Hvor kan vi få et gratis domene? - videoopplæring

Hei venner, i dag vil jeg lære deg hvordan du får et gratis domene på boka, og du vil "koble" det til din offentlige IP, som din ISP har tildelt deg.
De fleste gratis tjenester på Internett kan bare gi oss "eksempel.eksempel.no" underdomener, vi får en "eksempel.tk" DOMENE. For dette trenger vi ikke betale noe, vi trenger ikke engang å registrere oss (hvis vi ikke ønsker å fornye domenet).
Allerede er det nok av nettsteder som bruker TLD TK generelt er små områder som er laget upretensiøs for høy, med få ressurser, kan bare forsøke. Jeg råder deg til ikke å bruke en TK domniu hvis du har en bedrift, kan du ikke upålitelig hvis du har et .no eller .com-domenet for publikum utenfor.
En TK domenet er perfekt for hjemmebruk, for et lite område for NAS å konfigurere en VPN, etc. For et stort område vil råde deg til å bruke et .no eller .com-domenet
Først av alt må vi sørge for et par ting:
1. Vi trenger å vite hva IP vi tildelt ISP
2. Vi må gjøre port forwarding, Store porter er: http 80, 443 for https, ftp 21, 25 for e-post.
3. Vi må ha en løpende server for å se om det fungerer, hvis du har en server kan du se dette Apache tutorial, Eller tutorial med Nginx å lære hva og hvordan du bruker en HTTP-server.
For de som har dynamisk IP, vil jeg neste gang lage en opplæring der jeg vil vise deg et triks der vi kan overvinne "handikappet" til dynamisk IP. Imidlertid bør de med dynamisk IP følge denne opplæringen, neste gang jeg bare vil fullføre denne opplæringen, vil jeg ikke gjenoppta den fra bunnen av.
I begynnelsen av opplæringen kjedet jeg meg litt med noen tekniske ting, jeg vet at mange av dere har det travelt og ønsker informasjonen "i går" hvis mulig. Dessverre kan du ikke hoppe over det grunnleggende. Deretter vil jeg ved en annen anledning prøve å "kjede deg", så du blir valgt med informasjon som sannsynligvis vil hjelpe deg i fremtiden.
Nyt

Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet prøver å få noe om emnet slik at andre besøkende kan tilby en tutorial + kommentarer relevante kommentarer kan være ekstra støtte for brukerfeil, eller ønske om å lære.
Før du spør et spørsmål du prøve å se gjennom kommentarene eldste, de fleste ganger er det allerede besvart spørsmålet ditt.
Bruk flere kategorier på toppen av området og søkemotor fra høyre hjørne for å raskt komme til det du er interessert, har vi over 1.000 tutorials som dekker nesten alle genre av programvare, har vi realisert, jeg du må bare søke etter dem og se dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

 

Søkemotor.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du gå inn på vår søkemotor begreper som Yahoo, Mess, Messenger, id rot, multimess problem messenger, messenger feil, etc., vil du se at du vil ha et valg.

Kategorier.
Hvis du bruker kategorien rullegardin synes baren henhold Hjem kategorier: Kontor, Grafisk design, maskinvare, Internett, Multimedia, Security, System, lagring, backup, under disse kategoriene er organisert underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mer nøyaktig filtrering. For å finne noe relatert til Yahoo Messenger ved hjelp av kategorier som du kan lede kategorien:InternettDet vil åpne andre underkategorier der du velger Voice-ChatDerfra kan du gå på underkategorien YahooTil slutt, med disse filtrene vil komme på en side der de eneste elementene knyttet til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du finner alle våre tutorials organisert vakre dager saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, bare følge logikken.

Enjoy!
Cristian Cismaru


 


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg liker alt relatert til IT&C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon jeg samler hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Anderson sa han

  Cristi, bla gjennom og du går all XAMPP + localhost + wordpress når du ønsker å se fra en annen PC ser bare skrive, eller hvis du legger ut en artikkel klikk på den og sier localhost ingen server det som ii PC 2 har localhost men han faktisk ikke har PC, men har 1. Cristi ikke vet hvor er problemet, kan du hjelpe meg med noe tutorial

 2. valentin sa han

  Bravo Cristi, venter med stor interesse neste opplæringen!

 3. Anderson:
  Cristi, bla gjennom og du går all XAMPP + localhost + wordpress når du ønsker å se fra en annen PC ser bare skrive, eller hvis du legger ut en artikkel klikk på den og sier localhost ingen server det som ii PC 2 har localhost men han faktisk ikke har PC, men har 1. Cristi ikke vet hvor er problemet, kan du hjelpe meg med noe tutorial

  Prøv og forklar hvordan du skal dø om jeg forstår noe.
  Sier fra begynnelsen, hva du gjorde og hvor problemet er.
  Forklar meg hvordan du gjorde, hvilke innstillinger du har wordpress, skriver du inn adressen, hvis det går lokale. Det du skriver i nettleseren på den offentlige ip.
  Hva faen, jeg må spørre deg?

 4. Anderson sa han

  Cristi, du forstår bedre, så ……
  Jeg vil lage et nettsted på hjemme-PC-en min, det er det jeg vil ha. Jeg gjør det, jeg installerer XAMPP, så setter jeg MySQL, så setter jeg wordpress, men det fungerer ikke først når jeg setter min rutbare IP 192.168.0.109, jeg setter den sånn og den forteller meg / xampp og igjen får det meg til å koble til, og jeg endrer indeksen. php ser ut til å skrive der / xampp, og i stedet legger jeg / wordpress bunn, etter at det fungerer. Trinn 2 Jeg setter den WordPress-administratorkontoen, og jeg får også tilgang fra hjemme-PC-en min der jeg holder lokalhost for å se hvordan nettstedet ser bra ut så langt. Trinn 3 Jeg vil se fra en annen PC på jobben for eksempel å se nettstedet mitt få tilgang til IP-adressen fra internett ikke fra ruteren 188.27.00.00, og nettstedet vises, men uten å vise riktig og vakkert temaet, meg Jeg ser bare tekst og som om det ser ut som et dikt på tekster under hverandre, forstår du hva jeg mener, bra. Herfra kommer jeg over artikkelen som er lagt ut av meg. Jeg vet ikke TEST å ​​si, og jeg får lokalhostserver ikke funnet hvorfor ?? :( :( :( fordi jeg ikke kan fortsette med dette trinnet, gjorde jeg også portformatering, men forgjeves hvilke innstillinger som må gjøres fra trinn 3, så PC 1 - hjemmet mitt fungerer, nettstedet ser riktig og vakkert ut, og PC 2 fra jobb kan du ikke se bare tekst vises, jeg vil si at den ikke har noen brukerbegrensninger eller noe PC 2. I utgangspunktet kan jeg ikke få tilgang til artikler fra PCen min hjemmefra, den hvite siden vises på PC 1 og bare tekst kastet forgjeves nettstedet, og når jeg klikker på artikkelen står det at localhost-server ikke ble funnet, hva sier du? Jeg kan ikke gi meg beskjed om hvorfor på min PC 2 hjemmefra der localhost er, alt fungerer nettstedet riktig, og dak gi på en artikkel vises lokalhostserver ikke funnet: (((((((((((((

 5. Cristi er den beste spilleren for filmer, jeg mener det kjøres klart bilde

 6. Edy 13ani sa han

  Hei, Cristi! Hvor er den adressen eller DNS ... som du skrev 89.46.92.12 eller noe ... Jeg vet ikke

 7. Edy 13ani:
  Hei, Cristi! Hvor er den adressen eller DNS ... som du skrev 89.46.92.12 eller noe ... Jeg vet ikke

  Skriv "go" i google og få tilgang til det første resultatet.

  • Edy 13ani sa han

   Vel ... .copiez skrive ip ip i adressefeltet og komme inn i modemet jeg har logget inn der du ikke ser ut som du "går, er det OK."

 8. Mirel sa han

  Hei Cristi. Beklager at jeg ikke er på emnet, men jeg trenger også et lite råd der jeg liker å spille med PC-komponenter, og det ser ut til at jeg nå har en Pentium 4 640 og en E2160 for hånden. Jeg vil gjerne vite hvilken som er best av dem? at jeg vil bruke den på min gamle PC. Takk på forhånd. Pixy

 9. Gjør tutorials DVR IP-kameraer etc.

 10. sylber sa han

  å vite at vi står tett, kommer med IPdinamic tutorial

 11. Edy 13ani:
  Vel ... .copiez skrive ip ip i adressefeltet og komme inn i modemet jeg har logget inn der du ikke ser ut som du "går, er det OK."

  Se opplæringen nøye, les teksten, gjør portoverføring og installer en http-server hvis du vil at noe skal vises i nettleseren din.
  Det virket på meg "går, er det OK" fordi jeg har en http server rot og jeg satt en html dokument "går, er det ok."
  Fra hva jeg ser, trenger du egentlig ikke vet noe, ønsker du å gjøre mer med mindre informasjon, kan du ikke. Først av alt må lære, kan du lære av våre opplæringsprogrammer, men det har til og forstå.

  • Cristi-admin: Se nøye på opplæringen, lese teksten, gjør port forwarding og installere - hvis du ønsker en http server 't vises i en nettleser.
   Det virket på meg "går, er det OK" fordi jeg har en http server rot og jeg satt en html dokument "går, er det ok."
   Fra hva jeg ser, trenger du egentlig ikke vet noe, ønsker du å gjøre mer med mindre informasjon, kan du ikke. Først av alt må lære, kan du lære av våre opplæringsprogrammer, men det har til og forstå.

   cristi, bli skrevet være ... dette slik at du vet hvordan du skal skrive riktig. 🙂

 12. navn :)) sa han

  :)) ja ... Big is the Garden (chill cristi, de vil forstå det også ... tror jeg :)))

 13. Ikke fall i TK domener .. de plutselig går tom. Jeg vet vi hadde.
  bedre kjøpe .me domene med 3 euro til despregazduire (også betale sms) eller annen ..

 14. pandaCristi, sønner ... skrive dette for å vite, og du skal skrive riktig.

  Beklager, holde deg skriftlig.

 15. panda: Oops, holde deg skriftlig.

  Og selv om jeg forlagt som var problemet? Hva forbindelse hadde med opplæringen eller IT.
  JEEESSUS ......!
  Troliiiii

 16. Ikke at det ville være veldig viktig, men jeg la merke til et avvik mellom å legge inn kommentaren i sanntid og tiden som faktisk vises på nettstedet. Eksempel "cristi-admin sier: 29. mars 2013 kl. 15:47" når det faktisk var litt tidligere. Jeg så kommentaren og tidspunktet for innleggingen, og et øyeblikk trodde jeg at klokken min var igjen, men klokken min fungerte bra. Så det er bare en bemerkning, noe jeg la merke til at jeg ikke en gang vet om det alltid er slik, men nå har jeg sett det.

 17. Silviu sa han

  Jeg anbefaler å kjøpe et domene som .com alvor; .com .org eller .net når du ønsker å ha et minimum av suksess site.Nu anbefale deg Incept såkalt virksomheten som en TK domene, navnet kommer fra Tokelau (noen øyer i Stillehavet) for i romania, dette er ikke sannsynlig fordøye og har ekstremt lav, nesten umulig med en TK-området.

  • Edy 13ani sa han

   Akkurat !!! I gratisdomenene trenger du ikke å stole på mye, for den som fikk dem til å se dem bra ut ... du må heller kjøpe et .ro- eller .net- eller .net-domene som Silviu sa

 18. hei jeg har et problem hvis det er satt ip logez spør meg mitt brukernavn og passord, men ikke de nødvendige data ruter til ruter kjenner som administrator og passord, og dessuten at hvis du kan vise oss hvordan du gjør port forording

  • Edy 13ani sa han

   akkurat cristi ... du ber meg om å gjøre videresending av port når jeg første gang hørte om det ... og du sier også at jeg ikke vet noe ... hvis du ikke viser oss hvordan du gjør det, hvordan vet vi

 19. Claudiu sa han

  Cristi-adminOg selv om jeg forlagt som var problemet? Hva forbindelse hadde med opplæringen eller IT.
  JEEESSUS ......!
  Troliiiii

  Jeg foreslår å diskutere saken i parlamentet og å bestemme definitivt og ugjenkallelig ved å stemme som det er riktig, slik de gjorde i fasen med "î" og "â". Disse problemene sårer oss mest.
  PS: Cristi er stavet riktig "feil", men ikke "feil". Det er for å drive Panda. :))

 20. Jeg venter på deg med en veiledning for dynamisk / vital ip ... Fordi de aller fleste av oss har noe som dette

 21. Edy 13ani sa han

  Jeg vet ikke hva jeg skal si ... .En være så bra området, men bare for de som forstår HTML (eller japansk for noen), men jeg er ikke helt fornøyd med sin opptreden siste Cristi tutorials ... eller ikke lenger er sint eller Gud vet omsorg
  Adrian noe mer som å legge et pluss, hvis forklare bedre har noe mer: å forklare verden vet, har tålmodighet med fans endelig å tro at du har gitt og vil utgjøre

 22. skrustikke sa han

  Kom igjen bror, akkurat sånn, hva i helvete? Vær seriøs, opplæringen er bra. Hvis du virkelig vil lære å jobbe med et nettsted, lære engelsk, søke på google html-bøker, laste ned, lese, eksperimentere, se hvorfor det ikke fungerer, prøv å endre farge, tekst, bilde .... ikke vent og vent! Det er så mange bøker, interaktive nettsteder (som codecademy) og mer og mer. Etter det jeg forstår holder Cristi en videoopplæring på sin egen server. Har du noen ide om hvor mye problemer en konfigurasjon gir deg? Hvor mange netter må du bo og sverge på Linux for ikke å ha en dårlig e-postserver? Hvor mange tilbakestillinger må du gi og hvor mange filer, passord, porter, tull har du i hodet? Men også hvor glad du er når det endelig fungerer. Det er normalt. I tillegg får du mye erfaring.

 23. Laurn:
  Ikke at det var veldig viktig, men vi la merke til et avvik mellom faktisk å legge ut kommentaren tid og tid faktisk vises på nettstedet. Eg "admin Cristi sier: 29 2013 mars kl 15: 47" når faktisk det var tidligere. Jeg så oppslaget og kommentar, og tid for et øyeblikk trodde jeg at jeg har igjen klokken min tid siden, men var fint. Så det er bare en bemerkning, noe sett meg vet ikke om det er alltid så, men nå ser jeg det.

  Så mye den varslede meg, jeg har aldri lagt merke til klokken var området en time før, nå løst jeg saken.
  Takk!

 24. Edy 13ani:
  Jeg vet ikke hva jeg skal si ... .En være så bra området, men bare for de som forstår HTML (eller japansk for noen), men jeg er ikke helt fornøyd med sin opptreden siste Cristi tutorials ... eller ikke lenger er sint eller Gud vet omsorg
  Adrian noe mer som å legge et pluss, hvis forklare bedre har noe mer: å forklare verden vet, har tålmodighet med fans endelig å tro at du har gitt og vil utgjøre

  Vi prøver å gjøre alt for alle, og Adrian og jeg prøver å være tålmodig som mulig, men vi må finne en balanse som ville gjøre alle til lags.
  Jeg er overbevist om at våre venner som følger oss har forstått denne opplæringen tutorials ofte.
  Du må innse at vi ikke kan bare tutorials for nybegynnere, men vi har noe i sin visning av din oppgave faller.
  Fra en enkelt opplæringen du ikke kan lære alt du inarmeaza- tålmodig og se våre tutorials, tutorials har over 1000 hvorav mange er knyttet til web, html, php, blogger, wordpress, CSS og andre.

 25. ieuieu sa han

  og hva med det jeg spurte hva er dataene over spør meg når jeg skriver ip og hvordan du gjør port forwarding siden?

  • Cristi sa han

   Søk i dette nettstedet hvordan du gjør port forwarding. Det er en veiledning om dette. Lykke til

 26. Cristi sa han

  Cristi-admin gjorde tutorial å øve, for å lære å arbeide på markene. Øve med gratis (som er mocha, så vi liker romerne, og ringe gratis tutorials og alle steiner som gir feil komma) ikke forstår hva du spør. Google er flott. Mange er du i stand til å ringe ham å komme til ditt hus Cristi-admin vise. Ta kontakt med hva du er gitt og fullføre andre kilder.
  ikke våkne opp som jeg ikke skrive grammatisk korrekt vil sverge. Lykke til

 27. Port forwarding kan bare gjøres gjennom kjeden og ikke gjennom wi-fi?

 28. Hei Cristinel =) Venter videou`l med dynamisk ip

 29. Hei,

  Hvordan kan en router port forwarding på en innebygd kabelmodem UPC, modell
  Cisco EuroDOCSIS EPC3925 3.0 2-PORT Voice Gateway?
  Takk for svaret ditt.

 30. Brad Gore sa han

  En opplæring (en 2-3-serie) med Desing an IP Cameras Surveillance System vil være nyttig. Programvare som brukes til design, NVR, linser, ledninger, teknologiske grenser (de beste og grunnleggende) ... Jeg har bare rosende ord om nettstedet ... fortsett!

 31. valentin sa han

  Stor er Herrens hage
  Cristi Adrian tutorials er veldig god og godt strukturert. Hvem ønsker romerske grammatikk opplæringsprogrammer på å søke på nettet. Her, i disse to fantastiske mennesker sliter lage opplæringsprogrammer for de som er interessert i IT. De som ikke liker disse opplæringsprogrammer er gratis å delta andre steder. Vi tror vi skal være takknemlig for disse veiledningene som jeg har lært mye om IT.
  Bravo folkens!

 32. Cristi sa han

  astep Tutorial Dynamisk IP, interesserer meg veldig mye.
  Jeg gjorde en NAS fra en eldre datamaskin, åpne den og få tilgang til den bare fra det interne nettverket fra eksterne mislykkes. Jeg prøvde noen løsninger, men ikke gi dem hodepine (dynamisk IP problem), problemet er TP-Link TP-WR740N (problemet er meg jeg kjenner ham ikke fordi jeg satt min IP). Jeg spør statisk ip kost og ikke verdt investeringen. takk for innsatsen for dette området og se på komma :))

 33. Edy 13ani sa han

  Hvem er boby_admin? Jeg så på en videoopplæring og kommentarene var en kommentar skrevet av boby_admin ... opplæringen ble laget av cristi, men det så ikke ut som stemmen til cristi i det hele tatt ... var det flere administratorer på dette nettstedet?

 34. Edy 13ani sa han

  opplæringen var eldre

 35. Edy 13ani sa han

  Edy 13ani:
  opplæringen var eldre

  fortsatt har Windows XP

 36. valentin sa han

  Dlink router og jeg ikke klarer å sette min DNS.
  Venter opplæringen dynamiske IP-innstillingene.

 37. Florentinsk sa han

  Hei Cristi. Jeg liker statisk ip 86.105.XX.XX og en TP-LINK router å tildele ip n 740 192.1681.100. Jeg portforwarding på PC og laptop.Am prøvd på PC og laptop, men kan ikke opprette melding på min dot.tk

  Webadressen du har gitt er ikke gyldig.
  Hva kan jeg gjøre?

 38. Corleone sa han

  panda: Oops, holde deg skriftlig.

  Der du ser at Cristi skrev "du" med en enkelt "jeg", tror jeg du ikke ser bra.

 39. Cristi bra!
  Jeg spør om du kunne gjøre en tutorial om hvordan vi kan lage vår egen DNS server (grunnleggende prinsipper), hvor vi kjøpte et domene fra ROTLD.
  For eksempel kan Synology Diskstation stedet blitt en server for domenet.
  Takk.

 40. Jeg kan ikke gjøre feltet
  Feil: Nettadressen du har gitt er ikke gyldig.
  Jeg har statisk IP.
  Takk.

 41. Corneliu Luchian sa han

  GOD MORGEN, JEG VIL VÆRE FRI-LANSER ... HVA VIL VÆRE TRINNENE FØLGE FOR EN BEGYNNER? ... TAKK.

 42. Hei Jeg ønsker å gjøre mitt domene (Site) kan du hjelpe meg du er nybegynner (e-post; raul.helean98)

  • Adrian Gudus sa han

   Vi har allerede en veiledning om dette emnet, se etter veiledningen "hvordan du kjøper et domene" som du finner med søkefeltet øverst til høyre. Les i fremtiden seksjonen Lignende artikler under hver videoopplæring, der vil du finne direkte lenker skrevet i rødt til andre opplæringer om samme emne

 43. andrei sa han

  Hei. Først takk for tutorials. Jeg gjorde meg et område i et program, jeg vet ikke om jeg får lov til å gi henne navn her. Jeg satte den opp på IP med TK. Alt er ok, er opp, det fungerer, men jeg gjør ikke opererer musikk som spilles av automatisk på nettstedet. Når du sjekker med localhost vises hvor du kan sette høyttaleren dempet spor på stedet, men når jeg går inn i feltet tk høyttaleren ikke vises. Kan du hjelpe meg med et svar? Jeg flyttet alt innholdet etter at jeg publiserte i apache htdocs, Apache ved hjelp av enkle 2.065. Hans utveksling med XAMP eller WAMP Apache? Vil ha bedre støtte? Det er den eneste måten jeg tenker på nå.
  Forresten, operaen leseren får følgende feilmelding når du prøver å komme på videotutorial:
  Advarsel: session_start (): Økten ID er for lang eller inneholder ulovlige tegn, gyldige tegn er az, AZ, 0-9 og '-,' i / home / videotutorial / public_html / wp-content / plugins / si-captcha- for-wordpress / si-captcha.php på linje 913. Denne versjonen 12.16 Build 1860 Platform Win32 System Windows 7

 44. andrei sa han

  Bra. Jeg klarte å klatre og jeg på området, men jeg tk belastning uten musikk. Jeg er localhost høyttaler for musikk på tk vises ikke. 2.0.65 bruke apache og flyttet hele nettstedet publiserte programmet i htdocs. Icnerc til XAMP eller WAMP? Tror du det?
  Forresten, gjør arbeidet ikke laste videotutorial.ro området hele tiden.
  Spor.

 45. Love Poems sa han

  Etter en TK domene må betale prisen er som en .com-domenet per år

Tilbakesporinger

 1. […] Vi kan løse problemet med å knytte en dynamisk IP til et .tk, .ro, .com-domene eller noe annet. I den siste opplæringen lovet jeg deg at jeg vil hjelpe deg med dynamiske IP-er, ikke bare holder jeg mitt ord, men jeg vil vise deg andre [...]

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.