om Adrian

Flamsk informasjon og kunnskap, jeg liker alt om kunst og dele min kunnskap med stor glede. De som gir seg selv til andre vil miste seg selv, men nyttig, forlater noe nyttig medmennesker. Jeg nyter dette privilegiet, vil jeg aldri si "vet ikke", men "ennå ikke"!

kommentarer

 1. Cosmin sa han

  Hei Jeg har en rugaminte Adrian, jeg vet det er litt off-topic, og jeg beklager, men jeg visste ikke hvem du spør, kan jeg flaks og vet hva det er. Jeg gjorde i dag en oppstartbar CD med Windows 8. Alt vel og bra, jeg kom inn i bios jeg valgte alt ble valgt til mine borekaks fra CD, men vet ikke fra hvilken årsak ikke ønsker å starte opp, og dette er ikke bare med at CD, jeg prøvde en med Windows 7 enhver mann ønsker rett og slett ingenting skjer er sin egen virksomhet, jeg kommer tilbake i systemet. Jeg kan si at jeg testet på en eldre PC og jeg hadde ikke noe problem oppstartet ok ......

 2. AdrianGudus sa han

  Cosmin:
  Hei Jeg har en rugaminte Adrian, jeg vet det er litt off-topic, og jeg beklager, men jeg visste ikke hvem du spør, kan jeg flaks og vet hva det er. Jeg laget en CD med Windows 8 dag bootabil.Toate vel og bra, jeg kom inn i bios jeg valgte alt ble valgt til mine borekaks fra CD, men vet ikke fra hvilken årsak ikke ønsker å starte opp, og dette er ikke bare med at cd, jeg prøvde en med ingen vinduer 7 fyren ikke ønsker rett og slett ingenting skjer er sin egen virksomhet, får jeg tilbake i systemet. Jeg kan si at jeg testet på en eldre PC og jeg hadde ikke noe problem oppstartet ok ......

  Kanskje du lagret innstillingene etter at du har gjort. Etter å ha gjort BIOS-innstillingene og ønsker å slutte, og trykk Y og trykk på Enter F10

  • Cosmin sa han

   Ja, jeg gjorde det, skjer det ingenting. Deretter gikk vi for å se om innstillingene er blitt lagret og ja, Miss reddet men ingenting skjer er sin egen virksomhet, jeg kommer tilbake vinduer. Jeg vet egentlig ikke hva som kan være ......

 3. FaraVirusi sa han

  Jeg har testet, og jeg har jobbet alle synkroniserings moduler. Og den med tappene som opplæringen ikke fungerte.
  Det virker som versjon av Goole Chrome Portable du gir bare hodepine, ikke den første opplæringen der du skaper problemer, men likevel gi deg en "+" at du har funnet ut hvorfor ikke dine gjerninger.

 4. AdrianGudus sa han

  Cosmin:
  Hei Jeg har en rugaminte Adrian, jeg vet det er litt off-topic, og jeg beklager, men jeg visste ikke hvem du spør, kan jeg flaks og vet hva det er. Jeg laget en CD med Windows 8 dag bootabil.Toate vel og bra, jeg kom inn i bios jeg valgte alt ble valgt til mine borekaks fra CD, men vet ikke fra hvilken årsak ikke ønsker å starte opp, og dette er ikke bare med at cd, jeg prøvde en med ingen vinduer 7 fyren ikke ønsker rett og slett ingenting skjer er sin egen virksomhet, får jeg tilbake i systemet. Jeg kan si at jeg testet på en eldre PC og jeg hadde ikke noe problem oppstartet ok ......

  Hvordan lage en oppstartbar DVD med Windows 8 gjorde min kollega Cristi tutorial fast to dager siden, hvis du går til hovedsiden til nettstedet (Hjem), like nedenfor siden under kategorien "de fleste tutorials" du har funnet tittelen "den nye Windows 8 Release Preview, laste ned og brenne ISO image på DVD - video tutorial" i rødt. Ett klikk fikse denne tittelen går til video tutorial der spørsmålet var mer passende. Tillat tålmodighet og la oss ikke skitne bokser kommentarer med spørsmål relatert. Som vi bruker tid og tålmodighet til å gjøre og opplæring slik at du er nødt til å tildele tålmodighet til å se en tutorial hode-hale, lese kommentarer og veiledning teksten ovenfor for å se etter emne som interesserer deg. Problemet er ditt, så hvis du vil ha løst, ta den tid som er nødvendig. Hvis du ikke gjør det, ikke forvente å gjøre oss.

 5. Calin sa han

  Ikke gjør en tutorial på Mozilla cums synkron extenstiile hva som er i det DEFAs komplisert

 6. Gherghisan Nelu sa han

  Videotutorial.ro åpner med en hastighet enestående i det siste. Klart det er ikke en tilfeldighet. Ceva.Va gratulere dere har gjort.

 7. Nelu Gherghisans:
  Videotutorial.ro åpner med en hastighet enestående i det siste. Klart det er ikke en tilfeldighet. Ceva.Va gratulere dere har gjort.

  Vi har en super glatt server, selv om vi prøvde, og vi er glade for at du føler deg. Vi har en veldig sterk server konfigurert med intelligent lagring, vil programmene har lavere aksesstid og SSD for applikasjoner som trenger plass med harddisker som bruker RAID-konfigurasjoner. Over alle undere adtea har vi en Gigabit-tilkobling og en HTTP-server som jevnt kan ta over titusenvis av forespørsler per sekund.
  Det er best at du ikke trenger å tenke på alt dette, kan du se tutorials i gode forhold, kan du kjøre når som helst uten ventetid.
  Vårt mål for videoen buffer og pågående 0 sekunder i sanntid er nådd, vi har den mest avanserte videostreaming plattform i Romania, og selv Europa.
  Nå vil vi fokusere mer på innhold.

  Nelu Gherghisans:
  Videotutorial.ro åpner med en hastighet enestående i det siste. Klart det er ikke en tilfeldighet. Ceva.Va gratulere dere har gjort.

  • Gherghisan Nelu sa han

   Takket primært til forbedringer, men også for rask og detaljert svar. For å være helt fornøyd i det du ikke vil ha bekymringer enn en økning i hyppigheten av artikler knyttet til kvaliteten allerede.
   Gratulerer igjen.

 8. Remus A sa han

  Jeg vil gjerne gratulere deg på materialer. De stadig ser på og selv til nå har jeg sagt det her ...
  Relatert til dette materialet dessverre ikke er helt din skyld ikke fungere skikkelig. personlig har jeg ikke sett noen informasjon om hvordan du tid hvor en utvidelse som ikke automatisk synkroniserer og tro meg det er noen ...
  I ULTI mens jeg har blitt rammet av dette problemet jeg søkte en løsning, men synes å være så dum jeg kunne ikke finne en. Kanskje du tror meg og hjelpe meg med dette hvis du har noen ide. Personlig har jeg prøvd å synkronisere utvidelser direkte fra AppData gjennom en sky synkroniseringstjeneste, men jeg gjorde ikke engang ut. Det er mange ting som må tas i betraktning, og dessverre min tid er ganske begrenset.
  Med respekt Remus

 9. Hei,

  Når du synkronisere data, og etter at du legger til bokmerkedata, legger du passord, utvidelser osv, hvordan kan du synkronisere, dvs. oppdatering.

  Jeg spør dette fordi jeg patito etter at jeg installerte krom igjen, dukket jeg bare data synkronisert til den tiden hvor vi synkroniserer alle de andre data som vi har lagret etter for en periode på ca 3,4 måneder ikke meg lenger.

  Spørsmålet er, hvordan oppdaterer jeg å synkronisere?

 10. den blokkerer alle spillerens og unnlater å følge ham.

  bare bra

 11. Kjedelig, domunle, kjedelig ... ..

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.