Deaktiver varslinger invitasjoner til spill på Facebook

Deaktiver varslinger invitasjoner til spill på Facebook

Hei venner, dagens opplæringen vil vi se hvordan vi kan deaktivere / lock varslet om spillinvitasjoner fra Facebook-kontoen vår. Sannsynligvis ikke sjelden du skjedd å bli irritert av alle typer invitasjoner til spill, mottatt fra venner som spiller spill med din Facebook-konto. Kanskje de som følger meg på Facebook vet allerede at det å spille spill. Ingen telefon, ingen PC eller bærbar PC, nettbrett eller konsollen som rett og slett ikke liker spillene uansett kategori. For å finne enkel metode presenteres i denne opplæringen, deaktivere varslinger med invitasjoner til hundrevis av spill, satt jeg og sperret manuelt hver kamp til hver gang jeg fikk en melding om invitasjon til å spille spillet X. Dermed jeg fikk en liste på over 300 spillet blokkert, én etter én, hver dag. Jeg har betrodd om det faktum at jeg blokkert mange veiledning for å understreke hvor mye jeg irritert meldinger mottatt invitasjoner til spill på Facebook. Dagen jeg tror blokkere vi minst 15 spill manualen. Nettopp av denne grunn bestemte jeg meg for å dele med deg denne metoden. Jeg vet hvor irriterende og irriterende spill slike meldinger mottas selv fra de som ikke engang vet hans virkelige eller som ikke har blitt bedt om å invitere deg til et spill.
Advarsel: Vær forsiktig at ved det andre trinnet og "Turn of Platform", kan du ikke bruke nettsteder eller programmer som har integrasjon med Facebook-konto. For å være klar, hvis du logger inn med din Facebook-konto for å bruke et program eller en nettside eller web-tjeneste, vil du ikke være i stand til å deaktivere "Slå av Platform"
For meg fortjener en til å gjøre dette offer fordi jeg har alltid valgt å bruke et program, nettside eller tjeneste ved hjelp av en e-post. Og hvis din app, nettside eller web-tjeneste som ikke tilbys muligheten til å bruke en egen e-post, jeg kvittet og søker et alternativ.


Video Tutorial - Deaktiver varslinger invitasjoner til spill på Facebook


Relaterte Guiderom Adrian

Flamsk informasjon og kunnskap, jeg liker alt om kunst og dele min kunnskap med stor glede. De som gir seg selv til andre vil miste seg selv, men nyttig, forlater noe nyttig medmennesker. Jeg nyter dette privilegiet, vil jeg aldri si "vet ikke", men "ennå ikke"!

kommentarer

 1. Men denne innstillingen ikke blokkere tilgang til alle plattformer? Det jeg ikke visste at du kan spille spill på FB eller åpne websider som vises i forskjellige innlegg. Feil?

  • Adrian Gudus sa han

   Jeg forklarte klippet de er jobben deaktivere "Slå av Platform" Også i teksten over opplæringen og tydelig forklart med eksempler. Skriv flott å se hver mann "FORSIKTIG"
   Jeg inviterer deg til å lese teksten. Jeg har allerede forklart dette i teksten i artikkelen!

 2. Hei.
  Selv om det er off topic, tror jeg det ville være fint for mange en tutorial om emnet: det beste kameraet som en erstatning for GoPro. (Billig, men å nærme seg kvaliteten på et GoPro). Cristi gang befant seg i en tutorial om det.

  Takk!

  • yeah right. IP-kameraer med innlogging NVR. Strøm PoE bytte eller direkte til Poe NVR. spenning, strømstyrke, spenning stabilisatorer lang avstand (reise med 40v - 20 og fjerne bare 12v, har lavere blod der og strømstyrke ...) ... CCTV mat kilder, varifokalt objektiv, lagring innstillinger. Video balun aktiv, passiv. mange er ikke presentert.
   Denne innstillingen facebook spill med no offense ... ja .. i sekunder 20 finne på internett hvordan du skal gjøre hvis du er interessert ... facebook.

  • Sjcam 4000 er ok i forhold til pris og kvalitet. Du kan kjøpe i Romania med 450 lei. Pakken har alt som du burde.

 3. eller hvis du ønsker noen bare for spesifikke spill / programmer for å deaktivere varslinger kan gjøre dette: klikk på varslinger (Globu jord) og x på innkalling og stoppe varsel fra jocu henholdsvis (, sette en stopper varsling for jocu x) er bare gyldig på bordet, men du vil ikke bli plaget et program på telefonen sua tablett x

 4. Hei,
  Facebook chat vises ved navn i en grønn ball foran galle vises før internett eller telefon kan settes til å dukke opp igjen som web eller telefon tilfelle
  takk

  • du kan ikke. nå bare forekommer i alle grønne ballen uten mer spesifikk på hvem som er telefonen eller datamaskinen.

 5. Og jeg ønsker, om mulig en tutorial om nedlasting, installasjon og presentasjon av Office 2016.Multumesc!

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.