Defragmentering av harddisken og vedlikehold (video tutorial)

I denne videoen opplæringen kan du spore hvordan å defragmentere en harddisk-verktøyet i Windows (XP, Vista), uten å bruke et spesielt program defragmentert harddisker.
Dette verktøyet er i kategorien av entry level, men disse veiledningene vil lære å bruke andre programmer dedikert til spesifikke bruksområder som er utformet for å holde vår harddisk ren som en fløyte, beskytte oss mot feil og implisitt slår hodet, med minimal innsats fra vår side.

By Bogdan Pelu

ATTENTION

Opplæringen video kan vises og fullskjerm (Fullskjerm)

 


Relaterte Guider


Kommentar

 1. extraordinari.Sunt du er nybegynner når det gjelder datamaskin og takk til dere jeg klarte å gjøre jeg satt som jeg ønsket, og jeg har lært mye av ting som jeg takker suflet.Sa nevoie.va bli elsket og til så mange tutorials verden trenger dem, selv om svært få innlegg comentarii.La farvel

 2. Takk sette pris på disse video tutorials, og håper å være en trofast venn som vil lansere noen interessante ting for andre mennesker videotutorial.ro nettside.
  Pass på…

 3. John krage sa han

  Gratulerer for hva du gjør her.

 4. gi interessant tutorial om jeg skjønner det er ikke å gifte lacra på forsiden og ingen nybegynner

  men å la det
  Jeg har et problem når jeg sier .. noe stort unzip f.eks dvd gta1 4 fra midten pakk min iso er en feil som disken er full, selv om jeg har 100 av gb

  Jeg var mindre, men gjør msters og så jeg ga defragmentering og fortsatt ingenting

  • Diogenes sa han

   PROJa tutorial interessant, selv om jeg skjønner det er ikke å gifte lacra på forsiden og ingen nybegynner og sannsynligvis en god venn som lar deg sette et com) for at så jeg tror vi gjorde det for å la JOderingen
   Jeg har et problem når jeg sier .. noe stort unzip f.eks dvd gta1 4 fra midten pakk min iso er en feil som disken er full av gbaveam 100 om jeg har mindre og alle, men msters så jeg ga defragmentering gjøre noe og alt   

   Jeg er virkelig ikke en venn av Bogdan, jeg er fra Republikken Moldova og følger med stor interesse alle veiledningene på siden. Veldig bra og nyttig. Respekt for forfatterne og ... hold det slik ...

 5. Hei "pro" for å vite at lacra er en besøkende som deg, og vi har ikke sett henne i livet vårt, og vi kjenner henne ikke, hun kom med kommentarene av overbevisning, og vi takker henne nok en gang, vi har også kommentarer fra venner, men det er to eller tre, ubetydelige i tillegg til resten, og de kom igjen med kommentarer også av overbevisning.
  På spørsmålet om å prøve noen verktøy for å manipulere bildene utsatt for sprekkdannelser (beklager at vi ikke kan diskutere emner til juridiske årsaker) i prinsippet ISO bilder med spill har fortsatt en viss beskyttelse mot kopiering eller manipulering.
  Men prøv: WinRAR, klone dvd, magi iso, iso og andre mer UNDERGROUND ultra.

 6. Hei Jeg vil gjerne spørre henne noe også hvis ut av starte opp programmer som vanskeliggjør sistemu kan bli funnet i datamaskinen jeg hørt forskjellige rykter til pop sier at hvis du fjerne programmer fra oppstart hopping ble ikke funnet i datamaskinen ess han ønsker å klargjøre meg selv og alle forventer et svar! Takk [er de varmeste menneskene som har gjort disse opplæringsprogrammer på PC tusen takk

 7. Ionut velkommen.
  Du går til starten etter det, trykk på løp og skriv der i den boksen "msconfig" og gi den inn og der går du til "Oppstart" -fanen og derfra får du det du vil, du kan få alt ut av oppstarten uten problemer , men vær forsiktig så du ikke fjerner antivirus eller brannmur hvis du vil at de skal gå til oppstarten.

 8. Cornel sa han

  Hei folkens. Nå fant jeg denne opplæringen, og jeg kan si at jeg har funnet mange programmer som er folositoare.Sunteti land. Fortsett med det gode arbeidet

 9. Hei første rand.In For det første gratulerer til alle tutorials!

  Jeg har en datamaskin i lang tid, og jeg var aldri interessert i å rengjøre den og andre før jeg kom over 33 virus (trojanere) og jeg bestemte meg for å søke og lære hvordan denne datamaskinen fungerer, og vi fant deg 🙂 🙂 og ærlig talt har jeg bare jobb nå med nimik .. datamaskinen min er ren og den fungerer bra ...

  Jeg fulgte mange opplæringsprogrammer her, og jeg gjorde til og med som du sa, og jeg sviktet aldri. Bravo og takk ... Respekt !!!

 10. Natalie sa han

  Du er strålende! I dag oppdaget jeg dette området, selv om flere tiår lidenskapelig om datamaskiner og internett, men jeg var spesielt begeistret for å oppdage mange interessante ting beskrevet til deg, her, i den mest grundige detaljer og forklart! Vi respekterer hva du gjør, og jeg vil anbefale til alle mine venner nettstedet ditt! Takk så mye for denne opplæringen! Man lever som lærer!

  En vakker kveld,
  Natalie

 11. danezu sa han

  Fain tutorial men er mer effektivt defragmentere Windows eller en laget med et spesialisert program i dette området ???

 12. bravo forklare veldig godt og rolig

 13. Dorin Bent sa han

  Bravo gutter !! du er ekstraordinær. Hjelp uinteressert, og dette er en flott ting i disse tider og i samfunnet vi lever i. Du er Rumänias fremtid og ikke bli motløs av det onde som "gode gutter" ser at de legger ut. Synd at vi rumenere må å kritisere, og å strø over gjørme alle de gode tingene våre landsmenn gjør. nok en gang BRAVO, EN GLAD PÅSKE, og fortsett det ekstraordinære arbeidet du har begynt.

 14. marian sa han

  Jeg så defragmentering og opprettholde harddisken og jeg delen Diskdefragmentering, jeg har windows vista ultimate, vi bare disk management og vises ikke i min bare vises partisjoner opp c og d og ned alt analyse, hvorfor ikke jeg Defragmenter?

 15. hva kan jeg si siden jeg installerte den nye vinden, glemte jeg å defragmentere harddisken ... nå "gå" til deg på siden jeg husket, kan jeg bare si at C-partisjonen er full av røde striper ... og forresten jeg Jeg hadde også et problem i går, jeg prøvde å gå inn på nettstedet ditt og fikk beskjed om noe som "Tilgang til dette nettstedet er begrenset for deg fordi du brøt reglene" hvilke regler brøt jeg? Som noe annet enn å gå inn på nettstedet og for å se opplæringsprogrammer gjør jeg ikke..og jeg leste reglene ingenting av det som er skrevet der brøt jeg ikke ...

 16. AlexPro sa han

  For PRO !!
  Hvorfor har de ikke pakke ut på ?? Fordi sistema FAT32 er at du ikke kan kopiere / flytte / etc unzip mer enn 4 GB. En løsning ville være å bytte til NTFS. Eller enkleste ville være å installere Daemon Tools. I tillegg til disse iso filer, MDF som synes å være den RAR format, men bør ikke brukes pakket programvare som Daemon Tools eller Alcohol 120. Men Daemon Tools Lite er den enkleste å bruke.

 17. Jeg selv 2 spørsmål:
  1.Ce skjer hvis du partisjonert harddisken?
  2.Cum HDD partisjon?

  • Adrian sa han

   Alecs: Jeg selv 2 spørsmål:
   1.Ce skjer hvis du partisjonert harddisken?
   2.Cum HDD partisjon?  

   Ingenting skjer hvis du ikke partisjonerer harddisken, men det er ikke bra for operativsystemfilene å være i samme pott med de andre mediefilene du fremdeles har på PCen, for eksempel musikk, filmer, bilder, spill osv. ...

   Hvis du partisjonere (dele harddisk i flere partisjoner) vil ha den fordelen at du kan være mer organisert og en veldig stor fordel vil være at hvis du partisjonere, må du installere OS vil ikke miste filene favoritt medier som spill, musikk, filmer, bilder. Formater partisjonen med OS like partisjoner som vil holde dine data / media-filer / dokumenter forblir intakt.

   Hvis du ikke vet hvordan du skal partisjonere, har vi en serie veiledninger om partisjonering. Kryss av i boksen "søk på videotutorial.ro ..." øverst til høyre: partisjon, skriv inn så finner du opplæringsprogrammene.

 18. Hei.
  Jeg har Windows Vista.
  Og jeg Diskdefragmentering.
  Hva kan jeg gjøre?
  Jeg mener vi bare fulgt alle trinnene i denne opplæringen som jeg skrev og datamaskinen ledelse og lager- jeg bare disk management.
  Nå hvordan jeg kan defragmentere?
  trenger å laste ned noen spesiell programvare eller problem er her med meg jeg vet ikke hva jeg skal gjøre neste?

  • Adrian sa han

   RaduHei.
   Jeg har Windows Vista.
   Og jeg Diskdefragmentering.
   Hva kan jeg gjøre?
   Jeg mener vi bare fulgt alle trinnene i denne opplæringen som jeg skrev og datamaskinen ledelse og lager- jeg bare disk management.
   Nå hvordan jeg kan defragmentere?
   trenger å laste ned noen spesiell programvare eller problem er her med meg jeg vet ikke hva jeg skal gjøre neste?  

   Vi har flere veiledninger om defragmentering! Vennligst skriv opp i boksen "søk på videotutorial.ro ..." øverst til høyre: defragmentering gir enter, og du finner flere opplæringsprogrammer om defragmentering, inkludert en om en gratis programvare for defragmentering,

 19. I løpet av en måned skanner du C- og D-partisjonene og andre partisjoner for å fikse noen feil på C- eller D-verktøyene og scznare og reparere feil. Hvis en partisjon har den blå skrivingen her, kan du løse problemet først, deretter defragmentering av harddisken og ferdig med maskinvarefeil 😀 etter at du har gjort "denne programtingen", gi den en omstart eller logg av og kom tilbake: D

 20. Romica sa han

  veldig bra tutorial, jeg visste at noe var nødvendig og selv defragmentere harddisken meg. problemet er at ikke defragmentere tross alt. Jeg vet ikke hva som skjer, men jeg kan ikke defragmenteres show som er ganske mye alt og hva kan ikke defragmentere vet ikke hva jeg skal gjøre

  • Francisc sa han

   Romica: Veldig god tutorial, visste jeg noe som var nødvendig, og selv defragmentere harddisken meg. problemet er at ikke defragmentere tross alt. Jeg vet ikke hva som skjer, men jeg kan ikke defragmenteres show som er ganske mye alt og hva kan ikke defragmentere vet ikke hva jeg skal gjøre  sitere meg

   - Hvilket program brukte du for defragmentering?
   - En årsak vil være det faktum at det er sektorer som blir forbigått i defragmenteringsprosessen. Disse sektorene er de skadede (for mye bruk) og de som inneholder filer i operativsystemet eller driverne som styrer periferiutstyr (skjerm, mus, tastatur, etc.). For mye fragmentering av disse filene fører til tungvint datamaskindrift, og en velkommen løsning er å installere operativsystemet på nytt.
   - En annen årsak - Når du defragmenterer, må du ha dobbelt så mye ledig plass som den største filen på den partisjonen (eller, disken må ha minst 15% ledig lagringsplass), ellers kan du ikke defragmentere. Fordi flytting / omorganisering av filer i defragmentering ikke gjøres på binært nivå, men på filnivå.

   • Romica sa han

    Takk. sannsynlighet for å bli reinstallert OS har jeg ikke gjort på lenge. vil rrog om mulig å fasett en tutorial om det. Takk nok en gang.

    • Adrian sa han

     Romica: Takk. sannsynlighet for å bli reinstallert OS har jeg ikke gjort på lenge. vil rrog om mulig å fasett en tutorial om det. Takk nok en gang.  

     Hva skal vi gjøre en veiledning om? Vi har lenge gjort veiledninger om hvordan du installerer Windows! både om å installere Windows XP og om å installere Windows Vista. Skriv inn i boksen "Søk på videotutorial.ro ..." til høyre: installer Windows XP SP3 eller installer og optimaliser Windows Vista, skriv inn og du finner veiledningene. Før du stiller spørsmål eller ber om en søkeopplæring først, er det derfor vi har en søkemotor på nettstedet!

 21. Veldig kult nettstedet ditt, jeg fant tutorials på nettet, men de var ikke så godt forklart (etter alle hvorfor er det en tutorial? Forstå noen noob) svært nyttig, spesielt for nybegynnere i datamaskiner.

  • Francisc sa han

   zam77Veldig vanskelig nettstedet ditt, fant jeg tutorials på nettet, men de var ikke så godt forklart (etter alle hvorfor er det en tutorial? Forstå noen noob) svært nyttig, spesielt for nybegynnere i datamaskiner.  sitere meg

   Videotutorialele er bra for alle. Informerer deg om de ulike programmene, funksjonene de presenterer. Dermed er det ikke nødvendig å installere et program for å se hvordan det er.

 22. arazvan sa han

  dm hilsen Cristi
  behage po fint om du gjør en video tutorial med en datamaskin som har to

  HD på den?

  Takk for totate opplæringsvideoer

  og i påsken totate beste

 23. Cristi sa han

  hilsener og gratulasjoner,
  Jeg har en misforståelse defragmentere den harde delen er at systemet og etter defragmentering 2 forbli i den nederste røde linjen. det er et problem som ikke er riktig?
  takk
  Cristi

  • Adrian sa han

   hilsener og gratulasjoner,
   Jeg har en misforståelse defragmentere den harde delen er at systemet og etter defragmentering 2 forbli i den nederste røde linjen. det er et problem som ikke er riktig?
   takk
   Cristi  

   Hvis det ikke setter seg, betyr det at de respektive filene er i UZ ... du trenger ikke å bekymre deg ... du vil aldri ha en perfekt defragmentering ved C. Det er normalt å være slik ... noen filer er i bruk av operativsystemet ....

 24. paul sa han

  men vinduene 7? hvor går jeg? vises ikke analysere og defragmenter

 25. Sorinel sa han

  sal, og jeg vil at han skal vite hvorfor den lokale disken er på min har 102gb, jeg nimik tiden på det, men bare se på ledig plass 50gb hvorfor ????????????

  Jeg kan gjøre ?????

  nåde

 26. sal jeg har et stort problem ikke vet hvorfor min låser hesten fortsetter jeg tror vi ga noen 30 resten i ca 30 min vet ikke hva som skjer har jeg bare u7 torrent åpen både for meg låser på om noen kunne hjelpe meg og selv glede meg noe

  • bbeynur: Sal Jeg har et stort problem ikke vet hvorfor min låser hesten fortsetter jeg tror vi ga noen 30 resten i ca 30 min vet ikke hva som skjer har jeg bare u7 torrent åpen både for meg låses hvis noen kan hjelpe meg og glede meg enda noen diskusjon i rumensk sami ikke logge eller hva du vet at du ikke forstår takk og astempt nimk et svar fra deg  sitere meg

   Vi har gitt noen detaljer, hvor gammel er din PC, hvis du noen gang har vandret kjøligere per prosessor, hvis det kom ut noensinne, hvis du har slettet og du pc støv, som OS installere. I prinsippet kan årsakene være mange RESTART:

   En feil driver (som ikke er din hardware komponent) eller installert feil
   Virus som overbelaste PC (og du gjør et søk med Dr. Web kurere det, eller antivirusprogramvare som du har, har vi også en tutorial om Dr. Web, for å finne ham å skrive i søkefeltet over til høyre opp på den svarte kanten: Dr. Web kurere det, angir du og du vil finne den opplæringen)
   RAM feil
   En støvete datamaskin
   En harddisk med BADD sider
   En svak strømkilde (jeg mener at i enheten, kilden som du har montert enhet)

 27. LUFTHANSA sa han

  Salut!
  Takket være deg, kjører maskinen bedre nå!

 28. så beklager tutorials etter at med ham jeg lærte å meg jeg installere Windows på riktig måte (ingen feil og fungerer perfekt), og særlig ettersom vi forbedre vårt arbeid bedre, takk for disse veiledningene og du sier tinetio alt dette: P

 29. Jeg har en venn med packard bell laptop full av virus rundt noen 5 millioner og ønsker å tilbakestille Windows ikke vet nøyaktig hva du skal gjøre kan du hjelpe behage

 30. Cosmin sa han

  hei. Jeg booket konserter for C-partisjonen 30, 7 vinduer har et par måneder, og nå er det ca 18 mega gratis. du skjønner at neppe går jeksel 1000 euro! Jeg hørte at det var metoder eller programmer 7 vaske vinduer. kan du hjelpe meg? multam

  • AdrianGudus sa han

   Cosmin:
   hei. Jeg booket konserter for C-partisjonen 30, 7 vinduer har et par måneder, og nå er det ca 18 mega gratis. du skjønner at neppe går jeksel 1000 euro! Jeg hørte at det var metoder eller programmer 7 vaske vinduer. kan du hjelpe meg? multam

   Uansett hvor rent du bare 30 GB partisjon som du putter Windows 7, alt er veldig lite! Hvis du skriver i Google: Systemkrav Windows 7 du være avslørende, før du begynner å installere Windows 7, må det 20 GB partisjon du vil installere.
   mitt råd er å partisjonere hele harddisken og partisjonen å bevilge mer plass 60-70 C. Cam GB for C hvis du planlegger å installere Windows på nytt har 7 50 GB hvis du planlegger å installere XP.

 31. zmaster4 sa han

  Gratulerer, du har gjort en utmerket tutorial video som andre opplæringsvideoer. Takk for dine hardt arbeid og godt arbeid fortsette.

 32. og jeg er ny her og jeg pc av 2 år og mor bekymret for mye av det, og så di tilfeldig opplæringen, og jeg gjorde det samme og nå PC jeg går raskere og har mer minne enn før, og jeg har ingen installasjonsfeil jævla mye jeg takker ham som har gjort den opplæringen jeg har lært noe jeg ikke visste før nå :))

 33. Jeg har et spørsmål, innrykk tomater er ikke bra, jeg forstått. Men den grønne .. Jeg erklærer at jeg synes grønn

 34. danny sa han

  ms sterkt bror: D

 35. laverance sa han

  Jeg vet ikke defragmentere være venner alle røde og andre har prøvd alt, men så hva de skal gjøre

 36. ulissess sa han

  Sal, jeg vil defragmentere, og dermina starte veldig raskt og jeg meg sier ,, Noen filer på dette volumet coult ikke defragmenteres ,, hva det betyr? Jeg forventer et svar. ms

 37. Claudiu sa han

  super tutorial .... nå vet jeg hvilken god diskdefragmentering

 38. adriana bot sa han

  Hallo
  Vennligst hjelpe meg med følgende problem
  Jeg ser på eiendommer på C 35 GB minne, men gir meg feil at en søknad har ingen plass C
  Hvordan kan dette skje ???

 39. Andrew sa han

  Hei Boby ... du kan fortelle meg behage hva windows er vakker?
  Takk.

 40. Andreea sa han

  super ... takk ... vi finner her løsningen på alle “problemer” .: D

 41. Andrew sier:
  Juli 9 2012 fra 15: 31

  Hei Boby ... du kan fortelle meg behage hva windows er vakker?
  Takk.
  << Det er en Windows XP 😀 og den har frykt

 42. Jeg blinket ikke engang :)) ... for flott

 43. hei jeg har et problem hvis jeg kan hjelpe noen jeg har en Internett-tilkobling fra rds datamaskinen skal gjøre bredbåndsnett, men når jeg er i Firu og laptop ser ut for meg feil 797 og jeg kan ikke gi tilgang til nettet Cree si at nettverket er det samme som PC, men ønsker ikke å gå leptop

 44. emy hei Jeg har også et problem hvis noen kan hjelpe meg. Jeg har også en internettforbindelse fra rds på datamaskinen bredbåndsnettverket fungerer, men når jeg vil koble til den bærbare datamaskinen, får jeg feil 797 og det gir meg ikke tilgang til Jeg spesifiserer at nettverket er opprettet identisk med PCen, men ikke ønsker å jobbe på den bærbare datamaskinen! >>>>>>> nai installerte nettverkskortdrivere 😀

 45. Jeg har et stort problem, og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre PC for å fungere. Jeg formatert, satte jeg alle drivere på CD, og ​​når jeg installere spillet I visningene gangen monitor går galt. I P streker han deler bildet, rett og slett ikke vet at er. Jeg nevner k tube skjerm, men tror ikke dette er problemet fordi uten meg sitter dak spillet har ingenting. du kan gi meg.
  takk

 46. Hei, etter flere år gjør defragmentering uten hjelp, men siden jeg ikke har brukt dette jeg så og jeg gikk på turorialul deg. Det hjelper meg enormt i min e 13% ledig plass, men det er mest rødt, barn forstår ikke og gjøre hva de vil, nå som jeg fant deg håper du kan styre mer enn datamaskinen min.
  Takk.

 47. suntetzi stor Jeg vet ikke hvordan de skal multzumesc, hjalp Matz umåtelig .MULTZUMESC, MULTZUMESC :))))) **

 48. Jeg hardt 600, jeg defragmentert stasjonen c og gjort en annen partisjon 300, så tror nå etter to måneder med denne partition've defragmentert gang som gir meg stoppet laptop og viser meg at jeg har signert, men ikke jeg kunne gå inn på nettet lot ham få ro, men likevel kan ikke lage en ny partisjon på c, og jeg jobber hardt og Windows hvorfor ?? Hvor jeg var galt, og hvis du kan hjelpe meg å vente på svar fra Kristus Daac kan, Takk og tilgi en rookie som har ører fanget på feil sted

 49. DC går å defragmentere? Diskdefragmentering har oppdaget forteller meg at er planleggeren å kjøre chkdsk på volumet C

 50. veldig bra og nyttig denne veiledningen, selv om jeg lenge har vært redd for å gjøre noe på datamaskinen, klarte jeg med din hjelp å gjøre forbedringer. Jeg håper jeg ønsker råd til de som liker meg, bruker datamaskinen til online spill .. hvordan kunne jeg få disse spillene til å fungere bedre og enklere disse spillene.? for å være mer eksplisitt i disse spillene har jeg det som heter Laag, .. til slutt vet jeg ikke hvordan jeg skal forklare, men disse spillene er vanskelige, takk.

 51. Adrian Gudus sa han

  frank:
  veldig god og nyttig tutorial, selv om jeg mye datamaskinen jeg var redd for å gjøre noe med det, med din hjelp vi resuspendert ... Jeg ønsker å bringe imbunatatiri.sper og tips for de som liker meg bruke datamaskinen for online spill ..cum jeg kunne gjøre det fungere bedre Simai disse spillene enkelt spill.? For å være mer eksplisitt i disse spillene har det som kalles Laag, i fint .. Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare, men vanskelig i disse spillene går, takk.

  Achzitioneaza selv en SSD i stedet for harddisk. Minst ett av 60 GB for operativsystem og harddisk som du har, kan du bruke den til lagring.
  Bruk Google Chrome og Internet pakke velge en høyere hastighet.

 52. Tusen takk for hjelpen. Jeg trodde ærlig talt ikke at jeg ville få svar, jeg setter pris på den hurtigheten du svarte på. Jeg har et annet spørsmål, og takk på forhånd hvis du hjelper meg. Det gjør at den blå skjermen ikke kan se hva den sier bare at => windows oppdaget et problem og slå av = <videre jeg leste ikke at den starter på nytt, det hender noen ganger 3-4 ganger om dagen eller bare 2 dager av gangen. Jeg vil vite om det er et alvorlig problem og hva jeg skal gjøre.? Jeg skriver datamaskindataene nedenfor. windows xp-service pakc2 —- AMD Sempron LE-150-prosessor..2.21 GHz 1 GB RAM .—- VGA NVIDIA GeForce 9500 GT .. ,,. Jeg har ingen kunnskap innen datamaskiner, og jeg vil sette pris på om du forteller meg hva jeg skal gjøre .Takk skal du ha

 53. TUSEN TAKK !!!!!!! profittere VÆRT MIA

 54. utgave sa han

  Opplæringen der vi blir forklart om defragmentering er svak for 2013, i "2000", kanskje det var interessant for nybegynnere! Generelt, hhds etter 2, 3 eller 4 år mislykkes fra noen filer som forårsaker logisk og implisitt fysisk skade, de kan ikke repareres hvis feilen er fysisk.

 55. Jeg var nyttig tutorial og C har mer plass
  Fremdeles mye flaks :)

 56. Daniel sa han

  Ja, folk profesonistii og troverdig, første gang jeg så dette området jeg trodde noen mennesker Smeker huset etter meam innså at de vil hjelpe oss i mange domeni (hennes kamp for vår gode) bv bv bv videotutorial

 57. Cristian sa han

  Takk for hjelpen. Ingen IT-ist dyktig hvorfor denne opplæringen var veldig nyttig for meg.

 58. Jeg prøvde å defragmentere disken C hadde mange røde områder har gitt
  defragmentering og fortalte meg at han kunne ikke fullt utføre defragmentering fordi jeg bare 12%
  15% ledig plass og ledig plass må PTR. å være i stand til å defragmentere og spør meg om jeg vil
  Jeg ga ham fortsette å gi meg degfragmentat men har fortsatt ikke nok plass
  Jeg krevde jeg sletter noen filer jeg slettet noen, og har fortsatt ikke løst
  Jeg er ikke rød, men grønn blå og hvit blå og hvit med blå og hvite mellom blå
  Hvis jeg flytte noen mapper på harddisken D til å gjøre defragmentering 15%
  og deretter flyttet til mapper bringe tilbake C D kan?
  Jeg partition'ens 19,5 2,8 gb gb og jeg bare fri
  Jeg ahton AMD LE 1600 2,21 2,75 ghz RAM

Snakk Your Mind

*