Laste ned kart offline Google Maps + Navigation tips

Google maps gir oss noen dager å laste ned ekstra kart og oppdatere dem regelmessig tilbys. Gode ​​nyheter for de som bruker Google Maps intense (Google Maps) og ønsker å gjøre besparelser for mobiltrafikk.
Nedlasting av Google maps kan gjøres for en lang tid, Last ned Google Maps offline og mer "Last ned Google Maps intervensjoner".

Laste ned kart offline Google Maps + Navigation tips

Denne gangen er det veldig enkelt å laste ned Google Maps og også veldig viktig, vil Google oppdaterer kartene våre ned når det oppdages endringer i kartet.
Google Maps Navigation (google maps) offline!
Offisielle Google Maps støtter ikke offline navigasjon (uten nett), men det kan gjøre noe, og jeg respekterer det.
Hvordan vi kan surfe på nettet uten Google Maps?
Før du forlater hjemmet eller på jobb / skole, hvor du har WiFi, åpner rute i Google kart og navigasjon (nederst til høyre knapp). Ruten vil bli lastet ned sammen med tale data (ta til høyre, til venstre, etc.). Fra nå av, hvis du følger stien er laget av Google, vil alt være ok. I stedet hvis du tenker på noe og endre rute, tar det på noen snarvei, da Google vil gå tapt og konfigurere ruten vil ikke fungere.
Uansett, denne metoden for å skape ruten hjem før du forlater, er sparing bra for netto mobiltrafikk.
Videoopplæring - Last ned Google Maps maps + navigasjonstips offlineRelaterte Guider


Om Cristian Cismaru

Jeg liker alt relatert til IT&C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon jeg samler hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Bravo for Mr. Cristi opplæringen, er det godt å vite og nyttig for de som reiser. Fase jeg var bra for meg for en tid siden at godt resultat, jeg nå bruke et program på alle android pålogget Google Play dessverre penger, men er veldig multtumit det.

 2. Fortell meg du hvis noen forskjell mellom svart ac66u router assus rt us've anbefalt denne ruteren ..http://www.emag.ro/router-wireless-asus-rt-ac66u-white-diamond-dual-band-ac-1750-450-1300-mbps-4-x-rj45-10-100-1000-mbps-rt-ac66u-white/pd/DW5C1MBBM/.multumesc for svar ... Jeg vil gjerne kjøpe det ..

 3. Jeg bruker "HERE Maps" -applikasjonen som jeg er fornøyd med. Det fungerer også offline.

 4. Takket Cristi.Am merke til at USB-modemet har ..Port 3G

 5. Meg si at jeg ikke har nok plass. Det virker som bare ønsker telefonens minne. Vet du om det fungerer på kortet? Jeg lurer på om Google installere kortet skal kartlegge og kartet der fortsatt?

 6. Jeg bruker en Samsung Galaxy S6, og tilgang Google Map og få tilgang til en alternativ vises bare loacatie jeg [LAGRE] og [vis].

 7. Interessant! Selv om jeg ikke vet dette og jeg testet alle typer navigasjonsapplikasjoner offline. Uansett tror jeg app google maps er det beste. Takk for opplæringen!
  Se nettsiden når vi brukt Windows XP-maskin og lærte mange interessante ting her. Gratulerer og så mange tutorials fra nå!

 8. Zeno Şerban sa han

  Jeg ville være interessert i en tutorial om Garmin BSE Camp program. Jeg er en elsker av fotturer og oss vet at det finnes kart for GPS også. Jeg ønsker å kjøpe en GPS GARMIN ETREX 30x og jeg vil gjerne vite hvordan du skal utnytte det bedre.

 9. Aurel Mironescu sa han

  Først av alt, takk for nyttige tips som deles av disse veiledningene. Knyttet til dette, utflod Hati Google-Maps på Android, jeg har et problem og vet ikke om du kan gjøre noe med det. Jeg kjøpte en Samsung tablett med Android, nylig, for ytelse miljø som jeg setter et SD-kort 32 G, lagring for hukommelse ekspansjon. Jeg er fornøyd med det generelt, men begynte å få problemer etter nedlasting noen apps, så langt det er nødvendig at interesserte meg, ikke spill eller andre store filer. SD-kort er mye ledig sete minst 15 G. Mislykkes i å flytte de fleste av programmene er lastet ned til SD-kort, fordi standard vet at de ikke kan flytte, er knappen flytte kortet Innstillinger inaktive i disse programmene. Dette er tilfelle kart på Google Maps, som i tillegg til standardprogrammet kan sitte godt kort. Så i det siste tablett jeg likevel gi beskjed om at det ikke er rom for oppdatering av standardprogrammene, for eksempel redigering program som erstatter Office på din PC, Hancom Kontor, med mange sub-programmer jeg prøvde forgjeves å deaktivere. De er opp-datert automatisk legge til andre subaplicatii fra tid til annen, og kan ikke flyttes til SD-kort lenger. Jeg avinstallerte noen av nedlastbare programmer, men ønsker ikke å gi opp den andre. Det er en løsning for å strømkrevende i internminnet til å bli flyttet til SD-kort og dermed noe lindre interne minnet? Jeg ser frem til svaret.

Snakk Your Mind

*