Hvordan sette 8 Windows Desktop for å åpne ett grensesnitt ved oppstart - video tutorial

Hei venner, dagens opplæringen vil vi se hvordan vi gjør når vi starter Windows 8 det å gå inn enkelt grensesnitt Desktop uten vår innblanding. Som du sikkert vet allerede, vil grunnleggende oppstart av Windows 8 Metro-grensesnittet vises og for å nå Desktop-grensesnittet er nødvendig å trykke på Windows-tasten eller tastene for å trykke Windows + D eller klikk på ikonet for å gjøre Metro-grensesnittet Desktop.
For å oppnå det vi foreslo i dagens tutorial Jeg vil bruke Task Scheduler (oppgave PROGRAM) av Windows 8. Selv om det er en metode for å utføre denne oppgaven raskere, valgte jeg å presentere første metoden Task Scheduler for å se denne muligheten og hvordan du planlegger en automatisert oppgave eller kjører en programvare i Windows 8. Mot slutten presenterte jeg versjon ennå lett / enkelt for ikke-tekniske folk som ikke vil vite trolig mer enn nødvendig om Windows 8.
Her er de linjene med kode som vi trenger for å opprette filen .scf vi vil bruke Task Scheduler:
[Shell]
Command=2
IconFile=Explorer.exe,3
[Taskbar]
Command=ToggleDesktop

Også i løpet av denne opplæringen for å lære og hvordan å synliggjøre utvidelser, mapper og filer skjult i Windows 8, et tema som har å gjøre med enkle måter å gjøre Windows 8 å bytte enkelt grensesnitt Desktop oppstart vist i opplæringen i dag. Når det er sagt, jeg inviterer deg til å se videoen opplæringen for å se nøyaktig hvordan vi liker å gå alene i 8 Windows Desktop-grensesnittet ved oppstart.

Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet prøver å få noe om emnet slik at andre besøkende kan tilby en tutorial + kommentarer relevante kommentarer kan være ekstra støtte for brukerfeil, eller ønske om å lære.
Før du spør et spørsmål du prøve å se gjennom kommentarene eldste, de fleste ganger er det allerede besvart spørsmålet ditt.
Bruk flere kategorier på toppen av området og søkemotor fra høyre hjørne for å raskt komme til det du er interessert, har vi over 800 tutorials som dekker nesten alle genre av programvare, har vi realisert, jeg du må bare søke etter dem og se dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Søkemotor.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du gå inn på vår søkemotor begreper som Yahoo, Mess, Messenger, id rot, multimess problem messenger, messenger feil, etc., vil du se at du vil ha et valg.

Kategorier.
Hvis du bruker kategorien rullegardin synes baren henhold Hjem kategorier: Kontor, Grafisk design, maskinvare, Internett, Multimedia, Security, System, lagring, backup, under disse kategoriene er organisert underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mer nøyaktig filtrering. For å finne noe relatert til Yahoo Messenger ved hjelp av kategorier som du kan lede kategorien:InternettDet vil åpne andre underkategorier der du velger Voice-ChatDerfra kan du gå på underkategorien YahooTil slutt, med disse filtrene vil komme på en side der de eneste elementene knyttet til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du finner alle våre tutorials organisert vakre dager saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, bare følge logikken.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte Guiderom Adrian

Flamsk informasjon og kunnskap, jeg liker alt om kunst og dele min kunnskap med stor glede. De som gir seg selv til andre vil miste seg selv, men nyttig, forlater noe nyttig medmennesker. Jeg nyter dette privilegiet, vil jeg aldri si "vet ikke", men "ennå ikke"!

kommentarer

 1. M Laci sa han

  Sal, hvis du kan hjelpe meg med noen råd, jeg har installert seier aztazi 8 og jeg har problemer med lydkvalitet, for eksempel: å vinne yout..be 7 når jeg setter videoen på hd høre forskjellen i kvalitet, men ikke i Windows 8 hører ingenting og hører dårlig nok hvis du har et godt tips, takk

 2. sailorriver sa han

  Takk.

 3. bogdabn sa han

  Jeg vet ikke hva som skjer, men noen drivere får feil i windows 8 da den nye forhåndslansering, som jeg hadde med den forrige release.acum cs prøve å komme inn i damp og mislykkes uten kompatibilitetsmodus.

 4. Cristi, du anbefale meg en god mus, eller få deg en guide som er den beste musen for spill, eple interesse at jeg har en "ran" av Genius på 800dpi som irriterer meg i spill klikket skyte ham på en Dabei svar på klikk og skyte meg allerede ala alltid gjenoppta spillet. Hva gjør jeg anbefale jeg ønsker en med mange opp-n DPI 300ron så. Jeg vet ikke hva du skal velge?

 5. Andrei-CJ sa han

  ASUS:
  Cristi, du anbefale meg en god mus, eller få deg en guide som er den beste musen for spill, eple interesse at jeg har en "ran" av Genius på 800dpi som irriterer meg i spill klikket skyte ham på en Dabei svar på klikk og skyte meg allerede ala alltid gjenoppta spillet. Hva gjør jeg anbefale jeg ønsker en med mange opp-n DPI 300ron så. Jeg vet ikke hva du skal velge?

  Razer Imperator Mouse anbefaler 2012, 6400dpi, 3.5G Laser Sensor
  http://www.emag.ro/mouse/mouse-razer-imperator-2012-6400dpi-35g-laser-sensor–pRZ01-00350200-R3G1

 6. Ag4ch3 sa han

  Hei, jeg har et spørsmål, jeg har nettopp installert Windows 8 på en bærbar PC som tilfredsstiller kravene til Windows 8, men etter at jeg installerte det viser meg at CPU er alltid brukes over 50% når ikke kjøre et program, bra eller dårlig? 7 bag tilbake til windows? Takk!

 7. daniel sa han

  Jeg ønsker opplæring på VirtuaWin og virtuanes

 8. AdrianGudus sa han

  M Laci:
  Sal, hvis du kan hjelpe meg med noen råd, jeg har installert seier aztazi 8 og jeg har problemer med lydkvalitet, for eksempel: å vinne yout..be 7 når jeg setter videoen på hd høre forskjellen i kvalitet, men ikke i Windows 8 hører ingenting og hører dårlig nok hvis du har et godt tips, takk

  Jeg siterer "ingen lyd høres og dårlig"
  Hva bør vi forstår fra problemet ditt likevel? Hva har du?

 9. AdrianGudus sa han

  Ag4ch3:
  Hei, jeg har et spørsmål, jeg har nettopp installert Windows på en bærbar PC 8 oppfyller kravene for Windows 8, dardupa hva jeg installerte det viser meg at CPU er alltid brukes over 50% når ikke kjøre et program, er bra eller dårlig? 7 bag tilbake til windows? Takk!

  Hvis du ser på "prosessoren stå som" snart du åpner den bærbare datamaskinen når det er normalt å være slik.
  Prosessoren er ikke bare nødvendig når du kjører programmer som grensesnitt du se!
  Med andre ord, hvis Desktop er ingen programmer åpne det betyr ikke at din CPU bare sitte operativsystem har prosesser bakgrunn, til dusinvis av tjenester som må kjøres i bakgrunnen (uten at du ser) operativsystem være i drift.

 10. Catalin sa han

  Hvordan kan jeg løse dette problemet http://img853.imageshack.us/img853/8011/cmdx.png ?

 11. Adrian uenig 7 hp32bit vinduer og når jeg ikke kjører noe program prosessor er bare nødvendig 1%, men er også godt satt, innstillinger som jeg lærte av deg, og vi har lært litt selv

 12. Gherasim sa han

  Hei, installerte jeg meg selv som 8 vinduer til å åpne direkte i descktop men ikke ønsker. Jeg tusen side åpner bokhandel ,, ,, ............ er ..nu hvorfor! Et tips eller noe?

 13. LiviuFlorin sa han

  Godt å vite noe sånt. Jeg har tatt noen snarveier på skjermen knapper Avslutt, Start, Logg av og Hibernate, med følgende kommandoer:

  Shut Down:
  -s -f -t 00 Shutdown.exe

  Start på nytt:
  Shutdown.exe-r-t 0

  Logg av:
  Shutdown.exe ham

  Dvalemodus:
  Shutdown.exe -h

 14. geistlig sa han

  hei! Jeg fant dette, og det er enklere og fungerer bedre uten forsinkelser, uten Metro UI ser ut som du gjør på forhånd, direkte åpne biblioteket.
  "Http://windows8themes.org/how-to-boot-straight-to-desktop-on-windows-8-bypass-metro-start-screen.html#ixzz1tbf2HWjK"

 15. alex ic sa han

  Livliner !!! Jeg har et spørsmål ... hvordan kan jeg gjøre jeg ikke lenger mellom når den er åpen PC direkte siste brukeren som ble logget, Adik til meg nøyaktig k skje før Windows nettsteder som gir meg Kest velge hva brukeren ønsker å gå. Jeg nevner 2 brukere etter inn soramea og låse pc når jeg går jeg gå rett på "sin side" og må finne logger ut etter få på min bruker. aaaa ... Jeg 8 vinduer. Jeg håper du forstår hva jeg mener.

 16. Hei jeg har et problem og ikke klarer å gi igjen. Jeg win8 Pro orignal versjonen. Alt går ok ... men endret 2 tusen nøkler:
  adica- rundt SHIT + 2 er ikke?
  gi meg så godt når jeg viser '
  og nøkkelen + SHIT "Jeg ser @.
  Hvor må endre for å være som de andre seier vi har obisnuit.Pas steg please ...
  Takk!

 17. Snakker nå observere og nøkkelen SHIT + 3 bør gi skarpe.
  Wed £ viser meg.
  Takk ...

 18. Ovidiu.
  Jeg forstår at tastaturet er satt er britisk engelsk og ønsker å endre den til engelsk USA

  Kontrollpanel / Endre innføring methods.Yarmouth / klikk på Legg til et språk, klikk deretter på Åpne engelsk, velge English (United States), og klikk deretter Legg til.
  Nå dobbeltklikk på engelsk (USA) / Endre overstyring / Ride default for påvirkning metode / velge English (United States) -US og klikk deretter Lagre.
  Nå gir ham et skilt ut eller starte PCen.

  8 Windows start-knappen hvis du ønsker å få det her:

  Stardock Start8 1.03 Inkl Crack av sensorer

 19. Adrian Gudus sa han

  geistlig:
  hei! Jeg fant dette, og det er enklere og fungerer bedre uten forsinkelser, uten Metro UI ser ut som du gjør på forhånd, direkte åpne biblioteket.

  Nøyaktig det samme ble sagt i videoen opplæringen. Se veiledningen video og deretter legge bevisst.

 20. Hvordan fikk vinn avtale bare 8 10 Gb?

 21. hei ..
  siden jeg installerte etter stengetid vinduet 8 er PCU-misc hvis musen eller trykke på tastaturet (når lukket) det åpnes enda timp..sa mult..dupa noen sier det åpner bare 5 minutter ca .. du vet en årsak? eller i det minste å løse?
  m.am lei av kontakten .. :( .. ms nære på forhånd!

 22. I dag installerte jeg seier 7 og du slår åpner og lukker libraires.apoi en perfekt functioaneaza hvordan du åpner vanligvis gjør?

 23. Jeg ønsker meg selv uten at bibliotekene hvis jeg kunne, men vinduene 8

 24. Sorin sa han

  Fart tuturialul nyttig. For de som ikke ønsker å åpne Windows Utforsker etter bytte fra skrivebordet metro, kan Il meneger deaktivere oppstarten av virksomheten i seksjonen, høyreklikk og av.

 25. HELLO Jeg windows7 jeg åpne min PC vises libraires automatisk, hvordan du åpner det normalt? Jeg har vært plaget forgjeves, pen kan du hjelpe meg mye .merci

 26. men hvordan 10 starter vinduer på skrivebordet ??

  • Adrian Gudus sa han

   Desktop starter automatisk aktiverer Metro-grensesnittet bare hvis du har en tablett. Men en gang koblet et tastatur til den automatisk skifter til desktop-grensesnitt.

   • merci jeg w7 oppdatere til w10 laptop. Når det sove eller dvalemodus (hibernate i w10 forsvant) viser et bilde og deretter logger = = klikk klikk?

 27. og sove eller dvalemodus når den?

 28. Bra! Jeg installerte Windows 7 noen en måned siden! Nå når jeg åpner den bærbare ser ut for meg at Windows har gjort oppdateringen 35% stenger da, åpner og så vises ... og igjen lukker og igjen åpner og så vises ... hva annet kan jeg gjøre i dette tilfellet?

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.