EASEUS Partition Master, en gratis partisjon, et bedre alternativ enn Windows Disk Management - video tutorial

Hei venner, i denne opplæringen vil du se hvordan du kan endre en partisjon, hvordan du endrer størrelsen, hvordan du sletter og mer, med gratis partisjone LETTE Partition Master.
Dette er et veldig bra program partisjonering og ikke bare vet hvordan å gjøre andre ting, for eksempel, kan kopiere en disk til en annen disk eller partisjon til en annen partisjon kan vi gjenopprette en slettet partisjon eller formatert ved en feiltakelse.
I denne videoen opplæringen brukte jeg 3 om partisjone scenarier er sanne ting som jeg har gjort uten EASEUS Partition Master ville ikke ha lyktes.
I det første scenariet opprettet vi en 150 MB partisjon format på en pinne 16 FAT8 GB disk management som ikke er mulig, med mindre pinnen er mindre enn 4 GB.
I det andre scenariet legger jeg meg selv i skoene til en mann med et digitalt kamera eldre som bruker et kort 8 eller 16 GB kameraer eldre kan formatere minnekortet i FAT 16 og så vi er fortsatt med et kort 4 GB faktisk er det en partisjon av 4 GB og resten er ledig plass, er det mange ikke vet det, og de tror de kjøpte forretningen hvor kortet er lurt.
Scenario nummer tre beskriver når du kjøper en bærbar PC med en partisjon C: GB 200, er 200 GB absurd å bruke systemet, det gjør en god jobb med 50 eller 60 GB, i dette tilfellet må gjøre en resize C- regelverket før at vi virkelig trenger å gjøre en defragmentering å samle alle filene i begynnelsen av partisjonen.
Den mest nyttig alternativ er "Angre" med denne knappen vi kan alltid ombestemme deg, selvfølgelig det kan bare brukes til å gjennomføre endringer "Apply".
EASEUS Partition Master kan brukes til andre oppgaver, uavhengig av belastningen den gjør jobben sin ekstremt raskt, er det en samvittighetsfull arbeidstaker og er helt og gratis.
Jeg er sikker på at du vil finne svært nyttig denne programvaren, jeg takler ikke meg uten ham.
Husk at hvis du har forslag, klager eller tillegg ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du møtte kommentarfeltet en bruker har et problem, og du kan hjelpe ham, ikke nøl med å gjøre det, er den eneste måten vi kan gjøre dette stedet bedre, se kommentarfeltet!
Enjoy!
Last ned EASEUS

Cristian Cismaru


Hent Flash Player for å se videoen.


Relaterte GuiderOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt som er relatert til IT & C, jeg liker å dele erfaringer og informasjon som vi samler seg hver dag.
Lær som du lærer!

kommentarer

 1. Meget god tutorial. Avertizatile veldig bra, jeg skjedde med henne med lignende programmer, jeg banket alle data på en hel harddisk.

  • Jeg har en hard 500 GB partisjonert i C og D = 30 470 GB GB. Begge er satt som primær. Siden jeg var bare gratis på C 6gb Jeg ønsker å endre størrelsen til 60 GB. Jeg gikk inn, men lar meg ikke EASEUS Partition økning C. Hvordan gjøre?
   C PS: Jeg installerte OS.
   Jeg gjorde en defragmentering av de to partisjoner.

   • Titi:
    Jeg har en hard 500 GB partisjonert i C og D = 30 470 GB GB. Begge er satt som primær. Siden jeg var bare gratis på C 6gb Jeg ønsker å endre størrelsen til 60 GB. Jeg gikk inn, men lar meg ikke EASEUS Partition økning C. Hvordan gjøre?
    PS På C: OS instalat.Am jeg gjorde en defragmentering av de to partisjoner.

    ...................................................
    1. endre størrelsen på partisjonen D: 470 400 fra GB til GB eller katt vil tillate redemensionare, den resterende plassen på 70 GB [Hypotetisk] Det gjenstår som ledig plass [Det vil bli sett i partisjonerings]
    2. Først nå kan du gjøre forstørrelse saptiu partisjon C:Fordeling av ledig plass, denne plassen blir av noen du kan gå hvor du vil det, og selv slå den i en annen partisjon hvis du liker dette.

    ...................................................

 2. viorelpicu sa han

  Hei Cristi,
  F.util tutorialul.Cu ned den åpne og for en tid siden et forsøk på å endre størrelsen på partisjoner (selv med denne EASEUS) Jeg klarte å mibusesc begge systemer på PC (jeg var heldig at alle data lagret på en ekstern harddisk) Nå etter denne opplæringen, jeg tror jeg reusi.Totusi et spørsmål: i opplæringen si (flere ganger) som før for å gjere formatering, og når defragmentare.Personal si, jeg tror det defragmentering og ikke formatering (formatering medføre tap av data) .Med hilsen.

 3. Meget god fri programvare og spesielt i forhold til Acronis Disk Director, gjør det samme treaba.Cat om aentia å jobbe med ham, de som brukte Acronis har ingenting å frykte, og det finnes lignende tiltak for opplæringen Cristi precautie.Felicitari .

 4. hei hvordan du gjør et lese deler 1tb hdd? please? cin vet å forlate her

  • Adrian admin sa han

   Tytus: Hei hvordan du gjør en lese deler 1tb hdd Varogfrumos forlate her cinstiesa?

   Tildelt til C 50-60G og hva du har igjen i deg og du 2 2 partisjoner ... .eu ville.

 5. virgil009 sa han

  Jeg prøvde mange ganger til meg setter jeg netul på ubuntu og mislykkes
  Jeg prøvde med brukernavn og passord, og har fortsatt ikke nett
  Hvem kan hjelpe meg

  • Adrian admin sa han

   virgil009: Jeg prøvde mange ganger til meg setter jeg netul på ubuntu og mislykkes
   Jeg prøvde med brukernavn og passord, og har fortsatt ikke nett
   Hvem kan hjelpe meg

   Vår veiledning om dette emnet har du sett? Skriv i søkeboksen øverst til høyre: Hvordan installere Ubuntu Linux med Wubi uten å gi opp Windows og hvordan du setter opp PPPoE fra RDS, trykk enter og du vil finne opplæringen.

 6. Cristi Hello!
  Suftel Takk for dine tutorials.
  Du er den beste ....

 7. Jeg har et spørsmål; Det kan kopiere partisjonen til en annen hdd er systemet og fungere normalt, mener jeg at det vil kopiere boot inkludert etc?
  For eksempel har jeg en sitem en 30 gb hdd, og ønsker å sette den på en ny hdd 200gb, bare ved å kopiere oppstartspartisjonen som den gamle, ukomplisert?

  • Adrian admin sa han

   Nelutu: Jeg har et spørsmål; Det kan kopiere partisjonen til en annen hdd er systemet og fungere normalt, mener jeg at det vil kopiere boot inkludert etc? For eksempel har jeg en hdd til ekstern 30 gbsi ønsker å sette det på en ny hdd 200gb, bare ved å kopiere oppstartspartisjonen som den gamle, ukomplisert?

   Nei, fordi vinduene som du har nå, inneholder oppsett og konfigurasjon, drivere og hovedkort som er, er det forbundet. Hvis du setter et annet system, eller hvis barna hva som var på det på en annen HDD og koblet den til en annen hovedkortet, har du sannsynligvis ikke vil starte opp i Windows. Grunnen til at jeg fortalte deg ovenfor

  • Nelutu: Jeg har et spørsmål; Det kan kopiere partisjonen til en annen hdd er systemet og fungere normalt, mener jeg at det vil kopiere boot inkludert etc? For eksempel har jeg en hdd til ekstern 30 gbsi ønsker å sette det på en ny hdd 200gb, bare ved å kopiere oppstartspartisjonen som den gamle, ukomplisert?

   Se denne: Program av klonede harddisker, Acronis tutorial video
   Klikk her:https://www.videotutorial.ro/?p=320
   Dette programmet er dette:
   Acronis er litt myk og uten mange alternativer, men nesten uunnværlig i mange situasjoner.
   Program muligheter vi har i neste video opplæringen er to i antall, nemlig: klone disk og legge til ny disk.
   Med andre ord hjelper deg klone en harddisk eller legge til en ny harddisk i en assistert miljø.
   Kraften av denne programvaren vil bli oppdaget bare i opplæringen om Acronis True Image, som vi forventer å se den når du ser ham med Acronis.
   Vi inviterer deg til å se denne videoen opplæringen, men de som følger serien Acronis programvare.
   Lykke til!

  • Nelutu: Jeg har et spørsmål; Det kan kopiere partisjonen til en annen hdd er systemet og fungere normalt, mener jeg at det vil kopiere boot inkludert etc? For eksempel har jeg en hdd til ekstern 30 gbsi ønsker å sette det på en ny hdd 200gb, bare ved å kopiere oppstartspartisjonen som den gamle, ukomplisert?

   Nelutu: Jeg har et spørsmål; Det kan kopiere partisjonen til en annen hdd er systemet og fungere normalt, mener jeg at det vil kopiere boot inkludert etc? For eksempel har jeg en hdd til ekstern 30 gbsi ønsker å sette det på en ny hdd 200gb, bare ved å kopiere oppstartspartisjonen som den gamle, ukomplisert?

   Salut.Da poate.Eu tingen å løse det med "Leien sin CD" for å kjøre "DOS" (tilgi uttrykket) og varer lenger putin.Cum jeg gjøre det for deg:
   1. Jeg må være sikker på at harddisken på 30 Gb er fullt funksjonell, ingen feil fra å komme inn i operativsystemet, og å sørge for at operativsystemet er slått av på riktig måte (for å unngå noen spørsmål under kloning harddisker) .I tillegg har jeg slette midlertidige filer fra operativsystemet til å vare mindre clonarii.Daca behandle hdd, eller begge harddiskene har dårlige områder vil oppstå ved feil kloning.
   2. Med maskinen av installerer jeg HDD 200 på calculator.Astfel har to harddisker på PC: 30 GB HDD vil bli satt som master (om det er IDE) eller SATA port vil bli installert på 1 (hvis SATA dem) og GB HDD 200 det vil sette som "slave" (hvis IDE), eller om det da skal jeg installere SATA port SATA 2.Dupa du har koblet HDD riktig hovedkort, slå på maskinen og åpne BIOS -> "boot" -> "harddisk boot order" .Her sjekke om HDD 30 GB er "sett" av datamaskinen som oppstarts prioritet ( "master") og 200 gb hdd blir sett på som "slave" da jeg sette PC til å boote fra cd.Salevez innstillingene i BIOS og start PC.
   3. Etter omstart satt inn CD "Hirens cd" uansett hvilken versjon, gå til "start boot CD" -> "backup verktøy" kan du velge "Norton Ghost" (uansett hvilken versjon) -> "Ghost normal" .Hvis vi velger "normal spøkelse" du velger "nei" windows beskjed om at jeg dukker opp, så ser jeg en grafisk meny.
   4. Når jeg kom inn i diagrammet menyen velger du "lokale" -> "Kjør" -> "å kjøre".
   5. Etter at du har valgt "å kjøre" et nytt vindu vil dukke opp der du må forsvare "kilden" HDD 30 Gb og "destinasjon" HDD 200 av gb.Dupa at du vil være i stand til å klone HDD av GB på 30 200 gb.O å ha litt "fork" av partisjonsstørrelsen, er dette problemet løst etter kloning "partition magic" som er et program som er lagret all in "Leien CD" det må gå .in så stor jeg går videre, la som jeg skrev i løp hvis du har noen spørsmål poste (hvis du vil) ...

 8. Salu gutta gjør en god jobb i notatet 10 all min aktelse for deg ..uite på denne programvaren svært nyttig som det kan øke C-partisjonen av 7 gb nå har jeg, og jeg ønsker å fusjonere med en annen partisjon av 25 gb jeg kunne med denne programvaren uten at det påvirker mitt operativsystem?

 9. gratulerer tutorial.foarte avertizarile.eu jeg patit.as god tid hvis du ønsker å lage en tutorial om BIOS hovedkort video.multumesc.sarbatori fornøyd.

 10. En veldig god programvare.
  Jeg bruker litt av 1 år og ærlig aldri la meg ned.

 11. Adrian admin sa han

  Nelutu Jeg beklager, jeg misforsto spørsmålet ditt. Jeg trodde du ville klone ham og satte ham i en annen enhet for å koble den til en annen hovedkortet. men hvis du bare ønsker å kopiere systemet på en annen HDD're skal koble det samme PC hvor han var og maskinvare som du ønsker å klone, og deretter gjøre hva vår ovenfor bør ikke være noe problem.

  • Adrian admin: Nelutu Jeg beklager, jeg misforsto spørsmålet ditt. Jeg trodde du ville klone ham og satte ham i en annen enhet for å koble den til en annen hovedkortet. men hvis du bare ønsker å kopiere systemet på en annen HDD're skal koble det samme PC hvor han var og maskinvare som du ønsker å klone, og deretter gjøre hva vår ovenfor bør ikke være noe problem.

   Tusen takk
   Så jeg mener bare for endring til det samme datamaskinens harddisk, erstatte den med en for meg Imari eller en SSD for eksempel, så jeg visste at jeg hadde spørsmål som mulig bare for å kopiere og starte opp et nettsted eller bare bestemte filer,
   Jeg har et system for originalen med opprinnelige og ultimate w7 du senere jeg ønsker å sette en SSD, for jeg i7 prosessor og merk den maksimale fordi harddisken er 5.9 områder, vi 2 hdd hver 1tb beslektet i raid0, god fart ef mellom dem som det ville bare være en, og kjenner risikoen, men i fremtiden vil jeg gjerne sette en SSD som tinn procesoru nesten ingenting.
   Jeg ønsket å være sikker på om vi mister ham nimicdin
   Tusen takk igjen

 12. Cristi, tror at verden er rett, vet det ikke er gjenstand for denne opplæringen, men du brakte noe som male på et verdensbilde. Fortell dem hvis du kan, og hvordan og hvilke risikoer innebærer en omlegging av skjermkort BIOS de .. og først og fremst av verdi. Beklager hvis jeg hoppet opplæringen emnet, men føler at han sliper de få i dette området, og jeg ønsker å roe ned ... hvis du kan. Takk.

  • DragosCristi, tror at verden er rett, vet det ikke er gjenstand for denne opplæringen, men du brakte noe som male på et verdensbilde. Fortell dem hvis du kan, og hvordan og hvilke risikoer innebærer en omlegging av skjermkort BIOS de .. og først og fremst av verdi. Beklager hvis jeg hoppet opplæringen emnet, men føler at han sliper de få i dette området, og jeg ønsker å roe ned ... hvis du kan. Takk.

   Skjermkort, samt hovedkort har BIOS, den styrer hyppigheten av GPU minner, etc., dette BIOS også styrer og andre ting som viften på kjøleren og dens oppførsel avhengig av temperatur eller belastning.
   Hvis du kan gjøre et bedre skjermkort, roligere, høyere, men kald etc etc.
   Jeg vet ikke om jeg gjør en slik veiledning vanligvis ikke garanterer noen fliser produsent med bios endret.

   Ofte markedet vil se X styret i flere versjoner, vanligvis en aksje versjon og en versjon OC, som sistnevnte har endret bios for bedre ytelse.
   Hvis folk spør, vil jeg nok gjøre en slik veiledning.

 13. hei! Jeg har et problem når jeg installerer Windows satte jeg c: hvor jeg bare 20 gb operativsystem og nå er jeg bare 1 gb plass, hvordan å øke en partisjon? Jeg kjører med disk management eller EASEUS Partition Master

 14. Sal god tutorial, men hvis jeg ikke tar feil utgangspunkt med min 17: 10 'si tull. Hvordan formatere en partisjon som du kan vinne også opp ?????????????? sa du at du defragmentere harddisken .Hvis galt, men gi meg beskjed hvis du bare la de andre ikke gjøre enda prostiii.

  • viorelpicuHei Cristi,
   F.util tutorialul.Cu ned den åpne og for en tid siden et forsøk på å endre størrelsen på partisjoner (selv med denne EASEUS) Jeg klarte å mibusesc begge systemer på PC (jeg var heldig at alle data lagret på en ekstern harddisk) Nå etter denne opplæringen, jeg tror jeg reusi.Totusi et spørsmål: i opplæringen si (flere ganger) som før for å gjere formatering, og når defragmentare.Personal si, jeg tror det defragmentering og ikke formatering (formatering medføre tap av data) .Med hilsen.

   CaplatSal god tutorial, men hvis jeg ikke tar feil utgangspunkt med min 17: 10 'si tull. Hvordan formatere en partisjon som du kan vinne også opp ?????????????? sa du at du defragmentere harddisken .Hvis galt, men gi meg beskjed hvis du bare la de andre ikke gjøre enda prostiii.

   Ja jeg tok feil, for å rydde opp en feil, jeg fortalte deg senere uansett det handler om defragmentering.
   Disse opplæringsprogrammer bør være en inspirasjon, en som følger trenger ikke å papegøye alt gjort filmskaper.
   Brukeren må bruke sitt sinn.
   Takk venner for forsiktighet, for å fikse et rot!

 15. F site.Le gode tutorials på denne klokken nøye og innrømme at jeg lærte mye av dem.
  Jeg har et spørsmål: Har det noe å si til en repartitioning vanskelig hvis alle partisjoner ikke første primær og grunnskole og andre logikken?
  takk

 16. hei Cristi hvordan du gjorde deg til å partisjonere en USB-pinne ntfs eller fat32 jeg forvirret ett og ikke meg vade enn bare en partisjon I anteles at heller enn linux kan se 2 del til en USB-vinduer har vi ikke stokk 8gb og jeg gjøre sin del 2 år fat32 datimi en idé, men sal se 2 del takket WinXP

 17. Jeg ønsker å vite, og jeg er en .eu cv ... ... vinne vista. og jeg ble brent gb hdd av 250 80 og AKM har en ... Jeg 2 partisjoner C & D seier der jeg installert i C og D musikk, filmer, jeg har etc..eu gratis i C hvor er Vinn om 8 gb og jeg ønsker å vite dak kan ta cv GB D og overføre dem i C ...

 18. pop Ionel sa han

  Jeg holde lurer på hvorfor du reformatere øke bruken av maskinvare, dvs. uten formatering ami viser at vi brukte mindre i hardt, og når formatet cresre bruke halvparten av plassen brukt, egentlig ikke korrigere de samme dataene til å okkupere mer plass bare fordi jeg gjort formatering.

 19. Hvis du endrer en partisjon som har data på den, fra grunnskole til logiske miste data på den? og hvis du gjør denne endringen med EASEUS Partition Master og avinstallere programmet etter en stund partisjon fortsatt hvordan jeg endret det?

  • Adrian admin sa han

   costel_: Hvis du endrer en partisjon som har data på den, fra grunnskole til logiske miste data på den? og hvis du gjør denne endringen cueaseus Partition Master og avinstallere programmet etter en stund partisjon fortsatt hvordan jeg endret det?

   Svarene på spørsmålene dine kan du finne en. VirtualBox bruker omtrent en 5 har noen tutorials. Skriving i søkefeltet over til høyre: VirtualBox, går du inn og du vil finne. VirtualBox er en virtuell maskin som lar deg installere et annet operativsystem på selve operativsystemet. Der kan du spille og du mishandle partisjoner som du ønsker (Windows fra VirtualBox) du kan fange et virus, kan du gjøre tester med forskjellig programvare og så videre. Alt du gjør i den virtuelle systemet i VirtualBox vil ikke påvirke selve operativsystemet

  • costel_: Hvis du endrer en partisjon som har data på den, fra grunnskole til logiske miste data på den? og hvis du gjør denne endringen cueaseus Partition Master og avinstallere programmet etter en stund partisjon fortsatt hvordan jeg endret det?
   ................................................
   Du kan endre en partisjon av Pirmary i Logical uten problem uten å miste data på denne partisjonen, så lenge du ikke prøver å endre partisjonen(C: \ eiendeler \ Primær)Hvilket operativsystem er installert.
   1. C: \ OS ...NTFS C: \ eiendeler \ Primær
   2. D: \ Filmer, musikk, programmer, Doc ...NTFS D: \ Ingen \ Logical
   For å teste dette kan du lage en partisjon på en pinne med (EASEUS Partition Master)Cristi formasjonen videotutorial ham ...klikk her... Så last opp noen dokumenter, programvare, osv ... Nå kan du teste å se hva din partisjon imtampla med stokken etter en endring av Logisk i Primær og vice versa.
   Når du har avinstallert partisjoner Easeus vil alltid forbli som du setter deg selv.
   Spor utformet og oppmerksom på hva du gjør.

   ................................................

 20. Takk så mye jeg vil prøve.

 21. Hei, kan jeg aldri forstått hvordan man skal forene 2 i videotutorialu med EASEUS partisjon, jeg ærlig talt jeg forsto mindre og mindre med fagforenings partisjoner og acrinis W7 fortsetter ....

  • AdrianGudus sa han

   Eugen: Hei, jeg har aldri forstått hvordan man skal forene 2 i videotutorialu med EASEUS partisjon, må jeg ærlig talt jeg forsto mindre og mindre med fagforenings partisjoner og acrinis W7 fortsetter ....

   Du kan ikke slå sammen partisjoner uten å miste data 2 på en av 2 du ønsker å forene dem.
   Du kan bli med C med D slette partisjon D (gjør dette, alle data på D vil bli slettet) og deretter gå til C og gi Utvid (utvidelse) som vist ved Cristi i opplæringen og så ledig plass som følge av å slette partisjonen D vil tildeles eller lagt Cs.
   Ved å gjøre dette, vil du ikke miste data i C

   • AdrianGudus:
    Du kan ikke slå sammen partisjoner uten å miste data 2 på en av 2 du ønsker å forene dem.
    Du kan bli med C med D slette partisjon D (gjør dette, alle data på D vil bli slettet) og deretter gå til C og gi Utvid (utvidelse) som vist ved Cristi i opplæringen og så ledig plass som følge av å slette partisjonen D vil tildeles eller lagt Cs.
    Ved å gjøre dette, vil du ikke miste data i C

    Ja, da.am prøvd og ikke fungerer, jeg mistet alle data på en partisjon! Jeg slettet partisjon jeg bli med C spesielt for det, og ingenting, ikke store C-er!

 22. Costel 2 sa han

  Hello!
  Veldig bra program.
  Jeg 3 operativsystemer. Jeg slettet to og bodde bare én.
  Jeg synes 3 boot operativsystemer. Selvfølgelig, er bare én funksjonell.
  Beklager, men jeg vet ikke hvordan du sletter dem og bios.
  Vennligst hjelp meg.
  Takk!

  • AdrianGudus sa han

   Costel 2Hello!
   Veldig bra program.
   Jeg 3 operativsystemer. Jeg slettet to og bodde bare én.
   Jeg synes 3 boot operativsystemer. Selvfølgelig, er bare én funksjonell.
   Beklager, men jeg vet ikke hvordan du sletter dem og bios.
   Vennligst hjelp meg.
   Takk!

   Gå til Start (Windows sa du ikke hva du liker ... det er vår jobb, eller må gjette stjernene) Kjør Kjør og skriv: msconfig
   Du kommer inn i vinduet som vises kategorien Oppstart og gå derfra, hvis du er oppført og andre operativsystemer, slette dem.
   Hvis du ikke bruker vises det EasyBCD

   • Costel 2 sa han

    Adrian admin:
    Gå til Start (Windows sa du ikke hva du liker ... det er vår jobb, eller må gjette stjernene) Kjør Kjør og skriv: msconfig
    Du kommer inn i vinduet som vises kategorien Oppstart og gå derfra, hvis du er oppført og andre operativsystemer, slette dem.
    Hvis du ikke bruker vises det EasyBCD

    Takk!
    Jeg fant en annen måte:
    Min datamaskin, Egenskaper, Avansert, oppstart og gjenoppretting, seting, system oppstart.
    God helse!

 23. Når jeg slettet partisjon jeg fikk meldingen "Låse partisjon I" .Når vi ønsket å forene plass nå fordelt til partisjonen D gikk, men når jeg ønsket C ikke vil at du skal gjøre? Takk

  • Mihai.m sa han

   george:
   Når jeg slettet partisjon jeg fikk meldingen "Låse partisjon I" .Når jeg ønsket å bli med plass nå allokert til partisjonen D gikk, men når jeg ønsket C ikke vil at du skal gjøre? Takk

   Er du sikker på at disse er alle på samme harddiskpartisjon?

 24. Du kan ikke opprette en partisjon aktiv partisjon når du høyreklikker aktivere dette alternativet for å sette det er skrevet i tåke og kan ikke nås, er det noen som vet hvordan jeg kan lage?

 25. claudiusss sa han

  sal, har jeg en problema..nu klarer å forene 2 7 partisjoner på vinduer med EASEUS Partition Master Professional Edition (vs original), sletter du noen partisjon av 2 ikke la meg legge til ledig plass til andre partisjonen, men la meg legge til plass / for å øke en annen partisjon (ikke 2 med de som har dette problemet), kan jeg gjøre ???? jeg gått glipp av noe? sist gang jeg spilte rundt med partisjoner av Windows-Computer Management og LETTE og meg tenker at dette kan kaste av partisjonene: ((jeg setter stor pris på din hjelp!

 26. tibyarad sa han

  Takket være en rekke forklaringer på dette programmet er virkelig super god og super jobben gjort bine.am skaleres partisjon d for jeg feilaktig forlot henne 400 gb og har ikke sens.merge godt.
  Jeg gjorde beckup data fra en partisjon til en annen, og jeg tror ikke det hva godt hadde ikke nok rom og endret for å intre.super program
  becum jeg gjorde med EASEUS Todo Backup Home 2.0

  Det er kult bror!

  Takk for opplæringen

  Vennlig hilsen Tibyarad

 27. Laurentiu sa han

  Gi meg et alternativ hvor å endre partisjonen av ubuntu 10.10 filesistem

 28. Mihai.m sa han

  Gutter kan noen hjelpe meg, please! En av mine harddisker ut som om jeg skulle ha bare én partisjon på det store som all maskinvare, selv om jeg 2 dynamiske partisjoner på el.Imi vises volume.Sa gi den til å konvertere grunnleggende plate? Eller skal jeg la det? jeg har ikke noe problem med det, skrive / slette ham går jeg vanligvis bare oppstår asa.Asta LETTE jeg ville være den eneste problema.Rulez sp3 xp og ubuntu dual boot til en annen hardt 10.10 enn på problema.Multumesc.

 29. Jeg har ikke plass på partisjon c hvordan legger jeg romprogram som ????

 30. Ajutorrrrrr sa han

  Vennligst spunetimi som vet hvordan du overfører minne fra en partisjon til en annen uten å måtte installere winu

 31. constantinpaun sa han

  enormt god tutorial, takk og ha tid til andre ting.
  leve!

 32. Andr3yu93 sa han

  Hei, kan du fortelle meg hvordan 4 partisjoner lage en selv? takk

 33. stor sreptate deg. Jeg spilte med Acronis mam og jeg mistet mye av filer

 34. Costel sa han

  Cristi Hello! Jeg har et spørsmål ... Jeg 2 HDD i PC 160Gb ene og den andre av 120Gb.
  Den 160Gb er SATA
  ATA er 120Gb
  Jeg fikk ham på 160 2 partisjoner 60Gb partisjonert i C: og D 100Gb i:
  På 120 har en partisjon 120Gb F:
  C: stasjon (60Gb) er Primary
  Partition D: (100Gb) er logisk
  Partition F: (120Gb) er logisk
  Tror du det ville være bedre å gjøre stasjonen F: (120Gb) Ordførere er en annen vanskelig?
  Tror du det ville være bra å gjøre paritet F: (120Gb) i 2 del? F: Primær G: Logisk?

  Forvente å få svar
  Jeg prøvde å være så eksplisitt
  Tusen takk!

  • AdrianGudus sa han

   Costel:
   Cristi Hello! Jeg har et spørsmål ... Jeg 2 HDD i PC 160Gb ene og den andre av 120Gb.
   Den 160Gb er SATA
   ATA er 120Gb
   Jeg fikk ham på 160 2 partisjoner 60Gb partisjonert i C: og D 100Gb i:
   På 120 har en partisjon 120Gb F:
   C: stasjon (60Gb) er Primary
   Partition D: (100Gb) er logisk
   Partition F: (120Gb) er logisk
   Tror du det ville være bedre å gjøre stasjonen F: (120Gb) Ordførere er en annen vanskelig?
   Tror du det ville være bra å gjøre paritet F: (120Gb) i 2 del? F: Primær G: Logisk?

   Forvente å få svar
   Jeg prøvde å være så eksplisitt
   Tusen takk!

   dette er ikke nødvendig, det er god som de har nå.

 35. Jeg Uncatorized 2gb plass, jeg ønsker å bruke på C-partisjonen, men det er ikke bare D

 36. Kanskje her Jeg tar kommentaren hensyn, gjentar: Hvordan lage en skjult partisjon og også oppstartbar, som betyr å være i hennes vinduer 7 oppsett, altså å installere Windows på hdd og ikke fra USB-pinne, som noen bærbare datamaskiner vi så alt og velger bare boot Windows eller Windows setup 7 7, hvordan gjøre dette?

 37. hei!
  og jeg har en forespørsel ... Jeg har en laptop som hadde bare C-partisjonen siden jeg kjøpte den ... ..l har defragmentert så jeg partisjonert med EASEUS Partition Master 5.0.1 PROFESSIONAL EDITION ... min ..problema nå er: Jeg synes i aceset myk som vi gjorde og D, men i min comiuter kan jeg bare se når du åpner C ...... hva jeg skal gjøre? ... Kanskje fordi det ser ut for meg til D som er logisk, må det være primær? .......
  Vennligst hvis du kjenner noen hjelpe meg med dette problemet ,,, tusen takk på forhånd

 38. Takk! Det virket!

 39. Multumess.Foarte tutorialul.Gj bra;)

 40. Mary:
  min hjelpe meg og gi meg en hard partisjon ett år og at 's og drifts syst hvor det er partisjon c e nus system, men hvordan du gjør partisjon millioner musikk d
  som hjelper meg, og at jeg NUS min plssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

 41. Titi det gjorde som fortalte og Vanessa og jeg gikk ikke ... Men jeg c: primære og E: er logisk. vet du hva jeg gjør? Takk på forhånd.

 42. hei maria ... hvis du EASEUS Partition Master Professional er enkel ....
  etter installere progrtamul ... klikk på del C, så gi der det står risize / flytte og endre størrelse på C atta ... som du ønsker (jeg gjorde mine gjorde det 60 GB)
  ... Da vil du forbli ledig plass rester D eller hva du kaller det u ...
  deretter ii dag Apply og klar ... du gir en omstart, og du vil vise og partisjon D ... du vil ikke se din Windows® partisjon D ... klikk på D og du gir deretter dannet igjen Apply og deretter starte på nytt og du vil ha sikkert D ... jeg dro så jeg fikk ... jeg håper å gå, og du .salut

 43. Jeg er forbauset av noe på kortet kamera, stuffing det i kortleseren vises som e pt gb enn 4 i FAT format, endre størrelsen etter at vi gi 8 gb FAT format som er vanlig i 32 vi gjenkjenner aparatu
  ?

 44. Valentin sa han

  Hei, jeg har lært mange ting gjennom dette video`ul men jeg har et spørsmål! Jeg forlot ledig plass på ca 50 d GB fordi jeg sa`i i C hvor vi legger svært lite minne og kan ikke gjøre dette! Hvordan gjøre ?? noen hjelpe meg ?? mange takk

 45. Hvor morsomt !!! De lurte folk på butikken !!!

 46. Bra og jeg er en hard 1 tb og jeg forlot C: 14 gb feil og ønsker å vite om noe er tapt i D: hvis jeg endrer skråningen C:

 47. Cristi
  Nei, men før du mister den partisjonen D D defragmentere harddisken for økt sikkerhet.

 48. Bravo for tutorial.e veldig bra og alltid fofosesc programul.eu det er super bra, men sjekk tidene inainte.foarte god 10 atentionarea.am skjedde med henne og farvel date.nu riscati.tot Patitul sin priceput.faceti si nøyaktig hvor Kristus som han vet hvorfor!.

 49. Hei,

  Jeg leste manuskriptet (EASEUS Partition Master) og jeg så videoen. Men for å gjøre noe dumt, kan du skrive meg igjen alle kommandoene du har å gi dem.
  Jeg ønsker å gjøre:
  Jeg ønsker å øke min C-stasjonen, som har 10 Gb. Jeg 5Gb ledig plass, men jeg har fortsatt to fulle partisjoner D og E, som jeg mener ikke har noen jobb på dette.
  Jeg kunne øke til om 15 Gb? I så fall hvordan?
  Takk!

 50. hogorth sa han

  Hallo,
  Jeg kan ikke se eller få tilgang til denne partisjonen:http://s23.postimg.org/9ri1lvziz/et1334.jpg
  Jeg ønsker ikke å miste oppdatert informasjon om denne partisjonen!

  Takk på forhånd

 51. hogorth:
  Hallo,
  Jeg kan ikke se eller få tilgang til denne partisjonen:http://s23.postimg.org/9ri1lvziz/et1334.jpg
  Jeg ønsker ikke å miste oppdatert informasjon om denne partisjonen!

  Takk på forhånd

  Spør dem og deg et brev, hvordan har Windows-partisjonen C:, så noen partisjon må ha et poeng. Slik at operativsystemet kan bruke.

  • hogorth sa han

   Cristian CismaruSett dem tilbake et brev, hvordan har Windows-partisjonen C:, så noen partisjon må ha et poeng. Slik at operativsystemet kan bruke.

   Cristian CismaruSett dem tilbake et brev, hvordan har Windows-partisjonen C:, så noen partisjon må ha et poeng. Slik at operativsystemet kan bruke.

   Jeg skjønte hvorfor jeg ikke kan se partisjonen .. Men hvordan skal jeg sette "brev"?

   • Alex Craigslist sa han

    hogorthJeg skjønte hvorfor jeg ikke kan se partisjonen .. Men hvordan skal jeg sette "brev"?

    Høyreklikk på Datamaskin, gå til Administrer, deretter Diskbehandling, høyreklikk på partisjonen du ønsker å endre sitt synspunkt og deretter Endre stasjonsbokstav og -baner, klikk deretter på Endre, til høyre, velg den bokstaven du vil tilordne til partisjonen, klikk OK og klar.

 52. hogorthJeg skjønte hvorfor jeg ikke kan se partisjonen .. Men hvordan skal jeg sette "brev"?

  Høyreklikk på Min datamaskin / Behandle / Diskbehandling / Du høyreklikker på disken uten bokstaven og trykk "tildele Leter" eller "endre Leter".
  Nå forteller jeg deg fra minne som ikke er PC.
  Hvis noen fra PCen, kan du fortelle den nøyaktige banen ...

 53. hogorth sa han

  Jeg vet hva du sier, men det er ikke slik, jeg prøvde deoarce. Jeg postet et bilde over hvor du kan du skjønner hva jeg mener .. På HDD 3TB jeg hadde to partisjoner ett med og det andre med informasjon win7 (259.39 GB) og fordi jeg har brutt ned de to partisjoner vi ønsket å gjenopprette partisjons av informasjon (259.39 GB). Fra det som er sett i "print screen" partisjon der, samt informasjon; Men jeg kan ikke se - jeg vises ikke i Min datamaskin ... Og jeg har andre alternativer som jeg kunne få tilgang til det, etter hva jeg observerer. Det er derfor jeg har bedt om hjelp, kan det være noen som kan hjelpe meg, eller jeg kan anbefale et annet program ...
  Takk på forhånd!

 54. Han spurte og "D" ovenfor, men ble ikke besvart, så jeg meg selv det samme spørsmålet: hvis jeg ønsker å øke C ved å redusere 'E' -lui kan? Jeg håper jeg gjorde meg klar. Takk på forhånd!

 55. ion radu sa han

  Hei Jeg har Windows XP på den lokale disken c I: GB kapasitet 9,80 5,35 GB ledig plass på lokal disk D I: GB kapasitet 27,46 27,01 GB ledig plass. Jeg ønsker å øke kapasiteten på den lokale disken c, Crap.Vennligst d lokal disk fortelle meg hvordan jeg kan gjøre dette med programvare som EASEUS Partition Master. Takk.

  • Adrian Gudus sa han

   Les Joes siste svaret. Du har det en lenke til en YouTube-klipp !!! Les kommentarer, tekst ovenfor og se opplæringen tutorials hodet til halen før du legger inn kommentarer!

 56. Jeg hilser Windows 8 etter målgang på partisjonen ga ikke ok, og til slutt la meg bare gi meg en bevilgningene INFO egenskaper. HVA KAN JEG prøvde RIO DE 3 hver gang jeg laster ned en og mislykkes

 57. Hei.
  Jeg prøvde å øke min C-stasjonen (som jeg systeme) som vist ved Cristian video tutorial, men
  Det synes for meg enn det andre alternativet av endre størrelse partisjoner (D og E), og C-partisjonen kan bare gjøre det mindre og ikke for å øke ..
  Har du noen løsning? Takk.

 58. Mihai sa han

  Kan du hjelpe meg og meg pls. Jeg kan ikke partisjonere C og en økning i ledige plassen LETTE mester 50 gb selv om vi vet hvordan å løse dette problemet?

 59. ikke bra operativsystem partisjonen (C) ikke tillater meg selv med en myk, ingen annen måte

  • Adrian Gudus sa han

   Så du kan endre størrelsen på partisjonen C vil enten trenger å slette en partisjon for å få ledig plass det da å tilordne C-stasjonen eller for å endre størrelse (for å gjøre en annen partisjon som du allerede har mindre) en annen partisjon for får ledig plass som deretter tildele C-stasjonen som nevnt i andre tutorials som vi har på vår side

 60. signere raskt sa han

  Hei, jeg har en USB-pinne som hadde 64 gb alle dataene de ønsker å hente. Vennligst hjelp meg også fordi jeg ikke forstår hvordan i denne opplæringen hente tapte data. Jeg så opplæringen helt og så hvordan å lage, endre størrelse på ulike partisjoner inkludert Siden skapte partisjon og angre ikke å nevne kniv og ikke klandre meg for at jeg anbefalte ... Spørsmålet er hvordan få data tilbake på stick (partisjon helt)?
  Story: Jeg dual boot vinne + glatt, jeg re-installere Win XP. Jeg ønsket å slette alle partisjoner inkludert ext, swap etc. Men jeg har aldri innsett at jeg holder meg til USB-porten tenkte jeg er det en partisjon, så jeg ga slette (uten og format) installasjons winxp da jeg kom til det skritt å opprette partisjoner og jeg fortsatte med å installere WinXP. Ankommer installere drivere som ikke ble alle stick her er hva du skal se? Jeg nevne at jeg brukte Partition Magic endre størrelse partisjon skapelsen før at jeg hadde alt pinnen. Takk for svar!

  • Costelina sa han

   velkommen
   veldig veldig viktig å ikke gjøre noe for å feste ala (la den være i den tilstanden den er)
   ikke kopier noe på; Programvare utvinning er her på stedet, men mange er prøveversjon
   og de er begrenset til 2 fordi det gb
   Mitt råd er at hvis du har viktige filer på den virkelig gå til en tjeneste selv om du betaler noe
   enn å risikere
   ikke glem hvis du fortsatt ikke lykkes med noe programvare som filer vil skremme Aiva et annet navn
   viktig er at det kan komme (selv etter at de har blitt slettet ved et uhell eller formatert minnepinne

 61. signere raskt sa han

  Takket Costelina, takk Cristian Cismaru etter svar. I dag puste lettere, jeg klarte å komme seg i mellomtiden "fullstendig data" med en spesialisert gjenopprettingspartisjon. Sikkert jeg ville ha slått til en spesialisert Ville bare prøve det med din hjelp og innsats enn vi gjorde. Takk igjen, var min jobb lige prosjekter, lisens, osv ... Jeg hadde et program for tilfriskning alle stick ... Til slutt, for de som er interessert i programmet at jeg klarte meg reopptak data kalles MiniTool Strøm Data Recovery Tekniker v6.8. Jeg merker meg også at det var 64gb NTFS partisjon på USB-pinne.
  Best
  SQ

 62. Takk for ideen Easus, jeg har nettopp kjøpt en bærbar PC med en enkelt partisjon C 500 GB, og med hjelp fo Easus Partition Master klarte vi veldig enkelt å gjøre jeg opprette en ny partisjon D ... Jeg må si det er første gang at de gjør det noen er ikke en IT-ekspert. Jeg anbefaler det fullt.

 63. Adrian sa han

  God kveld. Jeg ser ingen aktive knappen for. For å se opplæringen (faktisk flere ting fra din side). Du kan klargjøre hva skal jeg gjøre? Takk på forhånd.

 64. Hei, jeg brukte laptop for. å reparere en dårlig nettsteder med Hiren`s suite dukket opp på en harddisk som jeg bruker for gammel. se filmer på TV etter endt drift, stoppet jeg laptop, jeg fjernet den HDD som jeg setter HDD opprinnelige laptop etter inn vinduene jeg ikke lenger "ser" bare C-partisjonen, kan resten bli sett bare med EASEUS Partition der I vises som * D * E * henholdsvis: F. Jeg prøvde å tildele andre bokstaver bakkene, men jeg ser 'Monterings volumer mislyktes "feste skjermbilde av Easeus. http://i67.tinypic.com/29zdj7t.jpg

 65. Cat partisjonering i siste liten?

 66. GOD Jeg håper å finne hjelp fra deg. Jeg kjøpte en ssd 32gb TRANSCEND og jeg montert en rt4 Peugeot fungerer bare i år slave årig master ikke ser som sin installasjon hadde sine dine 4 bena arbeidet nå vil jeg sal format og kan ikke fordi det satt år slave og PC ser ikke hvordan kan jeg formatere sal datimi en løsning. Alle mine harddisker er SATA eller IDE port jeg bruker en adapter koblet til SATA IDE SSD mester null .an nevnt ovenfor kan sette det jeg kuttet bena hvordan du kan gjøre for å formatere slette den. PLEASE HJELP

 67. Alexandru Liviu sa han

  Hei hvis jeg trenger rengjøring tørk partisjon på pinne og hva de gjør etter at jeg oppretter en ny partisjon på pinnen etter ren

 68. Det er veldig bra tutorial, men refererer ikke til rette en feil som jeg har gjort det selv. Se: Jeg har en ny 500 Gb hardt.
  Jeg installerte Windows 7, så tok jeg ham Partition. Jeg ønsket å forlate vinduer (som de burde) på C-partisjonen, jeg ønsket å gi den en dimensjon av 70 Gb. De resterende plassen ville ha forlatt ham så, at det som gjenstår av 500 Gb.
  MEN!
  Jeg så en annen tutorial (veldig bra, jeg har ingenting å bebreide!) På YouTube, der jeg lærte å lage partisjon.
  Men jeg gjorde en feil, og ga en annen dimensjon partisjon C, mye høyere, og den andre partisjonen som heter "G" når jeg prøvde å "fikse" noe, jeg savnet det igjen: Jeg delte det og det , dum!

  Jeg tror jeg gjorde meg klar, jeg har egentlig ikke språket format i dette feltet.
  Mitt spørsmål er: kan forene de tre partisjoner, så gjør det jeg ønsket å gjøre som opprinnelig er at å gjøre bare to partisjoner, og operativsystemet til å forbli i "C"? Nevne at andre partisjoner har ingenting på dem, så det er ingen fare for å gå glipp av noe! Igjen, vi bare Windows 7 i C.
  Hva du råde meg, føler jeg at hodet mitt eksploderer nerver !!! ??

 69. Florissant sa han

  Cristi Hello!
  For å unngå feil i bruk av programvare partisjonert harddisk og SSD, kan vi anbefale et program som har på menyen, og den rumenske språk.
  Jeg installerte 5 programmer, men jeg risikerte å teste tekniske termer og forkortelser som brukes i deres menyen og button-virtuelle.
  Takk på forhånd.
  Vennlig hilsen,
  Florissant

Snakk Your Mind

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentardataene dine behandles.