Hvordan sette favorittprogrammer kjøres automatisk ved oppstart - video tutorial

Hvordan sette favorittprogrammer kjøres automatisk ved oppstart - video tutorial
5 (1) 100%

Hei venner, i dag en tutorial for å lære sammen om et svært interessant softulet vi vil gjøre det mulig å gjenåpningen av automatisert programvare vi hadde åpne sist gang jeg lukket min PC. Det er vår svært nyttig når våre datamaskinen startes på nytt uten forvarsel og uten å kreve en bekreftelse fra brukeren. Jeg er sikker på at hver enkelt av oss når vi er på datamaskinen, åpner vi Desktop eller annen programvare som var i arbeid. Og du innser at en Restart umiddelbart, eller en strøm ødelegge vår jobb jobbet på den tiden. Godt presentert i opplæringen programvare i dag vi har tenkt til å automatisk åpne programmer som fungerer eller hvor jeg jobbet sist. Denne programvaren kan åpne våre nyeste programmene selv om datamaskinen ikke ved et uhell stengt eller startes på nytt. Cache Mitt arbeid er svært nyttig når vi kjører ut av tid og / eller når vi ønsker å sette vår datamaskin vi begynner å arbeide umiddelbart uten å måtte sitte oss til Descida manuelt hver applikasjon som vi ønsker å jobbe.

ADVARSEL: For de med Windows XP må du ha .NET Framework installert 2.0 men hvis du har et ATI skjermkort nyere generasjon du sikkert allerede har installert .Net Framework installert, ble det installert med ATI skjermkort driver.

Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com

Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Alina Cojocaru sa han

  veldig nyttig :)
  men hvis du sier arbeidet med et dokument mislyktes dagens verden og se hva jeg hadde skrevet mai?
  Takk.

 2. Alina Cojocaru sa han

  du kan gjøre tutorials om hvordan du konfigurerer et PC-system med høy kvalitet deler på lite penger?
  Jeg tror de er blant de mest interessante relatert maskinvare
  Jeg sier ikke, og tilhørende programvare er meget interessant og veldig nyttig, men jeg sa at jeg ønsker å se.

  • Adrian sa han

   Alina Cojocaru: Du kan gjøre tutorials om hvordan du konfigurerer et PC-system med høy kvalitet deler på lite penger?
   Jeg tror de er blant de mest interessante relatert maskinvare
   Jeg sier ikke, og tilhørende programvare er meget interessant og veldig nyttig, men jeg sa at jeg ønsker å se.

   På maskinvare vi allerede har om du så? Hvis du ikke skrive opp i søkeboksen rett på den svarte kanten: systemkonfigurasjon eller ATI eller SSD eller anskaffe skjermen eller guide kjøpe guide minnekort, skriv ja og du vil finne tutorials. Du sis på hans svart ramme kategorien Maskinvare, en kategori hvor du enkelt kan finne tutorials relatert maskinvare. TEKST dette på her er ment å bli lest, hva jeg jobbet på stedet og filtre, er det alt dette i søkefeltet som du bruker dem

 3. Gepeto sa han

  Veldig interessant denne programvaren.
  Akkurat hva jeg tenkte som sagt Adrian ville ikke vite når du skal begynne å ta Likestrøm softuletu :))

 4. GepetoVeldig interessant denne programvaren.
  Akkurat hva jeg tenkte som sagt Adrian ville ikke vite når du skal begynne å ta Likestrøm softuletu)

  Hvis du ikke vet når strømmen er veldig hyggelig når du åpner PCen til å velge de programmene du ønsker.

 5. marian sa han

  Jeg spuso i kommentarfeltet på opplæringen deaktivere vinduer og si her; Jeg kan kalle meg tips om hvordan du bruker Windows 7? Eller kan du laste det opp et sted (beklager jeg skrev på begge steder, men det har ikke blitt besvart). Gratulerer til Adrian opplæringen.

 6. egasus08 sa han

  Nyttig ennå litt støv. Siden du ikke har manuelt valgte programmer og velger automatisk dem er ubrukelig. Hvordan skulle jeg vite når strømmen er? Ii samtalen at selskapet som omhandler dagens tilbud og nåværende pica jeg spør du? Var det en Alert å fortelle meg når strømmen er? Programmet vil være glimrende for dette alternativet ville være avgjørende vil jeg si nei

  • Adrian sa han

   egasus08Nyttig og enda litt støv. Siden du ikke har manuelt valgte programmer og velger automatisk dem er ubrukelig. Hvordan skulle jeg vite når strømmen er? Ii samtalen at selskapet som omhandler dagens tilbud og nåværende pica jeg spør du? Var det en Alert å fortelle meg når strømmen er? Programmet vil være glimrende for dette alternativet ville være avgjørende vil jeg si nei

   Etter at du har startet ganske fin åpen alle programmer gå CacheMyWork og kryss av programmer og i tilfelle er kraften ut du. Du må gjøre dette en gang ... neste omstart etter at CacheMyWork til du åpner dem ...

  • Bulgac sa han

   egasus08Nyttig og enda litt støv. Siden du ikke har manuelt valgte programmer og velger automatisk dem er ubrukelig. Hvordan skulle jeg vite når strømmen er? Ii samtalen at selskapet som omhandler dagens tilbud og nåværende pica jeg spør du? Var det en Alert å fortelle meg når strømmen er? Programmet vil være glimrende for dette alternativet ville være avgjørende vil jeg si nei

   Programvaren er fortsatt i utvikling, vil forstå de som gjør nedlastinger, og det vil optiune.Doamne, vi er lat til å huke og vi ønsker å åpne vinduene du venter dråpen "bær i munnen," Jeg vet ikke plaese ikke laste den ned .Adrian lært oss, og fortsatt kommer til å komme opp med noe nytt og nyttig for oss å vite mye multe.BRAVO VIDEOTUTORIAL.RO !!!

 7. Hei kan du si med hva programmet gjør videotutorialele? Jeg mener, hva gjør skjermen recorder?

  • Adrian sa han

   RaulKjære kan du si med hva programmet gjør videotutorialele? Jeg mener, hva gjør skjermen recorder?

   Skriv opp i søkeboksen rett på den svarte kanten: CamStudio, trykk enter og du vil finne opplæringen.

   • Adrian:
    Skriv opp i søkeboksen rett på den svarte kanten: CamStudio, trykk enter og du vil finne opplæringen.

    takk Adrian

 8. ved (komma) gjør skjermen innspillingen Camtasia Studio. Minst hva jeg så i mange tutorials ... Jeg mener ikonet i skuffen.

 9. florin sa han

  Jeg trenger ikke denne programvaren, mer og irriterer meg, hvorfor trenger jeg det for meg at jeg åpner når jeg åpner dem jeg kan spille når jeg trenger dem

 10. Adrian, en tutorial på mIRC ønsker å gjøre?

  • Adrian sa han

   GabiAdrian, en tutorial på mIRC ønsker å gjøre?

   Jeg tror ikke, er mIRC veldig farlig, det er et miljø der de som bor lenger ... men bedre å ikke si til å ikke fornærme noen. Du er veldig sårbar når du bruker mIRC. MIRC er nå på jakt IP-adresser, "gutter" happy håndtere tull

 11. Cool tutorial .imi som du kommer opp med noe nytt. Selv så holder det

 12. SUPER !!! alt du gjør for oss her er stor, selv om ikke alle vet å sette pris på INFO !!! Jeg takker deg !!!
  Noe offtopic, er denne programvaren en slags tilbake up.ACUM men jeg ønsker å IMI avklart 2 SPØRSMÅL OM BACK UP alt, hvis du har noen kunnskap og tid, Takk på forhånd !!! e vb av Acronis True Image.
  1 ..daca ...... jeg sikkerhetskopiere en hånd og tvang situasjonen ved en tilfeldighet eller endre størrelsen på partisjonen ... kan gjenopprette Acronis det?
  2 ...... ..pe en annen PC eller en annen harddisk tilbake opp bagasjerommet med Acronis True Image trer i kraft dersom en tidligere laget backup system i en annen konformasjon eller en hard ex som i mellomtiden har blåst? NORMAL CA SÅ ... Sjekk og bytt 2 3 BESTEMTE nye drivere AV EX PC.
  Mye takket være de som kan hjelpe disse MA 2 INFORMASJON!
  KEEP IT UP !!!

  • Adrian sa han

   ADINASUPER !!! alt du gjør for oss her er stor, selv om ikke alle vet å sette pris på INFO !!! jeg takk !!! Noe offtopic, er denne programvaren en slags tilbake up.ACUM men jeg ønsker å IMI avklart 2 SPØRSMÅL OM BACK UP alt, hvis du har noen kunnskap og tid, Takk på forhånd !!! e vb Acronis True ...... IMAGE.1 ..daca jeg gjorde en fest tilbake opp og tvunget situasjonen ved en tilfeldighet eller endre størrelsen på partisjonen ... kan gjenopprette Acronis det? ...... 2 ..pe en annen PC eller en annen harddisk tilbake BOOTABILcu Acronis True Image trer i kraft i tilfelle av en tidligere laget backup system i en annen konformasjon eller en hard ex som i mellomtiden har blåst? NORMAL så sjekk og erstatte 2 3 ... drivere av konkrete nye eX PC. Mye takket være de som kan hjelpe disse MA 2 INFORMASJON! KEEP IT UP !!!

   R1: Ja, det kan gjenopprette hvis resize, endre størrelse, men forsiktig, ikke partisjonen der du vil gjenopprette sikkerhetskopien, mindre enn "volum" som følge av gjen nettstedet
   R2: Hvis du gjenoppretter sikkerhetskopien til en annen hardt enn etter sikkerhetskopien ble laget, du vil gå gitt maskinvare som vil gjenopprette PC-en til å være det samme, og det var etter at gjorde backup. og selv så er det ingen garanti for at en vellykket gjenoppretting 100%. Men sjansene for at backup er gjort på en PC og restaurert på en annen hardt som er i en annen PC, er svært lite i det hele tatt, avhengig veldig mye på forskjellen mellom 2 maskinvarekonfigurasjoner som du har begge PCer. I konklusjonen, er sjansene rstaurarii en sikkerhetskopi laget på en PC til en annen er minimal. Og angående endring av driv at den ønsker å gjenopprette merke, dette bør ikke velge Åpne i nok til å ikke ha plass til å lagre innhold bakupului.

 13. TAKK IGJEN !!! fleste land MER HELSE OG ALT DU VIL!

andre referanser

 1. [...] Dette innlegget ble nevnt på Twitter av Ady, VIDEOTUTORIAL.RO. Sa VIDEOTUTORIAL.RO: Kjører programmer automatisk ved oppstart | Videotutorial.ro http://bit.ly/bS2kXy [...]

 2. [...] Hvordan sette favorittprogrammer kjøres automatisk ved oppstart - video tutorial Tagged as: I-åpnet, gjør mulig, lære samvær, er mai startet på nytt, [...]

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.