Last ned installer og sett cyberlink powerdvd til en veldig god dvd-spiller - HD video tutorial

I denne videoen opplæringen vil vi presentere en meget god DVD-spiller, er det om makt dvd som er produsert av Cyberlink.

Dette selskapet gjør også andre video- og lydprogrammer PowerDVD, men er fortsatt den mest vellykkede produkt av sine egne.

I denne videoen opplæringen vil vi åpne og se på HD-innhold på nettet, vil vi ta en stund for denne opplæringen og test for å motta dine synspunkter på denne opplæringen HD-kvalitet.

Denne opplæringen er gjort med en oppløsning på 1280 / 720 som tilsvarer en kvalitet oppføring HD hvis dine synspunkter er godt om å kjøre denne typen innhold og om noen systemer svakeste vil reusii å gjengi innholdet, skal vi gjøre tutorials bare i HD.

Cristian CismaruRelaterte Guiderkommentarer

 1. Buna.necomentand noe dette året vil jeg gjerne ønske deg PTR begynte å ha et godt år for å være sunn, glad og være alle e-poster sendt iubiti.Multumesc PTR meg beskjed når du legger ut noe nytt, alle tutorials er interessant og takk jeg setter pris på innsatsen sjel og PTR hjelpe oss og oss av de mindre kunnskapsrike i calculatoarelor.Datorita jeg lærte mange nye ting som er folos.MULTUMESC.Sa jeg bli elsket.

 2. veldig flott det ser bra ut bare jeg har en 15-tommers LCD (det var da jeg tok pc-en for 3 år siden, jeg hadde ingen penger for å få en større, da de var veldig dyre) og jeg har en oppløsning på 1024 × 768 så den ser større ut enn kanskje min LCD: ((uansett super

 3. Fra mitt synspunkt og datamaskinen (GS NVIDIA GE FORCE 8400 512 Mb; D925 Intel Dual Core CPU), Km PowerDVD-spiller som er både konseptuelt overlegen video og tutorials med stor interesse audio.Asteptam med videoredigering programmer (Strøm direktør, After Effects og andre) .Multumim mye!

 4. Madalin sa han

  bravo super tutorial bare makt dvd egentlig ikke som andre lignende programmer foretrekker den har en lavere lydkvalitet video og atter andre mer flaks tutorials

 5. marius radu sa han

  Takk primært for. for det arbeidet du sender inn. nytt og da vil jeg fortelle deg at jeg har en Pentium på 440Mhz og 128 ram. Inntil nå hvis vi lar det laste cache kan bli hørt bedre lyd, selv om bildene kom etterpå, men høres nå jerky, men bildet er super. Men jeg lener pt. entryHD.

 6. CORLEONE sa han

  Hei, faktisk veldig vakker, Cristi vet at vi lykkes med undertekster for å introdusere DVD videre vi klarte å sette DVD 2 eller 3 filmer DVD, jeg gjorde på menyen som jeg ønsket platen med bilder av barn, menyen for å tekste eksempel hvordan man skal se skriften, fargen å ha melodien til å bli hørt som fritt plate i dvd hovedmenyen, og alle med: VSOConvertXtoDVD3.3.3.4.107 kan lage en film om ham, fordi jeg tror mange ønsker å gjøre sine minner belagt i noe så vakkert og så placut.Defapt vrroiam deg vennlig å lage en video tutorial om SubtitleWorkshop251 er en undertittel redigering program, det gjorde jeg ikke mam som med engelsk grøft etter coltz ja eller der ellers alt godt, en placuta.Multumesc søndag.

 7. Først gratulerer (igjen) for det du gjør! Hvis jeg foretrekker PowerDVD for mye, trenger jeg ikke si det fordi jeg ikke vet det ennå. Høres ganske bra ut ...

  - Cristi, jeg vet ikke hvordan det høres ut for andre, men på veiledningene dine høres det litt "stygt" ut for meg. Bobby høres bra ut.
  Når det gjelder HD ... det ser bra ut, selv om det er litt rykkete (sannsynligvis på grunn av fangsten), men jeg tror du bør utsette presentasjonen i dette formatet litt. Jeg har en 17 ′ ikke-bred LCD-skjerm, så jeg må flytte st-dr-bildet slik at jeg kan se alt. Jeg vet ikke hvilken nettleser som har formatet 16: 9 ... Hvis du vet ... 🙂

  Hvordan mangler "hovedkommentatoren" Adrian herfra?! 😀

  Jeg tar ikke filmer fra torrenter for ofte. Jeg tar dem fra et nettsted, jeg sier ikke at jeg ikke er "beskyldt" for å annonsere ... i veldig gode hastigheter, med gode undertekster. Still et spørsmål om nea gogu (google.ro)

 8. CORLEONE sa han

  Remus: Dine problemer kan være i mange flere grunner: fart nett, innstillinger av draiverul lyd, eller antall personer med tilgang til samme fil (tutorial) på samme tid, sier jeg dette fordi nettopp skjedde med meg for en periode på tid.

 9. Beklager…. det ser bra ut i HD, men det er litt annerledes. må få fullskjerm 😀 😀 til vi blir vant til ... 🙂

 10. beb3_mykk sa han

  det er ok, og i hd ser det bra ut, men ikke mange har en så større skjerm og trb gitt i fullskjerm for å se hele skjermen .... det er ok, det fungerer også i superklar HD, bildet er veldig greit;)

 11. Dragomir sa han

  Forte cometariu og det viser veldig godt interensant.

 12. Virkelig viser nå, ser vi enda en kvalitet som er min imaginea.Din kan gjøre fra nå i dette formatet, men jeg er ikke en egoistisk person og altii.Daca tror det vil være flere personer som vil har å tape, så å utsette overgangen til HD-kvalitet oppføring.

 13. Bravo! Vi venter på opplæring i HD-kvalitet selv om "bare" 720p. Det ser bra ut. Min Samsung 2032 bredskjerm fordeler meg også.

 14. Cristi å vite at det ser super HD, og ​​det ville være bedre å la alt slik at du kan se mer tydelig 100 ganger
  tinetio til så
  om PowerDVD er et program svært nyttig.

 15. Salut.Vreau til FEICA for den nye HD foramt veldig hardt!
  Om PowerDVD veldig fin tutorial jeg bruke vanlig hardt spiller, og jeg synes dette er ganske Ok! Bft videre så mange tutorials.

 16. adrian_iasi sa han

  Tyver vet at de er i form av datamaskinen, men jeg har et spørsmål: hva er HD er det? Når jeg klikker på bildet som åpner et annet vindu (i Firefox) og begge totalt svart. Takk!

 17. @adrian_iasi: hvis du leser de siste 3 kommentarene ovenfor, vil du se svaret slik det er med denne HD ... nettleseren vil kaste deg på en svart side, og vent til og med opptil 5 minutter, og et bilde med en knapp vises midt på siden på den svarte bakgrunnen. spill i midten !!! klikk på den og vent ytterligere 1 minutt eller så, og videoen starter !! HD er en god og høy oppløsning, det er derfor det fungerer så hardt! det lastes så hardt ... kanskje det er bra at videoopplæringen tok steget og byttet til HD-format, men mange kan ikke se dette innholdet ... det laster ft hardt… det laster video raskere du ft mye av netu og prosessoren din! Uansett, min mening er at det er for tidlig å bytte til HD !!! Mange har et dårlig nett, de fleste ... og de som har et bra nett har dårlige PC-er eller la oss si dårlig, Romania er ikke klar for HD-innhold. Jeg synes ikke det er verdt det, spesielt fordi alt er gratis !!

 18. boby_admin sa han

  @adrian_iasi:
  Og du må vente litt mer nå, og avhengig av netul

  Fordi trafikken har vokst betraktelig, og øke kvaliteten på opplæringsvideoer dessverre serveren belastningen er høy nok, og ventetiden øker
  Forhåpentligvis i et par uker for ikke å være avhengig av andre, og da har vi vår egen strenge kvalitet og overlegne Tjenestene som tilbys skal være

 19. @boby_admin:
  100% Folks problem er din forbindelse fordi du ikke har minimum garantert båndbredde.
  Jeg har en triviell netto å betale 50 Ron HD klipp per måned og er lastet med en forsinkelse på 5-8 sekunder i tung trafikk timer.
  Jeg vet at jeg er i nærheten av Bucureşti og nettside videotutorial.ro er på noen servere i Cluj Napoca.
  Prøv ikke å laste ned noe når du ser en tutorial.
  Jeg vil vite om det er avbrudd i tutorials, eller om problemer med å kjøre HD-innhold.
  Fremfor alt må du innrømme at det blir sett på en måte ... ..!
  Vi vil gjøre en undersøkelse, og hvis vi har flere stemmer for å gå tilbake til det gamle formatet sikkert vi vil.
  Du må forstå, og jeg tror dette er den retningen de vil gå fra nå av, åpne HD-tiden.

 20. adrian_iasi sa han

  Boby Jeg håper du ikke er sint, men egentlig ikke vet hvilken brors med svart side. Takket være opplyse! Fortsett med det gode arbeidet !!!

 21. hjelp meg også ... det fungerer ikke i det hele tatt nero startsmart ... Jeg avinstallerte den gamle, jeg lastet ned en annen, men det fungerer fortsatt ikke ... Jeg vet ikke hva mer å gjøre ... hjelp meg !!!

 22. @Ionut:
  Du har gitt noen detaljer.
  Hvor fikk du nero?
  Hvilken versjon av XP du?
  Hvordan kommer det ikke fungerer?
  Hva er galt?
  Installert?
  Du har prøvd forskjellige versjoner?

 23. radu77 sa han

  Jeg bodde bak i PowerDVD5 er også ganske bra, men etter at opplæringen overbevist om å gå til 8.Multumiri pt.tot måten du gjør og gå og se dine super tutorials.

 24. Andrew sa han

  Faktisk lager CyberLink enestående programvare, og med Power DVD kan filmene sees i mye høyere kvalitet enn andre programmer som bs player gom player osv ...

 25. Tanase Florentin sa han

  sterk

 26. Saki Dennis sa han

  Jeg prøvde og prøvde 8 Power DVD og Power DVD 9 synes for meg om jeg klarte å ta den fra hode til hale 9 gi dem svært lite ved første øyekast ii forskjell.
  Begge er veldig bra Oriucm

 27. Jeg har også et spørsmål, hvilken versjon av dvd-strøm som passer for Windows 7?… .. Eller fungerer de alle?

 28. Jeg har et spørsmål om powerdvd9.Am en BlueRay, er en dokumentar kalt hjem i franceza.Nu vite om sporet er på engelsk, og kan ikke legge til undertekster er rett og slett den 2 rullebaner subtitrarii.ma kompis kan hjelpe?

 29. Ioan Igna sa han

  undertittel font kan være stor Cyberlink Power DVD Ultra 10 ????????????????????????? Jeg ønsker å øke skrift (skriften er for liten LCD 94cm)

 30. ikke begynn med ArcSoft tilbyr programvare vi valgte ptr makt dvd 7 at det hadde rettigheter.
  Jeg nevne at jeg har en IdeaPad.

  se gutta glade nå hvis jeg spør ami kommentar å si hvordan du kan se og de du snakker SVAK DVD opplæringen fra ARCSOFT.
  REST i alle gode.

 31. Madalin sa han

  hallo folkens du hvis du kan gjøre en fin tutorial om Auto, slike undertekster på rumensk korrigerer og hvordan det sparer under- eller srt.multumersc

 32. Hei. Jeg vil gjerne fortelle meg hvordan jeg kan se Cyberlink Power DVD ISO format 10 HD-filmer med undertekster lb. Rumensk. Jeg vet ikke hvorfor, men dette programmet kan ikke lese filtype subritrare .srt eller .sub. Forvente å få svar på min e-post. Farvel!

 33. Jeg vet ikke om du svarte et spørsmål ovenfor, har jeg ikke sett, men jeg vil også gjerne vite om det undertittel skriften kan økes og, hvis mulig, hvordan? Forvente å få svar. Tusen takk

 34. vennligst en tutorial på versjon 13 fra PowerDVD nemlig hvordan du kan sette undertekster manuelt en film 3D ISO filmer når det ikke er noen undertekster rumensk menyen film og deretter det bør installeres manuelt, men kan ikke sette det på enhver spiller med dra og slipp for å laste eller for eksempel spilleren

  Jeg prøvde flere versjoner, men virker ikke

  med mindre vi montere bildet i daemon verktøy og deretter navigere til videofilen der hele filmen, åpner vi med PowerDVD og jobber selv med å dra og slippe foruten det faktum at vi kan legge til spilleren, men ballen er ikke lenger sett på som 3D

 35. Dilemăăăăăă sa han

  Jeg har et dilemma: Jeg ønsker å gjøre en vlog på YouTube. Jeg cyperlink makt 12 direktør. Jeg har gjort mange videoer og prøvde å sette dem på youtube, men det er ikke fordi det ikke er et støttet format, er mer av et "prosjekt". Hvis du kunne fortelle meg hvordan å endre formatet fra Cyberlink ville være bare super! Takk på forhånd.

Tilbakesporinger

 1. […] Jeg ønsker deg en hyggelig visning, og jeg inviterer deg til å se opplæringen med Cyberlik PowerDVD DVD-spiller som jeg laget for en tid tilbake, denne opplæringen kan hjelpe deg å løpe under forhold [...]

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.