Hvordan vi teste en harddisk eller USB-pinne

Denne videoen opplæringen vil presentere to gratis programmer som vil hjelpe oss til å ta en avgjørelse når du ønsker å kjøpe enten en ekstern harddisk, harddisk eller USB-pinne.
Ofte når vi ønsker å kjøpe en USB-pinne eller en harddisk produktdetaljer kan være vage eller kanskje ikke fullt takke oss, og da må vi teste komponentene selv og ta den beste beslutningen.
Hva måtte interessere oss i øyeblikket når vi ønsker å kjøpe en harddisk eller USB-pinne?

-buffer HDD
-Interfata Connection
speed rotasjon
Tilgang Mean Time
• støynivået (tomgang)
• støynivået (søker)
Å se denne videoen opplæringen kan du lære mer om en viss komponent i datamaskinen slik som harddisk.

Bogdan Pelu

ATTENTION

For enkelhets skyld denne opplæringen videoen er rumensk og kan bli sett fullskjerm (Fullskjerm)


Relaterte Guider


kommentarer

 1. Gratulerer for tutorials svært vellykkede, holde opp det gode arbeidet!
  Totorialului om emnet ovenfor, jeg brukte HD Tach for meg å sjekke min hardisckului ytelse. Loven er ganske gammel blir blant bitene Kre Leam ikke endret for en god tid

  CPU-bruken er 20%
  Gjennomsnittlig lese 45Mb / s

  Jeg mistenker k gjennomsnittlige lese kan ikke endres som en karakteristisk for hardware, men prøver å gjøre en sammenligning med opplæringen bekymrer meg litt forskjell mellom 2% (i video) og 20% (i mitt tilfelle), og jeg lurte på om det er noen måte å redusere denne prosenten av en metode som utelukker kjøp av nye sanger. Jeg antar at det er CPU-bruk statistikk avhenger bare av maskinvarens ytelse og ikke hovedkortet Kre er en relativt ny dual core prosessorer Gygabyte 3Ghz.

 2. boby_admin sa han

  for DOOMZOR
  Du trenger ikke å bekymre deg fordi jeg har en ganske kraftig prosessor og det er derfor jeg spiser bare 2% av proc.si saken og harddisk.
  Det er normalt hvis noen komponenter i den lille gamle til å spise mer ressurser.
  Det er flere måter til å spise færre ressurser
  -å kjøpe ingrediensene nyeste og mest avanserte kurs
  -For Å gjøre BIOS-oppdatering
  -Kan harddisk konfigurasjon er ikke riktig satt i BIOS
  -kan ha en mindre kraftig prosessor

 3. beb3_mykk sa han

  hmz ... .Jeg må teste også ... .godt program og god opplæring !!

 4. radu77 sa han

  God opplæringen.

 5. boby_admin sa han

  @radu77:
  Radu sette pris på våre opplæringsprogrammer som du vil, men hvis du tror at kommentarene fra 3 ord kan du komme til toppen du tar feil
  Jeg hadde noen som var akkurat som deg og til slutt bestemte jeg meg for å slette dem alle anmeldelser
  Adrian har over 1000 hvis kommentarene på området for å vite at det ikke har gjort i denne stilen
  Jeg håper du forstår hva jeg ønsker å ta opp

 6. radu77 sa han

  Beklager det er ikke min intensjon, men jeg bare lurte på opplæringen og hva jeg gjorde med .Crede meg ikke selv ønsker å få toppåret alt som interesserer meg er å lære av voi.Daca du vil slette kommentarene ikke bry meg alle mine takker tutorials som kan spore og jeg håper du vil la meg gjøre det i continuare.Va takk, og jeg vil ikke kjede deg med kommentarene min vilje.

 7. Adrian sa han

  @radu77: Vi er ikke opprørt over at du legger igjen kommentarer, men legger igjen et forslag et problem, ikke 2-3 ord ... fyll ut ruten unødvendig! hva betyr "god opplæring" ???? Vi vet også at det er bra, du trenger ikke å bekrefte det! Alt på videotutorial.ro er bra ... du trenger ikke å bekrefte det lenger ... vi gleder oss til spørsmål, problemer, men ikke to ord!

 8. Jeg så at opplæringen ii hard.Mie temperatur synes for meg ikke skje dc ??? Har noen hjelp plss

 9. CosminJeg så at opplæringen ii hard.Mie temperatur synes for meg ikke skje dc ??? Har noen hjelp plss :(

  Betyr ikke at du nødvendigvis et problem på harddisken, kan du ikke temperatursensor på din modell.
  Ikke bekymre deg, ikke vises i det hele tatt vanskelig disker temperatur.

 10. alexxx_steaua sa han

  Jeg installerte hd tach, men jeg går ikke å åpne programmet windows vista jeg kan ikke dette fungere?

 11. alexxx_steaua sa han

  hd mine gb har 320 og 41 graders temperatur er ikke like nominelle verdier av opplæringen 21 41 grad er en grad høy temperatur er godt å ???????????????

 12. Jeg ville FRUT og jeg kunne si noe om denne opplæringen, men dessverre selv etter ca. 30 min. Jeg kunne ikke se noe. lenger fungerer? eller kan være skyldig i at maskinen min. All bune.celelalte le`am sett tutorials som er utmerket.

 13. ok. Beklager, startet opplæringen

 14. cipanu332 sa han

  Jeg har en ekstern harddisk gb 640 fra packard bell kan TV.DAR å pare og jeg har et problem når jeg ser en film jeg ikke får subtitrarea.ce kan gjøres?

  • cipanu332: Jeg har en ekstern harddisk gb 640 fra packard bell kan TV.DAR å pare og jeg har et problem når jeg ser en film jeg ikke får subtitrarea.ce kan gjøres?  

   Få manual teksting og kaste i en spiller med dra og slipp (hold venstre klikk og du gir Subtitle slipp på spilleren)

   Vennligst i fremtiden ikke å poste det samme spørsmålet flere ganger, ser du overalt du legger ut, legge det samme spørsmålet vil ikke bli besvart raskere!

 15. sal.am og jeg Maxell 4gb en USB-pinne som grøft 2 partisjoner (en de2mb og resten av Stick) .Vi kan ikke tørke partisjon som for 2mb.daca du kunne hjelpe meg en eller annen måte.

 16. valentin sa han

  Jeg liker denne veiledningen, og jeg synes den er ganske nyttig. ja han trengte hjelp. Jeg har en WD1001FALS og Everest forteller meg ikke hvor mange platespillere den har og hvor mange lesehoder …………. Hva gjør jeg?

 17. Salut!
  Jeg installerte HD Tune Pro 4.50 prøveversjon, jeg tok en pc. 16 GB USB-pinne, jeg formaterte den, startet programmet, ga Skriv-kommandoen fra referanseindeksen og meldingen dukket opp: "Skriving er deaktivert. Fjern alle partisjoner for å aktivere skriving."
  Jeg var galt et sted eller ikke teste på Skriv rettssak?

 18. sasha-097 sa han

  Jeg har et spørsmål om vi har en annen hardt du bare koble kabelen som har en utgang cela som du kobler til SATA og enkel, og til hardt asal ELLER ANNET OG MUST MA

 19. ghitza sa han

  kanskje det ikke er den rette kolonnen, eller kanskje jeg ikke søkte nok på nettstedet ditt ... men jeg har også et stort problem ... ..Jeg vil dele en 8G-minnepinne .... Jeg vil gjøre det skjønt? .Jeg ser frem til..svare ... takk på forhånd ..

 20. Marius sa han

  Interessant og veldig nyttig opplæring. Godt jobbet :)

 21. Herodes anidorin sa han

  Salve .. Jeg er enig med det jeg har sett så langt her, defragmentering osv, men jeg har sett alle tutorials. i mange visste jeg hva jeg skulle si, og jeg har lært mer her. Det er bra !!

  takk for all informasjon, og det er bra at det er gutta som deg ..

  god dag godt år !!!

 22. Jeg har en ekstern harddisk Transcend butikken jet25 kapasitet 160 gb.am gjort en feil og jeg snudd mai functioneaza.ce USB laptop-ului.nu kunne det skje? Jeg 7 vinduer på en datamaskin og ser i disk management, men skrive, ikke initialize.in min datamaskin kan ikke vi vede.nu formatez.ce det er mer smertefullt er at vi har mye data som du ikke ønsker å pierd.nici Windows XP kan vi ikke vede.ma noen hjelpe? takk

  • AdrianGudus sa han

   adiJeg har en ekstern harddisk Transcend butikken jet25 kapasitet 160 gb.am gjort en feil og jeg snudd mai functioneaza.ce USB laptop-ului.nu kunne det skje jeg 7 vinduer på en datamaskin, og du? men ledelsen ser disk skriv ikke initialize.in min datamaskin kan ikke vi vede.nu formatez.ce det er mer smertefullt, er at vi har mye data som du ikke ønsker å pierd.nici Windows XP ham ikke vede.ma kan noen hjelpe? takk  

   Du kan ikke sette inn en omvendt USB ... den kommer ikke inn, med mindre du treffer den med en hammer ... gjorde du det?

 23. cojocariu sa han

  Samt alle tekster i rumensk, å bruke diakritiske tegn, kan lese lettere.

 24. bra jeg har en PC med Windows 8.1 og AMD Athlon x4 og når jeg ønsker å overføre til å feste filmen jeg kopierer med 3-5mb / s på en laptop prosessor mindre overføre vi fart 15-20 mb / s som kan jeg gjøre for å øke min overføringshastighet

 25. Rusoiu Virgil sa han

  Jeg kjøpte en stikke fra 1T etter ebay, og jeg kan ikke få ham til å gå. Jeg formaterer den i ntfs og vil ikke kopiere alt jeg prøver eller ikke vil åpne etter kopiering. Jeg kopierte filmen Pearl Harbor og ville ikke åpne den, men datamaskinkopien gikk jevnt, jeg åpnet opp med alle filmene. Nå vil han ikke kopiere lenger, han gjør en kopifeil. Jeg prøvde å lage det i orden, og jeg gikk bare opp til 78% og ville ikke ha det i det hele tatt. Hva kan jeg gjøre i denne situasjonen?
  Kan jeg gjenopprette det eller er det feil på fabrikken?

 26. David Laurentiu sa han

  Jeg har det samme problemet med en Kingston of 256 GB, kjøpt fra AliExpress. Bare skriv hva han vil. Og les enda mindre. Så ser alt, Disk Manager sier det er bra, sier Paragon det er bra, ATTO Disk Benchmark det samme. Noen mapper kan ikke nås, og kan bare slettes ved å omformulere. Jeg formaterer det på alle vanlige måter. Et tips ville fange meg godt. Takk på forhånd!

Snakk Your Mind

*