To gratis DynDNS-adresser med dynamisk IP-innstilling for .tk eller andre - videoopplæring

Hei venner, i videoen opplæringen i dag vil vise deg hvordan du får et underdomene fra DynDNS å bruke den med dynamiske IP-adresser fra RDS, UPC og Romtelecom, alt i denne opplæringen vil du se hvordan vi kan løse problemet med sammenslutning av dynamisk IP med en TK domene, .com, .no eller hva.
In siste tutorial Jeg lovet å hjelpe til med dynamiske IP-adresser ikke bare holder mitt ord, men jeg vil vise og ting nyttig.
Som sannsynligvis alle vet en stund på DynDNS kan du ikke lage en gratis underdomene. Jeg gjorde noen graving og funnet en metode som hjelper oss ikke én, men to gratis subdomener på DynDNS. Trikset er at selskapet D-Link har et samarbeid med DynDNS, dette samarbeidet gjør at kunder som har D-Link å motta en gratis underdomene (ikke obligatorisk å ha produkter DLINK å gjøre kontoen din), interessant når du logger deg på dlinkddns.com, dette er sant for DynDNS der du kan logge deg på med de samme dataene som brukes dlinkddns.com, pluss gratis tjenester låser og gammel, så kan du fortsatt gjøre et underdomene . Hard ikke?
Ting å gjøre:

1. Lag en konto på dlinkddns.com
2. Kontobekreftelse er obligatorisk (klikk på linken i e-posten du mottar den).
3. Logti til dlinkddns.com og legge til et vertsnavn (underdomene).
4. Logg inn DynDNS.com gjort på konto dlinkddns.com
5. Tillegg av andre gratis underdomene (bonus for deg)
6. Innstilling kreves i router for de med dynamisk eller statisk IP.
7. DynDNS-klient desktop innstilling for dem som ikke har ruter.

Økning i arbeid!

Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet prøver å få noe om emnet slik at andre besøkende kan tilby en tutorial + kommentarer relevante kommentarer kan være ekstra støtte for brukerfeil, eller ønske om å lære.
Før du spør et spørsmål du prøve å se gjennom kommentarene eldste, de fleste ganger er det allerede besvart spørsmålet ditt.
Bruk flere kategorier på toppen av området og søkemotor fra høyre hjørne for å raskt komme til det du er interessert, har vi over 1.000 tutorials som dekker nesten alle genre av programvare, har vi realisert, jeg du må bare søke etter dem og se dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

 

Søkemotor.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du gå inn på vår søkemotor begreper som Yahoo, Mess, Messenger, id rot, multimess problem messenger, messenger feil, etc., vil du se at du vil ha et valg.

Kategorier.
Hvis du bruker kategorien rullegardin synes baren henhold Hjem kategorier: Kontor, Grafisk design, maskinvare, Internett, Multimedia, Security, System, lagring, backup, under disse kategoriene er organisert underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mer nøyaktig filtrering. For å finne noe relatert til Yahoo Messenger ved hjelp av kategorier som du kan lede kategorien:InternettDet vil åpne andre underkategorier der du velger Voice-ChatDerfra kan du gå på underkategorien YahooTil slutt, med disse filtrene vil komme på en side der de eneste elementene knyttet til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du finner alle våre tutorials organisert vakre dager saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, bare følge logikken.

Enjoy!
Cristian Cismaru


 


Relaterte Guider


Om Cristian Cismaru

Jeg liker alt relatert til IT&C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon jeg samler hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Edy 13ani sa han

  Hei, Cristi, jeg har en ruter som folk fra romtelecom ga meg da jeg koblet til deg, og du lurer på hva problemet er, problemet er følgende:
  når jeg skriver ruteren ip jeg går inn, logger jeg inn MEN jeg har ikke de samme alternativene som din ... for eksempel har jeg ikke alternativet "Videresending" som ditt ... ikke spør meg hvilket firma ruteren er fordi jeg ikke vet.

 2. Edy 13ani sa han

  Jeg har følgende alternativer:
  1.Status:
  -Deva
  -xTM
  -WAN
  -LAN
  -VOiP
  2.Basic
  -ATM
  -PTM
  -WAN
  -LAN
  -WLAN
  3.Advanced
  -Routing
  -Firewall
  -NAT
  -IGMP
  -QoS
  -USB Port
  -SNTP
  -UPnP
  -VoIP
  -Voice
  4.Maintenance
  -Account
  -Deva
  -Diagnose
  -log

 3. Edy 13ani sa han

  aaa ... og ruteren er en huawei hg655b

 4. Edy 13ani sa han

  og disse alternativene tror ikke jeg kan gjøre port forwarding

 5. Adrian sjømann sa han

  Tusenvis av takk.

 6. valentin sa han

  Jeg fulgte nøyaktig alle trinnene i opplæringen. Mitt problem er at den kobler ruteren selv om jeg DNS-innstillinger. Dlink router jeg 501. Venter på råd og meninger.
  Takk!

 7. Edy 13ani sa han

  Hva har skjedd med Adrian for ikke legge ut tutorials ???

 8. alexandrus sa han

  Hei videotutorial.ro. Tabletten vil følge, men videoen ikke fungerer, sier at ha Flash Player, klikker jeg på linken og si at jeg ikke støtter. Hva ville være løse?

 9. FlorinP. sa han

  Edy 13ani: Huawei hg655b

  For å gjøre portoverføring på huawei hg655b-ruteren, gå til Avansert -> NAT.

 10. alexandrus:
  Hei videotutorial.ro. Tabletten vil følge, men videoen ikke fungerer, sier at ha Flash Player, klikker jeg på linken og si at jeg ikke støtter. Hva ville være løse?

  Løse ville være å installere flash dessverre ikke lenger er til stede i markedet.
  Heldigvis har vi en tutorial nøyaktig installere Flash på Android Jelly Bean, ICS eller andre versjoner.
  Søk tutorial på nettstedet er postet nylig.

 11. Andrew sa han

  Jeg har et problem. Når posen i adressefeltet er tomt. Jeg prøvde å gjøre porten forwding men vet ikke om jeg satt godt. Jeg har en Linksys router WRT54GL. Jeg søkte på google hvordan å gjøre, men har egentlig ikke funnet noe. Hvis du kan hjelpe meg med noe så kult.

 12. Cristi hvor vi kan kontakte deg på den e-postadressen eller rotet noe?

 13. Adrian er ikke tutorials?

 14. Anderson sa han

  Cristi, hvis du gjør en localhost nettstedet, og hvis du legger meg DlinkDDNS DynDNS og indeksert i google, som jeg fortsatt bry meg, men jeg gjør et nettsted indeksert i google alt, jeg gjorde som jeg hadde tidligere konto hi2.ro og ala i 10 min indekser meg på stedet, til hva jeg er villig hostinger.ro ikke hensyn 1 uke og ingenting. Daia gjør du lurer på om localhost området på min pc og sette meg DynDNS alle Google indekserer?

 15. Anderson sa han

  Og en annen ting hvis dot.tk er gratis for alle som vi har sett at det har 3 måneder 6-12 måneder etter at jeg betaler TK ikke forstår?

 16. Anderson:
  Cristi, hvis du gjør en localhost nettstedet, og hvis du setter DynDNS og DlinkDDNSma indeksert i google, som jeg fortsatt bry meg, men jeg gjør et nettsted indeksert i google alt, jeg gjorde som jeg hadde tidligere konto hi2.ro og ala i 10 min indekser meg på stedet, til hva jeg er villig hostinger.ro ikke hensyn 1 uke og ingenting. Daia gjør du lurer på om localhost området på min pc og sette meg DynDNS alle Google indekserer?

  Hvis du konfigurerer nettverket godt og hvis leverandøren er definitivt jobb søkemotorer indeksen vil du selvfølgelig må ha noe verdifullt innhold for å ha grunn til å gi videre til deg. Hvis du kopierer innhold fra andre deler du ikke vil få for mye kjærlighet fra Google, Yahoo, Bing, etc.

 17. Anderson:
  Og en annen ting hvis dot.tk er gratis for alle som vi har sett at det har 3 måneder 6-12 måneder etter at jeg betaler TK ikke forstår?

  Hvis du ta feltet uten å måtte gjøre kontoen din du ikke vil være i stand til å fornye den. Hvis du registrerer deg vil du bli varslet hver gang du trenger å fornye feltet. teller også og aktivitet, hvis du ikke jobber vil du bli tatt på feltet.
  Jeg leste ordene, der har du alle detaljene.

 18. dan:
  Adrian er ikke tutorials?

  Det er litt syk i det siste, hvis han kan holde nevene, og jeg vil få bedre raskere.

  • Corleone sa han

   Cristi, kan du fortelle ham at jeg ønsker ham en rask utvinning og forventer så snart en tutorial. Jeg elsker stemmen hans og dine, Cristi selvfølgelig, selv om du aldri har sett ham ansikt til ansikt. Vil du si at det tar imot og Corleone Cristi du si hei og vente på Adrian så snart en tutorial på dette nettstedet.

 19. alex:
  Cristi hvor vi kan kontakte deg på den e-postadressen eller rotet noe?

  På kontaktsiden.

 20. KodeJust sa han

  Så hvis jeg gjør to adresser DynDNS og to TK domener av dette resultatet har vi to helt gyldige nettsteder?

 21. Hei, jeg umiddelbart kjøpte lam router nøyaktig hva du gjorde IEL opplæringen. Mitt problem er at å unnlate å nå finalen med å lage et nettsted er alt rett fra min pc, men hvis du går til en annen PC går. Jeg fulgte trinnvis ba CHEAR jeg gjorde mens du ser på opplæringen og mislykkes. Beklager at jeg ikke bruker grammatikk. Nok en gang takk for det arbeidet som innskudd

 22. florin sa han

  Unnskyld meg, jeg forstår at det var fortsatt på plass ip kan passere et felt?
  Jeg leste ved en tilfeldighet til denne gratistjenesten DynDNS suspendert og at rettssaken dukket opp på 15 dager
  Vennligst luminatima som jeg ønsker å gjøre mitt et område ved denne metoden

 23. george blabariu sa han

  Cristi hallo ønsker å vite hvis du har installert helst, Windows XP SP3 v2 Fantastisk Edition (2011) og i så fall hvordan du kobler til internet.multumesc

 24. Maria ugle sa han

  god
  takk for dagens svar..Jeg er en del av nybegynnerkategorien, og spesielt i publiseringsdelen av nettstedet, er hosting og domener utenfor ...
  Jeg lastet ned xampplite og testet nettstedet på localhost (det har også en liten database), men ..Hvis jeg blir sittende fast i publiseringskapittelet ...
  Jeg vil publisere nettstedet og finne et gratis domene ... Jeg har dynamisk ip, forbindelse til RDS og jeg har ikke en router ... ..
  Jeg fulgte trinnene 1-5, lastet ned programmet for dynamisk IP, men jeg ble sittende fast på .tk….
  Når jeg kopierer den opprettede adressen, forteller den meg at nettadressen ikke er gyldig ... Jeg vet ikke hva jeg gjorde galt ...

  Maria

 25. Jeg hadde ikke penrtu router fra D-link jeg ser denne meldingen.
  http://i44.tinypic.com/34evpj5.png%5B/IMG%5D
  IKKE GÅ noen ruter som du sa i opplæringen.

 26. Robi:
  Jeg hadde ikke penrtu router fra D-link jeg ser denne meldingen.
  http://i44.tinypic.com/34evpj5.png/IMG
  IKKE GÅ noen ruter som du sa i opplæringen.

  Ta hensyn, i meldingen forteller deg at det ikke er registrert på bunnen rett under innloggingsskjemaet du en lenke for å opprette en konto.

 27. ktalin sa han

  hallo !! utnevne til å forstå at metoden ikke lenger er funksjonell?

 28. Marius sa han

  Salut! Jeg gjorde akkurat som opplæringen og alt går. Jeg har samme router. Akta og surfing verktøy er første gang jeg tenkte at det var på grunn av dem (PPPoE tilkobling). Jeg satte netul gikk uten ruter og ruter, men ikke fungerer. XAMPP bruke og når jeg klikket på netstats virket på meg som dette: http://imageshack.us/f/694/wlx.png/ .
  Burde ikke det være 80 ip-porten på datamaskinen (192.168.0.100)? Det kan være feil router?

 29. Iulian Zaharia sa han

  Takket fin tutorial. Merk 10 +, MS!

 30. Salut! Cristian har en ruter trendnet merge.Sunt ikke abonnerer på UPC.
  Det er et annet alternativ for de med router takk trendnet

 31. Det fungerer perfekt. Takk for innsatsen

 32. Julian sa han

  hei kan noen hjelpe meg, jeg ønsker å gjøre en webserver hjemme, men min dynamisk ip Jeg forstår at jeg kan gjøre med ddns kan? fordi folk nå må rds for abonnenter optin å gi ex ddns myurl.go.ro
  hvordan kan jeg sette serveren for å gå med ddns fra rds, hva bør jeg gjøre? må du konfigurere serveren?
  Jeg søkte overalt, og vi fant nimc takk

 33. Ciprian sa han

  Hei. Jeg har internett fra et nabolagsnettverk. Min IP er som 192.168.111 ……. .Jeg prøvde denne metoden, og den omdirigerer meg fremdeles til en mikrotik-ruterside. Min eksterne ip er som 109.103.219 ... .. Jeg prøvde å lage et forum med sjampo og jeg lykkes ikke på noen måte, jeg gjorde også port fremover og det fungerer fortsatt ikke. Vær så snill hvis du kan hjelpe meg. Takk skal du ha.

 34. Jeg spør meg om å fylle,
  Brukernavn
  Passord
  bekreft passord
  E-post
  Hjelp Find My Serienummer Serienummer
  MAC Address..De hva?

 35. Hallo! Skil at arbeidet med "dlink" ikke fungerer lenger fordi den nyere også ber om MAC- OG SERIENUMMER-adresse? ELLER MISTER jeg noe ?? !!
  Mersi!
  Dany

 36. Hei for de med upc router .. vi har ikke i ruteren mill og dns eller noe sånt..Jeg har et ip kamera og jeg vil gjerne se det fra jobb ... Jeg har port videresending til det .... men jeg har ip dynamiske ting eller en veiledning?

Snakk Your Mind

*