Diagram Designer, myke gratis diagrammer

Hei venner, i dag har vi et gratis program som hjelper oss diagrammer. Programvaren heter Diagram Designer er superlett og systemet har bare 2 MB kjørbar. I tillegg programmet kjører perfekt på alle versjoner av Windows fra XP til Windows 10.
Programmer for å lage diagrammer er nyttige for dem som har et skoleprosjekt (student eller lærer), ansatte i selskaper som gjør presentasjoner og trenger å bli forstått bedre. Selv electronistii som designe kretser, vil samlingen bli fornøyd med maler og elektroniske symboler.
I tillegg til de grunnleggende funksjonene, kan Diagram Designer laste og flere maler som tilbyr brukeren et omfattende bibliotek av grafiske objekter.
Diagram Designer og kan lett finne sin plass i PC av en bruker som bruker PC-en til noe annet enn Facebook, og Youtube Gaming.
Last ned Diagram Designer
Diagram Designer MalerRelaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Anderson sa han

  Ikke relatert til opplæringen: Cristi du fortsatt har hardware ala Hitachi 2TB, hvis JA? Hvordan oppføre seg? Det har noen problemer? så jeg endret fra mai til nå 3 harddisker av 1TB (2xHitachi og 1 Toshiba) alle 3 sektorer ustabil og omfordeling av sektorer til utmattelse og har blitt erstattet, og nå Iara samme problem i en av dem jeg installerte i går kveld Ubuntu og går av Nabi hardt og når jeg ser Realocated Sector Count 50 Advarsel!

  • Jeg HDD nå. Jeg har ikke noe problem med det.
   Issues (i alle medier) vises når du setter ham korrupte filer: ufullstendig, skadet nedlasting, tvungen omstart, crack spill). Vanligvis er det menneskelig feil.

   • Anderson sa han

    Takket Cristi respons. Jeg ønsker å fortelle butikken SIGMANET som nå kjøpte jeg et annet navn SensoDays er en stor falsk, jeg var vanskelig Hitachi 1TB uendret som sier de i tjenesten som ble kjøpt juni 2012 og de omdøpt butikken (rebranded) etter juli 1 2012 så de sier. Jeg mener heller stuck med en defekt komponent med Badura og ta penger 380 lei og som forsvant sporløst, og du der ikke på SIGMANET. Daia er best å kjøpe fra Emag, Evomag og PcGarage at ikke engang som gikk konkurs resten Flamingo MarioSoft og nå SIGMANET. Noen av oss ville kjeften "Hva er du vise oss Emag ...", men her er det litt dyrt hvis du endrer den eller gir penger 3 bevegelser, mens den andre må vente i flere dager. De nye butikk SENSODAYS UNNGÅ !!!!!!!!!!!

 2. VELDIG VELDIG VELDIG
  UTIL!

 3. Hei Cristi,
  Du regelen!
  Programvaren er flott, men hvordan kan vi lage maler?
  Jeg ønsker å gjøre mitt en mal.
  Venter på svar!

  • Ærlig jeg var ikke interessert om å lage nettsider for Diagram Designer tempel.
   Gjerne på det offisielle nettstedet finne noen dokumentasjon i denne forbindelse.

 4. Liviu sa han

  Takk Cristi og dette nyttig program!

 5. Hvordan kan skille en video collage dintrun sanger (ex- hvis 5mel forent for å skille dem én etter én) kan noen hjelpe meg ???

 6. http://dia-installer.de/ ass slår ham å tømme denne

 7. Ionel sa han

  Cristi fortell meg, kan jeg finne elektriske symboler i dette programmet?
  Takk for svar

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.