og sjekke dette

 11. joker sa han

  og jeg ønsker å legge til et kapittel innvendinger til måten du gjør en tutorial. lalaiala irriterer meg med å presentere en tutorial, en tutorial som ville ta 10 minutter du gjør ut av 30 min (blir kjedelig og irriterende).

  De er svært gunstig, men gjøre dem kort og rett på sak

  vennligst ikke bli opprørt, men tar selvkritikk

  takk

 12. @joker:
  Ok, vi skal prøve å være mer fokusert, men vi framgår alltid.
  Noen ganger lykkes vi, andre ganger ikke, jeg (Cristi) fordi noen ganger jeg lyver fordi jeg trenger eller hvor mange huske en ting.
  Du har rett skal være raskere.
  Ærlig et forsøk, men vet ikke alltid om vi vil lykkes.
  Takk for observasjon og selv venter på oss.

 13. Catalin sa han

  Faktisk nede i hatten, super tutorial, bravo gutter!

 14. LucianGL sa han

  det vil si å være laget i redigerings opplæringen ville ta for lang tid, og ville trolig ikke kommer til å være

 15. Daniel sa han

  Lucian mine gratulasjoner, jeg likte den opplæringen jeg har ikke spørsmål til deg veldig godt presentert program og alt.

 16. unbray sa han

  velkommen
  Jeg har også et spørsmål io
  som det kalles ala det programmet du bruker telefonen til å skrivebordsmenyen

 17. unbray sa han

  Jeg har et problem jeg ikke connecteaza telefon til min pc si nei riktig service funnet! Nets sørge for at Bluetooth-funksjonalitet, er fjernkontroll kjører hva jeg skal gjøre ?? (Io ikke vet engelsk)

 18. Adrian sa han

  @unbray: Du må ha startet alle prosesser av Bluetooth-funksjonalitet, har du installert, Bluetooth evner, fjernkontroll starter

 19. unbray sa han
 20. LucianGL sa han

  unbray - du må slå på telefonens fjernkontroll på både PC-en og telefonen, åpne den i telefonen og søke via bluetooth, så på PC-en har du også et søk og du kan koble den derfra. lukker også pc-suiter og annen programvare som kan okkupere blutooth-porten som brukes av telefonens fjernkontroll
  Når det gjelder "det" -programmet, kan du bruke mobiola-fjernkontroll

 21. unbray sa han

  io ikke bruke PC suite og bruke Bluesoleil ala alltid stå åpnet det jeg vil prøve i morgen: Jeg håper d går sami

  muntumesc mer

 22. unbray sa han

  tusen takk

 23. Cosmin sa han

  Jeg tror jeg ikke forstod ...
  telefonen min er kompatibel med applikasjonen, men jeg vet ikke hvordan jeg skal installere den på telefonen min fordi jeg sendte den via Bluetooth, og den leser for meg som en ukjent fil

 24. Cosmin sa han

  Etter know jeg ikke har en fil jade

 25. Wolfyz sa han

  Hva slags telefoner reise?

 26. kosmyn sa han

  hilse på meg og hjelpe meg med et problem for en tid siden noen kom inn i telefonen min og slettet noen bilder mia, melodiii etc. hvordan kunne jeg gjøre, og jeg får et program som at dette
  takk

 27. @kosmynHvis du angav tidligere kanskje ikke mye mulighet til å gjenopprette noe, må utvinning gjøres umiddelbart og bør unngås omskriving dette stedet.

 28. Liviu Voloaga sa han

  Og yo jeg ønsker å fange program via telefon (virtuell) hvor jeg kan laste ned?

 29. Saki Dennis sa han

  Fungerer på alle telefonmodell?

 30. Saki Dennis sa han

  II programu metallisk jeg så en venn !!!!!!!!!
  Likeledes

 31. Andrei sal du klarte med: Telefon utenfor rekkevidde ???

 32. LucianGL sa han

  Programmet går på hvilken som helst telefon, spesifisert jeg på plattformen er funksjonell, og du trenger for at jeg personlig har brukt med hell N70 og N95 8GB, sier du telefonen ut av rekkevidde betyr at tilkoblingen mellom telefonen og PC-en var frakoblet, må du koble eller å se hva du gjør dette frakobling, hvor Bluetooth sjekk flere kjøres i PC som du ikke å blokkere porter for tilkobling til søknaden eller de sakte fart og til slutt føre til frakobling

 33. George sa han

  Som jeg lytter til radio rumensk online på telefonen min Samsung Omnia?

 34. Adrian sa han

  @George: Det er allerede en tutorial om noe klikk og se denne opplæringen: https://www.videotutorial.ro/?p=1173

 35. VICENTIU sa han

  GOD. En Q Hvordan sletter eller avinstallere et program SIMPLY kan ikke slette eller SAL SAL avinstallert gjør, det er et program ANUME.MERCI FAIN

 36. @VICENTIU:
  Du har gitt mange detaljer om problemet ditt, men du kan prøve med Revo Uninstaler og vi har en tutorial på nettstedet om hvordan du kan bruke den

  https://www.videotutorial.ro/?p=267

 37. bogdan554 sa han

  sal .... telefonen min fungerer ikke uten kontroll når jeg går inn i applikasjonen viser meg ubehandlet unntak ... ..hvem kan hjelpe meg?

 38. magnificentboy sa han

  Hei, jeg har en nokia 6151, den er kompatibel med java 2.0, den har også bluetooth, jeg har bluetooth og jeg legger de to filene på PCen (prc.jar og prc.jad i telefonen). Jeg har også programmene “Phone Remote Control” og Smart Remote installert v1.0 ”Jeg åpnet prc.jar-applikasjonen på telefonen min..Jeg søkte etter Bluetotth jeg fant den..og når jeg gir den, forteller den meg applikasjonsfeilen..eller den forteller meg å sørge for at applikasjonen kjører ... Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre ... Jeg forsto egentlig ikke noe fra opplæringen ... det er ikke så eksplisitt ... hvordan gjør jeg det? hjelp meg ... takk

 39. bogdan554 sa han

  hei jeg har en nokia 3250 den er kompatibel med java 2.o men når jeg vil koble til telefon remonte internettkontroll ser den ut simbianos feil 34 .... generell systemfeil

 40. Hei, jeg har et spørsmål voi..cum kan gjøre for å se om vi installert i mobil programvare, og hvordan kan du lytte til dem sterg..mentionez Jeg har en Sony Ericsson og en LG
  takk på forhånd

 41. Kjenner du til et program som ligner på "Bluetooth Remote Control" som også gjør det mulig å lytte til lyden som spilles av på datamaskinen, på mobiltelefonen?
  Takk på forhånd!

 42. salut..eu har en w350i og ikke klarer å installere på telefonen programul..ce å gjøre?

 43. Som Andrei, gir han meg feilen "Telefon utenfor rekkevidde". Jeg forstår ikke hva som kan hindre ham. Telefonen kjører ikke noe annet, datamaskinen gjør det samme. Programmet viser meg at den kobles midlertidig (pilene på skuffikonet blir gule), men så faller det av. Med tanke på at jeg er 15 cm fra den bærbare datamaskinen min, hva kan det være? Er det noen som vet eller ikke?

 44. Hei,

  Jeg testet det og fungerer veldig bra. Internet tilkoblingsproblemer som vi klarte å gi hodet
  1. Det fungerer ikke hvis wap-protokollen brukes på telefonen (det ville være flott om noen kunne løse dette problemet på en eller annen måte ...). Så tenk på wap ubegrenset (3,5 euro / måned)
  2. Den kobles bare gjennom Internet Protocol. Hvis du vil ha ubegrenset internett versjon 3 ganger dyrere enn de nevnte.
  3. Hvis du ønsker å se hvordan sanntid hvordan det som skjer på skjermen anbefale deg å bruke telefonforbindelse 3G / 3G +

  Spor å fortsette arbeidet.
  PS - effekten det har på ofrenes datamaskiner er utenkelig 😉

 45. VALYYYY sa han

  Jobber ikke! Han finner PC-en min og når jeg kobler til står det: "Ingen riktig tjeneste funnet". Også når jeg prøver å koble den fra datamaskinen, finner den telefonen min, og når jeg kobler til står det "Connection Mailed".
  Jeg prøvde også applikasjoner som Gnubox, og jeg kan ikke "parre" telefonen med PC-en. Aaa, kan du gjøre en veiledning om Gnubox? La oss gå på s60v3!
  En annen ting, jeg kjøpte bluetooth ikke ga meg noen CD for å installere driverne automatisk. Jeg har hørt det er andre sjåfører Bluesoleil eget kjønn eller Widcomm. Hvilken er best?
  Dette er mitt bluetooth: http://i1.lelong.com.my/UserImages/Items/0909/24/[e-postbeskyttet]

 46. Hei! Jeg har et problem med wi-fi-tilkobling gjennom telefonen fjernkontrollen.
  Jeg installerte og innstillingene er nøyaktig slik du beskrev i videotutorial med
  en datakonto aktivert på Vodafone mobilt internett når jeg vil koble
  Wi-Fi ser ut for meg: IlegallArgumentException: java.lang: Ugyldig vertsnavn.
  Sony Ericsson-telefon er en W910i 3G +
  Venter på en raspuns.Multumesc!

 47. Ionutz sa han

  hei, jeg forstått perfekt opplæringen, men jeg har et problem: Jeg har en lg ku 990, jeg gjorde alt du sa i opplæringen, installerte jeg begge programmene. 1 PC og den andre på telefonen jeg kom inn i PC-programmet og det skrev bluetooth løsning: Bluesoleil, det betyr at jeg har funnet Bluetooth-enheten, og da vi kom inn i programmet på telefonen, der jeg skrev inn innstillingene for den Bluesoleil bedt om å endre metoden for direkte tilkobling i port.dupa jeg gjorde com Men jeg forlot innstillingene og jeg ga bluetooth.mi søk har funnet pc, valgte jeg og så skrev jeg at det conecteaza.tocmai som er problemet vi alle ventet på 10 min.si aldri tilkoblet. hvem vet du fortelle meg hva problemet er og mie.trebuie å si at både PC og tel.sunt når det er synlig og overføre musikk eller andre filer.

 48. Jeg har også et problem med WI-FI-tilkoblingen via fjernkontroll ...
  IOEexception: java.io.IOEexception:
  Symbian error = -33:
  Totalt: tidsbruk skredet

 49. Petryk sa han

  via bluetooth, trenger jeg også nokia pc suite-applikasjonen? Jeg får meldingen "telefonen utenfor rekkevidde!"

 50. Petryk sa han

  Nå når jeg slår bluetooth på min pc vises failed.ce tjeneste oppdagelsen kan jeg gjøre?

 51. Andrew sa han

  Salut!
  Jeg har et problem, og jeg sa at du er min eneste sjanse Cristi.
  Jeg søkte, men fant ikke noen fra porblema løse dette.
  Kan jeg, men vennligst legg til Andu.2010 \
  plz
  Jeg trodde du kunne hjelpe meg Plzz
  Ikke glem å legge id Andu.2010
  ZIP
  ! TAKK!

 52. For remote desktop kan du også bruke et gratis program fra

 53. Jeg pc Internett via ruteren og ruteren og telefonkort og ønsker å vite om jeg ønsker å koble til internett via ruteren er både et problem og trenger å komme på telefonen netul?

 54. Jeg visste ip sett med forståelsen av at fjernkontrollene hvordan datamaskinen kan laste ned tutorials som for meg går DownloadHelper

 55. Hei Luci. Jeg har også et problem på telefonen min. Når jeg kobler til Bluetooth får jeg en feilmelding "Ingen riktig tjeneste funnet! Vennligst sørg for at Bluethooth Remote Control kjører!" søknaden startes. Takk

 56. LucianGL sa han

  du må ha riktig driver installert bluetooth normalt å være aktiv hvis en eller annen måte applikasjon på telefonen sier at han ikke oppdager bluetooth PC er noe galt med adapter bluetooth eller programvare, eller hvis programmet på telefonen sier at han ikke finner PC fjern tjenesten trenger å koble til og gi deg tillatelse til å gå til din PC, og deretter lukker og starter PC

 57. Lucian sa han

  Jeg løste problemet tusen takk !!

 58. de sender dem til å koble til via bluetooth jeg si ,, ingen riktig service funnet! Sørg for Bluetooth Remote Control er running.Dar jeg fant bluetooth til PC. Ajutati.ma.ms

 59. nå ser det ut av rekkevidde ... selv om jeg holder telefonen ganske nær Bluetooth

 60. Lebocow sa han

  sal når jeg kobler med mausu meg ut og gi meg en lisens sier hva fak: ((

 61. Shelby. sa han

  Jeg har et lite stort problem ...
  Jeg installerer programmet på telefonen (5730) nimic og ingenting ... ønsker ikke å gå inn i det ... noen løsning?
  Det gir meg ingen feil ... men når du installerer på nytt, forteller det meg at applikasjonen kjører ...

 62. Marian sa han

  Salve, du er hyggelig å gjøre en tutorial Unified Remote. Jeg ville være mye mer nyttig enn denne opplæringen. Takk på forhånd !!

 63. Jeg java 2.1 og jeg går ikke, du virkelig 2.0? Takk.

 64. hei hvordan har du koblet telefonen til PC-en som du vil vise knapper, og du kan gå i meniuu

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.