Defragmentering av harddisken og vedlikehold (video tutorial)

I denne videoen opplæringen kan du spore hvordan å defragmentere en harddisk-verktøyet i Windows (XP, Vista), uten å bruke et spesielt program defragmentert harddisker.
Dette verktøyet er i kategorien av entry level, men disse veiledningene vil lære å bruke andre programmer dedikert til spesifikke bruksområder som er utformet for å holde vår harddisk ren som en fløyte, beskytte oss mot feil og implisitt slår hodet, med minimal innsats fra vår side.

By Bogdan Pelu

ATTENTION

Opplæringen video kan vises og fullskjerm (Fullskjerm)


Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte Guiderkommentarer

 1. extraordinari.Sunt du er nybegynner når det gjelder datamaskin og takk til dere jeg klarte å gjøre jeg satt som jeg ønsket, og jeg har lært mye av ting som jeg takker suflet.Sa nevoie.va bli elsket og til så mange tutorials verden trenger dem, selv om svært få innlegg comentarii.La farvel

 2. Takk sette pris på disse video tutorials, og håper å være en trofast venn som vil lansere noen interessante ting for andre mennesker videotutorial.ro nettside.
  Se opp ...

 3. John krage sa han

  Gratulerer for hva du gjør her.

 4. gi interessant tutorial om jeg skjønner det er ikke å gifte lacra på forsiden og ingen nybegynner

  men å la det
  Jeg har et problem når jeg sier .. noe stort unzip f.eks dvd gta1 4 fra midten pakk min iso er en feil som disken er full, selv om jeg har 100 av gb

  Jeg var mindre, men gjør msters og så jeg ga defragmentering og fortsatt ingenting

  • Diogenes sa han

   PROJa tutorial interessant, selv om jeg skjønner det er ikke å gifte lacra på forsiden og ingen nybegynner og sannsynligvis en god venn som lar deg sette et com) for at så jeg tror vi gjorde det for å la JOderingen
   Jeg har et problem når jeg sier .. noe stort unzip f.eks dvd gta1 4 fra midten pakk min iso er en feil som disken er full av gbaveam 100 om jeg har mindre og alle, men msters så jeg ga defragmentering gjøre noe og alt

   Jeg ser virkelig ikke noen venn av hans Bogdan.Sint i Moldova og følger med stor interesse alle tutorials på site.Foarte god og nyttig. Respekt for forfattere og ... keep up the good ...

 5. Hei "pro" å vite at lacra er en besøkende som du er, og vi har ikke sett i våre liv og ikke vet det, han gjorde de kommentarer overbevisning og takke ham nok en gang, har vi kommentarer fra venner, men er 2 eller tre ubetydelige i tillegg resten, og de i sin tur gjorde kommentarer alle overbevisning.
  På spørsmålet om å prøve noen verktøy for å manipulere bildene utsatt for sprekkdannelser (beklager at vi ikke kan diskutere emner til juridiske årsaker) i prinsippet ISO bilder med spill har fortsatt en viss beskyttelse mot kopiering eller manipulering.
  Men prøv: WinRAR, klone dvd, magi iso, iso og andre mer UNDERGROUND ultra.

 6. Hei Jeg vil gjerne spørre henne noe også hvis ut av starte opp programmer som vanskeliggjør sistemu kan bli funnet i datamaskinen jeg hørt forskjellige rykter til pop sier at hvis du fjerne programmer fra oppstart hopping ble ikke funnet i datamaskinen ess han ønsker å klargjøre meg selv og alle forventer et svar! Takk [er de varmeste menneskene som har gjort disse opplæringsprogrammer på PC tusen takk

 7. Ionut velkommen.
  Du går på hjemmebane trykk deretter kjøre og skrive det i boksen som "msconfig" og gi ham komme inn, og det går på kategorien "Startup" og derfra ta hva du vil, kan du fjerne alle oppstarts uten problem men vær forsiktig med å fjerne antivirus eller brannmur hvis du vil at de skal gå på oppstart.

 8. Cornel sa han

  Hei folkens. Nå fant jeg denne opplæringen, og jeg kan si at jeg har funnet mange programmer som er folositoare.Sunteti land. Fortsett med det gode arbeidet

 9. Hei første rand.In For det første gratulerer til alle tutorials!

  Jeg mye datamaskinen tid og aldri Interas meg og andre jeg rydde det opp fant jeg 33 Virus (trojaner) og jeg bestemte meg for å se og lære hvordan fuctioneaza denne datamaskinen og fant deg VAM

  Mange tutorials her jeg følger og selv jeg gjorde som du sa VOI og aldri sviktet nam. Bravo og takk ... Respekt !!!

 10. Natalie sa han

  Du er strålende! I dag oppdaget jeg dette området, selv om flere tiår lidenskapelig om datamaskiner og internett, men jeg var spesielt begeistret for å oppdage mange interessante ting beskrevet til deg, her, i den mest grundige detaljer og forklart! Vi respekterer hva du gjør, og jeg vil anbefale til alle mine venner nettstedet ditt! Takk så mye for denne opplæringen! Man lever som lærer!

  En vakker kveld,
  Natalie

 11. danezu sa han

  Fain tutorial men er mer effektivt defragmentere Windows eller en laget med et spesialisert program i dette området ???

 12. bravo forklare veldig godt og rolig

 13. Dorin Bent sa han

  Bravo !! gutta er extraordinari.ajutati dezinterest og det er en stor avtale i disse tider og samfunnet vi er traim.Voi Romania fremtid og ikke mist motet av det onde som de "snille" som de ser oss rumenere må posteaza.Pacat kritisere, og grumset alle de gode tingene de gjør for deg nostri.inca lokalbefolkningen en gang BRAVO, god påske, og fortsette den gode jobben du har inceputo.

 14. marian sa han

  Jeg så defragmentering og opprettholde harddisken og jeg delen Diskdefragmentering, jeg har windows vista ultimate, vi bare disk management og vises ikke i min bare vises partisjoner opp c og d og ned alt analyse, hvorfor ikke jeg Defragmenter?

 15. Jeg kan fortelle at jeg installerte ny vind Jeg glemte å defragmentere hard ... nå "rusler" til deg på nettstedet jeg husket, kan jeg bare si at C-partisjonen jeg er fylt med røde striper ... og forresten jeg et problem i går, og jeg prøvde å få på site`ul og ble fortalt noe genu`l "begrenset tilgang gjennom dette nettstedet er for deg fordi du brøt reglene" har brutt reglene? som noe mer enn å komme på stedet og se tutorials jeg leste reglene fac..si ikke noe som er skrevet der jeg brøt ...

 16. AlexPro sa han

  For PRO !!
  Hvorfor har de ikke pakke ut på ?? Fordi sistema FAT32 er at du ikke kan kopiere / flytte / etc unzip mer enn 4 GB. En løsning ville være å bytte til NTFS. Eller enkleste ville være å installere Daemon Tools. I tillegg til disse iso filer, MDF som synes å være den RAR format, men bør ikke brukes pakket programvare som Daemon Tools eller Alcohol 120. Men Daemon Tools Lite er den enkleste å bruke.

 17. Jeg selv 2 spørsmål:
  1.Ce skjer hvis du partisjonert harddisken?
  2.Cum HDD partisjon?

  • Adrian sa han

   Alecs: Jeg selv 2 spørsmål:
   1.Ce skjer hvis du partisjonert harddisken?
   2.Cum HDD partisjon?

   Ingenting skjer hvis du ikke partisjonere harddisken, men det er bra at operativsystemfiler være i samme potten med andre mediefiler som du har forlatt PC du liker musikk, filmer, bilder, spill osv ...

   Hvis du partisjonere (dele harddisk i flere partisjoner) vil ha den fordelen at du kan være mer organisert og en veldig stor fordel vil være at hvis du partisjonere, må du installere OS vil ikke miste filene favoritt medier som spill, musikk, filmer, bilder. Formater partisjonen med OS like partisjoner som vil holde dine data / media-filer / dokumenter forblir intakt.

   Hvis vi ikke vet å partisjonere en rekke tutorials på partisjonering. Skriv støtte "søk på videotutorial.ro ..." boksen fra høyre: partisjonering, trykk enter og du vil finne tutorials.

 18. Hei.
  Jeg har Windows Vista.
  Og jeg Diskdefragmentering.
  Hva kan jeg gjøre?
  Jeg mener vi bare fulgt alle trinnene i denne opplæringen som jeg skrev og datamaskinen ledelse og lager- jeg bare disk management.
  Nå hvordan jeg kan defragmentere?
  trenger å laste ned noen spesiell programvare eller problem er her med meg jeg vet ikke hva jeg skal gjøre neste?

  • Adrian sa han

   RaduHei.
   Jeg har Windows Vista.
   Og jeg Diskdefragmentering.
   Hva kan jeg gjøre?
   Jeg mener vi bare fulgt alle trinnene i denne opplæringen som jeg skrev og datamaskinen ledelse og lager- jeg bare disk management.
   Nå hvordan jeg kan defragmentere?
   trenger å laste ned noen spesiell programvare eller problem er her med meg jeg vet ikke hva jeg skal gjøre neste?

   Vi har flere tutorials på defragmentering! Vennligst skriv opp i boksen "søk på videotutorial.ro ..." fra øverst til høyre: defragmentering du skriver, og du vil finne mange tutorials på defragmentering inkludert en fra en gratis programvare for defragmentert,

 19. En måned skanne partisjoner C og D, og ​​til å reparere andre partisjoner på hard noen feil C eller D egenskaper og scznare verktøy og reparere feil

 20. Romica sa han

  veldig bra tutorial, jeg visste at noe var nødvendig og selv defragmentere harddisken meg. problemet er at ikke defragmentere tross alt. Jeg vet ikke hva som skjer, men jeg kan ikke defragmenteres show som er ganske mye alt og hva kan ikke defragmentere vet ikke hva jeg skal gjøre

  • Francisc sa han

   Romica: Veldig god tutorial, visste jeg noe som var nødvendig, og selv defragmentere harddisken meg. problemet er at ikke defragmentere tross alt. Jeg vet ikke hva som skjer, men jeg kan ikke defragmenteres show som er ganske mye alt og hva kan ikke defragmentere vet ikke hva jeg skal gjøre sitere meg

   - Hva program bruker du defragmentering?
   - En grunn kan være at det er sektorer som er forbigått i defragmenteringen. Disse sektorene er skadet (for mye bruk) og de som inneholder filer av operativsystemet eller alderen driverne som styrer periferiutstyr datamaskin (skjerm, mus, tastatur osv). For mye fragmentering av disse filene føre tungvint funksjon datamaskin og en velkommen løsning er å installere operativsystemet på nytt.
   - En annen grunn - Når du defragmentere, må du ha ledig plass som er større enn to ganger filen på partisjonen (eller platen har minst 15% av ledig lagringsplass) ellers kan du defragmentere. Siden flyttingen / omorganisere filene i defragmentering er ikke gjort på den binære nivå, men filer.

   • Romica sa han

    Takk. sannsynlighet for å bli reinstallert OS har jeg ikke gjort på lenge. vil rrog om mulig å fasett en tutorial om det. Takk nok en gang.

    • Adrian sa han

     Romica: Takk. sannsynlighet for å bli reinstallert OS har jeg ikke gjort på lenge. vil rrog om mulig å fasett en tutorial om det. Takk nok en gang.

     Tutorial på hva du skal gjøre? Om hvordan du installerer Windows tutorials har nylig gjort! både om installasjon av Windows XP og Windows Vista installert på. Skriv opp i boksen "Søk videotutorial.ro ..." Høyre: sp3 Windows XP eller Windows Vista installasjon og optimalisering, skriv deg og du vil finne tutorials. Før du stille spørsmål eller be om en tutorial søke først, som vi har som søkemotor området!

 21. Veldig kult nettstedet ditt, jeg fant tutorials på nettet, men de var ikke så godt forklart (etter alle hvorfor er det en tutorial? Forstå noen noob) svært nyttig, spesielt for nybegynnere i datamaskiner.

  • Francisc sa han

   zam77Veldig vanskelig nettstedet ditt, fant jeg tutorials på nettet, men de var ikke så godt forklart (etter alle hvorfor er det en tutorial? Forstå noen noob) svært nyttig, spesielt for nybegynnere i datamaskiner. sitere meg

   Videotutorialele er bra for alle. Informerer deg om de ulike programmene, funksjonene de presenterer. Dermed er det ikke nødvendig å installere et program for å se hvordan det er.

 22. arazvan sa han

  dm hilsen Cristi
  behage po fint om du gjør en video tutorial med en datamaskin som har to

  HD på den?

  Takk for totate opplæringsvideoer

  og i påsken totate beste

 23. Cristi sa han

  hilsener og gratulasjoner,
  Jeg har en misforståelse defragmentere den harde delen er at systemet og etter defragmentering 2 forbli i den nederste røde linjen. det er et problem som ikke er riktig?
  takk
  Cristi

  • Adrian sa han

   hilsener og gratulasjoner,
   Jeg har en misforståelse defragmentere den harde delen er at systemet og etter defragmentering 2 forbli i den nederste røde linjen. det er et problem som ikke er riktig?
   takk
   Cristi

   Hvis ikke sitte betyr at disse filene er i bruk ... ikke trenger å bekymre deg ... ikke en gang for ikke å ha en perfekt defragmentering på C er normalt å være så ... noen filer er i bruk av operativsystemet ....

 24. paul sa han

  men vinduene 7? hvor går jeg? vises ikke analysere og defragmenter

 25. Sorinel sa han

  sal, og jeg vil at han skal vite hvorfor den lokale disken er på min har 102gb, jeg nimik tiden på det, men bare se på ledig plass 50gb hvorfor ????????????

  Jeg kan gjøre ?????

  nåde

 26. sal jeg har et stort problem ikke vet hvorfor min låser hesten fortsetter jeg tror vi ga noen 30 resten i ca 30 min vet ikke hva som skjer har jeg bare u7 torrent åpen både for meg låser på om noen kunne hjelpe meg og selv glede meg noe

  • bbeynur: Sal Jeg har et stort problem ikke vet hvorfor min låser hesten fortsetter jeg tror vi ga noen 30 resten i ca 30 min vet ikke hva som skjer har jeg bare u7 torrent åpen både for meg låses hvis noen kan hjelpe meg og glede meg enda noen diskusjon i rumensk sami ikke logge eller hva du vet at du ikke forstår takk og astempt nimk et svar fra deg sitere meg

   Vi har gitt noen detaljer, hvor gammel er din PC, hvis du noen gang har vandret kjøligere per prosessor, hvis det kom ut noensinne, hvis du har slettet og du pc støv, som OS installere. I prinsippet kan årsakene være mange RESTART:

   En feil driver (som ikke er din hardware komponent) eller installert feil
   Virus som overbelaste PC (og du gjør et søk med Dr. Web kurere det, eller antivirusprogramvare som du har, har vi også en tutorial om Dr. Web, for å finne ham å skrive i søkefeltet over til høyre opp på den svarte kanten: Dr. Web kurere det, angir du og du vil finne den opplæringen)
   RAM feil
   En støvete datamaskin
   En harddisk med BADD sider
   En svak strømkilde (jeg mener at i enheten, kilden som du har montert enhet)

 27. LUFTHANSA sa han

  Salut!
  Takket være deg, kjører maskinen bedre nå!

 28. så beklager tutorials etter at med ham jeg lærte å meg jeg installere Windows på riktig måte (ingen feil og fungerer perfekt), og særlig ettersom vi forbedre vårt arbeid bedre, takk for disse veiledningene og du sier tinetio alt dette: P

 29. Jeg har en venn med packard bell laptop full av virus rundt noen 5 millioner og ønsker å tilbakestille Windows ikke vet nøyaktig hva du skal gjøre kan du hjelpe behage

 30. Cosmin sa han

  hei. Jeg booket konserter for C-partisjonen 30, 7 vinduer har et par måneder, og nå er det ca 18 mega gratis. du skjønner at neppe går jeksel 1000 euro! Jeg hørte at det var metoder eller programmer 7 vaske vinduer. kan du hjelpe meg? multam

  • AdrianGudus sa han

   Cosmin:
   hei. Jeg booket konserter for C-partisjonen 30, 7 vinduer har et par måneder, og nå er det ca 18 mega gratis. du skjønner at neppe går jeksel 1000 euro! Jeg hørte at det var metoder eller programmer 7 vaske vinduer. kan du hjelpe meg? multam

   Uansett hvor rent du bare 30 GB partisjon som du putter Windows 7, alt er veldig lite! Hvis du skriver i Google: Systemkrav Windows 7 du være avslørende, før du begynner å installere Windows 7, må det 20 GB partisjon du vil installere.
   mitt råd er å partisjonere hele harddisken og partisjonen å bevilge mer plass 60-70 C. Cam GB for C hvis du planlegger å installere Windows på nytt har 7 50 GB hvis du planlegger å installere XP.

 31. zmaster4 sa han

  Gratulerer, du har gjort en utmerket tutorial video som andre opplæringsvideoer. Takk for dine hardt arbeid og godt arbeid fortsette.

 32. og jeg er ny her og jeg pc av 2 år og mor bekymret for mye av det, og så di tilfeldig opplæringen, og jeg gjorde det samme og nå PC jeg går raskere og har mer minne enn før, og jeg har ingen installasjonsfeil jævla mye jeg takker ham som har gjort den opplæringen jeg har lært noe jeg ikke visste før nå :))

 33. Jeg har et spørsmål, innrykk tomater er ikke bra, jeg forstått. Men den grønne .. Jeg erklærer at jeg synes grønn

 34. danny sa han

  ms sterkt bror: D

 35. laverance sa han

  Jeg vet ikke defragmentere være venner alle røde og andre har prøvd alt, men så hva de skal gjøre

 36. ulissess sa han

  Sal, jeg vil defragmentere, og dermina starte veldig raskt og jeg meg sier ,, Noen filer på dette volumet coult ikke defragmenteres ,, hva det betyr? Jeg forventer et svar. ms

 37. Claudiu sa han

  super tutorial ... .Nå Jeg vet hva god hun Diskdefragmentering

 38. adriana bot sa han

  Hallo
  Vennligst hjelpe meg med følgende problem
  Jeg ser på eiendommer på C 35 GB minne, men gir meg feil at en søknad har ingen plass C
  Hvordan kan dette skje ???

 39. Andrew sa han

  Hei Boby ... du kan fortelle meg behage hva windows er vakker?
  Takk.

 40. Andreea sa han

  super ... Takk ... vi finner her alle retter opp "problemer" .: D

 41. Andrew sier:
  Juli 9 2012 fra 15: 31

  Hei Boby ... du kan fortelle meg behage hva windows er vakker?
  Takk.
  << Det er en Windows XP

 42. Jeg visste ikke engang vike :)) ... også strålende

 43. hei jeg har et problem hvis jeg kan hjelpe noen jeg har en Internett-tilkobling fra rds datamaskinen skal gjøre bredbåndsnett, men når jeg er i Firu og laptop ser ut for meg feil 797 og jeg kan ikke gi tilgang til nettet Cree si at nettverket er det samme som PC, men ønsker ikke å gå leptop

 44. emy hei jeg har et problem hvis jeg kan hjelpe noen jeg har en Internett-tilkobling fra rds datamaskinen skal gjøre bredbåndsnett, men når jeg er i Firu og laptop ser ut for meg feil 797 og jeg gir ikke adgang net angi at nettverket er opprettet identisk på PC, men leptop ikke ønsker å gå! >>>>>>> Nai drivere installert om bord Retia

 45. Jeg har et stort problem, og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre PC for å fungere. Jeg formatert, satte jeg alle drivere på CD, og ​​når jeg installere spillet I visningene gangen monitor går galt. I P streker han deler bildet, rett og slett ikke vet at er. Jeg nevner k tube skjerm, men tror ikke dette er problemet fordi uten meg sitter dak spillet har ingenting. du kan gi meg.
  takk

 46. Hei, etter flere år gjør defragmentering uten hjelp, men siden jeg ikke har brukt dette jeg så og jeg gikk på turorialul deg. Det hjelper meg enormt i min e 13% ledig plass, men det er mest rødt, barn forstår ikke og gjøre hva de vil, nå som jeg fant deg håper du kan styre mer enn datamaskinen min.
  Takk.

 47. suntetzi stor Jeg vet ikke hvordan de skal multzumesc, hjalp Matz umåtelig .MULTZUMESC, MULTZUMESC :))))) **

 48. Jeg hardt 600, jeg defragmentert stasjonen c og gjort en annen partisjon 300, så tror nå etter to måneder med denne partition've defragmentert gang som gir meg stoppet laptop og viser meg at jeg har signert, men ikke jeg kunne gå inn på nettet lot ham få ro, men likevel kan ikke lage en ny partisjon på c, og jeg jobber hardt og Windows hvorfor ?? Hvor jeg var galt, og hvis du kan hjelpe meg å vente på svar fra Kristus Daac kan, Takk og tilgi en rookie som har ører fanget på feil sted

 49. DC går å defragmentere? Diskdefragmentering har oppdaget forteller meg at er planleggeren å kjøre chkdsk på volumet C

 50. veldig god og nyttig tutorial, selv om jeg mye datamaskinen jeg var redd for å gjøre noe med det, med din hjelp vi resuspendert ... Jeg ønsker å bringe imbunatatiri.sper og tips for de som liker meg bruke datamaskinen for online spill ..cum jeg kunne gjøre det bedre og lettere i disse spillene disse spillene.? For å være mer eksplisitt i disse spillene har det som kalles Laag, i fint .. Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare, men vanskelig i disse spillene går, takk.

 51. Adrian Gudus sa han

  frank:
  veldig god og nyttig tutorial, selv om jeg mye datamaskinen jeg var redd for å gjøre noe med det, med din hjelp vi resuspendert ... Jeg ønsker å bringe imbunatatiri.sper og tips for de som liker meg bruke datamaskinen for online spill ..cum jeg kunne gjøre det fungere bedre Simai disse spillene enkelt spill.? For å være mer eksplisitt i disse spillene har det som kalles Laag, i fint .. Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare, men vanskelig i disse spillene går, takk.

  Achzitioneaza selv en SSD i stedet for harddisk. Minst ett av 60 GB for operativsystem og harddisk som du har, kan du bruke den til lagring.
  Bruk Google Chrome og Internet pakke velge en høyere hastighet.

 52. Takk så mye for hjelpen. Ærlig Jeg trodde jeg ville få et svar, jeg setter pris på raskt svar. Jeg har ett spørsmål, og takk på forhånd hvis jeg gjør overvåke blå ajutati.Se ikke får se hva det står enn det som => Windows oppdaget problemet og lukke ned = <på jeg leste at omstarter skje noen ganger 3-4 ganger daglig eller bare en gang 2 dager. Jeg vil vite om det er et alvorlig problem, og hva de skal gjøre.? datamaskinen data skrive dem nedenfor,. Windows XP Service pakc2 -. AMD Sempron LE-GHz 150..2.21 1 GB RAM .-- VGA NVIDIA GeForce GT 9500 .. ,, jeg har kunnskap i datamaskiner, og jeg setter pris på om du forteller meg hva jeg skal gjøre .multumesc

 53. TUSEN TAKK !!!!!!! profittere VÆRT MIA

 54. utgave sa han

  Opplæringen der vi forklarer om defragmentering er svakt år 2013, i "året 2000" kanskje det var interessant for nybegynnere! Vanligvis HHD områder etter 2, 3 eller 4 år gir noen filer fra forårsaker skader logisk og fysisk standard, kan de ikke bli reparert hvis feilen er fysisk.

 55. Jeg var nyttig tutorial og C har mer plass
  Fremdeles mye flaks :)

 56. Daniel sa han

  Ja, folk profesonistii og troverdig, første gang jeg så dette området jeg trodde noen mennesker Smeker huset etter meam innså at de vil hjelpe oss i mange domeni (hennes kamp for vår gode) bv bv bv videotutorial

 57. Cristian sa han

  Takk for hjelpen. Ingen IT-ist dyktig hvorfor denne opplæringen var veldig nyttig for meg.

 58. Jeg prøvde å defragmentere disken C hadde mange røde områder har gitt
  defragmentering og fortalte meg at han kunne ikke fullt utføre defragmentering fordi jeg bare 12%
  15% ledig plass og ledig plass må PTR. å være i stand til å defragmentere og spør meg om jeg vil
  Jeg ga ham fortsette å gi meg degfragmentat men har fortsatt ikke nok plass
  Jeg krevde jeg sletter noen filer jeg slettet noen, og har fortsatt ikke løst
  Jeg er ikke rød, men grønn blå og hvit blå og hvit med blå og hvite mellom blå
  Hvis jeg flytte noen mapper på harddisken D til å gjøre defragmentering 15%
  og deretter flyttet til mapper bringe tilbake C D kan?
  Jeg partition'ens 19,5 2,8 gb gb og jeg bare fri
  Jeg ahton AMD LE 1600 2,21 2,75 ghz RAM

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.