Hvordan sette en enkelt startskjermen på Android og hvordan du avbryter bruker standardprogram - video tutorial

Hvordan sette en enkelt startskjermen på Android og hvordan du avbryter bruker standardprogram - video tutorial
4.3 (10) 86%

Hei venner, dagens opplæringen vil vi se hvordan vi kan sette en Hjem-skjermen for vår Android smarttelefon, og hvordan vi kan sette et program for å være eller ikke standard for ulike oppgaver. Jeg vet ikke hvorfor noen skulle ønske dette, men denne opplæringen har blitt foreslått av en bruker i kommentarfeltet, så jeg bestemte meg for å gjøre denne opplæringen. Videre de fra Symbian (operativsystemet som kommer på Nokia-smarttelefoner) sliter med å få denne muligheten til å ha flere hjem skjermen filmer på deres operativsystem. Men hvis du fortsatt ønsker å ha bare ett startskjermen på din Android smarttelefon, kan dette gjøres ved hjelp av en Launcher tilgjengelig i Android Market. Det jeg har presentert i en tutorial på LG Optimus One P500 men den som eier en Android smartphoe kan sette ut i praksis hva som har blitt vist i denne videoen opplæringen. Jeg ber til deg for å poste i kommentarfeltet i denne opplæringen: hvis du bruker flere startside filmer på smarttelefonen deg, hver startskjermen nettsteder bruker, hvor mange tror du ville være nok 1, 2, 5, 7 etc. hvorfor skulle bare en startskjermen, eller hvis du finner nyttige hjem skjermen ved hjelp av flere nettsteder og hvorfor? Når det er sagt, jeg inviterer deg til å følge opplæringen for å se hvordan akkurat gjør du bare har en startskjermen på Android-smarttelefoner.

Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet prøver å få noe om emnet slik at andre besøkende kan tilby en tutorial + kommentarer relevante kommentarer kan være ekstra støtte for brukerfeil, eller ønske om å lære.
Før du spør et spørsmål du prøve å se gjennom kommentarene eldste, de fleste ganger er det allerede besvart spørsmålet ditt.
Bruk flere kategorier på toppen av området og søkemotor fra høyre hjørne for å raskt komme til det du er interessert, har vi over 500 tutorials som dekker nesten alle genre av programvare, har vi realisert, jeg du må bare søke etter dem og se dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Søkemotor.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du gå inn på vår søkemotor begreper som Yahoo, Mess, Messenger, id rot, multimess problem messenger, messenger feil, etc., vil du se at du vil ha et valg.

Kategorier.
Hvis du bruker kategorien rullegardin synes baren henhold Hjem kategorier: Kontor, Grafisk design, maskinvare, Internett, Multimedia, Security, System, lagring, backup, under disse kategoriene er organisert underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mer nøyaktig filtrering. For å finne noe relatert til Yahoo Messenger ved hjelp av kategorier som du kan lede kategorien:InternettDet vil åpne andre underkategorier der du velger Voice-ChatDerfra kan du gå på underkategorien YahooTil slutt, med disse filtrene vil komme på en side der de eneste elementene knyttet til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du finner alle våre tutorials organisert vakre dager saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, bare følge logikken.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro

Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Hei venner, unntatt som angitt i opplæringen min kollega, jeg vil gjerne skrive til oss kommentarer i denne opplæringen du bruker launcher selvfølgelig de som eier en Android.

  Ha en fin dag
  Cristi

 2. Om Android: Hvordan sette Android Wildfire rumenske språk det er noen Pack?

  PTR Adrian: Hva spesiell programvare som fange LG telefonen, please?

 3. Og han sier at han ønsker et hjem-skjermen enn sannsynlig floke av dem 5 da tilfeldigvis treffer hjem, og jeg tror salt 5 vinduer, hva jeg tror

 4. BarBariaS sa han

  GO launcher som synes mest kompliserte (den har mange tilpasningsmuligheter)

 5. Launcher Pro og jeg bruker

  • AdrianGudus sa han

   Julian:
   Launcher Pro og jeg bruker når jeg telefonen. Jeg fant noe ressurser veldig fine, men spør intervjuere SPB Shell 3D. Lykke til!

   Foruten den ressursen betaling (ikke gratis app) ... Jeg hadde på min LG og ærlig jeg er ikke blåst bort ... det er altfor glosy ... vet ikke ...

   • AdrianGudus: Foruten den ressursen betaling (ikke gratis app) ... Jeg hadde på min LG og ærlig jeg er ikke blåst bort ... det er altfor glosy ... vet ikke ...


    Cam gjennomsiktig, men det er interessant ... Synd jeg har problemer med hjem-knappen. Ikke sett dette grensesnittet forblir selv om jeg sjekket boksen nedenfor. Jeg bare ararta launcher pro og lg hjem. Også jeg ikke gå live bakgrunnsbilde. Lykke til!

 6. Catalin sa han

  Salut! Vennligst et godt program for å optimalisere og ren android, jeg prøvde noen av markedet, men er ikke fornøyd.

 7. Det ville være bedre om du kan gjøre noen tutorials om operativsystemet og programmer BlackBerry.Cu mest interessant (bra) .Vi takk.

 8. subofferul sa han

  Jeg foreslår at du gjør en tutorial på WiFi File Explorer, et nyttig program som hjelper oss Aces vår telefon med en nettleser på PC hele dagen ikke løse ut kortet jab

 9. subofferul sa han

  EX ADWluncher bruke iphone har en svært vakker tema må velges fra standardinnstillingen kommer ikke

 10. Sal Jeg bruker klassiske 2.3 bærerakett og launcher pro.Puteti lage en tutorial for å vise oss hvordan å sette å sette et rom cm 7 på LG Optimus One

 11. blooddy sa han

  Unnskyld meg, men hvor jeg er og opplæringen hvordan å lage en server Metin 2 tusen var umulig for gassen sal
  esc..un lik vil rog..multumesc

 12. robertjumbo sa han

  Jeg liker å bruke GO Launcher EX. Jeg synes det er ganske komplett, med mange alternativer og ingen "Pope" mer ressurser. og så jeg utvide litt diskusjon som kjerneprogrammer fortsatt bruke denne spilleren for filmer BSPlayer som jeg finner veldig bra, men jeg har ennå ikke klart å bivez codec for undertekster som gjenkjenner S, T, A.
  Andre programmer anbefaler også at du er super boks verktøy, fil ekspert, winamp, delfin nettleser.

  • Catalin.81-Rm.S sa han

   robertjumbo:
   Jeg liker å bruke GO Launcher EX. Jeg synes det er ganske komplett, med mange alternativer og ingen "pope" mer ressurser. og så lite diskusjon som jeg utvide kjerneprogrammer fortsatt bruke som spiller for film BSPlayer som jeg finner veldig bra, men jeg har ennå ikke klart å bivez codec for undertekster som gjenkjenner S, T, A.
   Andre programmer anbefaler også at du er super boks verktøy, fil ekspert, winamp, delfin nettleser.

   bruker "mVideoPlayer" automatisk laste teksting og hvis ikke, har muligheten til å legge til manuelt. Rumenske spesialtegn for å anerkjenne komme innenfor eiendommene og sette undertittel "Mellom-Europa" og gå barberhøvel. I tillegg til innstillingen av skrift (størrelse og type posisjonerings) + muuulte andre innstillinger. Hvis jeg ikke tar feil, ostemasse i filmen er tekstet, mVideoPlayer kan søke på nettet.

   GO Launcher EX jeg finner vakreste, med flere innstillinger.

 13. Florin-Daniel sa han

  Mens en tutorial på hvordan å oppdatere til Android Froyo 2.1 fra 2.2?
  Jeg tror det ville være veldig interessant for mange.

  • AdrianGudus sa han

   Florin-Daniel:
   Mens en tutorial på hvordan å oppdatere til Android Froyo 2.1 fra 2.2?
   Jeg tror det ville være veldig interessant for mange.

   Hvorfor 2.2? Det viste seg den gamle 2.3

   • geistlig sa han

    fra 2.1 2.2 fordi du ikke kan gjøre spranget fra 2.1 2.3 uten rot Smart og dette er ganske delikat og farlig.

 14. Madalina sa han

  hvordan kan en android oppdatere 2.2 2.3? samsung galaxy har en s5830.

 15. Michael Băcilă sa han

  Ja ... ..chiar vet ikke hvorfor du vil ha en ecran..ok de som ikke vet hvordan de skal android knappen har lært noe. Hva gjør vondt meg bare gi meg (ja jeg kommer til å behandle deg :)) Hvordan sletter reklamene vises i spill og ikke mor ???? Ja dette ville være enda TARE.Nu er selv en lidenskapelig spill, men en, to jeg fikk på telefonen og innervert bar reklame som dekker cateodata.Vreau spillknappene til å takke deg for veiledning, se dem (noen jeg bryr meg ikke, men du fange noe nytt) .M to månedene jeg slitt med HTC Desire HD root for å gjøre dem, men med din hjelp og de fra XDA Developers, vi fikk "profesjonelle". Jeg gjorde roten telefonen og VOLUM 4 ... ..nu vi klarte å gjøre noen "murstein". E..bafta og mer opplæring !!!

  • AdrianGudus sa han

   Michael Băcilă:
   Ja ... ..chiar Jeg vet ikke hvorfor en ecran..ok de som ikke vet hvordan de skal knappen android har lært noe. Hva gjør vondt meg vondt da (ja jeg kommer til å behandle :)) HVORDAN KAN DELETE annonser plasseres Muma I SPILL OG IKKE ???? JA DET VILLE VÆRE SELV TARE.Nu er bare en lidenskapelig spill, men en, og jeg er den andre mål og det er innervated bar reklame, knapper spillet dekker cateodata.Vreau å takke deg for lærere, se dem (noen jeg bryr meg ikke, men du fange noe nytt) .M jeg slet med HTC Desire HD to måneder å få dem til å slå rot, men med din hjelp og for de på XDA Developers, vi fikk "profesjonell". Jeg gjorde root telefonen og 4 ..nu UP ... Jeg klarte å gjøre noen "murstein". E..bafta og mer opplæring !!!

   blokkere innhold fra applikasjoner som kjører på Android er ulovlig, ugyldig og i strid kommersiell bruk
   Det blir ingen opplæring på dette emnet

   • fasonu sa han

    La oss Lesi ... .og murmeldyr innpakket sjokolade ...
    Du bedre lære å hindre programmer å starte enkelt tablett.

 16. FaraVirusi sa han

  Jeg er den som ønsket et enkelt startskjermen.
  Først av alt ønsker å takke deg for opplæringen gjort med glede.
  Nå utfyller det jeg sa bare vil stille en startskjermen. Først ønsket jeg en enkelt startskjermen "fordi jeg trodde at bare én startskjermen ved å sette batteriet vil ta lengre tid" har til å være sant?
  Etter å ha sett totorialul ble jeg overrasket da vi har vist hvor mye de kan hjelpe oss widgets (som jeg aldri bruker). Jeg innrømmer at de ikke bruker facebook meldinger widget som ikke bruker facebook eller også er lidenskapelig opptatt av meldingene, men andre windgeturi er "godsend" Jeg liker ikke er nyttige.
  Til slutt I-m comvins å bruke launcher pro med 3 startskjermer. Takk.

  • AdrianGudus sa han

   FaraVirusi:
   Jeg er den som ønsket et enkelt startskjermen.
   Først av alt ønsker å takke deg for opplæringen gjort med glede.
   Nå kommer på toppen av det jeg sa bare vil stille en startskjermen. Først ønsket jeg et enkelt hjem screen "fordi jeg trodde at bare én startskjermen ved å sette batteriet vil ta lengre tid" Vil være sant?
   Etter at jeg så totorialul ble jeg overrasket når vi har vist hvor mye de kan hjelpe oss widgets (som jeg ikke bruker dem). Jeg innrømmer at jeg ikke bruker Facebook-widgeten som meldinger som ikke bruker facebook eller også er lidenskapelig opptatt av meldingene, men andre windgeturi er "gudegave" Jeg liker ikke nyttig.
   Til slutt I-m comvins å bruke launcher pro med 3 startskjermer. Takk.

   Jeg er virkelig glad for at vi lyktes: NO overbevise deg til å gi opp, men å få deg til å forstå hvordan det fungerer, men da må du konkludere om det er det du vil eller ikke. Jeg har aldri prøvd, og jeg vil ikke prøve å endre mentalitet.

 17. En oppløsning - oversatt til en videotutorial - situasjonen overfor alle Android-telefoner, uavhengig av mengden minne i telefonen etter en viss "n" antall installasjoner på telefonen, får du melding om at du har gått tom for plass på telefonen eller at du har svært lite, selv om plassen er fortsatt helt i lagringsminnet i telefonen?!
  Tror du at du har en reell situasjon rezlovare ovenfor?!

  • Xantes:
   En oppløsning - oversatt til en videotutorial - situasjonen overfor alle Android-telefoner, uavhengig av hvor mye minne telefonen etter en viss "n" antall installasjoner på telefonen, får du melding om at du har gått tom for plass på telefonen eller som du bare veldig lite, selv om det er fortsatt ganske plass i lagringsminnet på telefonen?!
   Tror du at du har en reell situasjon rezlovare ovenfor?!

   Varsling "low space" når du får en smarttelefon minne på mindre enn 40 MB gratis ...

 18. Det ville være interessant å presentere søknaden TeamViwer android.Cel litt overrasket meg hvor godt jeg gikk på en svakere smarttelefon (Samsung S5570) og hvor lett datamaskinen surfe på smartphone.Bafta fortsette å tutorials !!

 19. DoubleG sa han

  Selvfølgelig det jeg skriver er nyttig for mange som har en Samsung Galaxy Mini telefonen S5570 ... jeg gjorde spranget fra Froyo til Gingerbread 2.2.1..ruleaza 2.3.4 raskere selv etter at jeg heie på markedet enn FROYO.Aplicatiile advarselen android som de ikke er kompatible med min telefonmodell (grå !!) går nå installert (men tatt på andre måter enn gjennom android Market som fortsatt ikke tillate meg å laste dem ned) .. et klart eksempel er programstarteren SPB SHELL 3D som ikke vil bli installert Froyo og pepperkaker kjører på her er utmerket !!! offisielle presentasjonen av de ovennevnte Launcher http://www.youtube.com/watch?v=hVU84J1ShSQ

 20. DoubleG sa han

  SPB SHELL 3D menyen presentasjonsmodus støtter stereoskopisk rød-cyan 3D i 3 varianter (for som eier en rød-cyan briller!). Funksjonen er i "Home-Experimental-modus innstillinger Stereoskopisk 3D).

 21. DoubleG sa han

  SPB SHELL 3D versjon som jeg har installert på Samsung Galaxy Mini er S5570 mb 1.2.2 8.817 som må være klart at de som vil prøve å gå i prima.Posibil dem å operere med eldre versjoner ... eller oss!

 22. Adrian: Notification "low space" du får når smarttelefonen minne på mindre enn 40 MB ledig ...


  Så hva er den oppløsningen foreslå det?! Jeg visste grunnen, men spørsmålet var å få en løsning, ikke hva vi allerede visste?!

  • XantesOg hva er den oppløsningen foreslå det?! Jeg visste grunnen, men spørsmålet var å få en løsning, ikke hva vi allerede visste?!

   A2SD er løse, delt opp i to kort, ett fat32 og andre ext2,3 eller 4 (hvis støtter kernel)

   La arroganse fremtidige hjem, tror ikke du er i en posisjon som gjør at du luksusen av å være arrogant, ikke noob ikke å være arrogant, bare e noob, ikke sant?
   Når du spør om noe, gjør det med en liten dose av resignasjon, at hvis du ønsker å finne.

   • Cristi-admin: A2SD er løse, delt opp i to kort, ett fat32 og andre ext2,3 eller 4 (hvis støtter kernel)

    La arroganse fremtidige hjem, tror ikke du er i en posisjon som gjør at du luksusen av å være arrogant, ikke noob ikke å være arrogant, bare e noob, ikke sant?
    Når du spør om noe, gjør det med en liten dose av resignasjon, at hvis du ønsker å finne.

    Jeg tror ikke arroganse enn av de av mange, andre rundt her! Og hvis du vil, og selv visste hva jeg spurte, kan du bli raspusn første gang! Ønsker du å fortelle meg, ikke gjør det, at du ikke trenger noen til å gjøre! Så hva er den mest arrogante ditnre 2 november?! Hvis du eier litt informasjon og ikke dele det med noen du ønsker, du enn du gjør, men du gjør ikke så arrogant og fornærmet, andre gjør dem arrogant!

    Cristi-admin: A2SD er løse, delt opp i to kort, ett fat32 og andre ext2,3 eller 4 (hvis støtter kernel)

    La arroganse fremtidige hjem, tror ikke du er i en posisjon som gjør at du luksusen av å være arrogant, ikke noob ikke å være arrogant, bare e noob, ikke sant?
    Når du spør om noe, gjør det med en liten dose av resignasjon, at hvis du ønsker å finne.

    Jeg vet ikke hva som er den mest arrogante rundt her! Hvis du svarte på et spørsmål fra en spesifikk, kan du gi det eller ikke. Ingen tvinger å gjøre!

  • XantesOg hva er den oppløsningen foreslå det?! Jeg visste grunnen, men spørsmålet var å få en løsning, ikke hva vi allerede visste?!

   Grunnen til at jeg ikke tror du visste da du sa "all advarselen vises selv om SD-kortet er nok plass"
   At advarselen vises bare i visse situasjoner, når den når terskelen / begrense eller som du sier "selv om det er nok plass"
   Du finner deg selv nok, men ikke Android er ... mer lese om dette systemet, hvordan det går, hva det er behov for en joggetur flyt, hva som fungerer og hva er stadier av støvelen til å stå ved

 23. SIPLU er irriterende å måtte gjøre en eller flere startside nettsteder. Cant telefonu er hjem indiferet berøringsskjerm (trykk) Fysisk knapp på venstre side og det er en bar med en meny (snarvei UNN) en boks er "Edit"
  Det synes alle hjem-skjermen for å eliminere områder for lang klikk og du skyte ned legge Klikk for ecranu med +. Bafta og vil være nyttig.

 24. Bogdan sa han

  Jeg hadde selv et spørsmål ... kan du hjelpe meg å forstå hvorfor jeg ikke kan sette mitt bilde på hele skjermen?
  Når du gir til setter jeg en bakgrunn setter meg automatisk til ledd noen del av bildet at jeg bo på skjermen, og jeg ønsker ikke bare en del, men hele bildet ... sant at du kan velge i at en større andel mik eller flere av bilde men er ikke begrenset og kan til slutt skal jeg sette min hele bildet på skjermen ... Vennligst hjelp meg med en video eller e-post ..: [Email protected]

 25. Bogdan sa han

  Jeg glemte å nevne at du holder telefonen, er det en LG Optimus Black

 26. Teodorovici sa han

  Nova launcher tablett bruk, og jeg ønsker om mulig en tutorial på å tilpasse dette bærerakett eller andre mer interesant.Multumesc.

 27. Florin5625 sa han

  Ghery:
  Det ville være bedre om du kan gjøre noen tutorials om operativsystemet og programmer BlackBerry.Cu mest interessant (bra) .Vi takk.

  Jeg vil også gjerne tutorials på Blackberry OS. takk

 28. Jeg så på videoen over for å bruke standardprogrammet og prøvde, men
  kan ikke sette klare optiuner mislighold er grå og kan ikke settes som skal vises på en hvit bakgrunn
  Så det ser ut til Start som standard> Ingen standard satt> Tøm defult.
  Hvordan kan jeg gjøre det arbeidet.
  Takk på forhånd

 29. fasonu sa han

  Cristi ja, alle på emnet ...... .eller mer i tillegg :))

 30. Kilde med dårlige forklaringer ...!

andre referanser

 1. [...] I dette arkivet er og tapet som jeg hadde i videotutorialul kveldens Hvordan sette en enkelt startskjermen på Android og hvordan vi avbryter bruker standardprogrammet arkivet inneholder bakgrunnsbilder abstrakte til bakgrunnsbilder natur , logoer CyanogenMod [...]

utsiktspunkt

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.