Hvordan oversetter og hvordan skal uttales engelsk - HD video tutorial

Hvordan oversetter og hvordan skal uttales engelsk - HD video tutorial
4.35 (20) 87%

Denne videoen opplæringen er litt uvanlig fordi det ikke utgjør noen programvare eller interessant ting som gjør et program eller en annen, presenterer vi to nettsteder som hjelper oss å forstå og uttale engelsk.

Den første nettside presenteres er at Google Trans kan oversette noen av våre engelsk - rumensk, rumensk - engelsk og andre Google Trans støtter en rekke språk.

Den andre løsningen er en web-side som viser hvordan du korrekt uttale et ord på engelsk, er det HowJsay.com (som du sier, hvordan du uttaler), har dette nettstedet noen lyd for hvert ord i engelsk at når er rullet viser oss hvordan de i stave engelske ord.

Denne videoen opplæringen kommer til å hjelpe de som ikke er veldig kjent med det engelske språket og uttale av ord i denne internasjonale språk.

Jeg ønsker deg et godt og håper å finne interessante disse to nettstedene.

Cristian Cismaru


Hent Flash Player å se wordtube Media Player.

FacebooktwitterGOOGLE_PLUSreddit

Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Eugen Hun sa:

  Jeg ser frem til tutorials din jeg elsker det du gjør ganske enkel tutorial, men lærerikt, og som fullfører denne opplæringen for de som ønsker å oversette raskt noe enda en nettside i gogle sette åpne verktøy går hånd kolonnen der skriver rumensk og ett med venstre klikk tar rumensk og setter innlegget ovenfor, og du vil oversette en nettside bare klikk på det rumenske og siden vil bli oversatt automatisk og raskt, kan du unnskylde meg hvis jeg tar feil med dette Deler og ikke tankene cristi vil ønske så mange tutorials og hvor mange flere besøkende på nettstedet.

  Vis Kommentar
 2. Irinel Hun sa:

  Jeg advarer dere prøvd tidligere Google oversetter ikke oversette ..og avtaler hver gang de skal.

  Vis Kommentar
 3. Irinel Hun sa:

  Bv tutorial for ~ :)

  Vis Kommentar
 4. haosss Hun sa:

  indeed "[...] ganske enkel tutorial men pedagogisk [...] byEugen
  Men Irinel er rett .... ikke bra fall tekster største kylling .... 2,3 kylling eller fallende etterspørsel ... bare bytte til den forstand cu30% dømme .......
  BFT videre

  Vis Kommentar
 5. Irinel Hun sa:

  for å se hvordan det skal uttales noen engelske ord finnes løsninger ... f.eks:
  "Control Panel" -> "tale" -> "Bruk følgende tekst for å forhåndsvise stemmen" -> skrive inn ønsket ord -> Klikk på "Preview Voice" .... og ned for å velge den hastigheten som regel! :)

  Vis Kommentar
 6. haosss Hun sa:

  @IRINEL:
  poi c type vinduer ... er at "[...]" Control Panel "->" tale "->" Bruk GMT tekst for å forhåndsvise stemme "-> skriv inn ønsket ord -> Klikk på" Preview stemme ".... og ned for å velge den hastigheten som regel! :) [...] "

  Jeg så på en Windows Vista Home Premium ... ikke !!:. ((..
  Jeg så på en annen windws 7 !: D
  Den har ...
  hva slags d vinne ???

  Vis Kommentar
 7. Cornel Hun sa:

  Gratulerer videotutorial er veldig interessant, men jeg ville komme opp med et supplement på siden der du skriver ordene du ønsker å høre hvordan å uttale det på engelsk finnes fonetiks.org bunnen en link hvor du kan finne samme trikset i andre limbi.Sper du ikke tankene jeg kom opp med dette tillegget, men i noen vurderinger som sier det er godt å forene Hardware andre når utelate visse opplysninger enten som dette er godt kjent eller ikke. Jeg la merke til dette etter å ha sett din videotutorialul jeg ikke var så allvitende.

  Vis Kommentar
 8. Adrian Hun sa:

  @Cornel: Ingen blir opprørt hvis du kommer med noen merknader om opplæringen !!! Alle er velkomne, det er rollen av kommentarene, som er å utfylle opplæringen, og Cristi sa Tutorial Kommentarer + = perfekt !!! Slapp som en ikke har noe imot det motsatte, er dette den ånd som vi ønsker her på nettsiden, alle skal ha noe i completare.Iti Takk og forventer selv!

  Vis Kommentar
 9. måker Hun sa:

  Ja veldig bra denne videotutorial du spikeren på bravo til deg er så mange ikke vet engelsk eller i det minste noen vilkår tinetio så forventer også din neste videotutorial

  Vis Kommentar
 10. Irinel Hun sa:

  @haosss
  seier xp

  Vis Kommentar
 11. Cristi250 Hun sa:

  yeah ... veldig interessant tutorial for de som ikke forholde seg til engelsk ... Jeg får sammen ganske bra nok, men aldri for sent å lære noe! Gratulerer til opplæringen!

  Vis Kommentar
 12. VELDIG BRA denne opplæringen.
  DEG FRA MEG MED GRATULERER MERK 10.
  Du er den beste !.

  LYKKE.

  Vis Kommentar
 13. Ionut Hun sa:

  Sal min ajutatima på at takk, jeg ønsker å åpne meg en fane er arkivert og ikke epler til se bs Playeru, fortell meg og meg en god DSCH dvd-spiller plsssss

  Vis Kommentar
 14. Adrian Hun sa:

  @Ionut: Hvis filmen er arkivert å pakkes ut, for det kan bruke WinRAR, hvis du ikke kan se at vi bruker WinRAR tutorial, skrive opp søket WinRAR du skriver, og du vil finne den opplæringen!

  Vis Kommentar
 15. paul Hun sa:

  Jeg liker å lage enorme, Miami og jeg gjorde en blogg med opplæringsvideoer
  hvis du klikker på denne linken for å besøke mil http://fileextra09.wordpress.com.

  Vis Kommentar
 16. paul Hun sa:

  Vennligst la comentari om nettstedet mitt

  Vis Kommentar
 17. Fanibu Hun sa:

  Kjære Paul ... alt skulle være OK med det du skrev i bloggen din, hvis du har skrevet og nøyaktige i rumensk.
  Ovenfor skrev at ... "Jeg liker å lage enorme, Miami og jeg gjorde en blogg med video tutorials hvis du klikker på denne linken for å besøke mil"
  Hvis du sier det, tror jeg det høres rett ... "Jeg liker denne site.Mi-jeg gjorde en blogg som jeg postet noen videotutoriale.Daca ønsker å se disse videotutoriale, klikk her ...!
  De er tilgjengelige på nettstedet.

  Vis Kommentar
 18. Adrian Hun sa:

  @paul: Min venn gi deg et tips, hvis du ønsker noen å besøke nettstedet ditt, sørg for opplæring med lyd, taler til mikrofonen for å høre deg forklare, jeg gikk ut i andre 3 spill etter at jeg ga da jeg så at åpne Notepad meg jeg innså at å gjøre slurvete arbeid og fikk ut umiddelbart ... så det er tutorials!

  Vis Kommentar
 19. Happyday Hun sa:

  Paule Gratulerer! Ditt initiativ er prisverdig, men jeg tror du savnet noen detaljer (ikke signifikant, dessuten slag ... lyd, bildekvalitet, etc) .Adevarul er at de i Hollywood aldri har tatt lang tid å komedien asta.Personal foretrekker for nå å se på tutorials på dette nettstedet, men bare til du utvikle din mestring i form av tutorials (jeg lover å ha all tålmodighet når jeg er pensjonert) .I resten, kan du sette en haug overskudd den rumenske og ta deg ut av skogen med grammatikk (det er egentlig ikke nødvendig ... noen selv forstår hva du snakker om ...).
  Med vennlig hilsen!

  Vis Kommentar
 20. Dany Hun sa:

  super ... Mersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  Cristi = =

  Vis Kommentar
 21. Ionut Hun sa:

  sal jeg leste hva du sa ja til dezarhives synes for meg ikke som jeg vet det, jeg vet som jeg ønsker å åpne et program av filmer på DVD. ms kan hjelpe meg og mn

  Vis Kommentar
 22. Adrian Hun sa:

  @Ionut: Jeg forstår ikke hva du vil, med informasjon om hva gjør du? som isncer ikke forstår noe !!! Du filme i PC eller DVD? Gi flere detaljer!

  Vis Kommentar
 23. Fanibu Hun sa:

  @Ionut: Micro DVD Player installert på Softpedia ... ... og klar

  Vis Kommentar
 24. Irinel Hun sa:

  @ionut: ta Winrar..este og tutorial..si høyreklikk og film UTDRAG HER ... og sette det inn i BSPlayer :)

  Vis Kommentar
 25. dyaa Hun sa:

  Cristi gi den fyren snakker fokusere på britisk eller kanadiske nettstedet

  Vis Kommentar
 26. dyaa Hun sa:

  NUMA sladder VET ::::::::::

  Vis Kommentar
 27. razvanstyle Hun sa:

  god
  PTR å automatisk oversette en film på engelsk fra datamaskinen jeg innsett at jeg må bruke google språk, men hvordan kan automatisk konvertere talte ord til engelske ord skrives på engelsk ??
  PS finne tekstet film, og jeg ønsker å gjøre det ... Takk

  Vis Kommentar
 28. Eugen Hun sa:

  Jeg tilpasset en Windows XP slik at jeg kan installere fra hode til hale uten gir ingen klikk, er mitt problem at jeg ikke kan installere det på en virtuell maskin, så jeg kan prøve den for å se hva horror vi gjorde i stedet lam instaleazaun XP installert som normalt og går, spørsmålet mitt er, hvorfor ikke kan installere det på en maskin virtuala.Mi've gjort en uSB-pinne med XP virtuell maskin, men nil ser som oppstartbar, og kan ikke prøve det.
  Jeg kan svare for meg eller noen jeg postet galt hvis så tilgi meg for feil

  Vis Kommentar
 29. Adrian Hun sa:

  @Eugen: ressurser Pope virtuell maskin !!! Når du starter den virtuelle maskinen og ønsker å jobbe med henne, nær alt og la bare virtuell maskin !!! Lukk rot, nettleser og hva har du åpnet for at virtuelle maskinen trenger ressurser ... Gi ham nok ram virtuell maskin minimum 512 ikke vet hva jeg skal si ... kan ikke ha et effektivt system ... fordi virtuelle boksen ikke fungere på alle pc ... må ha minst en vær 1G Proes god ... ikke du si noe ... hvorfor ikke gå ... hva meldingen du gi den virtuelle maskinen når du vil starte, Dane flere detaljer!

  Vis Kommentar
 30. Eugen Hun sa:

  Jeg 2G ram procesoru intel e7400 2,8gh, installerer kan installere den virtuelle maskinen eller hva xp eller vista, men jeg kan ikke installere når tilpasses med nLite ikke gå på virtuell maskin, starter som en vanlig installasjon er å ta draivere og den når det stadiet når du må gå inn for å starte opp de stopper og så normal, men hvis du installerer PC gå

  Vis Kommentar
 31. vet bedre eng2ro.ro har fonetisk staving og engelsk Romina

  Vis Kommentar
 32. lacra Hun sa:

  God ziua.Inainte å lansere en rugaminte av ptr Jeg takker dere alle gjør stor bruk for de som meg som vet mindre i dette området, og nå bedende kan lage en tutorial program stilyst virtuelle hår? dvs. å sette bildet av ansiktet ditt og se hvordan du vil se ut med visse frisyrer, fant jeg et program, men vi gjorde ikke snill å bruke det slik at jeg kunne sette bildet ansiktet mele.In håper at du ikke vil være misogynistic vente frem til dette programmet som ville nyte flere doamne.Va takk på vegne tuturor.Sa bli elsket.

  Vis Kommentar
 33. @lacra: En interessant og vi lover at vi vil gjøre noe sånt til hverandre og fortell oss hvilken programvare du finner den nye deg, for å se hva det er.
  Hvor kul idé!

  Vis Kommentar
 34. lacra Hun sa:

  MAGGI-frisyrer & Cosmetics programvare

  fra: http://www.idownload.ro/modules/wfdownloads/singlefile.php?cid=162&lid=3164 - 54k Beklager at jeg ikke vet hva jeg trenger å sende deg som jeg skrev heter og hvor jeg luat.Va er noen fine tusen takk.

  Vis Kommentar
 35. Wolfyz Hun sa:

  Kål er grammatisk

  Vis Kommentar
 36. @WolfyzKan du utdype litt setning
  Hva er kål?

  Vis Kommentar
 37. lucia Hun sa:

  waaaaaw! Lacra! Hvor fantastisk det ville være! Jeg er sikker på at mange damer ønsker ceva.Si så jeg så for noe, men til ingen nytte :(
  Og siden vi kom kommentarene, jeg vil takke deg for nok en gang. du gjør det, baieti.Invat f. mer fra deg.
  Kisses

  Vis Kommentar
 38. mari Hun sa:

  Jeg liker veldig mye denne opplæringen. Det var veldig nyttig ... det er sant at jeg hadde habbar det kan være så lett å oversette et stort nok materiale fra engelsk til rumensk. Det er sant at ikke alle setningene passe ... more enorm hjelp og endre noen få ord, og du ... klar ... .Det og en teknisk ordbok? ... Jeg jobber med tekniske termer og jeg ville være interessert hvis du vet dette exista..cum alle ... ... .Hvis du sende din tid ...
  Du er veldig talentfull .... :)

  Vis Kommentar
 39. Sergiu Hun sa:

  Felicitatari
  en enkel, men utmerket tutorial!

  Vis Kommentar
 40. ønsker Hun sa:

  Cristi-admin hvorfor du fjernet fra nettstedet regler

  Vis Kommentar
 41. Cristi-admin Hun sa:

  Normalt ville det trenger regler om folk ville være folk, dessverre mai er besøkende som ikke respekterer noen regel.
  Vi har endret layout og ergonomi av området og må gjøre en forskrift hyggelig mot alle elsker ham.
  Du gjenopprette forordning (Vi vil omformulere), og du legge det ut, har du skrevet noen eksplisitte regler fordi jeg fikk alle typer e-poster fra folk som fortalte meg at de ikke forstår reglene og hvorfor de -De krenket.
  Jeg tror at mennesket lever generelt å bryte regler, men håper at en dag vil det ikke være behov for noen regel videotutorial.ro, jeg håper jeg ikke dø tenker på den dagen.
  Akkurat nå 5 2 minutter har forbudt noen besøkende som ikke gjorde jobben kan du spør meg "Hva mener du med at de gikk om jobben sin?".
  En besøkende kommer videotutorial.ro å følge tutorials, normalt en mann kan ikke spore mer enn en tutorial på samme tid, disse brukerne ville åpne flere tutorials og hastighet mens de lurte på var mye mer enn fart lasting.
  Hva synes du disse brukerne?

  Vis Kommentar
 42. ønsker Hun sa:

  Jeg tror dawnloadau tutorials på videotutorial.ro

  Vis Kommentar
  • Cristi-admin Hun sa:

   Visste du at du vet bør ikke være ekspert i å håndtere en server for å finne ut et par ting enkelt, bare gå til hodet.
   Jeg forstår ikke hvorfor noen ønsker å laste ned, når disse veiledningene kan få tilgang til når som helst uten å betale noen penger.
   Hvis du ønsker å gjøre noe er enkelt, se på opplæringen, du tar notater om de viktigste stadiene som du så i opplæringen, og du begynne å jobbe.
   Når du ser på en tutorial, du allerede vet hvordan du gjør det der, hvorfor må det og laste ned?
   Mange folk ikke innser at vi laster opp nye månedlige regningen for Internett som vi bruker på serveren.
   Internett-forbindelser til servere er ekstremt dyrt, er enhver alvorlig trafikk målt og betalt noen Mega forbrukes i tillegg begrenser vi 5 terabyte hvem spise i 2-3 dager igjen 28 dager betaler hvordan vi spiser, noen hosting selskap det er grenser, ikke bare for oss, men over hele verden, netul fra vår server sammenlignes med netto av hjemmet ditt, må vi konstant hastighet. På en vanlig dag har vi jevn trafikk på ca 70-80 Megabites per sekund, du fikk god 80 av Mb i fiser andre, skjønner du hva trykket den utsettes for denne serveren, 400 vi besøkende per time som ønsker å følge opplæringsvideoer du prøver å åpne to filmer til din PC, og deretter prøve å gjøre noe, jeg kan forsikre deg om at du vil være ganske vanskelig og tenker på hvordan det ville være 400 filmer.
   Det var måneder når regningen for serveren nærmet og euro 450, hvem som betaler disse pengene?
   Hvorfor gjør ingen noe gratis i Romania, for å gjøre noe av kvalitet, koster mye (se oppløsningen og kvaliteten på våre tutorials), ingen gjør noe stort, alle har nettsteder med tekst og noen bilder og ønsker å trekke mer penger ut av dette, de som har video nettsteder foretrekker å sette videoene på YouTube eller andre nettsteder, her selvfølgelig mener jeg ikke seriøse nettsteder, er og noen kraftige nettsteder for video og i Romania , betaler de store regningene hver måned for å tilby kvalitet.
   Det er vanskelig for alle i løpet av denne, IT-sektoren er svært vanskelig, men folk bryr seg ikke, de sier "Herren satte jeg meg selv til å gjøre nettstedet ditt", selvsagt ikke, men hvis vi ikke ala passert, så som gjør.
   Jeg ønsker ikke rumenere å se bare på nettsteder utenfor hva i helvete vi ikke er i stand til å gjøre hva de gjør det ???
   La c've tatt pløying !!!
   Stopp venter på oss dyrt.

   Vis Kommentar
   • Costel Hun sa:

    Hei Cristi Jeg har en Lenovo telefon signal fortsetter S850c og jeg kan gjøre, men jeg abonnement digi signal, og jeg kan ikke snakke om å avvikle alle, men Orenge jeg kan gå gjøre noe innstillinger takket mult..Va følge alle tutorials er sterke tinetio og så videre.

    Vis Kommentar
 43. Calin Gavril Hun sa:

  ærlig ??????? presentasjonen av situasjonen .................. så jeg refererer til ordene av Cristi-admin (vb om dato 4 postet i august), prøver jeg å komme måneder og jeg kan gjøre en donasjon! uansett jeg vil tusen takk for det du gjør!

  Vis Kommentar
 44. Jeg kan danne meg vinduer?

  Vis Kommentar
 45. marius512 Hun sa:

  Jeg fant et lite program som kan gjøre livet mye enklere. Dex kalles klikk, og når du har installert trenger bare å holde Ctrl-tasten og høyreklikker på et ord for. explicatiile.E har vist sant hvis du er inne i et dokument eller mozilla. Sann etter ord i engelsk og for rumensk. Liten og effektiv, teste den.

  Vis Kommentar
 46. Som RAM... Det blir ikke oversette forkortelser ... RAM er påvist Random-access memory

  Vis Kommentar
 47. carmen Hun sa:

  ikke motta offline meldinger på Yahoo Messenger, hvordan kan jeg fikse dette?

  Vis Kommentar
 48. anonym Hun sa:

  Google er en stor facatura.Nu Translete har ingenting å gjøre med oversettelsen av enegleza rumensk, fransk, tysk og andre lb invers.La Jeg har ingen anelse om, men det er absolutt ikke rettferdig!
  Det er best å lære og bruke ordbok!

  Vis Kommentar
 49. hydroxy Hun sa:

  Hvorfor ser jeg en trekant med et utropstegn i midten i sentrum av spillervinduet når jeg klikker på play?
  Jeg prøvde flere ganger og flere tutorials og så min trekant med et utropstegn vises i midten, og ikke starte spiller.

  Vis Kommentar
 50. Dukket opp Google Trans og staving

  Vis Kommentar
 51. Radu Florin Hun sa:

  Veldig folositor.Felicitari!

  Vis Kommentar
 52. Jeg anbefaler at du besøker og http://www.translatoare.ro. Du vil dra nytte oversettelse, online korreksjon uttalelse og i store internasjonale språk. Verktøyet bruker Google Trans teknologi og Microsoft Bing Translator. Innenriks online er en applikasjon verdt å prøve!

  Vis Kommentar

utsiktspunkt

*

banner